Új privát üzeneted érkezett!

Mancsi,
az avokádós rizs is isteni. Nekem még kint egy kolumbiai barátom tanította.

És mi lett az összehasonlítás eredménye?

Nézte valaki a meccset? Nyertüüüüüünk!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Halihó!

Most tudtam csak Áduszt lefektetni. Nem sírt sokat, csak két percet és alszik is. Az éjjel egyszer kelt, de aztán köztünk aludt nyolcig.
Ma főzőcskéztem és takarítottam. Semmi extra nem történt. :lol:
Apja valami bunyós filmet néz. :cry:

Mancs mi lett az összehasonlítás vége. Engem is nagyon érdekel. Én a Sote-n szültem.

Jumam holnap küldöm a képeket.

Kép
vanília
 
 


Vanília, ha már így lefüleltelek: átdobnád a táblázat meglévő adatait addig is, míg megálmodod a sajátotokat holnap? (ugyanis holnap vendégek jönnek hozzánk, és illene megjátszanom, hogy érdekelnek, ehelyett a netet fogom bújni :wink: )

Kép Kép
coolasa
 
 

 
 

Ilba,
az elejét láttam, de utána vacsiztunk. Jó kis meccs lehetett, hogy ilyen szoros lett a vége.

Nem lett különösebb végeredmény, hanem elmondták, hogy hol mit nyújtanak a kismamáknak a vajúdás és a szülés során. Őszintén szólva a SOTE II. simán vitte nálam a pálmát. Az Istvánban mutatták a kádat, meg úgy zusammen az alternatív szülőszobát, aztán azt, hogy hol öltöztetik fel az újszülöttet, és azt is mutatta a Siklós dr., hogy minden szobát más-más orvosról neveztek el (ez fontos ám! :twisted: :roll: ). A SOTE II.-n az alábbiakat mutatták be: klimatizált szülőszobák, mindegyikben beépített hangfal, a szülésznőpultnál elhelyezett lejátszóba be lehet rakni a hozott cd-t, és minden szülőszobában ki-ki hallgathatja a saját zenéjét. Aztán volt még ott egy hiperszuper bőrfotel, amiban vajúdni lehet. De ne azokra a masszírozós csodákra gondolj, hanem olyan, hogy végig tudsz rajta akár feküdni is, és külön téglalapokból áll a fotel, amiket külön-külön lehet mozdítani, ahogy a legkényelmesebb. Van egy üvegfalú udvarra néző "sétálós" folyosó, ahol csak a vajúdó kismamák sétálgatnak (az ilyenfajta mozgásteret és nagyon hiányoltam pl. az Istvánban, pláne hogy olyan kicsik a szülőszobák, és zsúfoltság van a folyosón). Kád nincs, ellenben van minden szülőszobának saját fürdőszobája zuhanykabinnal (ez is szép új) és wc-vel. A babát, ha megszületett nem viszik ki a szobából, hanem ott bent látják el (ez sem tetszett az Istvánban, hogy kiviszik). A szülőágyak pedig szintén szép újak, állítható magasság, dőlésszög, tök jól van kiképezve, van hely az orvosnak, szülésznőnek, mindennek.
Ja, a Siklós állította, hogy náluk minden orvos és szülésznő a kismama kívánsága szerint dolgozik, tehát ha anyuka mittomén hogy akar szülni, akkor ők úgy csinálják, hogy neki jó legyen. Aha. Érdekes. Ez inkább orvos és szülésznőfüggő, nem pedig az intézményé.

Kép
mancs
 
 


Vanília,
írtam az összehasonlítást, de akkor Te mondd el lécci, hogy valóban olyanok-e ott a dolgok, ahogy mutatták :wink: Mert nekem tetszett nagyon.

Kép
mancs
 
 


Mancs. Tényleg ilyen. A szoba totál kultúrált, felújított.
Babó születés után ott van ott mérik le, és oda is adják egyből. Egy órát még szülés után ott lehet tölteni hármasban ha minden ok anyával és babával is. Aztán leszenek felköltöztetve a gyerekágyra. Nekem tökéletesen megfelelt. Vajúdás közben is be lehet költözni a zuhanyba, addig folyatod a meleg vizet ameddig akarod. :lol:

Kép
vanília
 
 


Cool, küldtem a mailt. :lol:

Kép
vanília
 
 


Cool én is küldtem mailt, remélem átmegy, mert a szüleimnél internet terén most elég balkáni állapotok uralkodnak.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!

Jumam,
úgyis szoktak párom szülei faiskolában többször megfordulni, majd szólunk nekik, hogy figyeljenek.

Dia,
hová irattad be Domit, ahol dolgozol? És hogyhogy már most? Nem májusban van a beiratás? Én már most parázom, hogy úgyse veszik fel Benedeket, mert itthon vagyok a másikkal. Meg hogy hogyan is válasszak óvodát (két esélyes van nálam most éppen). Meg úgy az egész kérdéstől. Lehet, hogy nem is kezdtem túl korán agyalni a kérdésen?

Most írom a panaszlevelet a játszótér ügyében.
Ilyen homokozóházacska volt + egy kis csúzda külön:
Kép

Ilyet raktak a helyébe, méretbe akkorát képzeljetek, hogy a csúzdához a fejem feletti magasságba kellett Benedeket emelnem:
Kép

Egy ilyen klassz lenne, már valami hasonlót kipróbáltunk Benedekkel:
Kép

Ez a gyártó álomjátszóvára:
Kép
élőképen hatalmas.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Kormi melyik óvódákat nézted ki?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vanília,
és a gyerekágyas részleg milyen? Mert azt mindenhol elfelejtik :roll: Pedig sztem az is fontos. A szülőszobák mindegyike ilyen szupi?

Kép
mancs
 
 


Vuka, igen, megkaptam.
Mancs, a tiédet viszont láthatóan nem kapta meg Vuka, mert azt nem továbbította nekem.
Szóval kérem tőled, Vaníliától (tudom, holnap), Tücsitől (bár ez nem oly égető, mert Bubek biztos tudja a válaszokat), és Pesztitől (ha mégis sikerül megoldanotok). A többieké befutott.

Kép Kép
coolasa
 
 


Vuka,
az egyik itt a Thaly K. utcában a Csicsergő ovi, a régi épületének udvarát csak egy fal választja el a mi udvarunktól, az új épületére meg rálátok az ablakunkból. Ez egy montessori óvoda, fenn volt a montessori.hu-n is. Vegyes korcsoport, állítólag a környékbeli anyukák ölnek-halnak, hogy az új épületű részbe bejuttassák a gyereket. A régi épületbe sajnos egy iszonyatos lépcsősor visz be, nem tudom, ha oda kéne járnom, kicsivel(babakocsival) Benedekért, hogy oldanám meg. No meg az udvaruk kb egy nagy nulla lehet, láttam, amikor tavaly áthelyezték. Azt hiszem, ez lehet a körzetes ovink, de nem tudom.
A másik az Óbester utcai napköziotthonos óvoda, a Haller park közepén. Jó levegő, elképesztően hatalmas udvara van, rengeteg gyönyörű játékkal (Benedekkel nem is szeretek arra járni, iszonyú hiszti van, hogy be akar oda menni), még gyümölcsfákat is telepítettek. Azt hiszem, hogy egy kicsit régimódinak tartják, talán kevésbé népszerű, de még nem gyűjtöttem be elég pletyit róla. A nagymama szeretné, ha oda menne, ő régebben figyelte, az udvaron milyen szépen nevelik a gyerekeket, sose látott síró gyereket ott. Ez kb 10 perc gyalog tőlünk. Ki kellene derítenem, mikor vannak nyílt napok, hogyan tudok róluk infót szerezni (meg egyáltalán mi a fontos), no meg hogy van-e esély bejutni.

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Mancs, köszi!!

Kép Kép
coolasa
 
 


:wink:

Kép
mancs
 
 


Mancs az összes szülőszoba ilyen, öt vagy hat van.
A gyerekágy, öt ágyas egy azoba saját benti fürdőszobával. Elviselhető.

Kép
vanília
 
 


Vanília,
jól hangzik. Majd ha oda jutok, akkor meggondolom... Van ám még kérdésem, pl. veled lehet-e a babuc éjjel-nappal, adnak-e neki pótlást, lehet-e szoptatni a szülőszobában, egyebek. Tudod, a szokásos kérdések :wink: De ráérsz a válasszal, én is lépek most :wink:

Jó éjt Nektek!

8)

Kép
mancs
 
 


Inkább csak tőszavakban válaszolok most.
Igen a babó veled van éjjel nappal. Persze ha akarod be is adhatod. Te döntöd el adsz-e neki pótlást vagy sem. Ott a gyümölcscukros vizet szorgalmazzák. Azonban azt nem nagyon szeretik, ha sokat van a gyerek beadva és állandóan sír mert éhes. Nos akkor adnak neki c.vizet.
Persze, hogy lehet szoptatni a szülőszobán. :lol:

Én is megek aludni. Jó éjt!

Kép
vanília
 
 


Jóóó reggelt!

Na, ilyen se volt még, hogy vasárnap reggel én ébresztek.
Petike úgy döntött regel 6-kor, hogy ő már eleget aludt, és én is. Az éjjel persze egyszer sem volt fent, de akkoris. Tudtam volna még aludni....

Vanília,
ez tök jól hangzik. No, majd meglátjuk.

Megyek, nézem a teniszt fél szemmel (másikkal Petikét) :wink:

Kép
mancs
 
 


Mancs ne légy má ilyen. Díjazni kell, hogy éjjel alhatunk igaz az ébresztő korán van. De Áduszt még rávettem aludjon má egy kicsikét még. :lol:

Kép
vanília
 
 


Vanília, hol van a táblázatod? (Látod, kitartó vagyok, bár közel sem annyira, mint Ilba, örülj, hogy nem ő gyűjti az adatokat!! 8) ). Már csak a tiétekére várunk, azt nem tudjátok eldönteni, hogy jöjjetek -e? Várj, segítek: gyertek! Nincsmit, igazán, az úttörő ahol tud, segít.... 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Innen is jó reggelt! :)

Mancsi,
Neked ki is a dokid? A jó kis tábla is odaveszett. :cry:
Én eddig csak rosszat hallottam a SOTE-ról, a PIC-en kívül.

Kormi,
Kíváncsi vagyok mit válaszolnak majd …

Cool,
Segítsek? :D
Vanília! Irrgum-burrgum szettevette teremtette!!!! :lol: :twisted: :lol: :twisted:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, köszi, táv-érzem már Vaníliáról, hogy fél, és összeszedi magát... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Lányokfiúk, elküldtem a táblázatot Bubeknak, akié eddig nem érkezett be, az egyenesen hozzá továbbítsa már az adatokat, mégpedig délig, hogy intézhesse a foglalást. Ha nem külditek időben a kért dolgokat, rátok küldöm Ilbát!!! NNa. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Kaptok egy kis mosolyalbuma összeállítást a tegnapi családi névnapozásból....
Kép Kép Kép

Itt nem böszme személyemet kell nézni, hanem a hátteret, ahol valaki nagyon mulat.... (mint Bubekéknál)

Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Nagyon édes kicsi Noki ezekkel a mosolyokkal!!!!!!!!!!!!!
jumam
 
 


Nos Cool hálás köszönet, hogy ilyen nagy hatással voltál döntésünkre. :lol: De sajnos a hatás a fürdőszobai csapot érte, amit sajna úgy tűnik szintén cserélni kell a szemüvegemmel egyetemben. Így a kacajos találkozót le kell mondjuk. :cry:
Most így néz ki.
Elképzelhető, hogy két hét múlva nem így néz ki akkor majd megpróbálok valamit intézni a szállóban, hogy mi is mehessünk.
Amúgy Nokicsek nagyon édi. :lol:

Kép
vanília
 
 


Vanília! Jaj!!! A csap támadta meg a szemüveged, avagy fordítva? Most nem vagyok büszke táv-magamra. Meg amúgy is brühi.

Kép Kép
coolasa
 
 


Amúgy szerény összesítésem szerint 9 család a biztos résztvevő a Kacajtáborba (kedvezmény 10családtól jár...)... Mancs, Peszti, most úgy tűnik, azért agitállak benneteket, hogy.... pedig nem.... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Háááááj!

Nokicsek télleg nagyon édi! Egyre nagylányosabb a pofija. :)

Osztálytali nagyon jó volt, csak azok az aljasok pont akkor vetették fel a csocsózást, mikor már indulnom kellett haza. :evil:

Nagyon várjuk már a közös hétvégézést! 8) Ha Zoli Apukája ráér azon a hétvégén, akkor ő visz minket kocsival, ebben az esetben 1 felnőtt + ölbengyereket el tudunk szállítmányozni.

Mostanában megint fufruval nyomulunk:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nekem is van egy eladó iwiw meghívóm! olcsón megszámítom! :wink: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


halihó,

Livicsek nagyon cukor vagy :lol:
Jó a hajad :!: :!: :!: :!:

Zsófinak is le kellett vágnom a haját elől, mert kiszedi a csatott, gumit :evil: :twisted:
Pedig olyan jó lenne ha nem szedné ki :D

Nekem az Istvánba nem volt semmi gondom a szülőszobán.
Amíg elvitték 20 percre lemérni stb. addig a férjem ott volt.
Én meg gyorsan ettem, olyan éhes voltam majd kiugrott a szemem.
Még jó, hogy anyu gondolt ilyesmire :lol:
Nekem eszembe se jutott csak a víz.
A szülést meg úgy is simán akartam véghez vinni. Semmi hókusz-pókusz, csak haladjunk már :lol:

a sotéról én is rosszakat hallottam :roll:

De egyébként minden kórházban születnek jó és rossz élmények.

Tök édik Nokilla ahogy vigyorog :lol:

És hogy nem maradjak ki a sorból nekem is van iwiw meghívóm :lol:
én drágáér adom :lol: :lol: :lol:

Na megyek Jumamnak küldeni képet, mert kikapok Tőle :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sziasztok!
Kormi!
De májusban van a beíratkozás az ovikban.
De akkor már csak oda írják be a gyerkőcöt amelyik csopiban van hely.
Nálunk 6 csopi van,4 vegyes és 2 egykorúak.Mivel én egykorú-s csopiba akarom járatni,ezért már most lefoglaltam Neki a helyet.Már így is 6 hely foglalt és még csak január van. :roll: Ezzel megválaszoltam azt is,hogy az Én munkahelyemre jön oviba más csopiba. :wink:
Ha már van elképzelésed ovi,csoport stb szempontból,javaslom keres fel az ill.ovit mert ugye mindenhol korlátozott a csoport létszám.Nálunk 18fős csopik vannak.Majd írd meg mire jutottál! :)

Mariann!
Nekem is nagyon tetszett a sote szülőszoba. :wink:

Ma is edzettem 2 órát. :wink: Kérdeztem az edzőmet miért nincs izomlázam(paráztam,hogy esetleg nem csinálom jól :roll: ).Válasz:Nem baj ha nincs,örüljek Neki.Ez azt jelenti,hogy jó az edzésprogramom és "diétám". :?

Mindenkinek cupp.Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Sajtiné,
én is ugyanígy voltam a szüléssel, nem kellett semmi csiribiri, csak gyüjjön ki a gyerek. :lol: Fájások alatt haldokoltam csendben az ágyon (szerencsémre csak az utosó 1-2 órában), közte meg néztem az órát. Még a magnóban lévő kórházi madárcsiripelős zenét is kikapcsoltuk, valahogy olyan vicces volt, mint egy szappanoperában.

Nálatok hogy megy a hajvágás? Nálunk inkább hajjjjjjjajvágás. :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Dia,
valahogy hozzunk már össze egy randit, olyan rég találkoztunk! :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja!
Livicsek nagyon csini a frizurád :!: :lol: :lol:

Áááá miért nem lett Nekem kislányom :!: :twisted: :twisted:

Én még decemberben kértem meghívót azóta se kaptam. :evil: :evil: Pedig a drága barátosném még mindig várja. :roll: :?

monika@kesselyak.hu

Hátha valaki megszánja. :lol: :lol: 8) :? :shock: :roll: :wink:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Ok! :wink: Csak az a bibi,hogy a héten délutános vagyok.Szóval csak 6után lenne jó. 8) Szóval vagy a 7vége jó v a jövőhét vmelyik nap 3-tól.Hm???? :wink:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Még valami! :oops:
28.án nyílt nap lesz a fitness terembe!Minden gépet ingyen lehet kipróbálni! :wink: :lol:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Mi sláger rádiót hallgattunk a szülőszobán :lol: :lol:
Én 3-4-ig aludtam a fájások között :lol:

Úgy vágunk hajat, hogy a férjem lefogja Zsófit én meg elöl levágom gyorsan. Persze rugdos, sipákol, ficánkol én meg kapkodok az ollóval nehogy fejbe szúrjam :lol: :lol: :lol: :lol:
De mi csak elől vágtuk eddig. Hátul nem is akarom, legyen szép hosszú haja :D

Mindenkinek olyan jó képe van a babatyával csak nekem nincs :evil:
Mondjuk tudom szarból nem lehet várat építeni :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha ajóisten is úgy akarja februárban elmegyek fodrászhoz mán végre.
Decemberben akartam, de ugye akkor derült ki, hogy megfogantattam. :lol:
Februárban letelik a 3 hónap, de várom már.
Olyan ócska a hajam, hogy le a kalappal :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Zsófi fél 6 óta alszik, mi lesz itt este :roll: :shock: :lol: :cry: :?:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sajti, ne csináld már, a legutóbbi 2 tali valamelyikén is csinált valaki tök jó képet rólatok, és a nyári ligeti talikon is egy csomó tök jó van!!! Elküggyem?

Hát igen, hasonlóan csináljuk mi is, csak nem lefogással, hanem pl. mikor issza a tejét, de akkor is elrántja a fejét, így nagyon szép cikkcakkos lesz neki. Hátul, meg oldalt én sem vágtam, így néz ki kiengedve:
Kép

Harangozó Teri mind a 10 ujját megnyalná utána. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Dia, küldtem a meghívót a barátnődnek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Liviteddleazonnal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Este jövök bővebben. :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Dia,
A. nem küldte el a meghívót???
Na, majd megverem miatta. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba!
Nem hiszem,hogy elküldte A mert bnőm nem szólt.De ne bántsd azt a drága embert! :lol: :lol:

Gabi!
Köszike,rendi vagy. :wink: Nem írtál jó e a jövőhét :!: :?: :roll: Vagy gyere holnap reggel fél 9re a fitness terembe és ott dumcsizunk! :lol: :lol: Pusssz

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Sziasztok!
Vagyok én is. Egy hsz-ig tuti! Akkor sem egyszerűbb most a netezés ha apa itthon van :? Hihihih, Szonja éppen most harapja az apáját,..az meg ordít :shock:
Cool, neked nagyon jól áll ez a bézs, fonalfehér vagy hívd aminek akarod szín :) Csak hogy vigadó Nokedli mellett említést tegyek rólad.
Gabus, aszondod Livicsek fiókba megy? Ez vár a lányos anyukákra? akkor most cseréljük le a fiókos szekrényünk :lol: És hogy mi? Gyúrtok ketteskére? Szupi! Akkor lehet még kedvet kapok, mert pont tegnap előtt jelentettem ki, hogy nekem elég Szonja. Megjegyzem idegeim a végüket járták és magamon kívül haragudtam az egész világra :oops:
Ildicsi ha azt mondom, hogy írígykedem komolyan az edzésedre meg a diétára akkor azt KOMOLYAN gondolom. Bár, holnaptól figyelek. Hm, ezt már mondtam egy párszor magamnak :roll: Szépek vagytok! Domi milyen kis peckesen ül :)

Tegnap mi is ünnepeltünk,....voltunk indiaiban meg ÉN thai talpmasszázson. Cirka másfél órát. De bennhagytam volna a lábaim ma reggelig :wink: Ez jár annak, aki 32 :twisted: :P 8) :lol: ÉÉÉÉÉS, bár Szonja nem teljesített a kívánságom, miszerint reggelig csendben alszik, de 6 órán keresztül nyugodtan elvolt és csak azt csinálta, amit adott helyzetekben kellett :)

Mancs, Vanília azt a műsort én is néztem és nekem is tetszett a SOTE, de én pl a Baross utcairól jobbakat hallottam. Meg hát nem mutattak be minden kórházat a városban ugyebár? Meg kinek ez, kinek az a fontos,..... Nekem így öreg fejjel a rooming-in meg a külön szoba ha kell a legfontosabb,....ki is mondta, hogy nem lesz 2.? :lol:

Mancsusz, ajánlom még nektek a Quacamole-t :
avokádó pépesítve,
vöröshagyma apróra,
paradicsom apróra, só, bors,
lime lé (jó a citrom is),....
Mi szeretjük :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok!

Pl ez egy szuperjó kép (szerintem):
Kép


Dia,
te jobbnak tartod az egykorú csoportot a vegyeskorúnál? Megírnád a véleményed? Ebben a kérdésben is vacillálok. Jó, hogy mondtad, lehet, hogy már most visszahívatom a párommal a nőt az oviból.

Majd még jelentkezem, de vinnem kell a bandát fürödni. (Benedek itt monologizál a fülembe: Hab, úszni!!!)

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Natasa! Bódog 32-diket! :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Tényleg jó kép! :)
De most csinálta valaki azt a visszanézőset, az is szupi szerintem. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, köszike 8)
Kormi, ez a kép tényleg jó Sajtékról! Apropó mikor rukolsz elő párodcsinálta képekkel????
Hol van a visszanézős? Melyik oldalon???? Arról lemaradtam.

Megyek vacsi van,.....
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?