Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem kérjétek meg Apájátokat is, hogy vuduzzun....biztos ami biztos (bár ebben az esetben a személyes ismerettség előfeltétel)! :lol: :lol: :lol:

ayse
 
 


Adókommandó???

HI-hi!

Majd megmondom, hogy valami boszorkányság történt...

Kép
kuha
 
 


Ayse!

:D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen ez sem hátrány éppen...

M.

Kép

Kép
megann
 
 

 
 

Köszönöm a gyors válaszokat körkérdéseimre :wink:

Ancsi! :D

Nagy nagy gratula!!!!!!!!! :D :D :D


mindenkinek szép estét!

Pusssz

Mea
mea
 
 


Hú, micsoda eszmecserebere folyik itt! :lol: :lol: :lol:

Kuha!
Na most aztán telibe találtál! :D
Amíg nem volt Nati, a környékkel sem volt különösebb bajunk.
Nekem nagyon kényelmes volt, hogy itt a metró, bárhová gyorsan eljutok. (apa autózik, neki mindegy volt) A ház tele van nyugdíjasokkal, ezért nagyon csendes, tehát ezzel sem volt baj.
Mióta Nati megszületett, más szempontok lettek fontosabbak.
Egyrészt kinőttük a lakást, másrészt borzasztó hangos és büdös a környék.
Ugye itt a Váci úti felüljáró, az Árpád-híd és a Hungária krt. felé is sokan erre mennek. Igy aztán SOHA nincs csend, még éjjel is nagy az alapzaj, másrészt azért ezt a forgalmat a levegő minőségén is lehet érezni.
Kétszer meggondolom, Natival mikor indulok sétálni. Nem egyszer előfordult, hogy kivettem a kocsiból és kézben hoztam haza, mert ugye ő pont kipufogó magasságban feküdt a babakocsiban...
Igy aztán nekünk a fő szempont a csend volt, az, hogy jó legyen a közlekedés, de mégse a városban lakjunk.
Igy esett a választás Gazdagrétre. Apa is és én is a XI.ker.-ben dolgozunk, ráadásul mi sokat járunk a Balatonra, így onnan már irányban lennénk.
Miután másra egyelőre nekünk sem telik mint panelra, ezért döntöttünk úgy, hogy akkor viszont Gazdagrét.
Voltunk már több lakást is megnézni, sétáltunk a környéken és nekünk tetszett.
Szóval nekünk a jó(obb) levegő, a csend, a jó közlekedés volt a fő szempont.
Azért ha valakinek van valamilyen infója jó/rossz Gazdagrétről, ossza meg velem, jó? (Barbi, Nyúlné??)

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Ja és Kuha!
Én laktam Káposztásmegyeren még a szüleimmel és imádtam! :D
+egy voks! :wink:

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Prüntyi gondolatát továbbvive nem csak hogy adózott forintjainkból vettünk, hanem az építőanyag után is befizettük az áfát, vagy a vételár, ill vagy az örökösödés után az illetéket. Egy rókáról a harmadik bőr.... És ha mindebből legalább azt látnánk, hogy épül a csatornahálózat, vagy a járda, vagy játszótér, park, könyvtás, orvosi rendelő, felújítják a sulit, ovit stb....

ayse
 
 


Sziasztok!

Apa fél 6-kor jött haza,, azt már majd egy órája nincs itthon megint :( Egyszer már vége lehetne ennek a hétnek is! :(

Ancsi !

Gratulálok! Problémamentes pocakosodást kívánok! :) És vigyázz magatokra!

Megann!

Én is benevezhetnék a zebravudura???? :lol:

Mea!

Körkérdés (már amire emlékszem belőle) : Petinek 80-86-os ruhái vannak, 21-22-es cipői, tejet, mogyorót még nem evett, de joghurtot, tejfölt már igen, még szopik, így a tápi nem játszik :) mézet (akác)viszont már adtam neki, és szereti . Inni: általában ásványvizet, az óbudai babavizet váltogatom a szentkirályival. Mostanában adok neki frissen facsart narancslevet is (napi 1-2x, és reggelente mézes citromos csipkebogyóteát egy héten úgy 3x, többi nap a narancslé van reggel. Levegőzés: általában napi 1,5-2 óra. Esti mese nincs még, de napközben egyre jobban bírja a mesélélst, már vagy 2 percig figyel is rám :lol: asszem más nem volt, mert bilizésről már írtam korábban! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


már megint nem jó a babanet órája, vagy nem is volt az, csak nekem nem tűnt fel eddig????

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Nyúlné!

Íme a Peti képek:
Nagyon tetszett neki a fejeskáposzta! (és tényleg evett belőle, mármint le is nyelte :shock: )

Kép Kép Kép Kép Kép

Jó éjszakát Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Csajok, ha már az adóknál tartunk, ezt most találtam, én konkrétan vinnyogtam a röhögéstől, hogy milyen élelmes a nép (pláne, ha a saját kárán kell viccelődni):

http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?fo ... forumuser=

Kép
kuha
 
 


Először is köszönjük szépen Majolának az anyatejfuvart meg a Baby Einsteint! Ma este meg is néztük a Baby Da Vinci-t, és mivel most állandó téma a testrészek, nagyon tetszett Zsuzsának. :) Az anyatejet még melengetem, és arra gondoltam, az egyik éjjeli ébredés alkalmával próbálom bevetni, mert még ha furcsállja is ennyi idő után az ízét, félálomban talán jobban elfogadja...


Bilitéma:

Most hogy ilyen jól megírtam, hogy mennyivel odébb van még a bilizés, Zsuzsa egyszercsak felállt a kádban, pisilt, és mutatta, hogy pee! Nagyon tetszett neki. Öt perc múlva felállt, rámnézett, közölte, hogy PEE, és látszott rajta hogy erőlködik és mégegyszer belepisilt a kádba! Én meg csak röhögtem. :) De ezek szerint már kezdi kapisgálni a dolgot... Mindenesetre valószínűleg biliztetés nálunk se lesz nyárig...


Mea!

Köszönjük a jókívánságokat! :) A kis hős Zsuzsa most is szinte egy nyikkanás nélkül elment aludni a kiságyába, és előtte az orrszívást is szinte egy nyikkanás nélkül tűrte.

Egyébként 18-as cipőt hord, ruhában azt hiszem a 80-asat, de most lötyögnek rajta, pelenkából vissza kellett váltani a Pampers 4-esre az 5-ösről mert az is lecsúszott róla. Zsuzsa nagyon igényli a mesélést, egész nap hozza a könyveit és már van hogy rövidke meséket végig is hallgat, bár általáb belelapoz és mutogat hogy mondjam hogy mi micsoda, vagy én kérdezem tőle hogy ez vagy az hol van, és akkor ő megmutatja. Esetleg mondja is, mert egyre többet mond, de még csak az egy szótagúakat... Evés: úgy tudom minden mehet kivéve a kismagvasak másfél éves korig és a földimogyoró három éves korig, mert mindkettő allergizál, és a földimogyoró allergia ritka esetben halált is okozhat, ezért érdemes várni vele. Zsuzsa szinte kizárólag vizet iszik szomjoltásra, a teát, gyümölcslevet nem szereti annyira, én meg nem erőltetem. Néha iszik frissen préselt narancslevet, de általában abból sem kér nagyobb mennyiséget. Az Ice Tea az bezzeg menne neki, de azt meg nem kap.


Méz:

Zsuzsa már kap mézet, a kórházban minden reggel vagy mézes vagy lekváros kenyeret adtak mint "tejmentes" diétát. Itthon meg a tápszerébe keverek mézet, mert a HA tápszer kicsit keserű, arról nem is beszélve hogy most nem is baj ha picit plussz kalóriát kap.

Íme info a botulizmusról: http://hu.wikipedia.org/wiki/Botulizmus

Lehet ezután inkább cukrot rakok Zsuzsa tápszerébe. :? Még csak ez kell nekünk...

Még a mézről és a botulizmusról, bár eszerint a cikk szerint egy éves kor után adható:
http://mindenkinek.medicentrum.hu/ed/0/ ... =5&id=3244


Ancsi!!! :)

Hatalmas gratula és welcome a terhesek táborában! Látjátok, mégsem marad utánam terhes kismama nélkül a topik! :)


Gázszámla:

Most akkor kell a gyereknek adószám hogy megigényeljem a támogatást vagy nem? Mert ezért halogattam az igénylést. Tudja valaki?


Orrdugulás:

Most tartok az antibio felénél és klasszisokkal jobb a helyzet... még mindig taknyos vagyok, de legalább kapok levegőt és éjjel tudok tőle aludni. Azért az nagyon sokat számít... lehet hogy alapból a terhesség miatt dugul az orrom, de bacik is beköltöztek ezek szerint.


Rólunk:

Ma csak reggel meg este mértem Zsuzsa hőmérsékletét, és este fürdetés előtt 37,6 volt popsiban, ez már egész jó... remélem holnap már egyáltalán nem lesz ilyen icike-picike hőemelkedése sem...

Én meg voltam dokinál, jól leszúrt hogy nem mentem vissza diabetológushoz a terheléses vércukor után, hiába mondtam neki, hogy nem volt túl alkalmas. No mindegy, megyek hétfőn, úgyis tudom, hogy miből áll a diéta, és kötve hiszem hogy inzulinra kéne állítani... annak azért tünete is lenne, nem?


Orvosválasztás:

Siklós dr azt mondta, engem nem érint, de továbbadom mit hallottam. Azt hogy nemcsak annak a díjnak a 25%-át kell kifizetni, amit a TB fizetne a kórháznak ha választott kórházba megyünk (ami hüvelyi szülés esetén kb 30e forintra jön ki), hanem még a kórházi ellátást, kaját, szoba árát, stb, stb, is. Persze senki nem tud semmi konkrétat...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Ez egy agyrém!
Az eü. reform egyik jeligéje a verseny, a piaci hatás bevezetése az eü.-be, állítólag ezért kell majd több biztosító. Akkor a kórházak hogy fognak szelektálódni??? Egy fals duma az egész, hogy megint jóóóóóó alaposan megfizettessék az embereket. Már mér nem mindegy, hogy a tébémből melyik kórházban eszem meg a zsömlét meg a mackósajtot???? És hol varrnak belém eu szabványos soha fel nem oldódó 20 cm cérnát?????
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayse
 
 


Róki!

Mi nem igényeltünk Gergőnek adószámot, és így igényeltük meg a támogatást.
Sőt, ha jól emlékszem, a mi adószámunkat sem "kérte" az igénylőlap, csak azét, akinek a nevén a gázóra van (jelen esetben apósom...)

Kép
kuha
 
 


ANCSI
SZÍVBŐL GRATULÁLOK, VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!!!!!!Hű, micsoda hír!
Megann
TE MEG egy BOSZORKA VAGY!!!!!! :D :D :D Egy jóságos boszi! :wink:
Duda
dl.langyos vízbe feloldani 1 kávéskanál konyhasót+2 késhegynyi szódabikarbónát.Minden étk.után ezzel gargalizálni.

Jövök még, csak apa nyühög a gépért.......

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Duda
a dl elől lemaradt egy 2!Szóval 2dl.víz. :D :oops:
Már akkor kapott Panna bolti , mezei tejből kakaót, mikor szopizott, és nem volt ellenére.Tápit nem látott még.Nagy kedvenc még a Nesquik gabonapehely tejjel.Ha rajta múlna, minden nap ezt reggelizné.


Olvasom:
mennyien szeretnétek zebrákat!!!!!!Tök jó.

Ill.hol van Mindenki???
Viki
örülök, hogy jelentkezel, bááár tehetnéd sűrűbben is!
Petid szerintem még csibészesebb!Nyúlné Marcija majd jól megkívánja a kápitokat! :lol:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Jól van, mentem aludni....!

Jó éjt gyerekek, búcsúzik a Füles máááára, bújjatok be Ti is a jó puha áááágyba!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Ayse
Én is féltem, hogy Brigi mit szól majd a kandallóhoz. Mikor először begyújtottuk, megmutattuk neki, hogy milyen meleg. Úgy látszik tudomásul vette és nem is érdekli. A melegét azt szereti, mert a mellette lévő lépcsőn előszeretettel játszik :roll: .
Apa vuduzás :lol:

Ancsi
Szerintem nem tünne el a gombóc és meg sem könnyebülnél :roll:

Kép
Kép
maresz
 
 


Ancsi, gratulálok!!!! Ügyes volt apa, hogy érvényesitette az akaratát :) Remélem, hamar elmúlnak a rosszullétek. Nekem mindkét kislánykával voltak, sajnos. De már megint kezdek hajlani arra, hogy lennék még terhes...pedig megfogadtam, hogy soha többet.

Ma voltam orvosnál, felszivódik a méhemből az alvadt vér, nem kell vele semmit tenni, szerencsére. Már csak egy pici van. És elismerte, hogy vannak tévedések a szülések során, és hát velem méhlepény ügyben ez történt. Miután nem ő tévedett, nem sok mindent tudtam hozzátenni, de azért elmondtam párszor, hogyan is történt a szülés és mi (nem) történt a méhlepénnyel.
Na sebaj, fő, hogy vége.

Na nézzük:
Ivás: csipkebobgyó- vagy hársfatea, natúr, cukor és minden izesités nélkül. Julcsi nagyon szereti.
Mese: nem igényli, csodálkozik, ha elkezdek beszélni, miután megkapta a kutyust és a cumit. Már az esti jókivánságaimat sem hallgatja végig. De nap közben sokat mesélek.
Cipő: 18-19.
Ruha: 74-80, mi is a törpék családjába tartozunk.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Totka
Füles Mackó volt a kedvenc mesém és most Briginek előszeretettel "éneklem" a főcímdalt. Én itt vagyok, de hol vannak a többiek?

Kép
Kép
maresz
 
 


Sziasztok!

Körkérdések:

Bili:
Nálunk Gergő rögtön a WC-vel kezdte, a Kikában lehet kapni lépcsős gyerekülőkét, nagyon tudok ajánlani, így a bilit mi teljesen kihagytuk. Gergő másfél éves kora körül kezdett a Wc-re mutogatni, hogy psss. Ekkor vettük az ülőkét. Egy darabig elég sokszor szólt, kakilni szinte mindig oda kakilt, pisilni is sokszor, de aztán megszületett Bubus, és ekkor kicsit visszaesett az érdeklődése. Idén nyárig ment ez a hol WC-be, hol pelusba, és nyár elején, még nem volt két és fél éves, nappalra levettem róla a pelust, úgyis kánikula volt. Ekkortól nem is pisilt be sokszor, inkább tartogatta, aztán egyre inkább szólt, és éjjelre sem kellett neki. Bubusról is lehet, hogy leveszem nyáron, aztán vagy bejön, vagy nem.

Tápszer-tej:
Bubus szopizik, így nem iszik tejet, tápszert, de kajákba kap tejet. (Krumplipüré stb.) Gergő 19 hónapos koráig szopott, és a vége felé már nem is minden nap, így talán 17 hónapos kora körül elkezdtem reggel tejet adni neki, először vízzel higítva, majd töményen. Aztán, kakaót, kávét is kapott.( Persze koffeinmenteset.)

Kaják:
Bubus mindent eszik, gombát nem, a bogyósokat meg nem is szereti. Gergő szedres tortájából sem kért. Mikor köhögött, mézet is kínáltam, de nem kért. Úgy látszik, tudja, mit nem szabad. Na jó, Nutellát evett.:oops: :wink: Bár asszem, a földimogyoró, ami igazán allergén, nem a török.A kakaó is allergén, de sajnos a csoki nem igazán kerülhető el Gergő miatt.:wink: :oops:

Ivás:
Ált. csapvizet kapnak, nagyon néha 100%-os narancslé, almalé vagy frissen préselt. Gergő néha kap őszibarackot is, az ugye csak 25%-os. Ha betegek, akkor gyümölcstea, de abból nem szoktak sokat inni.

Méret:
Ált. 80-as, cipő talán 20-21-es. Bubus 15 hónaposan 10,6 kg és 80 cm volt.

Bölcsi:
Már írtam, hogy meggyőztetek, hogy ne menjen.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Sziasztok

Barbapapa, mi 86-ost vettünk, de elég nag yRolira egyenlőre. :)
Miért kérded?

Ancsi, gratula a babához! Remélem lassan csatlakozhatunk hozzád!

Anikó, nekem tetszik a pontrendszeres megoldásotok. Megjegyzem :)

Megann, kérem a vuduzást!!!

Márti, Viki, Prüntyi! Ti néztek valamit most fogamzás miatt? Úgy értem voltatok dokinál vagy hömérőzik valamelyikőtök?

Majola, jó hogy rendben lesz mostmár ez a dolog.

Róki, nem kell adószám hozzá. Csak annak akinek az óra a nevén van + egy utolsó havi számla.

Na én is mentem! Jó éjt.
K.

KépKép
Kép
csikken
 
 


Eddig nem volt ez a lkgjaéflkdgjsédlfk babanet :evil: :evil: :evil: Így ma csak tőmondatos leszek. :)

Ancsi,
Nagy nagy gratula! :)

Kuha,
Még egy szavazat Kápmegyernek! :) Mi is itt lakunk! :)

Megann,
Boszorkány! :)

Maresz,
De jó, hogy nem lett agyrázkódása Briginek! :)

Rokica,
Éljen a lázmentesség! :)

Márti, Csikken,
Hajrá zebrásodás! :)

Kb. ennyi agyam maradt mostanra! :) Jó éjt! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Szerintem a lányok vuduztatni mentek.... :lol: :lol: :lol:

Maresz!
Úgyes Brigi! :)
És milyen a kandalló? Olyan vas? Nekünk az van, csak Andris miatt idén még nem nagyon használtuk.

ayse
 
 


Mégis.... még egy picit.... :)

Anikó,
Nagyon kedves vagy, hogy próbáltál megnyugtatni, hogy nem vagyunk egyedi eset. :) Nekem ez a pontrendszeres dolog, Benire vetítve, nem igazán jön be. Talán még nem érett rá, ráadásul elég makacs is. Talán kicsit nagyobb korában. Matthieu (jól írtam? :oops: ) 8 lesz már nyáron, igaz? Akkor két év van köztük Benivel, az számottevő. Meg abban sem vagyok biztos, hogy Apa partner lenne. :?

Zsuzsa,
De jó, hogy megoldódik a problémád, magától felszívódik az alvadt vér. :)

Viki,
Peti nagyon mókás a káposztával. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Anikó!
És hány pontja van már Matthieunek?

Hogy még egy kicsit keseregjek a cicitémán: Lili előtt nem is hordtam melltartót, annyira feszes volt, úgyhogy nem is tudom mhanyas méret az ilyen volt... :(:(:(

ayse
 
 


Kihagytam az ásványvizet:
Azért kell váltogatni, mert az egyikben az egyik nyomelemből van több, a másikban a másikból, és ha mindig ugyanazt isszuk, felhalmozódhat, és ez nem jó, különösek a kicsik veséjét terheli meg.

Mese:
Mi szoktunk este, inkább Gergő miatt, ő sokat meghallgat, bubus inkább játszik közben, nem tudom, mennyire figyel. A diavetítés is jó egyébként.

Levegőzés:
Időtől, állapottól függ. Pl. most, hogy még náthásak vagyunk, max. félórát voltunk kinn, és csak ha süt a nap, nyirkos időben nem. Mondjuk a szél is fújt, ha nem fújt volna azérttöbbet. Egyébként egészségesen akár két órát is télen, nyáron meg szinte egész nap kinn vagyunk.

Barbi! :)

A Mi újság a Futrinka utcában?-t néztük meg, februárban a Marcipán cicát fogjuk. Tervben van még a Misi mókus, a Minden egér szereti a sjtot is, aztán meglátjuk. Nagyon élvezte Gergő, nevetett a poénokon, tapsolt a végén.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Ayse
A miénk épített kandalló. Lehet, hogy Andrist sem érdekelné különösebben :wink:

Kép
Kép
maresz
 
 


És Lili? Ő nem kiváncsiskodott, hogy hogy ég a tűz? Ja, Brigi már mondja, hogy tűz.

Kép
Kép
maresz
 
 


Hol vagytok mindenki? Apa valami szörnyű Van Dame filmet néz (utálom a pasit) :evil:

Kép
Kép
maresz
 
 


Már mint a Van Dame-ot. Na, megyek alukálni. Jó éjszakát mindenkinek.

Kép
Kép
maresz
 
 


Jó kis sorminta :lol:

Kép
Kép
maresz
 
 


Maresz!
Akkor még nem itt laktunk!
Andrist baromira érdekel minden, a sütőt/tűzhelyet rendszeresen bekapcsolja, próbálja a mosógépet, mosogatógépet is. Az alatt a 2 másodpec alatt, amíg mondjuk lehajolok valamiért... Asszem a kandallót se hagyná ki.

Na én is mentem, jó éjt!

ayse
 
 


Ancsi!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Hatalmas gratula!

Cici:
Nekem miniatűrök voltaka terhességek előtt, most normálisak, de nem tudom, hogyha abbahagyom a szoptatást, visszacsökkennek-e. Remélem, nem.
:wink:

Anikó!

Én félnék ettől a pontozástól, hogy ne mindent csak érdekből csináljon, persze lehet, hogy ez hülyeség. Szakértők? Rókica?

Gázszámla:
Ilyenkor örülök, hogy fával fűtünk.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Sziasztok!

Azt hittem, sosem érek a végére...
Szépen jegyzeteltem, de nincs erőm most írni :( Reggel vonattal anyáékhoz el, talán este anyóséknál netezek...

csak annyit: Davallia, boldog szülinapot Neked!!! /igaz, elmúlt huszonötödike :) /

Ancsi :) Neked pedig gratulálok a pocaklakóhoz!

/úgy látszik, ma csak a miskolciakra maradt erőm :) /

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Halihó!

Én jöttem volna tegnap este, de hülye babanet nem engedte...
Különösen azért jöttem volna, mert férj megint focizni volt...8-tól...elment már 7 kor és negyed 1 kor birt hazajönni.
Persze én süvöltöttem mint egy sakál...hogy elegem van hogy nincs egy nyugodt éjszakám mert ő mindig 1-2-3 órakkor jön a zuhanykabin ajtaját vagdalni, és sz@rok rá hogy ő még foci után beszélgetett...mert én meg gutaütést kapok ha nem ér haza, mert azon reggegek, melyik fára csavarodott fel.., persze telefon kikapcsolva.. ezen kivül ujjabban már elmegy dolgozni mielőtt felkelünk...és csak későn 6-7 kor jár haza..
Az meg aztán a nonpluszultra, hogy hazajön---"és jajjjjj nem tudok a gyerekkel foglalkozni mert tele van az agyam"...de éjszakábamenően focizgatni beszélgetni az igen.az nem fárasztó... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Akár azt is hihetném hogy szeretője van :lol: :lol: (ha nem tudnám hogy milyen focibuzi :? :? :? )

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Káposztaharapdáló Peti nagyon édi.. :D

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Ja szerintem megfáztunk Lénával...
Kicsit nekem is kapar a torkom...kicsit ő is tüsszög meg folyik az orrija.. :( :( :( :(
Azért remélem megússzuk ennyivel....

Néztem tegnap

Rómában 10 fok körül van az időjárás...
HongKongban viszont 16-19 fok :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Jó reggelt lányok

Csikken, még semmilyen praktikát nem alkalmazunk, csak a természetre bízzuk...annyit viszont lehet, hogy megteszek, hogy elmegyek egy hüvelyváladék vizsgálatra, mert ha nincs is semmi panasz de van ott valami ami nem kéne, az is befolyásolja a fogamzást.

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Na most hogy kidühöngtem magam azért azt is leirom hogy 2 napja azért kaptam egy csokor hóvirágot férjtől :oops: :oops: szigorúan saját termés :) ...azaz anyós féle...

Na akkor ma megpróbálok ráhangolódni a vuduzásra, jó????

Lehet hogy Prüntyivel kezdem,..tekintettel a régi személyes ismeretségre..... :oops: :)

De igérem mindenki sorrakerül :lol:

Sőt még az is aki nem akarja :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Úgyhogy resszkessetek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Benianyu, estleg Te egy 3.at???? :lol: :lol: :wink:
Vagy ....

Barbi...
Ti úgyis akartatok majd...ne sürgessem meg a dolgot az égieknél??????
Szólj csak és intézkedem :lol: :lol: :lol:

Ma plázacirkálók leszünk.... :lol:

Az egész úgy indult, hogy vettem egy fehér sapkát Livignoban sieléskor....
Aztán rájöttem hogy nincs is nagyon fehér ruhám, csak nyári...
Ezért vettem múltkor fehér kordbársony nacit...de rájöttem furán nézne ki a kabátjaimmal..ezért most megpróbálok valami fehér kabit nézni a leértékelésben..
Múlkor láttam is a Zarában 6500-ért..
De hogy ezek után mindez hogy fog állni barna bakancsal, vagy feketével??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Jucc!

Hűűűűűű érdekes lesz a túra vidékre vonattal 2 gyerekkel...
Majd ird meg hogy boldogultál...

Belevaló vagy nagyon :wink:
Én már el sem mernék indulni még Lénával sem vonattal, nemhogy 2 gyerekkel...

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann!

Jézusom, most megijedtem egy kicsit!!! :shock: :shock: :shock:
Azt is megvuduzod, aki nem akarja??????

Jó-jó, én szeretnék még gyereket, de csak MAJD.
Ezt vedd figyelembe, nagyon kérlek, én egy másik vudut kértem.

Anyám, most aztán izgulok, nehogy itt a nagy kavarodásban összekeverj valamit... :P :P :? :?

Kép
kuha
 
 


Ja, és tetszik az eszmefuttatásod a fehér rucikról. Hát igen, meg kell indokolni, hogy miért veszel újabb göncöket!!
Nem ám csak úgy vásárolni bele a nagyvilágba... :lol: :lol: :lol:
Bezzeg, ha ilyen nyomós indokok vannak... :lol: :lol:

Nem is mondtam, nekem meg olyan szar éjszakám volt..

Az a kurva kutya (mellesleg nagyon utálom, a nagyot sokkal jobban csípem), szóval egész éjjel itt ugatott, meg vonyított az ablak alatt.
(Telihold volt esetleg? Akkor szokott).
Na mindegy, ötvenszer kiszóltám rá, hogy találja már meg a helyét, de semmi. Visszavekszem az ágyba, és kezdi előlről.
Ráadásul dupla élvezet, mert nem elég, hogy az ablak alatt, ráadásul a babaőrben ugye felerősítve is hallom.

Komolyan, már azon a szinten voltam, hogy kimegyek, és a torkát vágom... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Aztán, mikor végre elaludtam, akkor kezdte Gergő... :roll: :roll: :roll:

Aztán meg már csörgött Apa órája, úgyhogy kész voltam teljesen.
Most úgy érzem magam, mint a mosott kaki!!!



Duda!
Majd reagálok ám arra, amit írtál, de most mennem kell, főzni.

Kitaláltam, krumpifőzit csinálok ma, Gergő imádja , én nem annyira. És Robi is szívesen megeszi...
Ja, és storno a vasárnapi pácolt hús, a brassói győzött Robinál... :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha
 
 


Kuha!


Hát majd meglátjuk,mire emlékszem.....

Ja igen, megvan, Te ikreket rendeltél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Kutya :evil:

Na megyek összerakom Lénát, aztán megyünk, majd du jövök...

Egyébként Kuha...

Te hogy csináloda frankfurti levest???
Én is ezt akartam főzni csak nem került rá sor a héten...mert elárulom hogy a helyi éttermből hoztam menüt 500-550 ft-ért ....és Léna úgy falta hogy igy néztem :shock: :shock: :shock: :shock: .
Rájöttem hogy Léna imádja a leveseket :shock: , azokat úgy habzsolta, pedig semmi különleges...és mégis...

Ja és a borsos mustáros husit hogyan pácolod???
Van 6 szelet tarjám...gondoltam én is lesütöm valahogy....

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megannnnnnnnnnnnnn!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Menj már légyszíííííííí :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ikreket!!! Köszi, inkább neeeeemmmmm :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:


Mustáros húsi!!!


Én is tarját szoktam, és veszek , azt hiszem Kotányi féle Borsos-mustáros pácot.
De én még külön feljavítom mustárral.
Ugye olajban elkeverni, aztán megforgatni benne a húsit, egy éjszakát hűtúben, stb-stb, de hát ezt te is tudod.
Amit viszont még külön szoktam, miután megforgattam a husit a pácban, és rakosgatom le a tálba, amiben pihentetem, teszek minden réteg husira egy réteg karikára vágott vöröshagymát, és nagyon sok, apró szemű gombát. Aztán újabb réteg hús, hagyma, gomba...
És mindig úgy csinálom a pácot, hogy bővenn maradjon belőle, hogy a maradékkal nyakon tudjam önteni az egészet, de úgy, hogy tocsogjon benne.
Aztán be a hűtőbe, és másnap lesütöm.
Van, hogy beteszem az égészet tepsibe, hagymástul, gombástul,
de van, hogy pepecselek vele, és hatalmas teflon serpenyőben sütöm ki a húsikat, a végén a gombát, hagymát.
De ezt kevésbé szeretem, sokkal macerásabb...

Kép
kuha
 
 


Ja, frankfurti leves:

A kelkáposztát csíkokra vágom, és egy egész vöröshagymával, és néhány gerezd fokhagymával felteszem főni.
Meghintem majorannával, őrölt köménnyel és borssal. Ha már majdnem puha a káposzta, beleteszem a felkarikázott virslit (szigorúan frankfurtit).
Lisztből és pirospaprikából tejfölös habarást csinálok, és így sűrítem.

Van egyébként, aki nem is tesz bele fokhagymát, sőt, hagymát sem, hanem hagymás rántást csinál neki.


Duda!

Szóval, itt vagyok (kész a krumpifőzim :lol: :lol: ).
Köszi szépen, hogy ilyen kimerítő választ adtál.
Hogy őszinte legyek, amikor azt olvastam az írásodban, hogy jobb környékre mennétek, akkor rögtön a közbiztonság jutott eszembe.
Azért lepődtem meg annyira, mert arról a környékről azt hittem, hogy nem egy VIII. kerület (mondjuk Mátyás tér és környéke...)

De így már értem, és abszolút egyet értek az érveiddel!!!
Az biztos, hogy Gazdagréten sokkal jobb lesz nektek, akkor meg főleg, ha mindketten a XI. ker-ben dolgoztok.
Tényleg szimptaikus környék, bár lakást mi ott nem nézegettünk még, csak egyszer - kétszer, mikor jöttünk haza Balcsiról, akkor mondtam Apának, hogy térjünk le ott az autópályáról, és kertek alatt menjünk.
Imádok azon a környéken kocsikázni (Törökbálint, Budaörs,II, XI, XII, kerület, stb.)
Költözés szempontjából nekünk az nagyon messze van, nálunk (főleg nálam) mindenképpen szempont, hogy közelebb legyünk anyumékhoz.
Ráadásul mi is mindketten a XIII. kerületben dolgozunk. Illetve Robi napközben a XI-ben, de reggel ő is a Váci úti raktárban kezd...

Látod, ebbe szmogos, szennyezett levegőjű dolgoban bele sem gondoltam.... :roll: :roll:
De talán azért, mert mi elsősorban Dunakesziben gondolkodunk, vagy mondom, újabban Káposztásmegyer, azért az meg nem olyan vészes, mint mondjuk a belvárosban...

Tényleg, Káposztásmegyer:
tudnál esetleg némi infót arról, hogy melyik környéket érdemes jobban szemügyre venni??
Vagy inkább, mi az, amit messziről kerüljünk el??
Mekkora a különbség Káp.I. és Káp. II. között???

Benianyu! Rád is számítok!

Ezt pedig nem tudom, félve teszem fel...
Nehogy félreértsétek légyszí, de mikor először mondtam Robinak, hogy Káp.megyer, akkor rögtön feltette a kérdést: az nem a bogaras lakótelep???
Lehet, hogy rosszul tudja, és én sem hallottam még erről.
Nekem egy kollégám lakik a KÜlső Szilágyi úton, ott, ahol a villamos megy. Az nekem jó környéknek tűnik, és eddig még ő sem panaszkodott bogarakra.
Békásmegyerről tudom, hogy az a denevéres, meg poloskás lakótelep.
Dehát oda nem nagyon költöznénk amúgy sem.

Kép
kuha
 
 


Ayse!
Vuduzás :lol: :lol: :lol: :lol:.

Megann!
Köszi, akkor kivárom a soromat. :lol: Jó vásárlást!

Kuha!
Mit hallok, ikreek?? :lol: Vigyázz a falra festett ördög néha lejön a falról. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!
Kuha
én is így készítettem a frankfurti levesem!!!!!!!!!Brassói!
Ikrek!!!! :lol: :lol: :lol:

Megann
ÓÓÓÓ, nekem az is elég volna, ha megvuduznád a munkahelyem!!!!!
! :wink: Gyerkőcöt végképp nem akarok még most, apa később se! :? :?

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Nyúlné
finom volt a különleges Milka????????

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Márti!!!!!:shock: :shock: :shock: :shock:

Remélem, nem jön sehonnan az az ördög!!! Sőőt, remélem, Megann fel sem festette!!!
Vagy ha mégis, akkor ajánlom neki, hogy vakarja le, kaparja le, vagy fesse át, mondjuk egy Dagobert bácsiává!!!
Na, az lejöhet a falról, mit bánom én!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?