Sziasztok!
Ma sz.r egy nap volt. Kazánunk szolidarít Mancsék kazánjával és miután olyan hangot hallatott mint mikor a cetek beszélnek, elment alvóba
Holnap reggel jöna szerelő. Addig kölcsönkapott radiátorokat használunk
Gabus, bingó! Ilyen ágyunk van csak üres az alja, nuku ágyneműtrató. Azért lett ilyen mert ismerőseink mondták, hogy strapabíróbb. Igaz Szonja nem ácsingózik benne és rángatja, de tényleg áll mozdulatlanul a szerkezet. másrészt meg nem akartam ráccvédőt és itt kisebbek a rések a lemezek között stb, stb,...
Livicseknek virtuális szurigyógyító puszi!
Cool, nekem meg az Abigél tetszik:o) Az Ágota is csak az apának nem vagy az Ágnesre volt kiakadva?! Már nem tudom a lényeg, hogy valamelyikre nagyon rázta a fejét.
Kormi, szerintem semmi baj a fejeddel. Nem dumcsiztunk a talin, de megállapítottam magamban, hogy jól nézel ki. Dizájnváltás után most láttalak először nem fényképen. Viszont engedd meg, hogy megjegyezzem, hogy a tartásodon tényleg javítani kellene. Remélem nem veszed ezt sértésnek egy olyantól, akinek ugyan ez a problémája
Pupos vagyok mint banyaa mesében
Novum, juhé! juhé! Mindez azért, mert jöttök!
Bubek, megsúgom, hogy Szonját már egy jó ideje apa altatja. És pikk-pakk elelszik neki. Este nem kér cicit. Nem értem hogyan meg miért alakult ez ki nála, de tetszik
ÉÉÉÉÉS, mostanában dél körül is alszik, de akkor sem kér cicit hanem táncolunk (Póka Angéla CD-re) és egy idő után elalszik a vállamon. Már annyira tudja, hogy amikor megyek a hiFi felé akkor nevet, felveszem és ha álmos már dől is hanyat és nagyokat pislog. Az első szám felénél már KO
Ma Veresen esett a hó! Éppen boltba mentünk,...
És Szonja tudja utánozni az egyik állatot! A HALAT! Ha mondom hogy halacska akkor tátog
És kombinál, tudja mi az, hogy gomb. Erre ma nézzük a könyvet, mondom, hogy ott ül a madárka a gombán erre megfordul és nagy boldogan megfogja a gombomat
Mamac, azért jó hogy tudsz olvasni és azért írjál is olykor-olykor. Mit rajzolsz? Számomra nem derült ki,....
Ja, ma néztem korit (férfi rövidpr.) volt egy cseh Tomas. Helyes is meg jól is korizik. Dupla piros pont és nem olyan pökhendi mint a francia libling. Tomasnak szurkolok!
Jumam, mivel Cool volt olyan nemeslelkű és küldött neked Szonjáról képeket nekem már nem kell vagy küldjek?
N.