Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Valaki emlékszik még rám? :)

Akivel még nem találkoztam, üdvözlet.

Eltüntem kissé, de volt okom volt rá.
Látom itt közben néhányan kérdeztétek hogy vagyok, most már írok, mert tudok mit.

Most magunkról írok egy kicsit, mert nem tudom mikor kell felállni a gép elől........Utána írok a többieknek is, nem tűnök el! :oops:

Igen, megint babát várunk. Eddig nem írtam és azért is tüntem el, mert nagyon rögösen indult a babavárás.
És itt egy kisregény, akinek van türelme olvassa el..... :)

Nagy boldogan mentem az 5 hetes Uh-ra, ahol vagy fél óra nézegetés után mondták, hogy sajnos ez bizony méhen kívüli tehesség. Ráadásul azt mondták, vérzek befelé a hasüregbe, azonnali műtétre lesz szükség, mert életveszélyes álaőotban vagyok. 4 orvos még megvizsgált, ők is azt mondták, ez sajnos az.... Az Uh-ról egyenesen vittek a műtőbe. Én persze csak bőgtem, arra alig volt időm, hogy Gabit felhívjam. Kaptam beöntést, aztán elaltattak.
Mikor felébredtem, mondta az orvos, hogy hát bizony őszintén megmondja, nem találtak semmit méhen kívül, vérzés sem volt, így összevarrtak. Kérdeztem, hogy oké, de akkor mi van méhen belül????? Hát ők azt nem tudják, mert oda nem tudtak benézni, nehogy megsértség az esetleges terhességet. De szerintük nem vagyok terhes, vagy ha igen, akkor sincs túl jó helyen.................3 nap múlva hazaengedtek. Gondolhatod azt az ideget.......1 hét múlva kellett visszamennem varratszedésre. Csináltak egy ellenőrző Uh-t, hogy mégis mi van. Mit ne mondjak, 1 másodperc alatt megtalálták a babát teljesen jóhelyen beágyazódva........
Próbáltam orvost keresni itt a Semmelweisben, hogy mégis mondjanak már valamit. Ugye egy 5 hetes terhességnek nem feltétlenül jó egy mélyaltatás. Egyetlen egy orvos sem vállat el a műtét miatt! Teljesen ki voltam készülve. Nem tudtam se enni, se semmit se csinálni. Annyit tettek hozzá, hogy akkor menjek be a kórházba, ha beindulna a vetélés.............ezekkel a szavakkal. Na ekkor már totál kivoltam. Aztán hetenként szaladgáltam magán uh-ra, hogy mégis él -e a terhesség. Szerencsére fejlődött szépen. 12 hetesen aztán bevéreztem.....Irány a kórház. Kiderült nincs nagy baj, a terhesség is szépen fejlett, uh is rendben volt. De szépen hazaküldtek, hogy pihenjek. Na ekkor begorombultam, hogy be sem fektetenek, gyógyszert sem adnak, semmi. Úgyhogy kórházat váltottam, sőt várost! Átmentem Barcikára. Ott ajánlottak orvost és egy jó szonográfust is. Úgyhogy átmentem. A 12 hetes Uh-n szerencsére rendben volt minden. Aztán a 14. héten megint véreztem, így a dokim azonnal befektetett. A 16. hétig feküdtem ott, de még háromszor vérezgettem. A vérzés okát nem igazán látták szerencsére, nem volt nagy gond. Aztán nagy nehezen hazaengedtek, persze szigorúan pihennem kell itthon. A vérzés itthon is folytatódott, de már nem mentem sehova, feküdtem.
A 17. héten voltunk Pesten 3D-s uh-on Győrfi Mátyásnál a Praxisban. Azt mondta, minden rendben, szépen fejlett kisfiú:):):):)
A 18. héten a saját dokim is megcsinálta a 18 hetes genetikai uh-ot. Ő is rendben látta, de azt mondta, kisebb a koránál 1 héttel. Ne attől megint totál ideges lettem, úgyhogy elmentem egy másik dokihoz is aznap. Ő is 1 héttel kisebbnek látta...............Totál kész voltam.
Aztán a 19. héten bevérzett a méhszájam(mint utólag kiderült) . Mivel szombat volt, Gabi meg nem tudott elvinni Barcikára, így ide a Semmelweisbe voltam kénytelen bemenni. De ha már ott voltam, csináltak egy uh-ot, hogy bent is minden rendben van -e. Erre mondtam neki, hogy ő is mérje már le a babát. Ő meg azt mondta, hogy ha 19 hetes vagyok, akkor jók a baba méretei, ki mondta nekem, hogy kicsi...???. Mondtam neki, hogy igen annyi vagyok, még be sem töltöttem.
Persze nem bírtam idegekell, így a barcikai szionográfusomnak elpanaszoltam, hogy minden doki mást mond. Mondta, hogy menjek ki hozzá azonnal és leméri a babát. Azt mondta, pont korának megfelő a baba, ne idegesítsem magam......Hát nem mondom, hogy nem idegeskedek, de próbálok nyugton maradni. (nem sok sikerrel....)
Aztán 22 hetesen látták, hogy a lepény nagyon rossz helyen tapad, leválhat bármikor.......26 hetesen még mindig ott volt, így megint befektettek a kórházba. Úgy nézett ki, hogy szülésig. Szerencsére a 29 hétre ez megoldódott és hazaengedett az orvosom.
Na nem sokáig volt nyugalmam, mert mentem tanácsadásra. Azt hozzá kell tennem, hogy ide Miskolcra kell járnom az SZTK-ba, mert körzetileg ida tartozok. Na ebben sincs köszönet, nem tudják lenyelni, hogy átmentem Barcikára. Kekeckednek velem, idegesítenek, beszolnak. Ennek következménye lett egy 180-as szívhang a babábál. (120-160 között jó....) Rohanás a kórházba a saját dokimhoz barcikára. UH, áramlásvizsgálat, fél órás NST...Minden tökéletes lett. A szívhang végig 140-150 volt. Mondta az orvosom, az idegesség miatt volt ez a probléma, ne hagyjam magam máskor.....könnyű mondani.
Tegnap előtt elmentem megint UH-ra barcikára, 4D-re. Ott is renben volt minden, a szívhang is tökéletes lett. De már előre félek megint a tanácsadástól, hétfőn kell mennem.
Ennyi a történet, ezért nem volt idegzetem netezni, eléggé magammal voltam elfoglalva. és akkor még itt van Marci és a férjem és a háztartás........Marci akkor kezdte az ovit, ez sem volt egyszerű. Idegileg teljesen kész voltam......na most se vagyok toppon....

Köszi, ha elolvastál, máskor nem lesz ilyen hosszú. csak ezt rövidebben nem tudtam leírni.
Még jövök!


Most 34 hetes vagyok, és kisfú lesz, Bence. Nem túl nagy baba, de azt mondják szép formás. A méretei inkább 32 hetesnek felelnek meg. Itt van pár kép róla 25+2 hetesen:) (a szeménél a köldökzsinór van! )

Kép Kép Kép

Ez meg én vagyok :)

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Koda :)
Úgy örülök, hogy végre írtál :):) Azért a másik topicban olvasgattam, hogy mi van veletek.
Már nem sok van hátra szülésig, mostmár biztos minden rendben lesz. :) Pocid már szép nagy :)

Betti :)
Útólag mi is sok-sok boldog szülinapot kívánunk a nagylányodnak. :)
Nekem szülés előtt tüntette el Beni úgy a papucsomat, hogy nem találtuk sehol, pedig mindent felforgattunk, már azt mondtam, hogy valaki bejött a lakásba és ellopta :) Aztán hetekkel később Laci éjjeliszekrényének a fiókjában találtuk meg. :lol:
Ez a C-vit. pezsgőtabletta vagy lehet kapni ilyen bogyót? Most a Cetebet szedem, meg iszom a kalciumot, de ma már muszáj lesz elmenni a dokihoz :( Ha megint a Biopraoxal jön én nem is tudom mit csinálok vele. Viszek neki egyet, hogy próbálja már ki :lol:

Ani :)
Én egy internetes ruhaforrást tudok, ahol nagyon szép esküvőre való ruhák vannak, csak hát az áruk... 8000-18000Ft :( De szívesen megadom a linket, ha érdekel.
A mézet már próbáltam, köszi, de sajna már valami komolyabb dolog kell.

Emese :)
A szirupokat sem veszi be? Beni még nem tudná lenyelni a szemeset.

Marika :)
Én is nézem minden nap a hóvirágot, de még nem találtam meg :)

Kriszta :)
Igen :)

Fény :)
Na én ezért járok inkább tornázni. :) Vizsga biztos sikerült, akkor mostmár jöhet egy kis pihi. :)

Puszi,

panka
 
 


Nagy nagy gratula neked Koda!!

És ne idegeskedj! Engem is folyton piszkáltak a vérnyomásom miatt, a 9 hónap alatt nem sikerült bizonyítania a dokimnak, hogy magas, aztán a 38 hét közepén kiugott és azonnal befektetett a kórházba.
Azt tanácsolom, maradj egy orvosnál, akiben megbízol, mert az sem jó, ha össze-vissza szaladgálsz, és mindegyik mást mond. Csak felhúzod rajta magad. Nem lesz semmi baj, nyugi, nagyon drukkolok nektek!

puszi
Fény
fény
 
 

 
 

Kriszta!
Este felhívom és megkérdezem tőle! :wink:

Koda!
Nem semmi ami eddig történt veletek :cry: De meglátod, kárpótol majd a sosrs egy (mégegy :lol: )gyönyörű kisfiúval :!:
Most már tényleg nincs sok hátra!Amint lesz valami, jelentkezz!A méretei miatt pedig szerintem ne aggódj!Az én lányom 2500 grammal született(igaz, korábban, meg nagyon gyorsan,muszályból).Mai napig vékonyabb az "átlag"(<--nem szeretem ezt a kifejezést)gyerekekenél.DE!Teljesen egészséges, jó étvágyú, kiegyensúlyozott baba :!: :!: :!: Ez a fontos!
Kitartást nektek!

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Koda!
nem semmi az amit leírsz! olvasni is borzasztó volt, de még átélni.... bnem tom, hogy én hogyan csináltam , de nekem nem kellett mennem a körzetileg illetékes dokihoz tanácsadásra. A védőnőm inétézte. Azaz mondta, hogy nem kell. Szóval egy próbát megér! Szerintem! Bár én nem vagyok otthon a területi dolgokban! :( Jó nagy a pocd! Tündér pofa a Pocaklakó! Kitartás!
Bence: tapasztalatom szerint kapd fel az alsógatyót! Nem egyszerű! Marika? :)

Panka!
Na mit mondott?

Betti!
Majd hívlak és akkor diktálok! :) Kitartás! Meg lesz! Valahol! Tuti! Én már csak tudom! :)

Anita!
Előre is nagyon köszi!

Eszter!
Siekrült megállapodni a Hermannal és KRISZTINA-val /erről majd priviben/ és köv. héttől már a Herman Ottó múzeumban lesz a belvárosi Mazsola Muzsika. Remélem így, hogy már nem lesz lépcső visszatérnek az anyukák. Talán a parkolás is egyszerűbb!

Köhírré tétetik! :)
Reklám, ami alkalmas arra, hogy megzavarjon!
:D
Mazsola Muzsika 2007.02.02-től a Hermann Ottó múzeumban lesz. A Papszeren.
Hívjatok! Izenjetek!
Puszantás!

bkriszta13
 
 


Ajaj!
Majd' elfelejtettem!
Úgy fest, hogy havonta látogatom a Fakopáncsot. Szóval ha bárkinek, bármire szüksége van akkor várom a megrendeléseket!
Aki jár MM-re 5%- az árból! :)

bkriszta13
 
 


Marika!

Talán nem haragusznak meg a többiek ha itt válaszolok.
Köszi, Laura szépen javulgat, bár most is betegszabin van, mert köhög. De ez már csak így megy nálunk.
De a jó hírek: Füle szeptember óta nem volt szúrva. Idegrendszere szerintem hatalmas javuláson ment keresztül, bár mindig is érzékeny lélek marad. Tudod ez már az elején is látszott. Nincsenek éjszakai rohamok, teljesen kiegyensúlyozott. Persze óvatosan kell vele bánni, kis mimóza. :lol:
Pisilés terén elindult egy folyamat kb 1,5 hónapja. Déli alvás 100% siker, éjszaka kb 40%. Ez szintén hatalmas előrelépés. :D
Lába viszont szerintem ugyanolyan. Hordjuk szorgalmasan a felírt cipőt, de változást nem látok. Hátha....
Munka, igen sok-sok-sok van. Ügyfél ugyanannyi, csak a terhek nőttek. Nehéz év van mögöttünk, de lényeg, hogy van munka és még főnököm sincs. :lol:
Ja és a suli novemberben vége. Utána készülhetek a záróvizsgára és jöhet a nyelv. :?
"Röviden" ennyi :lol:
Jobbulást a betegeknek!
üdv
Éva
neva
 
 


Sziasztok!

Koda!
Én is olvastalak a másik topicban. Nem semmi amin keresztül mentél/mentetek. Most már remélem minden rendben lesz. Egyébként csatlakozom Krisztához. Gondold meg a Bencét. De én imádom a kis huncut, rosszaságot. Még a nézése is betyár :wink:

Éva!
Na akkor van minden. :D Jó és rossz. Lassan csak kinő mindent. Úgy látszik van benne vmi. Nem próbáltok meg eljárni balettra? Húú ez most "nagyképűen" hangzik, de ez inkább torna. Dorottyának is sokat javult a tartása. És majdnem mindíg hallom, hogy melyik gyerkőcnek mit tanácsol Erika. Azért Ő csak értőbb szemmel nézi Őket.

Kriszta!
Ha jön a tavasz (az igazi, nem a januári) akkor szerintem majd mi is csatlakozunk :P

Fény!
Végignéztem már az összes kiszállítót. Semmi :twisted: Én 3 napja kezdtem a RR baba mama tornát. Bence imádja mert nézi benne a kiscsajt. Az állva részét vele csinálom. A talajoson már csak mászkál. Néha rám és a szememet nyomkodja, vagy haserősítőnél a hasamra mászik. Szuper :) Viszont baromira izomlázam van a 20 perces tornától :wink:

Betti!
Írok neked is :P Holnap jösztök balettra? Tanulsz már rendesen? Nekem vhogy nagyon nem akar a szakdoga haladni. De rájöttem ez olyan baromi nagy téma. Nem is tudom hogy gondolta a témavezető, hogy mindenfajta előtanulmány nélkül én képes leszek erről írni. Arra gondolok, hogy Ő sem nagyon van tisztába a dologgal :cry:

Megyek aludni :lol:
Jó éjt, Marika

marika
 
 


Szia Koda!
Üdv újra itt! Kitartás!

Betti!
Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok Gerda babának!
Kép
Panka!
Ádám nem veszi be a szirupokat. Soha nem is vette, vagy injekció, vagy kúp volt mindig műsoron, ezért nagy szó, hogy most már legalább a kapszulát beveszi.

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!

Koda: nem semmi, amit leirtál, de biztos minden rendben lesz, és egy gyönyörű babát tarthatsz a kezedben. :lol:

Búzaszem: megy a drukk!!!!!!!! :lol:

Gani: a fogászatra csak a 3. hónap után küldenek a tanácsadásról, igy még maradok a fenekemen itthon, mivel még csak most leszek 6 hetes. :cry: de sztem nem rossz a fogam.

Panka: a hársfatea ami használ is valamit, meg ha este lefekvés előtt csinálsz te vagy a párod, egy teát jó forrót de fekete tea legyen, mivel a hársfateával nagyon rossz az ize, teszel bele 1 dl fehér bort, és szegfűszeget, meg fahéjat meg mézet,és nem kellsz fel az ágyból csak reggel, hogy ki tudjad izzadni magad, akkor lehet, hogy köv. reggelre már semmi bajod sem lesz, csak ezt most én nem csinálhatom, mivel terhes vagyok. De nekem amikor nem voltam még terhes, és náthás voltam bevállt. próbáld ki. :wink:

Nálunk Ákosmanó kapott CURAM nevű antibiotikumot talán használ neki, nekem meg a calcium-sandos + vitamin C.-t mondták, hogy azt lehet terheseknek is, igy ezeket szedjük.

Betti: KISFIADNAK BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!!!!!!!!

Davallila: igaz mi már kivántunk, de sok boldogságot és jó babázást, és pihenjél amennyit csak tudsz! a pici egy tündér!!!!!!!!!!!!!

puszi mindenkinek lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Neva!
Végülis úgy alakult a dolog, hogy időben letudtuk egy összegben.Csak, most, hogy megláttalak, eszembe jutott :lol: Mégegyszer köszi a segítséget :!:

Lusti!
Ezt megírtad nekem pü-ben is! :wink:

Kriszta!
Apukámnak nincs, Ő is venni szokta :( De adott 2 teloszámot.

Miskolc-Szirma , Erkel út 85:
30/273-2502
Itt biztos, hogy van, már Ő is vett ettől a méhésztől!

A méhészújságból még egy teloszám:
46/439-714 vagy 70/207-2780

Remélem tudtam segíteni!

Panka!
Nem tudom, megkaptad -e a pü-em?!
Érdekelne az az alkalmi ruhás link!
Köszi!

Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!

Tegnap is írtam, de nem működött a server, úgyhogy most ide másolom.

"Koda!
Örülök, hogy végre itt (is) vagy :) !

Panka!
A pezsgőtabletta túl drága, inkább a testépítős boltokban szoktam venni bogyót. A Gézengúz mellett csak 500-as van általában, de a Plázában mindig van 1000-es, a galérián, a kávéautomatával szemben lévő boltban. De láttam már a Dm-ben is és van a Képesbolt helyén is.
Ettől a határidőnaplótól majd' megőrülök. Sokszor hetekig nincs rá szükségem, de most, hogy nincs meg, nagyon idegesít, mert mi lesz, ha váratlanul kell... (ez nagyon valószínű :D) Meg amúgy is utálok mindenféle bizonytalanságot.

Fény!
Sétáltatok?

Anita!
Milyen ruhára gondoltál? Én kb. 2500-ért vettem Gerdának tavaly (ezüst)lakodalomra egy ruhát. (Olyan volt, mint egy esküvő). Kép
Vállpántos, itt blúz van alatta.

Marika!
Próbálkozom, próbálkozom. Elég nyögve-nyelős :D ! Most már nem is nagyon érdemes tanulni, ez a pár nap már mit számít :D ! Jövő héten is: hétfőn jogosítvány, kedden fogorvos a gyerkeknek (emiatt délben el kell hoznom őket), csütörtökön 3 éves vizsgálat (emiatt is délben el kell hoznom őket), nem marad semmi időm soha. Most meg el kell mennem a boltba tejet venni, hát így nem lehet tanulni :D :D :D ! Délután megyünk, már úgy várom a bemutatót!

Kriszta!
Keresem, de még mindig semmi. Viszont pénz már tudtam felvenni. Nem is a kódok miatt bánt nagyon, az megoldható, hanem a gyerekekről is elég sokat írtam bele. Ha meglesz, kimásolok belőle mindent adatot és eldugom valahova.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Betti!

Neked is válaszoltam a pü-re.Valamit nagyon nem jól csinálhatok, ha nem ért oda :roll: :oops:
De ez a ruha, amben a képen van Gerda, nagyon szép!Hol vetted?Mennyi idős ezen a képen Gerda?Olyan szép a haja.Boginak épp, hogy van 2 pici coffja.Azt sem nagyon tűri.Mindig tekergeti a haját :lol: Meg olyan göndör neki, hogy felkunkorordik az összes :lol:

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Anita!
Jaaaj! Dehogyisnem ért ide, és válaszolok is. Csak én csinálok valamit nagyon rosszul, mert mindig elmaradok valamivel :oops:.
Vagy a háztartással vagy a tanulással vagy a levelekkel vagy a hivatalos dolgokkal...
Szóval a kép most hétvégén készült, a ruhát tavaly nyáron vettem, kicsi is már rá, de ragaszkodott hozzá, hogy ezt vegye fel :) . Különben műszál az egész, de a szoknyája 3 rétegű, a külső hímzett organza. Pont olyan alkalmi... A Búza téren a bevásárlóudvar bejáratától balra (ha szembe állsz) van egy gyerekruhabolt. Talán a harmadik bejárat, a kenyérbolt mellett, a kijárata a bevásárlóudvarra nyílik. Ott vettem. Elég sok ruhát veszek ott, van jó minőségű zokni, póló, olcsó bugyi és alkalmi ruhák is.
Ami a haját illeti, csal a kép :) ! Kevés és vékonyszálú haja van, csak csattot tudok bele tenni, gumit nem (bár nagyon szeretné, főleg mióta balettra jár), de azért köszönöm :) . Tulajdonképpen még 1 évesen szinte kopasz volt.

Neva!
A balettról jut eszembe, igaza van Marikának, tényleg elhozhatnád egyszer Laurát. Én Matyit is inkább hozzá vittem, nem gyógytornára. Legalább nézze meg, kérdezd meg mi a véleménye.

B.
kbetti
 
 


Betti!

Oké,oké!Nem kerget a tatár :lol: Csak azt hittem, oda sem ért. Emiatt ne izgasd magad!

Abban a boltban én is szoktam vásárolni.Szeretek magyar holmit vásárolni és ott a bodyk pl.azok.Még nem állt rá az ilyen rucikra a szeme, s nem is vettem észre, hogy ott szoktak ilyenek is lenni.De mostmár nyitott szemmel fogok járni :lol:
Amit Panka ajánlott honlapot, ott is találtam egy gyönyörűséges ruhát.
Ideteszem a linkjét, megnézheted, ha akarod.

http://order.next.co.uk/shot.asp?b=X39& ... =undefined

Majd még meglátjuk.Úgyis odébb van még, csak szeretek előre készülni.

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok

Koda.
Hú,nem semmi amin keresztül mentetek!! :(
De reméljük mostmár rendben lesz minden!!! :D

Búzaszemről nem tud senki??
Lehet már babázik!!?? :D

ancsi26
 
 


Sziasztok!

Csak most találtam meg a topikotokat, és nagyon szeretnék csatlakozni, ha nem bánjátok :) olyan jó kis társaságnak tűntök, amennyire időm engedi, igyekszem régebbre visszaolvasgatni, képben lenni, a gyerkőcöket megnézegetni - nagyon szépek!

Én az első babámmal vagyok itthon, még csak két hónapos, Áronnak hívják. Imádom, egy kis tündéri gyerek, már rengeteget gagyog, játszik, nevet... nagy boldogság nekünk! Csak mióta már belerázódtunk a közös életbe, és kezd lassan cseperedni, egyre jobban hiányát érzem a kisgyermekes ismerősöknek, sajnos csak - még - gyermektelen, dolgozó barátaim vannak, és kicsit egyedül érzem magam így napközben... Ti hogy vagytok ezzel? Jártok közösségbe? Más mamákkal sétálni, játszóterezni? Egyáltalán van valahol Miskolcon babamamaklub? A Hermannos Mazsola Muzsika tök jó hangzik, remélem, még működni fog, mire elég idős lesz hozzá manó :) Engem az úszás érdekel még nagyon, valamelyikőtök járt babaúszásra a picivel?

köszi mindenkinek, aki majd válaszol :D Kép

Dóri
mdori
 
 


Szia Dóri!
Nagyon aranyosak vagytok a képen :D

Nekem is eléggé nehéz itthon,főleg, hogy a férjem csak hétvégén van itthon :cry: Levelezek, mailezek, fórumozok amikor Bogi engedi.

Nekem is van egy jogász ismerősöm.Tőle tudom, hogy ez egy elég szűk kör, ahol mindenkiről tudni lehet valamit.Kiss Annamária(Ria) a neve.Talán van közös ismerősünk is??? :?:

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Marika, Betti!

Köszi a tippet, már felvetődött régebben is a téma. De egyszerűen nem tudok az időmbe billeszteni még egy programot... :cry:
Majd megbeszéljük és ha van kedve, valahogyan megpróbálkozunk.
Éva
neva
 
 


Itt vagyunk sajnos még egyben. Ez a kis fickó nagyon jól érzi magát még odabent. Pedig mindennap várjuk Hannával hogy kibújjon. Tegnap megkérdezte tőlem a gyerek hogy nem akar a kiságyban aludni Dorián? Mondtam neki, hogy beszélje meg vele hátha rá hallgat.
Sajnos a méhszáj még teljesen zárt nst flowmetria is rendben holnap kell mennem megint és egy hétig 2naponta nst.
Panka! Köszi szépen a linkeket el is mentettem!
Ha van valami hir Zsuzsa vagy Davallia úgyis megirja nektek!
Kellemes napot!

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok:)

MINDENKINEK köszi a biztatást, nagyon sokat jelent! próbálok én is nyugton maradni, de gondolhatjátok!

Dóri:)
Üdvözöllek! nagyon édes a kicsi Áron!
Merre laktok?

Marika, Kriszta:)
Igen, meggondoltam a Bence nevet :) Marci mellet már megedzőttem:)

Panka, Betti:)
Még egyszer köszi itt is a segítséget, amit a terhesség alatt adtatok vagy próbáltatok adni!!!!!!:)

Fény:)
Olyan régen nem tudom mi történt nálatok, ezért kérdezem: konyhátok hogy áll? :) mi még most sem vagyunk 100 %-ban készen!

Mse:)
Szia:)
Tv? Bejelentettétek már?

Ani:)
Kár, hogy nem kisbaba ruhát keresel. Pont most fejeztem egy ünneplő ruhácska megvarrását. (68-as). Csak hobbyból varrtam, hogy lefoglaljam magam, meg hogy gyakoroljak, nem eladásra. Mutizom: (az egyik közeli a minta miatt készült). Varrok én nektek, ha tetszik, ingyen is:) 100%pamut, nem bántja a baba bőrét.

http://www.babanet.hu/album/albumimages/1776/258967.jpg

http://www.babanet.hu/album/albumimages/1776/258968.jpg

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Ani= Anita:) Bocsi!

Búzaszem:)
Kitartás, én már szeretnék ott tartani, ahol most te:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


köszönöm szépen a kedves fogadtatást :D nagyon jól esik!

Anita, nekem is ezért olyan nehéz most, a párom esténként hat után jön csak meg (decemberben meg nyolcig dolgozott minden egyes nap...), és szombaton is dolgozik fél napot... szóval sokat vagyok egyedül! én is fórumozgatok, mailezek, csak valahogy hiányzik az igazi társaság, a napközbeni kimozdulások... remélem, tavasszal már jobb kedvem lesz, többet tudok majd a picivel is kimozdulni!

így névről hirtelen nem ugrik be, hogy ismerem-e :) de azért vagyunk elég sokan jogászok a városban, én egyébként a közigazgatásban dolgoztam...

Búzaszem, szia, hol fogsz szülni? Áron a 42. hétre született, már fektettek a kórházban, és megindításról tanakodtak, amikor elhatározta magát... nagyon nehéz volt a vége!

Koda, neked is szia, köszönöm szépen a kisfiam nevében! :D mi a Szent István utcán lakunk, pár percre a belvárostól... és ti? olvastam, amin keresztül mentél, nem semmi... én a Semmelweisben szültem, hát voltak hajmeresztő tapasztalataim nekem is... de maga a szülés hál istennek jól ment, a dokinénim meg a szülésznő nagyon sokat segítettek!

Dóri
mdori
 
 


Koda!

Azért ha eladó a ruha, légy szíves szólj, mert tavasszal születik a barátnőmnek a kislánya. Úgy megvenném neki :D
Köszi
neva
 
 



Sziasztok!

Tegnap nagy nap volt az életünkben. Beni először ment be játszóházba játszani:) És tetszett neki a dolog. Mindig néztük a Corában a játszóházat, valamikot benézett de nem akart soha ottmaradni. Most meg teljesen magától mondta, hogy ő most bemegy (gondolom összeszedte minden bátroságát :)).

Voltam dokibácsinál, mandulagyulladásom van :( Azt mondta, hogy régen látott már ilyen szép nagy mandulákat :) majdnem összeér :( Hála a Cataflannak este már tudtam nyelni, ma meg már teljesen jól éreztem magam.

Kriszta :)
Hermann Ottó múzeum szuper :) Ha meggyógyulok megyünk. Mostmár akkor bevallom, hogy én nem szerettem a mostani/régi helyre járni...

Marika :)
Mi a szakdogád témája?

Emese :)
Láttam tegnap a nagyfiadat a Corában anyukáddal.
Hú, akkor tényleg nem lehetett egyszerű, ha a szirupot sem vette be.

Lusti :)
Köszi a "receptet", de most inkább a bor miatt kihagyom, igaz nincs benne sok, de nehogy túl jókedvű legyen tőle a csajom.
"nem kellsz fel az ágyból csak reggel"
Na meg ezt sem lenne túl egyszerű kiviteleznem, még vagy 3× cicil éjszaka a csaj.

Betti :)
Köszi az ötletet, nem vagyok pezsgőtabletta párti mióta fősulin tanultunk róla ezt-azt:) Gyógyszertárból elhajtottak, hogy 1000-es nincs csak pezsgőben. De akkor meg fogom nézni a plázában, köszi.

Dóri :)
Üdv itt :) Édes kis manó Áron :)
Koda is a Szent István úton lakik.
Mi jártunk babaúszásra két helyre is.

Búzaszem :)
Már azt hittem, hogy babázol.
Linkeket szívesen.

Koda :)
Ez a kis ruha nagyon gyönyörű, nagyon ügyes vagy.

Ancsi :)
Nagy-nagy gratula :) De jó, hogy megint lesznek kismamáink :)

Hiányol a család, megyek hozzájuk, sziasztok.

panka
 
 


Panka! köszi! :D

de jó, nem is gondoltam, hogy ilyen közel lakik valamelyikőtök! ezek szerint szomszédok vagyunk Kodával? páros vagy páratlan oldal?

van kedved mesélni nekem a babaúszásról? hova jártatok, milyen előkészületek után, hogy ment... szívesen vennék minden infót!

Dóri
mdori
 
 


Sziasztok!

Ancsi! Gratulálok!

Most már két ember van akire nagyon "irigyvagyok"
De egyszer majd csak sikerül nekünk is.

Dóri Én is üdvözöllek!!

Éva! Nektek aztán nem egyszerű az élétetek! Szegény Laura! És gondolom neked is ugyanolyan rossz, mint neki, mert nem tudsz neki segíteni.

Koda!
Én is megtaláltalak a másik topicban. Épp a héten invitáltak oda, lehet, hogy benézek.Nagyon szorítok naktek!
Nem tudom én hogy bírnám, ha ilyen helyzetbe kerülnék. Tuti csak veszekednék mindenkivel, mert sajna elég nagy a szám, pedig ez nem mindig jó.De kiállok az igazamért. Az orvosoknak meg nem jó semmi sem.


Búzsaszem! Nektek is drukkolok.De ne izgulj, a keresztfiam is később jött több mint egy héttel.


Panka! Írok pü-t

Jó éjt mindenkinek!

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Sziasztok!

Mdóri: üdv a csapatban, puszi neked, és a kicsinek, nagyon szépek vagytok együtt!
Hogy vagytok pocisok? :lol:

Búzaszem: látom nem nagyon akar nálatok jönni a pici kifelé, nembaj, majd meggondolja magát valamikor. :wink:

Panka: hát igen a cicizés mellett elég nehéz lenne, pihenni, de ha a bort ki is hagyod belőle, akkor is használ, csak nehezebben jössz helyre. :wink:

bvigh: irtam privit!

puszika mindenkinek majd még jövök, ha tudok lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Sziasztok!

Dóri!
Én is sok szeretettel köszöntelek! A kisfiad, nagyon cuki!

Én, nem tudom Ti hogy csináljátok, de nekem alig van időm. Lehet, hogy a három gyerek teszi? :)

Zsuzsi!
Mi a Szilágyiba járunk. Iskolát ajánlani nagyon nehéz feladat, mert elég szubjektív dolog. Ami megfelel és tetszik nekem és a gyermekeimnek, nem biztos, hogy a másénak és ép olyan jó.
A Szilágyival én 101%-osan meg vagyok elégedve.

Esküvőre ruha:
Mi Dorka lányomnak a Royal közben vettünk nagyon aranyos ruhát egy esküvőre, ahol koszorúslány volt, Kinder cipő bolt mellett van egy gyerek butik (nem a turkáló).
Utána többször is hordta farsangokra, szerdán is abban volt kínai császárné a suliban a színjátszó vizsgáján.

Mindenkinek üdvözlet!

Egy kép a lurkókról:

Kép

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa
 
 


Sziasztok!

Megvan a naplóm, alig négy napig kerestem :D ! És nem is a Gerda holmijai között találtam meg, szegényt meggyanusítottam, pedig most ártatlan volt.

Dóri!
Üdvözöllek :) ! A tél sokkal nehezebb, főleg egy pici babával, majd meglátod, jön a tavasz és sokkal könnyebb lesz :) !

Ancsi!
Gratulálok :) ! Nálatok se lesz nagy korkülönbség!

Panka!
Sikerült? A Dm-ben is van. Nem hiszem el, hogy az orvosod nem bír utána nézni, milyen antibiotikumot adhatna :evil: , pedig biztos lenne...
Ez a pezsgőtablettás dolog érdekelne. Írsz róla? Sajnos a gyerkek még nem tudják lenyelni a kapszulát, így nekik szoktam adni. De akkor lehet, hogy jobb lenne, ha nem adnék???

Rita!
Időm az nekem sincs, pedig csak két gyerkem van... nem is tudom mi lesz, ha dolgozni fogok :roll: .

Marika!
Bence?

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Szia Dóri!
Üdv közöttünk. Tünci a picuri Áron.


Búzaszem!
Tessék nógatni azt fiút, hogy mozogjon, sokan akarják ám látni!!! :)

Koda!
Bejelentettem e-mailben de nem válaszoltak még.
Már kivagyok tőlük...
Olyan szép az a ruci amit vartál!

Panka!
A játszóházzal én is szemezgetek, de Ádám sajnos nem. Ő imád inkább a Corában rohangálni, bújócskázni, csak engem közben a nyavalya kitör.
Minden esetre gratula Berninek!

Üdv: Emese
mse173
 
 


Davallia!
Még egyszer gratulálok a 2 tündéri kislányodhoz! Te aztán nagyon ügyes voltál. Én még mindig itt szenvedek nagy pocakkal ma is voltam nstn de semmit nem mutatott a gép. Megnézte a doki a méhszájat mert úgy éreztem hogy szivárog a magzatviz de azt mondta az nem az igy vasárnap megyek megint nstre utána kedden és ha addig sem akar előbújni a kismanó be kell feküdnünk. Addig jó lenne ha kijönne. Csak azt nem tudom, hogy akkor mért keményedik olyan sokat a hasam ha mégsem történik semmi. Ez a pár nap már annyira szörnyű olyan jó lenne már ha én is legalább olyan gyorsan mint te túl lennék rajta. De nekem nem lesz ilyen szerencsém.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Lányok!
Azt hiszem néhány napja írtatok a kicsik angol nyelv tanulásáról, de nem találtam meg.
Ha valaki lenne olyan szíves, írja már meg nekem, hogy hol vannak ilyen csoportos angol órák kicsiknek, mert szeretném Ádámot elvinni, ha össze tudom egyztetni az iőbeosztásunkal.

Előre is köszike.

Üdv: Emese
mse173
 
 


Davilla!
Olyan édesek így a képen a gyerekek együtt. Panda biztos játékbabának tekinti még, hiszen még ő is olyan picike, még akkor is, ha a kicsi mellett nagynak tűnik.
Azért biztos kicsit meredek lesz két ilyen pici prücsökkel.
Sok erőt, jókedvet kívánok hozzájuk!

Üdv: Emese
mse173
 
 


Emese :)

www.zengonyelv.hu

és a Helen Doron
www.heledoron.hu

Davallia :)

ez csodás szülés lehetett, nagyon irígyellek! Én nagyon megkínlódtam Hannával és végül császároztak :(

Biztos nem lesz könnyű, de Kodának két fia lesz, az még nagyobb buli :) a lányokkal azért picit könnyebb-szerintem :)

Búzaszem :)

kitartás, már nem sok van hátra...lépcsőzés? Esetleg egy kis zsex apával :lol:
komolyan, állítólag ezek beválnak!

fény
fény
 
 


Na..lányos zavaromban miket írok, hehhe..zsex-szex :oops:
fény
 
 


Sziasztok!

köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!!! :D

Davallia, gratulálok a babádhoz, és milyen gyorsan született!! remélem, a második nekem is ilyen hamar sikerül :D

Lusti, neked megint gratulálok a második pöttömhöz a pocakodban, jó egészséget és boldog gömbölyödést neked!

milyen izgalmas lehet két gyerkőccel az élet :) mi sem szeretnénk túl sokat várni a következőre... szerintetek mi az ideális korkülönbség?

puszi minden mamának és babának

Dóri
mdori
 
 


Sziasztok!

Davilla!
Tényleg nagyon szépek a gyerekeid!Panda nagyon édes, ahogy simogatja a picúrt.Hogy fogadta?

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Sziasztok :!:

Dóri!
Üdv itt :!: Milyen szépek vagytok a képen és te olyan ismerős vagy :) Nekünk a 3 év nagyon bejött eddig, bár én kevesebbet szerettem volna...

Betti!
Köszi, mire hazamentem kutya baja volt. :wink: Reggel elvittem dokibácsihoz nézze meg, és azt mondta oké. Így elvitttem bcg-re. Nem is sírt sokat és kb 5 percet töltöttünk ott a megérkezéstől számítva. Nem is szidom most a magyar egészségügyet :P Igaz reggel annyi beteg volt a rendelőben, remélem nem szedett össze semmit. :?

Davallia :!:
Húúú nem könnyű most neked, de legalább együtt nőnek fel és később jobb lesz :P Vígasztaljon a tudat, hogy már csak 10 év :D

Rita!
Jöhetnél gyakrabban ezekkel a szép gyerkőcökkel :P

Koda!
Az enyémre nem akarsz varni egy ruhát :?: Anyag már megvan hozzá :wink:

Panka!
Minőségbiztosítás az iskolákban. És azt szeretné a konzulensem vessem össze a Comenius programot az EFQM modellel. Ha ez mond neked vmit.... Ja én ezzel a címmel teljesen mást akartam írni :twisted:

Megyek pancsiztatni kis ördögöket :D
Jó éjt nektek

marika
 
 


Sziasztok!

Gyorsan egy-két sor, ha addig nem toppannak be a vendégek. Rokonaink érkeznek ebédre, holnap reggelig maradnak, ezért volt egy kis sütés főzési őrületem, 2 új receotet is kipróbáltam, remélem ízleni fog.

Davallia!

Csúcs volt a szülésed! Nagyon írigyellek, nekem sajna 3 császárom volt, így ilyen gyönyörű emlkeim nincsennek.
A Pici Eszter rettentő cuki!!!
Olyan hihetetlenül pici, pedig a mi Lucánk is "csak" 10 hónapja született, de már akkora csibész, még mindig szopik, hál Istennek!

Bocs, de mennem kell, mert felkelt a Kicsi!

Mindenkinek üdv:

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa
 
 


Sziasztok:)

Davallia:)
Édesek a lányok! És nagyon ügyesek voltatok:)
Hogy bírod? mennyi időközönként kel fel a kicsi? Panda tud aludni tőle?

Marika:)
Milyen rucira gondoltál? Ünneplős? Vagy utcai? A korlátaim sajnos azért végesek tudásilag, de megbeszélhetjük. :) Igaz csak Burdából tudok varrni, úgymond konfekció méretet. Tehát 98-as, 104-es......olyat sajna még nem tudok, hogy te megadod a méretet és úgy varrom meg :oops: :cry:
Innen vannak mintáim. Hátha tetszik valamelyik. Méret szerint vannak megadva.
http://burdamode.com/Modeschnitte,12707 ... ,deDE.html

Neva:)
Ha kell a kis ruha, viheted :) Amennyit megér neked annyiért, találd ki. Nem akarok nyerészkedni rajta.

Zsu:)
Köszi neked is:)

Búzaszem:)
Jól vagytok? Semmi újság?

Fény:)
Holnap írok én is neked mélt!

Dóri:)
Igen, itt lakunk a Szent István utcában. 12 szám, közvetlenül össze vagyunk épülve a Hermann gimivel. Olyan udavarfélét fog közre 6 ház. Rálátok pont a Százszorszép ovira. Ti merre laktok pontosan?

Most rohanunk szülinapozni apukámhoz, meg enni egy jót :) Bár álandóan eszek, főleg a tepertő és a szalonna megy......én a nagy müzlievő..:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Davallia!
Olyan aranyos Panda, ahogy simizi Esztert! Nagyon nagylánynak tűnik a hugica mellett :lol:

Rita!
Szépek a gyerekek nagyon és a nagylányodnak milyen gyönyörű haja van!Csodaszép színe van!

Koda!
Nagyon szép az a kisruha!Köszönöm a segítségedet, de nem akarlak ezzel terhelni!Most a pihenés a feladatod!Ez a legfontosabb!

Dóri!
Szerintem is a kis korkülönbség a legjobb a gyerekeknek.Úgy együtt nőnek föl, tudnak játszani megértésben.Nálunk ennek ellenére 4-5 év különbség lesz a gyerekek közt, úgy tervezzük.Egyszerűen nem merek egyedül bevállalni 2 kicsit. :roll:

Helloka!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Ancsinak pedig minden jót ész szépet kívánunk az elkövetkezendő 225 napra! :lol:
Ja és olyan gyors szülést, mint Davalliának volt :lol:

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Ani!
Ma voltunk a Plzában és a Kabócában is láttam elég szép alkalmi ruhát. Na nem olyan esküvőset, csak sima alkalmait. Gondolom érted mit akarok írni :wink:

Koda!
Mikro beszélhetjük meg a részleteket? Szerintem jó lesz egy konfekcióméret :wink: De csak akkor, ha tényleg nem gond :oops:
Valami alkalmibb kellene. Az anyag már itt van vagy 5-6 hónapja.

Búzaszem!
Még mindíg egyben :?: Hogy én hogy utáltam ezt a kérdést. :evil: Főleg mikor szembetalálkoztam valakivel. Legszívesebben visszakérdeztem volna, hogy mi van vak vagy :?:

És már megint itt az alvás idő :)
Jó éjt, Marika

marika
 
 


Helló!

Marika, ma reggelre veled álmodtam! Elmesélted, hogy milyen jól eljátszanak a gyerekek, valami zenélős dobozt felváltva nyomkodnak, meg ilyenek. És még egy turkálóban is voltunk, ahol szép kis alkalmi ruhákat láttunk kislányokra. :lol: :lol: :lol: Dorka mikor kezdte nektek az ovit? Nem akkor mikor Bence született, ugye? Kicsit hamarabb.

Búzaszemről semmi hír. Vagy lehet, hogy az éjszaka már történt valami? :wink:

Megyünk hintázni és közben a Riszálom így is, úgy is -t hallgatni. Nálunk máshogy nem is lehet hintázni. :D

Tamás beteg lett, remélem mi nem kapjuk el.
Miért kell megfázáskor kalciumot szedni???? :?:

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Marika!
Értem én! :wink: Hogyne érteném :lol:
Köszi a segítséget!Már legalább tudom, hol nézelődjek.Így nem futunk majd annyi fölösleges kört.Reméljük... :lol:

Képzeljétek!
Reggelre eltűnt Bogi egyik fülbevalója :evil: Teljes káosz volt itthon, ahogy felforgattuk a háza érte.Amikor már kifogytunk az ötletekből,hogy hol keressük, telefonált anyukám, hogy ott hagytuk el du. :twisted: Azért érdekes, hogy du-tól nem vettük észre :oops: De legalább megvan.
El is döntöttük, hogy szülinapjára kap egy biztonságosabban záródót.

Mindenkinek szép vasárnapot!

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Hi :D

Betti!
Rájöttem mi hajtotta meg Bencét. Vettünk neki kedden a dm-ben alma-banán ízű Frutapura-t. Csütörtökön délelőtt abból evett és ma délelőtt is. Na ne tud meg, még a háta közepe is. De szerencsére ezt Viktor kapta :wink:

Dodus!
Megnéztem majd kellene ez-az :P Gondolom megy személyesen is a dolog, nem csak postán.
Igen Dorottya februárban kezdte az ovit. Szeptembertől nagyiéknál volt délelőtt, én január végéig dolgoztam, kb 1 hetet itthon voltunk csak ketten és utána. Aztán márciusban végén jött Bence... Szóval volt majdnem két hónapja beszokni.
A kalciumon én is csodálkozom, de nálunk is állandóan kellett. Sőt most mesélte egy anyuka, hogy a köhögő gyerekének ezt ajánlották az ügyeleten. És nekik bevállt.

Közben csendbenlévő kisfiam megtalál egy régi csoki mikulást és papírostól most harapta le a fejét :D De legalább már hallgat a Mi van a szádban? és a Add ide ami a szádban van! felszólításra

Ani!
Azt nem is írtam, hogy itt Szikszón is szoktak lenni alkalmi ruhák. :P

További jó 7végét!
Ja van Miskolcon hó?

marika
 
 


Sziasztok!

Esélyem sincs visszaolvasni, így nem is próbálkozom.

Először is:
Davallia! Óriási gratula a kismanódhoz és boldog 1 hetes fordulót neki!

Zalcsi megint beteg volt, hörgőgyulladás :? de már ma gyógyultnak nyilvánítottam. :lol:

Honlap szerkesztés közepette vagyok és minden időmet elveszi, sajnálom, hogy nem tudok jönni :( De ezentúl igyekszem.

Puszi minden babának!

Remélem még visszafogadtok, megpróbálok újra bekapcsolódni! :wink:

anicsn
 
 


Sziasztok!

Panka!

Dr. Szentgyörgyi Piroska a kezelőorvosa Zalánnak. Szerencsére nem allergiás, de a puffokat a téli hónapokban kapnia kell.
Láttam,hogy kiránduláshoz használ(ta)tok hátihordozót. Nektek milyen van, milyen a jó hátihordozó, mit nézzek? Nagyon szeretnénk venni Zalánnak, mert a babakocsival elég nehézkes, kirándulni...Persze csak ilyen 1-2 órás távokat, de muszály vinnünk.

Marika!
Frutta-purát mi is adunk Zalánnak. Mostanában nekünk is van a délelőtti órákban egy lágyabb széklete, ami ruci cserével is jár. Lehet, hogy nekünk is attól van?
Zalán is mindent, de tényleg mindent a szájába vesz, megrág. Nagyon résen kell lenni.

Mennem kell még a lányokat vacsiztatni, majd még jövök. Remélem.

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?