Új privát üzeneted érkezett!

Szia Edina!Köszönöm a válaszod,és gratut.Két éve szültem a második fiamat Milkánt a JF-be,csak gondoltam van valami változás azóta és jobb tudni róla.A Csütörtöki doktornál szültem és szülök nekem nagyon jó tapasztalatom van róla (már megjártam egy pár dr-ral).Át nézzek akkor majd a másik tropikra is .KÖszike

Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Pocilo! Csütörtöki dr. tényleg nagyon jó. 2 éve volt rossz tapasztalatod a kh-val kapcsolatban?
MIlyen változásokra gondolsz?
Melyik hónapban szültél 2 éve?

Edina
sidney

Sziasztok!

Edina!2 éve Októberben szültem,nincs rossz tapasztalatom sőt nagyon jó volt az a pár nap amit ott voltunk.Talán a tájékoztatá ami nem igazán volt jó :cry: Megkérdezhetem ,hogy volt neked fogadott szülésznőd ?Ha igen meg voltál elégedve vele?És ha nem titok elárulod a nevét?A másik tropikon is szoktam mostanába írni .
Ott kaptam infot hogy milyen változások történtek kh-ban,de úgy is nemsokára megtapasztalom.

Pocilo(Csilla)

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Csilla! nekem nem volt választott szülésznőm. Ecker Lindánál szültem aranyos volt. dr Farkasinszky Tibornál szültem.
Nem választottam szülésznőt, mert sztem mindegyik nagyon kedves, hozzáértő mindegyik.

Edina
sidney

Sziasztok!

Edina!köszike, majd rákérdezek ctg-n, hogy kik vannak még. Az a helyzet, hogy nem nagyon választok ,mert nekem is csak jó tapasztalatom van. Én amikor szültem Katika volt szülésnél és nagyon kedves volt.A Farkasinszky nagyon rendes doki az első gyereknél ő volt a ügyeletes és nagyon rendes volt velem.Érdekes hogy az ember hogy el tud bizonytalanodni,pedig egy párszor átélte már.Ahogy közeledik az ídő annál bizonytalanabb vagyok.Nagyon jó a másik tropik nagyon részletessek a lányok infoi.A te lányod Johanna,és a fiad Barnus?Mennyi idősek?

Csilla

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

CSilla! Bulcsú 2 éves JOhanna 5 éves. mindketten februáriak. Ne bizonytalanodjál el. Én a második szülés előtt már tudtam hogy jó kezekben vagyok. szülésznők tényleg nagyon felkészültek és kedvesek. ez nem változott szerencsére. Első terhességem alatt több szülésznőt is megismertem, mert az utolsó héten /túlhordtam/ befektettek /mindenkit/ és jártam fel mindenféle vizsgálatokra /bicikli, oxytocin/ a szülészetre.
HÁt akkor kölcsönösen rendesnek tartjuk egymás orvosát. Csütörtöki dr is még Johanna idején "ismertem" meg, mert ő volt az osztályos orvos a 8on. Annyira rendes mindenkivel. Úgyhogy aggodalomra tényleg semmi okod.
És most a tesó fiú lesz vagy lány? tudjátok? bocsi ha már kérdeztem és írtad!!!
Ja JOhannánál pedig Filep Évi volt a szülésznő, de végül /műszakváltás miatt/ nem nála szültem meg. Erzsikének hívták akinél szültem de a vezetéknevére nem emlékszem, de nagyon profi volt idősebb szülésznő és a kisujjában volt a szakmája!!!
Bulcsút gátvédelemmel szültem /Ecker LIndánál/ ő fiatal és mégis profi volt.
szerveződik a tali szerdára /31e/ Lurdy játszóházba, nem jöttök el Milánnal? ez az első tali személyesen én is csak Tibicsokit ismerem és Karpi Judittal már egyszer beszéltem telefonon.
Edina
sidney

Sziasztok!

Edina! A tesó fiú lesz, pedig nagyon örültem volna egy kislánynak, de azért nem bánkódom, mert a fiaim nagyon jók, nem lehet rájuk panaszom. A játszóházba szívesen mennék csak én nem vagyok mobil(nem vezetek)és elég körülményes vagyok már nagy hassal. Majd legközelebb ha lesz, akkor megyek. Nektek jó szórakozást. Johanna szereti az óvodát? Mi a XVIII.ker.-ben lakunk.Ti merre laktok?

Csilla

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Mi a XVII.ker-ben lakunk. Ferihegy mögött XVIII.ker nincs messze.
Szerencsére már szereti Johanna az oviba járást. bár voltak nehéz időszakok.

Edina
sidney

Sziasztok!

Pocilo!
Nekem is a Csütörtöki volt mind a két gyerkőcömnél a dokim. Szerintem egy főnyeremény.
Mind a két szülésemnél más volt a szülésznő mert én sem választottam de egyikre sem lehet panaszom. Az elsőnél Manyika a másodiknál Pelády Andi volt. Ezek szerint tényleg mindegyik szülésznő nagyon jó mert ti másokat mondtatok Siddel és nektek azok is tetszettek.
Semmi gáz, hogy a harmadik is fiú majd a negyedik az lány lesz :D :D :D :D .

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Szandra!Nagyon aranyos vagy, de már több gyerköcöt nem tervezünk. Sajnos a mai világba nem lehet, pedig én imádom a őket.Nagyon örülök, hogy ezek szerint rendessek a szülésznők, mindegy, hogy melyikhez kerülök.Remélem a csecsemősök is jók.

Edina!Bulcsú megy bölcsibe?Nálatok a XVII.-be jár Johanna oviba?Ha túl sokat kérdezek szólj rám.
Nagyon várom a beszámolótokat a holnapi napról.

CSilla :D

Kép

Kép

Kép
pocilo

dc skb dmvrrtrrzzttzurwrwwq :o
c n c

vmvmb

KépKép
kola2

Sziasztok

Szeretném a segítségeteket kérni.

Személyes tapasztalatokat tudnátok nekem írni az alábbi orvosokról?
(azt is ha lehet, hogy magánrendelésen, vagy kórházban fogad és mi a "tiszteletdíjja", magánrenelője merre van)

Köszönöm.

A hárm orvos:

Dr. Hartman Gábor
Dr. Pechtel Gyula
Dr. Weidner András

Kép

Kép
pkagi

pkagi!

Én a Pechtel Gyulát nagyon tudom ajánlani! Remek szakember több ott dolgozótol halottam, és én is megvagyok elégedve vele!
Hartman Gáborról is jót halottam, Weidner Andrást nem ismerem.
judger

Keressük az Év Bábáját!

Az Országos Bábaszövetség keresi az év bábáját.
A díjat a kismamák javaslatai alapján szeretnénk odaítélni.
Keressük azt a szülésznőt, aki munkájával, gondozásával, szüléskísérésével segítséget nyújtott a születő családnak, empátiájával segítette az anyát és újszülöttjét a Nagy Úton.

Kérjük, javaslataikat küldjék el a következő címre:
Országos Bábaszövetség, 1038 Budapest, Ráby Mátyás utca 28/b.
vagy emailben: endomed@t-online.hu

Szülésznő neve:………………………………………………………………………………….

Kórház neve:…………………………………………………………………………………….

Kismama és babája neve:………………………………………………………………………..
nováky_rita

Szia Mindenkinek!

Még csak kezdő "pocakosodó" vagyok, és a segítségeteket szeretném kérni. Tud valaki valamit Dr. Fekete Tamásról a JF-ben? Úgy kb. 4 éve még ott dolgozott. Őt szeretném orvosomnak, de nem tudok róla jó régóta semmit. Vagy tudtok eseteleg ajánlani valakit?
Segítségeteket előre is köszönöm! :)

Üdv,
Hexina
hexina

Szia Hexina!

A JF Délpest babásai topicon ha visszaolvasol sok infót kaphatsz.
De rémlik valami a doki mintha ott lenne még.
Gratulálok a pocaklakóhoz!

Üdv:
:D Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Bocsi!
Most vagyunk a babásain a JF kórház Délpest topicon van amiröl írtam :oops:
Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Szia Hexina!

Üdvözllek! Gratulálok a pocaklakóhoz!!! :D Kisfiú vagy kislány? Hányadik hétben jársz? Mikorra vagy kiírva. Na jó lecsaptam rád... :D 8)
Jaj, bocsi a sok kérdésért, hamar megörekszem.... :shock: :lol:
Dr. Fekete Tamás, fiatal és körszakállas, fekete/sötét barna hajú? Mert őt már láttam a kórházban, és a tv-ben is a reggeli Csak Csajokban az RTL-n (ha ő az). Nagyon jó fejnek tűnik. Ha felhívod a kórházat biztosan megmondják neked a tel. számát és kérhetsz időpontot, hamár nem dolgozik ott akkor, érdeklődj, hogy hol lehet őt megtalálni.
Ebben a kórházban szinte mindegyik dokihoz mehetsz szerintem, mert mind szimpatikus, és nagy tudású orvos.
Ha van még kérdésed írj nyugodtan!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Bocsi, hogy mindenkinek egyszerre válaszolok, de rohannom kell.
Finike, Pocilo, köszönöm a nagyon gyors válaszokat.
Valóban ő az, körszakállas, stb, volt már hozzá más ügyben "szerencsém" és akkor nagyon jó benyomást tett rám. Köszi a tippet, megpróbálom a kórházon keresztül. :)
Finike, még nagyon az elején járok kb. 6 hét. Álom van, hogy milyet szeretnék (persze ehhez a férjemnek is lesz egy két szava :), de a lényeg, hogy egészséges legyen!
Biztosan fogok még hozzátok fordulni, hiszen egyenlőre csak kérdéssel vagyok tele! Egyébként is szíves olvasgatom itt a hozzászólásokat!

Köszi még1x! :-)

Üdv,
Hexina
hexina

Sziasztok ! Most regisztráltam, nagyon jó a lap.
Május közepén fogok szülni és sajnos dokit kell váltanom, mert ahová eddig jártam, április 1-től bezár.
Tud valaki Dr Fekete Tamásról elérhetőséget ? (fiatal, köszakállas )
Mivel helyileg a dél pesti a kijelölt korház ahová tartozom, sürgősen keresnem kell egy másik orvost. Én rá gondoltam, csak nem tudom az elérhetőségét.

Légyszi , ha valakinek megvan, írja meg.
Köszönöm.
Melinda
s.melinda

Smelinda!

Magán vagy kórházi elérhetőséget szeretnél?

Hú a május jó közel van, nem irigyellek, de jó kezekben leszel, ne aggódj.

Üdv: Dóri
Vendég

Szia Dóri !

Köszönöm, hogy írtál, ha van magánrendelője, akkor azt szeretném, ha lehetséges.

Üdv: Melinda
s.melinda

S.Melinda!

Küldtem neked privit! :)

Üdv,
Hexina
hexina

Szia Hexina !

Sajnos nem kaptam meg a privit, :( .

s.melinda

Szia S.Melinda!

Ismét elküdtem, remélem több sikerrel, mint legutóbb! :)

Üdv,
Hexina
hexina

Szia !

Most megkaptam, :) köszi, írtam privit.

s.melinda

Sziasztok!

Voltunk doki bácsinál! Megjegyzem nagyon aranyos és kedves, a görcseimet (hogy kiszolg. helyzet, stb) rögtön nagyon kedvesen feloldotta. Nagyon kellemes csalódás! :)
A lényeg: kicsi maszatunk 9. hetes és nagyon komoly 2 cm-es mérettel bír! :) Olyan nagyon örülök! Ja, és minden o.k.!
Finike, remélem kielégítő választ adtam a korábban feltett kérdéseidre! :)
S. Melinda te már voltál nála? Tapasztalat?
Üdv mindenkinek!

Hexina
hexina

Sziasztok!

Hexina! örülök, hogy minden rendben van a bébivel és hogy te is megnyugodtál.

Edina

Kép
Kép
sidney

Szia Hexina!

Gratulálok a kis "maszatod"-hoz :) , nagyon örülök, hogy minden rendben van.
Voltam a dokinál és nagyon rendes volt.
Írtam privit.

s.melinda

Szia S. Melinda!

Most én nem kaptam meg a te prividet. :(
Edina, köszönöm a gratulációt! na most fogok ám csak kérdezgetni! :) És ezt vehetitek fenyegetésnek! :)
Örülök neked Melinda, kérlek küldd el mégegyszer a privit!

Üdvözlet mindenkinek:
Hexina

KépKép
hexina

Hexina,

Én is gratulálok a manóhoz!
Állunk elébe a fenyegetésnek :D

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Szia Hexina !

Elküldtem mégegyszer, remélem több sikerrel.

s.melinda

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. 21 hetes kismama vagyok és a kórház, ahol az orvosom dolgozik, be fog zárni. A bejelentett lakhelyem szerint a Dél-Pestihez tartozom és egy ismerősöm dr. Orbán Lászlót ajánlotta. Ismeri esetleg valaki? Valaki szült esetleg nála?
Róla van szó, aki esetleg névről nem, de képről felismeri:

http://www.maganorvosok.hu/drorbanlaszlo/introduction

A segítégeteket előre is köszönöm!

Linda

Kép
linda29

Sziasztok!

LInda! üdv közöttünk, sajna nem tudok segíteni nem ismerem a dokidat.

üdv Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok Lányok!

Azt hittem egyedül vagyok,de ahogy olvasom a hozzászólásokat,más is küzd hasonló problémával.
35.hetes babuci a pocimban,és szegénykém még nem tudja hol fog megszületni.
Eddigi fogadott dokim múlt héten közölte,hogy az igazgatása alatt a kórház becsuk pénteken,és amig nem dől el,hogy ő hol fog dolgozni,nem sok bíztatót tud mondani nekem,kollegákat tud ajánlani.
Teljesen összedőlt minden addig biztosnak hitt elképzelésem a szülést illetően.
Az infóm szerint a Dél-pestibe tartozom,lakhely szerint(Hernád)
de jelen pillanatban azt sem tudom kihez menjek,kit keressek???
Arról nem is beszélve,hogy a szülésig esedékes vizsgálatokat is valahol meg kéne ejteni,csak nem tudom mi ennek a módja.
Segítsetek légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!
előre is köszi
puszi
Riella :cry:
riella77

Jó reggelt!

Riella: a dokid nem ajánlott valakit? A vizsgálatokat szerintem kötelességük megcsinálni neked a dél-pestiben, ha odatartozol! A védőnődet nem kérdezted? Ő biztos tud segíteni, tudja, hogy hová kell mennem.
Egyébként szörnyű ez a helyzet, nem értem, hogy lehet ilyen helyzetbe hozni egy 35 hetes kismamát! De nyugi, biztos találsz megoldást, ha én megtudtam valamit, majd írok!

Sidney: köszi, hogy válaszoltál!

Szép napot mindenkinek!

Linda

Kép
linda29

Linda,

Sajnos én sem ismerem a dokidat, esetleg a kórházon keresztül próbáld meg.

Riella,

Hát, nmem irígyellek. A sógornőm ugyanebben a cipőben jár, ő a Margitban szült volna. 35 hetes ő is.
Szerintem is a védőnő tud most a legtöbbet segíteni. A kórházban pedig megcsinálják az esedékes vizsgálatokat. Szerintem menj be a kórházba, nézz körül egy picit, egyből nem lesz olyan idegen. Szerintem az osztályon a szülésznők is segítenek eligazodni. Minden orvos nagyon jól felkészült emberileg és szakmailag egyaránt, ez vonatkozik a szülésznőkre is. Rossz kezekbe egyszerűen nem kerülhetsz.

Szép napot neked!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Linda:

A dokim felsorolta a lehetőségeket,mondta mehetek a Klinikákra,ahol ő dolgozott 25 évig,tud ajánlani másik kollegát.
Vagy ha az én dokim meg tud állapodni a Honvéd kórházzal,akkor lehet hogy ő ott fog dolgozni akkor mehetek oda is,vagy ott is tud addig kollégát ajánlani,vagy mehetek a Dél Pestibe ahová tartozom....
A védőnőmhöz startoltam miután kiderült,hogy becsuk a kórház,ő elmondta hogy a Klinikákhoz tartozom,ahoz képest megnéztem az OÉP honlapját ,és fel is hívtam az info vonalat ott is azt mondták,hogy nem nem,a DÉl Pestibe,szóval baromira felvilágosított itt mindenki.
Persze a szülés miatt nem vagyok annyira kétségbe zuhanva,mert ami bement az ki is fog jönni,nem fogják leragasztani a nyílást arra az időre amíg rendeződik a helyzet:))én inkább az addig esedékes vizsgálatok miatt vagyok ideges....
Csütörtökön reggel megyek a dokimhoz hátha addig sikerül megállapodnia valahogy,és mond valami számomra jó hírt.
Drukkoljatok nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem igy lesz,akkor onnan átmegyek a Délp.-be és levizitelem a helyet meg,hogy mi hogy megy....sok választásom nincs.
Azért köszönöm a bíztató szavakat,ha van valami fejlemény írok...addig megpróbálom megnyugtatni babucit is,mert múlt hét óta nagyon fel van pörögve,és rengeteget mozog,mondtam is a páromnak,hogy nekem magzatvíz helyett energia ital van a pocimban.
Puszi mindenkinek
Riella
riella77

Riella: arra nem gondoltál, hogy az ügyeletesnél szülj? Úgy gondolom, hogy választanál szülésznőt - aki úgyis végig melletted van - a doki pedig aki éppen ügyeletben van. Én még nem szültem, de sokan mondják, hogy igazából a szülésznő számít, mert a doki általában nincs is ott.
Mindenesetre drukkolok neked, hogy megoldódjon a probléma.

Linda

Kép
linda29

Sziasztok!

Én nem a Dél-Pestihez tartozom, de ott szeretnék szülni. Holnap(ápr. 3-án 14-16 órakor) lesz szülészeti bemutató. Kórtermek, szülőszoba... a nővérszállón van tali. A kórház honlapján is fenn van. Ha tudtok, érdemes eljönni. Remélem sikerrel jártok.
Üdv: Mamen
mamen

Sziasztok!

Riella és Linda! sztem fogadjátok meg Mamen tanácsát, érdemes elmenni egy ilyen "tárlat"vezetésre. Megismerkedhettek szülésznőkkel, a kórházzal és az ott működő rendszerrel.

Riella! sztem ha kérsz időpontot CTG-re és elmondod a problémádat még megértőbben fognak hozzád állni. A szülést /ha nincs választott orvosod/ a szülésznő vezeti le és csak probléma esetén szól az ügyeletes dokinak.
Nem irigyellek, nem semmi helyzetbe kerültél és még tuti jó sokan mások is.
Nagyon várunk az infókkal, ne felejts el minket tájékoztatni a döntésedről. További jó várandósságot kívánok Neked.

üdv Edina

Kép
Kép
sidney

Üdv csajszik!

Azt hiszem ebben egyet kell értenem veletek,valóban a szülésznő jelenléte a domináns ,és az ő lénye a fontos...hiszen ő vezényli le az egészet...voltam az itteni védőnőnél egy szülés felkészítő órán,ahol hívott egy szülésznőt aki mindent elmagyarázott és egy makett segítségével részletesen elmutogatta,hogy miről fog szólni az a 8-12 óra.Vizuális alkat vagyok és ez sokat segített,akkor meggyőzött hogy a szülésznő a lényeg nem is a doki,és ha szerencsém van kifogok egy nagyon jót.Nem áll távol tőlem ,hogy az ügyeleten szüljek annál aki éppen bent van orvos.Tudjátok a dokimhoz 7 éve járok,akkor megmentette az életem,volt egy gyerekfej nagyságú cisztám,ő operált meg az utolsó pillanatban,azóta ő volt a biztos pont az életemben,és egésen a múlt szerdáig azt hittem,hogy nekem minden rendben lesz a szülésnél,hozzá jártam terhes gondozásra,és akkor jött a hideg zuhany,hogy nincs hol és ebből következően nincs kinél szülnöm.
Nagyon zavarban volt,és főleg kínban,sajnáltam mert nem ő tehet róla....és ha nem nála hanem másnál szülök ,akkor is vissza megyek utána hozzá,csak ez most hülyén jött ki.
Megbeszéltük a párommal,hogy csütörtökön megvárjuk,hogy mit mond a dokim,és utána megyünk a Dél Pestibe,keresek egy szülésznőt ,aztán ő majd mond valamit.
Persze utána mindenről beszámolok.
Puszka
Riella
riella77

Sziasztok!

Újdonsült kismama vagyok, igaz a dolgoknak még nagyon az elején...
Mikor utánajártam ennek a kórházasdinak és kiderült hogy én "csakis" a JF-ben szülhetek, kicsit megijjedtem. De ahogy olvasom ezt a fórumot kezdek megnyugodni!
Jelenleg van egy "orvosom", aki most látott életében másodszor ( a régi dokim elköltözött és nem akartam Pest másik végére követni).
A kérdésem az lenne, hogy érdemesebb-e a JF-ből orovost választanom, vagy maradjak a "körzetisnél", ha pedig inkább a kórházból válasszak dokit, akkor kit ajánlotok?És hogy lehet bejutni a rendelésére? Érdemesebb-e rögtön szülésznőt keresni? Vagy hogy megy ez? Egyébként szerintetek normális, hogy a jelenlegi dokim, csak nyomkodással állapított meg vmit? (A kalkulátor szerint 6 hetes vagyok..)
Elnézést a sok kérdésért, de első gyerkőc lenne, és ismerősök mind a "világ másik végén" szültek! Mi pedig nem terveztük ilyen hamar a babát...Szóval teljes a pánik!
Segítségeteket előre is köszönöm!
gica26

Gica!

Üdv köztünk.
Hogy szülésznőt vagy dokit választasz az rajtad illetve az igényeiden is múlik. Ha biztonságban érzed magad választhatsz orvost is.
A különbség talán abbanvan a magán és az sztk rendelés között, hogy több ideje van az orvosnak átbeszélni a dolgaidat.
Első gyermeknél ezért jobb a magán, de te döntessz.
Ha szülésznőt választasz ő is mindent elmagyaráz.

Ha jól értem nyomkodással állapította meg, hogy terhes vagy, azt hiszem, ezt UH-al is meg szokták erősíteni, vagy inkább azzal nézik meg, minden rendben van e.

Az is lehet, hogy beszélsz egy szülésznővel, és utána döntesz, hogy kell e doki is vagy sem.
Láttam, hogy a Csütörtöki doktor urat szemelted ki, jó választás nem nála szültem, de volt hozzá szerencsém 8)

HA még kérdésed van, írj nyugodtan.
Vendég

Dóri!

Isten éltesse sokáig Ágit, millió puszi a szülinapja alkalmából!

KépKép
tibicsoki75

Sziasztok!

Gica! üdv köztünk és grat a babóhoz. Csütörtöki dr sztem is az egyik legjobb választás. Én sem Nála szültem, de sokszor találkoztam Vele. Én nem választottam szülésznőt és mindkétszer nagyon lelkiismeretesen bántak velem.
Régen így állapították meg a terhességet, de sztem nem árt, ha kérsz időpontot uh-ra a kórházba.

üdv Edina

Kép
Kép
sidney

Sidney, és Dóri!
Nagyon köszönöm a segtíséget!

Ezért próbálkozom kideríteni Csütörtöki dokinak bármilyen elérhetőségét!Ha minden igaz jövő héten megyek UH-ra, és ha jól olvasgattam a dolgokat, akkor már dobognia kell a kis szívének!
Sztetek megoldás lenne az is ha mezei halandóként besétálog a kórházi rendelésre amikor pont ő rendel?És így tőle kérném el a magánrendelését stb?
Ami a jelenlegi dokimat illeti, nem egy " mai darab" és nem is bízok meg benne annyira...(egyébként ő állapított meg nálam meddőséget még az ősszel...)
Ha esetleg tudna vki rendelési időpontot vagy telszámot adni a Csütörtöki dokihoz, nagyon megkköszönöm!
gica26

Sziasztok!

Gica! a kórházban sztem nem "rendel" a Csütörtöki dr. az Sztk-ban vannak rendelések. Lehet hogy szokott járni vmelyikbe érdeklődj utána.
De a kórházban én úgy tudom nincs rendelés csak az Sztk-ban./Soroksár, Erzsébet, Lőrinc/
Vagy igen? Gica bocsi ha rosszul tudtam a kórházban érdeklődj után sztem.
Kíváncsian várom az uh-s eredményeket.

Edina

Kép
Kép
sidney

Szia Gica!

Április 9-én (Húsvét hétfőn) ügyel a kórházban a Csütörtöki Doktor!
Hívd fel a kórházat- ha gondolod és kérd a központostol és akkor megtudod vele beszélni a dolgokat.
A kórház száma:289-6200

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sidney és Szami!

nagyon köszönöm!
Valahogy utolérem!Holnap megyek UH-ra és utána szeretném felkeresni! :)
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
gica26

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?