Új privát üzeneted érkezett!

Cool,
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Cool, Livit a rumbatökje kábé 5-8 másodpercig foglalja le, pedig milyen lelkes voltam, mikor megvettem neki...

Apropó, nem is kérdezel ki? :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kikérdezni? miről???? Mancs a zsaru...

Kép Kép
coolasa
 
 

 
 

Cool,
ne mondjad, mert Nokit mindennek lehett itt nevezni, de hangtalannak nemigen....

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Sasha!
Annyira sajnálom, hogy folyton visszaránt titeket a betegeskedésbe ez a fura enyhe idő! Gondolom, ilyenkor alig várod már a nyarat, amikor 3 makkegészséges meztelen seggű kishapsi fog az udvarotokon rohangálni. Mihamarabbi gyógyulást az óriáslegénynek!
Az új matracért meg nagyon irígy vagyok, a mi matracainkból itt-ott még a rugó is kiáll, néha szinte fel se birok állni reggel, annyira fáj a hátam.
Én már kettő fürdetés-altatás kombinációjától ki tudok akadni. Nyugodtan jöhetsz ide panaszkodni is, úgyis többen pályáznak még itt többgyerekes létre, legalább reálisabban láthatunk.

Köszöntéseket köszönjük!

Kérhetném a fiaimról készült jobb képeket nagyméretben, mailben? Köszönöm.

A nap rossz híre: ill. kissé hosszabb. Párom a napokban mondta már, hogy az önkormányzatnál a bizottság elött volt, hogy több játszóteret is felújítanak, megszavazták, tök jó. Ahová járunk, ott le is cserélték a nagyobbaknak szóló hintákat bébihintákra, tök jó. Hétfőn elvitték a kissé kopott házacskamászókát meg a bébicsúzdát, enyhén feszült, de várakozó hangulat a játszón, én nyugtatgatom a mamákat, hogy lesz helyette más. Erre megyünk ma a játszóra, van új szép mászóka, csúzdával, kb 8-10 éves korosztályt becélozva!!!! A játszóra a kiskamaszok nem is szoktak járni. Ellenben a kétéves töpörtyűk mind ott erőlködtek, hogy feljussanak a számukra életveszélyes mászókára. Most fogalmazhatom meg a panaszlevelet, hogy ezt azért mégse, s inkább kérnénk vissza a régi, kissé kopottas, de biztonságos szereket.

A nap jó híre: ez is kicsit hosszabb múltú. Pár hete (azt hiszem még tavaly) kértek a páromtól néhány mandula meg diófát, ő meg felhozta vidékről. Hogy az egyik óvoda udvarába telepítik. Ma felhívta a párom egy nő, hogy de szégyenli magát, de még meg se köszönte, ő ettől és ettől az óvodától van, meg milyen hálásak, meg lesz majd nyíltnap, menjünk el megnézni. A párom azt se tudta, hogy melyik oviról van szó. A slusszpoén az, hogy ez az egyike annak a két ovinak, ami közül még nem tudok dönteni, hogy melyikbe szeretném Benedeket bejuttatni. Egyszóval lehet, hogy Laci tudtán kívül szerzett némi protekciót óvodakérdésben. :wink:

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Bubek, épp most akartam utódom feje fölé glóriát rajzoltatni a többiek segítségével, hogy hűűű meg háááá, meg nahát milyen nyugodt, erre te jössz és leleplezed, hogy ő is élőlény.

Kép Kép
coolasa
 
 


nna, akkor én megyek, mert a fiam sztem lassan ébred, és el kell halgattatnom majd egy kis tejcivel...bár még nem ébredt fel 9h óta...lehet hogy javul???? Kop-kop-kop...

Jó éjt mindenkinek!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Na, a haja miatt már nem kell aggódni, jól levágtam neki elöl (a Zoli mellett tejesüveggel csücsülős fotón már az van), mert éjjel kiveszi a hajából a hajgumit, és nem akartam kivárni, míg megpróbálja lenyelni, így nuku coff, de már annyira leért az arcába, hogy attól sem tud aludni, osztan levágtam. De oldalt meg hátul maradt hosszú, így elég "érdekesen" néz ki a gyerek. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Kormi, értek ám a szóból..... "Kérhetném a fiaimról készült jobb képeket nagyméretben, mailben? Köszönöm. " :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Egész nap ez a hülye "dal" jár az eszemben, hogy "de nem bánok semmitse mégsem, a szerelem tüzében égtem" meg ilyenek. Szörnyű. Segítséééééééég!!!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Hol vettetek rumbatököt??????

Kép
mancs
 
 


Cool,
ha jól emlékszem, bivaly betűkkel fenyegettél, hogy kikérdezel 2002 márciusától.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, hurrrrááááááááá, újra itt!!
Hiányoztál te is meg Liviképek is!

A támaszkodós Julcsi nekem is naagyon tetszik, nekem az a nap képe :!: De nem azért, mert az én lyányom van rajta, áá dehogyis... :wink:

Bubek, Cool, sejtettem, hogy nem értem világosan, a levélkét :oops: . de mindegy, az a lényeg, hogy vasárnapig visszamegy mindenitől.
Cool,a te talis képeidről, lesüt, hogy naaagy Szonja-fan lettél 8) :wink:

Képzeljétek, Jupap is várja már azt a hétvégét!! Ő, aki el sem akart jönni :)

Ilba, a kolping az előleg beérkezéséről már nem küld visszaigazolást, ugye? mert mi köv hétvégén megyünk, de azért előtte talán fel kellene hívnom őket, hogy odaért-e a pénz, bár vissza nem jött...

Megint esemény van a családban, Zsozsó kezére tornaórán ráesett egy gyerek, a hüvelykujja meg annak a párnája be van dagadva, kék-zöld és alig bírja mozgatni. Mára kenegetést, borogatást rendeltem, ha nem lohad lejjebb, akkor holnap doki :twisted: :cry:
Ennyit mit most év eleje óta, nem jártunk orvoshoz, 5 év alatt :twisted: :evil: . Remélem ezzel le is van tudva a köv 5 év. Most már mind a három gyerekkel volt valami, már elég kell legyen :? :wink: :roll: .Ha csak így lenne :roll: ... pl Sashaáék sem lennének ennyit betegek :(
jumam
 
 


Cool,
tőled is, legalább azt, ahol Benedek kukucskál kifele a konyharészből! Please!

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Mancsusz, ősszel a Skálában volt 200 forintért kb., de ma voltam és nem láttam.
Apropó. Jól láttam, hogy kivasaltad a babaruhákat? Egyem meg a dolgos kezeidet, nem kellett volna! Képzled, attól a pár perc beszélgetéstől Mbával teljesen bezsibbadt a nyakam, legközelebb ráállok a konyhaszékre. Hát igen, 40 centi, az 40 centi. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, bivaly betűk, tényleg, mintha rémlene valami, ehe..ehe... ennyit ér a fenyegetésem...... naneeem, majd spontán kreatív módon akkor kérdezlek ki apró részletekből, mikor nem is számítasz rá.

Jumam, valószínűleg mazohista vagyok, az mindig érdekesebb, ami elérhetetlen. Így van ez Szonjeccel is, én produkálom magam (bűvésztrükkök, triplaszaltó, miegymás), ő meg megvetően végigmér, hogy "ennyit tudsz"?
Amúgy ti nagyon hasznos szerepet töltötök be a mai magyar társadalomban, főleg idén év elején, mert rátok épül az egész orvosképzés: érdemes növelni a SOTE hallgatói létszámát, mivel mindenkinek garantáltan lesz munkája. Tessék? Ja, igen, abbahagytam :oops:

Kép Kép
coolasa
 
 


Kormi, a párod kertész??? És tud szerezni fákat??? Vagy honnan hozott?
Tavalyelőtt a házasságkötésünkre kaptunk egy szelídgesztenyét (abból az apropóból, hogy a meghívón egymás megszelidítéseként szerepelt az esemény), de sajnos nem eredt meg, azóta ott áll aaz udvar közepén ez ágacska. Kerestem én már, nem nagyon van, csak olyat találtam ami már kb 2,5 méter magas és kb 25 e ft. 10 cm=1000 ft :(
egy kb max másfél métereset szeretnénk ehelyett... Meg esetleg akkor, ha már... egy mandulát is... csak mert nagyon szeretjük, és az gyönyörű virágzáskor is.
Ha így nem akarod, írhatod a választ emailben is, köszii!!

Cool, Noki már a talin is sokkal élénkebbnek tűnt mint bármikor eddig amikor én láttam, gondolom ez még csak fokozódott később. És te is írtad, még előbb, hogy végre tanú is van arra, hogy gyerekből van és nem köztéri szobor 8) :D , hogy, hogy jutnak ilyesmik eszedbe 8) 8) ? Kibírta estig, nem volt álmos??

Kormi, Bubek és a többiek, akik tőlem is szeretnének képeket, majd holnap küldök csak, most másik gépen vagyok,
jumam
 
 


Gabus,
aha, kivasaltam :wink: De nem most volt az se, még a nyár elején :oops: Megsirattam ám a ruhácskákat, annyira szerettem őket :oops: Lefényképeztem az összeset :oops: hogy meglegyenek örökítve, mert asszem nem lett mindegyikben lefotózva Petykó :oops: De ez a siratás nemcsak a ruháknak szólt, hanem annak a korszaknak is.

Kép
mancs
 
 


Kormi,
Ez az ovis történet jó! :wink:

Jumam,
Én még csak a héten utaltam, szóval nem tudom, de szerintem ha nem szólítottak fel, hogy akkor tessék fizetni, akkor megkapták. :roll:
Azért 1 telefont megérne, hogy megnyugodj.
Szegény Zsófi, az ilyen annyira tud fájni, nekem nagyon sokszor volt, ha a labdába rosszul értem bele.

Beni úgy hallom harmadszor is ébredni készül fél10 óta. :evil: Biztosan a hülye hálózsák miatt, tök kicsi rá, de a rendes pisis lett és nem száradt meg még a fűtőtesten sem, pedig már délelőtt kimostam. :evil:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Gabus, a támaszkodós Juleszt elküldöd a gmail címre?, kössszi
jumam
 
 


Ja! Képeket én is kérek szépen mindenkitől, akár skype-on is (Jumam), és én is küldöm őket holnap ígérem.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok! A segítségetek kérném: tudtok némi információval szolgálni Hajdú Barbara szülésznőről? Febr.15-re vagyok kiírva, s a dokim (Gajdos Edit) őt ajánlotta.De jó lenne, ha a másik oldalról is hallanék véleményt. Előre is köszi! deako

Kép
Kép
deako
 
 


Deako!
Írtam privit.

Na mentem, jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Deako,
én nem, de lehet, hogy a többiek igen.

Léptem, jó éjt!

Megjegyzem, itt most sokkal jobban fúj a szél, mint tegnap. Erről ennyit.


Zzzzzz.....

8)

Kép
mancs
 
 


Mancs, tehát úgy vélted, hogy a szupertitkos vasalós sztorid miatt kell a mai nap zárásaként, egy munkás pénteknek ebben a szakában kifolyatnom a szemeimet? Vétettem én ellened valamit? :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Jumam,
a párom nem kertész (kisérleti részecskefizikus) csak kertszerető kerttulajdonos. Van szőlőjük a Somlón, meg Szigligeten, meg egy kis erdője is. Magról kelt diót, mandulát tud hozni bármikor (megkérdeztem, ezek majd teremnek is). A gesztenye érdekes kérdés volt náluk is. Először egy faiskolába találtak, még elég drágán 3 db-ot, rendelésből visszahozottat. (1000 Ft/db) Nekik nem kellett 3, csak kettőt vittek el (nem önbeporzó, kell kettő, hogy teremjen), erre az egyik kipusztult, meg kellett venni drágán a harmadikat. Aztán később, amikor nagyobb tétel akácot vettek, volt abban a faiskolában gesztenye, 30 (azaz harminc!) Ft/db áron, és piszkosul bevásároltak, egy csomó helyre ültettek. Azt mondja, az a baj, hogy ez már vagy 5 éve volt, s ezek a fák már megnőttek annyira, hogy nem tudja már kivenni őket. De arra megkérem, hogy amikor faiskolában járnak, nézzen már utánna. Ja, s nekünk annyi gesztenyénk terem, hogy nem tudunk vele mit kezdeni. Az a baj, hogy nem tudjuk, hogy is kellene a nyers gesztenyéket tárolni, hogy ne száradjanak ki, mert elég hamar annyira összeszáradnak, hogy nem lehet mit kezdeni velük.
Én egyébként fügével voltam így, évek óta rágtam a párom fülét, hogy ha megtartjuk a szigligeti nyaralót, akkor legalább telepítsen nekem oda fügét. Ő ismerősöktől próbált szerezni, néztük faiskolában, de nagyon drága, végül tavaly kaptunk ismerőstől ajándékba. Várom már, mikor fordul termőbe.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Kormi, megköszönném... a mandula feltétlenül érdekel!! Mikor lehet beültetni, tavasszal??
jumam
 
 


Nálunk is nagyobbnak tűnik a szél mint tegnap.
jumam
 
 


Jumam, tegnapi kérdésecskédre visszatérve, Noki bírta a tempót: egész onnantól, hogy veletek találkoztunk a georginán, odáig, hogy este fél 9körül kocsiba ültettük, nem aludt, egy 10 percecskét leszámítva, mikor kengurúban sétáltattam Bubekhonba. Másnap viszont feltűnően többet szunnyadt napközben is, mint egyébként, pedig azt egy 9 órás zavartalan éjszakai alvás előzte meg...

Kép Kép
coolasa
 
 


Én vagyok az első? :shock:

No akkor szép jó reggelt! :D

Itt is hatalmas szél volt, előző éjjel persze szinte semmi. Ennek ellenére egész jól aludtunk, bár Beni többször szerencsétlenkedett ebben a zsákban, szegényen tök kicsi volt. :oops:

Ma Nagyizunk, megyek is pakolni.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


ÁÁÁÁ, beelőztek! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok,

Cool, tudom, hogy béna vagyok, de akkor ugye én még Tücsitől várjam a lánclevelet?
Valahogy megpróbáljuk elintézni, hogy tudjunk menni... :)

Gabi, juhhhhhhhhhhhéééééééééé :)

Ilba, vadászbál. :wink:
Vendég
 


Jumam,
megkérdeztem, a mandulát bármikor be lehet ültetni, amikor nem fagyott a föld, de párom szerint, ha biztosra akarsz menni, meg kell várni a tavaszt. Hány db kell? Azt mondta, kettőnél többet nem biztos, hogy tud hozni, dióból van több.
Nemmellesleg Laci le szokta ellenőrizni, miket is írok ide (ezért néha moderálom magam). Szerinte az este butaságokat írtam, és kikéri magának, neki nem kis erdőcskéje van, hanem 16 hektáros erdeje. Ez volt a helyesbítés.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Vanília, köszi a keszthelyit, hogy beszúrtad, a kacajos hétvége utáni hétvégét már le is foglaltuk, marhára várom. :)
Vendég
 


És elfelejtettem: azt is kérdezi, hogy akkor nézzenek neked szelídgesztenyét, milyen árkategóriában, hányat?

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Peszti, igen, Tücsitől.
És juhééééééééééééé, ha tudtok jönni.

Ilba, sajnálom, hogy elrontottam a napodat amiért nem te vagy az első ma reggel. Mindig csak baj van velem. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Ok, akkor várom. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Itt is sokkal nagyobb szél volt, mint tegnap éjjel, Livi nem is tudott aludni sokáig.

Mancsi,
hát, én is egyesével átnéztem a ruhákat, és nosztalgiáztam, meg csodálkoztam, hogy Livi volt ilyen pici is! :)
Amúgy nyári vasalás ide vagy oda, a cuccok szebbek mint új korukban, mennek is tovább barinőmhöz, bár szeptember még odébb van. :) A kismama gatyómat azért már elviszem neki ma.

Na, Livicsek kajabál, mének!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, a barátnőd is ilyen csúnyán túlsúlyos, mint te? Én is szeretnék veled barátkozni. Húzzak sorszámot? :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Halihó!

Végre jó a gépünk még nem nagyon értem az emilek végére. De a lényeget elolvastam. A helyzet az lenne, hogy csütörtökön a gyermekem leamortizálta a szemüvegemet. Ez azt jelenti, hogy csináltatnom kell másikat ami nemigazán occsó. Így még házon belüli logisztikai feladat az anyagiak csoportosítása, hogy még az utazásra is jusson. Ja és még apát is győzködni kell. A lényeg!

A táblázatot csak holnap fogom tudni továbbküldeni, ha nem baj. :cry:

Kép
vanília
 
 


Sziasztok!
Gabus!
Juhéééééé,újra itt! :lol: :lol: :lol: Hiányoztál ám!Megkaptad az üdvözlésemet a nászasszonyodtól? :D

Taliért irigy. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: De a képek szupik. :wink: :lol: Minden gyerkőc nagyon sokat nőtt. :shock: :)

Rumbatök a fakopácsban kapható.

Képzeljétek!
A héten beírattam Domit oviba,csigabiga lesz a jele. :lol: Hihetetlen mennyire elrepült az idő. :roll: :?

Most lépek mert lassan jönnek a vendégek....remélem este még tudok jönni.Cupp.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Cool,
képzeld, kibírtam azért sírás nélkül. :lol:

Dia,
gratula a nagyfiúnak! Oda megy, ahol dolgozol?

Mancs,
ma Mbá dolgozott? Hallottam mi történt a géppel, biztos izgi az ilyen. :roll: Remélem nekem soha nem lesz ilyen izgalmakban részem.

Na megyek Beni mellé pihizni.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
mi történt a géppel??? Repülőgéppel??

Kormi
Csak akkor ha a párod járkál faiskolákba amúgy is!!! ha a szelídgesztenye párban szeret lenni - ahogy írtad, akkor kettő kell. viszont akkor tényleg ne legyenek nagyok és drágák, nem tudom az árakat, csak azt ismerem amit én láttam (2,5 m=250000 ft) azt soknak találom, ha ennél olcsóbb az csak jó. De ez úgyis majd tavasszal lesz aktuális, hisz akkor kell elültetni. addig is előre is köszi!

Olyan jó ejtőzős napunk van ma, hogy csak na!! fél 11től fél 1ig aludtam Julesszal, nem csörög a telefon, nem jön senki.
Zsozsó keze gyógyulóban, nem visszük orvoshoz, ha így folytatjuk, tönkremegy a magyar egészségügy!
jumam
 
 


Coolka,
barinőm és én (Diáksziget):
Kép

Dia, megkaptam, köszönöm szépen, örültem neki nagyon! :D Szó szerint így jött Ilbától az sms: Dia külön puszil.
Én is puszillak! :)

Megyek zülleni Kőbányára, bulizok mindenki helyett!!! 8)

Pááááá!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Halihó!

Ilba,
aha, Mbá volt szolgalátban, megint 3-ra kellett mennie, 5-kor indult (volna)a gépük Las Palmasba. Felszállás után jelzett vmi műszer vmi kisebb hibát, és ezért le kellett szállniuk. De előtte 3 órát kellett röpködnie a gépnek, mire elhasználták a kerozint, és csak annyi maradt benne, ami a leszálláshoz engedélyezett mennyiség felső határa. Nem volt semmi gáz, veszély se, meg semmi, de mivel nem tervezett landolás volt, kényszerleszállásnak hívják ezt is. Mbá jó nagyot szívott, mert 5 után indult volna haza, így meg majdnem 11 volt mire hazaért, és most megint ment vissza, mert lesz egy másik indulójuk, meg még éjjel 1-kor is lesz egy hülye Tel-Aviv :evil: Volt az övék után egy sokkal izgalmasabb "kényszerleszállás" is, a Turkishnek kellett landolnia, mert egy nő szült a fedélzeten :roll: :lol:

Éjjel itt is sokkal nagyobb szél volt, mint tegnap. Petike is fent volt párszor :roll: De amúgy egész jó napja van, most épp hang nélkül játszadozik a járókájában. Ez is nagy szó ám!!!

Kép
mancs
 
 


Azt mondta egyébként, hogy az utasok is tök normálisak voltak (ritka eset), nem volt para, se hiszti, se üvöltözés, se semmi.
Tök jól nézett ki a leszállópálya, kb. 900 :lol: tűzoltóautó meg mittomén még mi várta a gépet :lol: :lol: :lol: :lol: Lefényképezte a telefonjával.

Kép
mancs
 
 


Van egy meghívóm iwiw-re, kikiriki? :wink:

Benipapa

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Benipapa, most dicsekszel? Nekem meg nincs meghívóm. Melyikünk nyert? 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


BENIAPA!
Ha azt kérdezed ki kéri,akkor jelentem Én.Egy barátnőm nagyon szeretne iwiw tag lenni,de sajna Nekem nincs meghívóm.Itt az email címe. monika@kesselyak.hu
Köszike.
:wink:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


sziasztok,

le vagyok fáradva
mind a két nagyinál voltunk :D

Jumam,
hónap kűdöm :D

Gabi,
na végre :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
nagyon-nagyon drukkolok a vonalzóhoz
állítólag a 2. sokkal könnyebb :lol:

nagyon meg vagyok rogyva, megyek lefektetem Zsófi nénit.
Aztán magamat is :lol:

ja még annyit olyan jók a képek :lol:

jó éccakát

Kép

Kép
sajtine
 
 


Halihó!

Petike alszik, Mbá elment dolgozni, enyém a gép!
Uzsira avokádókrémet csináltam a gyerkőcnek. Nem vmi olcsó mulatság, de nem olyan vészesen drága. Gondoltam kipróbálom, mert azt már kaphat, és annyi jót olvastam az avokádóról. Sikeres volt a próba, úgyhogy néha fogok neki adni. Meg magunknak is ki fogom próbálni, fokhagymával, sóval, pici citromlével pirítósra... Mmmmmm.... :P

Látta vki délelőtt a tv2-n a Babavilágot? Szülészeteket (szülőszobákat) hasonlítottak össze benne. István kontra SOTE II. :lol:

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?