Szóval amit csütörtökön szerettem volna / tudom, a legtöbb már lerágott csont, meg nem is aktuális.../:
Rokica
Örülök, hogy Zsuzsa jobban van, ez aűmost a lényeg. De az nagyon nehéz lehet, hogy ennyire nem tudtok pihenni. Meg hogy David iylen nehéz eset. Az jó, hogy a bölcsikérdés eldőlt. Úgy tűnik, itt is mindenki látja, hogy Zsuzsának most a bölcsi hiányzik a legkevésbé
Írtad, hogy Zsuzsával nem bújsz össze a "betörés" miatt, és hogy majd Szilvivel újra jöhet a szép összebújás. Én biztos nem bírnám ki, hogy egy ilyen nehéz időszak után ne térjek vissza a megszokott dolgokhoz / kiságy nélkül alvás, stb/, de Nálatok elvileg még jól is jött tényleg. Csak nehezen alakul. De el tudom simán képzelni, hogy ahogy gyógyul Zsuzsa kis lelke, egyre jobbak lesznek az éjszakák, és ha meg is gyógyul teljesen, és megerősödik, minden jó lesz. Akartam kérdezni / lehet, hogy írtad, nem mindenre emlékszem
/ levegőzésre mit mondott a doki? Mikor mehettek ki? Vagy már voltatok? Mert az tényleg nagyon fontos egy gyereknek, és Zsuzsa, ha jól sejtem, hetek óta nem volt kint. Ez is simán javíthat az éjszakákon. Amúgy annak idején, amikor Gergőt vártuk, mi is sokat agyaltunk rajta, hogy fogunk majd aludni, hiszen Balázs átjárt hozzánk, Apa is baromira ellenzi ezt, mert őt is zavarja, két gyerek meg pláne. Gergő eleinte bölcsőben aludt, és mindig vissza is tettem, hogy ne szokjon ő is az ágyunkba, de aztán ő is rajtamlógós lett, így jött az a megoldás, amit Te is írtál, hogy rács leszed, ágyhoz tol, így egész jól elférünk. Jobbat nem tudok
Benianyu
Kérdezted Balázs oviját. Szeretnénk, ha menne ősztől, ő még nem annyira. Sokat várok az ovitól/ mármint hogy Balázs javára lesz/, de nem tudom, mi lesz, ha továbbra is ellenkezik. Küszöbön áll a költözés, de még nem tudjuk, hova megyünk, így az ovi is kérdéses addig.
Szobatisztaság:
Ayse tapasztalataival megegyezőek az enyémek is. / ha korán kezdték nevelni rá a gyereket, elhúzódott, ha magától, de később, akkor tök megbízható azonnal/. Azt, hogy 5 éves korig normális a bepisilés, én is így tudtam . /Bazsim 4ésfél, és éjjel még pelusos, és csupa pisi a pelus...,/
Nálunk is a kikás fellépő megy kezdetektől /illetve az állvapisilés
/
Gergő is jön utánam, ha vécézek, tépi a papírt, de ő ül az összehajtott fellépőn, és magát törölgeti
Andi, Totka
Vége a szopinak
Nagyon ügyik vagytok, ez nagyon hosszú szopi, és szerencsések vagytok, hogy nem kell később azon agyalnotok, hogy meddig hagyjátok szopizni?
Bodza
Saci nagyon édes lehet, Gergőm is nagyon lelkes ciciző
Andi
Én is így voltam az újpesti lakásunkkal, mint Te: amíg nem vot gyerek, föl se tűnt a rossz levegő, a zaj, stb. Utána viszont menekülni akartam onnét! Kicsit félekj olyan helyre költözni, ahol nagy a nyugi, és nincs minden a szánkban, de a kettő együtt nem biztos, hogy megy, és első a nyugi!
Ingatlanadó
Ezen már én is totál kiakadtam. Épp csütörtökön volt nálunk egy pasas, aki hitel ügyben próbál segíteni nekünk, és eléggé elkeserített. Havi 150Ezres törlesztés vár ránk, és ehhez fizessünk adót is? Miből foguk élni?
Ráadásul a gyerek elszórta az öthetes lottószelvényemet
A műsason meg a műkutyán jót heherészek itt magamban
És a képek nagyon jók! Somlóis trambulin Esztivel, havazó Kisnyuszi, Davallia új "szerzeménye"
, Benianyu-család. Remélem, nem agytam ki senkit!
Lassan lépek, Gergő állandóan fönt van, így nem tudok a gondolataimra figyelni.
Holnap este otthonról is próbálok jönni!
Szép vasárnapot!
Judit