Éva!
Ha esetleg Borcsa még nem válaszolt volna:
a legtöbb kisgyereknek ilyen problémái vannak, és az sem mindegy, hogy mennyire "megy bele" a betegségbe és hogy hány nap alatt lesz túl rajta.
A tiéddel azonos korú kisfiam egyetlen egyszer fázott meg, pár hete történt (hülye vendégek rányitották a teraszajtót), hát másnapra már bugyborékoló takonnyal ébredt. Én meg szívrohamot kaptam, hogy jaj istenem, megéltünk 14 hónapot úgy, hogy nem volt beteg, most mi lesz. Hanyatt-homlok rohantunk vele a doktornénihez. Nekünk a gyermekorvosunk is ismeri az FLP-s termékeket, bátran ajánlgatja, mivel ő maga nem FLP-s, a betegek részéről nem érheti az a vád, hogy üzleti célból nyomatja. Meg is szokta mondani, hogy nem tud közreműködni a beszerzésben, járjanak utána. Nos, a minimanómnál egyetlen egyszer mértem hőemelkedést, kb. 2 órán keresztül fájt a torka (már a következő etetésnél nem torzult fájdalmas grimaszba az arca minden egyes nyelésnél), gyakorlatilag másnapra rendbe jött. Aztán persze még vagy 3-4 napig szívogatni kellett az orrát, ez nem múlt el egyetlen nap alatt. De eleinte naponta 3x-4x, utána már csak ébredés után és lefektetés előtt.
Az FLP-s termékcsaládban az a jó, hogy van lázra, torokfájásra, orrcseppként és fülcseppként is használható tömény és színtiszta aloe vera tartalmú készítmény. (Az egyikkel a torokfájás pl. 2-3 óra alatt elmulasztható.) Egyébként pedig nagyon jó immunerősítő aloe gélek vannak, és olyan KIDS multivitamin rágótabletta, amit imádnak a gyerekek, mert állatfigurás, narancsos és szőlőízű, még vigyázni is kell vele, nehogy cukorkaként megegyék! Bár, mivel természetes alapanyagú, akkor sem lenne semmi baja, legfeljebb egy kiadós hascsikarás és hasmenés, mert olyan, mintha megevett volna 100 kg gyümölcsöt. :-)
És ha valaki azt gondolná, hogy a vitamin az vitamin, akkor is, ha a nap érlelte gyümölcsökben található növényi kivonatokból van és akkor is, ha a gyógyszergyárak laboratóriumaiban kémiázták össze... hát arról külön előadást lehetne tartani, hogy mi a különbség. :-)
Akit érdekelnek a részletek:
anna_flp@freemail.hu