Sziasztok!
Mona!
Én is sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy, de ha tényleg a víz sem marad meg benned több napon át, megfontolandó az infúzió. Én Beninél voltam nagyon rosszul 3 hétig folyamatosan hánytam, fogytam 7-8 kilót és bizony ki is száradtam (vérből és vizeletből kimutatható volt az aceton). Azt hiszem 5 napot voltam kórházban, viszonylag kellemes társaságban, kaptam napi 3 liter infúziót
meg némi hányáscsillapító koktélt is. Amikor hazajöttem, teljesen rendben voltam és utána nem volt semmi gond.
Igazából a babó eléggé védve van, de azért előbb-utóbb neki is lehet baja.. Nálunk nem lett. Roppant intelligens, rendkívül aktív és igen hisztis makkegészséges kisfiú lett a végeredmény
Szerintem jobb ilyenkor a kórházban tölteni 1-2 napot, mint később, pl. szülés előtt heteket...
Tüdőszűrő szigorúan tilos!
Az a gond, hogy egyes gépek ki tudja, mennyivel nagyobb dózist "adnak", mint az egészségügyi határérték.. A babára nézve lehet veszélye...
Én ma voltam a 12 hetes uh-n, hihetetlen élmény volt... Tulajdonképpen most tudatosult igazán bennem, hogy már egy 7centis kisember bukfenezik a hasamban, aki pár hónap múlva "kint" lesz. 20 percig élvezhettem az izgés-mozgását. Láttam az összes ujjacskáját, s majdnem mindenét... Mondjuk a lába közéből még nem derült ki, hogy mizujs...
Alig várom a következő uh-t, 6 hét múlva lesz.
A terhesgondozóba viszont semmi kedvem nincs menni....
Ja, Mona!
Megtennéd, hogy pontosítasz? 11hét, 6 nap-osak vagyunk.
Köszönöm.
Franciska