Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Macsek! Örülök, hogy nagyjából egyidősek vagyunk, bár attól tartok, nem sikerült jól felraknom a vonalzót, mert ápr.22-23-at mondott az orvosom, és elvileg már 27 hetesnek kellene lennem. 15%-os gerincferdülésem van és derékfájós vagyok + rövidlátó, így az orvosom azt mondta, hogy lehet, hogy császár lesz, a baba méretétől és fekvésétől függ.

Crissy, Gorana, üdv! Remélem, minden rendben lesz! :)

Kép
Vendég
 


Nika, GRATULÁLOK!! Gyors felépülést, sok tejet és jó babázást kívánok nektek!

Gyanixi, örülök neki, hogy jobban vagy és hogy még úgy néz ki, nem akar sietni a bébi.

Pannica, teljesen meg tudlak érteni, milye rossz ez így már a végén. Én sajnos teljesen kivagyok már. Reméljük, most már a babád nem várat soká magára. Drukkolok nektek!

Berzkat, előre is köszönöm szépen a drukkokat. Őszintén bevallom, hogy be vagyok szarva. Főleg azután, amiket Kriszlány írt. Téged miért császároznak? Én már nem is tudom, mióta érzem a jóslófájásokat, talán két hete. Már annyira egybefolyik nekem minden. Bár azt sem tudom eldönteni, hogy ezek "igazi" jóslók-e. Rettenetesen "dolgozik" a méhem, de nem mensiszerű görcsök ezek, ezért nem tudom.

Elizabeth, örülök neki, hogy meggyógyultál! Reméljük, nem lesz már ilyen baj a baba megszületéséig.

Rekanna, kiváncsi vagyok, mit mutat majd neked a gép.

Hát, ahogy már írtam, én egyszerűen rettenetesen szarul érzem magam. Tegnap éjjel volt a legrosszabb éjszakám eddig. Hajnali 5-ig nem aludtam, legtöbbet le-fel járkáltam a szobában és jajgattam. Csak 5 körül lettem jobban, kb. 2,5 órát tudtam aludni. Én már a baba születése előtt hulla fáradt vagyok, pedig most kéne tartalékolni az energiámat, de ez nekem nem megy.

Zsana, köszi szépen a drukkokat. Várlak ám majd! Ezek már komoly jelek nálad is, úgyhogy szerintem nem fogsz sokat késlekedni. Majd gondolok rátok és drukkolok! Én már a türelmetlenség megtestesítője vagyok teljesen. A kínlódásaim miatt is persze. Arra gondoltam, lehet, hogy a hozzám képest nagy méretű baba miatt is ilyen nehéz a vége nekem. Persze lehet, hogy ez csak peches vagyok és nem függ össze ezzel.

Ancsa, köszi szépen neked is a drukkokat, aranyos vagy!

Üdv az újaknak és sok sikert nekik!

KépKép
nanett
 
 


Nikának nagy gratuláció!Óriási baby lehet!

KépKép
vicuska
 
 

 
 

Nanett: ne idegeskedj, gondolj arra, hogy mar csak a holnapi napot kell kibirnod es vege ennek a kinlodasnak. Szepen elaltatnak, tulleszel a csaszaron es te egyszeruen szerences leszel, minden siman fog menni :D tessek ezt ismetelgetni. (Fura hogy en probalom tartani benned a lelket talan meg kene fogadnom a sajat tanacsaimat neha :?

Rekanna: ezt az eper evest en is hallottam anyukamtol, amikor en szulettem o is sokat evett. (de sztem babona :) ) Elozo heten voltam a korhazban a szoptatas eloadason es nekunk azt mondtak, nincs semmi igazan ami fokozza a tejmennyiseget, a lenyeg, hogy egeszsegesen es valtozatosan kell enni, mindent lehet es kell is! Egyedul a tul fuszeres eteleket kell kerulni, mert az megvaltoztathatja a tej izet es vannak babak akik nem rajonganak az erosen fuszeres tejcsiert :D A szoptatas alatt kb plussz 500 kcal bevitel kell, amit persze nem nasik fogyasztasaval kell fedezni.

Lanyok! En is kivagyok mar, de a vonalzom kicsit csal a dokim szerint febr 5-re varhato ami meg 14 nap!

Tudjatok mivel keszitenek ki mostanaban a barataim? A telefonalasi sorrenddel! Tiszta orulet! A legtobb baratunk azt probalta megigertetni velem, hogy ot hivjuk fel eslokent (anyukam utan) ha meglesz a baba! Es azonnal! Nem tudom hanyan allnak sorba az elso helyert. Hat normalisak, mondjatok meg?? :evil: Valoszinuleg orulni fogok, hogy elek szules utan, nem hogy a fel barati kort vegighivogassam... En ertem, hogy lehet, hogy nem gondoljak 100% komolyan meg orulok, hogy gondolnak rank csak hat most nem vagyok vicces kedvemben...

A masik, hogy folyton kerdezgetik: na mi van? na meg mindig semmi? de azert mar tudod hogy mikor jon nem? ( :roll: honnan a francbol tudnam) Csak nekem vannak ilyen draga barataim?????

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Sziasztok kismamik!

Chrissyy:
Úgy értettem,hogy nekem nem kellett ilyen eseményen átmennem. Nem is tudom,hogy vészelném át. Vannak persze az embernek mindig problémái,de ezek semmik a tiédhez képest. Tényleg nagyon drukkolok nektek!! Igazán megérdemeltek egy gyönyörű,tünemény kisbabát,és MEG IS LESZ,hidd el!! Semmiképp ne adjátok fel. Ezt az egészet csak egy kisbabával lehet feldolgozni - valamennyire. (Anyukámnak két hetesen halt meg a kisbabája,aki a bátyám lenne. Csak a mi születésünk után tudta feldolgozni...)

Macsek:
Akkor küldöm a mintákat!!! :D :D :D :D

NIKA:
GRATULÁLOK!! Jó ég,4 kilós baba!! És 44 óra??? Én egyszerűen nem értem,miért hagyják ennyi ideig szenvedni a kismamákat? Nekem az a 6 óra,amíg a fiam született,maga volt az örökkévalóság,és NAGYON kifáradtam.De hogy ezt 44 óráig????

Rekanna:
Eper???? Hát ez meglehetősen érdekes tanács. Én úgy tudom,hogy a szoptatás alatt nem lehet ilyeneket enni (eper,málna,szamóca..),mert allergén,és ez a tejbe is "átmegy". Ezt aztán még a baba 2 éves koráig nem is kaphatja..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan beugrom az NST előtt.

Barbamami:
igen, én is az allergia miatt gondoltam volna, de most több helyen is azt olvastam, hogy elvileg csak a fűszereket, hagymát, koffeint meg ilyesmi ételeket kell kerülni. Különben lehet, hogy nálunk nem lesz allergiás a baba, mert én sem meg a férjem sem vagyunk semmire allergiásak.

Nanett:
nem csoda, hogy rosszul alszol, mondom én is, pedig még nálam valószínűleg messze a szülés. Ne izgulj, lesz energiád, más is szült, valószínűleg sokkal rosszabb kondiciók mellett.

Pannica:
én is feb. 5-én szeretnék szülni, akkor jön vissza a dokim a szabijából és ez egy jó dátum (én okt 5.-én születtem). Naptár szerint feb 1.-re vagyok kiírva, méret szerint a computer febb 22.-t dobott ki, de ez állítólag hülyeség, mert eddig nem volt, csak 1-2 napos eltérés, csak hát a végére mégsem nőtt meg annyira a baba.

Kép

Kép
rekanna
 
 


Nanett: sajnálom, hogy ilyen pocsék éjszakád volt! Valószínű, hogy Te kicsi vagy a baba meg ahhoz képest nagy! Biztos már nagyon eleged lehet!, de csak arra gondolj hogy holnap már a kezedbe foghatod a babádat! Ja, és ne félj, a Délpestiben nagyon jó orvovsok vannak, úgyhogy nyugodj meg! Minden rendben lesz. Holnap ha Veled nem is hátha a férjeddel összefutok, és akkor többet tudok majd rólatok. Tényleg megvan, hogy kinek írsz SMS-t? Remélem tudsz ma éjszaka aludni majd egy kicsit, mert az nagyon fontos lenne!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Nika: remélem rendben vagytok és tudsz egy kicsit pihenni is! Nem semmi megint egy 4 kg-s gyerkőc! Biztos nem lehetett könnyű! Jó egészséget kívánok!

Őzi: nem akarlak siettetni, de ígértél valami történet félét... 8) már nagyon várom, biztos tanulságos lesz. Jól vagytok? Te hogy vagy?

Rekanna: várjuk az infót mi volt az NST-n!

Barbamami:
már akartam írni, hogy csodállak, amiért ilyen jó a kézügyességed, és ilyen ügyes vagy. Meg szerintem ehhez kitartás is kell. Régebben én is nagyon szerettem fülbevalókat és ékszereket csinálni drótból meg gyöngyből, és egyéb jó kis dolgokat, de ilyeneket amiket te csinálsz sose tudtam, csak csodáltam azokat akik igen. Egyébként én sem értem hogy van ez, hogy ennyi ideig hagyják a kismamikat vajúdni???? És ez már nem az első sztori. Kezdek félni...na, ilyenkor azért kicsit irígylem a császárosokat, még ha ezért a mondatomért meg is vettek, de 44 óra az szerintem nem normális!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Sziasztok...

Nika először is CONGRATULATION TO YOU!!!Hú a 44 óra nem semmi...

NEM AKAR VALAMELYIKŐTÖK VÉLETLENÜL OLYAN SZÜLÉSTÖRTÉNETET ÍRNI HOGY..PHU GYEREKEK BEMENTEM TÖK JÓ VOLT SIKERÜLT A GÁTMETSZÉS IS 1Ó ALATT MEGVOLT A BABA...STB!!!! :lol: :lol: :lol:
Vagy akkor ilyenben ne is reménykedjek??? :roll:

Nanett
Ne legyél elszontyolodva,próbáld meg úgy felfogni hogy legalább már a végén vagy és láthatod a pocaklakót hamarosan,és elfelejtesz úgyis minden rosszat utána(gondolom..) :lol:
...minden kórházról vannak negatív tapasztalatok a lényeg h bízz az orvosodban,és ennyi!!!

Dijcsi
Képzeld már egy jó ideje ugye lecseréltem a vizem ahogy mondtad a nátrium miatt,és képzeld azóta nem vizesedika bokám,kevésbé zsibbadok és egyáltalán nincs már 2hete vádligörcsöm..lehet h a kalcium pezsitablettának is köszönhető amit a doki felírt,de lehet h a víznek is van köze hozzá m kalciumot csak 1 hete iszom..a vizet meg már 4hete cseréltem vagy 3...szóval köszi :lol:

KI TART KB OTT AHOL ÉN??TI TUDTOK RENDESeN ALUDNI ÉJSZAKA???vagy ez mostantól eltart a 40.hétig??az kemény lenne... :shock:

Kép
nikky
 
 


ZSANA!!!
ÉN NEM VETLEK MEG!!!SZERINTEM IS SOK A 44 ÓRA..SZTEM A 10 IS..ÉS IGEN EGYETÉRTEK H TALÁN JOBBAN JÁR AKI CSÁSZÁRRAL SZÜL!!!
Szóval nem vagy egyedül a véleményeddel,ha lehetne én is kikerülném ezt a természetes szülés dolgot.... :D

Kép
nikky
 
 


Nanett, szoritok!!!!

Nika:
ezer gratula, nem semmi! Kivanom, legyen minden rendben innentol is!

Nikky: Azt hiszem, az 1 nap elterest tekinthetjuk kb. egyidonek :) Igazabol meg egesz jol alszom, azt az egyszeri felkelest leszamitva, amikor alvajarva pisilni megyek. Ja, meg szinte minden nap, de minden 2. nap tuti Rennie-vel tudok csak elaludni, mert nekem az elejetol megmaradt ez a nyelocso egeto gyomorsav feljovetel. De mindket kellemetlenseget megszoktam mar. Te miert nem alszol? Forgolodsz vagy csak jar az agyad? Vagy rugdal a picur? Az en kicsi lanyom szerencsere csak a pisileses felkeleskor mocorog ejszaka. Amugy tok jo, hetvegen mar nemcsak par masodpercenkent rugott eroseket, hanem apro sorozatokat is nyomott. Foleg a bal oldalamat tekinti boxzsaknak. Imadom!!!

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Zsana:
Nem hiszem,hogy bárki is megvetne a császárhoz való hozzáállásodért! Én tapasztaltam már mindkettőt,sajna mondjuk a császár előnyét pont nem.. De egyik se jobb vagy rosszabb a másiknál,mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya.
Ez a 44 óra nekem NAGYON durván hangzik. Jó,persze,nem tudom,honnan számolva 44 óra,nekem a fiammal "tiszta ügy" volt,mert a magzatvíz elfolyásától számoltam a 6 órát,de onnan aztán nem 10 perces fájásaim voltak.. :roll:

Nanett:
Szorítok neked nagyon! Főleg azért,hogy NE IDEGESKEDJÉL! A császárnak rengeteg előnye van,és azokat nézzed! (Pl. hamar megvan.., érzéstelenítenek.., nem kell komplikációtól tartani.., a babának se kell préselődnie, a császáros babák azonnal gyönyörűek!) A seb meg manapság annyira KICSI,hogy én nem is értem,hogy vette ki belőlem a doki ilyen kis nyíláson a babámat..
És tudod: A BABA A LÉNYEG!!!!!!!!!! SEMMI MÁS NE ÉRDEKELJEN!!!
Ha csak ránézel majd,annyira elérzékenyülsz,és BÜSZKE LESZEL!!!!!,hogy nem a császársebre figyelsz!!

Macsek:
Nekem is ég a gyomrom...,főleg este.. Az én kislányom is a bal oldalamat pécézte ki. Ugyanis totál keresztben helyezkedett el, a másik kettő is pont így érezte jól magát bennem. És mivel a jobb oldalon van a buksija,ha valami nem tetszik neki,azt a bal oldalamon jelzi, az utóbbi időben egyre nyomatékosabb módon. :D

Nikky:
Ha ezt szeretnéd,én írhatok neked egy light-os szüléstörténetet, csak vajmi kevés köze lesz a valósághoz.. :D :D
Nagyjából 1 hét van közöttünk,hát az alvás nekem se megy valami fényesen. Nem is az a bajom,hogy ki kell mennem pisilni, mert amúgy is ránéznék a gyerekekre,hogy nem takaróztak-e ki. Csak vissza kéne aludniiiiiiiii!.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Nika!
Nem semmi....44 óra....GARTULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!

CSak, hogy bíztassalak titeket, anyukám az első fájástól számított 1 óra mulva megszült engem... TEHÁT LÉTEZIK ILYEN!!!!!!!! :D

Barbamami,
azt elfelejtettem írni, hogy azért kérdeztem, hogy ki a dokid, mert aki mellettem volt csaj a kórházban, a dokidnál szült.NAGYONAgYON elégedett volt vele. ÉS mesélte, hogy ők 50-et adnak neki, de egy kismami társa megkérdezte, hogy mennyit kér és 150-et mondott.CSak azért írom, hogy ne kérdezd meg... :lol: :lol:

pannica,
nem csak neked vannak ilyen ismerőseid....KITARTÁST: és ne hagyd magad, szüléskor csak TI számítotok!!

chrissyy
ISTENEM...részvétem!MEg sem merem kérdezni, mi történt.
MINDENT BELE AZ ÚJ BABA PROJEKTBE!!!!! :D :D :D :D Hajrá!!!!!
Vendég
 


Sziasztok lányok!

El kell, hogy keserítselek benneteket!
Úgy néz ki, hogy megjött. Talán túl korán örültem volna?
Na sebaj, az élet megy tovább, talán majd a következő hónapban, vagy utána.
Ne haragudjatok, hogy egyenként nem írok vissza, de hirtelen nekem még olyan sokan vagytok.
Majd kibogózom, hogy ki kivel van, mikorra van kiírva.

Jók legyetek!

Akinek nem sok van vissza, annak kitartás, minden fájdalmat megér!

Csodálatos dolog a terhesség, de a szülés is. Még akkor is ezt mondom, hogy nem él a kisfiam.
Amúgy ahhoz képest, hogy nem tudott segíteni a szüléskor, 20 perc alatt kint volt. Szülőszéken szültünk, megúsztam gátmetszés nélkül, pedig pici vagyok (156cm és 45kg voltam, mielőtt terhes lettem, 60kg-val mentem szülni), és ennek ellenére 3,17 kg és 57 cm volt a kisfiunk. Ja, és gyönyörű baba volt, rajzolni nem lehet ilyen szépet!
De azért köztudott, hogy mindenkinek a sajátja a legszebb. De, hogy halva is ilyen szép volt!

Na mindegy vagyis nem, de remélem, hogy a következőről is így fogok majd áradozni.

Puszi mindenkinek!

Krisztina
Vendég
 


Szia Bacilivi!

Most már könnyen beszélek róla!

Ha szeretnéd, leírom részletesen, hogy mi történt.

Krisztina
Vendég
 


Chrissyy!

Ha így könnyebb, szerintem írd le oszd meg velünk a történteket!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Chrissyy, szerintem is ird le....

Kép
elizabeth25
 
 


Chrissyy:
Engem érdekelne a történeted,ha esetleg megírnád nekünk..! Nagyon aranyos vagy,a könnyeim is kijöttek! Komolyan fantasztikus csaj vagy! Talán kell még egy kis idő a szervezetednek az újabb babához. De ez kizárólag a baba érdeke, hogy minél tökéletesebb "környezetben" tudjon fejlődni!! Ahogy a soridat olvasom, irigylésre méltó lesz az a kis csöppség,aki megfogan majd a szíved alatt. Mert NAGYON-NAGYON TUDJÁTOK majd szeretni őt!
Szerintem MINDENKI NAGYON szívesen lát itt téged,attól függetlenül,hogy MIKOR fogan meg a kisbabátok! :D :D

Bacilivi:
NAAAAAAAAAGYON KÖSZÖNÖM AZ INFOT!!!!! Igaz,a Petivel se kérdeztük meg,mennyit kér a szülésért,és most se terveztük..., de ezek után biztosan nem fogjuk.. A petivel csak 20-at tudtunk adni.. De ennek ellenére egyáltalán nem érezteti velem,hogy mennyit adtunk. Mondjuk azért ha az ember kiszámolja, a terhesgondozás alatt is kiadunk egy 100-ast.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Nikky:
Én egy kicsit előrébb vagyok, mint te, de szerintem nem jelentős. Én már az elejétől fogva nem tudok igazán jól aludni, de az elmúlt hetekben borzasztó. Este hamar elalszom, persze miután vízszintesbe kerülök, de általában 3/4 4-4 körül felébredek, és reggelig szenvedek. Mikor kelni kellene, akkor persze alig van erőm kimászni az ágyból, és a munkahelyemen is úgy közlekedek mint egy holdkóros. Fura amúgy a szervezet, mert úgy tűnik, hogy kezd hozzászokni, és már egész jól viselem így is a napközbent.
Ma éjjel kivételesen nagyon jót aludtam, fél 6-kor ébredtem először, és egy kicsit még vissza is aludtam. Olyan kipihentnek érzem magam, hogy ma tuti nem fogok jót aludni.
Általában nekem is az a gondom, hogy felkelek pisilni, és nem tudok viszaaludni...

Kép
Kép
nikole
 
 


Sziasztok lányok!

Előre is bocsi, de szerintem hosszúra fog sikerülni!

Tavaly április 10-én tudtuk meg, hogy babát várunk! Először alig hittük el, de nagyon örültünk neki és boldogok voltunk. Az volt a furcsa, hogy semmi tünetem nem volt. Egyszerűen nem jött meg. Mikor már egy hetet késett, csináltunk tesztet, pozitív lett, de még túl fiatal volt. És rá 10 napra mondták meg, hogy van szívhang. Első babánk volt. annyit előzményként, hogy vérszegény voltam, vashiányos és alacsony volt a vérnyomásom is. De a terhesség velem negyon jót tett, erősebb voltam, pörgősebb, inkább csináltam bármit, csak leülni ne kelljen. Ja, és elmúlt a vérszegénység, vashiány, vérnyomás. Minden vizsgálati eredmény negatív volt, mindenki meg volt elégedve velem, azt mondták, hogy minta terhességem van. Sokan irigyeltek is érte. Szóval olyan aktív voltam a kilenc hónap alatt, mint még soha.
Aztán 16 hetesen már megmozdult, és ő is egyre aktívabb lett. Mikor várni kellett az orvosnál, a baby beindult és a velem szemben ülők majd meg szakadtak a nevetéstől, hogy mit csinál az a babóca ottbent. 20 hetes terhes voltam, mikor összeházasodtunk. Mondanom sem kell, hogy ő is kimondta apának a boldogító igent. Volt lakodalom is, végigtáncolta velem az egészet. Nászútra sajnos nem tudtunk elmenni, mert új volt a férjem munkahelye. Aztán teltek a hetek, minden oké volt. Jártunk szülés felkészítő tanfolyamra a 30.héttől. A 34.héten voltunk lagziba, ott is sokat táncolt ő is velünk. a 36.héten még elmentünk pecázni is. Aztán a 38.héten még elmentünk vidékre disznóvágásra is. November 17-én voltunk NST-n, minden rendben volt, 18-án is sokat mozgott és 19-én délelőtt még éreztem a mozgását, viszont este hétkor már nem tudtuk felkelteni, mikor a magzatmozgásokat kellett volna számolni. Másnap 20-án mentem mindenképp a dokihoz, hogy kiiratom magam szülési szabira. Így is lett. Kérdezte, hogy van-e valami panasz, akkor szóltam neki, hogy nem érzem a mozgást. Gyorsan csinált egy uh-t, és 15 perc keresgélés után mondta, hogy sajnálja, de nincs szívhang. Menjünk be a szülőszobára, mindenképpen még ma meg kell szülni a kisfiút. Azonnal értesítettem a férjem, jött értem és bementünk. Reggel 9.37 volt, mikor odaértünk. Felvettek, megvizsgáltak, majd ott is csináltak uh-t, sajnos ott sem volt szívhang. Utána már a férjem is bejöhetett hozzám. 11.15-kor nagy nehezen burkot repesztettek. De még ekkor sem indultak be a fájások. Vagyis voltak, csak nem erősek. Aztán órákig senki, csak sétálgattunk fel-alá. Du. 4-kor kaptam egy méhszáj puhító gélt, ekkor feküdnöm kellett két órát, hogy ne folyjon ki. Addigra már olyan fáradtak voltunk, hogy két fájás között aludtunk. Este 6-kor szóltak, hogy felkelhetünk, akkor elmentünk a zuhanyzóba, ott vajúdtunk egy órát, nagyon jó volt, utána a labdán egy órát, majd este nyolckor átmentünk egy másik szülőszobába, ahol a szülőszéken vajúdtunk tovább. Ott is a két fájás között aludtam a férjem ölébe, de mikor jöttek a fájások, olyan éber voltam, mintha nem is én lennék, és addigra már a férjem is érezte, hogy mikor jönnek a fájások, így szó nélkül tudta, hogy mit kell csinálni. Este 21.10-kor már a tolófájások jöttek. Annak ellenére, hogy szinte aig tudtam magamról, félre beszéltem, 45-50 másodpercig folyamatosan nyomtam. Az orvos is és a férjem is meg volt lepődve. Már attól féltek, hogy nem fogom tudni megszülni. A feje második nyomásra volt kint, mert nehezen tűnt el a belső méhszáj, uána meg már kint is volt. 12 óra szenvedés, de még így is megér minden fájdalmat! 3,17kg, 57 cm-es kisfiú. Aztán meglett a méhlepény is, utána rendbe tettek, hála istennek nem kellett gátat metszeni. Utána megkaptuk a kicsit, majd egy órát ott volt velünk. Kicsomagoltuk, átnéztük tetőtől talpig. Aztán elvitték boncolásra, ott az eredmény: MAKK EGÉSZSÉGES, nem találtak semmit. A magzatvíz tiszta volt, a köldökzsinór és a méhlepény 100%-osan ép volt. Egyszer a bokáján volt a köldökzsinór, és ahogy keresztbe tette a lábát, valószínű, hogy elszorította a saját keringését, így nem jutott oxigénhez és megfulladt a méhemben. Megmagyarázhatatlan ok miatt meghalt.

Azt hiszem ennyi.

Ne haragudjatok, hogy ilyen sokat írtam, de köszönöm nektek, jó volt leírni. Egyedül vagyok itthon, sajnos a férjem délutános.

Ha van kérdésetek, csak bátran. Már sokat erősödtünk, tudunk róla beszélni.

Pussz mindenkinek!

Krisztina
Vendég
 


Chrissyy!

Örülök,hogy csatlakoztál hozzánk! De ne haragudj,én nem tudok erre mit mondani. Nagyon nagyon sajnálom.
De biztos vagyok benne,hogy hamar összejön,és hamarosan babázol!!!!!

Kép
babzsák
 
 


chrissyy: nagyon erős ember lehetsz! Le a kalappal előtted, és nagyon szurkolok Nektek, hogy összejöjjön a baba, és minden rendben legyen! Fájt a szívem amikor azt a pár sort írtad... mégis, ha van hozzá elég erőd és tudsz már róla beszélni, akkor írd le mi történt..., talán van olyan rész melyből mi is sokat tanulhatunk, vagy olyan dolog, amire jobban oda kellene figyelnünk... a döntés a Tied, nem akarok tolakodó lenni.
Bárhogy is lesz, mi szívesen látunk Téged akkor is ha most még nem jön a babó. Biztos egy csomó dolog van amiről tudnál nekünk tanácsot adni, arról nem beszélve, hogy végig lehetne izgulni veled majd a terhességed. Ne add fel! Bár ahogy írsz nem hiszem, hogy az a fajta ember vagy aki könnyen feladná! :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Lányok!

Köszönöm nektek ezt a sok bíztatást!
Nem hiszitek el, hogy mennyi erőt ad!
És köszi azt is, hogy bevetettek a csapatba, pedig nem is vagyok babás.
Vendég
 


Nika gratulálok!

Nanett, szorítok, hogy minden rendben legyen.

Chrissyy:
Sajnálom a történteket. Egyébként le a kalappal előtted.
Szerintem is a legjobb gyógyír a sebekre az újabb baba.
Ez személyes tapasztalat. Igaz, én sokkal korábban elvesztettem az első babát. Bár nekem még így is nehéz. Éppen ezért minden elismerésem a tiéd.

Kép
anido
 
 


chrissyy:Azt hiszem már le is írtad mire megjelent az előző üzenetem.... nem is tudom mit mondjak. Hogy történhet ilyen... persze, tudom, hogy sokminden megtörténhet, de ez olyan hihetetlen apró dolgon múlt. Amit a bokáról írt köldökzsnorról írtál akkor ezek szerint ez bebizonyított dolog? Nagyon sajnálom, gondolom ez ellen nincs megoldás, ez bárkivel megtörténhet...sajnos. :cry: Köszönjük, hogy leírtad.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Chrissy nagyon-nagyon koszonom, hogy leirtad! Uristen folyik a konnyem, itt sirok ertetek.... :( :( :( Nagyon sajnalom de tudom, hogy hamar ossze fog jonni nektek a baba, tiszta szivbol minden jot kivanok es ha tudunk valamiben segiteni kerlek ird meg!

En ket hete nagyon rettegek, hogy ha a baba nem mozog, nekem is folyton az jart az eszemben, hogy mi van ha meghal, meg leirni is szornyu. Nemreg volt egy kisebb kiborulasom, mert egesz nap nem ereztem a mozgast es szerettem volna a korhazba menni, de a parom szerint eltuloztam az egeszet. Aztan estefele megmozdult, szerencsere csak lustizott. De ezek utan nagyon komolyan fogom venni ha nem mozog. Meg egyszer koszonom, hogy leirtad!

mas tema: azoknak akik rettegnek a szulestol tudom ajanlani a Szules - Felelem a szulestol topikot! Regiek a hozzaszolasok, de annyira vicces nemelyik, hogy ha csak nehanyat sikerul fejben tartani a vajudas alatt tuti megkonnyiti a helyzetet. En (Chrissy levele elott) vagy 5 percig fulladoztam a nevetestol! :D

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Még annyit felejtettem el, hogy november 27-re voltunk kiírva.
Vendég
 


Itthon klassz a helyzet... leállt a kazán, szóval szépen hül ki a ház. Jobbkor nem is jöhetett volna... 5-re jön a szerelő, de így telefonon nem bíztat túl sok jóval, mert ha a keringető ment tönkre az nem két filléres dolog és persze be kell szerezni, szóval akkor ma nuku fűtés... persze majd gondolom most hül le az idő... Na mindegy nagyobb baj ne legyen!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


ja es Chryssy - csak akkor valaszolj, ha nem talalod nagyon tolakodonak a kerdest - de hogyan sikerult megbirkoznod ezzel?

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Pannica: a múltkor én is idegbe tettem magamat azért mert nem éreztem a babát... ráment az egész éjszakám, ráadásul ha nyomogattam sem ébredt fel. Aztán rendben mozgott és másnap CTG volt ahol megnyugodtam, de ez egy rémálom nekem is, még chryssy története előtt is az volt. Akkor mondtam is neki hogy ez nem szép dolog ilyen ne csináljon többet... azóta nem is csinálta, és remélem nem is fogja.
Kaptál már málnalevélteát kint?

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Sziasztok!

Most írt Nika:

"Velenczei Gergő Dávid 2007.07.21-én 15.38-kor 4150 g, 58 cm-vel megszületett!"

GRATULÁLUNK NIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Zsana: sajna nem kaptam malnalevelteat, itt egyszeruen nem ismerik :(
Egy baratnom, aki patikaban dolgozik megigerte, hogy szerez valami mas novenyi teat, ami ugyanilyen hatasu. (Bar a gorog nok nem isznak semmit a mehszaj puhitasara) Azert a hugomat a biztonsag kedveert megkertem, hogy kuldjon postan otthonrol. Remelem nem jarok ugy mint Vitte es meg idoben ideer :D

Uristen Nika babaja is hatalmas! Csak most latom, hogy 4 kilo felett, meg egyszer gratula! Az 56-os ruhakat sem tudja akkor raadni, te jo eg.... :shock:

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Dijcsi, Nikky: ugye az a jobb asvanyviz a bokadagadas ellen, aminek kicsi a natriumtartalma? Hany miligramm szamit kicsinek? Azert erdekel, mert ugyan nem dagad a bokam, de itt nem nagyon lehet meginni a csapvizet, eleg szar izu, kloros, meg hat a tudat, hogy mar egy par emberen keresztulment es ugy tisztitjak inkabb nem iszom, s ha mar ugyis asvanyvizezni kell szeretnek jol valasztani :D

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Pannica!

Írd le légyszi, hogy mire gondolsz pontosan!

Köszi, puszi: Krisztina
Vendég
 


Chrissyy: Hat.... hogy jartal-e pszichologushoz, vagy paroddal egyutt sokat beszelgettetek rola, vagy imatkoztal vagy nem is tudom... szoval, hogy hogyan tudtad feldolgozni lelkileg, mert azt hiszem nagyon jol feldolgoztad.

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Chrissyy:
Erre nem tudok mit írni. Folyik a könnyem..
Hajrá neked kistesó! :)

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Pannica!

Nem tudom minek köszönhetem, de olyan drasztikusan nem borultam ki. Mondjuk rengeteget köszönhetek a férjemnek, sőt, szerintem mindent neki köszönhetek. Nagyon sokat beszélgettünk róla kettesben is és a családdal is. De én úgy érzem, hogy az segít a feldolgozásban, hogy tudjuk lehet még akármennyi babánk, elvileg bármikor, és persze, hogy egészségesek vagyunk és elvileg többször nem ismétlődhet meg. A pozitív dolgok sokat segítenek, meg persze a család, hogy mellettünk van és úgy várják a köv. bébit, mint mi!

Pussz: Krisztina
Vendég
 


Ne sírjatok Lányok!

Így nekem is elfogy az erőm! A drukkotok sokat segít, higgyétek el!
Pláne most ne sírjatok, az nem jó a babucitoknak. Ilyenkor ő is szomorú. Okozzatok sok örömöt neki.

LEHET,HOGY NEM KELLETT VOLNA LEÍRNOM MI TÖRTÉNT VELÜNK?

Kiváncsi lennék rátok, van valakinek iwiw? Én is fent vagyok, ha van kedvetek, keressetek meg: a nevem: Sáriné Balogh Krisztina
Vendég
 


Lányok:én vettem ma málnalevél teát,erre minden jó van írva csak az nem,hogy nőgyogyászati dologra való lenne-hasmenésre,öblögetésre garatgyulladásnál!Ez biztos erre jó?Mennyit kell ebből inni?

KépKép
vicuska
 
 


Chrissyy: Igazad van. Azt mondjak nem szabad megkerdojelezni a termeszet vagy isten vagy ki miben hisz :) donteseit, mert mindennek van oka. Orulok, hogy ilyen pozitiv vagy, bizom benne, hogy hamarosan bejelented a nagy hirt :D

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Chrissyy:minden rendben lesz,lesz egy pici babád akit imádhatsz!!!
Én csak drukkolni tudok neked!

KépKép
vicuska
 
 


Köszönöm Vicuska!

Nagyon sokat segít! De tényleg!
Vendég
 


Sziasztok!

Mégegyszer köszi mindenkinek!Aranyosak vagytok! :)
De majd mégegyszer átbeszéljük a nagyszülökkel ezt a fürdetés dolgot!Mégegyszer köszönöm!!! :)

Nika!
Nagy gratula!Nem semmi az a 44 óra!Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!!

Crissyy!
Nagyon köszönjük hogy leirtad!Nagyon erős lehetsz hogy ezt végig csináltad!Le a kalappal!De biztos hamar összejön a baba és mindenért kárpotol.


Pusszancs!!
Vendég
 


Chrissyy!
Én is drukkolok nektek hogy minél hamarabb közöld velünk a jó hírt!
Egyébként bejelöltelek az iwiw-en Viziné Dia néven!!


Pusszancs!
Vendég
 


Sziasztok Lanyok!!!!

NIKA, hatalmas gratula a babadhoz es a szuleshez! Varunk vissza!!!!!!

Nanett,
Nalam is a legrosszabb ejszakakkal kezdodott a vajudas... ki tudja, lehet, h. Dominika vagyik mar a szuleire ?! :)
A kimerultsegrol most nem irok inkabb :D De oszinten szolva, faradtan is olyan boldog vagyok, mint meg soha. Egy pillantas a picire es eleg 1 ora alvas... egyszerre... :roll:

Chrissyy,
Istenem. Nem gondoltam, h. ilyen letezik.
Nem lehet vigasztalo szavakat talalni. Mennyivel konnyebb lenne - bar akkor is a szivem szakadt volna meg -, ha kiderul, h. a babad beteg volt es eletkeptelen. De igy?!
Kivanom neked, h. minel hamarabb legyen a pocidban egy angyalka, aki egeszsegesen jon majd vilagra!
Fantasztikus, hogy tudsz rola irni, es ugy tunik sikerult feldolgoznod is. Biztos vagyok benne, h. nemsoka te is tehetsz fel babavonalzot!!!!! Sok erot es kitartast kivanok hozza!
Megneztelek a wiwen es kuldtem uzit!

Csajok,
Ne rettenjetek meg a hosszu vajudastol. Ezt nem ugy kell elkepzelni, h. ennyi ideig elviselhetetlen a fajdalom... egyreszt nem elviselhetetlen, hiszen mar el is felejtettuk, masreszt van brutto es netto ido, nalam is a brutto sok, amikor jonnek a rendszertelen fajasok, majd kihagynak es semmit sem mozditanak elore.
DE, sokat gondolkodtam az utobbi idoben, h. kivantam volna-e konnyu szulest magamnak. Es a valaszom - persze utolag - nem.
A baba inditja el a termeszetes szulest, nem tudjak meg tudomanyosan bizonyitani, h. pontosan mivel. A sajat iramaban jon. Kinek gyorsabban, kinek lassabban.
Halas vagyok az egnek, h. nem kerult sor csaszarmetszesre, hogy nem inditottak be mestersegesen a szulest, hogy nem vagtak gatat, hanem hagytak, h. minden ugy tortenjen, ahogyan a termeszet megkoveteli.
A baba nalam is, biztosan Nikanal is, Ozinel is vegig jol volt. Ez a legfontosabb!!!!
Es hiszem azt, h. vannak dolgok, amelyeket at kell elnunk.
Es ha ez egy rovid szules, akkor szuper. Ha hosszu, akkor is.

Ne parazzatok, minden rendben lesz!!!!! :D

Pannica,
:D :D :D Hajra a teaval :D

Sorry, ha vkit kihagytam, nem olvastam vissza a teljes termest.

Puszi mindenkinek es kitartast a finishben levoknek!!!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
vitte
 
 


Vitte: mi újság Veletek. El is hiszem, hogy gyönyörködtök a kis Noahban. Lehet is! :wink: Képeket kérünk!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Nanett,
Drukkolok es gondolok rad majd holnap! Remelem, hogy neked jobb tapasztalaid lesznek majd, mint Kriszlanynak. Mindenesetre ne hagyd magad!!! Nagyon varjuk a holnapi sms-ed! Ne aggodj szerintem tulsagosan amiatt, hogy kialvatlan vagy, nem is hinned milyen sok tartalekod van meg. En szules elott ket napig egy hunyast sem aludtam es utanna meg annyira fel voltam dobva, hogy a rakovetkezo ket ejszaka is hasonloan telt. Es ezt mar masoktol is hallottam, ugyhogy ne aggodj, minden rendben lesz, birni fogod es olyan boldog leszel, mint meg soha!

Nika,
Gratulalok! Te is jol megszenvedhettel... Szep hosszu baba lett! Nagyon kivancsi vagyok a reszletekre! Gyors felepulest es sok tejcsit kivanok!

Chrissyy,
Huh, minden elismeresem a tied! Nagyon eros vagy, nagyon drukkolok hogy mielobb jojjon a kovetkezo babad! Lehet hogy mar a kertekaljan jar?

Zsana,
Igen tudom, de most asszem ez a nap nem alkalmas, nem akarok friss sebeket soval hinteni... Ez a nap egy masik tortenetrol szol, de holnap felteszem. Amugy igen, szuperul vagyunk koszi! Neked mar csak egy het, most mar joggal izgulhatunk erted is!!!

Finisheloknek kitartas!

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Szép estét Mindenkinek!

Nanett: gondolok Rátok, minden rendben lesz, jó kezekben leszel. Holnap még nem tudom mikor érek be. Szerintem 9 körül. Addigra Te már babázol. :wink: Infót kérünk mindenképp!

Megyek bevackolódok, mert nem tudták megcsinálni a kazánt, szóval csak holnap lesz fűtés... :twisted: ez van.

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Szia Zsana,

Minden OK nalunk - a kis maloroket leszamitva, a mamis forumban irtam rola :)

Igyekszem uj kepeket feltenni. Rengeteget ferfiasodott mar Noah :)

Jokor jonnek az ilyen kazanos dolgok... Nekunk az elso otthoni napon jottek a futest ellenorizni... ket szerelo, az osszes futotestet megneztek. Picurnak nyilvan akkor epp szopnia kellett. Rohogtem a ket pasin, nem is mertek ram nezni :D :D :D

KépKép
KépKép
vitte
 
 


Nanett!
Én is drukkolok nektek!Ne izgulj, rendben lesz minden veletek!
Kicsit irigykedek hogy holnap már te is babázol!

Pusszancs!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?