Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma 1 órára megyek ultrahangra!Remélem ma végre meg tudja nézni rendesen a doki a babát,és azt is,hogy a miómám nem nőtt tovább.
Mona
monaszisza
 
 


Szia!

Mona,nagyon drukkolok,hogy a doki normális legyen és elvégezze végre a vizsgálatot.

Kép

Kép
anubias
 
 


Mona, drukkolok! Remélem, végre rendesen meg tud nézni már a doki! Gyere majd utána és mesélj!

Eszteeer!!! Már hiányoltalak!!! Hogy vagy?! Képzeld, reggelre esett 2 tizedet a hőm... egész este úgy eszemben voltál, mert hogy én is számban a hőmérővel mászkáltam ám! :)

KépKép
titi_27
 
 

 
 

Sziasztok!

Nosztalgiáztam egy kicsit és visszaolvastam a régi hozzászólásokat,mert megkerestem,ahol Titi ferty használatát leírta és bemásoltam egy barátnőmnek.Láttam a nyári taliról a képeket és itt-ott beleolvastam az akkori hozzászólásainkba,ami nagyon jó érzéssel töltött el.Tudom,hogy nektek,akiknek most ott a baba,sokkal kevesebb időtök marad írni,de én most mégis leírom,hogy nekem nagyon hiányoztok,és bízom benne,hogy azért lassacskán maj újra olyan pörgős lesz ez a topic,mint régen volt.Én nagyon félek a jövő csütörtöki Uh mitt,hogy mindent rendben találjanak. :oops:

Hiányoztok

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Titi!

Elképzellek a délutáni hőmérőzéssel,tényleg mintha én lennék.Remélem a sikere is meglesz. :D

Virág!

Ez nem ér,hogy végre megismerhetlek személyesen,aztán meg nem írsz semmit.Lassan megszülök. :lol:

Juci!

Én úgy várom azt a regényt. :wink:

Ancsi,a képek olyan szuperek. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter, megtaláltad ezek szerint? Mert én is kerestem, és képzeld, nem találtam!!!

Néha én is szoktam nosztalgiázni, és annyira jó érzéssel tölt el mindig!!!

Virág, tényleg, merre jársz?! Már nagyon hiányzol!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titi
Nagyon jól alakul ez a hónap eddig számodra. Remélem a vége is ilyen jó lesz. Tudom te a következő ciklusban bízol, de engedd meg , hogy én már most is szorítsak neked. :) :wink:

Mona
Remélem most nem lesz gond a dokinál és rendesen megvizsgálja a babát.

Koda
Igen volt gyerekzsúr. Egészen jól sikerült, bár Dávid néha vadóckodott annyira fel volt dobva.

Momo
Ügyesen a vásárlással válassz valami szépet a kis Mishalnak.
Mikor költöztök?

Ancsi
Nagyon szép verseket írtál. :D
Továbbra is szépek a fiúk. Látom ti is alig fértek el a kiskádban.
:) Én már együtt fürdetem őket a nagykádban, mert így egyszerűbb és gyorsabb is.

Rólunk egy kicsit: Tegnap egyszerre kellet vinni a két fiút az oltásra.Dávidot a 3 évesre, Áront a 4 hósra. Sajnos Dávid reggelre lázas lett így ő nem kapta meg a szurit csak jövő héten. Jó ronda piros a torka, mert összeszedett valami bacit amire kapott gyógyit. Egyébként ma már jól van talán kicsit nyugisabb, nem olyan rohangálós.
Áron szépen nő most 6370g és 64 cm. A szuri nem igazán tetszett neki jó hangosan tiltakozott ellene, de hamar megnyugodott utánna.
Olyan furcsa, hogy a jövő héttől Dávid már ovis lesz. Annyira gyorsan megy az idő el sem hiszem. Innentől már egy csomó saját kis dolga lesz amiről nem fogok tudni.Tudom ez az élet rendje, de ehhez még hozzá kell szoknom.

Oné, Zseppy
Nagyon régen jelentkeztetek :(
Remélem minden rendben van veletek és jól vagytok. Ha van egy perc időtök akkot írhatnatok nekünk.

Juci
Készül a regény? Már nagyon várom. :)

Virág
Mi a helyzet minden oké?
Szorgoskodtok apával azért nem jössz? Ugye 25-ig még itthon van?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zsuzsa!

jajj,én meg elfelejtettem a kisfiadnak Boldog szülinapot kívánni,pedig látom,most volt. :oops: Olyan figyelmetlen tudok lenni.

Bocsi és puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Anubias

Nem lesz semmi gond a dokinál hidd el. Minden a lgnagyobb rendben lesz, és remélhetőleg már látni is fogod a kis szívét kalapálni. :)
Tudod fő a nyugalom te is mindig ezt mondtad mindenkinek most tessék alkalmazni saját magadon is. :)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Koda!

te olyan régóta nem írtál.Merre vagy?

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Sok időm nincs, de azért hamar írok néhány sort.
Először is köszönöm a gratulációkat, nagyon arik vagytok.

Eszter! Én is úgyan úgy érzek mint te. Én is 30-án megyek vissza a dokimhoz és már akkor láthatom a szivecskéjét.
Addig próbálok figyelni magamra, bár a cickófájáson kívül úgy érzem magam, mint máskor. Remélem, ez így is marad, bár néha jól esne egy kis hányinger, hogy tudjam babát várok. De hát lehet még korai.
A nyugalom engem is ott fog majd átjárni és az öröm, ha jövő héten kiderül, minden rendben, addig meg megpróbálok nem idegeskedni.

Cupi: Segítségem már most van. Anyukámat vettem fel magam mellé. Mivel már tudja, hogy baba lesz mindentől megkímél, szinte nem kell csinálnom semmit. Most is ő foglalkozik egy menyasszonnyal. Ha már úgy lesz, akkor veszek fel valakit, aki tud varrni, így kikimélem a nehezebb melótól őt is.
Remélem minden rendben lesz... :)

Titi: Nagyon szorítok neked, remélem sikerül neked is már végre a baba és együtt örülhetünk. Már te is nagyon megérdemled.
Te táblát már nem gyártasz? Vagy nincs rá időd? Kár, olyan jó lenne látni együtt ki hol tart, még a babákat is hogy nőnek.
Na jó ez csak ötlet volt.

Megpróbálok teszek fel én is vonalzót, bár az enyém csalós lesz, mert én most tartok az 5-6. héten. Az 1 hét késés miatt, annyit késett a pé-m.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam ultrahangon,szerencsére a saját dokim nézett meg.Úgy tűnik minden rendben a baba szépen növekszik,22-23 hetesnek mutatta a gép,ami jó,mert tegnap töltöttem be a 22.hetet.A nemét még nem tudom.A miómámat nem látta a doki.Azt mondta az nem tűnik el,de mivel nem mutatja magát,nagyon valószínű,hogy nem okoz majd galibát.

Mona
monaszisza
 
 


Hali!

Pocsek ido... :cry:

Nem is tudom kiirta...a gep berlest.En nem tartom draganak,mert ez egy 150 ezer forintos gep,anno v otl nekem is egy 30 ezer forintos gep,na,az olyanis volt.Az a koca tornazoknak valo vagy akik megveszik es ott is porosodik tovabb.Ha rendzseresen akar valaki edzeni azert jobb minoseget venni.Legalabbis ez az en tapasztalatom.

Picim meg alszik,mindjart ebred.Telnek a napok masaallah.Tegnap megegyeztem a kivitelezovel,meg engedett egy kicsit,most mar a hivatalaos papirokat kell megcsinalni,leszerzodni,akkor garantalja a nov. 30as koltozest jogeros hasznalatbaveteli engedellyel.

Tegnap beadtuk a hugommal meg ket ing. irodaba a lakast,ma jonnek megnezni...jo lenne hamar tuladni rajta.

Butor Mishalnak megrendelve..4-5 het a szallitasi ido.Nem kifejezetten bababutor,ez egy butorcsalad es bovitheto..ha elunja,vagy nem tetszik neki akkor attehetem masik szobaba.

Most mar csak a haz kiberleset kell lefixalni.

Mishal edi,bar meg mindig ki kell vinni setalni hogy aludjon,ami tegnap szenvedes volt,toltam esoben is. :lol:

Tegnap mertem,6260 g volt,hossza fogalmam sincs,de sokat nyult,sot en vekonynak talalom,kilatszanak a bordai.Nem eszik annyit amennyit kellene,de ameddig hizik addig megprobalok nem aggodni.Olyan edin dumalgat mar nekem !Milyen kar,hogy az apja errol is lemarad. :cry:

Titi!

Megy a drukk!

Eszster!

Ne aggodj,minden rendben lesz meglatod. :wink:

Anita!

Orulok,hogy minden ok,es tenyleg kimeld magad,foleg igy az elso idokben,jo hogy ott tud lenni anyukad .


Nekem kepzeljetek el anyukam allandoan jon.Vagyis heti 2-3 napot altalaban.Jo,most mar nem olyan huzos Mishallal,sokat setalunk,boklaszunk,itthon meg jol elbeszelgetnek es imadja olben hordozni,amit meg az en kicsi fiam imad. :lol:

Ha meg kikoltozunk a keruletbe,akkor tenyleg a hugomtol es anyukamtol is egy ugrasra leszek,akkor szinte allandoan egyutt lehetunk. :lol:

Ja,Titi te kerdezted regebben hogy kinek jott mar meg.Nekem meg nem,de sokszor ugy faj a hasam.Es mivel mar csak egyszer eszik Mishal ejszaka(szerintem ki is hagyhatnam de nem akarom),nem tartom kizartnak hogy hamarosan megjon. :roll:

Puszi mindenkinek es szep napot!

Juci!

Hivlak majd igerem...tudom nehezen jon ossze a dolog,de most meg le akarom zongorazni a berleti szerzodest is,jov. heten oltas valamikor,szerintem csak het vegen,de addig felhivlak,hogy osszehozzunk valamit,jo. :wink:
momo35
 
 


Sziasztok csajok!!!

Húúú, Momo, de korán keltél! Legalábbis nekem olyan koránnak tűnik. Én mindig aludnék soká, főleg ilyen pocsék időben!

Gépbérlet... valóban egy jó gép száz felett kezdődik sajnos. Ezért én sem tudok venni. :(

Örülök, hogy sikerült megegyezni a kivitelezővel, és már november végén tudtok költözni?! Húúú, ez szuper!!! Na, akkor majd várjuk a képeket az építkezésről!

De jó, hogy anyukád ilyen sokat van veletek, és tud segíteni!

Anita, örülök, hogy minden rendben van veletek! A rosszullétek nálam képzeld, csak a 10. hét környékén jelentek meg! De hátha el is kerülnek! Úgy legyen!

Mona, de jó, hogy a saját dokig UH-zott, és ráadásul végre sikeresen! Gondolom, hogy megnyugodhattál! A miómának pedig külön örülünk! :)

Lányok, így állok ma:

Kép

Kezd tetszeni a görbém, főleg az a tegnap hőleesés... most már tényleg azt mondom, bármi lehet. Nagyon nehéz nem beleélni magam a babába, de még korai tudom!

Na, megyek dolgozni!

Szép napot mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Bufo, reméljük, gyorsan meggyógyul Dávidka. Tényleg milyen fura lesz, ha oviba kerül. Nehéz lesz megszokni. Sajnos ez az élet rendbe, biztosan nehéz ez a szülőknek is. Nem is tudom, hogy tudják a felnőttek azt elfogadni, amikor a gyermekük kirepül a szülői házból.

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok!jaj hogy ti milyen aranyosak vagytok ugy örülök hogy hiányoltok de annak már kevésbé hogy nem tudok sosem irni nektek!a férjem elment hétfön azota csak tengek-lengek!tegnap meg a pincét pakoltam egész nap!marha rossz igy "egyedül"de ki kell birnom!mensim még a habokba van ez is tök idegesit pedig most tudom hogy 100%nincs babyke!

anubius látom jol viseled az állapotod:)örül nagyon neki olyan hihetetlen!tudtam hogy neked hamar fog sikerülni!

titi huh tényleg szép a görbéd!jo lenne ha sikerülne neked is!egy kis megnyugvást hozna vagy nem?minden esetre jöjjön az a kisbabyke!

bufo jobbulást kivánok dávidkának küldök neki sok gyogypuszit!a hodito macho áronkának meg azért mert olyan gyönyör!

ancsi huh szépek és szomoruak ezek a versek csak jobb lett volna ha nem kellett volna megirni!jo nagy a kisfiad és a szerelmemet még mindig imáádom!

momo mishal már jol érzi magát a lakásba?biztos már összeszoktatok!gyönyörü a képeken!

juci te merre vagy?gyüjtögetsz world-be?:)puszi a kis tündérkédnek!:)

anita jajj el se tudod képzelni mennyire örülök hogy babád lesz!:)

ági jol olvastam érezted már a babát?de jo neked!irigykedem(de persze csak joindulattal)

zsepy,oné,rimar merre vagytok?

uj topicos társaim akik itt is kukkolnak(ami tök jol esik) jol vagyok minden oké legközelebb hozzátok is lesz idöm irni!mindenkinek szoritok!puszi nektek

puszi mindenkinek szép napot
nálunk szakad a ho:(

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁ....kitépem a hajam....elszállt minden amit írtam....később pótolom és jövök, de már nincs időm írni most :? csak bejelentkeztem, hogy itt vagyok, olvasok, írok......... :)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Viráááááág, Istenem, végre!!!!!!! Tényleg annyira hiányoztál már!!! Nem is tudom, mennyire örülök, hogy itt vagy, de annak egyáltalán nem, hogy nem jött meg a mensid! Továbbiak? Lépsz valamit Virág?!

Koda, remélem, összeszedted magad, és hamarosan leírod, amit elszállt. Valamelyik nap én is ugyanígy megjártam, pedig tudod, én mindig úgy figyelek erre, és mégis. :(

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok!

Én még új vagyok itt, de szeretnék csatlakozni Hozzátok, ha lehet!

Mona!
Gratulálok a Babókhoz! Az én kislányom ma 2 hónapos, de a férjem már feszegeti a témát, hogy jöhetne a második. (3-4 gyereket szeretnénk) Én még nem igazán érzem magam fizikailag készen egy új terhességre. Neked mennyire volt megterhelő ilyen gyorsan újra terhesnek lenni?ene
-niki-
 
 


Sziasztok:)

na kkor újból.......


Niki:)
Üdvözöllek körünkben:) Nagyon szívesen látunk, gyere csak bármikor és gyakran:)
Hogy hívják a kislányodat? Van fényképed magatokról? nagyon picurka még szerintem, elhiszem, hogy várnál még a tesóval. Még a szervezeted sincs felkészülve igazán egy újabb terhességre. Kicsit intsd türelemre apát :)

Titi:)
Nekem is naggggyon tetszik a görbéd! Nem kell neked semmilyen E vitamin! :) olyan peteérést produkáltál, hogy csak na! És már meg is előlegeztem neked a bizalmat :) Épp neked készítek egy kis meglepetést. Babásat, de persze még nem ruhácskát. Remélem fog tetszeni. Épp most érkeztek meg a hozzávalók!:)

Eszter:)
Itt vagyok ám:)
Hogy érzed magad? Olyan nagyon örülök nektek!!!! Nagyon szorítok neked az Uh-ra!!

Anita:)
Neked szintés szorítok! Gondolom mennyire izgultok. Én is ilyen vagyok mindig. majd feltétlenül gyere és mutasd a szuper Uh leletet! Ez vonatkozik eszterre is:)
Remélem tudsz gyakrabban is jönni, olyan jó lenne tudni mindent rólatok:)

Zsuzsa:)
Sok sikert az ovikezdéshez. Kíváncsi vagyok hogy veszitek az akadályt! Nálunk volt egy sírás, de a többi gyerekhez képest mi semmik se voltunk:) Van olyan kislány, kisfiú, aki mai napig sír. Szeptember óta......Ritkán marci is pityereg 1-2 percet. de aztán megy bandázni :) Már van egy kis fiúbanda, marci alapította az ovónők szerint:) 3,5 évesen......

Mona:)
Szuper híreket hoztál! Így tovább! nagyon izgultam a miómád miatt, de szerencsére úgy látszik nem zavarja a babát:)

Momo:)
Szuper, hogy így alakultok házilag! Remélem kicsi fiad alvása is szépen fog alakulni! A segítséget pedig használd ki, jó, hogy ott lesznek melletted anyukádék!

Virág:)
Azt hittem már eltüntél :) Viszont nem irigyellek a férjed miatt :cry: Igaz mi babát nem tudunk neked összehozni, de remélem a társaságunk azért enyhít valamit az egyedülléten!

Rólunk.

Tegnap előtt voltam 4D-s Uh-on Barcikán Áginál, akihez szoktam járni. Szerencsére rebdben látt a babát. Azt mondta a szívhangja is tökéletes, pedig izgultam is, melegem is volt, ráadásul busszal mentem.....Szóval szépen fejlett Bence baba. Kb. 3 kg-ra saccolta a születési súlyát. Az uh szerint hozta a 1,5 hetes lemaradást, de ezt már írtam, ennyit mindig el van maradva a 18. héttől. Szóval szépen fejlődik. Épp szopizott, mikor moziztunk:) Nagyon jól lehetett látni a kis pöcijét, zacsiját is:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda! De jó, hogy tudtál írni! Gondolom, milyen bosszantó lehetett előlről kezdeni!

Drága vagy, hogy gondolsz rám! Most mondhatnám, hogy nem kellene, mert persze tényleg nem, de én mindennek úgy tudok örülni, ami Veletek kapcsolatos! A fényképeket is úgy őrizgetem a taliról... szóval nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, mit fogok kapni Tőled! Akármi is legyen az, biztos vagyok benne, hogy imádni fogom, és meg fogom könnyezni azt, amilyen szeretettel készíted!!! Már most meghatódtam!!!

Remélem, tényleg nem lesz szükség E vitaminra... majd meglátjuk, lényeg a légyen, hogy most azért vagyok nyugodt mert mindenféle teszt is mutatta a pé-t, ezek szerint van. A többi pedig most nem érdekes. Előbb-utóbb csak lesz babácska. Persze remélem, hogy előbb.

Most kicsit megijedtem, mert valami rózsaszínű valami jött belőle... remélem, csak a beágyazódás teszi, és nem megjönni készül a 22. napon. :(

Niki, szia, én is üdvözöllek körünkben. Bevallom őszintén, meglepődtem, hogy akad még újonnan csatlakozó itt a 2006-os topikban. Természetesen szeretettel látunk küztünk a továbbiakban! De hogy kerültél ide? Olvasgattál bennünket?
2 hónapos a kisbabád, és máris akar a párod másodikat?! Húúú! De igaza is van! Mi is hármat szeretnénk. Csak ki kell várni az időt, amikor lehet kezdeni próbálkozni. Biztosan kell még neked is egy kis idő, bár ha Monát olvastad... semmi sem lehetetlen. Sok sikert a próbálkozásokhoz!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Jaj remélem tényleg jó dolog miatt van a rózsaszínes dolog! Néhány nap és kiderül! Én szorítok! De ha nem amiatt volt, akkor érdemes lenne utánajárni, mert akkor valami hormonális dolog állhat a háttérben. De ne ez legyen!!!!!!!! :!:

ha megengeditek szeretném megmutatni a legújabb alkotásomat :)
Ez egy 68-as kislányruha, ünneplős, keresztelős. (szerintem kicsit nagyobb, mint 68-as.) Most lettem kész vele. Hobbyból varrtam gyakorlás képpen. Ha valakinek tetszik, elviheté tőlem, persze ingyen és bérmentve.
Szívesen elpostázom! Én tényleg csak gyakorlás képp csináltam. Légyszi valaki jelentkezzen érte jó!? :) Mert különben itt fog lógni a vállfán!

Kép

Kicsit közelebről a mintás anyag:
Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok,

Virág,
jó hogy itt vagy! Mi lesz most mensi ügyben? Vissza tudsz menni ahoz a dokihoz akinél voltál? Vagy most van egyáltalán értelme? Meddig leszel egyedül? Gyere gyakran, hogy ne legyél annyira magányos!!!
Igen, éreztem már a drágámat. Pénteken egyértelműen, azóta a sok jövés-menés miatt annyira biztosan nem sajnos :( Néha már el is bizonytalanodok, hogy biztos jól van-e odabenn :(


Koda,
milyen csodálatos dolgokat tudsz te csinálni! Mindig csak ámulok és
bámulok, olyan ügyi vagy! Képzeld én a dobozban gyűjtöm a kicsimnek a dolgait amik az idő során gyülögetnek (Virágtól kapott body-t, vivikémtől kapott kiszoknit...) :)
Nem csináltak az uh-n képet??? Nem tudsz felrakni? Olyan jó, hogy mindent rendben találtak, gondolom kicsit most fellélegeztél! :D

Titi,
lehetett beágyazódás az a barnázás szerintem! És ha koda azt mondja, hogy szép a görbéd, akkor az az is!!!! :)

Anita,
nagyon vigyázz magadra tényleg! És gyere gyakran, hogy tudjuk mi újság veled! Én annyira örülök, hogy sikerült neked is!!

Bufo,
már megy a nagy oviba?? Istenem, olyan hamar elmegy az idő. Néha elcsodálkozom rajta, hogy Vivi már betöltötte a 9-et, pedig még most született... Az idejük nagy részét nélkülünk töltik, és csak az elmondásokból tudjuk meg, hogy mi történt velük... Ez nagyon nehéz! De nem csak nekünk, hanem nekik is. Nem lesz ott anya, aki mindig megvéd, megvígasztal, megetet...

Ancsi,
Édesek a fiaid!

Másoktól is kérünk képeket!!!!

Niki,
üdv köztünk!

Momo,
végre kicsit kiegyensúlyozottabbak az írásaid! Jól érzem, hogy sokat számított hogy itthon volt a férjed? Neked is és a kicsi fiadnak is sokat jelentett az a pár nap!
Nem semmi csaj vagy ami ezeket a lakásügyeket illeti! Félelmetes, hogy mennyi mindent megoldasz egyedül!!!

Még egy kérdés: nektek is keményedett a hasatok már ennyi idős terhesen??? Néha úgy megijedek, mert bekeményedik... Nem tudom, hogy ez normális-e?!

Lányok, nem tudom, mikor jelentkezem, mert holnap apa az egész gépet letúrja, mert sz@rakszik... REmélem hamar lesz rendszerem!

Addig is millió pusza mindenkinek,
Ági
csné
 
 


Koda, nagyon örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! Hogy máris 3 kg-s a baba?! Tyűha! :)

A ruhácska egyszerűen fantasztikus! Tudod, ha várandós volnék, én rögtön lecsapnék rá, de így babonából sem merek! :( Pedig egyszerűen gyönyörűűűű!!!

Ági, jó hallani felőled! Milyen fura, hogy már 15 hetes kismami vagy! :) Hoyg szalad az idő!

KépKép
titi_27
 
 


Jaj, lányok, még egy hír... reggel jön az önkormányzatból a hölgy a lakhatási miatt. Tudjátok, ismeritek a problémánkat... izguljatok értünk lányok, szükségünk lesz a szorításra! Nem akarjuk a kisházat lebontani!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi,

Nagyon fogok szorítani értetek!

puszi és jó éjt!
Ági
csné
 
 


Sziasztok:)

Titi:)
Megy a drukk a kisházzal kapcsolatban! Mesélj, hogy ment!

És a baba nem most 3 kg :) Csak kb. ennyire saccolják a szülelésti súlyát! Most 1600-1800 gr között van:)

Hőd hogy áll? Görbét mutass oké?
És nyugi! Ha kislányod, ha kisfiad lesz, én varrok neki, amit csak akarsz:)

Ági:)
Mindjárt itt az AFP! Bár gondolom ez is csak idegességet okoz........mint nekem........

Keményedéssel kapcsolatban:
Nekem a 14. héttől vannak keményedésikm. Én is megijedtem, kissé korainak tartottam. Naponta 1-2 ilyen volt, de szerencsére teljesen fájdfalommemts és görcsmentes. Az orvosom azt mondta, napi 1-2 belefér, fontos, hogy ne görcsöljek és ne legyen napi 8-10-nél több. Mára visztont már 4-5 ilyen keményedésem van, de ezek sem fájdalmasak. Inkább kellemetlenek. 1-2 percig tartanak. Ilyenkot a pulzusom felmegy 110-115 körülire, a méhem kő kemény lesz, alig kapok levegőt és ami a legrosszabb, az összes vér a fejembe megy, majd szétdurran. 1-2 perc alatt elmúlik, de kellemetlen. Azt mondja a dokim és a szülésznők is, hogy ez már természetes, a méh készülődik a szülésre.
Én attól is féltem, nehogy idő előtt kinyiljak a kenyényedések miatt. Nemrég is 3000 volt a méhszájam, úgyhogy erre sem volt hatással.
Szóval arra figyelj, hogy ne legyen sok és ne fájjon. Nekem erre magnecitrátot kell szednem. Naponta 3*1 szem, 500 mg-os tablettát. Amikor még a magne B6-ot szedtem, legalább 4-6 szemet kellett. Az kissé költséges volt!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


sziasztok!

próbálom Apát váratni, de valahogy nem tudja elképzelni, hogy a terhesség mekkora megterhelés a szervezetnek. Meg nem gondol bele, hogy mi van akkor, ha a második terhességet is végighányom a 15. hétig, akkor hogy foglalkozok a picivel. Egyébként Csengének hívják :) Sajnos nem tudtam még képet feltölteni, de majd próbálkozok!
-niki-
 
 


Sziasztok!

Niki
Légy üdvözölve nálunk! :D
Gratulálok a kislányodhoz, amire kicsit irígy is vagyok. :roll:
Nekem 2 fiam van Dávid 3 éves, Áron 4 hós. Nagyon szerettem volna egy kislányt, de eléggé valószínű, hogy nem lesz. Császár volt mind a kettő és a doki nem javasolja a következő babát.
Csak ügyesen próbáld terelgetni apát, hogy várjon még egy kicsit, mert neked azért egy újabb baba nagyon megerőltető lenne minden szempontból.

Koda
Nagyon örülök hogy minden oké veletek. Szerintem a 3kg tök jó, nem is kell nagyobb főleg a te méreteidet alapul véve. Nekem sem voltak nagyobbak a fiúk. Nem kell mindenkinek 4kg-val születnie nem igaz? Majd megnő itt kint hidd el. :D
Nagyon tündéri ruhát készítettél már megint.Reméljük valamelyik kislány igénybe is veszi a nagylelüségedet. Jaj már hordjuk a kis ruhát amit küldtél, nagyon döglesztő. Ha legközelebb rajta lesz csinálok képet és küldök. :D

Titi
Egyre jobb ez a görbe, remélem nem kiabálom el. :D :wink:

Eszter,Anita
Ma vagytok dokinál igaz? Várunk a beszámolóval és a képekkel ha készültek!

Virág
Na végre már, hogy jelentkeztél! Kezdtem aggódni.
Megértem, hogy nem tudod magad lefoglalni és hiányzik a párod. Sajnos jó tanácsot nehéz adni ilyen esetben. Próbálj meg erős lenni.
Most mit fogsz csinálni, hogy megint ilyen hosszú ciklusod lett? Elmégy kivizsgáltatni magad? Mire a párod hazajön addigra meg is lehetne tenni, hogy minden helyre jön.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Csné
Szuper, hogy már érzed is a kismanót! Azon ne izgulj, hogy nem érzed folyamatosan, most még nincs akkora , hogy minden mocorgását érezd. Lényeg, hogy jelezte, hogy ott van éj szupi jól érzi magát. :D
Igen rohan az idő, és igazad van most már többet lesz mások felügyelete alatt mint velem, ezt egy kicsit nehéz megszokni.

Momo
Nem semmi csaj, vagy hogy ennyi mindent el is intéztél már.
Minden tiszteletem a tiéd, hogy egyedül ilyen nagy munkába fogsz. Nem lehet könnyű, nem is tudom, honnan van ennyi életerő benned, szóval le a kalappal előtted.

Titi
Természetesen szorítunk neked, hogy mindent rendben találjanak a házzal. Gyere mesélj majd!

Eszter
Ha gondolod van néhány kismami felsőm ami neked is jó lenne, meg nyári gatlyáim. Szólj ha kéred őket. Nagyon szívesen odaadom. Azért mondom, hogy főleg nyári, mert nekem akkortól volt nagyobb pocim.

Tegnap ovis szülőin voltam. Hihetetlen én eddig ugye mindig a másik oldalon álltam. Most viszont én is egy anyuka voltam a sok közül, tiszta új szitu. A legtöbb anyu ugye munkahelyről jött olyan kis tipp topp kinézve. Na lányok most értettem meg milyen az amikor az ember otthon van gyesen és felöltözik ugyan , de hát lesgyünk őszinték ez messze elmarad a fénykorom beli állapotomtól. Szóval van itt még javítani való dolog a kinézetemen. :roll:
Na ennyi nem rontom itt tovább a levegőt a kis siralmaimmal.
Puszi mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Niki!

Az az igazság,hogy Emma mellett nincs sok időm a picurral foglalkozni,és talán ez az oka,hogy számomra semmiféle megterhelést nem jelent ez a terhesség.Szerencsés vagyok,mert engem mindig elkerülnek a rosszullétek.A vvédőnő ajánlására szedek vitamint,de nem rosszabb a vérképem,mint Emmával.Talán anyit veszek észre,hogy este már fáradt és kicsit nyűgös vagyok,de ez sem vészes.Tavaly ilyenkor még állva is a ludni tudtam volna a nap minden szakában.Ha úgy gondoljátok,hogy ne legyen túl nagy korkülönbség a babaák között,nyugodtan belevághattok.Persze attól én is nagyon félek,hogy mi lesz szülés után,de a terhesség nem gond.

Titi!

Én májusban szültem és júliusban már volt mensim,pedig szoptattam.

Koda!

Gyönyörű a ruhácska!Sajnos Emmára már kicsi,és még nem tudjuk a legkisebb fiú vagy lány lesz.Ha tudnám,hogy ő is csajszi,azonnal lecsapnék rá!

Mona
monaszisza
 
 


Csak gyorsan jövök, mert a párom netezik, meg pakolok holnapra, ugyanis utazom megint haza Miskolcra. Így sajnos lányok nem hiszem, hogy vasárnapig fogok tudni jönni, hacsak nem otthonról.

Drágák vagytok, hogy így izgultok értem, de azt hiszem, nem lesz baba ebben a hónapban. Ma már barnáztam is! :( A hőm még mindig fent van, de meglátjuk, meddig marad ott.

Képzeljétek, megkapjuk a lakhatásit!!! És nem kötött bele a hölgy semmibe! Egyszerűen nem is hittem el! Lehet, hogy ez hozza meg a mensim, az izgulás?!

Puszi lányok, muszáj szaladnom!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Kicsijuci
Az én lányom is "szájbagyömöszölős". Előfordul, hogy alvás közben elkezd sírni, betolok egy cumit a szájába és alszik tovább. Kicsit irígyellek, mert az én lányom még egyszer se aludt el önkéntesen a kiságyban. Sajnos inkább az a jellemző, hogy elaltatom és amikor beteszem a kiságyba, felébred. Pár napja próbálom leszoktatni a ringatásról (mert néha már fáj a hátam) és az arcocskáját símogatva próbálom elaltatni. De a kiságyat valamiért nagyon nem szereti :( van valakinek ötlete, hogy hogyan lehet kiságyba szoktatni Picúrt?

Mona

Tök jó, hogy nincsenek rosszulléteid! én félek, hogy a következő terhességem alatt is egy rongynak fogom érezni magam! Még próbálok pár hónapot várni, de most már én is egyre jobban vágyom egy másik gyerekre is. Nem mintha Csenge nem dolgoztatna meg :)) De ha belegondolok, én is szerettem volna, ha a nővérem és köztem nem 3 év különbség van, hanem kevesebb. Így is jól megvagyunk, csak kicsit később alakult ki köztünk a jóbaráti viszony. Én Elevitet szedtem az orvosom javaslatára a terhesség alatt végig, és még most is szedem.

Koda,
Csenge 3130grammal született és pont elég volt :))) Én 174 magas vagyok és szülés előtt kb. 70kg voltam ( annak idején kerek 3 kilóval születtem) :) úgyhogy ne aggódj, meg fog nőni a picúr !!

sziasztok
-niki-
 
 


Sziasztok!

csak fél percem van,mert otthon nincs net 2 napja,és hát nem örülnek ennek a melóhelyen.

Juci!

Nem semmi,hogy azóta is mennyit nőtt Dudi,mióta nem láttam,olyan szép kislány. :D

Zsuzsa!

De kedves vagy,hogy gondolsz rám ruci ügyben. :wink: Nagyon köszönöm,ha van olyan ,ami neked már nem kell és nekem jó,akkor megvenném tőled.Hogyan tudnánk lebonyolítani? Talizzunk valahol? Neked hogy volna kényelmes?Esetleg egyszer átmehetnék? :oops:

Bocsi,hogy most nem írok mindenkinek,de melóznom kell.

Csak annyi,hogy nem bírtam ki a jövő heti dokit,annyi rosszat hallottam mostanában és úgy féltem.Elrohantam egy ismeretlen orvoshoz,és hallottam a kis szívét dobogni. :D Lányok én vagyok a világ legboldogabb embere. :D

Hétvégén fogok írni mindenkinek,addíg is sokat gondolok rátok. :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Titi!

Örülök,hogy megkaptátok a lakhatásit!Kíváncsi vagyok megjött-e vagy a babó rakoncátlankodik!Írj minél előbb!!!

Juci!

Emma már 8 hónapos,de mindent a szájába gyömöszöl.Különösen kedveli a papírokat,de minden mást is.Így viszont nem volt gondom azzal,hogy kipróbáljon egy-egy új kaját.Imád rágni,ami úgy veszem észre mostanában egyre több gyereknél probléma,mert annyiramegszokják a pépes ennivalót,hogy a darabos kajában fuldokolnak.

Neveken már gondolkozunk!Iletve a fiú név megvan,hiszen megmaradt tavalyról :D ,Áron lesz.Lánynévvel nagy gonban vagyunk,hiszen kettőt is kapott Emma,ami nekem tetszett és ami apukájának.Így a kedvencek kikerültek a kosárból és úgy néz ki,hogy ebben most nehezen fogunk megegyezni.

Rimár már nagyon régen jelentkezett!Nem tudtok róla valamit?

Mona
monaszisza
 
 


Sziasztok!
Kicsijuci: a képek nagyon jók, szép lányod van!

Titi: gratulálok a lakhatásihoz énis!

Nálunk most következnek ezek a folyamatok..költözés, hitel igénylés, lakhatási, szocpol.........

Párom a héten a régi lakást, ahollaktunk újítja fel: festés, tapétázás, bútor csinálás..stb.

Ő tervezi az új konyhámat is, nagyon szép és jó lesz!
Már alig várom.

Nagyon sokat írtatok, ailg győzöm visszaolvasni.:)

Mi jól vagyunk, kiköltöztünk szülőkhöz amíg költözhetünk az új házunkba..most kevés időm van, de, majd igyekszem gyakrabban jönni.

Hamarosan jövök és képekkel bombázlak titeket.:)

Képzeljétek Bence szerdán volt 4hetes és akkor hallottam előszőr gügyögni, nagyon imádnivaló volt, s mégegy hír: az oldalára fordul már..hihetetlen számomra is.

Puszi.
Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok :)

Csak gyorsan egy gondolat erejéig ugrottam be írni:

Juci!
A mindentszájbagyömöszkölés teljesen természetes dolog, úgyhogy felesleges cumival "csillapítani" a dolgot, hiszen nem cumizásra, szopizásra vágyik ilyenkor, hanem most még ez az egyetlen módja a világ felfedezésére egy ekkora bébinél, mindent a szájukhoz vesznek, úgy érzik az anyagok különbségét, ízét: így fedezik fel a tárgyakat.

Úgyhogy nyugi, minden bébi így kezd ismerkedni.

Egyébként én sem erőltetem a cumit, ha véletlenül a szájába adom, azonnal ki is köpi, szinte undorral, úgyhogy a fiók mélyén hever régóta.

A szopis babák egyébként is ritkábban "fanyalodnak" a megnyugtatás ilyen eszközéhez (cumi, ujjszopás), hiszen az ő szopási igényük maximálisan ki van elégítve, felesleges a cumi.


csak ennyit akartam hirtelen :)

Jövök még :)


Jajj, Dudorka egy gyönyörűség :)

Azért a hasonfekvős fotón rád is hasonlít ám nagyon!!! :)


Még egy eszembe jutott, amit írni akartam:

Barnikám a héten kedden hasra fordult!! :D :D
A konyhában voltam, ő pedig az ágyon játszadozott, egyszercsak nagy sírás hirtelen.
Rohantam be, ő hason fekve volt, ijedtében (vagy örömében :) ) sírva fakadt.
Olyan édes volt.
Meg is dicsértem, amiért ilyen ügyes. :lol:

pusszantás mindenkinek,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!

Juci
Na végre itt a várva várt regény. Jelentem élek még a soraid után. :D
Nyugi teljesen normális, hogy Dudor mindent a szájába gyömöszöl. Ez életkori sajátosság és eltart még egy jó darabig Így ismerkedik a világgal, megkóstolja megtapogatja és jól megtanulja mi micsoda.
Mosolygás, gügyögés hangok irányába fordulás érdeklődés mind kornak megfelelő. Játékokért most kezd nyúlni megragadja nem engedi el. Próbálkozhat a fordulással. Háton fekve égig emeli a lábát és gurul oldalra, nekem mind a két fiú így csinálta. Hason pedig magasra emeli a buksiját és fordítja ami kibillent és hétra herül. Nekem Áron Már mindenhogy forog, de a hasról való forgást most kicsit hanyagolja. Most buborékokat fúl állandóan és kidugja a nyelvét ez szórakoztatja a legjobban.

Sziszike
Legyetek ügyesek a minenféle költözés terén. Most talán kicsit könnyebb, hogy ott vannak a szülők és tudak segíteni.
Majd kérünk képeket! :)

Ancsi
Nagyon kis ügyes Barni. Most már mindig résen kell lenni, vagy a földre rakni nehogy lepottyanjon. :)

Titi
Nagyon örüök, hogy ilyen simán ment a dolog a lakhatásival. Kell ilyen is. :)

Anubias
Nekem bármelyik megoldás jó, amit írtál. majd egyeztetünk. Megnézed egyáltalán tetszenek e és a méret is jó lesz e. :)

Csné
Jaj Ági téged nem akartalak kihagyni a ruhás dolgokból,ne haragudj neked is áll a dolog. Bocsi tiszta figyelmetlen vagyok, csak az jutott el az agyamig, hogy Eszter is szeptemberre várja a babát és ugye én is úgy szültem ezért említettem csak őt. Még egyszer bocsi. :oops:

Na még tudnék írni, de Áron már hív, kaja van.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Szisztok,

csak gyorsan bekukkantok, mert Vivivel megyünk le havazni kicsit! :)

Juci,
jó volt olvasni a regényed! :) Már vártam nagyon! Rossz ám amikor nem irsz :(
Megyek ám, megyek!!!! irj, hogy mikor mehetek és összehozzuk! A héten nem lesz olyan sok programom...
Majd mesélj, hogy sikerült a Casting, és milyen volt otthon hagyni a kis drágádat!!
Ha megszokik engem késöbb a kicsi lányod, akkor majd én is besegítek szivesen az ilyen vigyázásba, ha igényt tartasz rá!!!

Bufo,
aranyos vagy, de mivel nekem Juci itt lakik közel és "sűrűn" eljutok hozzá, örököltem tőle már pocis rucikat! :) Szóval csak add Eszternek, hogy ő is olyan büszke kismami lehessen, mint Én! :D

Koda,
köszi a választ a keményedéssel kapcsolatban. Azt hiszem most amig nem jutok el a dokihoz beveszek néha egy-egy Magne B6-ot, aztán rákérdezek! És addig elkezdem számolgatni, hogy naponta hányszor fordul ilyen elő...
Afp-re nem kell mennem, mert az integrált teszt azt is tartalmazta!
És képzeljétek, az integrált teszt eredményem negatív lett!!!

Sziszike,
jó kis ezermester párod van tényleg!
Emlékszem, hogy megmutattad akkor hogy hova költöztök, de úgy szeretném megint megnézni! Megteszed, hogy felrakod az oldal címét amin a lakások vannak???

Ancsi,
gratula a hasrafordulásért! Emlékszem Vivi is az első időkben mindig sirvafakadt amikor megfordult! :D Aztán amikor éjszaka is pörgött már, akkor ki kellett párnáznom, hogy ne azért keljen fel... :)

Titi,
örülök, hogy a lakhatás teljesen rendben ment!!!

Virág,
jelentkezz!!!

Na, most mennem kell...
Puszi mindenkinek,
Ági
csné
 
 


Sziasztok drága anyukák és kismamák!

Annyira hiányoztok, úgy muszáj vagyok magamról gyorsan életlejet küldeni, biztosan Ti is gondoltok rám.

Tegnap jöttem Miskolcra, és csak holnap megyek csak vissza Pestre.

Sajnos tegnap délelőtt el kezdtem barnázni, nagyon féltem, hogy megjön, hiszem még csak a 24. napon voltam. Aztán mára elmúlt. Vagyis eddig nem tapasztaltam. Most folyton rohangálok wc-re, megnézni odalent mi újság.
A hőm egyelőre csodásan alakul, ez még bíztatásra ad okot. Meglátjuk. Az tuti, hogy reggel teszteltem egy (természetesen, hiszen mit várnék még a 25. napon) negatívat.

Felteszem a görbém, aztán már itt sem vagyok. Remélem, holnap fogok tudni bővebben jönni, de az is lehet, hogy még este... igyekszem közétek lányok! Ígérem!!!

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Tegnap vakon gépeltem a sorokat és jó sok elütés és hiba van benne, mert nem olvastam át úgy küldtem el. :roll: :oops:
Remélem azért érthető volt.

Ági
Örülök, hogy nem neheztelsz a rucik miatt.
Milyen volt a havazós játék?
Dávid is reggel ahogy felkelt alig várta, hogy lemenjünk. Szerencsére itt van anyukám és levitte mind a két gyerkőcöt míg én ebédet főztem így nem maradtak ki a havas játékból.

Titi
A görbe tényleg nagyon szép, remélhetőleg a barnázás nem jelent azt, hogy meg fog jönni. A negatív teszttel pedig ne foglalkozz, mert ott van két élő példa(Eszter, Ági), hogy nem szabad korán megcsinálni. Nagyon kíváncsian várom, mi lesz a vége, remélem a lehető legjobb. :D
Érezd magad jól Miskolcon, kapcsolódj ki egy kicsit.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Titi!
Én csak rád gondoltam egész hétvégén, mert a meglepiddel foglalkoztam :) Viccet félretéve nagyon izgultam, hogy mi lett a vége a barnázásnak....de a hőd szépen fent van. Mondjuk amióta én véreztem és a hőm is leesett a 24. napon és mégis itt van a pocakban Bence, nem lepődök meg a dolgokon......Akkor én is totál azt hittem, hogy megjött, hiszem 3 napig vérezgettem, csak jóval kevesebbet. Aztán csak úgy kiváncsiságból mértem meg a hőmet a három vérezgetős nap után.. Nagyon csodálkoztam, hogy jéééé....ez bizony fent van. Aznap produkáltam egy nagyon halvány csíkot.

Na a Többieknek meg nem tudok írni, mert Marci hív aludni......Holnap jövök!

Sziasztok:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jó estét lányok!!!

Itt vagyok végre, épp lóg a hőmérő a számban! Kíváncsi vagyok, most hogyan állunk, mert szerintem esett a hőm. Na, mindjárt kiderül. A barnázás dél körül ismét megjelent, úgyhogy próbálkozik megjönni. Szerintem 1-2 nap, és beindul. Hiába a szép görbe! :(

De próbálom hívni a dokit, hétfőn igyekszem kérni tőle egy időpontot, kérni fogok egy vérvételt, nézzük meg a hormonokat, had nyugodjak meg, hogy nem amiatt nem esek majd teherbe. Remélem, nem fog hisztisnek gondolni!

Lányok, annyira drágák vagytok nekem, nagyon szeretlek benneteket!

Képzeljétek, ma megint sikerült kiborulnom. Ugyanis felhívott a párom, és közölte, hogy voltak át a szülei, és én meg rákérdeztem, hát persze, hogy befüstölték a lakást. Szóval, a probléma ismét adott, én meg kezdek kikészülni emiatt. Most azt találtam ki, hogy beszerzünk egy légtisztító berendezést. Ha másképp nem megy... szerintetek? Mi a véleményetek? Érnek ezek valamit?

Juci, olyan jó végre hallani felőletek! És a képeknek is nagyon-nagyon örülök!!!
Milyen nagy lány már! Hogy oldalra tud fordulni!!! :) Édi lehet, ahogy mindent megrág, de látod, hallod, nem csak a te drágaságod ilyen "szájbagyömöszölős":).
Ahogy Ancsi is írta, a hasonfekvős fotón Dudorka tényleg tiszta Te vagy!

Virág, szegénykém, elhiszem, hogy nehéz lehet a párod nélkül, épp azért gyere közénk gyakrabban, hogy el tudjuk terelni a figyelmed. Meddig lesz külföldön? Addig ugye eljutsz dokihoz?!

Koda, olyan drága vagy! Bár úgy volna, és ne a mensi miatt barnáznék... bár emlékszem, hogy annak idején is folyamatosan jött belőlem valami. :(

Sziszi, húúúú, de nagy munka előtt álltok. És tényleg, hogy jösz ki a szülőkkel? Gondolom, nem könnyű most ez a helyzet!

Bufooooooooo!!! Jaj, Te! Hisz olyan filigrán anyuka vagy, sokmindenki megirigyelne, hogy ilyen csinos, vékony tudtál maradni. Szerintem sokan pedig Téged irigyelnek titkon!

Ági, a másik topikban írtad, hogy írtál a dokinak a keményedések miatt. Ha válaszol, írd meg kérlek!!! Kíváncsi vagyok rá!!!

Ancsi, hát nagy-nagy gratula a hasraforduláshoz!!!

Na, megyek lányok, sok-sok puszi mindenkinek!!!

Lányok, 37,3 a hőm, tehát már fent van!!! Ki tudja, meddig tart még?! :( Szerintem reggel már nem fogok 36,8 feletti értéket mérni. :(

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok!

Titi!
Hogy áll a hőd???????????
Ha mégis megjönne :cry: ,akkor tényleg irány a dokid! És nem hiszem, hogy hisztisnek fog gondolni, sőt! Ez a legtermészetesebb, hogy jelzed a problémát és megpróbáljátok kezelni! Szerintem a closty nagyon jót tenne neked. Nekem is csak az segített. (pedig a hormoneredményeim is jók lettek) Ezt a gyógyszert nagyon szeretik a dokik, olcsó és hatásos. És nem valami egy brutális hormonbeavatkozás. Még terhes is lehetsz mellette, annyira nem árt. Pont az ilyen problémákra van kitalálva. Nekem van is egy doboz bontatlan, olyan szívesen felajánlanám. De előszőr persze a doki szava dönt!

Ági, Zsuzsa:)
Komolyan mondjátok, hogy nálatok hó van??? Itt verőfényes napsütés van és tök száraz idő...mint tavasszal olyan poros az út. Titi láthatta is a különbséget:)

Ági:)
Azt mondják 1-1 szem Magne B6 olyan, mint a szenteltvíz :P Nem ér semmit. Remélem kapsz rendes választ a netdokitól a keménedésre.
Nekem napi 1500 mg magnéziumot kell szednem+ Elevit. Panaszmentes terhesség alatt is 450-500 mg a minimum. Még az enyém sem számít extrának, van aki 4000 mg magnézium szed. A magne B6-ban, 1 db-ban pedig csak 48 mg van...ezért mondják, hogy olyan mint a szenteltvíz. Ezért kell legalább 5-6 darabot megenni belőle naponta. De az meg pénzzel nem lehet bírni. :P

Juci:)
Édesek vagytok!!!!!!
A ruha miatt ne aggódj, varrok majd neked olyat ami csini, de nem ilyen keresztelős:)
(nekünk se volt keresztelő, már én se és Gábor se volt megkeresztelve. Amolyan régi kommunkista, párttagos, rendőr családból származunk. ott nem volt divat....)

Eszter:)
Láttam kicsi babádat a másik topoikon. :) Rakok fel méretkövető táblákat a másik topikba, hátha érdekli a többieket is!:)

megint folyt köv........

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda
Igen esett tegnap egy kis hó, kb 5 cm. Mára csak a füves részeken maradt meg, a járdán és az úton nem. Jó hideg van és borús az idő.

Titi
Jaj nem szeretném ha megjönne. Ha mégis akkor nyugodtan keresd fel a dokit, biztosan segíteni fog és nem tart majd nyavajgósnak.
Hogy áll a hőd ma, még fent van?
Nekünk van légtisztítónk, de szerintem nem hat olyan mértékben, hogy közömbösítse a cigifüstöt. Sajnos ki kell ábrándítsalak, ha erre akarnád használni. Állítólag jó közömbösítő a meggyújtott gyertya és lehet kapni valami zselés izét is amit erre találtak ki.
Aranyos vagy , hogy próbálod egyengetni a kis lelkemet a kinézetemmel kapcsolatban.Nem feltétlenül a kilóimra gondoltam, hanem úgy az egész kinézetemre.

Nincs ma semmihez sem kedvem. Még jó, hogy tegnap úgy főztem, hogy ma ne kelljen. Füstölt csülkös bablevest és lekváros derelyét, már nagyon régen csináltam, de anya itt volt így lekötötte a gyerkőcöket és volt időm ilyennel foglalkozni.

Na megyek, mert Dávid hív.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok!

Gyors helyzetjelentéssel jelentkezem, aztán 2 körül indulok vissza Pestre.

Koda, jut eszembe, pénteken feléd jártam, alig bírtam megállni, hogy ne szóljak, de nem voltam egyedül, és a kozmetikusomhoz ugrottunk be fél órácskára, aki kiderült, ismer Téged. :)

Bufo, milyen légtisztítótok van? Mert akkor azt kilövöm. Most olyan egész nagy teljesítményűt nézek, igaz horror az ára, de azt írja, a füstöt is semlegesíti. Tegnap olyan szinten kiborultam, hogy simán elvetéltem volna, ha kisbaba lenne odabent. Volt sírás, üvöltés, teljesen kivagyok. Nincs is kedvem hazamenni!

Szóval próbálkozik megjönni, de még mindig csak olyan barnás izé van, már harmadik napja. A hasam is fáj, de a hőm még feljebb kúszott. Szerintem holnapra megjön. A dokit holnap hívom!

Kép

Lányok, ha ma megjönne, és a következő ciklusban várandós volnék, akkor ugyanúgy volnék kiírva, mint legutóbb. Igaz, akkor november 2-re tették a szülést, de a hivatalos, az október 28 volt! Lehetséges volna?! Na, majd meglátjuk. Minden esetre elég érdekesen alakul a történetem.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok,

Koda,
drága vagy hogy gondoltál rám!!! A dokim még nem irt vissza (sajátomnak irtam)... :(
Én is azt érzem, hogy a magne B6 egyenlőre lósz@rt se ér, de a doki nélkül nem merek elkezdeni mást! Vagy szerinted elkezdhetek?
Ma reggel is arra ébredtem, hogy annyira feszít a hasam :( Pedig még 2 hét, mire eljutok a dokihoz!
Ráadásul 2 hete abbahagytam a napi 1 elevit szedését, és csak heti 2-t szedek. Lehet azt a kicsi magnéziumot is hiányolja a szervezetem?
Te amugy hogy vagy? Nemsokára babázhatsz :)

Titi,
nekem rettenetesen tettszik a görbéd! Én még kicsit mindig reménykedek, hogy az a barnázás nem mensi lesz! Emlékszem amikor Koda terhes lett... Én is akkor lettem, és teljesen el voltunk szomorodva priviben, hogy neki megjött :roll: :oops: :lol: És kinek van most egy nagy pocaklakója??? :wink:
Úgyhogy én reménykedek! A hőd milyen szokott ilyenkor lenni? Előző görbéket nem raknál fel? Csak hogy összehasonlítsuk...

Bufo,
hát, mi sajnos mire lejutottunk alig volt hó! MIndenesetre a hugommal (11éves) Vivi kiélvezte azt a kicsit is!
Ma reggel is hóesésre keltünk, de 1 óra mulva szinte semmi nem volt belőle :(
Vagy legyen nagy hó, vagy inkább ne legyen semmi!!! Akkor legyen meleg, hogy ne keljen ennyi ruhába bugyolálni nektek a pindurkákat!!! :D

pusza mindenkinek.
csné
 
 


jaj, lányok!
Holnap drukkoljatok nekünk délután!!!
Vivivel ortopédiára kell mennünk. Jobbik esetben gerincferdülése van, de a gyerekorvos azt is megemlítette, hogy "majd ott az orvos megméri pontosan mind a két lábát, hogy nem-e hosszabb az egyik, mint a másik!"
Gondolhatjátok, hogy mennyire kaptam szívbajt! Úgy félek :(
csné
 
 


Ági, drága vagy, hát én is reménykedem benne, hogy nem jön meg mégsem. Elég magasnak találom a hőmet, sőt, most mértem, és 37,6!!! Tegnap ilyenkor 37,3 volt!!! Tehát vagy holnapra, holnaputánra leesik, és valóban megjön, akkor ez a tetőpontja a hőmnek. Vagy talán mégsem jön meg.

Már 3 napja próbálkozik, és még mindig semmi!!!

Ez az előző havi görbém:

Kép

Ez pedig a babás:

Kép

A véleményem az, hogy magas a testhőmérsékletem, vagyis vagy 1-2 napon belül tényleg megjön, vagy van még remény. Mindenesetre holnap próbálom hívni a dokit. Mert ha meg is jön, nem normális, hogy előtte 3 napig barnázgatok. :(

Ági, mindenképp várjuk a doki véleményét!!! Remélem, holnapra már kapsz tőle választ!

Jó éjt mindenkinek, reggel jövök újabb helyzetjelentéssel!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!

Én is itt vagyok! Bocs :oops: !

Titi!
Nagyon szorítok Neked!! Eddig nagyon bíztató a görbéd! Ilyenkor már rég lefelé szokott menni a hőd!

Ági!
Nem kell szívbajt kapni! Ha Te nem látod, akkor nem lehet durva eltérés! Gyógytornára fogják küldeni és úszni!
A kommunkiációt oktatni kéne az orvosin! (ebből írtam a szakdolgozatomat)
Iszonyú, hogy egy-egy hülye megjegyzéssel milyen sebet tudnak okozni!

Lányok!
Mindennap többször benézek hozzátok és csodálom a gyönyörű babáitokat!

Koda!
Érted külön is izgulok!

Éva

Kép
balimama
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: