Kedves Tünde!
Örülök azért hogy beelőztetek minket!
Gratulálok Ákos babához, nagyon klassz nevet választottatok!!!
Kívánom Nektek a világ összes örömét és olyan dolgát, ami örömet okoz!!!!
Többieknek jó reggelt. Szombat van, itt a hétvége, gondolom pangás lesz itt a topicban, max Andy és Winnie fog néha bekukkantani, mert ők még ráérnek!
Kismama, te ma vonulsz be?????? Ha igen, akkor nagyon drukkolok, ügyesek legyetek, no para, minden ok lesz!!
Vihart mi is átvészeltük, bár ébren, mert Ákos egy percet nem aludt éjjel, így a mama sem. Itt nagoyn gáz volt a helyzet, abban bíztam, hogy csak ne induljanak be a dolgok, mert ilyen időben nem szívesen vágnánk át a városon, mert itt tényleg röpködtek a fák, ágak meg minden ami mozdítható!
Péntek reggel mentünk nst-re (éjjel csak 3 szülés volt, semmi dömping!), na hát a kis talpas-legény ott aludta ki az éjszaka fáradalmait. 20 percig még csak meg se moccant. Aztán bejött a szülésznőnk, megtapizta a pocakom, és bekapcsolta Ákoson a play gombot, de úgy, hogy azt hittem kiakad utána aműszer. Olyan szinten gerjedt be, mint még soha eddig, a komplett sípcsontját-térdét-talpát meg lehetett fogni, de SZÓ SZERINT!
Utána meg nem lehetett lenyugtatni, és non-stop este éjfélig banzáj volt! Ok, nekünk is húzós nap volt, tízre értünk haza, mert bepakoltunk a kiállításra, de azt hittem már sose nyugszik le, és éjjel móka lesz....de nagyon tündéri volt, mert végigaludta az éjszakát. Hát aki ugye elfárad..
Szóval hétvége, egyedül maradtam, de azért majd kilátogatok papihoz!
Babák remélem jól vannak, szopizik mindenki ezerrel, kismamák remélem szintén jól vannak, és számolják vissza NEM A NAPOKAT, HANEM AZ ÓRÁKAT!
Mágnes: Anna nagyon szép baba, tündéri a képeken! Hogy haladtok szopi ügyben, remélem ügyesen!
Kata: na akkor még jó hogy itt a hétvége, legalább apa is be tud segíteni. Megfázás, vagy influenza, vagy has-baj? Remélem Leon nem nyel be tőle semmit, na meg persze te sem! Ez a barátnős séta, traccsparty biztos segít hoy kicsit kikapcsold az agyad! Tök klassz, ők meg gondolom jönnek szívesen!
Niki: még vendégszálláson, vagy már otthon újra a családi fészekben? Ákos mikor vizsgázik? Szegénynek így tanulni, hogy közben a két szerelme meg távol van!
én képtelen lennék rá, biztos nagoyn hiányoztok neki!
Na most reggeli adagnak ennyi, majd még jövök!