Sziasztok!
Boeske!
Nagyon örülök,hogy minden rendben a kis Márkkal,s jó,hogy kezdenek helyreállni a dolgok
Edoci!
Eredetileg a Szent Istvánban szültem volna/ott dolgozik a volt orvosom,akit mellesleg a mai napig látni sem bírok
/.Végül átvittek a SOTE II-re,s itt született meg a picim
Ebben a kórházban mindenki nagyon rendes volt velünk!Jelenleg én is keresek egy megbízható nőgyógyászt,de sajnos azt sem tudom hol kezdjem,pedig már lassan esedékes lenne
Megpróbálok infokat gyűjteni ismerősöktől,hátha tudnak ajánlani valakit,csak az a baj,hogy a történtek után nehezen bízok meg egy orvosban
Kacika!
Most már értem,hogy miért nem szeretnél decemberben szülni,s teljesen megértelek
Sajnos néha tudni kell "nemet" is mondani,még akkor is ha ezzel megbántunk valakit.Mondom ezt én,aki csak ritkán tud "nemet" mondani
A vonalzókészítés:a babafalva.hu-n én is addig jutottam,amíg Te.A profilomba nem tudtam bemásolni a vonalzót
Fogalmam sincs,hogy miért.Én csak a lilypie.com oldalas vonalzót tudom leírni.Az jó lesz?Ha igen,írdd meg,s holnap lépésről lépésre elmesélem
Viszont,ha ragaszkodsz a babafalváshoz,a többiek biztos tudnak segíteni Neked!
Viki!
Tündéri a kisfiad
,s ez az új frizura irtó jól áll Neki
De jó Nektek,hogy már ennyi fogatok van
Fanni már elmúlt egy éves,s még egy fogacskája sincs
Nem is értem,miért.Már aggódom egy kicsit
Remélem,hogy a próbálkozásnak hamarosan meglesz a "gyümölcse",s beköltözik egy apróság a pocidba
Jaj lányok bocsánat,hogy ennyit írok,de valahogy mindig annyi mondanivalóm van
Jó éjszakát Nektek!