Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :D
Hát mozgalmas két és fél héten vagyok túl, amibe belefért egy mödlingi kirándulás (hát csak nem bírtam ki, hogy Győrből ne ugorjunk át a sógorokhoz nézelődni-vásárolni :roll: ), volt hüppögés a nagyfőnöknél :cry: (mert úgy éreztem, igazságtalanul bánnak velem, és ide vezetett), és csendes semmittevések apa+nyúlgyerek társaságában otthon :D .

De először is Viki, Iván, gratulálok és sok puszit küldök az új családtagnak!És köszönjük szépen a képeket is!

Dóri, Gerda nagyon édes!

Bea, Ádi már biztosan kész nagyfiú!
Én is azt olvastam, mint Ildi, hogy az anyatejet max 3-6 hónapig lehet tárolgatni, talán a kismama egyik számában volt róla egy cikk, meg hogy miben lehet tárolni, és miben nem, meg hogyan tegyük el, ilyesmik, de ha további részletekre is kíváncsi vagy, szívesen bescannelem és elküldöm.

Meli, én a 17. héten éreztem először egérkét, miután egy csomót filóztam rajta, hogy ez ő vagy csak a beleim… :oops:

Nektarin, gratulálok, és kitartás, nagyon is jól tudom, mit érzel. És Melinek sajnos igaza van, a hányás nem jelent megkönnyebbülést, bármennyire is úgy tűnik. Sajnos utána ugyanolyan szar, mint előtte. :?
De vigasztalásul elárulom, még pár hét, és ELMÚLIK :D
(és jön a gyomorégés 8) )

Sziszi, drukkolok és örülök, hogy gyakrabban látlak! (Amit rólam mostanában nem lehet elmondani, de majd igyekszem. Ma volt egy lány interjún, nekem nagyon bejött, ha a nagyfőnök is rábólint, akkor MEGVAN AZ UTÓDOM :D . Innentől Hawai DJ – csak átadás, semmi komoly munka (álmodik a nyomor… :roll: )

Málna, hess-hess vírusok! :evil:
A gif mindenesetre elég egyértelmű :lol:

Hát Zsizsik, én azt vallom, a lustaság fél egészség :wink: . És egyre jobban meg vagyok győződve erről! Jobbulást a lábikódnak!

Andi, ki nyert, te vagy a bürokrácia? :wink:

Az intimtorna tényleg jó dolog, rugalmasan tartja a gátat, ezáltal a szülés is könnyebb lesz, és utána könnyebben és gyorsabban visszarendeződnek a dolgok.
Szóval csak ajánlani tudom.
Másrészt pedig a gyakorlatok mellett én egy csomó hasznos dolgot megtudtam, pl. amit Melinek írtam a teli hólyaggal való felkelésről.

A koraszüléscsinálóbacit nem elkaptam, hanem bennem volt. A doki szerint kétfajta baci létezik – kintről szerzett, és saját. Szóval az enyém az utóbbi, nem azért lett, mert nem vigyáztam magamra, hanem bennem volt, és valami miatt megerősödött. :evil:
Mindegy, úgy tűnik, túl vagyok rajta, bár az elején ezzel a kúppal vicces volt, mintha pattogós cukorkát helyeztem volna magamba… :shock:

És hurrá, nyertem egy hetet, a doki hivatalosan is megerősítette, hogy nem a 26. hétben vagyok, hanem a 27.ben, illetve holnap kezdem a 28-at. Szóval nem április 19, hanem április 12. (vagy április 10, hogy a doki névnapján együtt bulizhassunk :lol: – ő javasolta, hihihi)
És végérvényesen és tényleg Eszter Kornélia.
De persze Gabi Esztere után csak Eszter(2) :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!!!!!Megjöttünk!!!

És megrendeltük a bútort!!!Nagyon tetszik,jó minőségű és az ára abszolút barátságos!!!!!!Rendeltünk egy kiságyat,ami később átalakítható heverővé,egy 3 részes nagyszekrényt:2 oldalán kinyitható,középen polcok és fiókok és egyik felén végig polcos,a másikon akasztós!Ja és egy pelenkázókomódot,ami polcos belül és ajtaja is van!Nagyon jó!!!!!Ha meg szeretnétek nézni,akkor a www.faktumbutor.hu címen a Viktor natur bébi-t keressétek!!!!!!
A Rozi család tetszett még nagyon,mert az cseresznye színű és ez a gyengém,de nagyon ellene szólt,hogy a kiságy iszonyatosan alacsony,ezért nagyot kell hajolni,ha a kicsi fölé hajolunk(szép mondat)na mindegy!És ez a Viktor család azért is jó,mert kamasz koráig bővíthető,van hozzá heverő és íróasztal is.....szóval praktikus és szép!!!

Musz,örülök,hogy jöttél,már régen nem hallottunk rólad!!!Eszter Kornélia nagyon szép név!!!!!!!!

Sziszi,teljesen frankó a hőd,ez még simán lehet sikeres hónap!!!!!!

Kata,neked meg még korai a cicifeszülés jeleit keresni,nekem is csak a 3.tesztnél kezdett fájni!!!!!Viszont úgy vettem észre,hogy állatira viszketett és folyt egy kis előtej.....
De azért írjátok le mindketten a hónapot nyugodtan,ezen a topikon az a nyerő!!!! :lol:

Mindenkinek további szép napot,megyek csinálok magamnak egy kis kaját!!!!!

Ja és közkívánatra::::Melike 19 hetesen!!!!!!!

Kép

Kép

Kép Kép
meli1118

hellóóó !!

na végre, megint aktívak lettünk !! :D :D
csak így tovább !!!! :D

Meli
nagyon csini kismami vagy !!!!
csodaszépek a bútorok !!! a páromnak is megmutattam és nekünk a Delfin a kedvencünk !! :D

Musz
ha egyszer lányom lesz, ő Viktória Szilvia lesz..
de ez még sajna arrébb van !

Zsizsik
gratula a spontán 30 napos ciklushoz !!!!!!
néhány hónap és Ti is a bababútorokat nézegetitek !!!!!!

bocsi a többiektől, de megyek tanulni
vvviki

Kép Kép

Kép
bea27

Sok Szeretettel nektek!Ő az én nagyfiam!Aki 4620gramm!!Hát nem ÓRIÁSI????? :wink:

Kép
bea27

Sziasztok!

Először is köszönöm a válaszokat a kérdéseimre.
Bea, Ádi tényleg óriási és nagyon édes.
Musz, jó, hogy jöttél. Akkor mostantól pihenj sokat és dolgoztasd az utódodat! :wink:
Meli, szép "kis"pocak! :D Mi is csináltunk képet csak nem tudom felrakni, majd szólok apának.
Mi jól vagyunk, bár kezdek bekeményedni. Így kettesével szedem a Magne-b-t. A védőnő szerint front van. :?
Jövő héten megyek vércukrot nézetni, már alig várom, hogy szurkáljanak. Igaz, a dokim mondta, hogy csak egyszer engedjem magam megszúrni, remélem ott is így gondolják.
Megyek vasalni :cry: üdv mindenkinek: Mamen
mamen

Sziasztok!
Még mindig egyben.
Voltam dokinál semmi bíztatót nem mondott azt mondta túl zárt a méhszáj fennt van a baba néha ezért görcsölök éjszaka.
szóval marad a várakozás, pedig már egy nagy csomag málnalevél teát megittam. Ráadásul jó gyomorégést is csinált nekem, de kibírtam most semmi.

Javasoltak homeopátiás készítményt most majd annak állok neki.
Szomorú vagyok:(
Hétfőn bemegyünk a kórházban aztán kedden lehet,hogy megindítják szóval tele a gatyesz.

Sziszi!
Szorítok!

Nektarin!
akkor most már egy kicsit megnyugodtál,hogy ott a babó.

Hoppá!
most is mondja a szelet vigyázz a diákjaidra.

Musz!
Jó,hogy leküzdötted a bacit.

Most hétfőig tudok jönni mindennap akkor majd alaposabban visszaolvasok.

Málna!
Hajrá a vizsgákra.

Bea!
Gyönyörű a kisfiad!

Zsizsik nekem max. jövő hét végén megindítják nem várnak már 16 napot. Nem is tudom mi a jobb.

Takido!
nagyon jók a képek a kislányodról.

Vikike
várjuk az élménybeszámolót!
Puszi mindenkinek

Kép
nika04

Nika!!Ne félj attól,hogy meginditják a szülést!! :wink:
Szoritunk érted,és várom az infót!! :wink:
Örülök,hogy tetszik a bébim!
Dóri!!Veletek mi újság??
Gerda szép kis csajszi!! :) Majd összehozzuk őket! :wink:
Ird le,hogy-hogy telnek a napjaitok!?Mekkora a kicsike??
Hogy milyen hosszú,én sem tudom,de az már tuti,hogy lelóg a lába a mérlegről! :)
Na mára elköszönök!
Ja!!Még annyit,hogy:A TÖBBI POCIS IS KÜLDJÖN KÉPET!!!

Kép
bea27

Jó reggelt!

Na most épp időmilliomos vagyok, úgyhogy győzzetek olvasni :evil: :evil: :evil:
Mind a 3 pocok alszik, kíváncsi vagyok pár hónap múlva is lesz e sűrűn ilyen :twisted: :twisted:

Először is Ildiék jól vannak. Dani anyu szerint azon kívül, hogy kicsit bűjósabb ébredés után sikeresen gyógyul. a pöttyök is elmúltak. :D :D

Nekem Adrinak "csak " vírusos fertőzése van, arra köptető, orrspré. torokfertőtlenítő, szóval semmi komoly gyógyszer :D :D ez a jobbik, rosszabb, mivel fáj az alhasa ma küldünk vizeletet a laborba, nagyon remélem nem szedett össze semmit, mert az borzasztó, mi két éven keresztül bajlódtunk vele visszatérő húgyúti fertőzéssel, szóval tudom miről beszélek :cry: :cry:
A másik már kb. 1 éve van a combhajlata felett egy csomó, amikor kicsi volt még azt mondták nyirokcsomó, most nőtt egy csomót, erre közli a dr. nő, hogy biztos, hogy nem az, mert az lejjebb van pont a hajlatban, és a lágyéksérv is, szóval ez szerinte jóindulatú zsirszövet daganat :cry: :cry: 30-án megyünk vele uh-ra, de én olyan ideges vagyok miatta. Remélem nem lesz semmi gond vele. Azt meg a gyerek előtt meg sem mertem kérdezni mi lenne vele a teendő. Annyit mondott még, hogy reménykedjünk benne, hogy nem fog nőni.

Bea
anyatejre én a múltkor nem reagáltam. Én csak fagyasztásra fejtem, nekem annyi nem volt, hogy leadjam. Viszont nálunk a kutya ette meg mindet. Eleinte tudtam többet fejni a főzelékes - szezonra már olyan fűrészpor íze volt, én kóstoltam. A fagyasztással kimegy belőle a cukortartalom. Hát meginni sem itta meg Adrika. Neki üvegekbe fagyasztottuk barátnőm adta a sok bébiitalos üveget, Krisztinek Aventes tejgyüjtőzacsiba. De pl. nekem Adri sokszor meg is itta, de csak ha az apja nem látta, ő ugyanis nem engedte :twisted: :twisted: :twisted:

Zsizsik
ciklushoz gratula :wink: :wink: :wink:
Ma meg gondolatban Veled vagyok.

Meli
szépen pocakosodsz már Te is :D :D :D
Mocorgást én az első babát 18 hetesen éreztem először, pedig jó vékony voltam :oops: és ugye elvileg azok előbb érzik.

Muszkuru
szép navet választottatok :lol: :lol: :lol:
Jövőre megcsináljuk az Eszterek gyülekezetét :wink: :wink: Még Hoppá és Málna is ezt választja, meg ugye van ám felnőtt Esztikénk is :wink: :wink: a többiek, meg természetesen csatlakoznak hozzánk. :D :D
Ugye ha már nem dologzol otthonra is intézel netet?

Nika
a babaszobán a terhesség hétről-hétre végén az van, hogy a szülést lehet természetesen is indítani, jó fűszeres kaja ( na én ezt nem merném bevállalni, nehogy durrogjak a szülőágyon :oops: :oops: ), forró fürdő, na ezt Krisztivel próbáltam nem jött be, a 3. pedig egy kis szeretgetés apától, ugyanis a spermák lazítják a méhszájat, ugy mint az indító zselé. :D :D
Ugyanis ha zárva a méhszáj először úgyis csak zselét tudnak rakni, bár tesómnak ettől gyönyörűen beindult a szülés Lilikével :D :D
Nálunk apa a 3. variációra készül :D :D

Dóri, Bea
a picik gyönyörűek.
Ádi olyan szép formás :wink: :wink: És dögös abban a ruciban.

Vvviki
szorítok, hogy jó legyen a gyógyszer :wink: :wink:

Hoppá, Anyusziszi
sikeres hónapot kívánok nektek :D :D :D
Ahogy olvasom mindent megtettetek, és ez a lényeg :D :D

Mamen
kíváncsian várjuk a Te apocidról is a képeket :wink: :wink:

Én pocisat csináltatok, egész fejeset nem :cry: a kicsi fiam elrepített tegnap egy videókazit tokostól, ami az orrnyergemen landolt, gyönyörűen levitte a bőrt, na meg a bal szemhéjamon is van egy csík, szóval ezt inkább nem reklámoznám, eléggé látványos :oops: :oops: :oops:

Málna
vizsgákra még nagy drukk :wink: :wink: :wink:
Remélem azóta meggyógyultatok.

Nektarin
örülök, hiogy minden rendben.
Hányás,nekem sem volt jobb tőle :oops: :oops: akkor rögtön talán, de fél óra múlva kezdődött minden előlről.

Dóri, vikike
ha lesz egy kicsit több időtök írjátok le a szülést, hogy milyen volt :D

Musz
én is most vagyok túl egy Klion-os kezelésen. Én már korábban is említettem a dokinak, hogy van valami fertőzésem, de azt mondta nem látni :wink: most viszont szülés előtt írt rá valamit, na de jobb is. az első 3 nap elég kellemetlen volt :shock: :shock: :shock:

Én pont 2 hét múlva megyek majd ujra dokihoz. akkor lesz az utolsó vérvétel, Uh, és a kenetvétel is. Már úgy várom :D

na most ennyi, remélem nem viszi magával a rendszer :evil: :evil: :evil:

Legyen szép napotok:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na lett egy eléggé zavaros rész az irományomban :oops: szóval a fagyasztott tejcsit Adrika picinek nem itta, mert rossz íze volt.
Krisztikével is fejtem ugye, és akkor is fagyasztottunk, viszont akkor a frissen lefejt tejcsit sokszor megitta Adrika :D :D
Na így azért érthetőbb, ugye???

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!!Jó reggelt!!!

Mamen,nekem van még egy tippem a haskeményedésre!A Kaális topikon a lombikos lányoknak ajánlották és ők alkalmazzák is.....és én is :oops: szóval alkohol!!!A legjobb a vörösbor,mert élettanilag rengeteg hasznos dolog van benne!!!Na én is keményedek időnként, és a magnéziumot esténként megspékelem egy deci Egri Medinával!!!!!Komolyan mondom a legjobb....teljesen ellazítja a méhet és könnyebben tágul,ezért nem érzed a keményedést,amikor feszül!!!!!Próba!!!!!!

Gabi :shock: sajnálom a videokazis balasetet!!!!!!De azért nem fogunk megszólni,nyugodtam egészalakos képet rakjál fel!!!!!

Beácskám,olyan szép a kisfiad!!!!!!!Apának mutattam,hogy hamarosan nekünk is ilyen lesz!!!!!!!!Teccett neki 8) Remélem nem vagytok már hasfájósak!!!!Te csak szopiztatod Ádit???Vagy néha üvegből is eteted?????
Anyukák!Ti milyen légzésfigyelőt vettetek?????Tegnap nézegettük őket és a legjobbnak az Angelcare-t látom,igaz ez a legborsosabb is,de a biztonság mindenek előtt való.....kinek van tapasztalata?????

Nika,ne aggódj a szülésmegindítás miatt....biztosan minden megoldódik magától,hétfőig még nagyon sok idő van....próbálj sokat pihenni és sétálj egyet naponta a friss levegőn!!!!Az is jót tesz és sokat jelent,ha kiegyensúlyozott vagy!!!!

Többieknek is szép napot mára!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Zsizsik: gondolok rád, remélem minden rendben zajlik, és hamar otthon leszel.
Musz:de jó, életjel. :) Jó,hogy elmúlt a bac. Mikor derülki bevált e a jelentkező? És meddig szándékszol dolgozni?
Bea: csodaszép Ádi, olyan harapdálnivaló lábacskákkal :D
Málna: sikerült a vizsga?Remélem ma már be tudsz nézni.
Meli: nagyon jók a bútorok,szép kuckója lesz a Babádnak. És nagyon csini pocakot növesztettél :wink: .
Gabi: remélem semmi kooly nem lesz Adrinál. Apunak is van ilyen zsírcsomója, van amit kivettek, de visszanőtt, egyébként nem zavarja őt semmiben,immár 68 éve .
Nika: továbbra is szorítok, hogy beinduljon magától a Fiatalemberke, ne kelljen indítani. Hátha ezek a frontok most meghozzák Őt.
Kata: nagyon szép az új volnalzó, bár remélem hamar le kell cserélned egy másfajtára :wink:

Andi
candi

Candi
köszönöm, hogy ezt írtad. Olyan jó volt olvasni. Bízom benne, hogy ha nem nől tobább nem fogják őt macerálni azzal, hogy ki akarják vágni.
Van egy pici a fülénél is, az már évek óta viszont az nem nőtt, de mindenhová küldtek vel, és végül arra jutottak, hogy ki kell vágatni, de csak ha már nagyobb mert ambulánsan, viszont a Heim P.-ba azt mondták csak fülésszel, v. plasztikai sebésszel csináltassuk, mert ők tudják milyen idegek vannak azon a részen. Eygenlőre azzal is várunk. :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

hellóóó !

gyors bekukk !

Gabi
ne aggódj ! nekem öt éves koromban lett egy zsírcsomó a hátamon, és 16 éves koromra eltűnt !
vvviki

Sziasztok,

most értünk vissza a kórházból. Nem műt ma meg, mert menstruáció alatt nem műthet.... :cry: Jobb lett volna pedig már túl lenni rajta.... De legalább megcsinálták a vizsgálatokat, és vasárnap csak befekszem, hétfőn reggel nyisza. Illetve nap híre, hogy nem nyisza, hanem laparoszkópiás műtét lesz, 6 pici pont és úgy varrja össze az ínt. Ez mondjuk zseniális, mert sokkal hamarabb gyógyul minden, de még így is 3 hét fekvő gipsz.... :shock: :shock: :shock: :? Bakker, nem is tudom, hogy fogom túlélni. Mire megint járhatok majd, már javában akciózni fogunk....!! :wink: :lol:

Bea, eszméletlenül tündéri Ádi ezen a képen, kis dagi manó !! Nagyon szép kisfiú !

Meli, megnéztem a bútort, nagyon klassz !! És te is nagyon csinos kismami vagy, nagyon szép vagy így tehesen !!! (előtte is szép voltál, csak a terhesség meg sokkal szebbé tett.... :wink: :lol: )

Muszkuru, szia !!! De régen olvastam rólad !!! már te is majdnem félidős vagy !! De jó !! :lol: :lol:

Lányok, ezek a fertőzések,amiket írtok, hogyan derülnek ki ? a terhesség kezdetén csináltak vizsgálatokat, és akkor állapították meg ? Nekem egyszer sem néztek ilyeneket soha.... Pl ez a toxoplazmózis dolog is kicsit foglalkoztat, mert mióta nincs kutyánk, ide járnak a ro...dt szomszéd macskák a dolgukat végezni a kertünkbe, és hiába húzok kesztyűt a kerti munkához, azért csak-csak hozzáérek a földhöz is, és félek, hogy elkapom/tam....
Hol lehet ilyet nézetni szerintetek ?
És még egy kérdés: szerintetek hogyan lehet a macskákat elkergetni a kertünk tájékáról is ? Méreg, ilyesmi nem játszik, valami humánus megoldás kellene. A "sicc"-re kb röhögőgörcsöt kapnak ,és tovább sétálnak..... A kutya lenne a legjobb, de amíg nem biztos, hogy itthon leszek egy darabig (kisbabával), nem szeretnénk kutyát, mert rossz lenne neki egyedül... szóval van valakinek valami jó kis tippje esetleg ???
zsizsik

Sziasztok!!!!

Gabi,ne aggódj,biztosan nem lesz semmi gond a kislányoddal!!!!!

Zsizsi,köszi,nagyon kedves vagy!!!!Más is mondta,hogy sugárzok,én nem veszem észre,mert látom magam minden nap :lol: Szerintem a macskaügy nagyon kényes...én speckó utálom a macskákat,amikor odaszemtelenkednek más kertjébe sz@rni...rosszul tudok tőle lenni,hogyha belegondolok milyen fertőzéseket okoz.....én egyszer kifigyeltem a szomszéd nagy kandúrját,amint éppen elhelyezkedett a kertem közepén és a teraszról leborítottam rá egy lavór vizet....az volt az utolsó alkalom,hogy nálunk járt....macskabarátok és imádók,bocsánatot kérek tőletek....amíg nekem volt cicám,eszembe sem jutott,hogy ilyesmire képes vagyok...de amikor minden bűzlik a macskapisi-kakitól,akkor az ember zsebében kinyílik a bicska!!!És nem is a saját macskája csinálja....attól még elnézném!!!

Bocsi,hogy így kikeltem magamból!!!!
Egyébként Zsizsi,nekem a MÁV-ban csinálták a toxoplazma vizsgálatot,sima sztk vérvétel alkalmával!!!!!!Érdemes megcsináltatni,főleg,ha ilyen kellemes kerttársasága akad az embernek :x :x

Kép Kép
meli1118

Zsizsik
nekem a 2. sikertelen terhesség után csinálta meg a dokim a toxo-vizsgálatot. :wink: Ugye ez elég egyszer ha megvan a szervezetben az ellenanyag. :wink:
Nekem a TORCH vizsgálaton belül volt, Neked ezt nem csináltak???

Hozzánk is jönnek a szomszéd cicák, hát én alapjáratban nagyon szeretem az állatokat, de :!: :!: :!: én sem szeretem ha nálunk végzi a dolgát, vagy épp csak hűsöl szegény kutyánk meg meg van bolondulva :x :x
Tavaly egy cica az almafánk tetejére mászott, de úgy, hogy nem bírt lejönni, na az is ott maradt volna tőlem, :oops: :oops: így a szomszédasszony vette le, mi azt hiottük az övé, de nem az volt, viszont így is levette :wink:
Tibi az jót nevetett mikor mondtam neki, hogy nem ekéne valamit csinálni azzal a macskával :D :D

Ja, a fertőzés sima azzal én szóltam, hogy van folyásom, de hol több, hol kevesebb hol elmúlik, nem bűzös :x :x bocsánat, nem színes, de van. Eddig nekem is letudták azzal, hogy terhesen természetes bővebb folyás kenetet eddig nem vettek mióta babát várok. Viszont azt mondta a dokim mikor Krisztikét vártuk, hogy ha fertőzés van szüléskor a hüvelyben akkor könnyebben repedhetünk :cry: az meg nem hiányzik, főleg ha amúgy is vágnak :? :?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hello,

Plutó, a csomóhoz én is szólnék: a nevelőapámnak van kb 5-6 db zsírcsomója, egy pár éve kettőt kinyisszantottak neki (a nyakából és a csuklójából) Azok nőttek, a többi csak úgy van. Úgyhogy nem kell rosszra gondolni, előfordul ilyen.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

hellóó Mindenkinek !!!

tegnap éjjel volt egy furcsa álmom : itt a topikon már mindenki babás volt, csak nekem nem volt még !

Bea
Ádi tündéri baba !!!! klassz kis pasi ! :D :D

Meli
mióta tudom, hogy a macseszok terjesztik ezt a betegséget, távol tartom magam tőlük, nem akarok kockáztatni
itt a környékünkön nincs macska, anyumék szomszédjának volt azonban néhány éve és egyszer lepisilte apumnak a folyosón hagyott csizmáját, na annak a csizmának volt olyan szaga, hogy szerintem még Kínában is érezni lehetett :x
ha az ember lánya babára készül vagy már babát vár, akkor teljesen másként látja a világot és ez így van jól !!!!!
mindent a babáért !
én alapjáratban is parázok a nyakig taknyos emberektől a buszon, hát még ha majd kismama leszek ! :shock:

Gabi
jobbulást az egész családnak !!!

Nika
most mindenféle frontok jönnek-mennek, hátha meghozzák a babát !!!

Zsizsik
ez nagyon jó, hogy csak "kulcslyukos" műtét lesz !!!!!!!
sokkal gyorsabban gyógyul és sokkal kisebb megterhelés a szervezetnek !!!!!!!!!!!!!!!!
ja, és lehet, hogy ez a kényszerpihenő otthon jót fog tenni a babaprojektnek !!!! :wink:

Icus
merre vagy ???

Dóri
mi újság nálatok ???

vigyázzatok magatokra !!!!!!
vvviki

Sziasztok!

Meli, köszi a tippet, apa is mindig ezzel unszol. Neki a szekszárdi a kedvenc vörösbora és minden este iszik egy pohárral. Oda dugja az orrom alá és már rosszul vagyok. Csak a fehér édeset bírom meginni, nem vagyok finnyás, csak sör párti. :wink:

Plutó, sajnálom a balesetet, de azért rakhatsz fel képet. Adrival biztos nem lesz semmi baj.

Zsizsik, drukkolok, hogy gyorsan gyógyulj meg és sikeres legyen a project! :P

Viki, ma álmodd azt, hogy neked is lesz babód! Pozitív hozzáállás!!! :lol:

Hoppá, Candi már dolgoztok az ügyön vagy még várni kell? Bocs ha indiszkrét voltam. :oops:
A babócám biztos érzi a közelgő vihart, mert nagyon mocorgott egész nap. Mindent behoztam az erkélyről, nehogy felkapja az orkán. Erre apa hova áll a kocsival ? : a szomszéd fa alá. :roll: (céges)
Na vigyázzatok magatokra és ne menjetek ki a viharba! :wink:
Mamen
mamen

Mamen, mi hivatalosan dec elejétől próbálkozhatunk, persze azért előtte sem védekeztünk. De a műtét után jó darabig nem tettünk semmit, nem akartam semmi felesleges anyaggal irritálni odabent a testemet. Úgyhogy majd most kb 1 hét múlva kiderül, ügyesek voltunk-e. Meg kell mondjam, ez a ciklus volt életem legaktívabbja :oops: abból a szempontból :wink:

Kép

Kép

hoppá

Hoppá, akkor nagyon-nagyon szorítok értetek!!! Az aktivitással mi is így voltunk anno. :oops: Aztán már az első hónaptól teljes közöny, most meg keményedés, úgyhogy használd ki, amíg lehet! :wink:
Te le tudod írni nekem, hogyan kell képet feltenni? Én tök béna vagyok hozzá, apa meg nem szokott fórumozni. Köszi
Mamen
mamen

Amikor hozzászólsz, ott van lent a melléklet feltöltése, arra rákattintasz, kiválasztod tallózással a képet, amire figyelni kell:

Max. fájl méret: 250KB. Max. képméret: 600x600px.

Ezt meg tudod nézni, ha a képre ráteszed az egeret, nem kell rákattintani, kiírja az adatokat. ACDsee programmal lehet szerkeszteni, kicsinyíteni a képet, ha kell. Aztán "feltöltés" gomb, majd elküldöd a hozzászólást.

Kép

Kép

hoppá

Hol vagytok leányzók? Egész este csak frissítgetek, de sehol senki.

Sziszi, Mi újság? Piri?

Málna? Vizsgák előtt és után, mi van veled?

Kisbabás kismamák? Nika? Egyben még, vagy a szél megindította a szülést? Lehet, hogy ma éjszaka megindul?

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Köszi a dicséreteket Ádiról!!Jól estek!!
DÓRI!!!!!!!!!!!!!!Hol vagy???????????????? :roll:
Málna,te??????????????
Nikáról még semmi hir!!Tuti,hogy még egyben van!!

Kép
bea27

próba[/img]
mamen

Kép
mamen

Sziasztok,

37 a hőm, ami jó, viszont tegnap kicsit rózsaszínes volt a dolog.
Semmi tünetem nincsen.

Lányok,
iszonyú rossz a gyomrom napok óta. Mintha gombóc lenne a torkomban, olyan folytogató érzés, főleg 2 napja este. Büfögök meg minden, szörnyű.
Volt már valakinek ilyen?
Ez lehet magas vérnyomástól is?
Vendég

[quote="anyusziszi"]S írta:anyuszisziziasztok,

37 a hőm, ami jó, viszont tegnap kicsit rózsaszínes volt a dolog.
Semmi tünetem nincsen.

Lányok,
iszonyú rossz a gyomrom napok óta. Mintha gombóc lenne a torkomban, olyan folytogató érzés, főleg 2 napja este. Büfögök meg minden, szörnyű.
Volt már valakinek ilyen?
Ez lehet magas vérnyomástól is?

Hátha mástól van :wink: :wink: :wink: Ill. valaki okozza Neked ezeket a tüneteket.
kis rózsaszín még belefér a beágyazódásba, viszont szerintem ha esély van nap szerint poz. tesztre akkor csináld meg és jelentkezz dokihoz minnél előbb. Lehet, hogy kell egy kis gyógyszeres segítség :D
Most egyébként hol is tartasz????

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szisz, nekem a terhességnél nagyon sz@r volt a gyomrom egész nap!!! Nem volt hányingerem, csak rossz volt a gyomrom!!!!
Ez jó jel!!!!! Szorítok! Csinálj tesztet!!!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!!!
Ma dolgozom egész nap,csak leültem kicsit szusszanni!!!

Sziszi ez tényleg nagyon jó!!!!Nekem a terhességem még ki sem derült,de már égett a gyomrom és folyton rosszul voltam!Csatlakozom Katához,csinálj tesztet!!!!!

Kata,mi sem voltunk anno aktívak és mégis akkor jött össze,nem amikor kétnaponta szigorúan.....és azóta....hát mit mondjak részemről a szex abszolút nélkülözhető élvezetté vált :oops: nem is gondoltam volna,hogy én valaha ilyet mondok,de így van!!!

Mamne,nagyon szép a pocid,te szinte nem is hízhattál,nagyon sovány vagy!!!Irigyellek,én már 7 kilónál járok :oops:

Többiek???Gabi,tőled még várjuk a fotót!!!!!

Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Meli, Hoppá

Köszi a drukkot!
Majd haza felé veszek tesztet. :shock: Izgulok. Félek, hogy nagyon rossz lesz, ha negatív - teljesen ki leszek bukva...

A gyomrom nem biztos, hogy valaki :lol: miatt rossz, mert folyamatos és éjjel is alig tudtam aludni. akkor jobb, ha eszem vagy iszom, de csak rövid ideig.
Vendég

Ja, a 31. napom van ma.
Vendég

Sziasztok!
Beának igaza van egyben vagyok még ma voltunk szivhangon s vizsgálaton 2 ujjnyi. Remélem a hétvégén meg lesz. Nem akarok kórházba menni. bár már mindegy úgy érzem.
Ádi tényleg gyönyörű baba.

Tegnap Szombathelyen voltunk autót nézni bocsi,hogy nem jöttem de estére kidöltem.

Sziszi!
Szorítunk! Nekem is volt rószaszínezés s barnaság a beágyazódás idején.

Hoppá!
Mi áprlisiban csak 4szer voltunk együtt, mert apa Németországban volt.

Meli!
Nekem nagyon hiányzik a szex de nem vagyok rá mér képes egy ideje. persze mindenki azt tanácsolja,hogy csalogassuk elő vele a pocaklakót de valahogy nincs hozzá kedvem.

Gabi!
Adrival biztos mindenoké lesz apukámnak is van ilyen ahátán, de nincs vele semmi gond.
előfordul ilyen otthoni baleset nálunk is. A húgomat karmolta le az unokaöcsi szép volt az arca :)
Vikike? Málna? Többiek

Candi?

a hétvégén csak itthon döglök nem csinálunk semmit.
Itt ma esett az eső, éjszaka alig aludtam valamit a szél miatt pedig azt mondták,hogy elkerülte Magyarországot hát nem tudom nálunk nem így tünt.

Puszi mindenkinek.

Kép
nika04

Sziasztok! Mára nekem is elég volt,kb 50 csokrot ktöttem meg!!!!!
Ezúton szeretnék kedves Musz-Áginknak nagyon boldog névnapot kívánni!!!!!

Nika,örülök,hogy annak ellenére,hogy Bertike igencsak késik néhány napot te még ilyen jól vagy!!!!!Szombathelyre autózol mindenórásan :shock: nem rossz!!!!!A vihar minket is "elkerült"hahaha jó vicc,apósomék nagy kétszárnyú vaskapuját letépte zsanérostól együtt a betonoszlopról :roll: szegény apa egész nap kint fagyoskodhatott,hogy visszaeszkábálják....

Sziszi,csak bizakodóan!!!!!!!!!Minden rendben lesz!!!!Biztosan egy babó miatt rendetlenkedik a gyomrod!!!!Apa tesztje milyen lett????Biztosan minden ok a kiskatonákkal :wink:

Holnap valszeg nem jövök,mert délelőtt pörgés lesz,délután segítek apának főzni,este meg jövünk anyumat köszönteni,ma van Sára!!!!Apa fini nyírségi gombóclevest csinál és cipóban tálaljuk föl!!!Anyu imádja és meglepjük vele!!!!!
Mindenkit puszilok és jó hétvégét kívánok!!!!!

Kép Kép
meli1118

Ja!!!Mamen!!!!Ha te sör kedvelő vagy,akkor igyál azt egy decit nyugodtan,vagy fehér bort is ihatsz,itt az alkohol a lényeg!!!!A lombikos fórumon a lányoknak a doki a konyakot is ajánlotta,de én azt azért túlzásnak tartom!!!A vörösbort csak azért ajánlottam,mert nagyon jó vérképző,valamint én azt szeretem :lol: de ha valaki korai haskeményedés miatt kerül kórházba,ott alkoholos infúziót kap :roll: na ennél mennyivel frankóbb otthon a meleg ágyban egy deci borocska.....én kétnaponta iszok és kimondottan kevesebbet keményedek azóta!!!!puszillak

Kép Kép
meli1118

Hello,

most nincsen senki???

Szóval pozitív a teszt, a délután vizeletből is. Nagyon örülök, bár az előzmények alapján nem élem bele magam túlságosan.

Ha minden jól megy szeptember végén már négyen leszünk. :lol:
Vendég

Itt vagyok! Sziszi tudtam, tudtam!!! Gratulálok!!! Néhány órája írtam privit!!
Puszillak, nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

hoppá

Órák óta nyitva a bnet, vártam, jössz-e!?

Kép

Kép

hoppá

Sziszi! Hol vagy???

Kép

Kép

hoppá

Szia Hoppá

irtam privit Neked.
Köszi a drukkot!
Vendég

Meli

Apa katonái A ésa B kategóriásak és szupermozgékonyak, de nem túl magas a koncentráció.

És mégis!!!!! :lol: :P :D
Vendég

Sziszi
GRATULÁLOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
vvviki

csak gyors bekukk megint, mert ma is agytágításon voltam és jövő pénteken vizsgázunk :?

Sziszi
még egyszer gratula ! úgy látszik, kezd beteljesedni az álmom !!!
itt mindenki babás lesz, én majd később
de a ti örömötök az én örömöm is !!!!!!
a délutáni vizeletből pozitív az már tuti pozitív !!!! :D :D :D :D

bocsi a többiektől, de vár a tanulnivaló :?
vvviki

Sziszi!
Millió nagy gratulációm a tiéd :D :D :D :D :D
Előzményekre ne gondolj, most nem lehet baj. Épp ezért minnél gyorsabban szaladj el az orvosodhoz, rózsszín miatt hátha kell egy kis támogatás.
Jaj, nagyon örülök neked.
Szívből kívánom Kata, hogy a te hónapod is ilyen legyen! :) :wink:
Holnap majd benézek, jóccaka mindenkinek!

Andi
candi

Jó estét kivánok!!
Anyusziszi!!GRATULÁLOK A TESZTHEZ!!!!!!!!
Istenem!!Emléxem,amikor én csináltam azon a bizonyos hajnali reggelen az én tesztemet!És mára már a kisöreg ott fexik az ágyban!!De régen is volt az már!!Úgy nő,mint a bolondgomba!! :)
Már lassan 5kiló!!Ruhástól már el is múlt 5kg!!Jó kis husi-musi!!
Nika!!Ez a baba már lassan kinntről követi az eseményeket!!Szerintem (mondom szerintem),ha már két újnyi,akkor tényleg meglesz már a hétvégén!! :shock:
Én aznap amikor reggel mentem be CTG-re,akkor újhegynyire voltam "kitágulva"!Aztán estére meg egy ujnyira!És nagyon,de nagyon nehezen tágultam!!Hosszú-hosszú órákat SEMMIT!!!!
Nagyon izgulom érted!!És szoritok veled együtt!!És mint ahogy azt a múltkor a Dórinak is irtam gondolatban nyomok veled!! :wink:
Na mára ennyi voltam!A többieknek Puszi!! :wink:

Kép
bea27

Jó reggelt!

Sziszi
én sejtettem :oops: :oops: nálam a kiscsajszik okoztak ilyen tüneteket :wink: :wink: :wink:
Még most halkan, de nagy gratula, és tuti, hogy minden rendben lesz :D :D :D

Még kispocokra váró többiek. Remélem míg meg nem szülök sok ilyen jó hírt olvasok :D :D Sajna utána biztos nagyon ritkán tudok majd jönni :cry: :cry: de majd meglátjuk. :wink:
Mindenkinek nagyon szorítok, hogy szuper éve legyen!!!!!

Na majd most a hétvégén csináltatok pocifotót :wink:
Elvileg hozza le a párom a kiságyat, és összerakjuk :D :D Nem akarom a legvégére hagyni :wink: :wink:

Szerintem az egyik kórházi csomagot is összerakom a jövő héten, max. utána. Azért csak az egyiket, mert febr. 15.-ig elég, ha addig nem válunk ketté pakolom a másikat saját hálóingekkel, pici ruhákkal, pelussal és minden egyébbel amire a picinek már az elején szüksége lesz.
Igen ez most már biztos, csak febr. 15-ig lesz felvétel a pásztói szülészeten, utána Starján :cry: Sajnos marad a bizonytalanság így a végére, de már beletörődtem, csak az útviszonyok is kedvezőek legyenek ha menni kell.
A gyerekek miatt lesz nagyon sz@r, mert így ők kevesebbet tudnának jönni. Kép

na hirtelen ennyit tudtam így pötyögni a sötétben :shock: majd ha tudok még jövök a hét végén.

Szép napot mindenkinek:Gabi és Esztike

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helló Mindenki!!Ma ezt az smst kaptam reggel 7:22kor!!
EZUTON ÉRTESITEK MINDENKIT,HOGY MA REGGEL 3:10KOR 51CM-EL ÉS 3390GRAMMAL MEGSZÜLETTEM!!
SZÓVAL EZUTON gratulálok Nikának a kis bertold születéséhez!!!!!
Sok boldogságot kivánok,és sok tejcsit!!Millió puszi!! :D

Kép
bea27

Még valami!!Sajnos Apa a hét elején lerobbant!!Először csak a torka kapart,mostmár csak az orra folyik!! :x És sajna elkaptam!Anyu hoz haza ilyen homeos bogyót!!Remélem segit!Mert kezdem magam én is elég sz@rul érezni!! :cry:
Most mennem kell,mert hiv!!!ÉHES!! :P

Kép
bea27

Sziasztok, ennyi jó hírt !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszi, gratulálok, látod, milyen gyorsan sikerült újra !!! Nagyon örülök neked/nektek ! :lol: :lol: :lol:

NIKA, GRATULÁLOK BERTOLD SZÜLETÉSÉHEZ, JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT A KIS CSALÁDNAK !!!!!
zsizsik

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?