Új privát üzeneted érkezett!

Tegnap se időm,se energiám,de legfőképp KEDVEM nem volt ünnepelni.. Erre ma hazaállított az én tündéri párom egy gyönyörű szülinapi tortával. Ezen felül kifosztott egy virágboltot,mivel a kedvanc virágom a tulipán,a boltban fellelhető összes szálból köttetett egy csodaszép csokrot vörös rózsákkal... :D :D :D


Rekanna:
A születési súlybecslést tulajdonképpen nem is tudom,minek csinálják.. Időnként olyan bődületeseket tévednek, hogy az már vicces.. Erről már azt hiszem,többen is írtak.. Emiatt egyáltalán ne aggódjál! :D

Kókuszmatrac téma:
Nekünk a mózeskosárban van kókusz-betét,de nagyon nem szerette a kisfiam. Keménynek találta.... :roll: Állítólag azért jobb,mint a szivacs,mert jobban szellőzik (ezért rácsos betét kell alá).. Ezért nem ajánlják hozzá a gumilepedőt,mert akkor semmit nem ér a szellőzés.. Hát,nem tudom. Nekünk is hypoallergén szivacs van, szerintem nagyon jó dolog a gumilepedő... :roll: Már tapasztaltam néhányszor.

Gabi.baba:
A lányomat én is túlhordtam.És kiderült,hogy az utolsó hetekben már csak vegetált szegény,annyira elmeszesedett a lepény...

Timi:
Tök jó,egy napon van a szülinapunk!! Boldog szülinapot neked így utólag...!! :D

Nanett:
Tudom,iszonyú hülyén hangzik,de NE IDEGESKEDJ!!! Ha a hétvégén akar kijönni a babád,akkor az lesz a legjobb,és hadd legyen úgy! Csak kikészíted magad,és ez nagyon nem jó! Egyébként hidd el,amitől félsz,az bekövetkezik!!! Nálam bejött!!!!
Képzeld,én is iszonyú ideges voltam,mert a fiammal a kiírt időpont előtt 3 héttel a férjemnek vidékre kellett volna utaznia,jó messze. És azt vettem a fejembe,hogy mi van,ha épp AZNAP szülök? Nagyon ideges voltam,nekiálltam szervezkedni,hogy ki visz be a kórházba. Aztán előző nap kiderült,hogy mégse kell mennie,de én végülis mégis AZNAP szültem!!! Szerintem számít,hogy ha félsz valamitől. A lányommal az volt a mániám,hogy valami komplikáció lesz. És lett.. Császár.. A fiammal nem engedtem magamnak bebeszélni semmit,és nem is lett semmi probléma. Úgyhogy FEL A FEJJEL!!!!! :D :D :D

Kismama18:
Hát gondolok rád... :D És szorítok,biztosan minden rendben lesz!!! :P :P

Bacilivi:
Szegény! Nagyon sajnálom,hogy ezen keresztül kellett mennetek. De ha rendbejön a cicid,vissza lehet állítani a babát a szopizásra,és a melledet is a több tejre,csak ne legyen nagy a lyuk a cumisüvegen,mert ha túl könnyen jön a tej,nagyon elkényelmesedik a baba.. :roll: Remélem,minél hamarabb rendbejöttök!

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Pannica:
Hát nagyon fárasztó tud lenni,az biztos. Tudom,hogy ez nem vigasztal nagyon,de gondolj arra,hogy neked egyenlőre csak egy babával kell boldogulni.Amikor alszik,hagyd a házimunkát,és feküdj le te is! Csak így lehet átvészelni. Sajna másik kettő mellett ez kissé komplikált lenne.. :( Viszont az is igaz,hogy valami extra energiát merít az ember a babából,ezt nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen bírni fogod,és kész! Tudni fogod,hogy a kisbabádnak szüksége van rád,és ez nagyon érdekes,de valahogy erőt ad. És el fog múlni az első pár hét,aztán szépen kezd beállni egy rendszer. Sajnos,az eleje a legrosszabb.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Most kezdem csak ertekelni igazan mi mindent tett ertem es a testvereimert az anyukam. :D

KépKép
KépKép
pannica
 
 

 
 

csajok!
Most jöttem ctg-ről, teli volt összehúzódásokkal és azt mondta a doki, h innestől kezdve bmikor megindul6 a szülés! Hétfőn is mennem kell-ha addig meg nem szülök!!Szóval szorítsatok!!!! :lol:

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok!

Gyanixi nagyon szorítok nektek!!! Mindenképp tudasd ha van valami.
Kép
rena12
 
 


Gyanixi: SZORÍTOK!!!! :D :D Ne izgulj amiatt,hogy még lenne pár heted! Ilyenkor már nem koraszülött a baba,ha megszületik,a fiam 3 héttel jött korábban,és a világon semmi gond nem volt!

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Huu de jo Gyanixi szoritok neked!

Nekem meg nem csinaltak ctg-t, pedig elorebb tartok mint te ezt Magyarorszagon mikor kezdik el? Vagy orvosfuggo?

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Sziasztok!!!



Voltunk ma apával UH-on!!!Hála minden rendben, beengedték Zolit is, így most már ő is részese lehetett annak a csodálatos élménynek, amikor meglátta Zsebit.

Zsebi mától Bence Máté, bár én még biztosan csak Zsebinek fogom hívni egy darabig!!! :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

A méretei a következőek:

BPD: 41 mm
Thorax AP: 39x40 mm
Femur: 24 mm
A lepény pedig a mellső falon tapad.


Nem tudjátok, hogy mi a jelentősége ha a mellső vagy a hátsó falon tapad???



Lányok, megmondom őszintén, hogy kicsit csalódtam, mert én nagyon kislányra számítottam, de természetesen a kis kukisnak is nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :lol: :lol: :lol:


Kinga!!!


Te mikor mész UH-ra?Remélem nektek is megmutatja magát kicsitek!S az AFP eredményed is jó lesz!!!!???????????


Jó éjszakát!!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


Kép




Ez itt Bence Máté mai póza! Hátulról látszik, befelé néz anya pocijába!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D

Kép
Kép
judithappy
 
 


Szia Lányok!

Megint nagyon gyors leszek, nem is tudok mindenkinek reagálni. Nagyjából aztért visszaolvastam.

Vitte, jelentkezz, aggódunk!
Bacilivi, kívánom, hogy mielőbb rendben légy, és újra tudd szoptatni Dalmababát.
Őzi, Levi eccerűen gyönyörű még mindig!
Benkoka, sztem is lükeség, hogy nem vagy idevaló. Régebben én sem mindig kaptam választ vagy reakciót, de elég nagy itt a pörgés, nem is csoda. Szóval gyere!
Nika, mennek a nagy drukkok, hogy minden rendben legyen.
Elizabeth, Nekes is nagyon szorítok, hogy mielőbb meggyógyulj.
Fenix, sajnálom, hogy betörtek hozzátok, megvan a tettes, vagy ez naiv álom lenne?
Gyanixi, drukkhegyek Neked is! Ez nagyon izgi!



Képzeljétek, voltam baba-mama klubban, és lenyúltam másfél órára egy hat hetes picit, iszonyú jó volt. Csöppem belülről próbált ismerkedni vele. :D

Kátya
kincsimano
 
 


Katyja a babaklub biztos nagy elmeny volt :D

Judithappy szuper hogy kisfiad lesz, milyen szepen latszik a kis gerince ezen a foton! Meg szepen elfer keresztben ahogy latom. Olyan jo latni a csoppsegeket az UH-n!
Sajna en nem tudom, hogy mit jelent ha a mellso falon tapad a lepeny, de ha gond lenne gondolom a doki mondta volna, szoval lazits :D (nekem fogalmam sincs hol a lepenyem, mindig csak azt mondtak, hogy jo helyen van :? )

Barbamami: koszi a batoritast szoptats ugyben :) Igazad van, eldontottem, hogy menni fog es kesz! Neked azert tenyleg nem lesz egyszeru :? , remelem legalabb az elso hetekben neked lesz segitseged!

KépKép
KépKép
pannica
 
 


Sziasztok,

Gyors bekukk az elso teljes itthoni nap utan.
Nem nagyon tudtalak benneteket visszaolvasni, nehanyotokhoz tudok csak szemelyesebbet irni.

Ha kerdesetek van, barmi, irjatok privit lecike, mert elveszek a sok oldalban, nagyon szegyellem, de ez van... es igy legalabb specko kerdesekre tudok valaszolni.

A szules...

Nagyon nehez szules volt, nem erre szamitottam, csutortok este ota eleg eros fajasaim voltak, pentek hajnali 3-tol voltam korhazban. Ehhez kepest vasarnap reggel lett meg Noah... Az elso pillantas a babara elfelejtet mindent. A fajasok nekem a legdurvabb mensi gorcsokre hasonlitottak, ettol feltem. Raadasul, mivel elhuzodott, nagyon kimerultem, enni sem tudtam, hanytam eleg sokat, mire oda kerultem, h. na akkor elindul mar keszen voltam. Sem ulni, fekudni, allni, setalni, zuhanyozni, semmit nem tudtam csinalni, semmi nem esett jol...
A tagulas huzodott el, a kitolas 1 ora volt, mar nem ereztem fajdalmat. Nalunk nem repesztettek burkot, hanem a kitolas kozben kitoltam a magzatburkot, ami mikor kiert hatalmasat pukkant es szetspriccelt a magzatviz, jol meglepodtunk... :)
Szerencsere nem kellett vagni, megmentettek a gatat, belul repedtem piciket. Termeszetes szules volt nagyon, ezt is akartam. Kupot azert kertem, meg infuziot is, neha pihenes nelkul jottek a fajasok, na azt nem kivanom senkinek... Edat nem kertem, nem is ajanlottak fel, de nem bantam meg. A csaj a szobamban kerte, 3x szurtak meg, mire sikerult, masfel orat hatott es 4 napig fajt a feje olyan erosen, a gyereket nem tudta ugy ellatni, mint en...
Le a kalappal a szuleszno elott. A ferjem vegig ott volt, es MINDENT latott, amitol feltem, (utolag latszik alaptalanul) es fenykepezett is, amit jol tett, eszmeletlenek a kepek, sosem fogom elfelejteni azokat a pillanatokat. Sajna a mehlepeny nem jott ki, rengeteg vert vesztettem, igy altatasban kikapartak a mehlepenyt. Semmi gond ezutan mar nem volt.
Baba jol van, ez a lenyeg. Elotej volt, tegnap volt a tejbeloveles, mara mar szinte tuzel, es nagyon feszul....
Azert van mihez szoknia a cicinek. Akkora cicim van, mint egy szilikonos pornosztarnak.:)

Luisa Draga,
Koszi, h. tajekoztattad a lanyokat es atadtad a drukkokat!!!!

Ezuton koszi mindenkinek, imadlak benneteket! Nagyon sokat jelentett nekem, Ozihez hasonloan en is majdnem elpityeregtem magam, mikor beneztem hozzatok es ennyien hianyoltatok! :roll:

Bacilivi,
Szegenykem!!!!! Nekem is elegge kivan a cicim, baba ma szopinapot tartott, igy adtam cumit, mert nem igaz, h. ennyire ehes... van, h. masfel orankent kerte volna... De persze kikopi... Vigyazz magadra nagyon es mihamarabbi gyogyulast!!!! Es meg 1x gratula Dalmihoz, nagyon szep kislany!!!! Apukaja pedig hulla vagany a poloban :D

Ozi,
Levi gyonyoru es hatalmas!!!!!! Istenem, vannak hasonlosagok! En is aldom az orvostudomanyt, es hogy nem otthon, videken szultem... De neked meg kemenyebb volt, ekkora babat hogy sikerult a vilagra hozni termeszetes uton, ez szamomra rejtely, hiszen olyan picike vagy. Gratulalok es jo egeszseget kivanok! Majd neha irj mailt, ha ugy adodik... Forumozni mostanaban nem lesz idonk szerintem.... Ferjednek pedig koszi a tajekoztatast, epp vajudtam, es ferjem olvasta el a mailt, vicces volt :D

Nika, Zsana, Nanett, Pannica, Rekanna, Luisa, Gyanixi, ... remelem nem hagytam ki senkit...

NAGYON SZORITOK NEKTEK!!!

Es ime nehany kep...

2 oraval a szules utan...
Kép

Kép


3. nap
Kép

KépKép
KépKép
vitte
 
 


Sziasztok!

nekünk kókuszmatrac van, mert az jobban kitámasztja a gerincét. én tettem rá gumilepedőt, aminek az egyik oldala textil, de csak a feje és a dereka alatt van, balesetmegelőzésre, már sokszor bevált. ha az oldalán altatom el a babát kifolyik a pisi a pelusból, azért is jó a gumilepedő.

Gyanixi szorítok neked és könnyű gyors szülést kívánok. hogy értesítesz minket a fejleményekről?, ha nincs senkinek akinek szólnál, szívesen bevállalom a jó hír közlését a fórumra, csak szólj, és elküldöm a számom.

Bacilivi sajnálom, de biztosan be fog indulni a tejed, véglegesen nem fog elapadni, csak egyél rendesen és igyál sok vizet.

Nanett jobbulást. szorítok hátha jön a baba, majd üzenj már várom nagyon.

Pannica nem törvényszerű a kétóránkénti felkelés. a kórházban mondták, hogy 3-3.5 óránként mindenképpen egyen a baba, eleinte nagyon sokat alszik, nem is mindig tudtam eleinte ezért felkelteni, aztán rájöttem, hogy a pelenkázástól felébred és akkor rögtön tud enni. én próbáltam rászoktatni, hogy nappal 3 óránként egyen éjszaka pedig hajnali egykor mindig felkeltem, hogy megszokja, kiszámoltam, hogy akkora jöjjön ki a 3 óra, és utánna hagyom aludni. ha megéhezik éjjel úgy is szól, és akkor kap enni. most ott tartunk, hogy délután 5-6 óra körül felébred nézelődik, ilyenkor foglalkozni kell vele, mert különben sír, bírja este 8-9-ig utánna bealszik. ennek ellenére elég fáradt vagyok, és mivel sok a dolgom muszály vagyok fent lenni. hiddel el volt olyan egy nap mikor 12 órát fent volt, akkor a sírógörcs kerülgetett a fáradságtól, de már kezdek belerázódni, és kezdem a nagyon szép oldalát látni a gyerekvállalásnak, nem csak azt, hogy már megint fel kell kell kelni.

Kép
Kép
bbeti
 
 


Vitte
nagyon szép a baba, jó sokat szenvedhettél, az a lényeg, hogy jól vagytok mind a ketten. jó egészséget és sok tejet kívánok, és még sok képet.

Kép
Kép
bbeti
 
 


Bacilivi
Nagyon sajnállak, tudom hogy a mellgyulladás milyen fájdalmas... Azt hiszem már írtam hogy én is így jártam, sajnos. Azért ne add fel a szoptatást, hátha neked sikerül visszaállítani a tejtermelést.
Ha nem ment még le a gyulladás, és semmivel sem tudod kifejni, próbáld meg a párodat rávenni hogy szívja ki ő a tejet. Nekem is a védőnő tanácsolta. Kicsit furinak tűnt, de ez segített.Mintha elvágták volna utána a fájdalmat. Bár tejem az nem lett, de legalább nem éreztem azt az iszonyú fájdalmat.


Gyanixi
Szorítok nektek!

Judithappy
Gratulálok a kisfiadhoz! Ne bánkódj hogy nem kislány! A fiúk ugyanolyan édesek!
Nekem is a mellső falon tapad a lepény. Eddig nem volt vele semmi probléma, bár azt mondják a hátsó fali tapadás jobb, mert ott több izom van, jobban tapad. Sokan szültek mellső fali lepénnyel, minden gond nélkül. Úgyhogy ne aggódj.Én is csak így a végefelé parázok egy kicsit , mert nekem közel van a belső méhszájhoz is.

berzkat
 
 


Vitte

Édes a baba!!!!!!!!!!

berzkat
 
 


Jó estét!

Vitte:
GRATULÁCIÓ A GYÖNYÖRŰ KISFIADHOZ! Nem semmi a szüléstörténet, hány kilóval született a kis Noah?

Gyanixi:
Én két héttel előbbre vagyok, fájások meg egyenlő a nullával. Te meg megszülsz itt közben. Drukkolunk, hogy minden rendben menjen!

Judithappy:
Nekem is elől tapad a lepényem, de nem közel a méhszájhoz és ez a lényeg. A melső lepény a dokim szerint ugyanolyan, egyedül kicsit érzékenyebb lehet a hasad, mert hogy ott van a sok vér. Meg császárnál véresebb a dolog, mert át kell vágni a lepényt. De semmi többet nem jelent, ugyanúgy megszülheted a kicsit természetesen is. Ja, és ne keseregj a lány miatt, mi először fiút akartunk és lány lett és én rögtön elkezdtem megbékélni a tényezővel és azt mondtuk a férjemmel, hogy addig próbálkozunk, míg össze nem hozunk egy fiút is. Remélem a véleményem nem változik meg az első gyerek után.

Bacilivi:
Kitartás, ha elmúlik a gyulladás, biztos nem fog fájni a szoptatás és remélem a tejed se apad el.

Kép

Kép
rekanna
 
 


Lányok:aki babázik kitartás,biztosan csk bele kell rázódni!!!
Vitte:álomszép a pici babád!
Gyanixi:szorítok nagyon!Miből állapították meg,hogy nemsokára itt az idő?
Nikáról nincs hír???
Judithappy:A kisfiú is éppoly öröm mint a kislány!!!!Gratulálok!

KépKép
vicuska
 
 


Vitte!!!

Gratulálok neked és férjednek ehhez a mese kis herceghez!!!!GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰ!!!!
Jó egészséget és sok tejcsit kívánok nektek!!!
Nekünk tegnap derült ki a 18 hetes UH-on, hogy kisfiúnk lesz: Bence Máténak fogják hívni, s már nagyon várjuk, hogy mi is a karunkban tarthassuk!!!!!!!!!:) :) :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:



BERZKAT, REKANNA, PANNICA!!!


Köszönöm nektek a biztatást!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Szép napot mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


Szaisztok lanyok!

Vitte: Endlich bist du da! Gyonyoru a kicsi, es hat valljuk be, meg is dolgoztal erte alaposan! Gratulalok, egeszseget, sok tejet, minden jot kivanok nektek! Remelem mielobb hallunk rolad ismet, ez azt jelentene, hogy minden sinen van. De egyelore koncentralj csak magatokra.

Szuleskozeliek, szoritok, ti meg csak NYUGI ;)

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Sziasztok!

Vitte! Gratulálok! Gyönyörű baba!

Mindenkinek drukkolok, aki közel jár a NAGY NAPHOZ!

Nikole: Kérdezted, hogy mekkora az Elefáni Bababolt. Nem olyan túl nagy, de van egy alsó szintje is bababútorokkal, sok babakocsijuk van, és elég nagy a választék mindenféléből, szerintem érdemes benézni. A másik, amit ajánlok, és elég nagy, az az Asti Gyermekáruház1095, Budapest, Soroksári út 110-112, tel.: 476-5089, nem túl drága, és nagy a választék. A nyitva tartást nem tudom, de ha felhívod őket, megmondják.

Lányok: Ti hogy álltok a pattanásokkal? Nekem a várandósság elején elég mitesszeres lett a bőröm, aztán magától kitisztult, most meg pár napja ismét kezdenek jönni, de nem mitesszerek, hanem pattanások (csak egy, kettő, de nagyon idegesítő).

Kép

Kincsimanó, úgy látom, mi nagyjából egyidős várandósok vagyunk. Hol fogsz szülni? Én a Péterfyben.
Vendég
 


Sziasztok kismamik!

Vitte,
Nagyon örülök nektek!!! Már vártam, hogy írj, aggódtam miattatok! De az a lényeg, hogy minden rendben van! Hát igen, sajnos nem úgy alakult, ahogy tervezted, de már túl vagy rajta, és megérte. Hiszen tündérien szépa baba a Noah! És jól látom, hogy egyértelműen az anyukájára hasonlít?! :D Még 1szer- GRATULA A KICSI FIADHOZ!! Vigyázz rá, és magadra, és kérünk még sok-sok képet rólatok.

judithhappy,
Megértelek, nálam is ugyan ez volt, amikor megtudtunk, hogy kisfiunk lesz. Valahogy mindketten kislányra számítottunk, és hááát nagy meglepődés volt a kis kukija :) A meglepődés a csalódottsággal keveredett bennem, és kellett pár nap, sőt inkább hét, amíg felfogtam, hogy fiam lesz. Most már ezer kislányra nem cserélném el a kis kukisomat :D Egyébként gratula a kis Bence Mátéhoz!

nikky,
Szerintem még nem késtél le semmiről. Írj egy bemutatkozó levelet (magadról, a terhességedről, az ezzel kapcsolatos érzéseidről stb) a "Kismama" magazinnak, vágd ki és töltsd ki a kis kérdőívet az újságból, és küld el nekik. Én kb 22-23 hetes voltam, amikor küldtem a levelet. Szerintem tök jó emlék.

Tegnap 1kicsit rosszúl éreztem magam. Délben elmentem vásárolni itt a környéken, és miközben mászkáltam (szószerint, mivel már nem megyek, hanem csak mászok, mint egy csiga :D ), úgy leesett a vércukor szintem, hogy majdnem elájultam. Még életemben soha nem ájultam el, de tegnap nagyon súroltam a határt. Elkezdett remegni a kezem, sápadt lettem, és kivert a víz... Miután egy kicsit ettem, jobban lettem... Ijesztő volt....

Kép
dijcsi
 
 


Sziasztok!

VITTE!!! GYÖNYÖRŰ A KISBABÁD!! A páromnak is nagyon tetszett, azt mondta,olyan igezi kis formás!

Edi:
Nekem tegnap jött ki,EGY,de az az arcom közepén.És nagyon idegesít... :?

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Judithappy:
Nekem a hátsó falon tapad a méhlepényem, de nekem is azt mondta a doki, hogy csak császárnál van jelentősége, ha a mellső falon, mert akkor át kell vágni a méhlepényt, és a plafonig fröcsköl a vér. Na majd lefordultam a székről, de neki láthatóan nagyon tetszett ez a történet. Végülis ő orvos...

Nekem egyébként van egy melléklepényem is. Van más is aki így járt??? Az az oldalfalon tapad, így elvileg nem okozhat gondot. Valószínű ketten voltak a legelején, de sajna csak egy maradt, persze nem bánkódom annyira, mert azt hiszem igencsak aggódnék, ha két baby-t kellene megszülnöm, majd szopiztatnom, ellátnom..., szóval azt hiszem a természet nem véletlenül döntött így. Csak azért voltunk egy kicsit szomorúak, mert alapvetően sokat viccelődtünk azzal, hogy iker fiúkat szeretnénk. Hát majdnem sikerült.

A doki szerint ha műtét van akkor úgyis megtalálják a melléklepényt és kiveszik, szülésnél meg figyelni kell, hogy kijöjjön az is, ne csak a fő méhlepény. Hát remélem tényleg nem fog gondot okozni. Bár én már azon is elszörnyedtem, hogy Vittének altatásban kaparták ki a méhlepényt. Akkor nálam hogy fog kijönni mind a kettő???

Kép
Kép
nikole
 
 


Sziasztok!

Látom Vitte már jelentkezett, én is mégegyszer nagyon-nagyon gratula a Picúrhoz!

Gyanixi:
ezerrel drukkolok!!! De azért bízm benne még egy picit benn marad a kis Réka!

Bacilivi:
rémálom lehet most a szoptatás, szegényke, nagy kitartást, és bizti hamar rendbejön...

Mi hála jól vagyunk, megvolt az első ctg, a picúr majdnem kiugrott a hasamból olyan aktív volt, de nagyon jó érzés, és azóta is nagyon virgonc. Szülőszobai látogatásokra járunk meg megszült barátnőket látogatunk, jó sokat tanultam tőlük, de majd kiderül mennyit tudunk hasznosítani :)

Sajna most sietek, mindenkinek jó gömbölyödést, a mindennaposoknak egy kalappal, akinek meg van még hátra akkor kitartás, ja és az újdonsült mamiknak nagyon sok tejcsit és türelmet és örömöt a pöttömökhöz!!!!

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Sziasztok lányok!

Csak jöttem hírt adni a feleségemről :), tegnap du-tán hazaengedték a kórházból, Érden van most anyujáéknál, de a baba meg ő is már jól vannak, hála! :) Vasárnap este fog jönni, vagy hétfőn reggel...és biztos jelentkezik!

Mindenkit puszil és kellemes hétvégét kíván!

Tamás

Kép
elizabeth25
 
 


Lányok!

HOL LEHET MÁLNALEVÉLTEÁT VENNI? A gyógyszertárakban nem tudjátok árulnak?


Örülök, hogy meggyógyultál Elisabeth!!!!

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Hello Lányok!

Vitte: csodás a kis Noah! Gyönyörű tényleg! Örülök hogy jelentkeztél már nagyon izgultunk érted! Azért minden jó ha a vége jó és ez a lényeg! Jó egészséget kívánok nektek! Kérünk még sok-sok képet!!!

Elisabeth: örülök, hogy jobban vagy! Várjuk, hogy gyere és mondd el mi történt!


Bacilivi: nagyon sajnálom, főképp mert hallottam, hogy ez nagyon fájdalmas is... remélem rendbe jössz. Nekem az Aventos krémet ajánlotta a barátnőm, de gondolom ebben az állapotban már nem segítenek holmi krémek. Azért ha tudsz jelentkezz, és tegyél fel képeket! Kitartás!

Nanett: legalább egy pár sort írj hogy egyben vagy még!!!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Luisa: nagyobb gyógyszertáőrak árusítanak.

Gyanixi: milyen mértékű összehúzódásaid voltak? (a papíron rajta van) A múltkor nekem is volt valami, de arra azt mondták ez ebben az időben normális... szóval kíváncsi vagyok.[/b]

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Sziasztok!
Vitte, gratulálok a meseszép kisfiúhoz! Sok boldogságot és sok tejcit kívánok Nektek! :) :)

Judithappy, gratulálok Bence Mátéhoz! Irigyellek, hogy Ti már tudjátok, mi pedig csak 2 hét múlva megyünk uh-ra :cry:. Én azt hittem, ti elejétől fogva kisfiúra számítottatok, vhogy a Zsebi név nekem ezt sugallta... Mindenesetre biztos, hogy ugyanannyi örömödet fogod lelni benne, mint egy kislányban!
Nekem is megjött az afp-eredményem, jó lett :) Szóval eddig velünk is minden rendben (kopp-kopp).
Mi 21 hetesen megyünk 4D-re, tudom, hogy kicsit korai, de nagyon kíváncsiak vagyunk, így kértünk időpontot :oops: .

Más: akkor most jó a szilikonos bimbóvédő vagy nem jó? Vagy babája válogatja? Én előre félek a szopizástól, nekem alapból nagyon érzékeny a mellbimbóm, az is zavar, ha a póló hozzáér... :oops:

Kinga Kép
kinga26
 
 


Ja, és képzeljétek, szerdán letolt a dokim, mert eddig 4 kilót híztam :oops: Azt mondta, az az egy szerencsém, hogy előtte is vékony voltam (50 kg-ról indultam, 170 cm vagyok). Pedig nem is eszem többet, ebéd után simán kibírom, hogy nem eszek semmit, csak a kisbabát féltem. A terhesség folyamán kb. mennyit lenne szabad hízni?

Kinga Kép
kinga26
 
 


Kinga: Dehogy korai, mi is 21 hetesen voltunk 4D-n, es sztem meg tok nagy elmeny, hogy latod, ahogy izeg mozog, hajlitgatja a kis vegtagait. Ha jo a gep, es a kicsi is ugy akarja, az arca is biztos nagyon ari lesz mar. Sajna a mi kicsi lanyunk rittig a gerincemet kukkolta vegig. Igy en mostanaban arra csabulok, hogy majd par het mulva elmenjunk-e megint arcocskat is nezni. De igazsag szerint tudnam azt a penzt mashova is tenni, a szulinapom meg mar a 36. heten lesz csak... Ne tom. :?

Livi: Remelem hamar rendbejossz, kitartas!!!

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Kinga: szerintem ne foglalkozz a hízással, főképp, ha vékony vagy! Mindenki más és más. Általában azt szokták mondani, hogy 12-14 kg normális, de van aki ennél jóval többet hízik, éd mégis szinte rögtön meg is szabadul tőle. Egy a lényeg, hogy az eredményeid jók legyenek (vércukor, vérnyomás stb)! Ja és nem értem miért sok a 4 kg, hiszen ez a Te esetedben 1 kg/hó ami teljesen normális! Mondjuk én az elején alig híztam, viszont a 23-30 hét között mintha dobálták volna rám a kg-at! Szóval ebből ne csinálj nagy ügyet! Sokkal fontosabb, hogy jól érezd magadat!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Kinga! Zsanaval ertek egyet, foleg mert engem is o vigasztalt, ugyanis en meg meg mindig csak +4 kg-nal tartok. En meg ezen aggodok, hogy nem keves-e. Legyszives egyel rendesen! Ugy ertem, amit megkivansz, amennyit kivansz. Nem hinnem, hogy 50 kilos letedre tulzasba vinned!

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Judithappy: Ezt most egy kicsit csak neked :arrow:

Kép :lol:

Kép
Kép
-macsek-
 
 


...meg persze a tobbi fius anyukanak is, de judit tudta meg most legutobb, hogy kicsi fia lesz

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Na meg egy kep mindenkinek, aztan elhuztam hetvegezni!


Kép

Kép
Kép
-macsek-
 
 


Köszi Zsana, megnézem... Veletek mizu? Arról nem írtál...

Kinga,
én a 20. héten tartottam 4,5 kg-nál, rám is rámszólt a védőnő, mert utána egyszerűen elszaladnak a kg-ok, nekem az állította meg, hogy terhességi cukorbetegségem lett a 26. héten, így azóta keveset híztam, de így is 9-10 kg között vagyok. Szóval szerintem figyelj kicsit jobban oda, de persze azért ne legyél aszkéta :)!

Nikole:
ilyen 2 lepényes dologról még nem is hallottam... Az nem hallt el a picivel? Azt is majd meg kell szülnöd?

Edi:
nekem a várandóság elején pattanásos lett az arcom (de csak az arcom szélén a hajam tövénél), azóta az szerencsére elmúlt viszont a hátamon gyulladt pattik jelentek meg, nekem azt mondta a bőrgyógyi, hogy a hormonváltozás miatt van, és elmúlik, ahogy megszületik a baba, mivel előtte is szép volt a bőröm.

Nanett:
ha tudsz majd jelentkezz, de megy a drukk addig is, hogy minden rendben legyen!

Gyanixi:
mennyi volt a pici szívverése? nekem azt mondta a doki, hogy ha 140 felett van általában, akkor még nem akar kijönni, de ha 120 körüli, akkor készülődik...

Rekanna:
ne izgulj, nem pici az a baba, volt egy ismerősöm, aki 40. hétre szült egy 2,8kg-os babát, és minden a legnagyobb rendben volt, gondolj arra, könnyebb lesz megszülni!

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


KÖRKÉRDÉS:

Szerintetek nincs ellentétben az, hogy valaki Mg-ot szed és málnalevélteát iszik? A kettő nem ellentétes hatású? Kinek mi a véleménye?

Válaszokat előre is köszi!

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Sajnos csak a pici ment el, legalábbis valószínű, hogy eredetileg kettő baba volt, vérezgettem, meg foltot is láttak, riogattak mindenfélével, hogy van egy méhen belüli és egy méhen kívüli terhesség, amit majd ki kell venni, de attól még a méhen belüli megmaradhat, meg ilyenek, szóval elég stresszesen indult nálam ez az egész. A doki mondta is, hogy amíg nem töltöm be a 12 hetet, nem is gratulál, mert hát még minden lehet. Nagyon ki voltam, mert annyira, de annyira szerettük volna ezt a babát!!!Végül a méhen kívüliről meggyőződtek, hogy nincs, csak egy méhen belüli + egy folt mellette. Végül az a folt is eltűnt, és minden rendben. A 4D-n vették eleve észre, most 26 hetesen ezt a melléklepény dolgot. Febr. 2-án megyek majd a dokimhoz a 30 hetes UH-ra és akkor majd ő is elmondja a véleményét, ill. hogy akkor ez most hogyan is fog "megszületni". Hát kíváncsi vagyok, remélem nem okoz majd semmi komplikációt...

Kép
Kép
nikole
 
 


Luisa: a dokid írta gondolom ki hogy szedjél magnéziumot. Viszont érdemes lenne rákérdezned, hogy így a 37. hét körül is szedd e mert így kevésbé érzed a méhösszehúzódásokat, ill. az előjeleket és ez nem túl jó. Ha jól tudom aki végig szedte a mg-t az is a 36. héten leállt vele. Szerintem a málnalevél tea nem üti a mg-t, de ez az én véleményem. Ez is valakinek bevállt van akinek nem. Remélem nekünk bevállik, ha már isszuk... :wink:
Egyébként köszi a kérdést jól vagyok, csak már nagyon türelmetlen, ami tudom, hogy nem jó dehát ez van! Azt mondták, hogy teljesen be van állva a Kisherceg és útra kész, csak tapsra vár. Úgyhogy várjuk hogy jöjjön és persze kicsit izgulunk, hogy minden rendben legyen a szülésnél. Veletek mi újság? Hogy alszol? CTG?

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Nikole: akkor nálatok is volt min izgulni. A lényeg, hogy minden rendben. Szerintem nem lesz gond, mert a méhöszehúzódásokkal a másik lepény is ki fog lökődni! Ezen ne izgulj.

Macsek: Jók a képek. Na majd megmutatom a fiamnak, hogy is kell ezt csinálni.. :wink: bárcsak már ott tartanánk! Jó hétvégét!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Zsana:
köszi a véleményt, ma megyünk szülőszobát nézni a dokimmal, akkor ma rákérdezek, hogy mi legyen a magnéziummal...

Hála mi jól alszunk, csak nehéz, hogy csak a két oldalamon alhatok, a KisTündért párnával kitámasztom :), de a 8 óránk mindig megvan. Reggelente felkelek a férjemmel fél 7-kor, nem akarok hozzászokni a lustálkodáshoz, mert nehezebb lesz az éjszakai műszakra átállni :)
Az első ctg hétfőn volt, 140-160 között volt a pici szívverése és nagyon aktív volt, szóval a lepény még 100%-os.

Ne türelmetlenkedj!!! :) Már tényleg csak napok lehetnek Nektek hátra, és a KisHerceg a karjaidban lesz :).

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Luisa:
köszi a bíztatást Neked meg a többieknek is, elvileg örülnöm kéne, hogy nem lesz óriásbébim, csak az volt a fura, hogy 2 hónapja pont az ellenkezőjét mondták, hogy szép nagy baba lesz és kb. 3,6 kilós, mire megszületik.
Málnalevélteát én gyógynövényboltban vettem, van majdnem minden bevásárlóközpontban ilyen üzlet.
Mire kell a magnézium? Nekem lábgörcsre kálciumot mondott a doki, magnéziumot nem kell szednem.

Macsek:
Szerintem a 36. héten nem érdemes elmenni uh-ra, csak a kötelezőre. Én is most voltam és majdnem, hogy semmit se lehetett kivenni. A 20. meg a 28.heti volt nagyon cuki, én is csak azért voltam most, mert a doki előírta és mivel privát járok uh-ra, ott mindig van 4D is.

Kép

Kép
rekanna
 
 


Luisa,
én úgy tudom, hogy amikor elkezded inni a málnalevél teát, abba kell hagyni a magnéziumot. Egyébként hanyadik héttől kell inni a teát? És naponta mennyit? Már lassan nekem is esedékes...

macsek,
Jók a képek :D

Kép
dijcsi
 
 


Kicsit megpróbálok írni, bár most is alig tudok ülni. Köszi az együttérzéseket, aranyosak vagytok.

Barbamami, köszi a bíztatást, tényleg sok erőt adott a kitartáshoz.

Vitte, nagyon örülök, hogy végre jelentkeztél és leírtad a történeteteket is. Gratulálok még egyszer Noahhoz. Nagyon szép baba. Sajnálom, hogy ennyit kellett szenvedned. De a baba mindenért kárpótol. Majd még tegyél fel képeket! Remélem, jól fog menni a szopiztatás.

Zsana, köszi a kérdésed. Valamennyivel jobban vagyok. Lehet, hogy mégis kihúzom keddig. Szerintem a front miatt voltam ki ennyire. Már egy pár órát tudtam aludni is, bár lehet, hogy azért, mert már teljesen hullafáradt voltam, többnapi nemalvás után.

Bacilivi, nagyon sajnálom, hogy ennyit szenvedsz a szopiztatással. Remélem, hamarosan jobban leszel.

Kinga, szerintem a 4 kg ennyi idősen egyáltalán nem sok.

Luisa, nekem azt mondta a dokim, a 36. hét betöltésétől ne szedjem a magnéziumot, mert akkor "sose szülünk meg", túl feszes marad a méh tőle. Bár nekem aztán engedélyezte a császár miatt, de azért nem szedem, ki tudja, mi lesz.

KépKép
nanett
 
 


pannica: nekünk itt mo-on a 36. hét körül kezdik a ctg-t, de nekem már hamarabb is csináltak!

Köszi lányok mindenkinek a drukkot, de remélem még pár napot ad a mi kis rékánk!!! :lol:

Vitte: még1 szer gratula a babához és sok egészséget nektek, gyönyörű a picur! Azt megkérdezhetem, h mekkora volt a bpd-je??
Ugye te 36. héten szültél???
Rekanna: várjuk ki a végét, lehet , h itt belehúzol!!

Bbetti: ha nem baj nem priviben küldöm a számom és köszi h elküldöd a tiedet és majd adod az infót! 06/30-336-36-25

luisa: úgy legyen! Drogériákban lehet kapni málnalevelet!!a púlzusról én nem tudok ilyet!!

r.zsana: a múlt7en kb. 10 perc után ment fel fokozatosan80-90ig, aztán szépen le és akkor nekem is azt mondták, h ez normális josló!!
tegnap:az elején0-4-ig, aztán 46,78,6., 97 megint 6x, 5x,7x és így össze-vissza. Szóval azt mondta a doki erre, h ez már nagyon jelzés és bmikor!!

Kép
gyanixi
 
 


Vitte, nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek, és jól alakultak a dolgok! Jól megkínlódtál a szüléssel, de tényleg megérte! Csodaszép a kisbabátok! Remélem, a drukkolásunkkal és a gondolatainkkal tudtunk - ha többet nem is, de legalább - ici-picit segíteni, és könnyíteni ebben a nehéz helyzetben!

És még egyszer köszönet a topikunkban való közreműködésért!

Titi

KépKép
titi_27
 
 


Ja, azt nem írtam, hogy a 2006 végén kezdünk próbálkozni topikból...

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok.Már régen jártam erre,örömmel értesítelek benneteket hogy megszületett Noel Norbert bébim január 14.-én 14-08kor már itthon vagyunk jól vagyunk.
Köszönöm mindenkinek a 9 hónap alatti rengeteg segítséget,nagyon jó volt benneteket olvasni és még jobb volt hogy kérdezhettem is.
Kívánok mindenkinek sok egézséget boldogságot és sikert,valamint nagyon nagyon szurkolok értetek és a babákért. Kép Noel bébink pár percesen Kép Noel baba Norbi apa álmosan Kép itt még a kórházban
kriszlany
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?