Új privát üzeneted érkezett!

Kétszer ment át, közben meg nem is engedett belépni! :x

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Na még az itthoni helyzetről gyorsan amíg alszatok!

Tegnap egy sor vakolás, ma megint egy sor vakolás. Visszajött a srác kis szünetke után, hogy csiszol és fest. De mondom, hogy fest, ha még ki sem száradt, nehogy nekem megint bepenészedjen, mert megőrülök. De nem fog. És ha mégis? Á, szerinte nem fog. Már kétszer javították (előzőleg nem ő volt), tehát valami nem volt oké akkor sem. Na jó, de most már csak nem fog. Az nekem kevés!
Úgyogy most szárad szépen, srácnak meg mondtam, hogy jöjjön 1-2 nap múlva, de nem ér rá, mert máshova van beosztva, így szombat reggel 8-kor (a saját szabadidejében) megcsinálja. Végülis tök rendes volt.
Csak addig áll a káosz a lakásban.
Takarítsak? Olyan alaposan nem éri meg, mert a festés előtt még csiszolni kell, minden tiszta por lesz megint. Már nem bírom!
És mindig akkor jönnek, amikor Barnus végre aludna. Így ma aludtunk 2*20 percet, és du csak úgy aludt el, hogy végig mellette kellett feküdnöm, el akartam szökni wécére, egyből felébredt, sírt, így vissza. Na ez volt ma!

Fog ügyben reménykedtem egy kis nyugiban!
Aztán ma vacsora, még el sem kezdtük a sinlacot, betettem a székbe, nagy sírás, emelem a kanalat, sír tovább, beteszem a szájába, kifolyik mert még mindig sír. Hát azért valamennyit sikerült szegénykébe "tömnöm", de azt végigsírtuk. Ki is kellett venni közben a székből, aztán még a nyakamban is sírt, megint tisztára leizzadt...
És nem látom, hogy melyik akar jönni, mondjuk nagyon nem is hagyta megnézni. :cry:
Úgy szenved szegény, pedig homebogyózunk, panadolozunk, meg még Dentinoxozunk is. És úgy potyog a könnye ahogy sír! :cry:

Erre én :?: Jön a bölcsességfogam. Az első. Kezdte augusztusban, éppencsak kilátszott, októberben egyik fele látszott, most meg még csak felduzzadt, de nagyon fáj, alig bírok enni (ez nem baj a fogyi miatt), de beszélni is.
Még jó, hogy ide írni kell, nem dumálni! :D

Na jó éjt mindenkinek!
Holnap már megpróbálok nappal is jönni! :?

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Na, még!
Evett Barnus a zöldséglevesemből karfiolt, répát, karalábét, csirkemellet. Összeturmixoltam, de darabosra, annyira nem ízlett neki, aztán egy pici bébikajás őszibarackot hozzálöttyintettem, és csak úgy hamizta.
Délután meg sütöttem céklát meg almát, ahogy írtátok alufóliában. Ez a célka ilyen soká van kész? :?: Egy órát biztos sütöttem, és még akkor sem "vajpuha". Na mindegy, azért megette.

A csirkemájat hogy kell adni? Megfőzök mondjuk egy darabot sima sótlan vízben? Vagy pici olajon felcsíkozva?

Jaj! Még valami!
Ezt már annyiszor akartam! Meddig kell minden fürdésnél hajat mosni a babáknak :shock: ? Mert Barnusnak elég nagy haja van, és nem szárad meg egy sima törülközéssel. Nem szeretném ha megfázna. Meg néha már olyan zsírosnak tűnik. Nem lehet, hogy a sok mosástól?

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 

 
 

Kár, hogy én már nem tudok senkivel kommunikálni, csak így írni, egymagamban...
Megyek is csicsikálni :lol:
:shock: Hm! Még nem is fürödtem!
Na puszi mindenkinek!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


ISTEN ÉLTESSE BARNUST 10. HÓFORDULÓJÁN!

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Sziasztok!

Zsóka - Borcsi haja csúcsszuper! Én is ilyen frizurára vágyom, de nem bírom kivárni, míg megnő. :D

Edus - srácok édik. Nem semmi ahogy kis Zs feláll a székre. Én már előre félek ettől a felmászom ide-oda korszaktól, azaz a lesiktől.

Julcsi - én kuktában csináltam a céklát, így egész gyorsan puha lett, csak egy bibi volt, hogy Márk nem volt hajlandó megenni. :? Mi eddig csak vízzel mostuk Márk haját, igaz nincs túl sok neki. Nekem senki nem mondta, hogy minden nap meg kell mosni.
Bölcsességfog :cry: Nekem már nincs (kivették mind a négyet), még mielőtt ferdén kinőtt volna.
Festés - hát ez a kálvária. Ezek a mai "mester" emberek! Kitartás!

Marcsi - hát tényleg hihetetlen, hogy ilyen rövid idő alatt ekkorát nőnek a babák.

Mennem kell, mert a fiatalúr felébredt.

Puszi mindenkinek, szép napot!

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Edus! amit küldtél link!! juuujjj tovább is küldtem én is, meg bejelöltem a naptáramban h felvegyem majd videóra!
szuper!!! köszi :wink:
édes kicsiZS a széken! hát gondolom egy frászban vagy mindig le ne essen, stb... vagy már megedződtél???

Kisjulcsi! szegény :lol: éjjeli műszak! és most Timi sem volt... hát nekem meg az a fura h hogy bírsz fent lenni ilyenkor?????? mikor kelsz reggel? Barnus nem kel éjjel? vagy hogy bírod ???
tegyél fel képet még !!

na majd jövök még csak Lizus felkelt, 30 percet aludt :shock: :?
puszók
lmkata
 
 


BARNUST ISTEN ÉLTESSE !!!!!!!!!!!!!Kép

(még jövök, csak most apa lett pepe.. :( )

KépKép
logi
 
 


Edu, pasik eszméletlenül szépek! KisZS akrobatának készül?? :lol:
Fantasztikus, miket művel....jó mozgású kishapsi :wink: . NagyZs is ilyen nyüzsi volt?

KépKép
logi
 
 


BARNUST ISTEN ÉLTESSE!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


KICSI BARNUS ISTEN ÉLTESSEN A 10. HÓFORDULÓDON!!!

Istenem mindjárt itt a március és egy csomó egy éves szülinap!!!!:)

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok!

Én is sok boldogságot kívánok Barnusnak!!!! :)

F.

fatima
 
 


SOK BOLDOGSÁGOT A 10. HÓS BARNUSNAK! :P

Nóri, nekem is ugyanez jutott az eszembe. 8)

Panni, igen, a fényképező minidg kéznél. De sokszor megesik, mire kattintok, addigra, már nem úgy vannak a srácok. 8) :wink:

Julcsi, kaller=kalauz, kumcsikázni, kumulni= aludni, de rövid ideig, kicsit olyan, mint a relax. kitartást a szuperman gyorsaságú szakikhoz! :oops: :? :evil: ja a fogyokúrád tetszik, aranyos volt, amiket írtál! :P Képet kérünk Barnusról! :P

Zsóka, jobbulást apának! 8) Sajnos mindkét gyerköcöm, mintha "majom" lett volna elöző életében. Imádnak fel, le mászni...nincs előttük akadály! :roll: :oops: :? (Ráadásul Zsombesz ha felmászik vhova, akkor egésztesttel ugrik le, most nem jut eszembe a szó, de úgy "száll le", mint amikor az énekesek leurganak a szimpadról. Csak őket elkapja a rajongó tábor, itt meg nem részletezem, milyen nagyokat tud huppani...)

Nóra, gratula Liza kakihoz!Csak sikerült! :wink:

Márnak, Lizinek pusszancs! :P

Fatima, Zsófi írtam! :wink:
mazsolák
 
 


ja a szó: stage-diving :wink:

Kata, apa olvasta, találta a cikket, az itteni Metro ujsagban. Örülök, h neked is tetszett.

Jaajjjj mennem kell, mert zsombesz magára rántotta a telefonasztalt... :oops: :oops: :oops: :cry:
mazsolák
 
 


Julcsi: Jól kifáraszthatott Barnus :) [Nem a kolléganőm anyukája szült, hanem a baba anyukája a kolléganőm :)] Fura volt, néztem a mosogató mellett száradó mellszívó alkatrészeket, a rengeteg textilpelust, meg a füzetet, amiben mindenféle grammok meg ilyesmik voltak... és végig azt éreztem, hogy de jó, hogy én már ezen túl vagyok! :) És hogy egy ideig köszinem. De persze édes volt meg minden, Mirkót nem hatotta meg a baba egyáltalán, talált autós újságokat, és azt nézegette :)
Hajmosás: Nem emlékszem pontosan, de szerintem ennyi idősen már tuti nem mostam minden fürdésnél. Mondjuk, amióta ülni tud, azóta biztosan nem!
Máj: Én natúron egyben megsütöm kis olajban, aztán kiskanállal szétnyomkodom, és valami püré félével (főzelék) adom oda.

Edus: Nagyon édesek a Zsék! :) Stage-diving nagyon brutál :) Meg ahogy öleli a nagy a picit...
Ebédszünetben tuti nem tudok majd jönni, mert remek menza van a cégnél :)

Anaci: Nahálaaz égnek! :)

Zsófi: Én is Rubinba jártam, jó volt, négyszer voltunk. Gyermek nagyon élvezte. Először fura volt még nekem is, hogy énekelni kell végig, meg körbe-körbe menni, dehát a cél érdekében... Víz alá csak egyszer mentünk, nem erőltettem, nem is erőltetik. Mindenki azt csinál, amit akar. Mondjuk ennyi pénzért még jó :) Nekünk kicsit messze volt, nem bántam meg, de elég is volt ennyi. Az jó volt, hogy az öltözőben belül van járóka. Kijöttünk a medencéből, én csurom vizesen ugye először átöltöztettem a babát, aztán át tudtam tenni a járókába, amíg én is átöltöztem. Nagyon kényelmes volt.

Kriszta rég nem jelentkezett, nem? Mangó mi van veletek? Meg még akit kihagytam.
Mindenkinek pussz, most két napig edzést tartok, hogy bírom nélkületek :)

M.
mircike
 
 


sziasztok lányok

végre itt hát nem könnyű a helyzet a kis mazsola minden időmet lefoglalja és mire apa haza jön addigra már levegőt sincs kedvem venni. Na mindegy szóval hét hetes a Benike és mivel sokat sirt és két óránként kért enni én elkezdtem neki adni kiegészitésként tápszert most három három és fél négy óránként kér enni de a hasa még mindig fáj sajnos de remélem ez is hamar elmúlik. Úgyhogy a helyzet kicsit javult, de már ott voltam, hogy ha valaki adott volna egy követ meg kötelet akkor megköszöntem volna neki nagyon kész voltam és mindenki jött a hülye tanácsival én hülye meg mindegyiket megfogadtam gondoltam na majd ez na majd ama és persze nem jött be, aztán egyszer csak magamra hallgattam miután a a nőgyógyászom a hat hetes vizsgálatkor azt mondta : ne a tanácsokkal foglalkozzak azzal, hogy a kisfiamnak egészséges anyukára van szüksége és ez a lényeg majd közölte ha igy haladok akkor nem lesz egészséges anyuka. Hat hét után is képzeljétek el olyan szinten véreztem, hogy izsonyú de most már javult mert kaptam vérzés csillapitót. szóval most itt tartunk, de mivel hasfájós ezért elég sokszor lefoglal, de most vettem egy kengurut és igy sokat lóg rajtam ő nyugodt és én is mert haladok a dolgaimmal.Sajnos nincs időm vissza olvasni, de remélem egyszer csak skerül pótolni

sziasztok

kki

Kép
kki
 
 


Kki!

Jó, hogy jöttél!!! Nagyon fárasztó az első pár hét, de gondolj arra, hogy tényleg el fog múlni egyszer. Fizikaliag is, lelkileg is nagyon megterhelő, plusz kialvatlanság. Teljesen természetes, hogy ki van borulva az ember lánya. Erre nem lehet felkészülni, az biztos. Minden kis fiszfasz részlet, apróság kérdéses, tanácstalan az ember, az idő meg csak cammog... Gyere többet, egyébként szerintem az egykorú babákkal rendelkező anyuka-társak tudnak a legtöbbet segíteni. Később a részleteket egyszerűen elfelejti az agy. Én nem emlékszem, hogy ezt vagy azt hogy csináltam két éve, hogy emlékezne a nagyika harminc-ötven évre visszamenőleg! Nagyon jó, hogy a megérzéseidre hallgattál!!! Végül mindig az lesz a jó, hidd el!

++++ :)

M.
mircike
 
 


Barnus hepi börzdéj! azaz monszdéj vagy mi... :lol: :lol: :lol:

Nóri, Edu, nekem is ugyanezen járt az agyam egyik nap, hogy urisssten, mingyá itt tobzódunk az egyévesekben! :lol:

Kismacim nagyon nyügi volt délelőtt, fél órát aludt :shock: aztán eldajkáltam, és most fél 1 óta alcsizik :)
amúgy megint nem tojik már negyedik napja :shock: ma itattam vele kamillateát.

Zsóka te kérdezted? ettől a szuritól nem aluszékony, hanem épp ellenkezőleg :arrow: nyugtalan és nyügibb. De csak esténként, ma nemtommmi van, de jön a NYEurópában tomboló iszonyat szélvihar, állítólag estére ér ide. szal lehet h az is.
pénteken EEG és látszódnia kéne ott is a javulásnak.

Julcsi! görcs szerencsére nem úgy van ahogy írtad, attól már kikészültem volna azért! még én sem vagyok annyira kemény h azt napi 10szer kibírjam! ezek apró összerándulások oldalra, közben szemecskéje fölfelé néz. és ebből egymás után sok, min. 3 max. 10 percig szokott tartani. és ebből van átlag 10 menet egy nap. illetve most már koppkoppkopp kevesebb.
ha 10 percnél tovább, és nem csitul akkor jön a nyugi-lötyi a popsiba :roll:

Loloka, édesem! milyen csöpp volt tényleg!!!
majd mi is nekikezdünk a korai fejlesztőbe járásnak amint engedi a neurológus dokinéni (görcsöktől függ, először azt kell gatyábarázni) és olyanra akarok menni ahol van víz-terápia is!

Zsófi ma mit főzöl?????? nagy a csend :wink: :wink:
lmkata
 
 


kki-Iza! szijjja!
igen, ez a titka :arrow: csak magadra illetve babádra hallgass! az h kipróbál az ember mindent, természetes, de ha vmi nem válik be nem kell dugáadőlni, jön a következő tipp :lol:
nemtom milyen a lelkivilágod e téren, de hagyj mindent a frászba, és csak magatokkal törődj aztán majd jut a többire is idő szép lassan.


na majd írok még csak sír A GYerek :D
Csókok
lmkata
 
 


Iza, örülök, h jöttél, így legalább tudjuk az eltűnésed okát. :P

Hát én egy horror történettel jöttem. :roll: :oops: :oops: :? :cry: képzeljétek, amint jöttünk haza zsig ovijából annyira fújt a szél, hogy felakpta zsigu csoporttársait, nekem "csak" a testvérbabkocsit kapta fel. Pördültem, és örültem, h vége??!! Aztán jöttünk ki az utcára, ill főútra, és egy hozzám képest 3-3,5x nagyobb átmérőjű fát a szemem előtt csavarta ki tövestől. Akkorát reccsent, ill bum a házon, hogy jaj. mondta anyuka, aki kocsival volt, h nem mer hazavezetni. Na akkor én nem részletezem, h hogyan toltam a babakocsit!Pedig tesvérbabakocsi, nem kevés súllyal, benne két gyerköc. Szal szépen komotosan, ahogyan a szél engedi, meg ahogy anya fizikuma bírja. Erre már szinte a ház előtt, felkapott a szél babakocsistól, mindenestül, két irányban fordulva, arra eszméltem, hogy zsiga sír, mert kiröpült a babakocsiból (nem kötöm be, mert már nagyfiú). Szegény sírt az ijedtségtől, utána zsombor is, mert bátyus sír, aztán majdem anya is... :oops: :? Aztán, amikor magunkhoz tértünk, azt mondta zsiga, h ő a hibás, mert nem figyelt , és nem kapaszkodott. pedig most abszolute nem ő volt a hibás. Vigasztaltam, megnyugtattam. Szal így ez történt ma velünk. Ja és egész úton azon izgultam, ne találjon minket fejbe egy leszakadó faág, vagy egy házról legördülő pala, erre a végére megkaptam... :cry:

na megyek, összeszedem magam. :oops: :?

pusszok, még jövök. 8)

Igen Mangó, jelentkezz, ha tudsz. :P

Zsófi meg bizti főzöcskézik, h nincs. 8)

Zsóka, meg apát ápol. 8)

Timcsi könyvtárban...na nem folytatom

Miricke, azért a menza előtt, vagy után csak beférünk?! :wink: Kiváncsi vagyok, meddig, hány napig bírod nélkülünk??!! :wink:
mazsolák
 
 


hú Edus, ez szörnyű! pont kb. egy órája gondoltam rátok, hogy mi lehet veletek, merthogy ez a nagy szél amivel minket is riogatnak Angliából jön. de gondoltam, hogy írsz meg minden, tehát biztos semmi gond!
Jaj szerencse hogy épp bőrrel hazaértetek! szegény Zs-k gondolom hogy megijedtek.

na most megyek, majd este jövök rendesen,legalábbis remélem....

puszi, nóri

Kép
nóri8
 
 


Na lebuktam :roll: Eddig bírtam 8)

Edus: Ú nemsemmi. Szegény Zsiga, magát okolta. Elképesztő. A kis tündér. Már ilyenkor van felelősségérzetük... nem semmi. Nagyon durva lehetett az egész, két gyerekkel ráadásul. Remélem már megnyugodtatok otthon!!!
Egyébként azt akartam már rég kérdezni, hogy hogy hívják az angolok a Zséket? Főleg Zsigát a playgroupban a többiek?

És még egy kérdés nagyok anyukái: Body-t meddig hordanak a babák? Most 92-est hordunk, de épp filóztam pakolászás közben, hogy bakker, lehet, hogy 98-asokat már nem is kell vennem. Merthogy már nagykisfiú. Eddig ez nem jutott eszembe, de főleg a bölcsiben... lehet, hogy már atléta is elég lesz. Nemtom. Help! Nálatok meddig volt body???

Zsófi tényleg lehet, hogy főz :D De lehet, hogy blogol :D Annyira édeseket írt legutóbb is, ja mármint Samu! :)

Kata: Ez a korai fejlesztő több helyen is van? Hová kell majd járnotok?

M.
mircike
 
 


edus nem mondod! szó szerint felrepített a szél??? lebegtetek??? ez szörnyű!!! nekem tuti halálfélelmem lett volna!!!! azt a mindentit!!! lassan akkor elkezdek bepakolni az erkélyről!

az az igazság h ált. ilyenkor tudok írni :arrow: samu alszik mert egész délelőtt (10 után ugye mert ma pl akkor kelt) sétálunk. meg főztem is, bizony! francia hagymalevest és fánkot :) egész jó lett!

ma nagyot csalódtam. :( kb 5 hónapja akarok menni és megköszönni annamarinak h olyan kedves volt, pedig nem volt a szülésznőm, csak 1/2 órára találkoztunk, de nekem az is nagyon sokat jelentett. kinyomoztam h ma bent van, felkerekedtünk, vettem szép cserepes virágot, felcipeltem a lépcsőn a fiatalembert, erre csak bevitték neki a virágot mert valaki szült éppen. megvárni meg samuval azt esélytelen. persze így is megkapja a virágot, csak hát dunsztja sem lesz róla ki voltam...

na mindegy marad a telefon...

mircike köszi az élménybeszámolót, hozzánk 139essel elég közel van, majd meglátjuk hogy hogy jön be. én abban reménykedem h (sok barátnőm mesélte) jótékony hatással lesz a víz a mozgásfejlődésére samunak. hátha...

még jövök.
kerekpocak
 
 


na beszéltem annamarival!!! nagyon örüt és tudta h ki vagyok!! képzeljétek mesélte h csak ma reggel óta 8 baba született!!!!!!!! és most is 3 an várnak!! és jönnek be az anyukák elfolyt magzatvízzel! -valszin a vihar is ludas..-

amúgy samu mostanában már 2-5 ig alszik!! mármint délután..

kóstolgatunk, kóstolgatunk, hát nem mondhatnám h a kedvence a gyümi, de már több megy belé mint az előkére.. iszonyú nagy baba megint nőtt. sztem hosszabb lett, mert néha magam is elcsodálkozom, h milyen nagy már! edu imádjuk a tőletek kapott felsőt, most is abban van, majd csinálok róla fotót!!
kerekpocak
 
 


Zsófi, na csak röviden, mert már elvileg nem vagyok itt. szal nekem is halálfélelmem volt :oops: :? :cry: , és valszin, én is megszültem volna, ha közelállok hozzá. (Zsig egyik csoporttársának az anyukája 2 hét múlva szül elviekben, de hogy mi lesz belőle.) Zsombort a havazás indította be. Leesett a hó 2005. novemberében, na megyünk, szülni, így is lett...

na már tűztem is! Ja a képet várom!!!!!!!!!!!!!!!! Örülök, h tetszik az urfinak!

ja és ez tök klassz, h így emlékezett rád Annamari! :P Róla csak jót, meg + lehet írni! :P :P

ja és gratesz az újabb főzéstudományhoz! :P A találkára hozz fánkot, szeretem nagyon, de lusta vagyok készíteni!
:oops: :oops: 8) :wink:

na pusszok! :P
mazsolák
 
 


jaaaaaaaj Edu, ez iszonyatos ! basszus hogy lehet ekkora szél?? szegény nagyZs!! de milyen drága pici okos tündérbogár h azt hitte ő a hibás! istenem, annyira megható! remélem már jobban vagytok a sokktól.... én amúgy is nagyon utálom a szelet, nagyon félelmetes mekkora erővel bír fújni...
és az jön ide !!!! anyám!
nekem is el kell tennem a székeket, a múltkor is 3 volt egymásba téve a terszon de simán elvitte a kert feléig a szél!
ja és nálunk itt a dombtetőn még sokkal jobban fúj mint a városban, itt nincs nagyon ami megfogja.... :shock: :?
és apa ma későn jön........ :roll: :? :? :shock:

Zsófi milyen kreatívokat főzöl! a hagymalevest én is szoktam és az egyik nagyon óriási hatalmas kedvencem!!!!!!!
én tegnap rakottkrumplit csinálta, k.. jó lett! :lol:

én amúgy szeretek nagyon főzni, csak mostanában azt hiszem nincs időm rá, pedig lenne! csak vásárolni nem voltunk még Lizivel.. na majd ennek is nemsoká itt az ideje !

Mircike, nagyon vicces amit írtál h most 2 nap szünet :) volt rá egy tippem h még ma úgyis jössz... :D

8 baba a jánosban? jézussssss akkor mi lehet a sotén??? szegény orvosom! :shock: :lol:
tuttti a front! na akkor lehet h a volt gimis oszt. társam is megszül. 15-re volt kiírva :lol:

jaaaj nemtom ki nézte de tegnap a bköztben kicsit el volt túlozva ez a koraszülés meg tüdőgyuszi szál............. amikor lizu született kb minden 2. eset ilyen volt a sotén és jó bakker nyílván nem egy élmény, de azért nem is ekkora hatalmas életveszélyes dolog ilyesmi manapság....
na mindegy csak eszembe jutott..

Jaj kiscicám kezd uncsizni a járókában. megyek szórakoztatni :)
amúgy megzabálom, annyira helyes ahogy felébred és elvan még az ágyában, majd kiáltozik értem, és ahogy bemegyek és néz rám! jaaaaaaj nagyon jóóóóó! :lol:

na dugulok.
lmkata
 
 


edu ez ilyen 1 perces fánk ám! 15dkg liszt +1 sütőpor+1 tojás+2dl natúr joghurt+só összekavar, forró olajban kisüt +poncukkancs és lekvár. asszem s.o.s fánk a neve hehe :lol: :lol:
kerekpocak
 
 


zsófi ez tetszik! kipróbálom énisénis majd!!!!
mizu apa vérnyomásával???
lmkata
 
 


kata én is néztem! nagyon remélem h nem az lesz a forgatókönyv h meghalasztják a szegény babát a nóra eltűnik 1 évre gyászolni, a miklóst meg mindenki utálja... (van egy sanda gyanum...) hanem mondjuk szanatriumba mennek kezeltetni a kislányt és aztán visszatérnek . az legalább valami új szín lenne. mostanában kb 3 hétig ugyanazon rágódnak, marha fárasztó. ráadásul azonnal kitalálom h mi fog törénni, annyira klisékkel dolgoznak.. na mindegy (persze azért nézem és jó nagyokat szenvedek rajta h de szaaaaaaaaaar 8) 8) :lol: )
kerekpocak
 
 


ja mircike nemtom kitaláltad e h a blogon a kedves m az te vagy?? kata ti mega a kedves k, a, l... samu most majd ír mindenkinek. eduék is már kaptak levelet. :)
kerekpocak
 
 


k,á,l nem k,a,l
kerekpocak
 
 


Sziasztok Lányok!

Jól esett a hiányolás ......
Azért nem voltam nagyon, mert próbálom utolérni magam a házimunkában, esténként próbálok vacsorát varázsolni az én drágámnak, Bende is „besegít” leköti Apát amikor én tevékenykedek a konyhában, :) és ezt nagyon élvezem, mert az elején nagyon nem volt semmire időm.

Zsófi, teljesen megértelek a főzés mizériában, én is próbálok majd több időt szánni erre.

Marcsi,mennyi idős Laura ezeken a képeken? Olyan pici és édes 

Zsófi, igazad van a budai árakkal, ua. látom, majd mesélj, hogy milyen volt a mom, mert engem is érdekel!!!

Barnusnak és Márknak boldog hófordulót!!!!!!!!


Edus, nem semmi ami történt, remélem már megnyugodtak a fiúk és Te is jobban vagy!!!
A pasiaid nagyon vageszek!!!

Kata, nagyon örülök, hogy kevesebb lett a rohama a drága pici, ügye Lizunak! Olyan jó anya vagy!!!!!!!!!

Niki, annyira nőies!!!!!!
Márk olyan édes azokkal a piros orcákkal!!!!

Zsóka, Borka nagyon, de nagyon, de nagyon szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem és Bendének, meg apának is nagyon bejön a haja!!!

Fatima, szerintem is tök szépek a nevek! Kezdek izgulni, hogy akkor fiú lesz vagy lány! 
:oops:

jövök még képekkel, csak Bende a karomba és unatkozik
mangó
 
 


bocsi a hibákért!!!!! egy kézzel ment :oops: :lol: :shock: :? :D
mangó
 
 


tényleg fatima??? hol vagy????

mangó jó persze!! nézd meg addig is a www.momwellnesz.hu oldalt
kerekpocak
 
 


aki nem nézi a barátokköztet az most pörgessen!

és bocsi, tudom ez nem az a topik..... csak egy kérdés!
:D
de zsófi nem a zsuzsa lép ki a sorozatból? bár gondolom a nóra is mert terhes.... jaaaj nemá hogy meghalasztják.. na különben én is nézem és közben úú meg ááá de szar! és apa meg egy hós, mert manapság már a szobában marad, de régebben el is menekült, annyira nem bírja !! ma meg ő szól h kezdődik és már kapcsol is nekem oda :) amúgy nem tudom mindig nézni, mert ált. ilyentájt még lizi leköt :) vagy épp közben jelez... na mind1 nem egy nagy veszteség..

öö apa nem hós hanem HŐS 8)
lmkata
 
 


szia Mangó!
képet képet képet akarunk !!!!


Zsófi! juujjjjjj de jóóó h írt nekünk a samu! ki nem találtam volna! :? :oops:

na mingyá meg is nézem melyik az :lol: :lol:
lmkata
 
 


na edu ahogy ígértem: Kép
kerekpocak
 
 


ennyire azér nem kövér... csak olybá tűnik... a rossz fény viszonyok meg minden... a háttér a hibás...

zsóka samu nektek is írt. lassan mindenki sorra kerül. ( a zs, b, m gondolom tudod de apa nevét nem tudom, így lett a)
kerekpocak
 
 


hihihi :) k,á,l :)

zs,b,m,a = zsóka,borcs,marcus,apa
a nagy eszem!! azta!
lmkata
 
 


na zsófi ezt azelőtt írtam h olvastam volna az uccsó hsz-ed :)

JAAJJJAAAAAJJJAJJAJJJ NEKEM EZZEL A MOSOLLYAL!!! KIVAGYOK TŐLE !!! KÉSZ!! K. O. !!!!
olyan szépséges!

cumikázott samu?? az ujja mintha fincsi nyálas lenne...... :roll: :lol:
lmkata
 
 


bizony bizony! a látszat nem csal. ébredés utáni megnyugtató öklünk a szánkban játékot játszott!!
kerekpocak
 
 


Zsófi ez a recept, de jó én is kipróbálom!
nagyon édes Samu!!!!!!!

na akkor a kép:
Kép Bende és a játékok
mangó
 
 


JAAAAAAAAAAJJJJAJJJJ MEGINT ANNYI NEKEM! DE DÖNÖLŰŰŰŰŰ A BENDE !!!!!!!!!

MangóAngéla!!!! Ugye nem egy darab képpel szándékozod kiszúrni a szemünket!!!!!!!!???????? :evil:

:lol: :lol:
lmkata
 
 


akartam még írni:

Kki, gyere többször is, hátha tudunk segíteni, ha nem más akkor meghallgatunk. Az én Bendém is pocifájós, nem rosszból mondom de ezt csak kinőni lehet, de ezek a kis cseppek egy picit enyhitik a fájásokat.

Annamari tényleg fantasztikus szülésznő, nagyon édes!!

Kata, ezek szerint rakottkrumpliszezon van, én is azt csináltam tegnapelőtt
:lol:
mangó
 
 


Mircike, remélem nem fogsz kibírni nélkülünk egy napot sem!!!!! :D :twisted: mert mi tuti nem nélküled!

Farkas, nagyon csibész!!!!!!!

Kata!!!! itt nevetek magamban :) olyan édes vagy!!!!!!!!!!!!!

akkor még: Kép Katának!
mangó
 
 


Kisjulcsi, kitartás nektek a lakáshoz!!

tegyél fel képet a pici fiadról!!! :) :?
mangó
 
 


na még egy kép:

Kép

bende nagyon szép kisfiú!! olyan szabályos vonásai vannak!!! és mennyi játék!! jó dolga van bendének!!!
kerekpocak
 
 


köszönöm szépen, elolvadtam!!!
annyira helyes, okos kobakja van!!!!!! és barna szemek??? vagy csak a fotón tűnik úgy... :roll: mert kék a babák szeme nem?
vagy nem mindig?? vagy hogy van ez? :lol:
lmkata
 
 


zsófi, mit csinálsz h így nevet samu? dumcsizol neki ilyenkor vagy miiiii???? :shock:
lmkata
 
 


nem barna mégsem.. megnéztem tüzetesen! :lol:
olyan édes husos kis szácskája van Bendének!
lmkata
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?