Új privát üzeneted érkezett!

"Nemtom, hogy melyik hormon a felelős, de monnyonle."---na ezen jót röhögtem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no azért ne tűnj el végleg mircike, kell egy szókimondó csaj a bandába :wink: :D .

Ma még nem volt hányás :D , viszont kaja még mindig nem kell marcusnak...

KépKép
logi
 
 


Egy kis tömény Niki! Ígérem egy ideig most nem teszek fel képet :oops:

Este majd írok is!

Kép
Nagyon kényelmes ebben a dobozban! Én másztam bele egyedül :-)

Kép
Fogmosás 1

Kép
Fogmosás 2

Kép

Kép
Kicsit tudok pózolni ?!

Kép
Szekrényrámolás kezdete

Kép
Divatosan!

Kép
És most kimegyek , mert ugye ben nem olyan érdekes...!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!

Zsóka - de jó, hogy már jobban vagytok (azaz nem volt hányás). Kaja miért kéne Marcusnak, ha van finom tejcsi is? :D Reggel olvastam, hogy Marci ülésből hanyatt dől, akartam írni, hogy Márk mindíg előre jön "le" ülésből, azaz hasra fekszik, erre kb. fél óra múlva ő is hanyatt vágta magát a kövön.

Nóri - nagyon édi Farkas. Azok a fogak felül! Már én is úgy várom, hogy láthassam!

Mircike - ha csak úgy tűnsz el, mint kb. 1 hónapja, akkor OK!

Reni - Nagyon kellenek a csajos képek is! Nagyon tud pózolni és tényleg csini!

Edus - srácok fantasztikusak, meg hogy ilyeneket le tudsz kapni. Mindíg készenlétben van a fényképező? Én csomószor lemaradok az eseményekről :cry:

Puszi mindenkinek és szép napot!

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 

 
 

Mircike - utólag is bocsika az anyóstól! Persze, hogy nem minden anyakönyvvezető barom, sőt talán egyik sem, de ha valamilyen okból kifolyólag mégis kekeckednének majd, akkor nekem biztosan nagyon nem lesznek a kedvenceim! :)

Így is haragudtam amikor kiderült, hogy nem tud az V. kerületi anyakönyvvezető kijönni az esküvőnk helyszínére összeadni bennünket, mert nem lehetetett. Vannak kerületek, ahol kimehet az anyakönyvvezető, vannak ahol nem. Ez milyen már???? :?

És amúgy miért akarsz eltűnni???? Pedig te mindig jókat tudsz hozzászólni a dolgokhoz. Ráadásul gyakran szakértőként! :)
Szóval kellesz nekünk!!! :wink:

Reni - Nekem a pózolós kép jön be a legjobban! Esetleg Niki baba már tudja, hogy mi szeretne lenni nagykorában??? :)

F.

fatima
 
 


Nikin lehidalok...az a pucér pózolós kép csúcs jól sikerült. Mint egy felnőtt hölgyemény valamelyik férfimagazinban :lol: :lol: :lol: Behalás a csaj...és persze gyönyörűűűű.

ÚÚÚ Panni, akkor nagyot koppanhatott Márk buksija. Marci is néha akkorákat fejel, hogy megijeszt :? .
Márk hogy ül föl? Marci négykézlábból tolja fel magát :) ( csak a visszaútra nem jött még rá :? :D .)

Kata mi volt a mai szurin??

Zsófi finom lett a leves?

KépKép
logi
 
 


Panni, szupi az új vonalzó!!(vagy nem is új, csak eddig nem figyeltem?? :shock: )

KépKép
logi
 
 


Jaj nem is írtam, hogy tök rövidre levágattuk Borcsi haját, mert nagyon nehezen száradt az usziban és szóltak(jó sok haja van).. ÚÚÚgy sajnálom, sokkal szebb volt hosszú hajjal :cry: . Na mindegy, majd megnő, az úszás most fontosabb, mint a szépség...ugye? :roll: (ezzel vígasztalom magam.)

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!

Zsófi - az előbb lemaradt. Milyen lett a gulyás? (Látom ez a kérdés Zsókát is izgatta!) Apa vérnyomása :cry: . Kapott rá már valamit?

Zsóka - igen Márk is úgy megy fel, de le is. Legalábbis legtöbbször. :D Csak a kép új! Mai. Majd megnő az a Borcsi haj! Képet kérünk!!!!

Kata - látom már olvasol. Remélem sikeresen túl vagytok a mai túrán!

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Zsóka milyen Borcsa új frizuja???? de látatlanul is: tuttttttti biztos h így is még meseszép!!!!!!! max. vageszabb, nem annyira kislányos.. :roll:

Niki pózolása bizti nyerne valami díjat ha lenne ilyen baba-pózolós verseny! :lol:
úgy bírom h mindig ott figyel a rucin a cumi :lol: nem ám hogy majd nincs kéznél... :lol:

Zsófi mi ez a nagy főzési láz? újévi fogadalom ?? :lol: :lol:
szegény apának jobbulást orrvérzésből, és drukk h ne találjanak ki semmit... magas vérnyomás amúgy simán lehet stressz (új munkhely) még ha nem is látszódik v érződik (tudat alatt) :roll:

megkaptuk a 4. adagot, emeltek rajta mert úgy tűnik jól reagál rá Lizu. ezt onnan látni hogy példul ma kaptunk, délutántól holnaptuán reggelig tök jó, kevés rohama van. és holnaptuán azaz amikor kell a köv szurit kapnia, reggelre behergelődik :evil: tehát mintha kevés lenne neki.
jó alapból szar ez az egész, így hülyén hangozhat h örülök h csak 5 rohama van egy nap, de az ő esetében tényleg ennek kell örülni!

amúgy új fejlemény: most vmi olyan szindrómára gyanakszanak, ami genetikai! annak ellenére h neki volt kromoszómavizsgálat így utólag, egy olyan pici bibi lehet vmelyikkel amit nem mutat ki egy sima szűrés!
mi ebből a levonható következtetés??
hát az h adott esetben ha csináltattam volna amniocentézist terhesség alatt akkor tök negatív lett volna, meg ugye AFP meg minden szar jó volt és tessék! mégis !!
jó, nylíván ez nem túl gyakori eset, csak érdekes.
ha bebizonyosodik h tényleg vmi kromoyzóma a felelős, akkor pedig a többi gyerkőctervezésnél is majd nagyon kell erre figyelni!
:arrow: nyílván akkor már tudjuk majd mit kell nézni
de még nem 100% ez a szindróma, csak valszin.

na megyek felébredt Lizu, behozom a teraszról.

majd jövök még.
pusszok
lmkata
 
 


na behoztam a kiscsajt, már épp éberedezett is... most meg itt dumál a szotyi-kutyájának a járókában :lol:
kíváncsi vagyok meddig, mingyá kaja-time! :lol:

naszóval hol tartottam??

Ja Panni! igen, eccerre írtunk :) Márknak sok pusszancs eme kerek hófordulós napon! :wink:

Mircike, monnyonle :arrow: hát basszus mire megértettem, kb 10szer olvastam el. mondom ez meg milyen angol szó, még nem is hallottam! ??? :lol: 8) :lol:

na eddig bírta........ megyek, majd jövök :lol:
lmkata
 
 


zsóka mennyire rövid? teszel fel képeket? egyébként sztem a kislányod bármilyen hajjal gyönyörű!!!!

niki nagyon nagyon nőci, de a pózolós képen kívül (ami döglesztő!!!) nekem a pakolósak is tetszenek ám! és ahol a szoba közepén ül! az a mosoly isteni!!!! gyönyörű a kilátásotok reni!!!!!!

fatima én még nem is mondtam h nagyon tetszenek a neveitek, ill ezer éve akarom kérdezni, csak te vagy muszlim vagy a férjed is?

panni márk füle hogy van?

zsóka marcinak továbbra is jobbulást, de már azért jobban is van, nem?

mircike :)

gulyás jó lett, ma életem első zöldbab főzelékét is sikerült (elég jól) abszolválni, szójafasirttal. estére fánkot is sütök.. az ügybuzgóság oka: telejsen elegem van a millió műanyag kajából amit azóta ettem hogy itthon vagyok. ugye idő híján csak valami mirelitt v műanyag hülyaséget ettem. főzni nem tudok, de sajnos muszáj lesz.... különben tönkremegy a gyomrunk...

ma amúgy totál kiborultam a vonaljegy áraktól. azért nem fogunk tudni tornára járni mert 1x át kell szállni a metrón (ahol lógni nem nagyon lehet) és mivel közel 400 (!) ft egy átszállójegy maga az oda vissza út 800 forint. és akkor még fizesd ki a tornát is. hihetetlen. eddig 180 most meg 230 egy sima jegy! bakker 50 ftot emeltek. na jó most tök olyan voltam mint a nagyanyám....

edu írok privit!
kerekpocak
 
 


most értettem meg a monnyonle-t én is... én is azt néztem basszus ez meg milyen angol szó???????
kerekpocak
 
 


Kata, szupper, hogy azért javulgat Lizus! És a szuri mellé még a gyógyszereket is kapja a kiscsaj? A szuritól nem olyan fáradékony, mint a gyogyóktól?

Zsófi nagyon ügyi vagy!!! Én sem vagyok egy konyhatündér, de a műkajákat mi sem díjazzuk. Mondjuk nekem van segítségem, ez egy hatalmas könyebbség..

Na lefotóztam Borcsit:

Kép Kép Kép Kép

A közértes néni közölte, hogy sokkal jobb volt hosszú hajjal. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :(
Nem bánkódom ám (csak egy kicsit).

KépKép
logi
 
 


Mircike a térdem csapkodtam a röhögéstől a hsz-d olvasása alatt :lol:

Reni, Niki szépséges-gyönyöruséges ! az a kis copf haláli !
olyan édes, ahogy rámol ! Anya meg fényképez.. :wink:
a pózolós meg hihetetlen ! annyira nőcis a lányod már most !

Zsóka, Borka mit szólt az új frizurához?
és ki szólt, h. vágjátok le, h. lassan szárad? :roll: :shock:
én szerintem kekeckedtem volna az illetővel.. :lol: , bár szerintem Borka mindenhogy csodaszép !!

Zsófi, lehet hülye kérdés, mert gondolom akkor oda vinnéd, de közelebb nincs torna?
babakocsival be lehet férni a metróba? mi szerencsére nem BKV_zunk Laurával.
azon az EU-konform állomáson, ahol nekem kéne felszállni, ott nincs is más, csak lépcső :roll: , le nem bírnám cipelni a tonnányi Pierre Cardint.

Kata, tök jó, h. jól reagál Liza a szurikra !

Marcsi

KépKép
alon
 
 


ez lemaradt (hátul kicsit fel van nyírva)
Kép

KépKép
logi
 
 


Zsóka, nagyon gyönyöruséges így is Borka !
és csodaszépen mosolya van !

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Vagyok én is hébe hóba. Gányolom a lakást, mert a pasik, ááááááá, nem is részletezem! :roll: :oops: :oops: :? Zsóka, te is mindig pakolsz. á, te bizti nem, Borcsi olyan kis szorgalmas, nem kupizós fajtának tűnik.. :wink:

na 1-2 reakció:

Niki, nagyon édes kislány! Nekem is a pózolós a kedvenc! De a többin is nagyon aranyos! /ja a kilátást én is megcsodáltam/ :P

Mircike, cici :lol: :lol: , nagyon jó!!!!. És én sem szeretném, ha eltűnnél. Tessék beiktatni az ebédidőbe, meg a 10órai, uzsiszünetbe egy kis virtuális barátságot. :lol: :wink:

Fatima, nevek nekem is tetszenek! :P És sajnos saját tapasztalatból beszélve, néha nem is a gyerekek csúfolják egymást, hanem a felnőttek kritizálják a gyermekedet. Én már erről korábban írtam, pl mért adok Zsigát , meg Marcit , jöttek a Gőgős Gúnár Gedeonal, meg a Márton lúddal, meg h az én vezetéknevemet kapják a ,gyerekek mert a páromé..., és még meg sem születtek. :evil: :evil: :oops: :? És nem egy kisgyerek fejéből pattantak ki eme gondolatok! :roll: :oops: :? különben, meg Isten hozott a klubban, írogass ide is, szeretem olvasni a soraidat! :P

Zsófi, örülök, h adtál magatokról hírt! :P És hatalmas gratula a főzés tudományhoz!!!!!!!!!!!! :P Semmi sem késő! Gulyás tuti finomra sikerült! Apának jobbulást! /sztem is titkon az lehet, amiről a csajok írtak. lehet, h nem maga a munka, hanem , h többet szeretne veletek lenni, de nem tud sajna...) :?

Márknak, további gyógypusszancs! :P

Kata, kép gyönyörű! naplemente! :P Örülök, h már kezd jobb lenni! Azta, h még mik derülnek ki...., és akkor milyen vizsgálat mutatja ki, ha ez van feltételesen, h oda tudjatok figyelni rá a későbbiekben! :shock: :roll: További puszik a gyönyörű lizacicának! :P

Ja és SOK SOK BOLDOGSÁG LIZÁNAK, MÁRKNAK, A KÉT HÓFORDULÓSNAK! :P

Ja Lolo cipőcskéje nekem is tetszett! :P

Zsóka, képeket akarunk!!!!!!!!!!!!!!és ismételni tudom csak a csajokat! :P

hu 1 szuszra ennyi, rohanok vissza gányolni! :roll: :oops: :? /ma bekeményítettem, eltettem egy halom játékot, amivel újabban csak kupiznak, játszás helyett...az a baj, h megjön apája, és megesik a szíve, és odaadja, és paff a rendnek, amivel én 1,5 napot szívtam!! :roll: :roll: :? /

Ja zsófi, jó volt a nyanyás kitörésed!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Én veszek gyűjtőjegyet, mert én sem szeretek csalni, főleg gyerekekkel, és sok!!!!!!!!!!Csak tudnám, ez is hova megy, mint az összes többi zsé az országban??!!! :roll: :roll: :oops: :? :shock:

na most már én is eldugultam. 8)

Ezek szerint ma ez egy ilyen nap! 8) :wink:

ja és lemaradt, a csodapasi!!!!!!!!!!!!!!!Nóri, Farkas fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!Nagyon édes a kispasi! :P

na, talán minden megvót, ha nem, még jövök... 8)
mazsolák
 
 


Köszi Marcsi.
Az óvónénik szárítják, ketten vannak 20 lányra. Szóval nem egyszerű.. Igazából nem kérték, csak óvatosan szóltak, hogy nagyon nehezen szárad Borcsi haja.. Érthető, tényleg nem egy úszófrizu a hosszú haj. De most soha többet nem vágatjuk le, suliig megnövesztjük :wink: . borinak különben tetszik, imád fodrászhoz járni. Apa meg el van ájulva,nagyon tetszik neki a lánya új séróval, ő abszolute rövid haj-párti (szerinte akkor legyen egy lánynak hosszú haja, ha saját maga tudja már kezelni).

KépKép
logi
 
 


Zsóka, nagyon klassz lett az új frizi!!!!!!!!!!!!De nagylányos!!!!!!!!!!!!!Azta! Továbbra is nagyon szép a lányzó! :P :P

Marcsi, Panni új avatar képetek nagyon jó!!!!!!!!!!!!! :P

Ja Reni, nagyon jók a pakolos képek, és majd te is rájössz, h adott tárgyak teljesen más helyre kerülnek vissza. Meg kezdődik az egy tárgy megkeresése 1/2 óra. :oops: 8) Én a legtöbbször a telefont nem találom. jelentem, innen egy perc megállásod sem lesz. :? Én azt szoktam mondani zsombesznak: "az a szerencséd, h imádlak"!!!! :oops: 8) :wink:


na tényleg eldugultam! 8)
mazsolák
 
 


zsóka légyszi mond meg Borkának h nekem még annál is sokkal jobban tetszik mint eddig! sztem állat jó a haja! sokkal vageszabb! (igaz eddig szép királylányos volt, de mivel az arca nagyon nagyon tökéletes, megdobja ez a vagi haj- ez a füszere, ettől izgalmas!!!) SZERINTEM JOBB!!!! :D :D :wink: :D
apának igaza van!!!!

marcsi mindent (!) igyekszem felkutatni, de basszus vagy
1. az időpont nem jó (pl d.u. 4 - samu javában délutánit alszik!)
2. vagy nem igazi baba-mama hanem baba megörzős mama torna- én meg nem ilyet szeretnék
3. vagy nagyon drága (1700 ft/alkalom!!!!)

szal ha valaki tud valamit a környéken (12. ill 2. kerület) az írja meg pls.
kerekpocak
 
 


Zsóka! Biztosan hosszú hajjal is tündér volt Borcsa, de most is nagyon édes!!! Olyan kis huncutnak tűnik! :) Szeretem az ilyen vagesz csajokat!

Zsófi - igen, mi mind a ketten muszlimok vagyunk. A férjem félig magyar-félig algéria, de világ életében itt élt M.o.-n, így hát sajna arabul nem beszél és előttem nagyon a vallásról sem tudott semmit. Aztán szép lassan belejött, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy túlzásba viszi! :)

Edus - bocsi, de a felét nem értettem annak, amit írtál. Most írom neked a mailt és akkor ott megkérdem ami nem tiszta.

Asszem ennyi!

F.

fatima
 
 


megnéztem újra a képeket!!! ESZETLENMARHASZUPERJÓEZASÉRÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Kösssszi Edu és Zsófi, akkor megnyugodtam :wink: :D .

Én is én is keresek babafoglalkozást!! Olyan tücsökzene jellegűt,hasonló feltételekkel, mint Zsófi! :mrgreen:

KépKép
logi
 
 


:D :) :P kösszi

(ilyen még soha nem volt, alszik minkét gyerek :roll: :D )

KépKép
logi
 
 


a tücsökzene az van nálatok sok de 7000ft/10alk/ 25 perc.. marcibányi téren, ill budagyöngye közösségi házban is... (sztem rablás!!!!)
kerekpocak
 
 


Te jó ég, ez tényleg iszonyú drága :shock: :oops: :? .
Lehet maradunk az itthoni Boris-Marcis tücsökzenénél :lol: .

KépKép
logi
 
 


találtam tornát!!!!marcsi tök igazad volt!! csak hát a mom parkban lévő wellness izét meg se néztem, mert úgy emlékeztem h rossz az időpont, meg drága erre nem is olyan drága (összehasonlítva a többivel--) és az időpont is szuper!!!!! szal h-sz torna, kedd úszás
tücsökzene egyelőre ugrik.
kerekpocak
 
 


Zsóka, üzenem én is Borcsának h tutesz lett az új haja ! Bár ahogy olvaslak, inkább neked kell a bíztatás !! :wink: :wink:
te, azon az első fotón! valahogy így képzelem:
- Borcsa, gyere gyorsan lefotózzuk a hajad a lányoknak a neten
- jaaajjj anya mineek? most épp játszom, ne máááá
- de gyere gyorsan, 1 perc és el fognak ájulni milyen szép vagy!
- jaaj jó anya, de gyorsan. na itt vagyok
- jaaaj Bori kicsit mosolyogj is
- :) így jóóó lesz?
:lol: :lol: :lol:

Zsófi nagyon igaz a műkajás meglátásod. Én példul amúgy úgy oldottam meg h rendelek Gastroyalt. Illetve most a kórházasdi alatt nem rendeltem, meg azóta sem, de most anyu jön minden hétvégén és főz. Illetve ma én csináltam/-ok rakottkrumplit.
leveseket imádom, de egyelőre nincs időm főzni mert sokat lizuzom, illetve netezek ha van 1 kis szussz :lol:
meg az a rossz, h én még nem tudok kimozdulni pl. bevásárolni, és apa meg azért nem úgy vásárol ahogy én szoktam. imádom, dícsérem, büszke vagyok rá, és szuperklassz, mert október óta csak ő volt cora-ban meg itt-ott, de azért más....

Nóri!! Farkas annyira cukor! nekem az a grimasza tetszik, ahol felhúzza az orrát is hozzá !! ilyen már volt az egyik régebbi fotón is, és akkor is imádtam! :lol:

Edu, szegény :arrow: elpakolsz :arrow: apa odaadja... :roll:
de gondolom nehezen áll ellen, elvégre ő aztán kevesebbet van velük sajnos... :roll:

Zsóka, igen kapja a gyógyszereket is, de azt mondta a dokinéni, hogy kitalálja majd hogy hogyan legyen azokkal a jövőben: melyik maradjon, stb. de basszus nekem furi, hogy ha ettől is csak leredukálódik, de nem múlik a görcsölés akkor mi lesz a jövőben?? és főleg akkor ha nem kap majd már szurit :shock: :? :roll:

Edu, ha valóban ez a szindróma van, akkor a legközelebbi babánál gondolom amniocentézis, kromoszómavizsgálat, de az általánoson kívül majd tudják melyik kart vagy mit kell tüzetesen vizsgálni h van e a babának....... gondolom. de majd persze úgyis mindent alaposan megbeszélünk ha aktuális lesz.

asszem ennyit akartam... :roll: 8)
lmkata
 
 


Kata, tényleg így történt!!! Pont ahogy írtad :lol: :lol: :lol: :lol: .
Zsófi, akkor ez most mi a MOM parkban? Torna? Vagy úszás??
Na most én maradtam le... :roll:

KépKép
logi
 
 


Kata, még azt akartam kérdezni, hogy ha igaz ez a szindróma, akkor csak van valami tapasztalatuk, hogy mivel lehet redukálni ezeket a fránya görcsöket, nem? Erről nem mondtak semmit? És miből lehet megállapítani tutkóra, hogy ez az??
puszák

KépKép
logi
 
 


zsóka: szal a momba torna. úszás az rubin hotel. marcsi ti miért hagytátok abba? ti hova jártatok?
kerekpocak
 
 


Zsófi, de jó, de jó ! h. találtál mégis vmit.
no, csóró Pestlőrinc előnye, h. 500 Ft csak a baba-mama torna {60p}, és kerületi müv.házban van. ja, és idéntől 500, tavaly még 400 volt. terhestornára anno 200 pénzért "jártam" {voltam 2x, mert nekem túl lightos volt, és inkább az edzőterem} u.oda.
viszont ami gáz, h. itt a kerületben sikerült az összes babás programot besüriteni hétfő délelőttre, mint úszás, zenebölcsi és babatorna. no comment. na, nekem meg ettől áll égnek a hajam.
viszont úszni nem ide a kerületi uszodába "jártunk" {voltunk egyszer csak sajna}, mert szidták - és ami nekünk másik legközelebb volt, az Kőbánya.
http://www.aquakids.hu/

azért hagytuk abba, mert Laura életében először betaknyosodott {nem az uszitól amúgy}, valszeg a fogától. 2 hét kihagyás, aztán jött a hideg idő, és paraszülők nem merték folytatni. azóta sem.
de szeretném majd márciustól ha járnánk megint, mert Laurának tetszett, meg addig nő is, aztán lehet még jobban értékelné. mi 4,5 hósan voltunk akkor.

akkor jövő héttől már bele is csaptok a lecsóba? v. mikor kezdi Samu a nagy sportlétet?

ja, Edus - ez nagyon tetszett ez az ige, h. "kupizni".. felveszem a szókincsembe... :wink:

Marcsi

KépKép
alon
 
 


most nosztalgiából meg is néztem az úszós fotóinkat... milyen kis töpszli volt még Laura, meg kopaszka. 8)

Marcsi

KépKép
alon
 
 


30-án megyünk először úszni, a tornát sztem hétfőn kezdjük (ha van pénz rá... lehet h csak a next fizu adja a keretet így hónap felénél...) nemtom örjöngtem e már nektek az ügyben h u.a. a tücsök-zene itt 700 ft pesten 400!!!!! ugyan az a cég... csak mert ha itt laksz a 12. kerületben akkor valszin kőgazdag vagy....szuper. szal minden SOKKAL drágább! pl anikó (yucatan) 2900 ft /hó talált tornát... én meg heh a triplájáért... klassz.
na télleg befejezem a "nagyiskodást". frankón úgy érzem magamat mint a saját öreganyám...
kerekpocak
 
 


raksz föl egyet? tom van fent de azt meg kellene keresni... lustalusta
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Borinak nagyon jó lett a haja! Én rövidhaj párti vagyok, sokkal jobban kiemeli az arcát, és a gyönyörű fejformáját.

Niki nagyon helyesen pózol. Gyönyorű csajszi Ő.


Nem tudom pontosan követni de ki lakik a Mammut és a Budagyöngye környékén? Szerintem az a városban a legjobb környék. Mi 3 éve költöztünk onnan el, de nagyon visszavágyom oda, pedig nem is lakunk túl messze. (Attila út, Vérmezővel szemben)
Ha arra laktok, akkor a Pasaréti rendelőben van a dokitok? Kihez jártok? Nekünk a mai napig az ottani dokinénink van. Nagyon szeretem, teljesen megbízom benne.
Holnap megyünk is hozzá, mert Liza még mindíg nem kakilt. (Múlt hét csütörtök volt az utcsó kaki) Mondjuk nem túl nyűgi, nem sír többet mint eddig, na de azért 6 nap az nagyon sok! Már laktoherbet is ittam, és még mindíg semmi.

Na most eldugulok, megyek a dolgomra.

Nóra

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


jellemző, h. itt is én fotóztam, és velem nincs is kép az usziban..

Kép

Kép

Kép

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Zsófi, pont ezt írtam én is, h. itt dél-pesten legalább ezek az árak nyomottabbak..

Marcsi

KépKép
alon
 
 


anaci kúúúúúp???????
kerekpocak
 
 


marcsi igen, tényleg! lolo milyen cukkancs apró télleg!!!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Most nem írhatok mert megígértem a papának, hogy nem írok, de muszáj írnom, hogy BORKA GYÖNYÖRŰ!!!!! szerintem is jobb így haja!

Ja, és NIKI is gyönyörű, már délután óta többször megnéztem. A pózolós képen a lábujjaitól meghalok!!! :) Annyira édes!

JAj vérzik a szívem úgy írnék, de most nem lehet. majd holnap!

Puszi, Nóri

Mircike, a monnyonle-n én is egy fél órát gondolkoztam. én is angol szónak néztem. :)

Kata, akkor lehet, hogy nem is epilepszia? örülök, hogy Lizunak kevesebb a rohama, természetes, hogy te is örülsz a napi 5-nek.

Nóra, szegény Liza! Azért jó, hogy nem nyűgös a kaki miatt.

Eldugultam....papa már nevet azon, hogy megígértem nem írok...:)
puszi

Kép
nóri8
 
 


Most én is csak röviden, mert vendégünk volt, és már fáradt vagyok... 8)

Nóri, papa tetkója meggyógyult? :wink: Tetszik, amt írtál, "hogy most nem írhatok". Nálunk is szokott ilyen lenni, "csak 5 percet...!!", apa: "ja ismerem az 5 perceidet", mire én, "én is a tieidet", erre ő: "de az más!" 8) :wink:
További jó tanulást, és kitartást. 8)

Marcsi, örülök, h tetszett az ige. Párom szerint extra szavakat tudok kreálni, pl ő nem tudta, mi a kaller, ezen a mai napig behal, vagy a kumcsikázni, na és még folytathatnám... :roll: :oops: 8) Lolo továbbra is gyönyörű kishableány! és nagyon sokat csajosodott! :P

Nóra, drukkok a kicsi Lizának, h mihamarabb legyen produktum! :P

Zsófi-nagyi budán igenis kőgazdagok laknak, pesten meg csak a csórók.., na jó van, megértem, sőt ezt diszkriminációnak tartom, de szerintem jogász barátnőnk eme témát majd jó megírja nekünk! milyen alapon tesznek különbeséget????????? :shock: :roll: :oops: :?

Fatima, ígérem írok. És bocsi, ha ilyen kavar lettem volna. Legalább látod, milyen egy 2gyermekes anyuka agya. (amikor olvastam soraidat, eszembe jutott micimackó, ahogy mondja neki róbert gida "Csacsi öreg mackóm!". Én is már öreg vagyok, keverek kavarok, írom a butaságaimat. :roll: :oops: :? De holnap jó megírom neked! :wink:

Zsófi, írok! :wink:

akiknek meg nem írtam: Panni, Mircike, Timcsi, Julcsi, Kata, Zsóka: :wink:

Jó éjt, pusszok :P
mazsolák
 
 


Hahó lányok, csak a lányokat jöttem megdicsérni, Borka tündér aranyos, mennyi haja van tényleg... még így is látszik, hogy sok. Nagyon édi :)
És hát Niki... Hihetetlen, de pont úgy áll, mint Reni a katalógusos képein :)
Uszis képekre emlékszem régebbről, kis kopasz nagyon édi pici volt! :)
M.
mircike
 
 


na még pár szösszenet:

amíg anya kitakarította a gyerekszobát, addig lecsekkoltam az emiljeit:
Kép

hoppá, lebuktam:
Kép


"Anya, ennyire szeretem Babámat!"
Kép


Kiájulva (Nóri, textil focilbada :wink: , ja és az elmaradhatatlan, füles, és mamamaci)
Kép
mazsolák
 
 


Két érdekesség, sztem nagyon klassz! (nekem a puszi tetszik, apának meg az egész!)

in the womb (klikk!!!!!)

élet az anyaméhben(klikk!!!!!)

ja, és köszönjük a dícséreteket, bezsbeltük!!!!!!!!!!! 8) :wink:
mazsolák
 
 


bezsebeltük!!!!!!!!!!!!!!!!!! bocsi 8)
mazsolák
 
 


Sziasztok!

Kakiprobléma megoldódott. Két menetben pakolt ki a kisasszony, még a talpa is kakis lett, mag a nyaka és a háta.
Magádól oldódott meg a gond, a kúpot nem vetettem be végül.
Edus, a pasik nagyon helyesek, a kidőlve alvós kép tök édi.

Megyek aludni, sziasztok!

Nóra

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


Te jó ég mennyit írtatok? Hogy tudtok nappal annyit a gép előtt lenni! :o De jó, dejó, dejó nektek!!! :D

A képeket többször megnéztem, isteniek! :D
Zsének tök jó lett a haja, gondolom neki is tetszik! Tök vagyány! Milyen jó helyen laktok! :P Paci meg minden! Irígykedem!!!

Borinak szerintem is jobb így a haja! :D Bár előtte is tényleg jó volt, királylányos, de így olyan csábos vele, olyan nőcis, nagyon aranyosan áll neki! :D

Farkasom meg! :D :D :D Apja fia! Nagy csibész! Olyan helyes Nóri, komolyan! Látszik a 8,5 kiló rajta! Mi szerintem még nem vagyunk ennyiek, de már olyan 74 cm-k biztos vagyunk, ergo Farkas simán lebírkózná Barnust (de nem hagyja ám magát :lol: ). Már olyan kíváncsi vagyok már élőben is, majd ha a vizsgáknak vége, meg Zsolti is már otthon, akkor tényleg jó lenen találkozni. Zsoltim is örült az ötletnek.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ezzel kellett volna kezdeni:

[color=darkblue]MÁRK [/color]ÉS LIZA! BOLDOG HÓFORDULÓT NEKTEK!

Reni! Asszem Niki megtetszett Barnusnak! Este végigtekertem, hogy mennyit kell majd olvasnom, és megmutattam neki a képeket. Nikinél szó szerint felvisított! :D Kapkodott utána!!! :D :oops: :D Olyan kis tüneményes a csajszi!
Nektek ez milyen fürdőszoba? Dirrekt ilyen babás (méretileg)?

Kata! Remélem, hogy a tények tudatában csak jobban tudnak majd segíteni az orvosok. :D Nem mondtak valamit, hogy ezt a kromoszóma-rendellenességet könnyebb-e gyógyítani esetleg? Hátha van valami csodaszer... :P
Napi 5? Szegény! Megkérdezhetem, hogy ilyenkor vergődik-kapálózik a Drága? Egyem meg, remélem minél hamarabb meggyógyul!!!

Zsófi! Jó főzést neked! Apa gondolom örül!

Erről jut eszembe: hétfő óta fogyizom. Nem tudom meddig, eddig még elvagyok. Na majd a mérleg mondja meg a tutit! :lol:
Nagyon sokat kéne leadnom, végigprógálgattam a nadrágjaimat, egy jó rám meg egy szűkösen. Na meg a kismamások: egy csini, egy kord meg egy farmer. De ezek meg hasnál ugye pamutok, úgyhogy szélnek eresztik az amúgy sem csini pocimat. :evil:

Mircike! Milyen volt a babázás? A kolléganőd anyukája? :shock: Basszus, megkérdezhetem hány éves? Már csak hogy a lánya is ha jogász, biztos nem 18.
Tényleg ne csináld azt, légyszi, hogy nem fogsz írni, ha dolgozol :!: :!: :!: Ok :?:
Legalább néha, mint Timi!

Haladsz a irománnyal, Timi?

Fatima! Én is örülök, hogy írsz ide is. Kicsit olyan nosztalgikus nekünk! Már veled várom a vasárnapot, hogy fütykös vagy nem fütykös... :shock: :D :oops:

Marcsi! Ne modod, hogy a XVIII-ban laksz :?: :?: :?:
Mi is! És véletlenül nem a kerületi rendelőbe jártok? Ki a dokitok? Lehet, hogy ott láttalak. Akkor megvan, hogy honnan vagy ismerős! :D Barnusnak dr. Kiss Magdolna a dokija.
Laura hogy uszizik! :D Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűű :D

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Edus!
Ó de jó látni megint a pasikat! Behalok! :D Olyan jófejek lehetnek! :wink: :P Tök édesen alszik Zsigus! Barnus is mindig megfogja a Zenemaci (felhúzós) lábát. Na majd teszek már fel én is képet!
Mi a fene az a kaller meg a kumcsikázni?

Nóra! Végre sikerült!!!!!! :D Egészen a talpikájáig? Hú, behozta a lemaradást :wink:

Ja még Edus! Amikor a neveket felsoroltad, az agyam mondta tovább, hogy "s valahány név a naptárban..." :D

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Edus!
Ó de jó látni megint a pasikat! Behalok! :D Olyan jófejek lehetnek! :wink: :P Tök édesen alszik Zsigus! Barnus is mindig megfogja a Zenemaci (felhúzós) lábát. Na majd teszek már fel én is képet!
Mi a fene az a kaller meg a kumcsikázni?

Nóra! Végre sikerült!!!!!! :D Egészen a talpikájáig? Hú, behozta a lemaradást :wink:

Ja még Edus! Amikor a neveket felsoroltad, az agyam mondta tovább, hogy "s valahány név a naptárban..." :D

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?