Na háj,
Ilba, köszi a meccseket! nem lesz eccerűűűűűű!!!!!!!
Szerintem az oroszok is gázosak....
Majd megint szívdobogást kapok...a Méhest úgy bírom, mindig olyan iszonyú élvezettel vezeti a közvetítéseket, hogy bennem is mindig megnő az adrenalinszint....
Beni meg párosával gyűjti a májkrémeket...két üres-két teli...kíváncsi lennék mit csinált volna, ha még adsz neki belőlük....lehet hogy akár 10-et is felmarkolna....ha adnál neki....
Ja, a ki-be vehető rács az ágyra: én már ezt rég kitaláltam, előadtam az igényt az uramnak, aki meghallgatta, oszt furán nézett kb 20 mp-ig (gondolkodott
), és közölte, hogy nem lehet megcsinálni, a tartóbiszbaszok miatt. nem tud síneket rátenni, mert szétcseszi csak az ágyat, és használhatatlan lesz...én meg elhittem, mert gondolom tudja...pedig én is ezt szerettem volna....
szóval marad a nincs rács az egyik oldalon verzió, és igazából egész jól működik, tehát csak ritkán gurul át a nagyágyra....azt is csak azért mert a nagyágy lejjebb van 4-5 cm-rel a kiságynál.
NAtasa,
tényleg milyen az a lemezes kiságy???
És nálatok Apa altatja este Szonját????!!!!
Ez komoly? Hogy csinálja? Nem kell a kiscsajnak
este cici? De jól csináljátok ti is...!!!! Elismerésem!
Kormi, ugye nem 2 db képre, hanem 2 db emailre gondoltál....?
hááát, nálam leginkább a tészta...meg a nokedli, de az ua...ha sok tésztát eszem, akkor rendesen meg tudja dobni...estére olyankor majd kidurrannak, az amúgy is bazicicik...
nem sokkal többet eszem mint általában, de talán kicsivel, mert a spagettiket nagyon szeretem...meg a pizzát is...(de persze mostanság nem annyira eszem ezekből sem sokat...)
Sajti,
ez a szónoklásterv Zsófi esküvőjére tök jó! Ha Azurad minden szülinapján ír hozzá egy sort, akkor egész szép kis nem túl hosszú szöveg kerekedhet belőle...persze ki tudja mikor megy férjhez Zsófi...
Kaja miatt meg...reménydedj!!! Mi drukkolunk, hogy hamar kibújjanak, és az általában bejön!
Szia Mamacka!
Nekem is pont azok a kérdések jutottak eszembe mint Ilbának....
Hogy álltok?
Timi, mi is viszünk babakocsit. hozzánk befér 2 babakocsi a csomitartóba, de fel is lehet tenni sztem a tetőre is. Ezt majd megtudakolom D-től, hogy lfel tudjuk-e tenni...Viszont egy gyerekülést ha jöttök sztem mindeképp próbáljatok kölcsönkérni arra a hétvégére, mert akárkihez is ültök be, Sziszkónak abban kéne ülnie, nem ölben....
Gabi,
én pl nem akaorok visszamenni 48-ra, bár valszeg jobban tudnék öltözni, mert arra van a legtöbb ruhám
- de az 51-53 kg-mal símán kiegyeznék....(Most 60 körül vagyok, és ebből min 2 a cickóm....
) 75B-s voltam, most 85C-s vagyok! ez már nem jó...
Na nézzük mit írtatok amíg én is...