Új privát üzeneted érkezett!

SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK KEVINNEK SZÜLETÉSNAPJA ALKALMÁBÓL!!!!!!!!


Kép

Kép
angika
 
 


Kép Szilveszterkor :d

Kép átrendezte a fiókokat

Kép Kérdeztem,hogy mi történt :)

Kép pacigolás

Kép olvasgat egy picit

Szép napot !!!
angika
 
 


Angi!

A bookline-on vettem a könyvet, de amint látom levették a listáról, mint ahogyan az Anya, taníts engem című könyvet is :( a barátnőmet ezzel akartam meglepni :( így marad a Suttogó titkai 1 szóval ha mindenki akar rendelni rendelhetnénk együtt és akkor a postaktget olcsóbban megúsznánk.

Anita!
Szerintem nem jól állsz a dologhoz, kérlek gondold át amit a fejünkhöz vágtál és gondolkodj el azon is amit az Edit írt. szerintem Editnek teljesen igaza van s osztom a véleményét.

Erika!
Köszi az oldalt, már teljesen belelkesültem az oldal láttán hihihi
A legjobban a csempések tetszenek.

Zsanka!
Írj egy telszámot amin el tudlak érni, nem beszéltük meg a dobozátadást rendesen. Teljesen kiment a fejemből a tali végére :)

Lívi!
Még mindig bejön a Timinek a béka? annyira tetszett neki, hoyg nem volt szivem elrakni :)

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 

 
 

Sziasztok!

Livi:
Timi mit csinált miután elmentük?Gondolom vett egy nagy levegőt,hogy na végre ezek elmentek,és játszhatok végre a saját játékaimmal!!Olyan édi volt ahogy nézelődött.

Erika:
Otthon mondom a férjemnek,hogy milyen fincsi gyümitortát csináltál,hát nekem is kelett gyorsba csinálnom :lol: Azt akarom kérdezni,hogy te a pudingba teszel kis vajat ,vagy nem?Én szoktam ,de a férjem mondja ,hogy ne tegyek bele. :? Olvastam,hogy írtad milyen bunkó szomszédaitok vannak nektek is.Durva ,hogy lezörög amikor sír a Viki.Gondolhatnák,hogy nem birekt hagyod sírni :twisted: De jól tetted ,hogy visszazörögtél a radirátor csövön át.Nekünk nincs cső,mert a falban mennek a csövek,de a partvis is tökéletes eme célnak :wink:

Angika:
Julcsi jó sokat aludt a tali után,ez igen.Dorka megint strájkol,hogy hülyeség aludni :cry: Reggel 1/2,8-kor már fennt kukorékol.Jövőhéten ha megyünk sétizni nem lenne jobb ha délelöttre tennénk.Julcsi si ebéd után alszik már csak és ne aludjanak már séta alatt,hanem beszélgessenek :wink: Vagy ha szar idő lesz fel is jöhettek játszani :lol: Majd megtárgyaljuk :lol:

Tegnap voltunk a tropikáliumban.Dorka nagyon élvezte ahogy a halacskák úszkáltak,de mire a cápához értünk bemondta az unalmast :D Csináltam is egy csomó képet.Teszek fel párat,ha nem gond.

Ann:
Sajnálom ,hogy ilyen gyerekkorod volt,de szerencsére megtaláltad a férjed akivel boldog vagy.Van két szép gyerkőcöd is.Amúgy én sem ismertem senkit a társaságból,kivéve a Livit(vele egy szobában feküdtem a kórházban).Elmentem egy találkára ahol személyesen is taliztunk.Nagyon jó kis csapat jött össze szerintem.Egyedül az a baj,hogy messze lakunk egymástól.Egyedül az Angiék laknak közel,velük szoktunk menni sétizni.Ha gondolod eljöhetnétek velünk Ti is sétizni.

Na lépek,mert Balázsnak is kell a gép :)
Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edi78 2009.11.16 09:19-kor.

Kép
Kép
edi78
 
 


Na az igért képek,amit elfelejettem

Kép
Kép
Kép
eltörpül az apja melett
Kép
kicsit elfáradt
Kép
utánna még kis pihi anyuval
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edi78 2009.11.16 09:19-kor.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok

Örülök h mindenki jól érezte magát.Azért izgultam ám,és jó volt olvasni amit írtatok.

Ági
Timi alig akart elaludni.1 óra körül aludt el és kb 2 órát aludt.Dorka rendesen visszavett az alvásból: :D

Erika
Majd küldöm a többi képet is,csak most is ilyen gyorsba vagyok.

Angi
Bírom én is mikor így pakolásznak.Szoktam szeretni. :D .Bár Timi mostanság kikeresi a kedvenc felsőjét és abban flangál egész nap.Nem számít h dög meleg ő csak abban akar lenni. :D

Anita
Egyetértek az előttem szólókkal.A személyes tali meg tényleg arra is szolgál h jobban megismerjük egymást,mert igazán így tud kialakulni a barátság.Egyébként szerintem senki nem azért lépett be A fórumba mert ismert itt mindenkit.Én pl senkit nem ismertem,csak az Ágit,meg az Angit,de mikor beléptem még nem tudtam h ők os ide tartoznak.

mindenkinek nagyon ari a babája a képeken

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Angika
ez a két fiók rámolós kép nagyon ari!!!!!!!!
Főleg a második,attól kész vagyok!!!!! :lol: Ott Julcsi arcáról mindent le lehet olvasni :lol:

Gangi
én mindenképpen meg akarom venni a sutogó titkai és az anya,taníts engem c.könyvet,majd még körülnézek,hátha megtalálom őket valahol.
A libri oldalán fent van az anya,taníts engem című,de ott csak 5%kedv.van :cry:

Edi
de jó lenne,ha jövő héten el tudnátok tényleg jönni a klubba ide dkertbe!
Olyan édes Kata a képeken!Nekem a babával alvós tetszik a legjobban!

Ági
Dorka milyen édes az alvós képén/többek között/,meg amin ketten vagytok,az is egy tünemény!!!!!!!
Ha lenne anya-lánya fotópályázat simán benevezhetnétek!

CSAJOK!!!!!!!!
A KIS TESCÓBAN AKCIÓS A LÉGÁTERESZTŐ PELUS!!!!!!!!!
1499/CS,MAXI 56,MAXI+ 52,JUNIOR 50 DB-OS,26-28-30 FT/DB
íME ERRŐL VAN SZÓ:
Kép

Végül két kép a festő Vikiről:
Kép Kép

Jó hétvégét mindenkinek,sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Erika!
Milyen ez a tescos pelus? Még nem vettem, de lehet hogy veszünk mi is kipróbálni ennyi pénzért nem sok.

Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Gangi
a pelus szerintem jó,nekünk bevált,ha gondolod adok belőle,hogy ki tudjad próbálni.
Vasárnap nem leszünk itthon,de ha jöttök hétfőn a málatis klubba akkor oda viszek belőle.

Szia:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Utlojára zaklatlak Titeket a szavazással. Köszi mindenkinek, aki szavazott a Mátéra. Jelen pillanatban a második helyen áll. Még 10 nap van hátra a szavazásból, ha tudtok, akkor egy utolsó hajráként szavazzatok még minden nap egyszer.

www.jatekfutar.hu
Ref.szám: 00776

Köszönjük!
Máté és Zsani[/b]

Kép
mázsa
 
 


Sziasztok

Gangi
A béka még mindig sláger,úgyhogy szerintem beszerzek egyet.Azt tudom hogy úgy kaptátok de nem tudod megérdeklődni hogy honnan szerezték?Holnap ha jöttök a Máltaira akkor elviszem(remélem nem felejtem el).

Reni
Írtam neked e mailt ,de mindig visszajön.Melyik e mail címedet használod?Bár mondjuk a freemailos,meg a citromailos is visszajött. A hintalóval kapcsolatosan írtam hogy mennyi lenne,meg még lenne egy kérdésem csak azt inkább privát szeretném feltenni.

Na most mentem is
Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Ann!

Csatlakoznék a többiekhez, hogy sajnálom a múltadat, de erről nem MI tehetünk, persze, tudom, ezt Te úgyis tudod! Most egy olyan hullámvölgy völgyidőszakában vagy, gondolom.
Edit tökéletesen elmondta, hogy itt NEM TUDSZ barátságot kötni! Az esélyed van csak meg rá, de ahhoz, mint újnak, Neked kell aktívabbnak lenned, ha visszaolvasnál, az újonnan belépők sokkal kitartóbbak voltak, és ők IGYEKEZTEK mindenki által felvetett dolgokra, kérdésekre, ötletekre reagálni, illetve ők maguk is felvetettek témát, így NEM lehetett őket elfelejteni, valaki mindig írt nekik. De szerintem ez minden közösségben így van, az nem elég, hogy az oda belépőt szívélyesen fogadják, a belépőnek kell úgymond "ELADNI" magát. Az ÉLET bármely területéről legyen szó (iskola, szakkör, munkahely, új baráti társaság... stb.), Te nem így látod.
Közölj sokkal többet magatokról és vess fel új dolgokat, bármit, biztos hogy lesz akit éppen érint, vagy érdekel a dolog. DE NE sértődj meg, ha a 10-en akárhányunkból csak mondjuk 2 válaszol! Erre szerintem soha senki nem panaszkodott itt, ezt meg KELL érteni!
Volt olyan, hogy emlékszem szegény Ági felhozt a császáros vágás témát... eszembe volt, válaszolni is akartam neki, de v.hogy elmaradt... aztán kábé 1 hónap múlva jutott eszembe, hogy úristen.... és akkor írtam. De nem tolt le senkit, pedig más is volt itt császáros. Ez csak egy példa volt. Többen laknak ott a környékeden, mostmár látom hívnak Téged is, tarts Velük, de ezt Te is kezdeményezhetted volna, vissza úgysem utasítottak volna, max. nem tudjátok az eltérő időbeosztások miatt összehozni.
De ahogy olvasom más is itt beszélte meg, hogy fussunk össze, itt vagy ott.. ez tök jó. Egy kismamának kell a hasonló társaság és ERRE tökéletes ez a fórum, hisz egy környéken lakunk!

Na... jó hosszú voltam!

Ági!
Boldog névnapot! Tök ari volt Dorka ott az apja mellet: ÓRIÁS+TÖRPE!
Alvásotok: amit eddig aludt, azt osszátok be mostanra is- lehet ezt gondolja Dorka, ezért vett vissza!Itt a böjtje! :D

Erika, Gangi! Mi is használtuk annó a Tescos pelust, tényleg jó, én tök szerettem!
Erika, mióta fest Viki, olyan ügyinek tűnik!

Edi!
Tök nagy babának tűnik Kata... édes az a kis szabadidő rajta. A relax székben szoptatni is tudsz??? Azért kérdem, mert nekünk is van ilyen, hogy ki tudom-e majd erre is használni a 2. lurkónál vajon?

Most ennyi, mert még jelmezötletért kajtatok itt a neten, 1 hónap múlva lesz az oviban, addigra kéne valami segítség. Én v.mi dinóra, vagy sárkányra gondoltam, azokat szereti Soma, de ma azt mondta, hogy KAKKUKOS ÓRA szeretne lenni.

Ann, Rena, Cirmike, Melinda, Lilla: Ti lurkóitok mibe öltöznek, ha öltöznek farsangkor?

lola77
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan,mert Viki itt van az ölemben.
A tescós pelus csak ma estig volt akcióban,amúgy 1999/cs.

Lola
Viki most festett először,de nagyjából a vonalakat én csináltam neki a papírra :lol:

Edi
jöttök holnap,azaz hétfőn a máltai játszótérre babaklubba,10-12-ig van.

Sziasztok,jó éjt:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Ági!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK ITT IS! (csöppet késve :oops: )
Nagyon jók a fényképek! Dorka meg Balázs :lol: tök jó róluk is a kép :) Sétiről majd írj !


Angi!
Valószínűleg én is szeretnék majd könyvet rendelni. Mikor fogsz Te? Addigra átnézem,hogy mi kellene. Meg hátha visszateszik a suttogót!

Edi!
Igen! Julcsi ilyen ügyes fiókrámolásba. :lol: Csak az a baj,hogy visszafele nem megy ugyanez,kizárólag kifele. Kata nagyon édi,nekem a melegítős tetszik legjobban.

Lívia!
Van kedvenc feksője Timinek? Édi lehet :) De jó! Julcsinak tuti nincs,mert nem szereti ha öltözni kell.

Erika!
Viki micsoda kis festőművesznő :lol:
(Már csak 10 nap és február :lol: :wink: :lol: )

Szép napot mindenkinek!!!
angika
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edi78 2009.11.16 09:19-kor.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Szintén mindenkinek szól, hiszen mindenki ugyanarra válaszolt nekem.


Mivel is kezdjem?
1. Én nem akarok senkit megbántani!!!
2. A régmúlt problémáim, igen tudom, csak rám tartoznak! Ezért írtam is, hogy az az én bajom, és nem kell sajnálni érte!!!
3. Arról vitatkozhatnánk, hogy lehet e neten barátságot kötni! Mivel elég sok komoly kapcsolat létre jött már neten keresztül!!!
4. Én mindent jól átgondolok, mielőtt leírom, és amit leírok azt úgy is gondolom.

Most biztosan mindenki utál, mert meg merem mondani a véleményemet, és nem felszíneskedem, meg nyalizok a másiknak!
Igazából mindenki a saját gyerekeivel van elfoglalva, ami teljesen rendben van, /hiszen én is ezt teszem/. Én tudom, hogy vannak olyanok akik velem egyetértenek. A babatalikra nem mennék el, csak feszéjezve érezném magam, és a téma csak az lenne: nekem ezt csinált a gyerekem, meg azt, vagy amazt! Vagy ezt csináltam én, meg azt is, de lássuk be, igazából kinek számít az valamit, hogy mit csinált másnak a gyereke, vagy mit csináltam én? Mindenki meghallgatja a másikat, és csak helyesel, vagy áradozik, ó vagy éppen tapintatosan megmondja, hogy nem ezt tenné, de hol marad az igazi őszinteség? IGEN, én most őszinte vagyok, és ez a véleményem! Tudom, most "szinte mindenkinek" ellentétes véleménye lesz, vagy éppen semmilyen, de nem vagyunk egyforma emberek, ezért mindenkinek más a véleménye, vagy éppen hasonló! Szerintem senkinek sem volt olyan élete mint nekem, és ezért is lehet az, hogy nekem teljesen más a dolgokhoz való hozzáállásom! Ez van!

Most ismétlem magam:

MEGBÁNTANI SENKIT SEM AKAROK!!!
Ez csak az én véleményem!
Vendég
 


Sziasztok!


Edit,
ezt most olvastam, te jutottál az eszembe :
http://velvet.hu/poronty/2007/01/22/egy ... #more30084
:D :D :D :D
Írtad, hogy sokszor esztek halat. Tudnál esetleg 1-2 tippet adni, hogyan lehet elkészíteni? Mi szinte mindig rántva esszük, pedig nagyon szeretném máshogy is elkészíteni.

Erika,
hogy haladsz a házaddal? Kíváncsi vagyok nagyon.. :) :)

Ági,
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Kép

Nekem is nagyon tetszik a kép veled és a Dorkával, szeritem küld be valami fotópályázatra. Talán még nem is láttam a Dorkát ilyen szélesen mosolyogni. :D

Mi tegnap a Közlekedési Múzeumban voltunk, majd teszek fel képeket, a Máté nagyon élvezte :D :D .

Ann,
a múltkor én is olvastam a hozzászólásodat, egy kicsit csodálkoztam rajta. Nem akarlak megbántani, de szerintem egy kicsit eltúloztad a dolgokat. Tényleg a magánügyed, hogy mi történt veled korábban, ami tényleg nagyon sajnálotos, hogy ilyen nehéz életed volt - eddig. De látod te is mondtad, hogy megtaláltad az "igazit" van 2 gyerkőcöd, akik megadják neked a boldogságot. Akkor hogy jön ide ez a téma?
Az anyukák itt azért jönnek össze, hogy beszélgessenek, elmeséljék (és igen eldicsekedjenek) azzal, hogy mi történik a gyerekükkel ill. az életükkel. Nem mindenki regagál mindenkire. Például, te nekem sohasem írtál egy büdös szót sem. Kérdőre vontalak emiatt?
Nem mert nem ismerjük annyira egymást. Itt szinte mindenki alig ismeri egymást, addig amíg nem találkozunk. Addig tényleg csak "felszínes" a beszélgetés, mert ismerkedünk. Aztán személyesen összejövünk - ahol NEM NYÁLAZZUK EGYMÁS GYEREKÉT - és megismerjük egymást. Hidd el ez jó dolog, mert a gyerekeknek fontos, hogy kortársaik között legyenek, nekünk jó mert ötletet adunk egymásnak a hétköznapokban. Sok mindent tanultam már a többiektől, és lehet hogy ők is tőlem, amit lehet ,hogy máshol nem tudtam volna meg.
Nem akarlak megbántani, de ha tényleg így gondolkozol ahogy ma írtad, akkor tényleg nincs itt a helyed. Ez nem őszinteség, hanem bunkóság, hogy olyat feltételezel másokról ami nem igaz. Nem kérte senki, hogy csatlakozz, ellenben ha maradsz szerintem mindenki szívesen lát tégedet. Véleményhez mindenkinek joga van, csak nem mindegy hogy jó időben jó helyen mondja-e illetve jól megvizsgálta a körülményeket. Például hogyan lehet véleményed a babataliainkról, ha még nem is voltál?
Nekem erről "röviden" ennyi a véleményem, és még enyhén fogalmaztam. De azért ha találkozunk szívesen megismernélek, már úgy őszintén.

Sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést,aranyosak vagytok!

Erika:
Tényleg jó a tescós pelus?Én nem mertem kipróbálni...De ha nektek,és Lolának is bevált ,akkor bizti jó.Kipróbálom és is,még nem akciósan is megéri szerintem.Én a Rossmanost hazsnálom,csak az a baj,hogy nálunk nincs,és eléggé macerás dózsakerbte,vagy a centrumhoz elmenni.
Látszik Vikin,hogy élvezi a festést,tök édi :lol:

Livi:
Hát Dorak visszafogott az alávst illetően nagyon.Reggel már 7-30-kor kukorékol ,és csak ebéd után alszik olyan 2, 2,1/2 órát :cry: De nem panaszkodom,mert másnak tudom ennyit sem aludt a picije,beleértve téged is.Képzeld semelyik Tescóban nem találok Dokrának azt a kalapálós játékot.Már megnéztük Budaörsön is :cry: Csak be tudok szerezni neki névnapjára egyett.

Lola:
Hát,ja osszam be amit eddig aludt Dorka.Bár azért még sztem ez is jó alvás ekkora gyerköchöz.Éjjel meg egyszer nem kel fel.Soma hogy van?Régen nem írtál róla.

Ann26:
Csatlakoznék Zsanetthoz.Teljesen rendben van amiket írt rólad.Én sem akarlak Téged megbántani.De nem bírom ki,hogy ne írjak pár sort.Szerintem senki nem csöpögős ebből a társaságól.Ha meg sem adod magadnak az esélyt,hogy elgyeretek egy ilyen taliba,akkor akkor tényleg nem lesznek barátaid.Itt persze,hogy az a téma,hogy kinek mit csinál a picije,és hogy velünk mi van.Miért szerinted miről kéne beszélgetni??A te gyerekeidnek is biztos jót tenne a társaság,hogy vele egykorú gyerekekkel játszon.
Én mondtam hogy menjünk együtt sétálni,de nem hiszem hogy sort kerítünk rá,mert nem tudnánk miről beszélgetni,szerintem.
Ha téged nem érdekel mi van a másik gyerekkel akkor miről beszélnénk?Őszintén?
Na ennyi az én véleményem,röviden,de nem állt nekem sem szándékomban megbántani TÉGED!

Angika:
Nekünk a csütörtök jó ,mert szerdán visem Dorkát vesegondira.
A 10 óra nekünk tökéletes lenne.Ha nektek is jó,akkor 10-re megyünk ártetek.

Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Helló mindenkinek

Legközelebb nem tudom mikor fogok tudni írni mert a lányom Angelika kórházba kerül, mert vese biopsziát kell neki csinálni mert vérzik a veséje, a fogyival jól haladunk igaz ő még csak 1 kg de én már 10 kgot fogytam 1 hónap alatt nagyon jó érzés.

Szeretném megkérdezni lenne nekünk itthon 2 üveg bébi ételünk az egyik Mildi olaszos pulykarizottó 12 hónapos kortól a másik Humana paradicsomos zöldségkrémes spagetti, hogy nem e kellene valakinek, mert a Szabi már nem eszi meg és nagyon szívesen odaadnám. Akkor lennének kiscipőink is amiket féláron eladnák Nike, Siesta 20-22-ig sajnos már 23-24-es cipő kell.

Nagyon boldog névnapot mindenkinek.

Ann26,

Szerintem nagyon nincs igazad, mert te nem tudhatod, hogy kivel mi tőrtént annó mielőtt anya lett vagy éppen az anyasága alatt. Kiváncsiak vagyunk a te próblémádra is de nem ilyen formában. És hogy nem jössz baba talikra az a tebajod. Én mikor ide kerültem senkit nem ismertem csak a Gangit mert ő a szomszédom elhivott egyszer és nagyon élveztük nagy jó emberekkel ismerkedtem meg és a Szabi is barátokra tett szert. Jó érzés mikor megyek az utcán és talizokegy babanetessel és megosszuk egymással a történteket és kicsréljük a tapasztalatainkat. Szerintem szállj magadba és ne bíráskodj hanem gondolkoz.

Ma volt nálunk a Doki mind a két gyereknek aszmás hörghurutja van, de a Szabinak tűdő gyuladás is társul hozzá szegény nagyon szarul van 40 fokos láza és tiszta zöld takony folyik az orrából szörnyű.

Ha tudtam volna hogy könyvet akartok rendelni csatlakoztam volna de én nekem már holnap meg is jön és én az Alexandrától rendeltem 25% kedvezményt adot a posta ktg 550 Ft lesz.

Üdv mindenkinek ha lesz időm még este reagálok.

Zsuzsi
Kép
Kép
zzsuzsi
 
 


Edit!
Nem is meséltél milyen volt a sárvári üdülésetek? Jól éreztétek magatokat, milyen érzés volt először a fiúk nélkül? Hogy boldogultak itthon a felvigyázók?Megkérdezhetem az árat, hogy mennyiért sikerült mennetek, ez termálfürdős rész, gondolom, ugye?
Tudom, hogy kevés időd van, de pár mondatban várjuk az élménybeszámolót?

Zsuzsi, Te most más nicknévvel vagy, ugye? Sajnálom a kislányt, mielőbb kerüljön haza, azt kívánom. Szurkolunk! Mit mondanak a dokik, meddig kell bennt maradnia? Hogy oldod meg, hogy ott is légy, meg a Szabolccsal is itthon?
10 kg, az nagyon tuti, ügyi vagy!
A könyvárból, vagy a postaköltségből engedtek 25 %-ot?

Gangi, Erika, melyik az a könyves oldal, amiről írtok? megnézném én is... köszi!

Ági!
Soma jól van, tényleg rég írtam Róla, mert szerencsére semmi különös "gond" nincs Vele. Most éppen a "leválós" korszaknál vagyunk, ami szerintem Nekem nehezebben megy. Csak annyi, hogy sokat gondolkozom azon, hogy egyre önállóbb, társas lény, beilleszkedett az oviba, kezdenek "barátai" lenni, és SAJNOS!!! egyre kevesebbet igényli a testi közeledésemet, ölelést, puszit. De hát ez a természetesen, csak agyalok rajta elég sokat... mert hát NEHÉZ! :( Viszont a mesélésnél imádja, ha este összebújunk! :lol:

És végül: Ann!
Igen, a netes ismertségből lehet barátság, de nem ITT KÖTŐDIK, itt csak elkezdődik a kapcsolat, szerelemnél ugyanez. Azok is inkább chat-en, nem fórumokon-szerintem! De ehhez talizni kell... de nem ismételném önmagam.
Mégegy: miért itélsz elsőre, honnan tudod, hogy "senkinek sem volt olyan élete mint nekem"? Lehet, hogy ugyanolyan nem, de akár még rosszabb is lehet, nem biztos, hogy ITT fogja feltárni.

lola77
 
 


Sziasztok!

Ági
mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép Kép

Zsanka
a házzal még sajnos sehogy nem állok :oops: ,mert mostanában állandóan fáradt vagyok,biztos az éjszakázások miatt,múlt héten majdnem elaludtam menet közben :roll:
DE megígérem,hogy ha készen lesz első képeket nektek mutatom meg róla :lol:


Ági
nyugodtan csak ajánlani tudom a tescós pelust,bár így is megéri 36/db.

Zsuzsi
sajnáom,hogy betegek vagytok! :cry: küldök gyógyenergiákat++++++++++++++++++++++++++
Ügyesek vagytok a fogyókúrával!!!!!!!!!!!!!!!
Légyszíves küldd el nekem e-mailben ha lesz egy kis időd a fogyireceptet,köszi:cseriviola@citromail.hu
Rám is rámfér :P :wink:
Munkaügyben penny,interspar,sparokban nem érdeklődtél?


Lola
hát elhiszem,hogy nehéz megszokni Soma "leválós korszakát",de Ő már kész nagyfiú!
Lehet,hogy kéne egy kistesó akit lehetne babusgatni? :P :lol:
Bocs,hogy Edit helyett válaszolok,de ők úgy emlékszem,hogy most hétvégén mennek Sárvárra.
Az alexandra oldalon a könyvek árából jön le a 25%,persze a bolti árnál olcsóbb 25 %-kal,10000 ft feletti rendelésnél pedig nincs pkt.
Csak még mindig sajnos elég hiányos a készletük,karácsonykor jól kifosztották őket :evil:
www.libri.hu amiről írtunk.


Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Szisztok!

Erika!
Homeodent a neve a fogkrémnek, sajnos az árára nem emlékszem. Mi a sárberki gyógyszertárban vettük, az amúgy is homeopátiás, de lehet, hogy más gyógyszertárban is kapható. Van külön gyerekeknek, ez málnás ízű (nekem annak tűnik, de azt hiszem epret is rajzoltak rá :D )

(G)angi!
Nem hallottam semmit arról, hogy bármit terveznének veletek (de az ellenkezőjéről sem). Előadtam az ötletem a főnökömnek, de majdnem leharapta a fejem. Pedig csak egy ötlet volt, nem is csináltam még semmit. Csak nagyon korlátolt ez a nő. Mindegy, akkor oldja meg ő, ahogy akarja :twisted:

Zsuzsi!
Jobbulást a gyereknek, küldök sok-sok gyógyító energiát.

Ann!
Nekem sem szoktak mindig válaszolni, ennek valószínűleg az az oka, hogy ritkábban jövök, és én sem igazán tudok hozzászólni. De nem hiszem, hogy a többieket ne érdekelné, hogy mi van velünk vagy untatná, ha magunkról mesélek. Természetes, hogy akik többet vannak itt, jobban tudnak egymásnak véleményt mondani. És egyátalán nem igaz, hogy mindenki csak a saját gyerekével van elfoglalva. Az is érdekel pl. hogy a többiek mit hogyan csinálnak (akár pl. a bilire szoktatást), hátha tudok belőle tanulni.

És ha már itt tartunk, tényleg: ki hogy bilizik? Vagy aki túl van rajta, hogy csináltátok? Könnyen ment? Van aki azt mondta, hogy úgyis eljön az ideje, majd a gyerek jelzi, mikor érett rá. Ez tényleg így van? Hajlandó néha belekakilni és pisilni, de ebben semmi rendszer, és nem is szól, mikor kell neki. Korán van még (2 éves a Dávid)?

Dolgozom két napja :cry:
De külön irodám van :D :D
Na jó, ez csak a véletlen műve. A főnököm nyugdíjba ment, és az ő irodáját, bútorait kaptam meg, mert máshol nem volt hely. Bőfotelben csücsülök, és vezetői bútorom van ülőgarnitúrával :D 8)
Remélem nem tűnik fel senki olyannak, aki ezt elvehetné tőlem :lol:

Képzeljétek (ez még csak titkos terv) (Ági el ne szóld magad a Zsolti előtt, hogy elmondtam :D ), szeretnénk második babát. Most fogy el a gyógyszerem, várunk három hónapot, aztán hajrá. És akkor így lesz 3 év a két gyerek között - persze ha olyan gyorsan összejön, mint a Dávid.

Lola!
Különben nekem is rossz most, hogy visszamentem dolgozni. Eddig is bölcsiben volt a Dávid, de most valahogy az van bennem, hogy nem tudok bármikor odarohanni hozzá (pedig eddig sem tettem). Kicsit kínlódok, de biztos megszokom majd. Dávid persze tök jól elvan a bölcsiben.

Na jó, megyek, még megnézem az e-maileket. Aztán csinálhatok most mindent, amire eddig egész nap volt időm :?

Lilla
lillaka
 
 


Yoda reinkarnációja

Kép
lillaka
 
 


Ann!

Ne haragudj, de hiába írod oda hogy nem akarsz senkit megbántani, minden szavaddal ezt teszed, és még egy kis esélyt se adsz a másik embernek hogy megismerd. Így nem is fogsz barátokat szerezni.
Én nem úgy ismerem magamat, hogy nyáladzós és tömjénezős lennék sőt inkább azért szoktam kapni mert kimondom amit gondolok és általában rossz dolgokat! És most is kimondom, hogy én ezek után amit itt leírtál, nem szeretnélek megismerni, még ha meg is gondolod magad, köszi én nem kérek belőled!
Jaaa és jól meggondoltam amit leírtam és őszinte is vagyok, remélem nem lett a számodra túl nyálas!

Bocsi többiek!

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok

Előszőr is nagyon sok boldog névnapot kívánunk az Áginak mi is.

Zsuzsi
Gratula a fogyókúrához,kitartást hozzá.Angelikának meg jobbulást kívánunk,reméljük megoldódik ez a veseprobléma.Nem lehet könnyű.Hogy viseli egyébként Angelika?

Ági
Mi is használtuk a tescos pelust,és én azt vettem észre h nem egyforma minőségűek.Értem ezt úgy hogy az egyik csomag tök bevált ,tényleg tök elégedett voltam,aztán vettem egy másik csomagot(ugyanazt a fajtát) és pár nap után kezdett pirosodni a popója,meg huzogatta nagyon a pelust.Hát mondjuk én ezt a 2 dolgot összekötöttme,de lehet h nem attól volt.Mindenesetre egy próbát teljesen megér.És ettől függetlenül néha néha veszek én is tescos pelust,csak éjszakára nem adom rá.

Lilla
Milyen újra dolgozni?Én tök nem kívánom vissza a melómat. Így itthon jól érzem magam.Csak ügye sajna muszály. Drukkolok nektek baba ügyben rreméljük pár hónap múlva már kettőtökért izgulhatunk. :) .

Gangi
Bocsi a béka miatt,de tényleg tök elfelejtettem :oops: .Majd meg tudod írni h hol lehet ilyet kapni?

Van még ilyen könyvrendelési lehetőség a www.bookline.hu -n is.

Erika
Az Anya tanits engem itt szokott lenni a millenium lakópark beli könyvesboltban.Ha meg nincs meg tudják rendelni és elég hamar meg szokott jönni. A cd ismét nálam maradt :) .

Hát talán mára ennyi.Ja még egy kérdés
Nem tud valaki jó helyet egy hétvégi pihire?Amit mondjuk meg lehet könnyen közelíteni vonattal. És nem is túl drága.

Na mentem Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


sziasztok!

Mi is megvagyunk csak volt egy kis gondunk az adapterrel! Eleinte 5-10 perc kellett, hogy működőképes legyen, később meg már fél órával előtte be kellett kapcsolni a gépet. Szerencsére márc.-ban vettük és még jótálásos, így kicserélték, de sajna az meg 5 perc után szétkapcsolt és utánna nem volt hajlandó kapcsolaltot létesíteni! De azt is kicserélték vasárnap és most ( kopp-kopp-kopp) működik! Ugyhogy most kihasználom és irok is!

Erika és Ági!
Nem csak Nektek van örült szomszédotok! Szerintem ritka az akinek nincs gondja a szomszédokkal! Nekünk a szembeszomszéd fia harmonikázni tanul! A másik lépiben a falszomszéd furulyázni! És alattunk egy örült lakik! Tavaly májusban költöztek ide, 3 honapig újitották a lakást, de csak hiltivel, és kalapálással ( ablakcsere nem történt !!!!!) Azt hittük milyen jó lesz, ugyanis fiatalok és van egy 14 honapos gyermekük! De a gyerek reggel fél 5-kor már ordit, este 11-kor még ordit! Ráadásul kapott a Jézuskától egy hintát amit a szobaajtóba szintén felfurtak, és hadd ne mondjam ritka hangos, ahogy a két fém szinte fogcsikorgatoan surlodik! És mindig akkor hintáztatja amikor letenném a Dórit aludni! Nagyon hangos, még a TV is fel kell hangositani!
Szerintem este 10.kor ott altatják el!
Ja és még minden nap kalapálnak vagy furnak!!!!!
Jan. 1. meg feljöttek este negyed 7-kor, hogy halkabban futkározzan a Dóri mert pihenni szeretnének!!!! Hát ha Én nyitottam volna ajtót nem tettte volna zsebre amit mondok! Könyörgöm a futás nem furás!!!!A Dóri meg nem hiszem, hogy akkora hangerővel fut, hogy Ő ne tudjon pihenni!
Ennyit a szomszédokról!!

Lányok!
Szeretném megosztani veletek hatalmas nagy örömömet!
15 hetes terhes vagyok! Júliusban lesz kistesó!
Az UH-n egy baba látható! A tarkóredő mérés is jó lett!
Jővőhéten megyek AFP-re utánna meg majd az UH! Jó lenne tudni a nemét! De ha a nővérére hasonlit akkor csak a születésnél tudjuk meg!

Nagyobb gyerekes anyukák!
Nálatok, hogy zajlik az alvás? A Dóri mostanában nemigen akar elaludni. Énekel, simogatni kell a hátát! Van, hoyg 1 kor leteszem és még 2.kor fent van és énekel! Viszont ha elkezdem simizni a hátát akkor 2-3 perc és 2 orát is alszik!
Kinél, hogy zajlik az elalvás! Mesélést élvezni, de már Ő is mesél velem! ( egyszer volt, holnem volt.....)

Sziasztok!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
moncsi76
 
 


Sziasztok!

Zsanka!
Tök jó az a cikk,mintha (majdnem) rólunk beszélne!!! :lol: :lol:
Hal: ami nagy sláger nálunk a baconos hal!Egyszerű és gyors.Bármilyen filézett tengeri hal jó hozzá.Én épp abból csinálom,ami akciós. A halat belocsolom citrommal,majd 10percet állni hagyom. Besózom,majd paprikás lisztbe forgatom. A tepsit kiolajozom,behintem zsemlemorzsával.Ebbe rakom a halat,majd betakarom szeletelt baconnal. Sütőben közepes lángon kb. 10-15perc alatt készvan.Rizzsel tálalom.
Kóstoljátok meg,isteni! A bacontől igazán finom,pikáns,nem fűszeres ize lesz.Picinek is bátran adható!!!!

Lolla!
Ezen a hétvégén megyünk!De majd megírom,milyen volt! Már visszafelé számolom a napokat! :P :P :P

Anita!
Hát elég nagy zagyvaság,amit írtál! :cry: Te magad érted?
1. Mi a fenéről beszélnénk másról,mint a gyerekeinkről? Hisz a nap 24óráját velük töltjük! A munkáról vagy a pasikról vagy az aktuális mozisikerről nem tudok mit mondani!!! :?
2.Miből gondolod,hogy az az őszinteség,hogy lehurrogsz valakit azért,mert 1-1 dolgot nem úgy csinál,ahogy te? Az élet számtalan területén létezik többféle jó megoldás: te is jól neveled a gyerekeidet,meg én is.DE MÁSKÉPP!!!!
3.Tényleg nem vagyunk egyforma emberek,ezért egyes dolgokról (mint pl hogy lehet-e igazi barátságot kötni a neten) mást gondolunk.Nekem pl. még nem sikerült!(mi is az az igazi barátság?!)
4. Mit tudsz te az én életemről? SEMMIT!

+1.
Egy nem túl régi történet jutott eszembe az Anitáról,elmesélem nektek!
Amikor a Dávid 2éves körüli volt( 1999-ben volt),sokat jártunk különböző játszóterekre.Ha jó idő volt,felültünk a bicóra (ő gyerekülésbe) és csaviztunk.Egy ilyen alkalommal találkoztunk egy anyukával,aki a kislányával volt ott. Ő szólított meg.Aztán kiderült,hogy tőlünk egy utcányira laknak,így utána sokszor találkoztunk. Ő pont olyan szókimondó volt,mint az Anita és természetesen csak az az út volt helyes,amin ő járt. Mindig mindenre voltak érvei,mindig mindent jól (sőt tökéletesen) csinált és mindig mindent megkritizált az őszinteség nevében.Pont mint az Anita!Engem ez nem zavart,elfogadtam ilyennek.Meghallgattam,amit mondott,sokszor elgondolkodtam rajta,de ritkán adtam neki igazat. Az ő életében is volt jópár kudarc,jónéhány rossz döntés,ami bizony azt bizonyította,hogy ő sem tökéletes.
Szóval mindezek ellenére jó barátságban voltunk,összejárt a 2 család.Amikor 2002 őszén úgy döntöttünk,hogy jöhet a Dávidnak a tesó, ő volt az első,akinek elmondtam. 2éven keresztül minden hónapban beszéltem neki az érzéseimről és a sok-sok csalódásról,hogy nem sikerült teherbe esnem.Aztán amikor 2évvel később mégis terhes lettem,ő tudta meg először. És amikor 2héttel később kiderült,hogy 3 baba jön..?!
A földbe döngölt!!!!A fene nagy őszinteségével keresztül gázolt az érzéseimen: hogy hogy lennék jó annya ennyi gyereknek,meg milyen felelőtlen vagyok,ha megszülöm őket,mekkora veszélynek teszem ki magunkat na és mi van ha itthagy a férjem,bemondja az unalmast stb.
Na ekkor betelt a pohár és úgy éreztem,bármit gondol rólam,bármilyen jó kapcsolatban vagyunk,akkor se jogosítja fel semmi arra,hogy az ÉN életemről, az ÉN érzéseimről így beszéljen!!!!
Szóval KEDVES ANITA !!!
TAPINTAT is létezik a világon!!!!

Szép estét!
Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Ági!
Útólag is boldog névnapot!

Zsuzsi!
Gratula a fogyihoz,mindketten ügyik vagytok! Bocs,a tudatlanságomért,de mi az hogy vérzik a veséje?
Angelikádnak meg boldog névnapot kívánunk és mihamarabbi jobbulást neki!

Moncsi!
Gratula a pocaklakóhoz!Miért baj,hogy simogatni kell a hátát a Dórinak,ha úgy elalszik???
Nálunk a picikkel nincs ilyen gond,ágyba be és alvás. De anno a Dávid ennyi idősen délután már csak a mi ágyunkban aludt (igaz ott 2-3-4órát is) és csak akkor ha én is odafeküdtem,míg elaludt.Bár megjegyzem mellettem 5perc alatt elaludt.Így én is sokszor aludtam vele (na ja akkor még megtehettem! :wink: )

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edi78 2009.11.16 09:19-kor.

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok Csajok

Megpróbálok mindenkinek válaszolni, én mindeg ezzel a névvel írtam sjnos van olyan akivel még nem taliztam mert én sem tudok mindenhova eljutni,hogy Angikám ilyen beteg, a veséje azért vérzik mert a bárányhimlőből visszamaradt neki egy szővődmény ami egy hajszálér betegség és egy éve és egy hónapja tart neki Henoch Schönline purpura a neve, a testében megpattanak az erek és véreznek kivüről olyan mint akit összaqvertek de az orvos szerint belülről is és a veséje nem birta a kiképzést és károsodott ezért vérzik.Azt hogy a kórházban meddig kell lenni e azt csak a Jó Isten tudja mert voltunk mimár ezzel itt Tbányán 6 hónapot is mégsem csináltak semmit vagyis adtak a gyereknek Rutascorbint mire Pesten azt mondáz azt ugyan minek adták neki mikor ennél a betegswégnél nem ér semmit. Jártunk vese gondiba is, ott meg kéthónap mulvára hívták vissza, peddig állandóan fáj a dereka meg a hasa. Most is Pestremegyünk az 1.számú gyerekklinikára a Tulassay Tivadar professzorhoz, de ő mint kiderült csak holnap tudja fogadni a gyereket és csütörtökön lesza biopszia, ezért ma még itthon leszünk. Tavaly a szülinapját kórházban töltötte mert 2 hétig eszméletlen volt, és 2 hónapig nemtudott járni úgy legyengítette a betegség, mert ráhuzódott az izületeire és dagatt felfele.

Kösszönjük a gyógyító energiákat.

A könyvek árából kaptam a 25 %-ék kedvezményt a posta ktg az fix szerintem.

Móni

Gratulálunk a terhességedhez és nagyon szóritunk nekede, hogy minden rendben legyen.

Gangi

Ha ma reggel olvasod ezt a levelet megszeretnélek kérni valamire, fontos lenne mert ma van egy állásinterjúm.

Angelikának azért nemilyen látványos a fogyija mert neki csak 10kgtól kell megszabadulnia, míg nekem 50 kgtól, de ő sem csügged csinálja becsülettel pedig csak 6 éves lesz. Ezen a héten azt esszük mint az Gangiék múlthéten mertaz változatosabb mint amit nekünk írtak és a kislány is szívesebben fogyasztja.

Puszilok mindenkit majd jövök

Zsuzsi
Kép
Kép
zzsuzsi
 
 


Sziasztok

Csak gyorsan jövök egy picit.

Móni
Gratula a babához. Drukkolunk hogy rendben menjen minden.Alvással kapcsolatban nem tudok sajna tanácsot adni,mert mióta beteg volt a Timi azóta nála elég gáz az alvás.

Lola
Elfelejtettem este írni,hogy most nyílt itt dózsakertben a sárgaházban majdnem az esküvői szalon mellett egy jelmezkölcsönző.Ha másért nem ötletért be lehet nézni. De a Soma ötlete nagyon jó.Tetszett nekem is.

Edi
Én aTimit már vittem 3-4 hónapos kora óta ilyen babaklubbokba.Nem csinált eleinte semmit,csak nagyon figyelt. Aztán a talik után mindig valami újdonsággal rukkolt elő,jót tett a fejlődésének szerintem nagyon. Szerintem nyugodtan gyertek ilyen helyre,max kicsit tudsz te is kikapcsolódni a kicsi lány meg nézelődik. A máltai egyébként a bánhidai lakótelepen van,majdnem a plussz mögött,a 10 emeleteseknél.

Na mentem Timi nemsoká ébredezik
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


sziasztok!

Szoktalak benneteket olvasni, ha írni nem is mindig van időm.

Reni!

hogy szoktattad "ki" a rácsos ágyból Benedeket? milyen módszerrel?
Izát szeretném én is már a nem rácsosban altatni, de mindig nekiindul,lemászik, ha ott akarom altatni.

Móni!

Gratulálok ez úton is :D

Csajok!
mindenkinek kitartást ebben a lucskos időben a lurkókkal!!
Január, február, itt a nyár :D

sziasztok

Kép
smariza
 
 


Lilla!
Irigyellek a bútorok miatt, a főnök miatt meg nem! :lol:
De jó hír, hogy lesz kistesó... márhogy tervben van. Képzeldd én is pont ezen dilemmáztam, most ebben a hónapban vettem 3 havis fogigátlót, hogy lehet, hogy újabb 3 hónapit már nem íratok... Mi annó nem vártuk ki a 3 hónapot a gyógyszer után... de pont a 4.-ben lettem terhes Somával. Most viszont úgy érzem, több időbe telne... hát nem tudom, lehet hogy még idén is terhes szeretnék lenni???? :oops: :?:
Bilizés: szerintem még korai, Nekem Soma 2 évesen ugyanígy volt, mint a Dávid, néha belekakilt, szerette is a bilit, de nem volt abszolút tudatos! 1-2 hónappal 2 éves kora után elkezdtem otthon levenni róla, de mondanom sem kell, mindenhova odapisilt, a kakival megvárta a pelust, pedig azt rendszeresen csinálta már (1 nap kétszer), feladtam, 1 hónap múlva újra próbálkoztam. Viszont 2 év 9 hósan kábé 2 hét alatt maga szokott le, eleinte csak otthon, vagy bent pisilt, kakilt, játszótéren, kinnt sosem, nem szólt, becsorgott, bement...

Móni, nektek nagy-nagy gratula. Emlékszem írtad "nemrég", hogy szeretnétek, akkor elég hamar összejött! Mondtad már a Dórinak a kistesót?

Smariza!
Mi Somát 2 hónappal a 2 éves szülinapja előtt szoktattuk kiságyba, persze még 1 hónapig volt leesés többször, de nem volt oldalrácsunk az ágyon, hanem takarót, vagy nagypárnát tettem az ágya mellé, hogy arra essen! Következetesség, mert volt, hogy nekem is kijött százszor, vagy nagyon sírt (volt hogy hányt is, még itt is panaszkodtam annó sokat..), akkor mindig visszamentem, de egyre hosszabb idő után. Hát nehéz volt, kábé 1,5-2 hét! Amúgy ekkor már kimászott a kiságyból és az rá nézve veszélyes volt, mert nem volt kivehető rács, tehát kényszerhelyzetben voltunk, ha nem akartam, hogy fejre essen! :roll:

Lívi!
Köszi a jelmezkölcsönzőt, lehet elnézünk majd arra valamikor! Tegnap már amúgy azt mondta, hogy szőlő akar lenni (az a jele), azt könnyebb lenne megvalósítani.

Edi!
Amúgy a kakukkósóra jelmezt, kartonpapírból gondoltam v.hogy, hogy abból házikót eszkabálok, kivágom.... a madarat nem tudom hogy oldanám meg... nem vagy egy nagy tehetség, sajna!

Gangi, Erika, Ági!
Akkor az Alexandránál nagyobb kedv. van, mint a librin, mert tegnap néztem, ott csak 5 %. Amúgy én rendelnék, mert találtam 2 könyvet is, első nekifutásra. Nekem nem sürgős, szóljatok, ha rendeltek, csatlakozom! Somának minden héten vehetnék új könyvet, nem bánja. Mondjuk én sem, januárban már 2 könyvet vettem neki. Még mindig jobb, mint ha Pokémont, meg puskát kérne, nem?

Lőjjetek már le, annyit dumálok... :oops:

lola77
 
 


Na a pontosítások:

idén Én is...

a pelust vettem le róla

Következetesség amit tanácsolni tudok!

Nem VAGYOK egy nagy tehetség!

lola77
 
 


Sziasztok!

Bocs mindenkitől, nincs sajna több időm, csak valami eszembe jutott:

Lola:
Kismadarat lehet kapni a kakukkos órához a kézműves boltban. Itt a bánhidaiban biztos láttam. Esetleg Soma kinyújtogathatná, bár én se vagyok egy nagy kreatív...
Bálint királyfi szeretne lenni, karddal, pajzzsal, azt hál' Istennek könnyű megcsinálni, bár ha díjaznák biztos nem a legötletesebb.

Aranka: Kűldem mailt.

Most rohanok főzni, utána szülőire.

Rena

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Edi:
Múltkor kérdezted mekkor a férjecském,hát kicsit nagyobb,mint 190 :lol: ,pontosabban 4 cm-rel.Olyan édi Kata azon a képen ahol kereztbe tett lábbal fekszik,olyan mintha várna valamire :lol: .Miket csinál már?

Edit:
Jó kikapcsolódást a hétvégére.Próbálj meg ne a gyerkőcökre gondolni,aztán várjuk az élménybeszámolót.

Móni:
Nagyon gratula a picihez.Július?Én is akkor születtem :lol: Dóri tudja már?Mit szólt hozzá?Alvással kapcs.sajnos én sem tudok tanácsot adni,mert nélunk leteszem és alszik is egyedül nem kellek neki.Mondjuk én kis kora óta ehez szoktattam.Ha felsír bemegyek betakarom és szó nélkül kijövök ,nem szólok hozzá.Nálunk ez bevált.
Ja ezek a hülye szomszédok.Nálunk most azt csinálják,hogy este 11 kor fekszenek le és zenére alszanak el,de nem halk zenére :twisted: Én azt hittem hogy a hang inkább lefelé megy és felfelé nem :oops: Jól kifogtátok ti is.

Zsuzsi:
Nagyon sajnálom Angelikát.Szörnyű lehet amiken átmentek,mentetek...
Nekem a Dorkának van baj a veséjével,őt mütötték is,de a ti bajotokhoz képest ,neki szerencsére semmi baja.Mi is az 1-es szmú gyerekklinikán voltunk2*.Ezt a dokit nem ismerem ,nekünk a Kiss doki volt a a sebészünk,és a Máttyus a főorvos.Kitartás ,sé sok-sok erőt küldök++++++++++++++++++++++++++++
Fogyihoz meg gratula,csak így tovább.

Gangi:
Eldöntöttétek már hol műtik Lackót?Sokat tudnék mesélni Pest hátrányairól,de rád bízom teljesen a döntést,és nem akarlak befolyásolni.Győrt nem ismerem ott még szerencsére nem jértunk.Én a te helyedben tuti tb-ra mennék,mert a 2 napot bárhol ki lehet bírni,és tényleg a bármire szükséged van csak hazaugrasz.Pl:lezuhanyozni vagy bár minek...

Megyek mert már fennt is van Dorka aludt vagy 1 órát :cry:

Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok,

Anitás témához inkább nem szólnék bővebben, mert hasonló a véleményem, mint amit már írtatok: Tessék eljönni a talikra, babaklubba és ott ismerkedni tovább!!!
Ja és én is találkoztam már olyannal, hogy a túl szókimondó őszinte emberrel azért szakadt meg a kapcsolat, mert az a másik lelkébe gázolt (többször is).

Mi nagyon szerettünk volna menni a héten babaklubba, de Rolcsi hazahozott vmit az oviból és most eléggé köhög, nem is vittem már hétfőn. Volt kint a doktor néni semmi komoly, csak köptető kell. Réka megkapta az oltást (15 hós, nem is sírt)
Ezenkívül megnézte Réka vérvétel eredményét, vashiányos és rossz az Immunglobulin A érték (ettől lehet töbször beteg, mert mindent elkap), további vizsgálatra Bp-re kell menni, egy immunológus-allergológus szakemberhez. És ha már oda megyünk Rolit is meg kell nézetni a gyakori köhögés miatt. Febr.05-re kaptam időponot és férjem is tud jönni szerencsére.

Rékának közben elkezdett folyni az orra...
Szóval itthon gyógyulunk és készülődünk, mert szombaton indulunk síelni Ausztriába 8 napra oda ahol tavaly is voltunk (nagy havazás van kint).
Pici Réka itthonmarad a nagyszülőkkel, Roli jön velünk és a ház aljában lévő síoviba megpróbáljuk majd beíratni.

Edi, jó pihenést Nektek a hétvégén!

Áginak Boldog Névnapot (bocsi a késésért)!

Moncsi, nagy-nagy gratula!!!
Megértem, hogy eddig vártál a közléssel, de hogy bírtad?
Annó én a poz. tesztet is megírtam (igaz akkor kb.4-en voltunk fórumlakók)

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára edi78 2009.11.16 09:19-kor.

Kép
Kép
edi78
 
 


Líviéknél a telefonommal készített képek közül a kettő legjobb (a többi nagyon homályos):

Kép

Kép

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Edi78,

Nagyon ügyes Kata, hogy már ennyi mindent csinál!!!

Jobbulást neked és óvatosan peteéréskor Gyurikával!!! (kivéve persze ha kistesót szeretnétek... :lol: )

Rékának itt Tbányán vették le a vért (már augusztusban is szerette volna dokinőnk megnézni ezt neki, de akkor 4 hónapon át a bürokrácia miatt nem volt ilyen IgA vizsgálat).
Az eredmény nem volt csillagos és csak annyit jelzett kevesebb mint 0,34, de ez is feltűnt a dokinőnknek és előszedte a biztonság kedvéért az értékhatárokat és így kell most Pestre menni a Budai gyermekklinikára a II. ker-be...

Majd megírom, hogy mi a fejlemény.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Gangi:
Megoldódott a kérdés hova vidd Lackót műtétre.
Ma voltunk vesegondin,és beszéltem keresztanyámmal,és ő mondta hogy 4 év alatti gyereket nem műtenek tb-n.Csak Győrben csinálják.Ennyit tudtam meg a dologgal kapcsolatban.

Edi:
Nagyon ügyi Kata.Fu marha rossz amikor tök sok idő után sajan újra megjön.Nekem szerencsém volt ,mert addig nem jött meg amíg szoptattam.Ahogy megjött,úgy el is mennt a tejem.
Dorka mindig azt csinálta,csinálja hogy bemutat valami új dolgot,és ennyi,jó sokat kell várni mire újra produkálja magát.

Tegnap lebukott a kiscsaj.A háóbol a szobájába a nappalin keresztül mennt egyedül,és vissza is.Újdonság volt a kezében és elfeledkezett róla hogy nem fogom :lol: É stök sokat játszott a hütőn lévő hütőmágnesekkel,úgy hogy egyedül állt.Úgyhogy tud a kiscsaj ha akar 8)

Cirmike:
Ha már nem írnál akkor jó sielést nektek,sok hó már van szerencsére.8 nap Réka nélkül?ÉN már azon görcsölök,hogy ha megyek kórházba 3 napra akkor mit csinálok Dorka nélkül :cry: A gyerkőcöknek meg jobbulást.

Amúgy vesegondin szerencsére minden teljesen rendben van Doresszal.Szépen fejlődik,jó sok foga van,és a pisije is teljesen bacimentes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No léptem,Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!

Ági!
Reggel várunk Titeket!
Dorka nagyon ügyes!!! Most akkor már megy egyedül? Vagy csak,ha nem figyel oda? Julcsi épp az előbb lépett 3at :) Nagyon büszke volt magára,fülig ért a szája :lol:
Jaj majdnem elfeledtem: Anyósomtól kaptunk tescos pelust. Ha gondolod adok belőle,hogy ki tudd próbálni.

Cirmike!
Jó utat kívánunk És jó pihenést! Rolcsinak,Rékának jobbulást!

Edi!
Kata nagyon ügyi,hogy ilyen sokmindent csinál. Együtt érzek veled! Nekem decemberbe jött meg újra. Akkor volt,hogy Julis alig cicizett. Most januárban pedig már teljesen leszokott róla. Kata nem érezte meg?

Zsuzsi!
Angelikának jobbulást kívánunk és sok erőt!

Móni!
Nagyon gratulálok a kis pocaklakóhoz. Jó egészséget és vigyázz magadra. Dóri mit szól a kistesóhoz? Választattatok már neveket?

Szép estét mindenkinek!

Julis nem bírja cérnával nélkülem! :)
angika
 
 


Sziasztok!


Lillaka
édes Dávid a kabiban :lol:
Sajnálom,hogy ilyen főnök jutott neked viszont szép irodában dolgozhatsz,elképzeltem ahogy leírtad :P

Lívia
köszi a könyvesboltot amit írtál,majd megnézem.
Az alexandrába ma iírtam e-mailt,hogy megkérdezzem,mikor lesz feltöltve az online boltjuk,azt írták vissza,hogy amik náluk hiánycikk,az országosan is,sajnos :evil:
Úgyhogy marad a várakozás.......
Amúgy azért ragaszkodok az alexanrdrához,mert így 25%-kal olcsóbbak a könyvek mint a könyvesboltban. :lol: :P

Edi
olyan jó,hogy olyan lelkesen írsz mindig,hogy mit csinál már Kata,hogy telnek napjaitok,olyan jó olvasni :D
Ügyes kislány,már várom,hogy pénteken gyertek a klubba :wink:
Igen,jól láttad Viki Prince Oliver bodykat hord,nagyon szeretjük,bár drágább mint a piacos,de nagyon jó minőségű,nem bolyhosodik,mérettartó.
Én itt a neten vettem ősszel 15 db bodyt/86,92-es méretből/és 3 felsőt/98-104-es méretben/.
Jobbulást a hasadnak!!!!!!!!!!
Nekem akkor jött meg először amikor a Viki 13 hónapos volt,monduk nem is bántam,hogy addig nem volt semmi,csak szülés után 7 hétig...

Cirmike
nagyon jó utat,érezzétek jól magatokat!!!!!!!!Képek ugye lesznek? :P
Gyógyenergiát küldök a gyerekeknek++++++++++++++++++
Majd várjuk az eredményeket!
Jó a kép Rékáról és Timiről :wink: ,aranyosak a csajok :D

Ági
de kis cserfes,eszes kiscsaj a Dorka,mégis tud már egyedül menni :lol: lehet,hogy névnapi ajándéknak szánta neked? :lol:
Szuper,hogy minden oké veletek!!!!!!!!

EDi
még elfelejtettem,íme a topikunk anyuka résztvevői:
Te,én :wink: ,lrita,lola,reni,lillaka,hugi,edit,anita,gangi,cirmike,aranka,lívia,ági,angika,máguska,zsanka,mázsa,moncsi,csanita
azt hiszem ennyien vagyunk,bár vannak akik nagyon régen jelentkeztek:remka,melinda,nóri

Puszi mindenkinek,holnap klub a CS-S-ben :lol: :lol: :ERika

cseriviola
 
 


zsuzsi kimaradt a felsorolásból,bocsánat! :oops:


Jó sok havat holnapra,ami meg is maradjon,mert akkor holnap du.szánkózni menénk Vikivel,csak még nincs szánkónk :cry:


Puszi:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Már megint én vagyok,hála a gyagya agyamnak :oops: :P
Zsuzsi
ma láttam kiírv az intersparban van felvétel eladó-pénztáros munkakörben.
Hogy vagytok?
Mikor születtek pontosan a gyermekeid?
Angelikának nagyon boldog névnapot kívánunk/inkább egy kicsit előbb mint később :P /
Kép

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Angelikának :oops: :oops:
Kép Kép

cseriviola
 
 


sziasztok!

Ági!
Végülis ha minden igaz, itt műtik Lackót, de pontosabbat majd pénteken tudok meg mert akkor talizunk a sebésszel és beszélünk meg mindent. Nekem a múltkor egy szóval nem említette, hogy itt nem műtenek 4 év alatt, na majd most kiváncsi leszek.
Dorka csak szerény és nem akarta mutatni hogy tudja Ő ezt egyedül is :lol:

Én benne vagyok a közös könyvvásárlásban, bár nem tudom mikor lesz :(

Mi sajna nem tudunk menni a pénteki babaklubba, úgyhogy tudosítás kérek és persze képeket!
Holnap meg jó mókát a CSALÁDSEGÍTŐ-ben hehe :lol:
tök jól hangzik igaz Zsanka??? 8)

Editéknek jó pihenést és persze irigyek vagyunk, mindenkire ráférne, persze rátok 3xosan értendő plusz még egy :)

Cirmikééknek is jó síelést, azt vigyázzatok ám!!!!

Lilla!
Annyira félek hogy ha visszamegyek mi fogad engem is :( bizti nem kapom vissza a régi munkaköröm :( habár lehet nem is lenne jó ha másik gyereket is akarunk.


Móninak pedig itt is gratula :)

Kellemes éjszakát!
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Újra én!

Erika!
Már kb 5000x le akartam írni, hogy a zsuzsiék kb ugyanazt a fogyit csinálják, mint a Reni, az Aranka és én. a házipatika 5hét 5kiló elnevezésüt és ott is a GI menűset, de szerintem a cukorproblémás is jó.

Jaaaaaaaa és még annyit hogy én vagyok a tetején bibibiiiiiiiiiii 8) :lol:

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?