Új privát üzeneted érkezett!

Erika :D
a bhimlő az utolsó pötty beszáradásáig fertőz.
De azért szuper az a doki, aki a cs.kiütést nem tudja megkülönböztetni ettől... tök máshogy néz ki!
a cs.kiütésnél nincs hólyag, fehér a közepe, piros a széle. a bhimlő hólyagos....

a bhimlő elég eltérő lefolyású most. De ha Te voltál bhimlős, akkor elvben (cska azt tudom, amit a szakkönyv is ír :D) nem tudod hazavinni.
egy 1 évesre alapban nem veszélyes, és minél kisebb, annál könnyebben esik túl rajta, viszont vannak elég durva bhimlős esetek mostanában.... mert a vírus kicsit mutálódott. de a babára nem veszélyes, csak kellemetlen, ha mégis az lenne, ha mégis hazavinnéd és elkapná.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szia Orsi

k0szi szepen a valaszt, tehat akkor nyugodtan talizhatok a tesommal

bocs hogy igy irok, de a gyerek valamit nagyon elnyomkodott itt, mert a billentyuzet 0ssze vissza van

szia

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Unique!
Nekem is az a tapasztalatom, ha este rendesen eszik, reggel a hosszu éjjel után se sürgős még a reggeli, vigan bohóckodunk kb. 1 órát (énekelünk az ágyban, kikapcsoljuk a légzésfigyelőt, Apa tornázik, megnézegetik a boszorkányt a falon, stb) Ehhez este van 1 szép adag főzelék, majd fürdés, és utána biztositékképpen 130 ml tápit adok még Neki.
Örülök, hogy Laura szeme rendben van. Gyönyörü a kis hercegnő!
Látom az egészséged is alakul, a jó idő biztos Rád is kedvező hatással van. A bébiszittert ne halogasd!
Kriszta!
Mellgyulladás :cry: :cry: De hogy Máté milyen édes! És már áll! Mostmár aludhatna is éjjel, mint a nagy kisfiuk!

Emesémmel játszóterezni kezdtünk a jó idő örömére, amit nagyon élvez. A nagy kedvenc a mérleghinta meg a csuszda, nagyokat sikongatva csuszik le. Nem is gondoltam volna, hogy 1 ilyen kicsi gyerek igy élvez ilyen dolgokat, és hogy pl. önállóan tud ülni a mérleghintán, mig én a másik oldalon nyomom fel-le, és nem engedi el a kapaszkodót! Tiszta értelmes. A homokban még nem volt, inkább futkos, meg a házikóban szoktunk kukucskálni.
Tegnap kommunikálni kezdett a 2 kisebbik gyerekem. Etettem Pörit, a lábával támasztotta a hasamat, néha kicsit meg is nyomkodta közben (van szigetelés bőven :lol: ). Egyszercsak Pötty elkezdett belülről válaszolni, tök olyan volt, mintha morzéztak volna, de Emese biztosan nem érezte Pöttyöt. Olyan édesek voltak.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 

 
 

Sziasztok,

Unique,

Laura hatalmas szemei annyira elbűvölőek :):) Tök jó hogy nincs baj a szemével, ezek az orrnyergek milyen csalókák :):)
Attól félek hogy Máténak az evésével nincs gond....Szopizni még mindig igény szerint szoktunk, van hogy napközben is 4 alkalommal, de van hogy csak kétszer. Sajnos nincs mérlegünk, igy fogalmam sincs hogy grammra mit eszik tejcsiből. Tizóraira, úgy fél 11 körül megeszik 150-200 gr gyümölcsöt, ebédre 220-250 főzeléket, uzsonnára van hogy a 200-as gabonával dúsított gyümölcsöt benyomja, ma 'csak' babapiskótás fél almát kapott, ja és ebéd után elmajszol-morzsol egy babakekszet is.
Ezek után este 170 (ma először 200) ml Mildi rizses tápszert iszik -ugye a jó alvásért :( - és utána még szopizik..... azt hiszem ez nem kevés, szerinted ??
Olyan is volt már hogy délután is még főzeléket kapott- igy 300 gr-ot is megevett, de ez semennyire nem befolyásolta az alvását - halálra etetni azért nem akarom...
A mellgyulladás pont attól lehetett, hogy szilveszter és újév napján rengeteget szopizott, aztán a következő napon meg alig....

Szerdáig mostmár várok, hátha a védőnő mond valami tutit....
A sírni hagyás biztos tabu nálunk, esetleg a mellette ülős, ágyból nem kivevő kontrollált sírásos dolognak nekidurálom magam...csak félek hogy nem fog működni...

Remélem a gyerek nem hiperaktív :(:( Annak milyen jelei vannak ?

Melcsi,
Sajnos pont az a baj, hogy éjjel is nagyfiúsan ácsorog, nem csak nappal :(
Nagyon ügyes Pörike a hintán :) A morzézás édes lehetett :) Jó testvérek lesznek :) Mikor tudod meg hogy fiú vagy lány ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta :D
ennyi idősen még nem diagnosztizálható a hiperaktivitás.
Máté is ehetett akármennyit kelt éjjel. Én sírni hagytam... 3 nap alatt leszokott róla.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kriszta!
Szerintem a hiperaktivitásnak más jelei vannak, pl. nem képes pillanatokra sem összpontositan 1 játékra vagy tevékenységre a figyelmét.
Inkább az lehet, hogy tudja már, ki az ur a házban :wink: Nagy eszük van ám már ilyenkor is!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok,

Melcsi :)
Édik lehettek a picik, ahogy "beszélgettek" egymással! Tényleg, mikor tudjátok meg, hogy kukis vagy nunis a pocaklakó?
Bébiszitter: egyik nem tudta vállalni, a másik meg hív, az lehet, hogy összejön, de első a szimpátia. Ha nem szimpatikus, akkor még keresek. :) A jó idő meghozta a jókedvemet is, most már jobb, sokkal!

Orsi :)
Hogy vagy? Hogy bírod?

Kriszta :)
Köszi a dícséretet! Sztem sem eszik keveset Máté. Szép adagokat eszik, ahogy leírod. Sajna Lauránál csak a sírni hagyás segített. De az annyira, hogy este sírt, h nem tud elaludni, és amikor már este sem sírt, hanem elaludt magától, akkor már éjjel sem keltett. 3 este volt nálunk is. Úgy látszik, ez a nyerő szám. Azért gondold meg. Nem leszel tőle rossz anya, csak kipihentebb, vidámabb.
Nem rosszból írjuk. Nekem is megszakadt a szívem, de most, utólag, azt mondom, nagyon megérte. :)
Sztem sem derük ki ilyen korban a hiperaktivitás. Napközben mennyit és mikor alszik Máté?

Erika :)
Ti hogy vagytok?

Többiek????

Puszi

KépKép
unique
 
 


Zsebi :)
Küldtem újra mailt!

Puszi

KépKép
unique
 
 


Kriszta!
Gyönyörű Máté. Nehéz helyzet ez a gyereket sírni hagyni de talán érdemes lenne megpróbálni.

Unique!
Örülök hogy rendben van Laura szeme. Nem kaptam meg a mailt de írtam itt a babán privit szeritnem nem jó helyre küldöd vagy nem tudom.

Melcsi képét szeretnéd átküldeni, mert talán egyszerűbb lenne Melcsi elküldi Emeséről visszaküldöm neki és megvan.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi :)
Igen, Melcsi képét. Megpróbáltam újra arra a címre, amit átküldtél priviben. :)
Azért nem jó Melcsinek küldeni, mert ő nem tudja, hogy kell a vonalzóba betenni, ezt én szoktam neki megcsinálni. :)
Remélem, most átment! 130kB az egész, nem kéne, hogy a freemail visszadobja. Pláne, hogy nem is küld vissza semmilyen üzenetet, hogy sikertelen lenne a küldés...

Puszi

KépKép
unique
 
 


Sziasztok,

Hát, köszi a tanácsokat.....ma és holnap estére apa bevállalta az éjszakai harcot....cici nélkül.....holnap majd elmondom milyen volt.....

Unique,
Máté napközben többnyire jól alszik, de+du összesen 3 órát....persze kivételek itt is vannak, szombaton például egész délelőtt nem bírt elaludni, ezért 12-kor kivittem ebben az őrült szélben babakocsizni, és akkor is csak fél óra tologatás után aludt el, 45 percre.... de azért ez mondjuk kéthetente egyszer van.....máskor a felébredés után 3 órával elalszik simán 1-1,5 órára, délután úgyszintén.

Húúú, ma vettünk neki új autósülést, Bebe Comfort Iseos-t, remélem jó lesz. Már abban is jött haza, el is aludt persze hazafelé, de sajnos mostmár nem lehet az alvó gyereket a hordozóban felhozni a lakásba, fel kell ébreszteni ha megérkezünk :( Pedig eddig az is bevált, ha nem aludt, akkor a kocsiban tutira elaludt....na nem baj, a héten ugye úgyis megoldódik ez a probléma :):):):)

Zsebi,

Neked már csak pár heted van hátra, jól gondolom ? Most nem látom a vonalzódat valamiért....vagy nem is itt van, hanem a babavárón ?? Néha azt is olvasom :) Nem izgulsz ??

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Unique!
átjött a kép holnap küldöm vissza. :)

Kriszta!
Hát bizony már nincs sok hátr pénteken töltöm a 34. hetet. Szerdán megyek dokihoz remélem minden ok lesz. :) Hát izgulok. A szülésen is sokat gondolkodom de az úgyis úgy lesz ahogy inkább azon jár az agyam hogy fogom őket együtt szoptatni legyen elég tej meg ilyenek. De hát tudjátok ti ezeket hisz ti is nemrég voltatok hasonló cipőben. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kriszta :D
az iseost lehet háttal is bekötni, ugye?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Unique!
Átküldtem a képet. Ha nem megy kérlek szóljál. Köszi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Orsi,

Úgy tudom lehet háttal is, bár mi már menetiránynak tettük... Kicsit zavaros nekem, mert a használatijában úgy tűnik hogy két tipus van belőle, a 0-18 és a 9-18 kg-s....mi a 9-18-asat vettük de lehet hogy csak ez a különbség hogy 9-ig háttal kötöd be.....

Az első éjszakán túl vagyunk....12-2 között volt nagy sírás, apa vigasztalta :( Aztán fél ötkor ébredt, akkor volt cici (nem akarom a cicimet sem kitenni a 12 órás 'pihenés'-nek, nehogy megint begyulladjon)
Remélem ma már csak fél óra sírás lesz....bár ma napközben egy kicsit nyűgösebb volt, délelőtt aludt is két órát....szegényem biztos kimerült...

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kedves Zsebi és Unique!
Köszi a fáradozást, igen az a baj, hogy én nem tudom beilleszteni a képet valamiért, tehát hiába küldenéd nekem.
De most jön majd 1 gépguru, a férjem barátja, és attól majd hátha tanulok valamit.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Köszönöm szépen, Zsebi! megkaptam! :)

Melcsi :)
Sok szeretettel Zsebitől és Unique-tól :)

Kriszta :)
Mesélj, milyen volt a 2. éjszaka!
9 kg felett van már Máté? 9 kg alatt még háttal kell bekötni, ez a szabály. Laura is olyan ülésben van, amit be lehet kötni háttal is. Hát igen, ha elalszik, akkor körözünk a kocsival a ház körül :)

Lányok,
Hogy lehet, hogy Laura uzsonnánál egyszer csak elkezd bőgni? Eszik kb 80g-ot (ami tudom, h nem elég neki), és elkezd torkaszakadtából üvölteni. nem akar enni többet, de ha nem adok neki, akkor azért sír, mert éhes. :(
Hiszti????

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Lányok,

Sorry... lebuktam. Az előző üzenet az enyém volt! Véletlenül benne maradtam Melcsi kódjával...
Bocsánat!

Újra:

Köszönöm szépen, Zsebi! megkaptam! :)

Melcsi
Sok szeretettel Zsebitől és Unique-tól :)

Kriszta
Mesélj, milyen volt a 2. éjszaka!
9 kg felett van már Máté? 9 kg alatt még háttal kell bekötni, ez a szabály. Laura is olyan ülésben van, amit be lehet kötni háttal is. Hát igen, ha elalszik, akkor körözünk a kocsival a ház körül :)

Lányok,
Hogy lehet, hogy Laura uzsonnánál egyszer csak elkezd bőgni? Eszik kb 80g-ot (ami tudom, h nem elég neki), és elkezd torkaszakadtából üvölteni. nem akar enni többet, de ha nem adok neki, akkor azért sír, mert éhes. :(
Hiszti????

KépKép
unique
 
 


Melcsi :)
Tőled is 1000x bocsánat! :)

KépKép
unique
 
 


Melcsi!
Nagyon szívesen. Ez a babanet érdekes egy időben nekem sem engedett mellékletet feltölteni de nem tudtam miért írtam a szerkesztőnek és aztán megjavult. ki érti eszt :roll:

Tényegl 9 kg-ig háttal kell a gyerekeket bekötni az üllésbe nem is hallottam még ilyet bár nagyon nem merültem el a témában.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Drága Unique és Zsebike!
Köszönöm szépen, ez nagyon kedves ajándék Emese 14. hófordulóján! Igazán örülök, hogy ilyen jó csapatba tartozhatok! :D :D :D
Unique!
Lehet hogy fogjövés zavarja a hercegnőt, esetleg izlik is meg nem is csak nem tudja eldönteni... Csak az uzsinál csinálja?
Köszi az sms-t, és örülök hogy sikerült bébicsőszt találni. Majd megosztod a tapasztalatokat? Lehet hogy nekünk is jól jön majd valaki, de nehezen szánom rá magam, egyelőre nem, majd ha meglesz a pici, esetleg.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok!

Melcsi :)
Szívesen! :) Máskor is, szólj bátran!
Egyelőre jónak tűnik a bébiszitter. Egy 21 éves lány, itt lakik tőlünk 2 utcányira. Egyelőre 1 délután jön, de lehet, h 2 lesz belőle :)
Majd referálok :)
Egyelőre csak az uzsinál. Dunsztom sincs, miért...Hátha ma jobb lesz :roll:

Ma a nagymaminál voltunk délelőtt. Most már muszáj leadnom oda is hozzájuk, a macska ki van tiltva a lakásból. Nagyon örültek nekünk :) Meg önző módon így nekem is marad egy kis időm. Ma volt a szoktatás napja :) :)

Ezt a képet muszáj feltennem (mai kép):

Kép

KépKép
unique
 
 


Melcsi!
Ne hülyéskedj ez a legkevesebb. Nagyon szívesen máskor is. :)

Unique!
Én is arra gondoltam hogy esetleg a foga miatt lehet de hát tőlem ez furin hangzik hisz nincs babám csak erre gondolok én is.

Tündéri a kép a kiscsajról. :)

No akkor csak elkezdi a vendégeskedést a lánykád.:) Ti szeretnétek neki kistesót?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok

Unique
nagyon édes laura!
Hogy hogy a szüleid kirakták a macskát?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok,

Unique,

Máté a január eleji mérésnél 8870 gr volt...tehát megszavaztuk neki a 9 kg-t mostanra....Nekünk a régi ülésünk csak háttal volt beköthető, a lába már nem volt kényelmes az üléstámlán, és utálta hogy nem tud rendesen ülni benne, mivel ugye az még döntve volt.....pedig hogy emlékszem mikor még arról leveleztünk hogy milyen kicsinek tűnnek a gyerkőcök az autós ülésben :):):)

Tegnap volt a védőnő alvás témában, de végül is csak megerősített bennünket abban, amit elkezdtünk hétfőn, legyünk kemények, ne adjuk fel...stb....
Sajnos eddig úgy tünik a 3 éjszaka nálunk nem jött be.....eltelt, és már kétszer ébredt Máté az elmúlt 2 órában.....remélem azért 1-2 hét és sikerül :(:(:( Addig meg marad a zombi lét
Mondjuk azért legalább cici nélkül kibírta/kibírja.....a 2. napon csak fél hétkor kapott, ma reggel meg 6-kor.....de a 2. éjszakán sokkal többet üvöltött mint az elsőn....tegnap pedig hajnali 4-ig egész jó volt a helyzet, szinte alig sírt fel....de 4-6ig egyfolytában küzdöttünk.... kíváncsi vagyok a ma éjszakai vihar milyen hatással lesz rá....

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Unique!
Hogyhogy kirakták a macskát :?: Lehet hogy csak mi feltételeztünk rosszakat :oops: Hogy érzte Magát a hercegnő? És a lánnyal is hagytad már egyedül, vagy egyelőre szokjátok egymást?
Gyönyörü a bébi! Micsoda szemek!
Kriszta!
Nem könnyü lesz ez a küzdelem, Máté nem fogja könnyen feladni a jogait. De szerintem vigyétek végig mostmár, ha rászántátok Magatokat! Mostmár elég nagyfiu, meg kell tanulnia, hogy az éjszaka alvásra való. ítalán korábban könnyebb és gyorsabb lett volna, na de az már elmult, de tovább ne halogassátok.
Tényleg, nemrég irtad még, hogy nem volt szived betenni azt a pici babát a hordozóba!
Nálunk is azért kellett már másik ülés ugy 10 hónapos korában, mert folyton ülni akart.

A nagy hir, ezek szerint senki nem tudja még itt: megszülettek a Zsebi-babák, Eszter és Balázs, mindkettő 2 kiló fölött, jól is vannak. Bővebbet nem tudok, a várós topicba irt a nővére.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok!

Most vettem észre, hogy Zsebi ide is szokott írni, ezért beszúrom nektek a tegnapi üzit ide is:


ZSEBI HÍRADÓ!

Zsebi nővére vagyok és hoztam nektek egy kis információt:
Hajnal 5 körül elfolyt Balázs magzatvize, gyors készülődés után indultak a kórházba, ahol kb. 7 órakkor kezdetét vette a nagy esemény és alig hét óra után megszülettek a kis csöppségek. Eszter 49 cm 2090 g; Balázs 43 cm és 2060 g. A körülményekhez képest jól vannak, csak sajnos Zsebike még nem látta őket, mert inkubátorban pihennek, melegszenek míg az anyukájuk erőt gyűjt és lemegy hozzájuk. Reméljük este találkoznak és meglátja őket a mamájuk és ők is a mamájukat.

Ezúton is szeretnék gratulálni az én drága Hugicámnak!

Mindenkinek nagyon boldog babavárást kívánok, aki pedig most készül babásodni annak pedig nagyon-nagyon sok szerencsét és kitartást mert az alagút végén mindenkit baba vár!!!!

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Drága Zsebi!

hatalmas gratula a Pöttömök érkezéséhez!
Remélem minden rendben lesz veletek és hamarosan otthon ismerkedhettek tovább egymással és a világgal!

Ha bármiben segíthetek, csörögj nyugodtan (éjjel-nappal)
Pusza

Kép
stella9
 
 


Zsebikém,

Hatalmas gratula a porontyokhoz :):):):):) Mindhármotoknak (+apukának is ) nagyon boldog babázást és jó egészséget kívánok. Remélem a bébik szépen gyarapodnak majd és hamarosan hazamehettek....Majd ha időtök engedi, reméljük lesznek képek is :)

Melcsi,

Hát igen, már én is bánom hogy 6 hónapos kora körül, mikor még nem mozgott ennyit, nem álltunk a sarkunkra....nem tudom most ki lesz az erősebb, egyelőre csak negatív változások vannak.....1 hét kemény küzdelem árán eljutottunk ugyan odáig hogy hajnalig (5-6 óra ) nincs cici, viszont cserébe 1 óránál hosszabb időt nem is alszunk át....nem részletezem....hulla vagyok és rosszkedvű és morcos.....de még nem adtam fel teljesen.....
Ráadásul egyik éjszaka kicsit meg is fázott Máté mivel tüsszög, szörcsög az orra és kicsit köhög, tegnap este pedig 38 fokos láza volt...szerencsére egy kúp levitte, és ma már csak kétszer tüsszentett :(:(

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Drága Zsebi :)
Gratulálok a kicsikhez! Jó egészséget és sok-sok tejcit kívánok Nektek! :)
De jó Nektek! :) :)

Kriszta :)
Szegénykém... Nem gondoltam volna, hogy Mátét ilyen nehéz lesz betörni :( Borzalmas lehet... :(
És ha napközben nem hagynád aludni? Vagy csak délelőtt :?:
(nem szeretnék okoskodni, csak próbálok én is rájönni, hogyan működnek a gyerekek :) )

Melcsi :)
Még nem hagytam egyedül a bébiszitterrel Laurát, múlt héten 2x jött, ismerkedtek egymással. Még a kaját nem is fogadja el tőle, az egy köv lépés :) De holnap már egyedül lesznek, mert megyek tornázni, meg vennem kell 1-2 dolgot Laurának, juj, de jó lesz! :)
Macska kiment Anyuéktól, nem engedik a lakásba, csak a pince egy részében lehet, van saját ki-be járó lukja hozzá. Szóval végre nem jár fel a földszintre és az emeletre, így már nyugodtabban vihetem oda Laurát. Volt is szombaton délután 2 órára Anyuékkal, elmentünk Józsival, otthagytuk a nagyszülőkkel. Jól viselkedett, nem volt egy hangja sem. Élvezte az állandó hancúrt :)
Rendszert is csinálunk belőle :)
Sőt, most azt tervezem, hogy mivel elment a kis segítségem, aki a munkámban segített (archiválás, stb), nem keresek mást a helyére, hanem inkább jön 2x egy héten a bébiszitter 3-4 órára. Két kül. napon. Egy napon pedig beadom Anyuékhoz, így el tudok menni tornázni 2x hetente és bevásárolni is a heti bevásárlást. Nagyon örülök neki, tényleg nehezen bírom a bezártságot.
Hogy vagytok a Pöttömbabával? Mikor lesz megint UH kép?


Erika :)
Köszönöm, aranyos vagy! Melcsinek írtam, mit jelent a macsak kitétele :)
Ti hogy vagytok a nagylegénnyel?
Mindjárt 1 éves! Mit kap szülinapra?

Puszi

KépKép
unique
 
 


Sziasztok

Unique
Ákos már egy ideje 2 lábon trappol, néha 4kéz-láb.
szülinap: hogy mit kap? még nem tudom, mert igazából mindene van még sok is, mert a játékok igazán nem érdeklik, inkább a kábelek a számítógép, a hi-fi torony, a videó stb., ruhái elég sok van, van már jó néhány könyve is, de ezeket is csak szét szedi, játék is mint írtam van bőven - 2 gyereknek is elég lenne, úgyhogy még aggódom nagyon. Pedig a péntek már itt van a kertek alatt. Az bizti hogy a tortáját én csinálom.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika :)
Tolós bicikli? (aminek van egy karfája, szülő tolja, gyermek ül benne és nagyokat vihog)
Csak azért gondolom, mert Laurának van egy ilyesmi (na kar nélkül, úgyhogy hajlongok hozzá) és nagyon élvezi. Van hangja is (spec az övé Fisher Price)

Milyen torta lesz? Nyami... Kérdem ln a fogyóm alatt... :oops:

Puszi

KépKép
unique
 
 


DRÁGA ZSEBI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:SZUPER HÍREK!! Gratulálok az ikrekhez! nagyon-nagyon szép babázós hónapokat, éveket kívánok az egész családnak!!!!!
puszi, anna
madaran
 
 


Sziasztok

Unique
fogyi: engem Krizsa dr. most kemény diétára utalt, hát próbálom is betartani amennyire megy (nehéz nagyon), a terhességem alatt könyebb volt valahogy - sima ügy volt.
torta: az ő ünnepi tortáját én fogom csinálni, 1 mozdonyt fogok neki csinálni amit 3 féle színű marcipánnal fogok bevonni, remélem sikerülni fog, + a vendégseregnek is kéne még valamilyen, de az lehet hogy cukrászdából lesz.

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!
Én ajánlanám a bébitaxit, biztos siker lenne! Igaz, eleinte még csak Te tolod, vagy mi pl. kötöttünk az elejére zsineget és ugy huztuk, de a napokban megtanult Emese rendesen közlekedni vele, ugy megy mint a rakéta, már korm,ányozni is tudja, és tolatva is tud menni már.
Szombaton kapott Apájától 1 kis motort, azt 1 óra mulva már rendesen hajtotta, és azóta tanulta meg a taxit vezetni :D
Kriszta!
Látom Máté nem adja fel egykönnyen! Nem irigyellek, és még tanácsom sincs. Mert ha feladod és visszatérsz a régi sémára, akkor az jön le Neki, hogy érdemes harcolni kicsit, és Neki lesz igaza. de kérdés, hogy meddig lehet birni a kemény éjszakázást? Főleg ha párod azért nappal még dolgozna is? Na meg Neked is helyt kell állni. Kemény dió. Még tarts ki ha tudsz!
Unique!
Nálatok szépen alakulnak a dolgok! Ezek szerint anyukádéknál jól érzi Magát Laura! És gondolom kölcsönös a vonzalom. Kérdés, hogy eddig mi gátolta a kapcsolatot? És a bébicsősz is jó lesz, meglátod! Te nagyon fel fogsz szabadulni ettől a pár órától, és ez nagyon jót fog tenni mindhármatoknak, párodat is beleértve. Érdemes volt változtatni! Megirod (akár privibe is) hogy mennyi a bébicsősz árfolyama Nálaotk?
Mi lett az uzsonnával? Kiderült miért nem akarta elfogadni?

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok

Melcsi
Ákosnak van 2 motorja, 1 dömper - amire rá is lehet ülni, 1 járássegítő - amit ügye tologathatna, de nem igazán izgatja őt egyiksem, inkább a számítógép és a kábelek, de csak az amit ő kaparint meg, ami ott van készen mint a játékok azok csak ideig óráig jók (max 10 perc) aztán már megy is és azzal játszana amivel nem szabad.
Bébitaxi: az olyan ahol egy olyan valami körül veszi hogy ne tudjon leesni róla? Mert akkor már nem is jó, útálja az ilyen bezártságot, mert a motorról is már leér a lába de mint írtam is de jóformán csak tologatja és átmászik rajta és kész. Úgyhogy valszeg valamilyen építő kockát veszünk neki, az most tetszett neki az ismerősöknél, vagy valamilyen nagyobb mecsboksz szerű autó, mert azt is tologatta.
Hát majd lesz valami.

Sziasztok

És nagyon szépen köszi az ötleteket!

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika :D
a bébitaxi normál válozatán nincs semmiféle körülvevő kerítés :)
dobok egy képet a mienkről. Kép

itt még nem voltak 1 évesek sem a fiúk.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok Csajok!

Na én is előkerültem :oops:

Zsebike!
Nagy-nagy gratula a Kismanókhoz, annyira örülök Nektek :D :D

Kriszta,
nem semmi ez az éjszakai hajsza, nem irigyellek. Én tanácsot nem tudok adni, Andor gyerek az alvás mintaképe szerencsére. De előbb-utóbb csak feladja a kis Kópé a harcot :wink:

Unique,
örülök, hogy alakul a "Laurán kívüli" lét is. Már a hozzászólásaidból is érződik, hogy egyre jobb a kedved. És egy kis kiruccanás után sokkal több türelmed lesz a Királykisasszonyhoz is :) Ezt magamon is tapasztalom, bár én már többet vagyok tőle távol, mint vele, sajnos.

Kismamik, hogy vagytok? UH képek? Vagy csak én maradtam le mindenről?

Rólunk:
Andornak január elején volt felülvizsgálata vese ügyben, úgy látszik sikeres volt az augusztusi műtét és a gyógyulás útjára léptünk. A húgyvezetéke már nem is látszott az uh-n (korábban 7mm tág volt), a rossz veséjében is visszahúzódtak az üregek, már csak 1db volt 13mm-re kitágulva. Szóval ez az eredmény szuper :lol: Február 6-án megyünk hólyagfeltöltésre, akkor derül ki, hogy visszafolyik-e még a pisi. Remélem, hogy ez is rendeződik végre, és akkor abbahagyhatjuk a gyógyszereket is.
Lakás: ha minden igaz - nem akarom elkiabálni - február közepén költözünk :):):) Már a burkolók dolgoznak, gyönyörű lett a fürdő :D Már kezdek izgulni, gondolatban rendezgetem be a lakást, mert bútorunk még nincs sok, de majd szép apránként meg lesz minden.

Egy tali valamikor?

Millió puszi

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!

Örülök, hogy minden rendben van veletek. :D
Szerintem minden gyönyörű lesz nálatok.


Judit és Farkaskoma!

Merre vagytok?

Timi
latimi
 
 


Szevasztok,

Bocs hogy nem írok ill. írtam, de sajnos a munkahelyi stressz és az ebből származó adalék teljesen leszívja mindenem. Hetente egyszer-egyszer olvaslak Benneteket, de írni már végképp nincs erőm.
Amúgy pedig a Dévais topikból kiváltam a törzsgárdákkal és csináltunk egy külön topikot magunknak oda szoktam inkább írni.
Amúgy semmi különös nincsen a nagy érzelmi, idegi és fizikai válságokon kívűl. Bejelntkezntünk a 3.lombikra a Nyírőbe- mert már odatartozunk, átjelentkeztünk szeptemberber- márciusra kaptunk helyet, februárban kezdem a fogigátlót ha most nem esnék teherbe, de nagyon bízom benne, hogy sikerül. Ha mégsem akkor március lesz a mi hónapunk.

Latimi,
mizu veletek? Peca- jó az idő rá csak a halak alszanak! Vizsgák? Imink? Látom 100 alatt vagytok, de még így is várni kell, remélem évvégére sikerrel jártok, sajnos úgy vagyok vele én is hogy el kell nekünk is indítani az örökbefogadást, mert kell egy biztos pont, és most hogy változik a lombikozás ,nem igazán tiszta mi fog ránk vonatkozni. A privát e-mailem továbbra is él, kérlek írj ha úgy jön ki.
Kavicskával tartod még a kapcsolatot?

Puszi Farkasok
farkasok
 
 


Judit :)
Kicsit több mosolyt kérek a levélben... :( Nem hangzik valami jól: meló, meló, stressz, stressz, stressz, meló, meló... Így nekünk sem jött össze... :(
Drukkolok Neked, szorítok Értetek!

Melcsi :)
Küldtem privit!

Orsi :)
Lili baba???? Lemaradtam a névadásról? Ez nem ér! Kislány??? Jaj, de jó! Örültök neki, hogy kislány? :)
Szépek a fiúk, pedig milyen rég volt már, nem? Most majd a kislányod fog kocsikázni rajta... :)

KépKép
unique
 
 


Lara :)
Te nem sokalltál be 1x sem Andorral, amikor otthon voltál vele?

Pussz

KépKép
unique
 
 


unique írta:Orsi :)
Lili baba???? Lemaradtam a névadásról? Ez nem ér! Kislány??? Jaj, de jó! Örültök neki, hogy kislány? :)
Szépek a fiúk, pedig milyen rég volt már, nem? Most majd a kislányod fog kocsikázni rajta... :)

ööööööö lehet, hogy ide nem írtam meg? :oops: :oops:
szóval igen, ca. 1 hete tudjuk, hogy kislány.
Lili pedig már a fiúkkor is megvolt mint név, így most használva is lesz :D D :D
még szép. hogy örülünk :wink:
ez a kocsikázós kép marha régen volt, majdnem 1.5 éve :) és tényleg ca. ennyi idő múlva már remélhetőleg Lili fog rajta ücsörögni :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


unique írta:Lara :)
Te nem sokalltál be 1x sem Andorral, amikor otthon voltál vele?

Pussz

szerinted van olyan ember, aki 1szer sem sokall be??? :wink: :wink:
én minden héten 1szer :D bár most inkább a dackorszak akarszt ki.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Icsilya
köszi szépen a képet, a fiúk nagyon aranyosak, az egyik motorunk hasonló, csak nincs a háta mögött olyan támla, de nem ül rá csak ha mi ültetjük rá, inkább csak tologatja.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


majd megnő hozzá. A fiúk is egy ideig nem ültek rá.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok!

Ha üzenetet szeretnék írni vkinek, akkor az ő pü-jére kell kattintanom. Bocs, ha túlságosan hülye vagyok.

Judit!
Mi a privát email címed?

Timi
latimi
 
 


Szia Timi!

Igen a Pü-re vagy a Profil-ra kattintasz-itt is be tudsz menni a pü-be.

Szia

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!
Nekünk pont ilyen taxink van, először Emese is tolta, aztán egyszercsak rájött hogy tud felmászni rá, és pár nap alatt olyan rutinra tett szert, mintha azon született volna :D Ezzel közlekedik a lakásban, már teljesen tudja irányitani a kormányt, tolat vele, kijön sarkokból, szóval már profi. Ehhez 2 hónap kellett, addig mi huzgáltuk rajta.

Szerintem a "besokallás" nem törvényszerü. Engem szerencsére nem ért utol, fiatal koromban se, mikor Máté volt pici, meg most se Emesével. Sőt inkább az van, ha Nélküle megyek valahová, alig várom, hogy hazafussak megölelni. Nekem az az elvem, és ez nekem be is jön, hogy az első 3-4 év legyen csak kizárólagosan a miénk, és nem kell oda dadus meg óvónéni. Magamnak szültem. Na de ez nem válik be mindenkinél, én ezt megértem, de nálam ez nyujtja a valódi boldogságot. Kb 2 hetente 1x vagyok Nélküle ugy 2-3 órát, és ugyan sokkal könnyebb vásárolni, ügyintézni, de rohanok haza amint tudok. Az egy fájdalmam, amiről le kell mondanom és nehéz, az a gondtalan, órákig tartó termálfürdőzés, pezsgőfürdőzés. De most ugysem lehet, aztán ha meglesz a pici, majd kitalálunk valamit. Emesével könnyen voltunk az első hónapokban, mert simán aludt 2-3 órát kint a fürdő kertjében, amig mi pancsikáltunk. De sajnos az idillnek vége szakadt ugy 4 hónapos korában, azóta alig fürödtem. (Esténként tisztálkodom :lol: )

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Erika!

Köszi.

Timi
latimi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: