Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Örülök,hogy előkerültetek!
Kép
EWA!
Én füri után nem szoktam sapit adni Francira,mert szárazra törlöm azt a pihe-puha haját és kész!!
De ha pizsiben alszik,én szoktam rá zoknit adni,egyébbként rugdalózóban szokott még aludni!
Kép
Bea!
Igen,nagyon jó dolgom van,apa sokat segít a kislány körül! De nálunk ez így természetes,apának a munka után 1. mindíg a család! Érdekelne az AVON, de majd írok e-mail -t holnap!
Kép
Sziasztok!! Hajni & Franci
Vendég
 


Nálunk az ülés, állás óta (szinte egy időben volt) van az éjszakai ébredés. Úgygondolja a csajom h mostmár nemsokára megy és addig minek aludja végig az éjszakát :wink:

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Na jól elijesztettetek ezzel az ülés, állás, mocorgás utáni éjszakai felébredéssel!!!! :cry:

Hajni! Írtam mailt a hotmailedre!

Hexe

Kép
diehexe
 
 

 
 

Sziasztok!

Nagyon jó éjszakánk volt ma,csak egyszer ébredtünk,és ez nálunk nagy szó!
Bár én lassan már megszokom,hiszen Franci mióta megszületett csak egy éjszakát aludt végig!Az a jó,hogy napközben viszont jókedvű,ezek szerint ő kipiheni magát!
Nagyon érdekes amit a fejlődési ugrásról írtok,nem gondoltam volna,hogy ez is közrejátszik!De ez ellen nincs mit tenni??Igaz?

Bea!
Nem tudtam megnyitni az üzit,úgyhogy írok neked én!

Üdv mindenkinek: Hajni

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Hexe!
Marcika 7 hónaposan kezdett mászni négykézláb, és onnan tudott leülni is magától (előtte csak ha mi ültettük le), 8 hónaposan felállt és most egy-két hónapja kezdett önállóan járni!
Mi ez a Menningococus C elleni második oltás? Azért kérdezem, mert mi is beadattuk, de ezt egy éves korban adják és nem kell ismételni. Remélem, Lilike nem lázasodott be!

Hajni! Ha éjszaka csak egyszer ébred fel az 7 hónaposan tök jó szerintem, én ismerek olyat, akinek egy éves kora után is rendszeresen fenn van a babája kétszer-háromszor is, na az a durva szerintem...
Az a kellemetlen, amikor az ember már megszokja, hogy a gyerek hónapok óta átalussza az éjszakát, semmi gond, és akkor egyszer csak jönnek a problémák az alvással megint. Ilyenkor arra kell gondolni, hogy ez is el fog múlni egyszer...

Amúgy Marci is hálózsákban alszik, én szeretem, mert akkor nem kell attól tartanom, hogy megfázik ha lerúgja magáról a takarót. Forgolódni lehet benne, ő föl is tud állni benne :)

Üdv:
Judit & Marci
judit_79
 
 


Sziasztok!

Hajni! Remlélem így már sikerült megnézned az AVON-os levelem. :lol:

Judit! Teljesen igazad van a felkeléssel kapcsolatban. Nálunk Lilike végigalussza az éjszakát. Fél 7-kor már lefektetem. Fél 4 körül felébred, mocorog, nyöszörög. Ilyenkor a cumit a szájába teszem, betakargatom, megsimogatom és visszaalszik. Alszik 6-ig. :lol: Tényleg nagyon rosszul esne, ha fel kellene kelnem hozzá éjjel. De azt is megoldanánk valahogy. Ez a dolgunk. :roll:

Lilike már próbál ülni. Már valamibe kapaszkodva fel is ül. Most az a heppje, ha felültetjük, egyből állni is akar. :lol: Nagyon siet a csajszi. Ezért kérdeztem az ülést, járást.....

Legyetek jók!

Jaj, majd el felejtettem.... Ezek a foltok a Lillancs száján akkor jönnek ki, amikor kanállal eszik. Van olyan, hogy valaki allergiás a műanyagra vagy gumira, vagy mittom én miből van ez a kanál???? :?: Kép

Üdv: Hexe

Kép
diehexe
 
 


Hexe, te mit csinálsz fent még ilyen későn? Mi ilyenkor már másodjára kelünk néha :lol:

Egész jók már az éjszakáink! Francinak is? Hogy megy a mászás?

Hexe, Lilike amilyen angyal ezt az éjszakázást is meg fogjátok úszni biztos :-)
ewa
 
 


Sziasztok Lányok!

Újra van netünk! :) Kicsit sok a meló még, de igyexem írogatni. A lakás még kicsit romos, kivéve Levente szobáját, de egyszer majd csak befejzzük a lakberendezést.

Majd írok még, most megyek vacsoráztatni!

Pusza Mindenkinek! 8) :)
szilbee
 
 


Sziasztok!

Én nem szoktam kissapit adni Nellikére fürdés után. Jól megtörlöm a törölközővel. Teljesen szárazra lehet törölni azt a kevés haját. Zoknit sem szoktam rá adni, mert szinte mindig pizsirugiban alszik. Viszont én a hálózsákkal nagyon bajban vagyok, mert Nellike nagyon szokott forgolódni. Este mikor elaltatom és már teszem bele a kiságyába az az első dolga, hogy oldalra fordul. Így esélyem sincs, hogy a hálózsákba tegyem bele. Mondjuk nálunk szerintem nagyon jó idő van, de azért minimum háromszor bemegyek hozzá és ha nem fekszik a paplanján, akkor betakarom.

Képzeljétek mit csinált tegnap fürdés előtt Nellike. Mindig hamarabb vetkőztetem le, hogy egy kicsit tudjon meztelenkedni. Elmentem engedni a fürdővizét és szól az apja, hogy nézzem már meg mit csinált a kisasszony. Odakakilt a szoba közepére. Még jó, hogy habtapi van lerakva, így csak azt kellett letakarítani. Ma meg odapisilt. Hát kész ez a kiscsaj.

Egy kicsit dicsekedni is szeretnék. Már 1-2 métert tud magától menni. Olyan kis cuki, ahogy koncentrál közben. Meg tudnám olyankor zabálni.

Ewa: Kérdezted, hogy kinek van digi tv-je és hogy mi a véleménye róla. Nekünk az van. Egy kicsit már megbántam, mert úgy ahogy Hajni írta olyan. Most, hogy voltak ezek a viharos szelek ez is zavarta az adást. Nem ment el, de bekockázódott meg akadozott. Ha felhősebb az ég, akkor ugyanez. Van olyan, hogy teljesen elmegy az adás.
Ami pozitív az az ára.

Szilbee: Jó, hogy újra itt vagy. Milyen az új lakás? Levente hogy viselte a költözködést?

Kép

Kép

Jó éjszakát mindenkinek.
Puszi

Kép
agica1119
 
 


Sziasztok!

Ágica: gartulálok Nellikének! Nagyon kis ügyes, ilyen hamar már megy! :wink:

Kaki sztorihoz, ma reggel Zsófi rekordot döntött mennyiségben, annyit kakilt. MIndenfele folyt a pelusból, hogy a hálózsák, minden úszott. Csak a fürdetés segített :-)

TV ügyben akkor nem tudom mit csináljunk, merta UPC nagyon drága, pláne, hogy alig néznénk. A digi tv meg csak rosszat hallunk :?

Szilbee: örülök, hogy újra vagy! Jó pakolászást. Mi októberben költöztünk és kb karácsonyra lett minden a helyén.. de ti biztos ügyesebbek lesztek :-)

Még egy kérdés alvással kapcsolatban: ki mikor tette, vagy tervezi külön szobába tenni a csemetéjét? Azt mondják 6 hónapos korától érdemes, de ha ilyen éjszakázások várhatóak.. Igaz, nálunk már lassan az is eredmény lenne, ha a teljes éjszakát a kiságyában aludná Zsófi :oops:
ewa
 
 


Sziasztok!

:D Szilbee :D

Jó,hogy újra itt vagy!Levente mit szólt,az új környezethez??Nem irigyellek pakolás terén,de egyszer majdcsak minden a helyére kerül!

Ewa!
Ma is jó éjszakánk volt nekünk is.Mászás terén még nincs új fejlemény,próbálkozik majdcsak sikerül! :) Biztos nehéz a kis popója! :) Kép

Judit!
Igazad van alvás terén,nem is panaszkodom! Előbb -utóbb majd végigalusszuk mi is az éjszakát.Mert egyébként meg Franciska egy kis angyal!! Kép

Ágica!
Nellike akkor kitett magáért,nagyot alkotott a szoba közepére! :D :D
De úgy látom rámolni is szeret a kisasszony,kifelé a szekrényből!
Egyébként nagyon aranyos,tündéri kiscsajszi!Gondolom mostmár nem nagyon lehet magára hagyni,lassan benne van mindenbe! :D :D Kép

Bea!
Igen megnéztem az Avont,majd írok privit.
Érdekes ez a kanalas dolog. :roll:


Üdv.mindenkinek Hajni & Franci
Kép
Vendég
 


Hú Lányok!

Iszonyú édesek a babók! :lol:

Olyan sok témában írtok, hogy nem is biztos, hogy lesz időm mindehez hozzászólni... Talán holnapra vissza is tudlak olvasni benneteket!

Nagyon jól esik ám a kicsi lelkemnek, hogy így örültök a visszatértemnek. :lol:

Levente nagyon klasszul viselte a költözéssel járó macerát. A lakás úgy tűnik bejön neki. Sokkal kisebb a jelenlegi szobája, mint a korábbi, de már korábban is mindig a mi "részlegünkönk" lebzselt.
Tetszett neki az új szobája. Most már tényleg igazi gyerkőcszobát csinálhattunk neki.

Még mindig a kipakolás és elrámolás stádiumában vagyunk.... meg még abban leszünk egy darabig!!! Ewa! Lehet nálunk is eltelik 2 hó mire ebbe a pici lakásban teljesen elrámolunk...

Most rohanok még rámolni, mert gyorsan elszaladt az idő és még rengeteg dolgom van!
szilbee
 
 


Sziasztok!

Szia Szilbee! De jó, hogy újra itt! Nagyon gyorsan átköltöztetek. Ott a lakótelepen van sok kisgyerek és Levente gyorsan fog magának kis pajtást találni. :) Olyan otthonos kis lakótelep, nekem tetszik.... :lol: Érezzétek jól magatokat az új környezetben!

Szia Ewa! Gyakran ülök ám még éjfélkor a gép előtt, mert igazából ekkor érek rá nyugodtan netezni. Igaz másnap alig látok! :roll:
Tudod, nálunk külön szobában alszik Lilike már az elejétől fogva és nem bánom. Mostanában sok anyuka panaszkodik, hogy csak a szülők ágyában vagy szobájában alszik el a csöppség, főleg olyan 1 - másfél éves korban. Hát nálunk nem lesz gond a külön alvással. Érdekes, de nappal néha nyöszörög, ha egyedül kell elaludnia, de este soha nincs semmi gond. Csöndben fekszik az ágyában, még néha játszik a Füfükéjével és csendben elalszik. :) Így szokta meg. :!:
kaki ügyben :lol: : Lilike akkor tört ilyen rekordokra, amikor szopizáskor túlette magát. Valszeg érezte, hogy egyre kevesebb kaja lesz és habzsolt, szegénykém! Néha a laposkájáról is szedtem le matériát . Szép volt! :lol:

Szia Hajni! Írj akkor privit, de el is jöhettek holnap Franciskával! :lol:

Szia Ágica! Nem is mondtad, hogy a csaj egy pakoló művész! :lol: Milyen rendes kislányod van, segít bepakolni a szekrénybe! :lol: Délután találkozunk!

Üdv: Hexe Kép

Kép
diehexe
 
 


Sziasztok!

Hát igen, Nellike nagyon szeret pakolni, csak az a baj, hogy mindent szét és nem össze. :lol: Néha úgy néz ki a kisszobája, mintha bomba robbant volna ott. Na de majd megtanuljuk azt is.

Alvás téma: Én kb. 2 hónapig aludtam vele egy szobában és azóta egyedül alszik. Szerencsére ő szinte az elejétől fogva átalussza az éjszakákat. Nagyon jó az alvókája és remélem marad is ilyen.

Betti: Összeírtam az AVON-t. El is készítettem, hogy nehogy itthon maradjon a katalógus. Most alszik Nellike. Kb. három körül eszik és utána megyünk le.

Pusza mindenkinek.

Kép
agica1119
 
 


Sziasztok!

Szilbee! Üdv újra köztünk, ez gyorsan ment! Csak nálunk tartott kicsit sokáig, mire az új lakásba bekötöttük az internetet. Biztosan hamar berendezkedtek! Mikor ideköltöztünk, el se tudtuk képzelni, hogy valaha rend lesz. :)
Most készülünk Marcinak megrendelni a szerkrényét, mert nincs még neki. Mi terveztük, szóval egyedi lesz.

Ewa! Nem tudom, van-e még a UPC-nak akciója, mert mi karácsony előtt szereltettük be, és így nagyon megérte. Szóval a műholdért kevesebbet fizetünk, mint azelőtt a kábelesért.
Annyiból is jobb, hogy ez nem időjárásérzékeny.
Marcika 3 hónapos korától külön szobában alszik. Minél kisebb korában szoktatják rá, annál jobb, mert könnyen megszokja. Az a szerencsés, ha amúgy közel van a szülei szobájához, úgy könnyű meghallani, ha fenn van.
Úgy néz ki, sikerült átállnunk a napi egyszeri alvásra! fél 1 körül Marcika fél perc alatt elalszik, és mostanában 2 órákat is alszik délután, amit én is ki tudok használni.

Hexe! Szerencsés vagy, Lilike tényleg egy kis angyal :)
És Franciska is :)
Szia Ágica! Hogy Nellike milyen ügyes, már 9 hónaposan jár!! Ez igen!

Üdv: Judit & Marci

(Már pohárból is tudunk inni!)

Kép
judit_79
 
 


SZiasztok!

Judit: nagyon ügyesen iszik Marcika! :!:
Akkor megnézzük a UPC műholdas ajánlatát is. Ugyanolyan dohányzóasztalunk van nekünk is :-)

Szerencsére egymás mellett van a 2 szoba és egybenyílóak is. Nemtom nem ragaszkodom e kicsit már túlságosan is Zsófihoz, de szerintem nekem nagyobb törés a külön szoba, mint neki, pedig én is vágyom rá. Lehet mivel nincs itt rokon, és mindig velem van amióta megszületett már túlságosan hozzámnőtt. Karácsonykor anyukám vitte el sétálni, de nekem már minden bajom volt nélküle.. :oops: De egyelőre még tényleg ott tartunk, hogy az éjszaka felét mellettem, a másik felét a kiságyban tölti. :roll:
ewa
 
 


Sziasztok!

Judit! Mikor adtad Marcika kezébe először a csőrös poharat? Ti is tanulóüveggel kezdtétek?

Ewa! Téged milyen időpontokban hívhatlak, amikor nem zavarom Zsófikát! Gabival is akarok egy pár szót váltani. Szakmai tudására volna szükségem!!! Ma hívtalak, de biztos Zsófikáztál! :lol:

Üdv: Hexe

Kép
diehexe
 
 


Szia Betti,

ne haragudj, hogy nem hivtalak vissza, de nem volt nem fogadott hivas jelzes a telefonomon. barmikor hivhatsz, max nem veszem fel, ha nem aktualis. mikor jottok hozzank?

Udv: Ewa
ewa
 
 


most nezem csak, hogy megis volt :oops: ne haragudj, hamarosan visszahivlak
ewa
 
 


Jó reggelt!

Marcika most is itt csücsül az ölemben, és iszik a poharából és dödög hozzá :) Szereti nézegetni a babák képeit!
Már néhány hónappal ezelőtt is megpróbáltam a csőrös poharat, de akkor nem is akart inni belőle. Nemrég megint a kezébe adtam, és most meg egyből tudta hogyan kell. Ezek szerint most jött el az ideje. Nem tudom, milyen az a tanulóüveg! Sima cumisüvegből iszik amúgy, csak azt meg nem akarja megfogni, mindig tartani kell neki. (Ha a kezébe veszi, akkor csak kirázza belőle a teát)
A csőrös pohárból meg önállóan iszik, és nem csöpög belőle.

Ewa! Zsófika még nagyon pici, szóval szerintem időben vagy hogy átszoktasd az ágyába, és ha az alvás felét a saját ágyában tölti, akkor biztos nem lesz gond.
Kényelmi szempontból azért jobb, ha külön alszik... (Nagy helyet el tudnak foglalni :) Persze ezt mindenkinek magának kell eldöntenie!

Üdv,
Judit
judit_79
 
 


Petri!
Boldog Névnapot! :D


Átszoktatás:
Ehhez nem igazán tudok hozzászólni. Levente már a harmadik héttől egyedül aludt a szobájában. Előtte pedig én telepedtem be hozzá. Nálunk mindig is közel volt a gyerekszoba a mi szobánkhoz, de azért a biztonság kedvéért rendesen be volt technikázva az ágya... légzésfigyelő, bébi őr meg minden. Én nagyon könnyen felébredek a legapróbb zajra is, így muszáj voltam külön altatni, hogy ne az legyen, hogy minden kis moccanására felvegyem.


Tv:
Mi is agyaltunk a Digi-Tv-n, de így már nem biztos hogy rendelünk. A UPC tényleg drága. Lényegében a duplája a Digi-nek.
:?

Hexe:
Köszi a jókivánságot! Levente már talált magának egy korabeli kiscsajt, de szegényt annyira akarja szeretgetni, hogy az már ijesztő. Levente még nincs tudatában, hogy milyen erővel bír és néha jól oldalbalöki a kislányt. A csajszi viszont nagyon bátor!! :) Eddig még jól bírta az én kis "ősemberem" ostromát! Gondolhatjátok milyen lehet mikor összefut egy 14-15 kilós óriás gyerek meg egy 9 kilós kis hercegnő (mert hogy tündéri szép a kislány)! Olyan édesek együtt, csak úgy sajnálom a kislányt, hogy pont egy ekkora monstrumot fogott ki magának! :? :lol:
szilbee
 
 


Kép
szilbee
 
 


Hú!!

Mongi!!!!!

Antóniának BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!!
:D
szilbee
 
 


Sziasztok!

Szilbee, hogy te milyen figyelmes vagy! Én soha nem tudom kinek mikor van névnapja. :oops:

Boldog névnapot Antóniának és Monginak!

Ewa: Szerintem is igaza van Juditnak. Most kellene megpróbálni külön fektetni Zsófikát. Sokat fog majd jelenteni később is. Nem tom mikor érünk oda hozzátok. :oops: Talán a jövő héten összehozhatnánk valamikor. Sanyi most nagyon tanul., mert vizsgaidőszaka van. Elfelejtettem telcsizni nektek... :oops: Na, majd holnap! :!:

Szilbee! Olyan jót mosolyogtam a Levente és a kis hercegnő történeten. Láttam magam előtt a két gyerkőcöt! Egyébként, hogy is van ez... :?: Már udvarol a fiad? :lol:

A többiek hol vannak?

Üdv: Hexe

Kép
diehexe
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönjük szépen a névnapi jó kívánságokat.
Hexéhez hasonlóan én sem szoktam tudni a névnapokat, mindig jóval később szoktam kapcsolni.

Kicsit lustácska voltam az utóbbi idöben, de azért olvasgatlak benneteket.

Szilbee! Remélem jól érzitek magatokat az új lakásban, igy viszonylag közel laktok hozzánk.
Felfedeztétek-e már a környéket?
A Verseghy úton, van egy pékség, nagyon finom mazsolás kalácsot lehet kapni, de csak kora reggel és délután 4 körül. Érdemes kipróbálni.
Nagyon édes lehet Levente és a kislány.


Petri! Boldog névnapot kívánok!
Timi babával mi újság?

Mit szóltok ehhez az időhöz, remélem nem viszi majd el a szél a tetőt.

Kép

Kép
Kép
mongi
 
 


Köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat! Nagyon aranyosak vagytok! :D

Kilábaltunk a náthából :D A végére elkaptam én is :x

Timivel mi egy egyszobában aludtunk. De most mióta elköltöztünk már külön van. SZerintem jobb így. Csak reggel kerülünk egy ágyba. Igaz éjszaka többször felébred, olyankor a cici vagy a cumi a gyógyír.

Szilbee
Hogy érzitek magatokat az új helyen?
Jó "kis" súlyban van Levi.

Letört a tömött fogamból egy darab :evil: és csak egy hét múlva tud fogadni a fogorvos :evil: Szerencsére nem fáj de borzasztóan idegesít. Mindíg ott van a nyelvem ÁÁÁÁÁÁ

Most úgy beharangozta a tv ezt az orkán erejű szelet. Remélem nem lesz belőle semmi. Igaz már fújdogál..

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Petri
Nekem is volt mostanában hasonló gondom. Egy hónapig kellett várnom, no nem a dokim miatt, hanem mert a párom elfelejtett nekem is időpontot kérni. Szerencsére nekem sem fájt, pedig tartottam tőle nagyon, lévén hogy Levente még este anyatejes.

Mongi
"Szoktunk" a Városmajoron krosszozni. Eddig két alkalommal voltunk. Ti merrefelé laktok? Mi délelőtt megyünk sétálni. Jövő héttől már kimerészkedünk a Zagyva-parta is. Egyébként tök jó a Városmajor a séta szempontjából, mert az út felől sövény van és így el merem engedni a "törpét", ráadásul jó széles a járda.
A Coop-os boltnál van a pékség, ugye? Szerintem tutira kipróbáljuk. Levente is nagyon szereti a kalácsot!
Hát hallod, Antónia kész nő!!! :o Jól látom, hogy a te szemed formáját örökölte?
szilbee
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon aranyosak vagytok!

még egy utolsó kérdés a témával kapcsolatban, hogy van e a gyerekeknél éjszakára kis világítás?

köszi Ewa
ewa
 
 


Sziasztok!

Szilbee!
Szóval Levente már udvarol,és gyorsan le is vette a kislányt a lábáról? :D :D
Biztos nagyon édik voltak!

Ewa!
szerintem nem jó ha hozzászokik a baba az éjszakai világításhoz.Van egy ismerős aki mindíg világított éjszaka a bébinek,és mostmár nagy a gyerkőc ovis,és csak úgy tud elaludni,ha ég a lámpa a szobában.

Utólag is boldog névnapot kívánok!

üdv.Hajni
Vendég
 


sziasztok!!

Szeretnék kapcsolodni hozzátok!!!Én szolnoktól nem messze lakom 30 kmre!!!

Van egy két éves kislányom!!!
szép jó estét!!!
Puszika

Kép
kbernadett
 
 


Szia Betti :D
Csatlakozz nyugottan! Írj magatokról is egy kicsit.

Ewa
Éjszaka nálunk se világít semmi. A cumija után is mindíg matatok de készítek oda tartalékot arra az esetre ha nem találom :lol: Pedig elvileg világítós a cumi, csak hamar "lemerül". :evil:

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Sziasztok!

Ma ilyen nagyon korán jeletkezem. Lilci tegnap 6-kor!!! elaludt és ma 5-kor ébredt. :) De jól esett vasárnap hajnalban ébredni. :cry: Persze tegnap délután egy szemhunyásnyit sem aludt. Fél 6-kor már majd szét dörzsölte a szemecskéjét. Hát megfürdettem, megetettem és lefektettem. Gondoltam.... lesz még ennek böjtje.... Hát lett!

Sziasztok Bettik! Üdv nektek köreinben! :lol: Gyertek sokszor! Kapcsolódom Petri kéréséhez.... Írj légy szíves magatokról? Egy csomó kíváncsiskodó várja! :lol:

Ewa: Nálunk csak egy alig látható fény világít a szobában, de csak addig, amíg mi is le nem fekszünk. Csak azért van bekapcsolva, hogy lássam, ha benézek, hogy alszik-e Mirr-Murr. Kb. annyi fényt csinál, mintha az ajtón szűrődne be a fény. Szerintem sem igazán jó dolog világítás mellett altatni, mert hozzászokik és később gond lesz belőle. Félni fog a sötétben éjjel. Szerintem...

Petri: Részvét a fogad miatt. Remélem nem szenvedsz tőle nagyon. Ki a fogorvosod? Odajársz Tmiklósra?

Üdv: Hexe

Na, a csaj visszaaludt. Felébreszt és ő meg elalszik. Egyszer megharapom... :lol: Kép Netezik az egész család. :) Kép ...és teljes a megelégedettség.

Kép
diehexe
 
 


ÁGICA!!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Először is...

Ágica! Mi is szeretnénk neked nagyon Boldog Névanpot kívánni! :)


Másodszor...

Betti!
Üdv itt! Örülök, hogy nem csak a szülészetek topikba írogatsz. :)Egyébként honnan írsz pontosan?
Van egy táblink! Ha gondolod, akkor szívesen beszerkesztelek Titeket is! Föntebb láthatod, hogy milyen adatok is kellenek hozzá!


Harmadszor...

Lámpa:
Nálunk Levente eleinte csak teljes sötétségben tudott elaludni. Mikor átköltöztünk ide, tartottam tőle, hogy nem fog elaludni a nagy lakótelepi fényesség miatt, de eddig szerencsére semmi gond sem volt (kop-kop).
szilbee
 
 


Sziasztok Lányok!

Szia Betti!

Üdv itt nálunk!Itt mindíg szivesen látunk,jófej csajszik gyűltek itt össze édes kis csemetékkel!Remélem sűrűn írogatsz majd te is.

:) :)
Bea!
Úgy látom Lilike is szeret gépezni,ő melyik topikba írogat?
Kép

Ágica!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!

Kép HAJNI & FRANCISKA
Vendég
 


Elin!
Mostanában nem nagyon írogatsz?
Mi újság veletek?Hogy van Lilcsike?Hol tartotok már "fejlődés terén" mi mindent csinál Lilcsi?
Vendég
 


Boldog névnapot Ágica!

Üdv Betti!

:lol:
ewa
 
 


Ágica!
Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok Neked!!!
Kép

KépKép
diÁcska
 
 


Sziasztok!

Ágica! Sok boldog névnapot!!!


Betti!
Végre ideértél! Holnap ha lesz időm írok mailt;-)

Puszi mindenkinek:Zsú

KépKép
KépKép
geromilo
 
 


Sziasztok!

Ágica! Boldog névnapot kívánunk!


Szilbee! Mi itt lakunk a lakóparkaban, kb a Városmajor út közepén.
Mi is szoktunk járni a Zagyva- partra és sokszor a városba vásárolni. Csak nálunk az a gond, hogy a kisasszony nem hajlandó a saját két jó lábán jönni, mióta ilyen beöltözős idö van, igy mindig babakocsizunk.

Igen, a Coop-os bolt a pékség.

Még a nöiességre visszatérve, már nem mindegy, hogy melyik harisnyát és melyik body-t adom rá. Hát valamikor el kell kezdeni az öltözködést.

Gondolom, hogy ti is használjátok még a babakocsit , Leventének hosszú lenne még a Zagyva-part teljesen gyalog.
Igaz igértek a kisgyerekes anyukáknak ingyenes buszozást, de még semmi konkrétumot nem hallottam.

Szia Zsú! Mi újság a fiúkkal, hogy vagytok?

Betti! Üdv neked! a másik topicban szoktalak olvasgatni.

Diácska! Szíjjja! :D De rég hallottam rólatok is. Dius végül megy bölcsibe?

Sziasztok

Kép
Kép
mongi
 
 


Ja és Cleo, merre van????

Kép
Kép
mongi
 
 


Igen, Cleo és Szazsa, a "régi öregek" mind eltűntek? :( Nekem nagyon hiányzik a régi gárda!

Hajni, köszi , hogy hiányolsz! Lilcsi remekül van! Múlt vasárnap kijött a 2 felső metszője -reggelre az egyik, estére a másik- most meg jön az 5. fogacska is, szintén felül. Szegénykém. 1-2 nap és kint van az is.
Mostmár jön mindenhová utánam, segít a főzésben, mosogatásban és ő is szokott számítógépezni :wink: . Mondjuk ennek nem örülök, de hát ez van. Fogunk mi még ezen veszekedni.
Kép

Mi nem lámpáztunk sosem, hanem a tv ment szinte egész este, annak a fénye volt. De nem mondanám, hogyha lekapcsolom és sötét van, félne, vagy mi. Még nappal is úgy alszik mindig, hogy szól valami, nincsen csend.

Arról még csak én álmodozom, hogy milyen jó lesz, ha külön szobája lesz Lilcsinek! Majd ha nem riad fel éjjelente és nem kell hozzá csak egy pár szót is szólnom, hogy megnyugodjon, na, majd akkor fogok ezen filózni. Addig nagyon jó helyen van ott pár méterre tőlem. Én is nyugodtabb vagyok így. Amúgy ezeket a felébredéseket november óta produkálja, előtte estétől reggelig aludt.

Mongi, szívdöglesztő a lányod azon a képen!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A KÖSZÖNTÉST!

Egy kicsit megint el voltam tünve, mert betegek vagyunk. :cry: Nellike is megfázott és én is. Szegénykémnek úgy folyik az orra, hiába szívom neki annyiszor. Nem is nagyon engedi. Már ha bekapcsolom az orrszívót, már akkor elkezd sírni.
Holnap viszem át a dokinénihez, mert egy kicsit elkezdett köhögni is.

Szia Betti! Üdvözöllek közöttünk! Én is nagyon várom, hogy írj magatokról.

Lámpa téma: Nálunk sem ég a villany, amikor alszik Nellike. Akkor szoktam egy kicsit feloltani, amikor felébred éjszaka, de akkor is csak addig, míg magától vissza nem alszik. Meg nem teljesen csak épphogy világítson. Nekünk olyan érzékelős kapcsolónk van és azzal tudok félhomályt csinálni neki.

Kép

Jó éjszakát nektek.
Puszi mindenkinek!

Kép
agica1119
 
 


Ágica

Boldog Névnapot!

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Sziasztok!

Ágica! Mit hallok, betegek vagytok! :cry: Gyógyuljatok meg gyorsan!!! Hiányoztok séta közben. :) Majd délután hívlak!
Megkaptad a képeslapot? A Józsi címére küldtem, mert a tiéd még mindig nincs meg.... :(

Elin! Tündéri ez a csaj! :lol: Még mindig irigylem a vörös hajacskáját!!! :) Ez a fogacska dolog így megy, hogy egyik napról a másik napra kibújik? Lilikének már másfél hónappal ezelőtt mondta a doki néni, hogy jön a fogacskája, de még mindig nem bújt ki. Érzek valamit, de nem az igazi. Ez normális?
:lol:

Üdv: Hexe

Kép
diehexe
 
 


Sziasztok!

Elin: olyan jó volt olvasni, hogy van még valaki, akinek nem mintagyereke van, hogy alszik szinte végig az éjszaka a saját szobácskájában!!! millió csók érte! Gratulálunk a fogacskákhoz!

A többieknek ez nem kritika!!! :wink:

Nálunk eddig sólámpa égett letakarva, tegnap este azt is lekapcsoltam, de ha a redőny nincs lehúzva, akkor szinte ugyanolyan világos van, csak más színek.

A Bozsó pékséget mi is szeretjük a Verseghyn + Zagyva parton is szoktunk sétálni néha mi is :-)

Ágica: sajnállak titeket nagyon! nekem az orrszívózás a rémálmom! remélem hamar meggyógyultok!
ewa
 
 


Sziasztok!

Ágica! BOLDOG NÉVNAPOT! És jobbulást Nektek!

Zsófikának pedig boldog hónapfordulót!! :)

Petri! Ez a tartalék-cumi bekészítés ismerős :D Régebben volt nálunk is ilyen. Most már nem ébred fel arra, hogyha kiesik a cumi a szájából, vagy megtalálja és visszateszi, nem tudom.

Amúgy én is annak a híve vagyok, hogy aludjon sötétben a gyerek. Úgy nem vonja el a figyelmét valami ha esetleg felébred, és talán könnyebben alszik vissza.

Pihenés játék közben:
Kép

Puszi,

Judit
judit_79
 
 


Ewa, örülök, hogy megvígasztaltalak! Kis öröm is öröm, ugye? :lol: Én amúgy nem is számítottam arra, hogy simán átvészeljük az első éveket. Tudod, én is ilyen voltam, és hát állítólag...amilyen az anya volt ilyen idősen, olyan lesz a babája is.
Már a kórházban is sokat ordított, és olyan decibellel, hogy még az orvosok is meglepődtek.
De napközben egy nyugodt, kiegyensúlyozott kiscsaj, úgyhogy nincs egy szavam se. Eszik rendesen, nem válogat, mindent megeszik, erre sincsen gond.

Hexe, ezen a fogzáson most én is meglepődtem! Még nemrég írtam, hogy még csak nem is kemény az ínye. Aztán egyszercsak keményedett, 2 nap múlva meg már fehéredett is, aztán kint volt az egyik, meg a másik. A védőnő kérdezte, nem jön-e máshol is, mert ilyenkor beindul. Megnéztem, és hát tényleg jön a következő. Szegénykémet sajnálom, dehát túl kell élni ezt is. Adogatom neki a kulcsokat, azt imádja rágcsálni.
Amúgy én is azt hallgatom már 3 hónapos korától kezdve, hogy biztos azért nyűgös, mert jön a foga. Már sokszor az őrületbe kergettek ezzel a fogzással. És mikor jött ki az alsó 2? Hmm? 7 hónapos korában.
Úgyhogy ne kérdezd, mi a normális, nem tudom.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Atya Ég! :shock:
Hogy Ti mennyit tudtok írni... :lol:
Nem győzök visszaolvasni...
8)

Ágica!
Gyors gyógyulást Nellikének! :(

Mongi!
Levente imád sétálni, de szerencsér kibírja ülve is, míg beérek vele a Városmajorra vagy a sétányra. Egyszer egyébként a keresztüleivel meg az apjával sétált már egy igen nagyot a Zagyva parton, míg én fodrásznál csücsültem. Ha látnád a kis izmos sonkáit... nem csoda, hogy olyan jól bírja a sétát. Olyan combjai vannak, mint mondottam színtiszta húsból, hogy a három éveseknek való harisnya alig akart felmenni a combijára. :lol:
Erről a buszos dologról én még nem is hallottam! :o De jó lenne! :D

Zsú! :)
Jó hogy jössz! Írhatnál többször is! Mi van veletek mostanság?

Judit! :lol:
Ez a kép haláli! :lol:
szilbee
 
 


szaisztok!!!

Hát akkor rólunk:
A kislányom 2004. november 2.án született. Durda Bernadett Elizabetnek hívják! 3700 grammal és 55 centivel :-)
Most már lassan 27 hónapos egyfolytában beszél és bohockódik :-) nagyon aranyos :-)
Én 16 voltam mikor szültem a szüleim támogatásával tudtam elvégezni a köuzépiskolát. tiszaföldvárra jártam a Hajnóczy József Gimnáziumba, ott érettségiztem. Most pedig szülésznőnek tanulok itt szolnokon :-)
Geromilo/Zsuzsival már ismerjük egymást lassan egy éve.
Jah és persze a legfontosabb nem szolnoki vagyok csak sokat járok szonokra meg itt lakok nem messze. Hát nem tudom hogy mit lehetne még írni. Ha valami érdekel kérdezhettek nyugodtan :-)
puszi a babáknak :-)

Kép
kbernadett
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?