Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Csak ritkán kerülök gép elé,de ilyenkor mindig igyekszem nyomon követni mi is történt veletek.

Eszter!
Gratulálok!Sok-sok boldogságot kívánok nektek,és azt,hogy minden rendben legyen a terhességed alatt!


Mi már túl vagyunk az AFP-n,jók lettek az eredmények.De múlt héten nagyon ideges lettem.Sajnos a dokim már nem csinál a rendelésén uh-t így kénytelen vagyok az SZTK-ba járni.Múlt héten volt aktuális az AFP utáni genetikai uh.El is mentem,de az éppen ott tartózkodó doki közölte velem,hogy vastag a hasfal,menjek vissza két hét múlva akkor jobban fogja látni a babát.
Elismerem,hogy dagi vagyok és nagy a hasam,de a saját dokimnak ez soha nem jelentett problémát.Ez pedig egyszerűen lusta volt kicsivel több időt fordítani arra,hogy megnézze a bébit.Ha nem lennénk nagyon rossz anyagi helyzetben ebben a hónapban,felmennék Pestre,hogy csináljanak a kicsiről uht.De sajnos ez most nem jön össze.De ha jövőhéten is így járok,inkább nem eszek két hétig,de felmegyünk.Legalább fogyok is! :D

Ancsi!

Remélem még nem késő,szeretném Barnit lefoglalni Emmának!annyira édes!


Emma jövőhéten már 8 hónapos lesz!8,2kg,69 cm.Nagyon ügyesen mászik és ahol csak meg tud kapaszkodni,ott feláll.Így most fokozott figyelmet igényel a kisasszony.Raknék fel képeket,de béna vagyok,nem tudok kicsinyíteni.de ha sikerül...
Mona
monaszisza
 
 


JAJJ, A LEGFONTOSABB:

ESZTER!!!!
NAGYON SZURKOLTAM, HÁT MEGLETT AZ EREDMÉNYE :lol:
ÓRIÁSI GRATULA!!!!
Nagyon vigyázz a Bálint-kistesóra :wink:

Mona!

Rendi, a foglalás megtörtént :lol: Majd megbeszélem Barnival:))))
Hú, mekkora már lánykád!! Ez igen.
Képfelrakás: csak simán egy jobb kattintás a képre és szerkesztés??
Ott pedig kép -- nyújtás, ott százalékot csökkenteni.
Így a legegyszerűbb. Próbáld meg, előtte mentsd a képet "másként".

Ki csinálta neked az UH-t?????
Csak nem Fehér?? :roll:

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!

Már nagyon rég jártam nálatok, de látom nem hiányoztam senkinek :cry:

Sajnos nem volt időm. A szalon teljesen lefoglalt. December 27-én volt a megnyitó bemutatóval együtt, és nagyon izgultam. Hála az égnek nagyon jól sikerült. Azóta is van forgalom, most már főleg jelmezért jönnek az érdeklődők.De vannak menyasszonyok is! Megpróbáltam azért követni kivel mi történik, hát immel- ámmal sikerült csak. De a babák már nagyon nőnek és olyan szépek...

Nagyon örülök az új kismamáknak. Ági és Eszter.

Titi és Virág ne keseredjetek el Ti se, ahogy mondják sokan, az a baba tudja mikor akar leszületni hozzánk.

Néhány sort magamról. Amint régebben írtam Puregon Pen injekciót adogatott a férjem a hasfalamba, mert máshogy nem akaródzott peteérésem lenni. Teljes volt a csüggedés mikor a dokim 14. nap megkérdezte, hogy 11mm-es tüszőmet próbáljuk-e még növeszteni, hátha a 20. napig megérik, de teljesen bizonytalanul hangzott. Hát én erre, ha már eddig eljutottunk hátha még nő. Így vettem egy újabb adagot, és karácsonykor kellett mennem újra. Nem számítottam semmi jóra. Erre közölte velem, hogy még ma adassam be a Choragont ( repesztő szuri). Én hülye nem vittem magammal, még jó, hogy a családban van ápolónő. Így a karácsonyunk a továbbiakban sok-sok szeretgetéssel járt, és bízakodással.
Aztán jan 7-én vártam, de nem jött a mensi. Aztán a ciklus 34. napján pozítivat teszteltem, nem hittem a szememnek, bár a cickóim nagyon fájtak. Rá 2 napra ismét megnéztem, hát akkor is 2 csíkos lett. Felhívtam a dokim és tegnapra adott időpontot, és tegnap Uh-n láthattam a 3mm-es 4-5 hetes bébimet. 1-1,5 héttel le vagyok maradva, mert 6 hetesnek kéne már lenni a menses szerint, de mivel később volt a tüszőérés, még ez is teljesen jó. Nagyon örültünk neki, és 2 hét múlva kell visszamennem, remélem addigra már láthatom a szíve lüktetését is, mert számomra az fogja a megnyugtatást adni. Akkor fogok igazán örülni. :D
Ígyhát, ha minden jól megy és Te sem bánod Eszter szeptemberben én is szeretnék veled együtt babázni.
Remélem nálad is minden rendben lesz holnap.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 

 
 

sziasztok!

anita jajj de jo hogy jelentkeztél és amit irtál szerintem tök szupi de még nem gratulálok jo!de nagyon szoritok hogy minden oké legyen és veled együtt örülök!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Ne haragudjatok a leskelődésért, Virág miatt volt. :) Viszont így elolvastam az előzőt is! Anita! Annyira jó volt ezt olvasni!!!!! Gartulálok, és szorítok az uh-hoz!! :)

meri
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsánat, de én is kukkoló vagyok a másik topikból!

Anita!
Nagy szeretettel gratulálok!!!
Ha van kedved néha átnézhetnél a másik topikba is, ahol vannak friss kismamák is!
Remélem a Lányok itt nem haragszanak meg rám érte! De egy kicsit úgy érzem, Titi miatt, mintha mintha mi ennek a topiknak a kistestvérei lennénk.

Virág!
Várunk ám odaát is!

Éva

Kép
balimama
 
 


Anita!

Gratulálok!Nagyon örülök,jhogy összejött a baba és kívánom,hogy minden rendben legyen!!!Bocs,nem tudtam várni a gratulációval!


Ancsi!

Igen,Fehér csinálta az uh-t.Illetve majdnem megcsinálta...

Mona
monaszisza
 
 


Sziasztok!

Anita!

Nagyon örülök,hogy sikerült és gratulálok,akkor tényleg együtt szülünk. :D

Monaszisza!

Neked is problémamentes babásodást és jobb,megbízhatóbb Uh-os dokit kívánok.

Momo!

Én is nagyon boldogan olvastam,hogy ilyen jól alakulnak a dolgaid,kezd beállni a kisfiad napirendje és egy kicsit több időt tudsz magadra is szakítani.Én nagyon fogok örülni,ha a kerületbe költözöl. :D

Bufo!

Ez a gyógytornás sztori nagyon édes.Az ovi biztosan sokat fog lendíteni a dolgokon és neked is jobban alakulnak a napjaid pihi ügyileg.A férjed siel,te meg babázol? :evil: Remélem ha már nem szopizik Áron,a férjed babázik és te Wellness hétvégére mész. :D

Juci!

Olyan jó,hogy így örülsz nekünk,nagyon jól esik.Eszter tényleg egy kis tündér,nagyon örülök,hogy élőben is láthattam,ölbevehettem.

Ancsi!

Te valahogy nem tudod megoldani,hogy felgyere a tavaszi talira?

Lányok,én annyira be vagyok tojva,hogy arra nem találok szavakat.Ma negyed 11-kor megyek a dokibácsihoz és annyira,de annyira félek.Tegnap este teljesen magam alatt voltam,nem is értem.Úgy vártam,hogy baba legyen a hasamban.Az első 2 nap felhőtlen boldogságban és fellélegzésben telt.Most viszont folyton rossz dolgoktól rettegek,minden apróság elrontja a kedvem,kicsit olyan mimóza vagyok és persze pityergek mindenen.Tudom,hogy a hormonváltozások befolyásolják a lelkiállapotot,de ennyire? Bálintkámnál nem volt ilyen.Igaz,akkor még nem volt net és azt sem tudtam,miktől is tarthatnék... :cry: Szóval ha így folytatom,nem boldog,hanem depis kismama leszek. :oops: Néha persze eluralkodik rajtam a jókedv,de a szorongásaim erősebbek.Rendesen meg vagyok ilyedve.Ti voltatok ilyen hangulatban és ha igen mit tanácsoltok?

Doki után jövök

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter!

tamás fiamnál nekem se voltak lelki problémáim,annál több Emmánál, és most is nagyon érzékeny vagyok.Már attól is sirógörcsöt kapok,ha a férjemnek nem ízlik a kaja,vagy ha úgy érzem nem megfelelő hangnemben szól hozzám.Szerencsére nagyon türelmes velem,bár sokszor nincs is alapja a hisztijeimnek.Tényleg sokkal érzékenyebb az ember ilyenkor,én arra is gondoltam,hogy a korom is közrejátszhat ebben.Egyébként készülj fel,gogy teljesen más lesz ez a terhességed,hiszen nálad is sok idő telik el a két gyerkőc születése között.

Szorítok,hogy monden rendben legyen a dokinál!!!!!!

Mona
monaszisza
 
 


Monaszisza!

Nagyon köszi a bátorítást,igen,pont 10 éve voltam terhes Bálintkámmal,ráadásul már 31 vagyok,akkor meg csak 21 voltam és gondolom ez is számít.Remélem azért is más ez a terhesség,mert esetleg most nem kisfiút,hanem kislányt hoz majd a gólya.Persze ellenkező esetben is nagyon boldog leszek.Te mit szeretnél inkább,kisfiút,v.kislányt? Az én férjem is jól tolerál,bár tegnap lelki furdalásom volt,mert láttam rajta,hogy bántja a sok lelki hülyeségem.Egyébként jól álja a sarat.Remélem azért majd kicsit változom,ha a második trimeszterbe lépek. :roll: :oops: :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok,

csak gyorsan muszáj irnom, de sajnos nem sok időm van, mindig rohanok valamerre (és ez nem panasz, mert azért jó igy kismamisan hogy mindig van valami program).

Anita,
Szívből gratulálok nektek! Annyiszor gondoltam ám rád, és annyira drukkoltam hogy sikerüljön! Irj mindenképp, hogy mi van veletek, az orvos után is jelentkezz, hogy tudhassuk!!!
A szalonhoz meg sok sikert, bár gondolom, pont most a legnehezebb időszakok vannak...

Azért azt még elmesélem, hogy tegnap egy csodás kiscsaj társaságában töltöttem a délutánt :)
Dudoroztam Vivimmel... Olyan csodálatos volt!

Eszter,
ha olyan vagy mint én, ne is reménykedj benne, hogy majd a második trimesztertől megnyugszol!!!! :roll:
Várom nagyon a helyzetjelentést a dokitól!

Millió puszika mindenkinek,
Ági
csné
 
 


Sziasztok:)

Eszter:)
Már tűkön ülök! Gyere és mesélj! Nagyon drukkolok, hogy minden oké legyen. Az aggódással pedig nem tudsz mit csinálni. Én legalább is nem nagyon. Aggódok, de hiszek a babámban! Amúgy sem hiszem, hogy van olyan, aki tök felhőtlenül, izgalommentesen tudja végigélni ezeket az időket! Na meg okosodtál is, többet is tudsz, mint régebben, ezért is vannak félelmeid. Várom az írásod!

Anita:)
Én gondoltam rád, de azt hittem nem jöttek össze a dolgok és ezért nem is jelentkezel!
De örömmel olvastam az írásod. És bizony ha később volt a tüszőrepid ( márpedig az írásodból ítélve igen) akkor teljesen jó a baba mérete! Mertha a 14. napon 11 mm-es a tüsződ, az csak 1 hét múlva tudott megérni arra, hogy repeszthető legyen:) Szóval ez így rendben is van:)


Mona:)
Szépen növögettek Ti is:) Nagyon sajnálom az Uh-ot. De mit gondolt az orvos? Miért nem csinált hüvelyit? Így elengedni egy kismamát, különösen AFP utáni uh-ról......Biztos várja, hogy nagyobb legyen a baba és akkor jobban látszik. Csak te is bírd kivárni.....

Momo:)
Örülök, hogy lesz szép lakásotok, amíg fel nem épül a saját! A költözködésben lesz segítséged?
Te nem semmi csaj vagy:) Te a jég htán is megélnél! :)

Titi:)
Én is használtam az LH tesztet. Szerintem elég jó, de a hőmérővel együtt még pontosabb.
(szedsz E vitamint? Nagyon ajánlják az orvosok, én szedtem. Segít visszaállítani a hormonháztartásodat, a peteérést. 200 mg naponta, nem túladagolható, terhességben is szükséges)

Meri, Éva:)
Mi ez a bocsánatkérés????? Örömmel látunk itt is benneteket. Annyira társtopik, hogy nem kell elnézést kérni. Mi is meglátogatunk benneteket, még ha nem is szólunk hozzá:) Gyertek bármikor!



Én próbálok nem idegeskedni, de eléggé jár az agyam. Bár ez így van az elejétől.......bízok a dokimban, hogy az a múltkori dolog jelentéktelen volt és hogy minden visszaállt a rendes kerékvágásba. De még mindíg rosszul vagyok a gondolattól, hogy tanácsadásra kell mennem. Előre félek milyen lesz a szívhang.....

Szépen hízogatok. 44 kilóval kezdtem, mosz 51,5 vagyok. Ez 7,5 kiló 33 hetesen. Az az igazság, hogy nem kívánok mást, csak a szalonnát, kolbászt és a tepertőt fehér kenyérrel és hagymával :lol: Én, aki a csirkemellről is leszedem az utolsó hártyadarabot, nem használok zsírt, egy pici cupákot sem eszek meg, magam sütöm a korpás kenyeret, müzlit eszek :lol: . Szóljatok hozzá, mi lehet ez? Ha meglátom a boltba a tepertőt, remegek érte......

itt vannak képek, most csináltam nektek pár perce:)

Kép Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Megjártam a dokit és minden rendben volt,leszámítva,hogy először hazaküldött és megkért,hogy menjek vissza délre,mert csak akkor lesz UH,de megérte.Még nagyon csepp a babóm,két hét múlva kell mennem kontroll UH-ra,de ezt a leletet kaptam:

Normál nagyságú,puhább tap.uterus...gravid uterusban vaskos nyálkahártya 15mm-es,benne kicsiny Graviditás.
Diagnózis:Korai graviditás

Hát ezt kaptam.Képet sajna nem,de látni láttam és 2 hét múlva kérni is fogok,csak most annyira izgultam és meg is voltam szeppenve.

Ági!

de jó,hogy írtál,merre rohansz?

Koda!

Hú ezek már amolyan igazi nagypocis képek,de szuper. :D

Még jövök ám.

Puszi

Eszter :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter:):)

Ez szuper! Most mennyi idős vagy? Hány hét és hány nap? van görbéd? Megmutizhatnád!

Ági:)
Jól vagy? Pocid látszik már? Mikor varrhatom a ruhádat?:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Eszter:)

Bocsi, most látom a vonalzót! Tehát 5+2:) A görbédet megnézném, ha van:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda!

Azért megmutatom a görbét is,mert nagyon büszke vagyok rá.Nos ebben a hónapban sajnos nem mindíg sikerült időben mérni a hőmet,de szerencsére nem ezen múlt. Kép

Te nem csinálsz vonalzót?Bár mondjuk nincs sok idő rá.Mikorra is vagy kiírva?

Lányok,Titi délután benéz ám,csak ma szabin van,és tesz-vesz.És mára szuper pozitív lett az LH-ja is és a PG53-a is(remélem nem haragyszik meg,hogy leírtam.)

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter,
de boldog vagyok!!! :) 2 hét múlva látod majd kalapálni a kis szivét is! :D
Hova rohanok? Most éppen mindjárt a suliba, onnan éneksuliba... Délelőtt vásároltam, főztem. Holnap anyukámnak megyek délelőtt ajándékkot venni (ő is Ági és akkor is van a szülinapja:)), délután pedig a fogorvoshoz...
Te viszont vigyázz magadra nagyon!

Koda,
örülök, hogy irtál! Látom mennyit idegeskedsz... Istenem, én is pont azt mondtam, hogy talán majd akkor megnyugszom, ha megszületett!
De nagyon szép ám a pocid! :D Jó nagy! Mekkorára saccolják most a babácskádat? És hizzál csak nyugodtan! Rád fér :roll:
Az én pocim? Hát, igen. Pont tegnap voltam Jucinál és megjegyezte, hogy megint nőtt a hasam. :lol:
Kép
A felsőt akkor vard, ha nincs jobb dolgod!!! Inkább pihizz! :)
csné
 
 


Jajj lányok,mondják ezt a nagy vihart,nem is tudom mit gondoljak,én egy kicsit félek tőle. :cry:
Mindenki nagyon vigyázzon magára és a babákra,akkor is ha kint vannak már és persze akkor is,ha bent. :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok csajok!

Csak gyorsan bekukkantok, mert itthon vagyunk szabin, és a párom bitorolja a gépet.

Koda, nagyon-nagyon jól nézel ki!!!

Anitaaaaaaaaaaa, gratulálooooooook!!! De jó, hogy végre sikerült! Látod, a kitartásodnak meg lett a gyümölcse!

Igyekszem holnap bővebben jönni, de most sajnos csak ennyire futja, és a görbémre...

Ma olyan pozitív LH tesztet produkáltam, mint eddig még soha (na jó, hisz még csak ez volt a 8. teszem)!

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Szia Koda!

Megkukkoltam a pocidat! :lol:

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok Lanyok es draga Balimama,

Nagyon koszonom a drukkot!!!!! Meg igy nagyjabol ismeretlenul is :D Nagyon sokat jelentett nekem, egy forumos baratnom folyamatosan irta, h. mennyien drukkoltok.

Megerkeztunk a korhazbol, teljes a kaosz es a cicim kidurran :roll: , de amugy minden rendben, a kisfiu pedig gyonyoru. A masik topikba irok reszletesebben, nem offollak szet benneteket.

Koszonom meg 1x!

KépKép
KépKép
vitte
 
 


Sziasztok!

Anita: nagyon nagy gratuláció, látod meglett a kitartásod eredménye!

Olyan jó, hogy újra vannak kismamák.:)

Mi jól vagyunk, de nagyon elfoglal napközben a 2kismanóm, este meg a fiúk is..sűrűek még nagyon a napjaim.
Ma előszőr vezettem egyedül, elvittem a kicsit méreckedni!
Szuper volt!

Majd holnap még írok.

Puszi.
sziszike1000
 
 


Sziasztok lányok!

Igaz nagyüzemben dolgozom, de már olyan lelkifurdalásom van, hogy nem tudtam jönni hosszabban, így most igyekszem mindent pótolni!

Gyorsan rólam néhány mondatot.

Tegnap képzeljétek, olyan pozitív lett az LH tesztem, mint amilyenről nem is álmodtam. Tényleg tud a tesztvonal erősebb lenni, mint a kontroll vonalja. Hogy a PG53-ról ne is beszéljünk! Olyan páfrányos volt, mint még soha. Szóval most minden egybe esett, úgyhogy tettünk róla, hogy összejöjjön ez a hónap.

Viszont még mindig legbelül azt érzem, hogy a következő hónap lesz a mienk. Tudjátok, a dátum miatt. Mert akkor ugyanúgy volnék kiírva, mint 2006-ban! Na, de majd meglátjuk. Minden esetre a görbém felteszem.

Koda, na, végre, hogy híztál egy kicsit. Bár hihetetlen, hogy csak ennyit! Ilyen kívánóság mellett… szerencsés alkat vagy. És biztos vagyok benne, hogy minden többlet kiló a pocidon van! Nagyon szépséges a pocid, hihetetlen, hogy még csak a 33. héten jársz! Jól emlékszem, hogy Marcit is simán szülted, ugye? Nem császárral? Mert nem értem, hogy férhet ki egy ilyen törékeny testből egy édi-bébi baba?!

Ancsi, ez a füstölés tényleg katasztrófa! Remélem, megkapjátok majd a kárpótlást mindenért!
Hogy Barnibaba milyen édes, mosolygós kisember!
Látom, ez a gépbérlés neked is felkeltette az érdeklődésed. Reméljük, jön majd hamarosan Momo, és beszámol, hol, milyet, mennyiért lehet kapni. Bár Adácsra… talán érdemes elvinni. Venni annyira drága egy szobagép. De majd jön az a tavasz, csak ki tudja mikor, és akkor lehet rendesen is kerékpározni. Gondolom, nálatok azért jobbak a lehetőségek rá, mint itt Pesten.

Mona, annyira hihetetlen, hogy Emma még csak 2 hónapos, és máris jön a következő baba, sőt, már igen előrehaladott állapotban vagy. Hogy csináltátok? Teljesen véletlen volt, ugye? Gondolom… na, ez most igazán hülye kérdésre sikeredett.
Azért ez nem volt szép a dokitól! Még hogy menjél vissza 2 hét múlva! Mivel fog akkor többet látni?! Hiszen már úgy 18-20 hetes lehetsz (ha már a genetikai UH-t csinálják)! Ilyenkor már azért jól látható a baba, akármennyire is legyen vastag a hasfalad. Talán egyszerűen lusta volt?!
Szegénykém, azért ez olyan szörnyű, hogy az ember mindent csak pénzzel tehet meg. Ha tudnál, tényleg eljuthatnál egy rendes magánrendelőbe 3D-s UH-ra. Remélem, valahogyan sikerül megoldani az egészet. Ha másképp nem, akkor 2 hét múlva talán megnézi normálisan, hiszen ez kötelező! Ott szűrik ki a fejlődési, genetikai rendellenességeket.

Koda, nem szedek E vitamint, csak Elevitet és Folsavat. Azt hittem, az is megteszi. Szerinted érdemes még azt is? Azt úgy hallottam, a kispapáknak javasolják. Vagy tévednék?

Jucikám, merre jársz?! Úgy eltűntél! Már nagyon hiányoznak a kisregényeid!

Na, és akkor jöjjön a görbém:

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Csak gyorsan par sort.

ANita!!!

Gratulalok! ugy orulok.

Eszter!

AZ aggodas nem fog elmulni,de azert tobbnyire majd boldog leszel meglatod!!! :lol:

Agi!

Edi a pici pocid!!!

ANcsi!

Kitartas.. a vegen gyoz a jo!!Vagy legalabbis szeretnek meg mindig ebben hinni,hogy mindenki elnyeri melto bunteteset es a jo meg a jutalmat. :lol:


Titi!

Hat akkor turelmetlenul varjuk majd a ciklusod veget!

Ja,a cim:http//virtness.echt.hu

tel.szam.:06-30-99-22-555

Nekem a hugom intezte,igy a honlapjukon se jartam,de vannak elliptikus trainerek,futopadok,stb...es heti berleti dijat fizetsy es 4000 ft.ert hazhoz szallitjak.Kaukciokent mikor kihozzak fizetsz 20 ezer forintot(legalabbis az elliptikus trainernel ennyit kellett) es ebbol vonja a berleti dijat majd a vegen.Max. 14 hetre lehet berelni.Ja,mi varolistan voltunk,mert nem biztos hogy pont van az a gep bent amit akarsz.Ez a gep,ami eleg jo,heti 2000Ftomba kerul.Igy ha Mishal mellett sikerul heti 5x edzenem akkor mar megerte.Mert ha elmesz egy edzoterembe,az mar 1000Ft es akkokr kire hagyom Mishalt,stb..igy helyben van.Es en jobb szeretek igy edzeni,otthon is tobb gepem van.

Bocsi,ha kihagytam valakit.

Monaszisza!

Tenyleg ez direkt volt ilyen gyorsan vagy csak veletlen??,


Magunkorol..lehet,hogy veletlenul magatol elaludt Mishal :wink:
Bar igy is kiviszem,mert muszaj levegozni ahhoz hogy aludjon ejszaka.Es en is meg csak egy orat kodorogtam.
Ma reggel voltam megnezni a berlendo hazat,hat ,nem almaim haza,a Madardombon sorhaz,de a celnak megfelel,ha minden igaz,akkor marcius 1tol berlem.Van egy paranyi kertje,de tenyleg paranyi,a lenyeg a ket kulon halo az emeleten,es lent a tagas nappal.Bar minden fal narancssarga,kicsit vad! :lol:
Ugyhogy jovo hetre is megcsinaltam a programokat.Ja,epitesi engedelyunk jogerore emelkedett,es meg a fodraszhoz is eljutottam...ezt is sikerelmenykent konyvelem el. :lol: :lol:

Pocakosok!
Nem tudom miert,de irigykedem egy picit!ANnyira szep dolog volt ez a terhesseg,leszamitva par dolgot en nagyon elveztem es szivesen atelnem ujra.Hulye vagyok mi?? :roll:

Jo hetveget mindenkinek!

Szelvihar nem okozott karokat senkinek ugye??

Eszter,mit is irtal(bocs,elfelejtettem) hogy te hol is laksz a keruletben??
momo35
 
 


Koda!

Bocs,teged majdnem kihagytalak.Nagyon edes pocakod van es meg mindig nagyon csini is vagy.Ez a teperto,stb eves??Hat nem semmi.De biztosan erre van szuksege a szervezetednek es a Picurkadnak.Ugyhogy egyel nyugodtan!! :lol:

Virag!

Hova lettel??
momo35
 
 


Sziasztok!

Én nem rég vettem elliptikus térnert. Új , nem használta az illető, így eladta, nagyon jó áron vettük.:)

De hiperekben is ki lehet fogni 26 000-ért láttam legutóbb. Én nem kölcsönöznék, mert megéri akkor már megvenni újonnan is.

Holnap kezdünk költözni, nagyon sok munkánk lesz..egyenlőre csak szülőkhöz, majd 1max.2hét és az új házba költözhetünk.
Szóval 2* kell költöznünk.:(

Ma fél1től 3gyerekkel vagyok, így most sem érek rá, mennem kell, de gondolok rátok.

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Momo, el kezdtem nézelődni a neten, és pont erre a honlapra tévedtem én is. :)

Ja, és találtam Miskolcon is gépkölcsönzőt, az olcsóbb is! Na, talán bérelek én is egyet. Vagy talán mégsem?! Hátha jön a baba:)

Még hogy hülye vagy, hogy átélnéd újra a várandósságot?! Momo! Dehogyis! Tudod, mi a fura?! Hogy én mindig azt hajtogatom, még a történtek után is, hogy újra átélném, még ha tudnám is, hogy ez lesz a vége! Mert nagyon boldog várandósságom volt. Hiába aggódtam agyon magam, akkor is. Maga az, hogy benned fejlődik egy élet, hogy növöget, hihetetlen boldogság! Na, talán mégsem volna jó, ha tudnám, hogy így végződik, de értitek! Akárhogy is történt, én annyira imádtam a babát is és a várandósságot!

Momo, hát, ezen egy dolog segít! Egy következő baba! :)

Tényleg, lányok, hogy álltok a menzesszel? Eddig csak Bufot találta meg a Miki?

Na, Sziszi, akkor jó sok munka áll előttetek! Kitartás, és sok türelem a költözködéshez!

Jucikám, nagyon várlak!!!

Na, megyek, mert a párom kéreckedik a géphez!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Huh túl vagyunk a Dávid szülinapi buliján. Jól sikerült, bár néha kicsit vadak voltak élén az én nagy 3 éves fiammal. Teljesen lefáradtam, de nem tudok úgy lefeküdni, hogy ne nézzek be mi volt.

Koda
Nagyon jól nézel ki!Igazán formás kis pocid van. Oldalról olyan mintha saját magamat látnám viszont. :)
A kilók is szépen jönnek így is kell. Jó ez a tepertős dolog. de csak egyed nyugodtan a szervezeted tudja mire van szülsége. :wink:

Titi
Gratula a két csíkos lh teszthez és még apát is sikerült elcsábítani. Nem is tudom mit mondjak. Úgy látszik egészen kezdtek belejönni. :D
Tudod ismétlés a tudás anyja, úgyhogy tessék tovább szorgoskodni a szép eredményért. :lol:
Jól emlékszel engem már meglátogatott a miulás most már 2x és úgy látszik visszaállt az eredeti ciklus, mert pontosan jött meg most is.Nem örülök, de ez van. Egy jó van benne, hogy kiszámítható és nem össze vissza jön meg.

Momo
A kicsi Mishal kezd nagyfiú lenni és hagyja az anyukáját is kibontakozni. Hidd el ez egyre jobban így lesz.
Nagyon ügyes vagy, hogy találtál egy házat, remélhetőleg jól fogjátok magatokat ott érezni. A fal színe nem lesz olyan vészes hidd el. Nálunk a háló olyan színű. Amikor megláttam én is megijedtem tőle, de most már tetszik.

Anubias
Örülök, hogy mindent rendben talált a doki, és remélem következő alkalommal mát a kis szívét is hallhatod és láthatod. :D
At aggódás pedig természetes, szerintem nincs olyan kismama akinek nem jutnak eszébe ezek a dolgok. Egy a fontos nem szabad ennek nagy feneket keríteni hanem élvezni kell a pocakosságot .
Tegyél te is így. :lol:

Sziszi
Kitartást a hétköznapokhoz és sok erőt a költözésekhez!
Nem lesz könnyű az elkövetkező időszak, nem irigyellek érte, de a végén ott a saját új lakás ami kárpótol ,majd.

Ancsi
Továbbra is nagyon édesek ezek a fiúk. :D
A szomszéd megdorgálásában sok sikert. Kívánom, hogy sikerüjön gyorsan rendezni ezt a roszz helyzetet.

Anita
Nagyon gratulálok!Örülök, hogy ennyi minden után a kitartásod ereményes lett.Szívből kívánom, hogy problémamentes pocakosságod legyen!

Monaszisza
Nagyon gyorsak voltatok a következő bébivel. Gratulálok és kitartást kívánok a hátrlévő időre! A dokibácsinak pedig írj be egy fekete pontot.
:evil:

Remélem nem hagytam ki senkit ha igen akkor bocsi, nem szándékos.
Jó éjszakát mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Már látom Ágit kihagytam, bocsi. :roll:

Szépen alakulgat a kis pocak nálad. :lol:
Vivi továbbra is érdeklődő a kistesóval kapcsolatban?
Pihenj te is ne csak rohangássz egész nap. Élvezd ki ezt a kis időt, mert olyan hamar vége van.
Bevallom kicsit irígykedek most rátok , mert ez olyan jó érzés.

Na most már tényleg nagyon hív az ágy.
Puszi!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


DÁVIDNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
Kép
csné
 
 


Lányok nagyon szépen köszönjük a szülinapi köszöntést!

Az ebéd fő, de most van egy kis üresjárat így sikerült ide jutnom.
Juci felkészültem a kisregényre, de sajnos nincs mit olvasnom. Nem baj majd később.
Mindenkinek szép napot, remélem még be tudok kukkantani.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Akkor en is csatlakozom es Nagyon boldog szulinapot kivanok Davidnak!Milyen nagy fiu mar!!! :lol:

Csak ennyi,mert a fiatal ur nyuglodik es muszaj vele foglalkoznom.Hatha kapok egy-ket vigyort is. :lol:
momo35
 
 


Sziasztok lányok!

Jaj de jó, hogy egyre többet tudtok jönni! Csak a többiek is jöhetnének néha.

Oné, Rimar merre jártok? És Zseppyt is még mindig hiányolom. Nem is tudom, mikor volt utoljára?!

Bufooooooo!!! Isten éltesse Dávidkát!!! Micsoda nap ez! Áronbaba 4 hónapos, Dávidka pedig 3 éves?! Hogy szalad az idő!

Bizony... igyekszem küzdeni a kis angyalkánkért, remélem, hamarosan meglátogat bennünket, és véglegesen itt is marad! :)

Momo, na, ez tök jó, mármint hogy meg van az építési engedélyetek! És végül sikerült megegyezni a kivitelezővel? Vagy küzdesz még az 5%-on felül is engedményért? Nem semmi csajszi vagy, mindezt egyedül lezongozárni.

A ház színét pedig biztosan megszokod majd. Ha látnád, nekünk mit műveltek a festők, a mienk meg otromba, foltos a fal, stb... de már megszoktuk. Főleg úgy, hogy Neked ez nem is életed háza lesz, csak átmeneti! Nagyon jó, hogy meg tudod oldani, és el tudsz költözni. És mi lesz a mostani lakással?

Jucikám, hát én is várom a regényed! De most már nem kisregényt, hanem annál többet! :) Hihihihi!
Persze, első Dudor, csak nyugi, mi megvárunk!

Én egyelőre így állok:

Kép

Puszi mindenkinek!!! És Csodaszép napot kívánok Nektek lányok!!!

KépKép
titi_27
 
 


Jó reggelt lányok!

Csak hőmérőzni keltem fel, megyek is vissza aludni még egy kicsikét.

Jucikám, tényleg nincs semmi gond, majd jösz, amikor tudsz. Első a kislányod! Lényeg, hogy ne felejts el minket, de tudom, hogy nem fogsz, úgyhogy nyugodt vagyok még akkor is, ha nem jösz!

Megnéztem a linket... részemről no comment... annyira meghatódtam!

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Szaisztok!

Titi!

Emma már 8 hónapos!Vagyis 1 éves lesz mire jöna tesó.Ami a terhességet illeti...Mindenképpen szerettünk volna még gyerkőcöt,ezért nem is kezdtem gyógyszert szedni.Arra viszont tényleg nem számítottunk,hogy ilyen hamar összejön :D
De nem bánom,hiszen már 33 éves vagyok,nem tehetem meg,hogy GYES után visszamegyek dolgozni és 3-4 év múlva jön a következő bébi.

Mona
monaszisza
 
 


Ágikám!

Nagyon sok boldogságot és minden jót kívánunk névnapod alkalmából!

Ádám család

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Ági
Nagyon boldog névnapot kívánok!


Titi
Szépen alakul ez a görbe. :)
Egyet nem értek miért nem rakja be mikor volt pé-d?

Mona
1 év nem sok idő két pici között, sok kitartást a hátralévő időben. Nem lesz könnyű. Nagy pocakkal a kicsit emelgetni a vége felé...stb.
Később viszont könnyebb, mert egyszerre nőnek fel és segítik egymást és tudnak majd együtt játszani. :)

Juci
Készítsd csak nyugodtan az irományod megvárjuk. :)
Nagyon szívbemarkoló amit találtál.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Dávidkának is nagyon sok boldogságot kívánok utólag is!!!!!!!

Volt bababuli? Torta: :)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok lányok!

Nagyon köszönöm a jókívánságokat! :)

Puszi,
Ági
csné
 
 


Mona, ez aztán akkor tényleg nagyon ügyesen jött. Valóban nem lesz egyszerű, de ugyanakkor biztosan van pozitív oldala is annak, hogy ilyen kis korkülönbség lesz a babák között. De hogy álltál a tejcsivel? Akkor nem is volt már gondolom... csak nem értem, hogy lehetséges ez... de ez azt jelenti, lehet. Vagy szopi mellett is lehet teherbe esni? Mona, bocsika, hogy így kíváncsiskodok... bár én is ilyen ügyes volnék majd!

Bufo, szerintem holnap be fogja már tenni a fertility a pé-em. Meglátjuk, reggel jelentkezem!

Jó éjszakát mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok lányok :)

Olvasgattam írásaitokat, és olvastam a versikét, amit Juci talált.

Ha nem bánjátok, megosztom veletek az én versemet, amit akkor írtam, amikor első babámat elvesztettem:

Három és fél

Piciny testedet nem őrizhetem,
Mért nem maradtál velem?
Most meghasadt szívvel
az okokat keresem.

Egy test, egy lélek.
Ez voltunk mi,
s néhány hónap.
Most csak az űr maradt,
mely fájón tátong bennem,
egyedül vagyok
a morajló csenddel.

Felém nyújtott kicsi kezek,
nevető, édes babaszemek...

Csak játszik velem a képzelet.

(2000 októbere)

----------
és egy másik versem, a következő próbálkozások idején:

Üres bölcső

Egy újabb hónap. Reménykedek!
Majd most! Majd most biztosan!
Eljött hozzám már álmomban,
ruhája rózsaszín,
édes mint egy angyal.

Itt a várva várt nap!
Mégis - a szívem megszakad.
Két csík helyett két csepp vér,
kezem mégsem szorítja együttérző kéz.

A bölcső ring lassan, üresen.
Nincs kit ringassak benne csendesen.

Ma meghalt a remény,
dehogy van egyedül!
Hát vele haltam én is.

(2001. január)

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Szep jo reggelt Lanyok!

ANcsi!

Hat ezek nagyon szepek es fajdalmasak.Irtal tobbet is?Meg jo hogy ki tudtad irni magadbol a dolgokat.

Agi!

Boldog Nevnapot kivanok utolag neked! :wink: En mindig lemaradok mindenrol,de azert mert 1.nincs naptaram, 2.Otthon(marmint Kuwait) megszoktam hogy nevnapok nincsenek es az enyemet se unnepeljuk. :cry:

Titi!

Te kerdezted,hogy hogy kepzelem eletem.Hatnem tudom.Egyenlore telnek a napok es annyi dolgom van hogy szerencsere nincs sok idom filozni,bar mikor rovom a koroket Mishallal a parkban akkor azert tudok elmelkedni.Egyenlore rovid tavra koncentralok,vagyis lakas eladas,epitkezes,stb...es utana azert jo lenne mar visszamenni legalabb par honapra,...aztan par ev mulva,talan vegleg itt...nem tudom.Az biztos,hogy isyonyu a ferjem nelkul igy...mint egy egyedulallo anya tisztara. :cry:

Lehetseges Titi,hogy most osszejon??Bar tudom te a jovo honapban hiszel. :lol:
Na,azt hiszem felebredt Uram s parancsolom. :lol:
Ma lehet,hogy megyunk butort nezni neki mert rajottem,hogy bar ha berlunk is,de sajat szobaja van es csak egy kisagy az ove.

Szep napot mindenkinek!!
momo35
 
 


Jó reggelt lányok!

Képzeljétek, végre berajzolta a fertility a pé-t! Sosem kaptam még ennyire határozott vonalat, szerintem a + ovulációs teszt miatt van. Annyira örülök neki!

Ancsi, ezek gyönyörűek! Mindig meghatódok az ilyen csodálatos verseken! Hogy Te milyen ügyes vagy?! Nem is tudtam, hogy szoktál írogatni. Vagy ez inkább az eseménynek tudható be? Én biztos nem volnék képes ilyet alkotni!

Momo, akkor jó bútorvásárlást! Igazad van, had legyen neki sajátja!
A helyzeted miatt nem irigyellek! Biztosan nagyon magányos lehetsz néha a férjed nélkül. Talán ha kicsit nagyobb lesz Mishal, akkor Te is könnyebben fogsz elindulni ilyen hosszú útra. Aztán gyakrabban fogjátok látni egymást a pároddal. Igazad van, hogy rövid időre tervezel egyelőre, csak én olyan hülye vagyok, mindig legalább 10 évre előre tervezek, aztán persze nem látom a jövőt, és ezért is vagyok néha olyan depis. Ügyes vagy!

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Szép napot lányok! :)

Titi!
Ez aztán a görbe! Szerintem itt lesz valami :wink: vagy inkább valaki??? :lol:
Hű, de drukkolok!!!!

Jajj, az edzőgép - bérlés...
Momo!
Szerintem iszonyú drágán bérelsz, már ha szabad véleményt mondani :oops: , ha 20 ezret kiadtál kaucióra, meg hetenként olyan sok pénzt, már simán tiéd lenne egy vadiújan!!!
Szerintem gondold meg a dolgot!
max 30 ezerért már tök jó elliptikus trénert vehetsz!

Azt gondoltam, hogy a bérlés ettől jóval kevesebbe kerül... :roll:

A versek..
hát, igen ki kellett írnom magamból, persze a vers sokat nem segített, hiszen hónapokig szörnyen magam alatt voltam, akkor még nem volt babanet sem, páromnak is eléggé tabutéma volt, úgyhogy mindent magamba fojtottam.
Így elég nehéz volt felemelkednem a mélyből :(

Más témájú verseim is vannak, kb 10 db, de inkább magányról szólóak. Akkor írtam általában, ha nagyon egyedül éreztem magam. :roll: amikor már csak az ihlet volt velem.

Ági!
[i]BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Jucikánk, merre jársz???

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Ancsi, én tényleg nem tudtam róla, hogy ilyen ambícióid vannak! Jó, ha ki tudod magadból írni a fájdalmad, a magányod... talán kicsit megkönnyebbülsz, nem?

A tavaszi talira ugye megpróbálsz Te is feljönni majd?! Úgy szeretnélek már Téged is megismerni!!!

A görbémtől kicsit félek, mármint hogy hamar el fog romlani. De majd meglátjuk. Semmit nem érzek, csak a vágyakozást! Nem merek reménykedni, inkább pozitívan csalódjak! Aztán persze, ha megjön, úgyis szomorú leszek. (Mert hát titkon nagyon-nagyon reménykedem!!!)

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
A versírás nem ambíció...(bár gondoltam már rá, hogy elküldöm valamelyik kiadónak :) ) de egyébként tényleg jó, hogy így "kijön" belőlem.

A tavaszi talira jó lenne felmenni, végülis kivitelezhető, vonatozni, buszozni tudunk :)
Jó lenne már megismerni benneteket személyesen is :)

Úgyhogy nyitva tartom a szemem, nehogy lemaradjak róla :roll:


Titi, veled együtt reménykedünk mi is!!!! :) :)

Tegnap csináltam kicsi fiúkáimról fotót, annyira jó lett, mindjárt fel is rakom :)

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Itt is vannak:
Kép

Már alig fér Barni a kiskádba :lol: teljesen végigéri:
Kép

és ez az újfajta időtöltés, hason, csörgőzik:

Kép


bocsi az állandó képfelrakásért :oops:

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Régen jelentkeztem, de úgy látom, nem is hiányoztam... :cry:

Próbálom a PhD-met írni, amikor a baba alszik, így kevesebb időm van internetezni. Ráadásul Máté egyre édesebb, okosabb, ügyesebb, úgyhogy öröm vele foglalkozni! :) Szerencsére nagyon jól eljátszik egyedül is a járókában, inkább estefelé igényli a maximális figyelmet. :lol:

Eszter, Anita!
Szívből gratulálok mindkettőtöknek!!! Nyugodt, problémamentes babavárást kívánok!
Anita, biztos sok munkát ad a szalon, de nagyon szép dologgal foglalkozol!!! Lesz segítséged majd?

Titi!
Nagyon jól néz ki a görbéd!!!
Nálam annak idején a hő, az LH teszt és PG53 között volt néhány nap eltérés... :lol: :lol: :lol: , úgyhogy a következő babánál ismét kísérletezhetem mind a hárommal! (Ha Máté középidőben fogant, akkor a hőgörbe járt a legközelebb a "valósághoz".)

Mona!
Neked is gratulálok!!!
Azt hiszem, több előnye, mint hátránya van a kis korkülönbségnek... Mi sem szeretnénk túl sokat várni a kistesóval... (Én 31 leszek márciusban.)

Ancsi!
Szépek a verseid!
A kisfiúk pedig nagyon édesek!!!

Most mennem kell, Máté úrfi megéhezett...

Cupicica
cupicica
 
 


Szasztok!

Titi!

Gőzerővel szoptattam,mikor teherbe estem,vagyis nem nyújt védettséget a szoptatás!öpedig Emma akkor még valóban csak szopizott,nem kapott más kaját.

Ancsi!

nagyon szépek és meghatóak a verseid!

Mona
monaszisza
 
 


Ancsi, hatalmas már Barnibaba!!! Köszönet a képekért! A talit pedig mindenképp egyeztetjük majd, és igyekszünk majd hozzátok a "vidékiekhez" igazodni!!! Remélem, Rimaréknak is sikerül majd eljönniük.

Mona, látom, akkor bármi valóban megtörténhet. Azért gondolom, mennyire boldog lehetsz!

Puszi lányok, megyek haza lassan!

Holnap jövök!!!

KépKép
titi_27
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: