Sziasztok!
Gyors bekukk...
Tuti front van!!!
Bala 4:00-kor kaját kért
, majd forgolódott vagy 5 percet, de nem sírt. Aztán megszántam, s magunk közé vettem
(szóval megdőlt az elvünk, de azzal vígasztalom magam, hogy nem Bala sírta ki magának, hanem én vígasztaltam így) Annyira tündér módon aludt el az ölembe kucorogva (olyan kis kifli-nagy kifli módjára), s közben fogta a kezemet, hogy ott olvadoztam felette hajnalban.
Edus!
Zsigut nem, de Zsombit egyből felismertem a bömbis képeken.
Meg a múltkor akartam írni, de szitaagy...
Haláli jók a pancsis képek. És ezeket nézve is pocakosodni akarok!!! Pedig eddig nemet mondtam rá, de úgy látszik beérett a dolog.
Hogy vagy? Őzike már nem zavar be? Pocakmackó?
Hányinger, álmosság, fáradékonyság? Nem tudom miért, de szerintem puncis lesz
Vigyázz magadra!
Kata!
Annyira jó az új avatarotok, ahogy Lizu MOSOLYOG! Nagyon csábos!
Remélem a mai éjszakátok, s napotok már jobb hangulatban telik. Fel a fejjel, s gyere sírd ki magad nekünk, az is segít!
Panni!
Tündériek a blökik! Imádom a németjuhászokat, de azt hiszem ennek ellenére tacsink lesz, ha egyszer Apa beadja a derekát majd a kertesháznál.
Marcsi!
Laura sírós képe is aranyos. Az a tipikus "Mérgemben megeszem az egész öklömet, csak nem fér be!"
Anaci!
Már korábban is akartam írni nkede, hogy Balával is úgy szenvedtünk a kakitémával, mint ti. 7-8 napig nem volt semmi, én már szét idegeltem magam, a doki csak nyugtatott, meg mindenki. Balának fájni nem fájt tőle a pocija, de nekem szörnyű volt a tudat. Aztán egyszercsak elmúlt ez az időszak.
A fürdőruhás sztorin nagy jót nevettem.
Kérünk még a nagyok aranyköpéseiből! Én már úgy várom, hogy Bala is "köpködjön"
Mircike!
Szegénykém...
Én is paráztam az elválasztástól, de szerencsére könnyen megoldódott.
Kitartás hozzá, s ez inkább tényleg rád vonatkozik. Nehéz következetesnek lenni, amikor legszívesebben a szívedre hallgatnál.
Abban meg biztos vagyok, hogy Mirkó értette, hogy pancsi után cici. Bala is olyanokat megért, meg megjegyez, hogy hanyadt vágom magam néha, s persze én vagyok a legbüszkébb Mami olyankor.
A fekszem az ágy mellett, s fogom a kezét szitu látom nem csak nálunk működk.
Zsóka!
Az Avatarképek nagyon szupik, meg a múltkor feltett képek is! Teljesen más Marcus profilból.
Nóri!
Köszönjük a híreket Julcsiékról!
Azt hiszem nálatok is gyorsan fog zajlani a leszokás a ciciről. Nálunk is így kezdődött.
Azt az egyet leszámítva, hogy Bala már rég nem szopizott, amikor nekem még mindig csöpizett az egyik mellem néha (fél évvel utána).
Mostanra szerencsére ez a rész rendeződött, de hormonálisan még nem vagyok rendben. Virul a fejem a sok patitól.
Julcsi!
Annyira jó, hogy már otthon lehettek. Pihenjetek nagyokat, s ha kipihented magad, csak akkor gyere netfüggeni, addig meg a többiek informálnak minket. Bár bevallom őszintén nagyon hiányzik az északai bagolytársam!
Barnusnak nagy pusszancs, s jobbulást! A varratok meddig lesznek bent?
ZSÓFI? KATA? Hahóóóóóóóó???
Puszi: Timi