Új privát üzeneted érkezett!

Jól van, és az is fontos szerintem, h magától hagyta abba(még ha sajnálatos betegség miatt is), és nem Te csikartad ki a végét :) !

Kép
seriff
 
 


Ne szomorkodj Esztikém! Gondolj azokra ilyenkor, akik még ennyit se szoptathattak. Én fél éves koromig, pl, és milyen klassz csaj lettem.

Tegnap én is megijedtem szoptatásügyileg, mert estére már nagyon kevés a tejem a láncetetések miatt. Reggel szét durranok, fejni is kell. Ti hogy csináljátok, hogy estére marad, de reggel sincs gond. Mondjuk lehet, hogy ez annak köszönhető, hogy tök jól alszik. Most is reggel 8ig húzta a lóbőrt.

Olyan édes, megzabálom.
Katáéknál még mindig nincs net?

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Sziasztok!
Előző témához nem tudok sajna hozzászólni, és amúgy is mire újra bejelentkezem, már az előző témák se mindig aktuálisak :oops:
Ez van.

Serfi, még régebben kérdezted, hogy én is merülök-e. Hát nem. Egyszer tettem, nekem annyi elég volt. Én inkább féltem, mint élveztem az egészet, oszt akkor meg minek erőltetni, nem?
De pl. búvárokkal hajón nagyon ügyesen tudok napozni (hányáselleni gyógyszerrel a hasamban :wink: )

Igen, Iván vizsgázott búvár, és mentőbúvár is.

Mit szóltok a tavaszhoz? Nekem egyik szemem sír, a másik nevet, mert ugyan utálok fázni, és élvezem, hogy mostanában nem is kell, ugyanakkor félek a baciktól. Ami ilyenkor ugyancsak jól érzi magát, és terjed. Nálunk az irodában sokan taknyosak, és még bírom, le is kopogom.

Eszti Benyófiját kivéve, mindenki okés eü-leg? Dehát már Benyó is meggyógyult, egyem a kis fülét. :)

Jaj, most voltam hátmasszázson, szétmegy a hátam, és Ivántól kaptam bérletet. Hát gyerekek, a thai néni olyan szinten nyomott, és rámfeküdt, hogy azt hittem besz..ok. Rohadtul fájt minden porcikám. De utána viszont nagyon felszabadító érzés. Még belém is könyökölt. :?

Úgyhogy nem is görnyedek itt a monitor előtt tovább, megyek csinálok gyümisalit bacik ellen (meg azé mer fini :wink: ).

Jók legyetek, pusszantás!
anniecoe
 
 

 
 

Orsi, én azt gondolom, h attól, h este nem akar szétdurranni nem jelenti azt, h alig van tejed estére, főleg,h 6-7órát is aszik utána :P.
Sztem hasznos dolog az nlc.hu-n, a szakértők között a szoptatási tanácsadóhoz intézett kérdéseket és a válaszokat néha olvasgatni.

Ancsa, aha én is pont így vagyok a búvárkodással, egyszer merültem(introdiving) de elég is volt, szép volt jó volt, köszi. Napozás a búvárokkal :lol: !
nekem bejön ez az időjárás! De kicsit azért tartok tőle, h ha mégis lesz hidegebb, mi leszvelünk???? Most rügyeznek a bokraink, Szegeden virágzik a jázmin, Nagyapámnál az ibolya :shock: ....

Katám, ha esetleg a 24 mellett jut időd, írj egy kicsit magatokról :P ! :D

Bogo??????

Dia?????

Edó????

Ági, vizsgázol?

Eszti, jó volt a fürdő hétvégén? Kicsit helyrebillentett????

Kép
seriff
 
 


Sziasztok, az imént elszállt a hosszú levelem, úgyhogy most nincs energiám újra kezdeni!
Puszi

Kép

Kép
babszy
 
 


Naaaaa Bogiííííííííííííííííííííííí! Lécccccccccccccccccccíííííííííííííííííííííííí!

Kép
seriff
 
 


Eszti, tényleg és járásügyileg hogy álltok Benyóval? Szalad? :)

Bog, éljen a 31hónapos Balu!!!

Kép
seriff
 
 


ÚÚÚ, én meg olyan régóta vágyom, hogy merülhessek, egyszer tuti kipróbálom, engem nagyon vonz. :) (aztán lehet, hogy csalódnék)

Serfi, ja, szalad, most már alig esik, nagyon ügyes. :) És imád focizni, olyan ügyesen vezeti a labdát, hogy na. :)

Ma babatalin voltunk, szuper jó volt. Bencét babakocsiban altattam, egy szál pólóban sétáltam vele Gödöllőn, nem fáztam. :shock: Állítólag 15 fok volt...
Vendég
 


Eszti, hát én is így voltam vele, vonzott a merülés, le is mentem, de ennyi.Gyönyörű meg minden, de hogy én palackkal a hátamon ,meg szabályozgassam a gázokat :shock: :oops: :wink: ...

Igen, hihetetlen meleg volt ma, és amint láttam az időjóslást marad is egyenlőre.

Benyó, az ifjú Beckham :lol: !

Kép
seriff
 
 


Hát igen, más az elképzelés, és más a valóság. Azért egyszer tuti kipróbálom. Jövő télre azt tervezzük, hogy elmegyünk valami tuti helyre, Maldívra, vagy valami ilyen brutál jó helyre, még sosem nyaraltunk télen. A legjobb lenne most menni, mert ki vagyunk picit nyúlva, de most nem tudunk sajna.
Úgyhogy Ancsa, legalább te kényeztess minket, és tegyél még fel jó kis Thaiföldi képeket, légyszi, kérlek. Azokat úgy bííííííírom. :)
Vendég
 


Eszti,nehogy azt hidd,h le akartalak beszélni! Mindenképp érdemes kipróbálni! :D A Maldívon meg pláne :wink: :lol: !

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Na, elkezdtem írni Bali mondásait, íme kettő:

- Anya, a nyuszik hol laknak?
- Az erdőben, kis kuckókban.
- Elbújnak, hogy ne találja meg őket a farkas, meg a róka?
- Igen.
- Fogjunk egyet.
- Miért? Megesszük, rántott nyuszit csinálunk, hammm.

- Anya a farkasok mit esznek?
- Husit.
- Megfőzik húslevesnek?

:shock: :lol:

Majd még jövök, puszi!

Kép

Kép
babszy
 
 


Bogi :lol: :lol: :lol: !
Hol a többi?! :wink:

Kép
seriff
 
 


igen, még többet is. ez nagyon cuki dolog. luca annyival egészitette ki a múltkorit, hogy ugy hangzik most hogy: cool.
:D

Hú, engem sem a búvárkodás, sem a barlangászat, sem a repűlés nem vonz. Pedig sokat úsztam, de vhogy úgy érzem, az embernek nincs se szárnya, se kopoltyúja, a föld felszinére teremtetett. Bűvárkodás max kispipával. Azt bírom.

tegnap ottfogtak minket szurira, pedig csak popsikenőcsért ugrottunk le a rendelőbe. De nem volt vészes, kicsit sírt, jót aludt, mára elfelejtette.

Esztike, fantasztikus, h Benyőfi máris szalad!

Na, tanuló anyukák, help. Ti hogyan oldjátok meg a kaját, ha ti nem vagytok otthon?

Puszkó

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi fejünk, és cumisüvegből megitta, és nem szokott le a szopiról.

Képzeljétek, 3 napig Pécsen voltam, ott is aludtam. Ez volt az első külön töltött éjszakánk (éjszakáink). Minden simán ment, titkon reméltem, hogy a szopit sem fogja kérni, de amint hazajöttem rögtön követelte a jussát.

Vizsgáim: szigorlat 4-es
többi vizsga 4-es 5-s

Kép
agianyu
 
 


Ági, ügyes vagy, gratula!

Kép
seriff
 
 


Ma meg is jutalmazom magam, akikkel tavaly államvizsgáztam, azokkal a csoporttársaimmal csapunk egy görbe estét. Ma apucikája fogja Julcsit lefektetni. Én meg csak eszek, iszok szórakozok. Nem is kocsival megyek!!! :wink:

Kép
agianyu
 
 


Ági aztán csak óvatosan! :wink:

Vizsgákhoz gratula. Mindenkire büszke vagyok, aki a diploma után még továbbtanul, főleg gyerek mellett. Én erre nem vagyok képes, a marketing képzés is épp elég nekem, amire járok.
Gáz?

Maldív fantasztikus hely! Mindenkinek ajánlom! Még esőben is nagyon meleg, és szép! Napsütésben meg egyszerűen ......hmm :( ott kéne lennünk mostan. :roll:

Bali dumája nagyon édi! :lol: Jó ötlet felírni, mert elfelejtődik. Nekünk kazettánk volt tesómmal, anyukámék arra vették, hogyan énekelünk, meg szavalunk. Meg ahogy viccet meséltük. Annyira jó visszahallgatni. Az ember teljesen elérzékenyül.

Lassan megyek gyerekek, mert ma kultúrprogi van: Műv.Palotája, Nemzeti Filharmonikusok koncertje. Erre varrjatok gombot! :)
Holnap szintén kultúrprogi: IBS Színpad: Hajmeresztő c. előadás.
Hát ez egy ilyen hétvége. :lol:

Pussz, kellemes napsütéses hétvégét nektek!
anniecoe
 
 


Ancsa, milyen volt a kultúr weekend? tanulásügyben dehogy vagy gáz! Egyenlőre halvány gőzöm sincs hogy fogok majd 2év múlva szakkvizsgára tanulni :shock: :shock: :shock: ....

Ági, hogy sikerült a buli? És Marcinnak az altatás? És amikor 3napig nem voltál itthon, akkor ketetsben voltak Julikával? Mennyi idős volt Julika mikor elkezdted a sulit?

Kata mi van Veletek? Még nem jött mail.....24 funok lettetek? :P :lol:

Bogo, gyűjtsed a mondásokat továbra is!

Dia, remélem az éjszakátok jó volt, vagy tényleg nem mentél haza? :P :wink: :D

Edó, hogy megy a munka és a bölcsi?

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Mire végigolvastam az elmult hetet, felébredt a Blanka is. :o

Először is örülök, h Bencus meggyógyult. A szopi miatt meg ne is szomorkodj, tényleg a lényeg, h maga hagyta abba, és amikor igazán fontos volt (az első hónapokban), akkor szopizott. És klassz kis vasgyúró lett belőle!

Vizsgákhoz gratulálok Ági! Számomra ez még mindig rejtély, hogy lehet gyerek mellett tanulni. Nekem nem menne. :lol:

Bali duma isteni. Remélem a héten sikerül meghallgatnom személyesen is.

Én is akarok Maldív-szigetekre menni! Most! Azonnal! egész február végéig. És feküdni egész nap a hófehér homokban, hogy a meleg tenger közben a lábamnál hullámozik, és aludni, meg félálomban pihenni.....
Na majd egyszer..

Velünk minden rendben. Peti oviban. Jajj olyan nagy már. Édesen lehet vele beszélgetni. Szereti nagyon a Blankát. "olyan aranyos" szokta neki mondogatni. Aki tényleg nagyon cuki. Egész nap nincs vele semmi gond. Forgás már megy mindkét irányba. A játszószőnyegéről pillanatok latt lekavar (tolatva kúszik). Imádja a zörgős csörgős játékokat. Ha valami nagyon bejön neki, hangosan nevet, sikongat.
Már kétszer eszik 100g-ot egy nap. tízórai, meg vacsi van. De azért még fürdés után is van szopi, bár képes anélkül is elaludni.
Orsi, erről jut eszembe, szerintem nem kevés a tejed estére, ha így alszik Lucababa!! Úgyhogy ne tessék aggódni. Meg ha reggelre is így feszülsz! Nyugi légyszi. de tényleg!! (csajszi továbbra ia gyönyörű!!) Mammutos találkozó mikor legyen?

Mi teljesen rákattantunk a 24-re. Ahogy Serfi is írta. Esténként amint elalszanak a kölkök ülünk le nézni. Szörnyű. nem lehet abbahagyni. Úgyhogy el ne kezdje valaki! (mi tegnap kezdtük a 3.évadot, de mostmár megegyeztünk, h egy este max 2részt nézhetünk meg :roll: )

Na most megyek. mindnekinek szép napot.
Ma reggel kezdik a tető építését a házunkon. Majd teszek arról is képeket.

puszi

Kép

Kép
tikata
 
 


A családom összes tagja szerint Julcsikának elég este csak annyit mondani, hogy tedd le a fejed és aludj és ő már alszik is. Nekem ez még nem sikerült. Úgyhogy szerintem a legjobb megoldás, ha nem én altatok.
A vacsis buli jó volt. Tegnap színházban voltam tesómmal, az is nagyon jól sikerült. Vidám egy darab volt.

Magzat volt Julika mikor kezdtem a sulit (a régit) és azóta folyamatosan nyomom. De most már megbeszéltem magammal, hogy ez lesz az utolsó (legalábbis egyenlőre). Így sem fogok tudni 4 diplomával se lehet elhelyezkedni, mert a bölcsiből 5 órakor el kell hozni őket, és én pont 5 -ig dolgoznék. Igaz, csak délre kéne mennem. Nem tudom mi lesz.

Kép
agianyu
 
 


Kata, épp tegnap gondoltam rá, h milyen jó ez az időjárás, az építkezés mehet ezerrel!

Ági, ez hihetetlen,h így elalszik Julika! :wink:

Kép
seriff
 
 


Hahó!
Elárulja valaki nekem, hogy mi ez a 24? Valamiről marhára lemaradtam :roll:

Ági, van valami konkrét állás?
Egyébként egy barátnőmnek ugyancsak sok diplomája van, és keresi a helyét a világban, már ami a melót illeti. És gyereke sincs még, tehát időhöz sincs kötve. Nem könnyű. Biztos számít, hány diplomád van, de talán ma már az is sokat számít, mennyi gyakorlatod van. Mintahogy a nyelvkérdésben is. Lehet nekem középfokú francia nyelvvizsgám, de meg sem tudok nyikkanni, úgyhogy amint hozzámszólnak, kiderül. A CV-be pedig nagyon jól mutat! :)
Na, ezzel nem akarlak lebeszélni semmiféle tanulási szándékodról és hajlandóságodról, csak a tapasztalataimat írtam le.
És mindezek ellenére irigyellek az energiaszinted miatt! :) Én meg lusta vagyok ebből a szempontból, mint a dög. És nem is lenne energiám sem. :(

Kultúrvíkend nagyon jó volt, és ezzel még nincs vége, tegnap voltunk MUPA-ban jazz koncerten, holnap megyünk színházba ismét. Asszem belecsaptunk így január derekán :lol:

Ja, voltunk Budakeszin Vadasparkban vasárnap délelőtt! Millió ember, mert ugye szép idő volt! Ajánlom egy kicsit nagyobb bébis anyukáknak, családoknak!
És csak kicsit idegtépő, amikor a nagybetűs és rajzos (ha valaki nem tudna olvasni) táblák ellenére ropival és chips-szel etetik a szarvasokat, meg bölényeket. :evil: És csak néha lett volna kedvem felrúgni a kedves okos anyukát-apukát, és megkérdezni tőle, hogy ő eszik-e makkor, vagy szénát? :twisted: :twisted:

Na pusszantás!
anniecoe
 
 


Én egyelőre visszamegyek a régi munkahelyemre. Tegnap sikerült elintézni hogy csak fél 5-ig kelljen maradnom. Na ez az előnye a pedagógus munkának. Szóval jövőre dél körülre megyek és fél 5-ig dolgozom. Febr. 9-től kiveszem a fizetett szabadságom (94 nap) a 2005-2006 - os évről és egyidejüleg gyedről gyesre megyek.

Képzeljétek járunk szombatonként lengyel oviba. 2 óvónéni foglalkozik velük: egy zenél, a másik kézművesezik. Mi szülők is maradhatunk ha akarunk. Azt hiszem ez a férjem programja lesz, mert én egy mukkot nem értettem. Ott is lehetne hagyni a gyerekeket egyedül, de én még Julcsit ahhoz kicsinek gondolom. egy vele egyidős kisfiú volt még. Hú de hogy élvezte Julcsika. Jött, ment játszott, közösen ebédeltek. Ő is leült egy nagy asztalhoz.Ismerkedett.
Szerintem nem lesz gond augusztustól a bölcsiben.

Kép
agianyu
 
 


Ági, honnan van Neked ennyi szabid? Vagy a pedagógusoknak nyáron hány nap van????? :wink:
Lengyel bölcsi tök jó ötlet!

Kép
seriff
 
 


Nekem évi 46 nap szabim van.

Kép
agianyu
 
 


De durva :wink: :lol: !

Kép
seriff
 
 


Télleg Ági, te mit is pedagóguskodsz? Mit tanítasz és mi a 4 diplomád?
Ja, én is elmerengek néha azon milyen jó volt anno nevelési tanácsadóban dolgozni: egész nyáron szünet, plusz őszi, téli, tavaszi. De akkor ott hagyod ezt a munkahelyet, azért vetetik ki veled a szabikat?

Katám, de örülök, hogy újra jelentkezel. Mamut bármikor. Mi eléggé mozgékonyak lettünk. Tegnap például megint Solymáron voltam: MÁR MEGINT AUTÓ-ÜGYBEN. Soha nem lesz vége! :evil:
Jól elsétálgattunk a környéken Lucussal. Nem mondom, hogy a kiskerekű bolygósított babakocsi pont erre a terepre van kitalálva, de szuperül elringatta.

Én se tudom mi az a 24. Az a Kiefer Sutherlandes nyomozós sorozat? (Nem tudom hogy írják a nevét.)

Most megint nem kell egy darabig aggódnom, hogy mit eszik a gyerekem és hogyan, amíg távol vagyok. Képzeljétek el, én se most hülyülök meg. Nagyban készülök erre a hétvégére, hogy minden simán menjen, gyakoroljuk apjukkal az etetést, erre hétfőn vár egy email, hogy remélik nincs semmi baj, biztos a baba miatt nem tudtam menni a hétvégén és sebaj, majd találkotunk februárban. :oops:
Nem tudom megmagyarázni.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


De szuper, hogy ilyenek is vannak, hogy lengyel bölcsi!
Van egy lengyel közösség is, amivel a férjed kapcsolatot tart, Ági?

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Igen, és most ősztől már kisebbségi képviselő is a férjem, úgyhogy nyomathatja a kultúrát és a rendezvényeket. Nem hagyom ott a sulit, csak kiveszem a szabit, mert így már februártól rendes fizetést kapok. egyébként még le is mondhatnék róla, de ahogy a Média Markt mondja "Hülye azért nem vagyok". Ha Julcsi beilleszkedik a közösségbe, és már óvodás lesz, na akkor bevetem a diplomáimat. Addig meg fő a kényelem és a biztonság.

Kép
agianyu
 
 


Sziasztok!

Orsi, hétvége :shock: :? Szerintem tuti, h ezzel a szoptatással a gyerek az agyunkat is leszívja, az anyatejjel együtt. :lol: De sebaj, mi már észnélkül is elleszünk, ők meg nem csak szépek, de okosak is lesznek! :roll:

Kisfiam meg ma az apukájával cirkuszba megy. Lesz itt Bjenőn téli vándor cirkusz. Biztos nem valami nagy, de ez lesz neki az első alkalom. És Józsi szerint, ha már három pincsikutya ugrál majd a porondon, Peti már azt is élvezni fogja. Fejen álló elefántot nézni meg majd elmennek a nagy cirkuszba. Kíváncsi vagyok.
A legújabb dumája a "nem leszel a barátom ha...." és akkor jönnek a kívánságok.
Kislányom fél 1óta alszik. 3-ig kint aludt a teraszon, most már bent nyomja lassan egy órája. Serfi, a rózsaszin overál már tökéletes. Örök hálám érte, meg a többiért is. :P Diám persze neked is!! :P

Tököt sütök, és most itt borzasztó tök szag van. Mire megsül, már nem is kívánom. :(

Dia, hallottad a Grace klinika megnyerte a Golden Globe-ot? Még a 24-et is megelőzte. Nem is értem!! (igen Orsi, ez az a nyomozós sorozat Kiefer Shuterlanddel).

MI egyébként jól vagyunk. Ha jól számolom, már túl vagyunk a tél felén. Hurrá! Bár nem hiszem, h tévedek ha azt gondolom a neheze, a hidege még hátra van. Biztos nem ússzuk meg hóesés nélkül.

puszi

Kép

Kép
tikata
 
 


Luca meg ma két hónapos, két hetes és két napos!!! :D :D :D Éljen soká!
tikata
 
 


Kata, küld a tök"szagot", mert mi csak az illatát bírjuk, megenni nem :oops: :D ! Szívesen mindent! Most találkoztál a Diával? Megint voltam turiban, de csak Blankának való rucik voltak....
Agyleszívás: G.R-t kérdeztük az osztálytalálkozón, h mivel foglalkozik, erre Ő" hát úgy utálom ezt a kérdést,mert tök bonyolult elmagyarázni" na egymásra néztünk a Rimivel és azt mondtuk" azért próbáld meg, hátha megértjük, bár eléggé elbutultunk otthon"..... :lol: :lol: :lol: (asszem végül megértettük, és még Joe is értetlenkedett :P :lol: )

Kép
seriff
 
 


Hi, meg kell osztanom Veletek! Hanna fél10 fél9 aludt egyfolytában, ébredés nélkül!!!!!

(mondjuk fejre esett 8körül a fotelból :oops: , de semmi baja nem volt utána, uúgy beszélt meg minden, és már ma reggel is leesett egyszer a székról :oops:)

Kép
seriff
 
 


Igen, totál agyleszívás. Ádám már röhög rajtam, hogy hogy elfelejtek mindent. De legalább látja, hogy válogatás nélkül, nem csak az ő dolgait felejtem el.
Sőt múltkor sikerült eltévednem, ami ritka.Plusz ha tudnátok hogyan. Az Ikeába akartam menni, ami kb annyi innen, hogy kimegyek a M7esen odáig. Na ehelyett voltam Diósdon, aztán Érden. Ott nagyon kellett koncentrálnom, nehogy Balatonra menjek, aztán ismét Diósdra kerültem, végül Törökbálintnál szelidült meg az autó és akkor már engedelmesen elvitt az IKejába. Elröppent az a délelőtt.

Ú, nagyon birom ezket a gyerek dumákat. Múltkor járt nálunk egy 3éves kiscsaj, akinek az a szavajárása, hogy: színházi körökben az járja. De az nem derül ki, hogy mi. :D

Mit tanítasz Ági? És kiket?

Serfi lehet, hogy ez kell a jó alváshoz. :lol:

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Apa levágta a hajam: Kép

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Orsi, azért ez a diósdi kiruccanás nem semmi, mondjuk én is tudok produkálni ilyen eltévedéseket. :) Egyszer majdnem Dunaharasztin kötöttem ki, de aztán csak megfordultam a Soroksári úton. :roll:

Serfi, durva. Hannának add át gratulációmat. Asszem ilyet még nem produkált, ugye? Van egyébként bukósisakja, ha így szereti a bándzsidzsumpingot? :wink:

Ma megint mondott egy vicceset Balu: Anya, te leszel a Bzmot, én meg a vezetőbácsi. :lol: Mindezt persze 1,5 perccel a reggeli ébredés után. (Ugye tudjátok mi az a Bzmot, fiús anyukák előnyben). :D

Tegnap hatalmasat Mamutoztunk Diával, nagyjából talán csak a bio boltig és a Libriig jutottunk, javarészt táplálkozással töltöttük az időt. :roll: :D De mit mondjak, nagyon jól esett. Bali pedig úgy fogadott , mintha 3 hétre hagytam volna otthon, nagyon kis tündér.

Anyósom meg olyan jó fej, így 2 hónappal a szülés előtt felajánlja, hogy hetente egyszer eljön, hogy kimozdulhassak egyedül is. Hihihi. Most annyira ezen jár az eszem...na hagyjuk. :twisted:

Ági, gratulálok a vizsgáidhoz!!! Az urad hol is dolgozik? Biztos mondtad már.

Este hatalmas orkán közeledik, vigyázat!

pusz mindenkinek

Kép

Kép
babszy
 
 


Hi, az orkán már Siófokon tombol.

Bog, eddigi legnagyobb zuhanás a terszról volt a babakocsi után, emlékszel? :oops: :roll: :) Mi az a Bzmot?
Mindegy az,h mikor ajánlja fel anyós, a lényeg a szándék :wink: :P !

Kép
seriff
 
 


Egyébként esések után marha jókat tudnak alidni. Julcsi azóta is le-le esik a kiságyáról, de véletlenül sem ébred fel rá. Apa hajat vágni is tud?

Én egy német nemzetiségi isk.-ben dolgozom, németül tanítok mindent. A férjem a változatosság kedvéért szintén németet tanít, de ő cégeknek meg 1 középiskolában.

Mi van már Esztiékkel meg Diáékkal? Ja persze Diának a shoppingolástól nem jut ideje az írásra.

Kép
agianyu
 
 


Ági, anno az én fodrászom is az Apukám volt :wink: :D !

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Frizura nagyon kafi :lol: És milyen hosszú már a haja.
Érdekes az én fodrászom is az apukám volt, ami nálunk azt jelentette, h hajmosás után ültem a széken és ő fésülte és szárította. Egész nagy koromig. Fúú de nem szerettem! :D

A tegnapi cirkusz képzeljétek nagyon jól sikerült! Apa elmesélése szerint. Egy érdi kisebbségi család vállalkozása, ami már annyira gagyi volt, h azért volt jó. 30 néző, szülőkkel együtt. Ugyan az a személy a jegyszedő, popcorn árus és a bohóc. Színpadon a főnök összes gyereke. Volt késdobálós is (ezt valszeg esténként otthon gyakorolják :wink: ).
A bohóc felhívott bátor gyerekeket. Persze a fiam is jelentkezett. A szinpadon megkérezte, h ki a legbátrabb, erre egyből rávágta a Peti, h én. És téged hogy hívnak? És szépen megmondta a nevét. Ez után egy kötélen kellett végig mennie, közben úgy táncolni, ahogy előtte a bohóc csinálta. Az apja szerint egyaz egyben leutánozta a bohócot. Az ezt követő szünetben, pedig tombola húzás volt, ahol az első szelvénynyel a Peti nyert. ezen mindenki röhögött. Erre az apja: hát igen, bátraké a szerencse.
Szóval jól szórakoztak. Azóta is cirkuszba akar menni, és nem érti ma miért nincs cirkusz. Milyen meglepetés lesz neki, elmenni majd a nagycirkuszba, egy igazi cirkuszba. De szerintem ő itt is szuperül érezte magát. :lol: :lol:

Mindgyá teszek fel képeket.

Kép

Kép
tikata
 
 


Az én kis copfos babám :P :

Kép

Tesó szórakoztatása:

Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


ööö... milyen soppingolás :shock: ??? Talán mindenki közül nekem van a legkevesebb szabadidőm, főleg most egy hasmenős Pancsival és egy külföldön lévő apával, hagyjuk is. A nappali alvás minimális a Panci részéről, sokat megyünk, egyszerűen nem kerülök gépközelbe.

Fú, Katus, de jók a képek! A copfért irigy - nekünk talán sosem lesz ilyen :wink: - nagyon cuki, gyönyörű. Bírom Petinél a gitározást. Apropó, a 24-et nem kaptam meg!!! Hallottam a Goldent - szerintem a 24 bezsebelt már jópárat. A cirkusz nagyon jó lehetett, elképzelem Józsit is... vicces.

Fersi, Hancinak is milyen hajkoronája van már! Apa ügyi. Tudom Hancihoz képest ez minimál, de már a Panci is összerak 2 szót: "ide Panni" - közben ütögeti azt amire fel akar ülni, mászni (szék, kanapé, hinta, stb) és "szia baba", "szia vava" (kutyája). Olyan édi. Zsombi is sok szót mond már. Ja és továbbra is 8-ig alszanak, de min. fél 8. Remélem Hanci ma is ilyen jól nyomja!!! Drukkolok, majd számolj be!

Orsi :lol: (felejtés) :lol: (autós). És mi mikor?

Brutál idő van. (Kaliforniában meg megfagytak a narancsok :shock: )

Kép
diane
 
 


Kata, ez a rózsaszín a házatok? Édesek nagyon, Blanci sérója nem gyenge :wink: ! Azé, ha vágatni akartok van egy fogorvos-fodrász itt nálunk, jól csinálja :wink: :D ! Cirkusz vicces lehetett, én is elképzeltem Józsit, hát még viccesebb :P !
Az én hajamat kifelé kellett szárítania Apának :oops: ....


Dia,igen ez is olyan éjszaka volt,és még tart! :D Nagyon ügyi Panci,és különben is 5hónappal fiatalabb!
Smectapor hatott???

Kép
seriff
 
 


Hú, Serfi! Tök jó, ügyi a csajod, látod megy ez magától, neked volt igazad...és türelmed 8) . Te már szinte túlalszod magad, nem?

Én alig aludtam ettől a hülye széltől, féltem esetleg felébrednek, persze nem, de nem szeretem ha a Balázs nincs itthon.

A smectát nem nagyon tudtam beadni, tegnap alig evett és ivott. Ma már szépen reggelizett, talán jobban van. Bár továbbra is jókedvű. Viszont a feneke és a nunija annyira durva, hogy ilyet még nem láttam. Teljesen ki van marva, szinte sebes, nagyon csúnya. Iszonyúan fáj neki, alig tudok hozzáérni, le sem ül.

Fú Ancsa, ezek a programok jól hangzanak! Vadasparkról jut eszembe, tavasszal már mi is tervezünk valami állatkertesdit. Remélem tetszeni fog nekik!

Kép
diane
 
 


Fú, lassan csak visszaolvasok,

Ági, nagy gratula a vizsgáidhoz! Nem semmi.

Rakok egy képet a testvérszeretetről én is:

...hát mégsem, nem megy valami maitt :shock: .
diane
 
 


Na azé el nem bízom magam, de reménykedem, hátha tartós lesz! Mindenesetre már ez a két éjszaka is jólesett, főleg egymásután....
Na ma kicsit jobban van Panci? Volt még fosi?

Kép
seriff
 
 


Szegény kicsi Panni! :( Remélem ma már jobb volt, és a kis pelenkás területe is meggyógyult, azért ez nagyon rossz lehetett. jajj :cry: :cry: Ilyenkor Normaflore-t is adhatsz, azt talán könnyebb beadni mint a smectát. ezt még az én gyógyszert zabáló gyerekem is fujjolta.

Serfikém, tényleg gratula nektek az alváshoz, szurkolok, h így maradjon mostmár addig, amíg a Hanna otthon alszik. :D És hát a türelmed nem mindennapi, bár legalább a felével rendelkeznék!!

Basszus, most látom a Hősök terén szörföznek! Anyám, ez a magyar nép, fúj egy kis szél és máris kitalálnak rá valamit...

Serfi, a traktoros kép anyósoméknál készült, a rózsaszín ház az övéké!

Kép

Kép
tikata
 
 


Hi, jól haladunk, este elaltattam Hannát és ki(be :oops: :roll: )rúgtam a hámból és egy itteni barátnőmmel elmentem buliba,és hajnalig táncoltunk, 2-kor és 3-kor megébredt, de Apája visszasimikézte......még alszik.

Kép
seriff
 
 


Serfi, juhhhééééé, mindennek, alvásnak, bulájnak, tök jó hírek. :) Szupin alakul ez a dolog, és én is irigylem a türelmedet....:)

Nálunk minden ok, fülgyuszi már a múlté, szerencsére azóta minden rendben. (kopp-kopp-kopp)

Ági, ügyes vagy ezekkel a vizsgákkal. Petinek is már csak egy van hátra, de így meló, meg család mellett elég nehéz neki is. :x

46 nap szabi :shock: :shock: ez azé má frankó! :)

Dia, nálunk is hasonló az alvás, mint nálatok, reggel fél 8-ig tuti, de van, hogy fél 9-ig alszik, ez azért a ritkább. Pedig időközben kijött a 7. foga is, de ez most egyáltalán nem zavarta meg. Egyébként irtó édes lett, annyira okos, szivacs agy kezd kijönni, egyszer megmutatunk neki bármit, utána már tudja. A legjobb most az volt, hogy már mindenhol mutatja a gombot. Van egy cicás könyve, amiben a cica egy GOMBolyaggal játszik, és amikor ezt mesélem, mindig mutatja a nadrágján a gombot. Megzabálom........ :)

Mondani szinte semmit, csak ezek mennek: de = igen, meg ha valamit szeretne, nyi = nem, baba, mama. Vadul pápázik, tapsol, és imádja a mutogatós mondókákat, ezeken hangosan nevet.

Iszonyú könyvmoly lett :), főleg az állatosakat szereti, képes fél órát is az ölemben ülni (nála ez nagy szó) és mesét hallgatni, meg lapozni, mutogatja az állatokat, már elég sokat tud, felismeri a tojást, a kukacot, a bogarat, és amikor meglátja a könyvben a banánt, akkor odateszi a száját, hogy ő ezt most megeszi....

Evőkéje még mindig iszonyú, de most már a darabosat nyomja, a pépeset csak este, napközben már nem nagyon szereti, inkább rágja a banánt, a kenyeret, és ha olyan van, akkor a miénkből eszik, múltkor sült húst evett zöldséges rizzsel. :oops: Szóval napról napra fejlődik, olyan jó látni, melengeti a lelkemet, annyira édes dolgai vannak....

Bocs az áradozásért, most megyek pakolni, megyünk Peti szüleihez és még pakolnom kell. :)
Vendég
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: