Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

A Hexen kívül van még akinek van hova visszamenni dolgozni?! Engem a Molnál azért nem hosszabbították meg a szerződésemet, mert hogy ha meghosszabítják, akkor be vagyok biztosítva és tuti szülök még vagy 2-őt és soká látnak újra :shock: úgyhogy ne vesszek el, és jelentkezzek 1 év múlva. a főnököm becsületére legyen mondva még nem töltötte be a helyem, de azért én már semmiben nem vagyok biztos..
ewa
 
 


Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok tegnap, nem győzöm memorizálni az irományokat.

Cleo! nagyon örülök, hogy te is előkerültél, hiányoztál a csapatból.
Gratulálok Sziszinek a szobatisztasághoz.
Emlékszem a gyerkőcök szülinapi tortájára, nagyok jók voltak.
Honnan is rendeltétek? Lassan nálunk is aktuális lesz, én is szeretnék valami hasonlót.

Manó! Úgy látom, hogy Franciska tiszta Apukája, nagyon édesek együtt.

Elin, Petri! A lányaitok igazi hajasbabák.

Ewa! Érdekes amit irsz a munkaviszonyodról, akkor ha jól értem csak szóbeli igéretet tett a főnököd. Remélem be is tartja.

Alvás miatt ne izgulj majd szépen rendeződik magától, szerintem az a lényeg, hogy úgy csináld ahogy nektek a legjobb.
Olyan gyerek szerintem nincs, amelyik még nem aludt volna valamelyik életszakaszában hosszabb rövidebb ideig a szülöi ágyban.
Én is osztom Zsú véleményét, hogy most még kicsik jobban igényelnek minket és előbb vagy utóbb kinönek ebből a korból.


Szép napot mindenkinek.

Kép
Kép
mongi
 
 


Sziasztok!

Huuuhh, jó sokat írtatok.

Úgy néz ki, hogy már egyre jobban vagyunk, igaz még folyik Nellike orra, de már annyira nem vészes. Szerencsére láza nem volt és köhögni sem kezdett el. Azért lekopogom kopp-kopp-kopp

Hajni ti hogy vagytok? És te Ewa?

Petri: hát nagyon édes a kis Timike.

Úgy irigylem a haját meg Elin Lilcsijének is. Nekünk még sajna nem nagyon akar nőni. Pedig már olyan kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a haja.

A Vásott kölyköket én is néztem és nagyon szerettem, de sajnos mióta digi tv-nk van nem nézem, mert itt nincs. :cry: Olyan sok okosságot lehet belőle tanulni.

Én is úgy tudom, hogy játszó csoport itt a Czakó bölcsiben is van. Gondolkoztam is rajta, hogy majd nemsokára át is kellene nézni. Bár nem tudom, hogy mikortól érdemes vinni a babókat.

Pelus: Mi először Libero-t használtunk utána Pamperst és maradtam is ennél. A Huggies-t is kipróbáltuk és az is nagyon jó, meg nagyon tetszik, hogy micimacis (lehet, hogy hülyének néztek, de nekem az is sokat jelent, hogy milyen a mintája) csak az egy kicsit drága. Nem mondom, hogy a Pampers olcsó, de nekünk ez nagyon bevált. Őszintén megmondva én még nem próbáltam ki sem a dm-es, sem a lidis, sem a tescos pelust. Popsitörlőben viszont a dm-es babylove-os nagyon bejött nekem. Jobban, mint a Pampers. Na ezt jól kiveséztem.

És a végére egy pár kép:

Kép

Kép

Kép

Szép napot mindenkinek.

Kép
agica1119
 
 

 
 

Ezt elfelejtettem.

Van egy iwiw meghívóm, ha valakinek kell szóljon.

Pusz

Kép
agica1119
 
 


Sziasztok

Én írtam hülyeséget, a Vásott Kölykök tényleg a Zone clubon megy.

Szia Elin! Aranyos a kép rólad :)) A kislányod is édes (és irigylem a hajszínét...)
köszi az infót a bölcsiről! Szerintem szabadon választható, mint az óvoda, nem? nem hinném, hogy kötelező a legközelebbibe beadni.
Majd körülnézek, jó lenne ha itt is lenne a közelben.
Hexe!
A zenebölcsit már 8-10 hónapos kortól ajánlják, úgy 3 éves korig. Ma is volt egy kicsi baba is.
Ők is felfigyelnek a dalokra meg a ritmusokra, és fél órára le is köti őket.

Cleo, mikortól kezdted a gyerekeket szobatisztaságra szoktatni?

Amúgy mindegyik bébiről tündériek a képek!!

Judit
judit_79
 
 


Petri
Az első kép láttán megnyugodtam,... azt hittem hogy csak Levente tud ilyen összehúzott szemöldökkel nézni ébredés után... :lol:
Egyébként a kisfőnök nagyon belelkesedett, mikot meglátta Timiről a harmadik képet. Majd kiugrott a kezemből. :lol:

Cleo
Örülök, hogy azért most tudtál írni! :)
Remélem hamarosan még többször tudsz majd jönni!
Tök jó lehet, hogy most már nem kell pelenkázni. Gratulálunk mi a pelusnélküliséghez!! :D

Ágica
Levente még 1 évesen is kopasz volt. Aztán megindult a hajnövekedés. Most már nem győzöm fésülni, olyan kis kócos. Arról ne is beszélve, hogy ha jóllakott, akkor klasszul bele is törli a hajáb a kezét. :? Általában a spenót után.


Kép Kép
szilbee
 
 


szisztok!!
szilbe!
Nektek ma hófordulótok van!??
mert ha igen akkor nagyon boldog hófordulót kívánunk
sok puszi
Nagyon helyes kis srác Levente

sok puszi

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!

Hát jegyzetelnem kellett olyan sokat írtatok ..... :lol:

Hexe!
Nagyon jól tudod igen GYED és GYES alatt a munkáltató nem szüntetheti meg a munkaviszonyt,de mivel ebben az országban semmi nem kötelező így őt sem lehet arra kötelezni,hogy visszavegyen dolgozni.
Persze a papírformát megcsinálja ,hogy papíron vissza vesz de ilyen gyorsan el is tud küldeni....mivel az én állásom már be van töltve. A másik dolog meg,hogy abban a munkaidő beosztásban már nem is tudnék dolgozni mivel 8-17ig kellett anno dolgoznom. Az igaz,hogy mikor eljöttem kecsegtetett 6 órás állás ajánlattal de sajna ez már a múlt.

Mano!!
Köszi az infot a játszócsoportról,nagyon ari vagy.A másik amire válaszoltál a vásott kölykök című műsor hát sajnos ha a CLUB ZONE csatornán megy azt én nem láthatom mert DIGI tv-énk van és azon nem jön ez az adó.

Petri!!!
Gyönyörű Timi baba rengeteget nőtt,és milyen sok haja lett,képzeld Dius is ült mellettem mikor olvastalak benneteket és nagyon tetszett neki Timi még a csatot is észre vette a hajában.

Szilbee!!!!!
Hát ezek a képek valami csúcs jól néznek ki,látom szereti a spenótot Levi???

Cleo!
Adhatnál némi tanácsot bilizés ügyben még mi sehol nem tartunk ....reggel ráül 5 percig aztán megunja és rá 10 percre belekakil a pelusba....és jön hogy fúú .
sziasztok
Kép

KépKép
diÁcska
 
 


Sziasztok!

Geromilo: A dm-ben van egy olyan akció, hogy minden 1000 Ft-os vásárlás esetén kapsz egy pöttyöt. 15 pötty után 15 % kedvezményt adnak.
Megkerestem neked a honlapon:
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/kedv.html
Érdemes gyűjteni a pöttyöket. Néha a kuponok is elég jók! :)
A lányomon nem a szépségét forszíroztam :oops: , hanem a szemét. Szerintem van egy pici szemtengelyferdülése. Ha most megnézitek, akkor biztos ti is látjátok. :cry:
Már alig várom, hogy betöltse a félévet és viszem a kancsalgondozóba. Én is szemcsós vagyok és aggódom érte. :roll:

Szilbee:
Édes Istenem, ez spenót??? Jaj! Lilike már az almát is szereti fújni, mi lesz a spenótnál. :shock: Amúgy nagyon édes Levente. Így sokkal szebb, mintha késsel-villával enne! :lol:

Judit:
Ez szupi. Nagyon felcsigáztál ezzel a zeneovival... :lol: Akkor nemsokára mi is mehetünk. :P Majd mesélsz róla?

Petri:
Nagyon édes Timike! Tiszta anyukája, jól látom? :wink:

[b]Ágica:
Örülök, hogy jobban vagytok! Akkor nemsokára séta? Már annyi mondanivalóm van. :oops: Tudod, be sem fog állni a szám. :oops: :lol:
Mongi: Szóval készüljünk fel rá, hogy mi sem ússzuk meg, hogy Lilike egyszer csak megjelenik közöttünk. :cry: Én tuti nem aludnék egy szemet sem, mert attól félnék, hogy ráfekszünk, bekerül a takaró alá, meg ilyesmi.... :roll: Most el sem tudom képzelni... Na, majd a tapasztalat....

Üdv: Hexe

Kép Bújócskázunk :)

Kép
diehexe
 
 


Szia Diácska!

Egyszerre pötyögtünk. :)

Kép
diehexe
 
 


Betti!
Igen! Valóban! Levente ma 18 hós, azaz másfél éves... Hogy repül az idő!

Én nem tudom ki hogy van vele, de ezt az időszakot én nagyon birom. Még csak a dackor elején járunk, talán ezért érzem így. Egyébként egyre jobban észrevenni rajta, hogy én vagyok az annya... :? :roll: Édes kis tündér mint az apja, de mikor nyűgös, akkor teljesen magamra ismerek, benne... :) :P


Diácska!
Szereti a spenótot, mert megturbózom egy kicsit banánnal. ;) :) Egyébként meg sem enné!
:?
szilbee
 
 


Hexe!
Ez a kép... ez iszonyat aranyos!! :lol: :lol:
szilbee
 
 


Sziasztok!

Bea Én nem látok a törpillán semmi szemproblémát. De Gergő fiam lábát is sokáig görbének láttam még akkor is mikor már mindenki szerint egyenes volt. Mi anyukák sztem mindig találunk valamit ami miatt aggódjunk nem? :wink:
A DM-es infót köszike. De azt hiszem nem nekem találták ki, mert én egy év alatt összesen nem vásárolok 10000 Ft-nyit nálluk, így a 15%-ot sem fogom megkapni :oops:
Milánnal mi a gyerekszemészeten voltunk és november közepén adtak január 5-re időpontot. Ott nekem azt mondta a dokinéni, h szemtengelyferdülés is 2 éves kor körül alakul ki. Bár biztosan vannak kirívó esetek amikor előbb is megjelenik. Én akkor sem látok semmit Lilikén akármennyire is nézem a képeit :roll: Ez az utsó meg tényleg nagyon ott van ám!

Az újjabb képek is nagyon jók mindenkiről!

Azt hiszem a bölcsikbe(játszócsoport, zenebölcsi) 8 hós kortól lehet manókat vinni. Barátnőmék a Tücsökzenére járnak a nagyobbik lány 3 éves volt a kicsi pedig fél mikor a kicsit is vitték. De lehet, h még ifjabb is volt Léna.

Szilbee De jó nektek még a dackor elején. Milánom is nagyon benne van már, Gergő meg.... Néha olyan hisztiket levág, h csak a számat tátom. :cry: Nállatok is a hajbatörlés megy akkor. Nekünk mindkét fiú csinálja :D Meg a ruha újjába is előszeretettel törölköznek. Csak azt nem várják meg míg odaérek én, h letöröljem a maszatot. De legalább zavarja őket ha vmi nem a szájukban landol :wink: És az enyémek is így esznek spenótöt, sóskát. Ezekszerint a legtöbb gyerek szeret a zöld főzivel "festeni" Nállunk volt, h a fal is tiszta zöld volt. Nekem csak a sinlac pépet fújták, de azt kegyetlenül. :lol:

Jó, h újra pörög a topic!

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Üdv:Zsú

KépKép
KépKép
geromilo
 
 


Szilbee!
Nagyon Boldog Hófordulót Levinek!!!!
Kép

KépKép
diÁcska
 
 


Sziasztok!

Hexe, Ágica: köszi alakulok. szerencsére, mint kiderült nem betegség, "csak" kimerültem. 2 napig folyamatos hőemelkedésem volt. szerencsére Gabi itthon maradt szerdán így kicsit töltődhettem.

Hexe: hogy tetszik öcsédnek az új gyógytornásza :-) Gabi kicsit szadista, de szerinte csak így lehet eredményt elérni.

Babaúszás: a férjem gyógytornász, humánkineziológus. előző munkahelyén, gyopárosi gyógyfürdő, vizitornákat tartott és sérült gyerekekkel, babákkal is folglalkozott, tehát megvan a szakmai háttér. Hexe már mondta, hogy ők szeretnének babaúszást. most elkezdünk gőzerővel medencét keresni. ha találunk akkor érdekel még valakit? természetesen felénk ingyen, csak ha kell bérleti díjat fizetni, azt megosztani. ha valaki tudja hol lehetne, akkor is szóljon!

Üdv: Ewa
ewa
 
 


Szilbe!
A lényeget kihagytam:
Boldog hófordulót Levinek!

KépKép
KépKép
geromilo
 
 


Azta lányok! Nagyon pörögtök! Már én is arra gondolok, hogy jegyzetelnem kell, ha hozzászólni is akarok! Köszönöm mindenkinek a pelus tippeket. Sajna a megfázásunk egyre rosszabb (nálam mindenféleképp), de babucinak is jobban be van dugulva az orra, mint eddig.

Hát, be is fejezem, mert Balázs már nyögdécsel. Mégegyszer köszi az infókat! Üdv mindenkinek!

(A DM-es popsitörlö nekem nem jött be, mert túl nedvesnek találom.)

Zsú! (Geromilo) Ha nem is gyűjtöd a pontokat, érdemes bevinni a DM-be a gyermek szül. anyakönyvi kivonatának másolatát és kitölteni egy jelentkezési lapot a Babavilág Klubba. Ajándékot és kuponokat kaptok! Bár mi még a miénket nem kaptuk meg!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Megnyitottam a topikot és azt hittem valami régebbi oldalnál jött elő. Jó sokat írtatok! JUHÉÉÉJJ! :lol: :D :lol: :D

Ági
Timi haja után ne irigykedj. A kép elég becsapós. Pár szál haja van, igaz az már megnőtt. De olyan nagyon selymes sehogy se áll még neki. A hajcsatot meg kb 1 percig tűri.

Szilbee
Uram atyám...a spenót...
Úgy látom te hagyod Leventét enni egyedül. Én még nem nagyon engedtem meg Timinek. Mert csak játszik vele, néha jut el a szájáig. Így meg félek h sose tanul meg. Már megint nem tudom h hol van az arany középút.

Diácska
Ott ül a lányod melletted miközben gépezel? És hagyni szokott? Nálunk ez lehetetlenség. :x

Diehexe
Ha nem írod a szemét én észre se veszem. Most h visszalapoztam tényleg mintha egy kicsit..
Mikor feltetted a kérdést sokáig néztem Lilit de nem tudtam "mit kell nézni"

Már vagy az ötödik mentő megy el előttünk szirénázva. Mi van már itt :shock:

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Ewa
Neked akrtam még írni h Timit is sokáig cicin altattam el, mert akkor úgy láttam a legjobbnak. Igaz én legtöbbször betettem a kiságyba és nem mellettem aludt. Igazat megvallva csak azért mert akkor én nem aludtam volna.
Mostanában viszont már ritkán aludt el cicin, ezért hoztam ezt a döntést h megtanítom az egyedüli elalváshoz. Dicsekszem egy kicsit ma a két nappali alvás simán ment. Igaz nem rögtön aludt el. Beraktam a kiságyba először beszélget egy kicsit majd játszik és lefekszik. Egyedül sírás nélkül. :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Csak egy gyors infó, mert mindjárt fürcsi van nálunk. :)

Geromilo: Én úgy tudom, csak a 2006-ban született babucikkal lehet belépni a bababónusz programban a dm-nél. Azokat is csak 03.30-ig. De azért kérdezz rá, vagy nézd meg a honlapon. Egyébként tényleg nagyon klassz ajándékokat és kedvezményes kuponokat szoktak küldeni. Most pl. 21 %-os kedvezményt adó kupont kaptam. :) Aki teheti lépjen be!!! :!:


Hexe

Kép
diehexe
 
 


Sziasztok Lányok!

Ez igen,jól felpörögtünk,csak kapkodom a fejem mennyi mindent írtatok. :) :)

Diácska!
Nem rossz ötlet a jegyzetelés,mire a végére értem az olvasásnak elfelejtettem mi volt az elején!Egyébként szerintem a nyáron már a te lányod is szobatiszta lesz,általában nyáron könnyebben megtörténnek ezek a dolgok!Nagyon édi a kis fürtjeivel.

Petri! Örülök,hogy bejött ez az altatási módszer nektek,majd ha Franci nagyobb lesz egy kicsit újra megpróbálom.Szóval Timi ilyen morcosan ébred,de egyébként nagyon aranyos,majd ha rájön milyen jól áll neki ez a csatos frizura biztos tovább tűri majd 1 percnél!

Szilbee!
Boldog hófordulót Leventének!Hát azok a képek :lol: :lol: Jól kikeni magát!De nem tűnik túl lelkesnek a spenóttól,vagy már fáradt.Gondolom ez egy ebédnél készült és utána szunya van!

Bea!
Én sem vettem észre Lilikén semmit,először nem tudtam mire gondolsz,hogy mi változás történhetett!Szerintem semmi baja a szemének,de ha téged az nyugtat meg vidd csak el szakorvoshoz,az a biztos!!

Ágica!
Örülök,hogy jobban vagytok!Franciska még mindíg nem tökéletes,köhög és folyik az orra,eléggé nyűgös éjjel nappal!Arra gondoltam lehet fáj a torka is azért nyűglődik.Láza már hál istennek nincs.
Nekem lehet,hogy kell majd az a meghívó ,az egyik kollegának!Olyan égő,a múltkor a Diácskáéra csaptam le,most meg a tiédre. :oops: De még nem jelzett vissza a kolléga,úgyhogy ha közben kell másnak is a meghívód küld el nyugodtan!

Ewa!Jobbulást neked!
:)


Üdv.mindenkinek Franciska & Hajni
Vendég
 


Levente!!(Szilbee)

Boldog hófordulót kívánunk neked!!

Franciska & Hajni


Kép
Vendég
 


Csatlakozom az előttem szólóhoz,

BOLDOG HÓFORDULÓT LEVENTE!!

Nagyon kis helyes a spenótos képeken :D

Hexe! Én sem vettem észre semmit Lilikén azon kívül, hogy olyan gyönyörű, mint egy porcelánbaba!!

Persze, mesélek majd a zenebölcsiről! Marcika egyelőre inkább szemlélődik, de ma már táncikált is egy kicsit, olyan édes volt.
Azt mondják, sokat számít, hogy a piciknek sokat meséljünk, énekeljünk, stb. Velem csak az a baj, hogy nem bírom megjegyezni a mondókákat :) De előbb-utóbb majd csak megtanulom őket.

Ewa! Jobbulást és próbálj meg pihenni egy kicsit!

Jó éjt mindenkinek

Judit & Marci
judit_79
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket, Levente nevében is! :D

Manó!
Jól látod, tényleg nagyon fáradt volt már Levente ebéd közben. Meg ugye már teli volt a poci is, mert hogy repetát is kért, no és persze szerette volna megkaparintani a fényképezőt is... :lol:

Petri!
Igen! Levente már egyedül eszik, kb. 1-2 hónapja. Csak a hígabb kajákat eszi ilyen malac módon és többnyire az olyan főzelékeket, amiket imád. Gyors ütemben lapátolja a szájába, azért olyan maszatos.
Ügyesen csináltad az altatást! Tudom, hogy milyen nehéz végigcsinálni, úgy hogy gartulálok a kitartásodhoz is!

Más!
Hétvégére egy kicsit eltünök, így mindenkinek Kellemes, Pihenős hétvégét kívánok!!
:)
szilbee
 
 


életkép :lol:
Kép
ewa
 
 


Kép

Ewa!
Ezek után nem panaszkodhatsz,hogy nincs segítséged a konyhában! :lol: És szeret mosogatni a kicsi lány?
:lol:

Kép Kép

Üdv Franci & Hajni
Vendég
 


Sziasztok!

Judit: Ne aggódj, előbb-utóbb, ha mástól nem is, de a gyerektől mejd megtanulod a mondókákat! :lol: Nagyon izgatja a fantáziám ez a zenebölcsi. A csajszink szereti a zenét és szereti ha táncolunk vele. Remélem lesz valamennyi zenei érzéke.
Köszi a bókokat. Elpirult Lilike, amikor elmondtam neki, hogy porcelánbabához hasonlítottad. Már más is mondta rá.... Én meg oly büszke vagyok.... :oops:

Szemészet: Mindenképp elviszem Lilikét, mert a doki néni is azt mondta, hogy ha ez engem megnyugtat, akkor ír beutalót. Szerinte csak az orrnyerge nem szimmetrikus és ezért látom kicsit kancsalnak. De jobb lenne, ha ezt egy szakorvos mondaná! :roll:

Hajni! Hogy a csudába szúrod be ezeket a jó kis képeket? :?: Annyira édesek!
Te mikor kezdted Franciskánál a hozzátápit? Vagy Franciska még csak szopizik?

Ewa: Az öcsén nagyon örül, hogy végre halad már a gyógyulással. Eddig semmi haszna nem volt a gyógytornának, de mióta Gabihoz jár, azóta sokat javult az állapota. Igaz, tényleg eléggé megkínozza :lol: , de ez vele jár és ha van eredmény, akkor nem is olyan szörnyű! Nem is tudom, hogy háláljam meg Gabinak.... Segíthetnél valami ötlettel, de úgy hogy ne tudjon róla....! :wink:
A képhez..... Te ezt komolyan így csinálod, vagy csak a kép kedvéért? :shock: Így nagyon hamar házias lesz Zsófika! Ma holnap már ablakot pucol! :P

Legyetek jók, lányok!

Üdv: Hexe

Kép
diehexe
 
 


az én kis házi tündérkém nem csak mosogat ám, hanem porszívózunk, feltörlünk, port törlünk, mindent. leginkább a feltörlés tetszik neki, főleg ha táncolunk is közben :-)

Kép
ewa
 
 


Hexe: örülök, hogy javul az öcséd, és hogy elégedett! nagyon szívesen segített Gabi!
ewa
 
 


Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. A kisfiammal most januárban költöztünk Szolnokra és szeretnék neki találni egy normális orvost, aki nem a legerősebb gyógyszert írja fel kapásból, szereti, ha az anyuka kérdez vagy, ha neki kevés az információ akkor ő kérdez. Szeretném azt is ha férfi lenne, de ez már részlet kérdés. A fórumot nem biztos, hogy sűrűn fogom látogatni, mert hetente csak egyszer,néhány órát vagyok internet közelben és akkor sem mindig szabad a gép, ezért örülnék, ha a kérdésemre ma kapnék választ. (nem tudom, hogy milyen gyorsan mennek itt a dolgok)
Segítségeteket előre is köszönöm!
eve26
 
 


mennünk kell, de a következő héten is benézek. bízom benne, hogy addigra tudtok nekem segíteni.
szép napokat addig is.
sziasztok
eve26
 
 


Sziasztok!

Ewa, ez egy nagyon jó megoldás :D Látszik Zsófikán, hogy milyen érdeklődő és kíváncsi. Csak mi lesz akkor, ha már nehezebb lesz?

Hexe! Marci is szereti a zenét, és rögtön elkezd rugózni, ha bekapcsoljuk a rádiót. Már régóta érti azt, hogy "tánci-tánci". Most már úgyis táncol, hogy nem kapaszkodik közben, igaz ilyenkor néha földre huppanás a vége :)

Eve! Én a saját gyerekorvosunkat tudnám ajánlani, igaz ő nő. De merrefele laktok? Ő a Móra úti rendelőben van.

Üdv mindenkinek, és a maradékra további szép hétvégét!!

Judit & Marci
judit_79
 
 


Kép Mindenkinek!

Ewa!
Nagyon édi-bédi a kis házitündérkéd! Jó,hogy így elvan a kenguruba! :D Kép

Bea!
A netről szoktam ki mentegetni ezeket a képeket,és a melléklet feltöltéssel szúrom be őket ide!Nekem is tetszenek,úgy feldobja az oldalt.Na persze a bébiknél nincs szebb. :lol:
Franciskának 4 hónapos kortól adtam gyümölcsöt,meg a bébidesszerteket eleinte csak keveset,aztán jött a többi bébikaja.Mostmár csak reggel meg este szopizik.

Eve!
Azt tényleg tudni kellene,merre fogtok költözni!Van itt rengeteg gyermekorvos szerte a városban!

Üdv. Franciska & Hajni
Vendég
 


LILIKE!!!

BOLDOG HÓFORDULÓT NEKED!!
Bea! Adj neki egy nagy puszit a nevünkben! Kép

Kép
Vendég
 


Lilike!
Boldog Hófordulót!
:D :D
Kép

Hogy repül az idő! :o


Mano! Tényleg aranyos cuccok vannak ezen az oldalon. Most én is kipróbáltam. :)
szilbee
 
 


Frissített tábli!

Kép
szilbee
 
 


Sziasztok!


Köszönjük szépen a sok-sok jókívánságot!

Kép Fél éves vagyok...!

Hexe és Lilike

Kép
diehexe
 
 


Sziasztok!

Boldog 1/2. születésnapot, Lilike! :D

Kép

Puszi,
Judit & Marci

Kisfőnök a székben:

Kép
judit_79
 
 


Nagyon Boldog 1/2 éves szülinapot Lilike!!!! Kép

KépKép
diÁcska
 
 


KépLÁNYOK

Szilbee!
Van még egy-két oldal amiben sok-sok jó képet találtam, ha érdekel itt a címe!

http://www.animaciostarhaz.atw.hu
http://gportal.hu/gindex.php?gid=836751&pg=8500505

Diácska!
Te is olyan jó képeket szoktál felrakni ide. Nincs valami jó címed?

Judit!
Úgy látom minden lurkó megfertőződik előbb-utóbb a számítógéppel! Vajon kitől tanulhatják??
Kép

Üdv mindenkinek! Kép

Franciska & Hajni

Korábbi felvételek:
Kép
Franci rálelt apa oldalaira
Kép
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

NAGYON BOLDOG 6. HÓNAPOT LILIKÉNEK!!!

Kép

Hajni:nekem is nagyon tetszenek ezek a gyönyörű képek, és tényleg fel is dobja az oldalakat. Nellike is imádja nyomkodni a billentyűzetet. Szerintem nem lehet elég korán elkezdeni. :lol: Nagyon jók a képek Franciról. Meggyógyultatok már?
Mi már szerencsére meg, már nem kell az orrát szívnom.

Képzeljétek lányok, már nem csak 1-2 métert megy a drágám, hanem már nagyon-nagyon sokat. Már ott is feláll, ahol nem tud semmiben sem megkapaszkodni, a küszöböt is nagyon ügyesen átlépi és meg is fordul. Annyira ügyes, olyan büszke vagyok rá!!!

Puszi nektek.

Kép
agica1119
 
 


Sziasztok!

Remélem még nem késtem el :oops:

Nagyon boldog hófordulót neked kedves Lilike!

KépKép
KépKép
geromilo
 
 


Csupa ünnep van mostanság:


Nagyon boldog hófordulót kívánunk Nellikének!!!
:lol: :) :lol:
Kép

Puszi: Hexe és Lilike

Kép
diehexe
 
 


Nagyon Boldog Hófordulót

Nellikének & Antóniának!!

Kép Kép
szilbee
 
 


Ágica!
Gratulálunk Nelikének a járáshoz is!!! :D
Kép
szilbee
 
 


Ágica!
Köszi szépen Franciska már jobban van,nem köhög már annyira,és a közérzete is jó!Gratulálok Nellikének,nagyon ügyes kismanó!Mostmár akkor résen kell lenned,mert elhárultak az akadályok előtte.
:lol:

NELLIKÉNEK BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK!

Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


ANTÓNIÁNAK IS BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK!!!

Kép Kép

Szép napot mindenkinek! Franciska & Hajni
Vendég
 


Sziasztok!


Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak Titeket ilyesmivel, de szeretnélem megkérni Titeket, hogy szavazzatok a kisfiamra. Már csak 2 nap van hátra, és 75 szavazattal vagyunk lemaradva az elsőtől. Talán még behozható.
Légyszives még szavazzatok még ma és holnap! Esetleg szóljatok néhány ismerőseiteknek is, hogy szavazzannak a Mátéra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html

Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönöm, hogy szavaztok.

Zsani

Jaaaa....és a kisfiam is írt Nektek:)

Anyukám azt mondta, rajtad múlik, hogy enyém lehet-e az a sárga quad, aminek a fényképét már lassan egy hónapja mutogatja nekem, kérlek ha nem felejtesz el és nem nagy kérés gondolj rám még 2 napig, nagy örömet okoznál nekem…

Máté
Vendég
 


Bocsánat, nem is gondoltam, hogy ennyi hófordulós baba van. :oops:

BOLDOG HÓFORDULÓT ANTÓNIÁNAK IS!

Kép

Hexe és Lilike

Kép
diehexe
 
 


Mano!
Iszonyat aranyos Franciska, ahogy gépezik... :lol: :lol: :lol: :lol:
szilbee
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?