Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, most beszéltem Virággal!

Holnap tali 17.30-kor a szokott helyen! Bufo, Juci, Ági, Virág, Eszter és Én, és a másik topikból még nem tudom... de biztos, hogy számotokra is majd nagyon kedvesnek vélt lányok lesznek!
Jaj, remélem, senkit nem hagytam ki!!!
Jucikám, ha olvasod, esetleg Momonak nem tudnál szólni?

Zseppy, nem tudsz jönni?! Cupicica?!

Én is kicsit csendesebb vagyok mostanában, még a másik topikban is, kicsit kiborultam a hétvégén, de lányok ezt majd személyesen!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok lányok! :)

Látom, azért tartjátok az újévi fogadalmakat :) :)

Megpróbálom én is :oops:

Juci!
Ez igen! Hozod a formád, tök jó volt olvasgatni a regényeidet!
Azért nem semmi, hogy az exfeleséget hívtad vacsira...
Nem ismerem a történetet, hogyan alakult a kapcsolatotok, csak halvány sejtésem van, épp ezért nagyon szép, hogy idáig "fejlődtetek", hogy szent este együtt vacsoráztok.
Szerintem le a kalappal előttetek!!

A fotók nagyon tetszettek! A csajos generációk... :lol:
(azon gondolkodtam, hogy vajon mamádat honnan ismerem? olyan ismerősnek tűnik, ő is színésznő volt?? :) )

És a kicsi Dudor mennyit nőtt!!! Kész nő! Annyira édes!


Titi!
Gratulálok, a nemdohányzó szakasz létesítéséhez!!
Ezt így kell csinálni! A dohányosok nem fognak sosem ilyeneket kezdeményezni, ezt nekünk, nemdohányzóknak kell.
Még jó, hogy alkottak rá törvényt, tudunk mit felmutatni (az alapvető jogainkon kívül....)
Úgyhogy: gratula! És ne legyen rossz érzésed, így legalább észreveszik, hogy van, akit zavar a füst....ha már annyira rutinosan szívják-fújják :( :(

Zsuzsa!
Nálunk is van ilyen nyammogós-morgós-forgolódós evés, egy-egy szopi alatt többször a szájába nyomja az öklét és eléggé "ingerülten" rágja.
Kevesebbet is eszik (legalábbis úgy tűnik), de többször.

Én a fogacskák kibújására gondolok (főleg, hogy már patakokban folyik a nyála és az öklét rágja), szerintem attól ilyen nyugtalan.
Bár, még nem látszik semmi, se duzzanat, se semmi.

Áronnál nem lehet ilyen ok?


Sziszi!
Ahogy olvasom az írásaidat, mintha egy tökéletesen megírt mesét olvasnék :)

mennem kell, Barni szólít

pussz,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


gyorsan néhány fotó is :)
Kép

Bálint borotválkozik:
Kép

Szilveszteri parókában (milyen szép kislányom lehetne:)
Kép

karácsonykor Barnival mamáéknál:
Kép

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 

 
 

Sziasztok lanyok!

ELoszor is bocs,de nem tudok menni a talira.Na,nem a ferjem miatt :cry: hanem Mishal miatt.Mi akkor mar elkezdjuk az esti nyuglodest,maratoni etetest...+eljutni is huzos lenne nekem.
De azer tremelem hogy ti nagyon jol erzitek majd magatokat,lelekben veletek leszek.

Mindenkinek nagyon szepek a babai,milyen szepen nonek.
Bufo!

Mit jelent az hogy merevek a labai??Mert a dokinom engem is ezzel uldozott a szuletese ota,hogy milyen merev ez a gyerek.EN tornaztatom,de csak par gyakorlat es este masszazs...de igy is rengetegszer van hogy szinte tisztaba se lehet tenni mert megfesziti a labait,stb...de gondolom ez normalis.


Tejcsi tema...hat napok ota mar nalunk is van ez a fejkapkodas,rugdosas,es ezer evig tarto szopizas.En is attol tartok,hogy nincs eleg tejem.Neki atlag 140 az idelais,tegnap lemertem es csak 70et szopott,majd megkapta a masikat,de abbol is alig jott.Raadasul tegnap egeszen ejfelig nem volt hajlando aludni,csak mellen nyugodt meg...reggel meg mar 7kor sirt.Telihold,vagy mi?Vagy elment az apja??Most is itt nyuglodik az olemben.MOndanom se kell,hogy angyal volt az apjaval...most meg kis ordog???

Amugy kezdek depresszioba esni...szronyu ujra egyedul.Pedig csak 5 napot volt itt(a bank :twisted: :twisted: :twisted: ) de nagyon jo volt nem egyedul lenni,es MIshallal is olyan edesek voltak egyutt.Na,megyek,Mishal uvolt...megetetem.

Nektek uvolt a babatok ha ehes...??Nekem atmenet nuku,egybol torkaszakadtabol ordit..persze akkor is ha nem tud elaludni es faradt...es egyaltalan mindenert.Kitol orokolte :?: :?: :?:

Tovabbi szep napot!
momo35
 
 


Na,most mertem le,170et nyomott be :lol:

Csak estere van joval kevesebb tejcsi ezek szerint.
AMugy mar kb. 6 kg korul lehetunk,ma fogom megmerni(ma vagyunk 10 hetesek),de nem dagi,hanem elegge hosszu baba,kreol borrel es meg mindig nagyon szep kek ek a szemei masaallah,a ferjemet teljesen elvarazsolta.
Olyan super volt oket egyutt latni ahogy gagyaraszott Mishal az apjanak,a ferjem meg surgott,forgott,mindig o akarta cipelni,babakocsit csukni,stb...Bar volt azon vita,hogy csendben kellett lenni este mivel Mishal a nappaliban alszik.Megegyeztunk,hogy most elkezdek keresni egy nagyobb lakast,hazat amit kiberelunk amig a haz el nem keszul...megha ez a lakas nincs is eladva rogton.
Most mar tenyleg el kell kezdenem a dolgokat,megegyezni a kivitelezovel...kocsit nezni.Majdnem vettunk egy kocsit is nekem,csak en nem merek itt telen vezetni es itt nincs hova tennem,nem szeretnem ha ellopnak.Inkabb megvarom a tavaszt,bar igy meg Mishallal lehetetlen a kozlekedes.

Na,megyek teregetni,mert Mishal nem brja az egyedulletet.Meg mindig nagyon olbebaba es tovabbra sem alszik bent a lakasban.Most is majd kiesik a szajan,de csak nyuglodik es sirdogal.Na,puszi mindenkinek!
momo35
 
 


Ancsi
Jaj nagyon tündériek a gyermekeid!
Igazán szép kislányod lenne. :) :wink:
Köszi a megnyugtató szavakat a szopival kapcsolatban. Kicsit megnyugodtam, hogy nem egyedi eset és másnál is előfordul.
Nyáladzás és ökölrágás nálunk is van, de a fogakra én nem gyanakodtam ilyen mértékben, mert Dávid is így csinálta és csak 11 hós volt amikor kibújt az első foga. Azóta sem viszi túlzásba még 4 mindig hiányzik pedig mindjárt 3 éves.

Momo
A feszesség úgy látszik, hogy a kis lábújjai álalában ökölbe vannak szorítva és a térdét sem nyújtja ki rendesen(nyugalmi helyzetben, alvás közben amikor ugye ernyedtek az izmok) és ha én erőltetem akkor sem sikerül. Bár most Áronnál ez nem olyan fokozott mint Dávidnál volt, de én is észreveszem, mert tudom mit kellene látni. Kérjél a gyerekorvostól egy beutalót a gyerekneurológiára és ott tuti meg tudják mondani van e nálatok is baj, ha nincs akkor pedig megnyugszol.
Látom nálatok is ua az helyzet a szopival mint nálunk. Már kezdtem kétségbe esni, hogy pótolni kell és bizony elővettem a tápszert a szekrény mélyéről, de nem vetettem be, remélem nem is lesz rá szükség. Most kb 2 óránként eszik és mindig bele is alszik, torkaszakadtából üvölt ha közelítünk az evés időhöz, még ölben sem nyugszik meg, csak ha cicit kap és persze jön a nyammogás. :roll:

Megyek, mert van mit csinálnom, Dávid gondoskodott róla. Játékhalmon át lehet csak kijutni a szobából.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Momo, de jó, hogy Te is jelentkezel!!! Gondolom, mennyire jó lehetett, hogy itthon volt a párod. De már vissza is kellett mennie?! És mikor jön legközelebb?

Tényleg, az építkezéssel hogy álltok?! Elkezdtétek már?

Nem tudsz feltenni újabb képet Mishal-ról?

Ancsi, a gyerekeid annyira csodásak!!! Jól írja Bufo, igazán szép kislányod volna! Nem vállaltok be még egy babát?! Hátha kislány lenne! :)

Nálam sajnos még mindig semmi fejlemény, még csak a 7. napon vagyok, úgyhogy még odébb a próbálkozás. Tudjátok, szörnyű mindent előlről kezdeni. És nagyon-nagyon hiányoztok, mert együtt sokkal könnyebb volt minden. Visszasírom a régi szép időket! :(

Ma vettem LH tesztet, hátha az segít, mert sajnos ez a PG53 össze-vissza mutat mindent. Nem létezik, hogy ma is termékeny legyek! Juci, neked tényleg működött?!

Na, szaladok, mert mindjárt tali, és nem akarok túl sokat késni. Igyekszem bentről időben indulni.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok lányok :)

Titi!
Sajnos annyira érzem, amit érzel, hogy szörnyű elölről kezdeni mindent, telve félelemmel... :(
Emlékszem, az első bébim elvesztése után ugyanezt éreztem, annyira féltem, hogy megint megtörténhet.
Sajna mégegyszer megtörtént a következő évben, de aztán jött Bálint, majd most Barnabás.
Nekem hormonális okai voltak, ami annyiszor vezetett volna oda, ahányszor terhes lettem volna, ha nem kezelik gyógyszerrel.

Nálad ilyen SOHA TÖBBÉ nem fog előfordulni, ilyen betegség előfordulása egy a sok ezerhez!!!
Úgyhogy lehet, hogy ez a bébi várat picit magára, de NE AGGÓDJ, SEMMI BAJA NEM LESZ!!!!!! EZ TUTI!! :) :) :)

Azt pedig, hogy egyedül lennél, verd ki a fejedből, hiszen itt vagyunk mindannyian, és a lányok a másik topicból, együtt fogunk szurkolni minden egyes UH előtt, és még a szülőszobán is ott fogunk tolongani mindannyian....persze csak lélekben :lol:

Egyébként nekem is eszembe jutott a harmadik bébi, így Barni mellett kedvem lenne hozzá, hiszen ő egy tündéri nyugodt baba (persze semmi garancia egy újabb nyugodt bébire), és ha kislány lenne, pláne :)
Hm...jövő zenéje :roll:

Momo!
Hatalmas nagy fiad lehet....te jó ég, 10 hetes és már 6 kiló????
Képeket tudsz feltenni róla?


hm....azóta már a talin vagytok,
gondolok rátok!! :)

pussz mindenkinek,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Titikém,
bocsánatot szeretnék kérni, amiért ilyen negatív volt az előbbi írásom :roll:
Nem akartalak szomorítani, csak az együttérzésemet akaratam leírni :oops:


Kérlek, ne haragudj!

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok,

nem nyújtom hosszúra, mert megyek Vivim mellé alukálni...

Csak szeretném mondani nektek, hogy mennyire jó, hogy együtt lehettünk Juci és Bufo babájával!
Mindenkiét szeretném látni!!!!
Ugye tavasszal, ha jó idő lesz, majd egy Margitszigetes talit összeszervezünk??? Olyan jó lenne!!!!

puszi mindenkinek,
Ági
csné
 
 


Szep jo reggelt!

Juci!!!

Koszi szepen,nagyon aranyos vagy hogy feltetted a kepeket! :lol:
Es utana mar rogton a tali kepet,tenyleg nem vesztegetsz idot.En este tizkor ha uram s parancsolom engedi mar reg alszom.Igaz,o is koran ebred mint a mamaja. :lol:

Most rendes volt,mert 8kor elaludt,2kor felkelt kajalni,majd 6ig aludt.Most dumalgat maganak a kisagyban,en meg csinalom a dolgom,mosas,stb..bar sotetben eleg nehez.Remeletem hogy alszik meg egyet,de ketlem.
Nektek is halozsakban alszik??Mert anelkul nekem lehetetlen elaltatnom,vagyis elalszik,de fel is ebred mert lerug mindent magatol.Most az elobb teljesen keresztbe fordult es beekelodott. :lol: :lol:

Ja,fotok...Bufo,edi a babad...latom nem is nalad volt..ki is az a holgy??A masik topikbol??Juci,tunderi neked is,kis rozsaszinbe..ezt irigylem toled...marmitn a kislanyos cuccokat amiket raadhatsz DUdorra. :wink:

Ferjemnek felvetettem egy masik bebi gondolatat...dehat gondoljatok..amikor 5000km valaszt el minket egymastol,megha akarnank is eleg nehey lenne kivitelezni.Talan DHL-lel :?: :idea:

En is igerem hogy megprobalok gyakrabban jonni,remelem Mishal ezentul jobban engedi.Tegnap lemertem,5902g volt,hossza nem tudom,ket hete volt 62cm.Azert a tejcsi miatt aggodom,tegnap akarhogy is szamoltam,minimum 200gmal kevesebbet evett mint amennyit ennie kellett volna,es csak 5x szopizott.Delutanra mar annyira erezeheto hogy kevesebb a tejcsi.De amig hizik es nem sir eves utan addig marad csak az anyatej...aztan majd meglatjuk.

Titi,ANubias!

Megy a drukk nektek,mindent bele...de azert probaljatok ne ezen filozni a nap minden perceben(tudom nehez) es meglatjatok,hogy hamarosan megerkeznek hozzatok a kis jovevenyek.

Agi!

Van mar pocid??Szep a kislanyod is nagyon am !


Na,nincs mas temam...ja,Titi,te kerdezted az epitkezest.Hat folyamatban van,vagyis vannak arajanlataim,de nehey eldonteni,hogy mennyire realisak,stb...at akarom nezetni...aztan valakivel mgegeyezni..persze igy is at fognak vagni...dehat en egyedul nem tudom levezenyelni az epitkezest.Es utana meg lehet majd rohangaszni nyilaszarokert,ajtok,burkolatok,butorok...bar az a resze mar buli lenne...remelem Mishal is elvezni fogja a sok maszkalast.Es a Kreszt is at kellene nezni es venni par orat..mert kocsit szeretnek venni es vezetni ujra...jo lenne mar nagyon,nagyon hianyzik a mobilitas.

Ja,es meg alberletet is keresek.Tenyleg Eszter ha tudsz a 17. keruletben kiado lakast vagy kisebb hazat...minimum ket halora lenne szukseg,legkondi,kert,garazs az is jo lenne.Latod,lehet,hogy hamarabb jarhatunk ossze mint gondolnad.Mert tavasszal mar szeretnek nem itt lakni,a ferjemmel egyszeruen nyomorogtunk...(o nincs a zsufoltsaghoz szokva,en mar szokom :lol: ).Ja,valaki nem akar a 9. keruletben lakast venni?Kozben ezt a lakast is el kellene adni...tehat nem unatkozom. :lol:

Na,megint csak magunkrol irtam.Mindenkinek tovabbi szep napot Lanyok es remelem a tavaszi talira mar en is megyek!!!

Puszi

Momo
momo35
 
 


Juci
Hú te nem semmi vagy. :) :wink:
Nagyon ügyi és gyors voltál ezekkel a képekkel.
Ha vígasztal nekem is üvöltött Áron de csak ha álltam a lámpánál, aztán bealudt. Este nem voltam ilyen szerencsés, mert csak 10-re aludt el mind a kettő, utánna már nem volt erőm semmihez.

Momo
Nagyon jók a képek, örülök, hogy megosztottad velünk is. Remélem a következő talin ti is ott lesztek. Egészen jól bírták a csöppségek, szerintem a kis Mishal is élvezte volna. Tudod nyüzsi, sok ember így nem jut ideje kikészíteni téged és neked is jót fog tenni.

Eszter, Ági
Úgy sajnálom, hogy messze ültünk és veletek kevesebbet tudtam beszélni. Jaj annyi mindent szerettem vona még kérdezni. Remélem legközelebb mobilisabb helyen találkozunk és akkor könnyebb lesz.

Vezsike
Tudom te nem ide írsz, de hátha benézel. Nagyon örülök, hogy megismerhettelek személyesen is. Igazán jól állt a kezedben a baba . Ne aggódj nem lesz semmi baj, ha a te kis pocaklakód is kibújik, tudod mit kell vele kezdeni.

Virág
Jó volt végre személyesen is találkozni vele ennyi idő után.
Remélem sikeresek lesztek 25-ig. Mindent bele.
Hihetetlen a te kezedben milyen nyugodtak a kicsik. Biztosan érzik rajtad, hogy imádod őket. Épp ezért az élet még ad neked babát hidd el. :)
Nagyon köszönjük a kis meglepit!
Jó utat hazafelé!

Titi
Sajnálom a cigis vitát, remélem jobb belátásra térnek az ősök. Az ő érdekük is, hogy ne legyen vita közöttetek.
Remélem ebben a ciklusban sikerül többet együtt lennetek, és örömhír lesz a vége.
A kilók nem látszanak ,igazán csini voltál, ezt mindenképpen hidd el. :)

Megyek, mert Áron már kiabál értem.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jucikám, hát tényleg nagyon gyors voltál! Szerintem én is jöttem volna, ha a drága férjem oda hagy ülni a gép elé. :(

A képekért is köszönet!

Momo, annyira jó titeket is látni, olyan jó, hogy felkerültek a lapra!!! És milyen nagy már Mishal is!!! Nagyon-nagyon rossz lehet, hogy a férjed ennyire messze van tőletek. És mikor jön haza legközelebb? Remélem, találtok valami jó kis, vagyis nagyobb lakást vagy házat addig, amíg el nem készül a házatok. Tudom, most nagyon indiszkrét kérdés lesz, de gondolom, ez azért már nem meglepő közöttünk. Momo, de most tgyás-on vagy?! Egyáltalán a magyar államtól kapsz valami pénzt? Én még azt sem tudom, hogy odakint mi volt a foglalkozásod… hogy működik most ez nálatok?! Persze, csak ha akarod, akkor írod le… semmi gond, ha nem.
Az építkezés miatt abszolút nem irigyellek, nem is tudom, egyedül tényleg hogy fogod tudni ezt lezongorázni. De mivel otthon vagy, a nézelődés, keresgélés nyílászáró, burkolat stb ügyében biztosan még talán élmény is lesz. Mit nem adtam volna, ha többi időm és pénzünk lett volna ezekre. Akkor most biztos nem forrna a fejem, hogy ezt miért így vagy úgy csináltuk.

Látom, ez a tejcsi téma örök kérdés marad. Talán tényleg igaz a mondás, miszerint az aggódás a gyermek fogantatásától fogva örök marad! Mindig aggódunk valamiért… hát még én, majd meglátjátok, az őrületbe foglak kergetni. Jaj, csak már tenném! Hihihihi.

Ancsi, jaj, dehogy bántottál meg!!! Dehooooooooooogyis!!! Aranyos vagy nagyon!!!

Lányok, én nagyon-nagyon bízom benne, hogy ebben a hónapban tényleg sikerül gyakrabban elkapnom a párom. Talán az LH teszt is a segítségemre lesz, és ebben a hónapban babás lehetek már.

Virág, annyira jó volt látni Téged!!! Sajnálom lányok, hogy többen kimaradtatok ebből a taliból, de remélem, tényleg összejön az a szabadtéri tali tavasszal, és akkor a távolabbiak is feljöhetnének. Olyan jó volna már végre mindenkit összehozni. Tudom, hogy nem lesz egyszerű, de hátha egyszer sikerül.

Képzeljétek, Virágtól tegnap kaptam egy kis aranyos KÉK babazoknit!!! Virág, annyira drága vagy!!! Biztos emlékszik rá, hogy annak idején nagyon kisfiút szerettem volna… de most már mindegy, csak jöjjön. Tudjátok, mi a fura?! Hogy most meg inkább a kislány felé húz a szívem. Biztosan az elvesztett picurka miatt.

Bufo, olyan drága vagy… oké, akkor kilók miatt nem szólok többet. Na… csak egy kicsit, jó?! Remélem, a következő várandósság alatt nem fogok ennyit hízni!

Lányok, amúgy Ti hogy terveztek, Momo… Te mikor szeretnél következő babát?!

Momo, még kérdezted… az a hölgy Verzsike a másik topikból. Nagyon szeretjük, és már 7 hetes kismama. Tényleg nagyon jól mutatott a kezében Áron baba.

Jaj, ha tudnátok, mekkora élmény volt nekem fogni a kis csöppségeket! Nagyon hálás vagyok érte Bufo és Juci! Annyira felspanoltam magam, így még jobban kitartó leszek, tudom!!!

Koda, tegnap kérdezték a lányok, mi van veled... tényleg rég jelentkeztél. Olvasol minket?! Remélem, jól vagy, és minden rendben a kis pocilakóddal!

Na, mennem kell sajnos, kezdődik a munka mára. Azért még a görbém megpróbálom feltenni gyorsan.

KépKép
titi_27
 
 


Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok lányok! :)

Juci!
Ez aztán a szuper expressz képfelrakás :lol:
Nagyon jók lettek a képek....egy valakit hiányolok róluk, vagy csak nem ismerem meg??? :oops:
HOL VAN VIRÁG? :roll:
Melyik képen van??

Momo!
Próbálj interneten is keresgélni albérlet ügyben, vannak fotós képek is, nem kell napokat tölteni azzal, hogy "házhoz" szaladsz megnézni, csak ha valamelyik felkeltette az érdeklődésedet.
(pl. startapró oldalon)
Olyan kis édes Mishal, bájos szemei vannak :wink:
És mekkora!! Apuci kezében is lehetett látni, hogy egy kis vasgyúró!

Rimar!
Tegnap nem is írtam neked, pedig akartam!
Olyan jók a képek a kisfiadról, különösen az a kép tetszett, ahol a hugod fogja. Olyan bensőséges :)

Nem tudod kivitelezni, hogy ellógj egy picit otthonról?
Vagy esetleg a pároddal elmenni moziba, színházba?
Jó kis kikapcsolódás lenne! :)

Sajna engem is elfog effajta vágy, egy kis társasági élet...
...minden kikapcsolódásom az, ha elbabakocsizunk az oviba, majd délután Bálintért.
Ovi ideje alatt marad a takarítás, mosogatás, mosás édes öröme :roll:


Lányok,
egy tavaszi mezei babás taliban én is benne vagyok!!!
Jó lenne titeket személyesen is megismerni!

megyek, mert Barnikám nagyon rágja az öklét és már be van pöccenve :roll:

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Ancsi, igazad van! Nincs rajta Virág. Szerintem majd a Bufo képein!!! Legalábbis nagyon remélem, hogy rajta lesz! Jaj, lányok, ugye van olyan kép is, ahol Virág rajta van???!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!
Akkor okés :) Mindenkit beazonosítottam, ezért nem tudtam, hogy akkor Virág melyik?? :)

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!

Jövök majd lányok, de mindig van valami....én tuti az idegosztályon fogok kikötni.Kicsit lenyugszok és írok majd.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jaj, Koda, ne ijesztgess!!! Mi a csuda van?! Gyere, és nyugtass meg bennünket kérlek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Annyira jól éreztem magam a tegnapi talin.Olyan jó,hogy mindketten(Bufo és Juci),babával jöttetek.Már nem is emlékszem,mikor volt utoljára ilyen kis csöppség a kezemben.Nagyon szépek a kisbabák,ebből még több erőt merítettem,hogy igen én is hamarosan majd a saját kibabámat viszem a talira. :D Alig várom a következő találkozót,remélem az szabadtéri lesz,mert olyan jó lesz az idő és ott még jobban el lehet majd dumcsizni,nem áll közénk az asztal,meg a székek. :lol: Egy szó mint száz,borzasztóan feltöltődtem a tegnapi talitól.

Momo!

Nagyon édi a kisbabád és a férjed is szimpi és annyira örülök,hogy végre haza tudott jönni,még ha rövid időre is.Mit szólnál hozzá,ha egyszer,amikor nekd jó Titivel meglátogatnánk?Pesze csak ha megoldható,nem szeretnék tolakodó lenni.

Koda!

Mesélj már,úgy izgulok érted.

Magamról annyit,hogy második napja késik a mensim,de tegnap teszteltem egy negatívat.A csajok biztatására nem keseredek el,hiszen még csak a 12 dpo-n vagyok.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Ó lányok olyan jó volt a tegnapi tali azóta is azt emlegetem. Teljesen feltöltött energiával. Még a párom is megjegyezte. hogy milyen jót tett nekem ez a kis kimozdulás.

Titi
Nekem van olyan kép amin Virág is rajta van. Feltöltöm és elküldöm. Csinálok neked megint egy kis munkát kicsinyítés... :oops:
Örülök, hogy még jobban lázba hoztak a kicsik és nincs benned szomorúság. Bevallom eleinte nem mertem rádtukmálni Áront, mert nem tudtam mennyire kavar fel egy baba. Más beszélni róla és más kézzel fogni és látni benne, hogy már én is itt tartanék. Bocsi ha taptntatlan vagyok, de le kellet írnom.

Anubias
Nem is szabad elkeseredni a negatív teszt miatt. Ági is így járt és ott van a baba a hasában. Amíg nem jön meg addig bizony hinni kell benne. :)

Ancsi
Remélem a következő szabadtéri talinra neked is sikerül valahogy eljutnod. Nagyon örülnék neked.
Én a társasági életemet a játszótéren élem ki egyenlőre. Hála az égnek jó kis csapat van ott. Egymáshoz is átjárunk és a gyerekek is nagyából hasonló korúak.

Koda
Ne rémits meg! Gyere és meséld el mi történt!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Koda, merre vagy már?!?!?!?!

Bufo, drága vagy! Igen, fura volt tartani a kezemben. De olyan érdekes, hogy tényleg csak a kislányoktól érzem magam rosszul. Mármint hogy az kavar fel nagyon. De ezt nem úgy kell érteni, hogy az nem nagy élmény, hanem egyik felem örül, másik felem pedig sír. De mindenféleképpen nagy élmény volt számomra Eszterke is és Áronka is! :)

Várom a képeket, Mesinek is ígértem hogy elküldöm! Aztán hozom kicsinyítve. Tudod, mondtam, hogy bármikor!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Elküldtem a képeket.
Jaj örülök, hogy nem bántottalak meg ezzel a mondatommal.
Tessék gyakran becserkészni apát, hogy sikeres legyen ez a hónap. Tudom nem könnyű mindig neked lépni érte, de hátha rákap az ízére és ő fog kezdeményezni. :)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Csak nagyon gyors leszek.
A képek nagyon jók...s a pici babókat is jó nagyon látni, milyen tündériek.

Rakok énis fel nektek képeket!

Anna 1naposan:
Kép

Bence 1 naposan:
Kép

Milyen a hasonlóság??????

Anna 16hónaposan, pedig...
Kép

S számomra ez is ő...
Kép

De Zsolti se maradjon le:
Kép

Puszi : Sziszike.
sziszike1000
 
 


Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, ha megrémísztettelek benneteket, bár én is megvoltam rémülve hétfőn. Most panaszáradat következik, előre szólok :oops:
Az történt, hogy hétfőn voltam tanácsadáson Miskolcon, tehát nem az én orvosomnál. Tudjátok, itt álandóan kekeckednek velem, a doki beszól, az asszisztenső beszól. A doki folyamatosan hülyének néz, kikéri magának, hogy nem őket választottam, hanem elmentem Barcikára. Beleköt minden vérvételbe, hogy ez miért ekkor meg ekkor lett levéve, miért ez a dátum van rajta. Hülyének nézte az orvosomat, hogy miért fektetett be a kórházba mélyentapadó placentával, stb........na ezek után megnézte a baba szívhangját. Hát sajnos 180 volt percenként, igaz csak hallás után mondta, nem mérte pontosan. (120-160 között elfogadható) De tény, hogy gyors volt.
Ja, azt nem is mondtam, előtte 2 percig nem találta a szívhangot, na ekkor én már totál kikészültem.....Szóval azonnal küldött az orvosomhoz, mert nagyon rossz volt a szívhang, szerinte lepényi rendellenesség. Gondolhatjátok.....Rögtön hívtam az orvosomat, mondtam mi a helyzet. Ő egyből megnyugtatott, hogy szerinte semmi baj sincs, csak jól kikészítenek Miskolcon és ez az eredmény. De azonnal fogadott, így 1 órán belül ott voltam nála az Uh-on. csinált egy nagy ultrahangot, ahol megnézte előszőr a szívhangot. Ekkor már a normál 160-as tartományben volt. De hogy mindenki megnyugodjon, csinált flowmetriát is, pedig ezt ilyenkor még nem szokták, csak szülés előtt. Szóval előszőr a baba agyában lévő érben ézte az áramlást. Jó sokáig méregette, és mondta, hogy tökéletes. Utána megmérte a baba gyomrában lévő verőeret, ott is tökéletes volt az ellátás. Utána megnézte a köldökzsinórban is, ott is tökéletes volt. Még azt is megnézte, hogy a köldökzsinor nincs -e beszorulva. Az is jó volt. Végül a lepényt is átnézte, jól tapad, nincs meszesedés. Azt mondta, hogy a ababa teljsen jól van, jól érzi magát, teljesen jó az ellátottsága és gyönyörűen fejlődik. De hogy mégjobban megnyugodjak, levitt NST-re, amit ilyenkor még szintén nem szoktak csinálni. A kórház legjobb gépén csinálta, fél óráig. A baba szívhangaja végig 140 volt, tehát teljsen jó volt végig. A hölgy is azt mondta az NST-n, hogy sajnos ha ilyen ideges vagyok a tanácsadáson, akkor az a babaára is hathat így, hogy felmegy a szívverése. Ahogy a saját dokimhoz kiértem Barcikára, meg is nyugodtam, a szívhang is tökéletes lett.
Ezért mondom, hogy az idegen fogok kikötni......Már most rettegek a következő tanácsadástól, hogy mivel fognak felidegesíteni, miért fognak éppen hülyének nézni, vagy mit szólnak be.........A múltkor már Gábort küldtem a táppénzes papíromért, mert én nem mertem elmennei. Jól is tettem, őt sem kímélték........Nem tudják lenyelni, hogy nem Miskolcon választottam orvost.
Remélem tényleg átmeneti volt ez a szívhang emelkedés. Azért nem vagyok nyugodt, bár a vizsgálatok szerint 100 %-san jól van a baba, az orvosom is megmondta, ő nyugodt. Én is legyek az.
Szóval ideges vagyok, fáradt vagyok, nyűgös vagyok. Ezért nem is írok, mert tiszta panaszkodás lennék.


A babák viszont tündériek!!!!!!!!!! És ti lányok nagyon jól néztek ki:)

ha magamhoz tértem, írok rendeset is.

Puszi!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Drága Juci!

Máris jobban érzem magam a soraidtól! :) Köszönöm a bátorító szavakat, próbálok nyugodt maradni!
Marci köszönöm jól van, nagyon aranyos az oviban, jól evő, jól alvó gyerek, csak dícsérik. De ha hazajön..........itthon kiad mindent magából. :lol: És csak velem hajlandó játszani, úgyhogy estére már sírok a fáradságtól. És éjfélig nem alszik! Az az igazság, nekem sincs olyan sok türelmem, és napról napra kevesebb van. Nem könnyű időszak. De Bencét nagyon várja, puszilgatja a hasam:)

És igen, az egy röfike, nem macika :) Már írni is akartam, csak elfelejtettem:)

És egy friss kép rólam, fel is akartam tenni nektek! Sajna nagyon homályos, de a lényeg látszik. Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok lányok!

Jaj, Koda, nagyon örülök, hogy jöttél, írtál és megnyugtattál minket! Mert én ezt megnyugtatásnak vélem. Biztos vagyok benne, hogy tényleg csak az orvos bosszús, és ilyen hatással van rád. Lehet, hogy a szívhang is tényleg azért volt magas, mert te is idegeskedtél. De milyen drága a dokid, hogy így megnyugtatott, és végignézett mindent. Te jó ég, flowmetriát is meg nst-t is?! Akkor viszont tényleg meg kell nyugodni, mert biztos vagyok benne, hogy minden rendben van! Gondolom, hogy nehéz lehet neked Marcival, kitartás Koda, már nem sok van hátra, igaz utána meg jön a gyermeknevelés, de azért már talán nem fogsz ennyire idegeskedni. Ha kibújik belőled a picurka, biztos vagyok benne, hogy mindnyájan és persze a leginkább Te majd megnyugszunk. És már alig várom, hogy meglátogassalak benneteket, ha letelik a 6 hét!!! Jaj, remélem, hogy addigra már nekem is lesz egy picurka kis pocim!

Ancsi, de jó volna, ha legközelebb, mikor talizunk Te is tudnál jönni. Majd próbáljuk úgy kitalálni a talit, hogy a vidékiekhez igazítjuk. Hátha akkor Rimarék is el tudnak jönni!

Na, akkor gyorsan rólam is néhány sort… ma kicsit jobb hangulatban vagyok, bár baromi álmos vagyok. Viszont közeleg a pé-em, és ez felvillanyoz. Tegnap megcsináltam az első LH tesztet, de még alig látható a második vonal, szerintem akkor még odébb van. Remélem is, mert még eddig nem sikerült elkapnom a férjem. Szombaton meg utazunk apukámékhoz, ott sem igazán lesz rá alkalom, talán vasárnap este. Azért holnapra már tervezem...

Tegnap a másik topikban előkerült egy téma… babanapló… mindig is terveztem, hogy majd egyszer kinyomtatom magamnak a hozzászólásaimat, amiket várandósan ide közétek írtam. Egészen a kezdetektől, mikor próbálkozni kezdtünk. Csak azt hittem, még sugalltam is a páromnak, hogy egyszer meglephetne ajándékba egy kötéses könyvvel, amiben a régi babás hozzászólásaim vannak fűzve. Ez olyan nagy érték lenne. De talán egyszer tényleg megcsinálom, azt azért szeretném eltenni a picur dobozába a többi emléke közé.

Hát, ez a görbe, ha már később volna néhány nappal, felérne egy pé-el! Remélem, még nem volt. Azért az kicsit korai lett volna. Meg az LH teszt sem jelezte. Bár a PG53 mutatott ezt-azt. Na, ezt a gondolatot gyorsan el is hesegetem magam elől!

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Jucikám, Te pedig tényleg nyugodtan, bármikor gyere át a másik topikba, mindig örülünk, ha meglátogatsz bennünket. De most már én is igyekszem rendszeresen ide is jönni, és ugyanarról mindig beszámolni! És ígérem, ha +-at tesztelek, Ti lesztek az elsők, akik megtudjátok!!!

KépKép
titi_27
 
 


Koda

Nem lehet könnyű ilyen környezetbe menni a vizsgálatokra. Nagyon sajnálom, hogy így állnak hozzád az ottani orvosok. Próbálj meg nem foglalkozni vele, mert nincs értelme felhúzni magad ilyen primitív embereken. Különben is szabad orvosválasztás van vagy nem?Semmi közük hozzá, hogy kihez jársz magán úton. Én a te helyedben legalább olyan hangnemben tárgyalnék velük ahogy ők veled, ha már mégis muszáj oda menni.
A választott dokid tényleg nagyon alapos, hidd el neki amit mond. Nincs semmi baj veletek és főleg a babával. Minden rossz adat a te lelkiállapotod miatt alakul ki. Fő a nyugalom és ne hagyd magad kiborítani. Jó kezekben vagy és ez a lényeg.
Fel a fejjel és élvezd a hátralévő időt. Próbálj sokat pihenni, mert Marci nem fog kímélni akkor sem ha meglesz a kistesó. Nem elkeserítésként mondom de nem leszel kevésbé fáradt ha már pocakon kívül lesz a kicsi mint most.
Még mindig nagyon csini vagy, igazán formás pocakkal. :)

Anubias
Nagyon izgulok mi lesz a vége ennek a ciklusnak. Én személy szerint dupla csíkot gondolok és remélem igazam lesz. Ugye rögtön tudatod velünk is mi a helyzet, ha hétvégén tesztelsz?
Mennek a drukkok továbbra is. :)

Sziszi
Tényleg nagyon egyformák a kicsik kíváncsi vagyok mi lesz a 16 hós kép összehasonlításakor.

Juci
Ezen az oldalon biztos találsz valami használhatót remélem:/www.hordozokendo.lap.hu/

Mi holnap délelőtt megyünk Áronnal a neurológushoz kíváncsi vagyok mi lesz. Egyedül megyek a két gyerekkel, mert a férjem temetésre megy.Az anyósom anyjának a testvérét temetik.
Nem tudom mi lehet most, de annyi tragédia van a mi családunkban hogy nem is hiszem el. Anya legidősebb nővére kórházban fekszik fél oldala lebénulva 2 agyvérzésen túl kb 2 hete. A legfiatalabb bátyja tegnap halt meg. Nem tudom mi jön még mert ugye 3-ig nem áll meg a dolog, remélem nem nekem lesz igazam.
Biztos ez a bolond időjárás is közrejátszik.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Drága barátnőim!

Az a helyzet,hogy szeptemberben lesz egy kisbabám. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter

Nagyon gratulálok neked!
Ennél jobb hírre nem is nézhettem be.
Nagyon sok örömöt és problémamentes babavárást kívánok!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Gratulalok Eszter,annyira orulok.Kivanom,hogy boldog,egeszseges terhesseged legyen!!!
momo35
 
 


Sziasztok!

Eszter: teljes szívből gratulálok, ez tényleg nagyon jó hír!

KicsiJuci: nincs mit. :wink:
Remélem megtudod tanulni ezek alapján, de, ha nem vannak ingyenes tanfolyamok is. Ha szeretnéd megírom.

Majd később még benézek, puszi.
sziszike1000
 
 


Sziasztok lányok!

Na, mit szóltok, lassan minden régi topikosunknak kiteljesedik az élete, mármint beteljesül az álma. Már csak Virág és én hiányzunk.

Tényleg, Virág, már biztosan hazaértetek, miért nem jelentkezel?! Gyere és mesélj!!!

Bufo, ha túl vagytok a neurológián, mesélj róla, kíváncsian várom, mit mondanak. Tyűha, együtt mentek hármasban?! Biztos nem könnyű, és biztosan igazad van... Kodának sem lesz könnyebb, ha megszületik a pirucka. Két gyerekkel valóban nem lehet egyszerű, főleg két rosszcsont fiúcskával. :)

Sziszi, ezek a képek eszméletlenek! Hogy ennyire hasonlítsanak egymásra a gyerekek!!! :) Félelmetes!

Jucikám, meg tudod már kötni azt a kendőt?!

Hát, rólam egyelőre beszélni sem érdemes... nem értem... az LH teszt tegnapelőtt még nem mutatott semmit, és a hőm viszont mára leesett. Természetesen, eddig nem voltunk együtt a férjemmel, úgyhogy ma kell valamit alkotnunk. De valahogy nagyon negatív vagyok, nem hiszem, hogy sikerülne ez a hónap is. Látjátok, Eszternek is akkor sikerült, mikor nem foglalkozott vele. Talán nekem is ezt kellene tennem. Letojni magasról a hőmet.

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Hali!

Megprobalok irni par sort,bar mar kelnie kell mindjart.

Koda!

Eleg furak ez a doki,es ez enyhe kifejezes.Te tovabbra is csak magatokra koncentralj,a barcikai dokid tenyleg lelkiismeretes,jo dokinak tunik.


Bufo!

Varom.hogy mit mondtak a neurologian.

SZiszike!

Hat tenyleg nagyon hasonlitanak egymasra a lurkok,marmint a picikori kepeik.

Titi!

Most te fogsz kovetkezni meglatod!!!!!

AMirol kerdeztel...EN itt jelenleg gyest vagy mit kapok,ami mindenkinek jar + a csaladi potlek,otthonrol semmit.AMugy erendendoen vendeglatoipari menedzser vagyok,de utana atnyergeltem es reflexologiaval,holisztikus gyogyitassal es taplalkozasi tanacsadassal foglalkozom+szemelyi edzoi vegzettsegem is van.Dehat most nem dolgozom.Nem is igen all szandekomban,vagyis masnak elmenni dolgozni,esetleg majd valami vallalkozas..meg nem tudjuk mi lenne jo.

Hazugyben...hetfon megyunk megnezni egy referencia hazat...a szimpatikus kivitelezonek megmondtam,hogy szeretnem en neki adni a munkat,de draganak talalom...azt mondta,hogy megegyezhetunk..hat majd elvalik.Jo lenne mar leszerzodni...es akkor belelendulni a dolgokba.Olyan jo hosszu kis listam van hogy mit is kell csinalni,csak Mishal engedje.

Itt nalunk 3. napja nincs lift,egyedul cipelni nem tudom.De rendesek a liftet javito sracok,segitenek felcipelni.
Nalatok hogy aludtak a bebik??Nem tudom mi volt,de megitn 3 orankent ebredt enni,megint odalyukadok ki,hogy nem eleg neki az esti tejcsi.Ma odaadom mind a ket mellem.Bar eleg jokedvuen ebredt,ami nala szokatlan,vigyorgott ezerrel.

Lanyok,ha valaki jatekokat szeretne venni akkor menjetek a budai SKalaba,kiarusitas miatt learazas van,es nagyon jok vannak.Ruhak,stb is mivel atalakitjak,en vettem egy jo teli hosszabb dzsekit magamnak.Mishal amugy nem igazan kedveli a jatekait,egyedul a forgo libait nezegeti egy ideig,de igazabol az emberi arcokban szeret gyonyorkodni.

Na,ennyi.

ANubias!!

Megegyszer gratulaok...amikor olvastam,szhinte ujra ateltem azt amikor en megtudtam hogy babat varok.Termeszetesen johettek Titivel,megbeszeljuk hogy mikor.

Na,megyek etetni.Es meg fozni is kellene valamit.Olyan edi votl Mishal,hagyta hogy kimossak,teregessek,agynemut huzzak es meg ki is porszivoztam.Ez oriasi haladas szamomra!! :lol:

Puszi mindenkinek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Na túlvagyunk a neurológuson. Nem is volt vészes Dávid jól viselkedett szépen tologatta a kirakott autókat.
Áron eleinte jól tűrte a vizsgálgatást aztán jól bepipult és egészen addig ordított amíg az épületből kiértünk.
A diagnózis izomtónus eloszlási zavar fokozottan a végtagokban enyhe hipotónia(gyengeség) a törzsizomzatban.Dévény féle torna és 2 hónap múlva kontroll. Majdnem ua mint Dávidnál.
Röviden ennyi . Nem ért nagy meglepetés kb erre számolam én is, most már csak az a kérdés milyen gyorsan reagál a tornára és mennyi idig kell.

Momo
Milyen rendesek a liftesek, hogy segítenek.
A soraidból úgy tűnik mintha kicsit nyugodtabb lennél. ha így van ennek örülök.
A kiviteező miatt sok szerencsét.

Titi
Hajrá csak ügyesen ma este. Érezzétek jól magatokat! :lol: :wink:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo, ezek szerint erre számítottál... de azért ez jó. Mármint hogy nem ért meglepetés. Reméljük, hogy gyorsan fog reagálni a kis drága a gyógytornára!

Momo, reméljük, sikerül megegyezned a kivitelezővel. Csak légy kemény és határozott!!!

Jézusom, hanyadikon laktok? Remélem nem magasan. Mert hogy cipekedni kelljen... azért rendesek a szerelők, hogy segítenek a babakocsi cipekedésben.

Eszter, remélem, ezt is olvasod... Momo azt írta, hogy természetesen meglátogathatjuk!!! :) Viszont most már azt kérem, várjuk meg, amíg én is babás leszek, mert a lelkecském most eléggé ki van!

Juci, Bufo, olyan jó, hogy láttalak benneteket a talin, de azért remélem, eljutok hozzátok az igazi látogatóba, mert ugyebár már régóta tervezzük. Nem felejtettem el, csak most erőt gyűjtök. Lehet, hogy hosszabb időbe fog telni, de sebaj, ami késik, nem múlik!

Képzeljétek, megcsináltam az LH tesztet, és tök negatív! A hőm akkor tréfálódik! Nekem mindig ilyen alacsonyan van pé-em! Vagyis előtte. Egyszerűen nem értem. Na, majd később kiderül. Minden esetre igyekszem a párom győzködni az együttlétről. Szörnyű, hogy győzködni kelljen.

Ráadásul maj' szétrobban a fejem! Holnap reggel pedig utazunk apukámékhoz, úgyhogy nem leszek egész hétvégén. :(

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Engedd el magad egy kicsit és ne görcsösen akard az együttléteket. mert az sem jó ám. Ha sikerül együtt lenni az azért legyen mert akarjátok és nem azért mert kell. Tudom nem könnyű amikor ennyire vágysz arra, hogy baba legyen a pocakodban. Egy kicsit lazíts. Lehet, hogy a párod is érzi rajtad ezt a feszültséget és azért viselkedik így.
Minden esetre kívánom, hogy ssikerüljön elcsábítanod.
Jó utat a hétvégére!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok!ma értünk haza hajnalba!este visszaolvasok és irok!most csak egy gyors helyzet jelentés volt!
ha jol látom eszti babád lesz?gratulálok!nagyon örülök neki:)
puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok lányok!!!

Most értünk haza az apukáméktól. Húúú, nagyon-nagyon fáradtak vagyunk, rohanás volt az egész, visszafelé beugrottunk Miskolcra is, de fantasztikusan sikerült az út. Nagyon szuper időnk volt, úgyhogy nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült elutazni, és a párom is volt velem végre, ez dupla boldogság!

Virááááááááááág!!! Jaj, de örülök, hogy jelentkeztél!!! :) Végre, hogy itt vagy!!! Már kezdtünk hiányolni!!!

Ma is igyekszem LH tesztet csinálni, hátha mutat már valamit. A hőm alapján szerintem mostanában lesz pé, ami nagyon jónak tűnik. Talán meg lesz a 14. napon. Igyekszem akciót is produkálni mellé!

Na, jöjjön a görbém...

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Virág!

De jó,hogy jelentkeztél.Nekem tényleg aktuálissá vált az ajándékod,nem véletlenül könnyeztem meg. :D

Titi!

Természetesen megvárlak,és úgy megyünk Momohoz.Bízom benne,hogy a jövő hónapban már mehetünk is. :wink: :D

Mégegyszer mindenkinek köszi a gratulációkat,jövök ám,csak most otthon elment a net,itt meg itt a főnök,de fogok írni ide is,nem csak a másik topicban.Várom a tavaszt és a Margit -szigeti találkozót. :D

Kép

Kép
anubias
 
 


Virág!!!
Mi is hiányolunk ám!!!! Tessék hozzánk is benézni!!!
Úúúúúgy hiányoztál!!!

Puszi.

meri
 
 


Lányok, igyekszem holnap bővebben jönni, végre szabin leszek egy napot. Ma egyszerűen nem jutottam gép közelbe, csak reggel. Ígérem, holnap mindent pótolok!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok lányok!

Na, végre, hogy ide tudok ülni hosszabb időre is. Ma szabin vagyok, délig sikerült aludnom! Aztán a karácsonyfát szedtük le a húgommal, aki most itt van nálunk holnapig.

Hát, nálam a helyzet változatlan, és eléggé gyatra. Az LH teszt tök negatívat mutat még mindig. Nem értem! Már négyet csináltam meg, és eddig ami a második csíkot egyáltalán megjelenítette, az a 8. napon született.
Mivel én nem érzem, így eddig csak a hőmre tudtam alapozni, ami szerint viszont kicsit később szerintem a napokban volt pé-em.

A másik topikban épp beszéltük is, hogy korai volt ez a 10. nap... ha beteszem a - LH tesztet, akkor a fertility ki is veszi a pé-t jelző vonalat. De akkor viszont nem értem. Nem lett volna még?! Akkor az LH teszt a 8. napon miért mutatta a halvány második csíkot? Most már sokkal halványabb, mint akkor volt, szinte láthatatlan. Na, még holnap megcsinálom az utolsót, és ha az is negatív lesz, akkor letojom az egészet, mert végképp nem értem a szervezetem, vagyis az összefüggéseket.

Szóval, lányok, azt hiszem, hagyom a csudába ezt a hónapot, mert szerintem már rég túl vagyok a pé-en. Talán a barnázgatás volt a jele. Ja, azt lehet, hogy nem is írtam, hogy a 10. nap környékén barnázgattam...

Képzeljétek, a másik topikban írta egy fórumtársunk, hogy egy doktornő szerint azért nem jött még a baba, mert ott várja a tündérlétrán, hogy mikor jöhet... na jó, nem szó szerint így fogalmazta, de egyszerűen olyan mesebeli, csodálatos, és mégis úgy hiszem, igaz.

Valóban hiszem én is, hogy odafent el van rendelve mindent, mi a fejünk tetejére állhatunk is, akkor sem úgy fog alakulni minden, ahogyan azt mi szeretnénk.

Tudjátok, én szinte 100%-osan biztos vagyok benne, hogy következő ciklusban leszek várandós. Most nem is hiszek benne.
Hisz ha most rendesen meg fog jönni, akkor napra pontosan úgy lennék kiírva a babával, mint 2006-ban voltam. Ha az a ciklus nem fog összejönni, akkor fogok összetörni. De most még nem! Még abban bízom!

Érdekes, hogy napról napra változik a hozzáállásom. Ma kicsit jobban vagyok, de tegnap, hogy kimaradt a vasárnapi akció, annyira letört voltam! Tudom, hogy szex nélkül nincs baba, és nagyon-nagyon akarom a kis drágát!

Szóval a tervem az, hogy amint elmúlik a mensi, rögtön LH teszt, PG53 minden nap a hőmérő mellé. Biztos nem lesz olcsó mulatság az LH teszt, de ezt még bevetem. Akkor biztosan egyértelmű lesz a pé, és akkor leszek határozottabb apával.

Jucikám, hallod? Újra elővettem a PG53-at, és azt is használom minden nap!!! Köszönöm Neked!!!

Lányok, olyan jó, hogy vagytok neke, igaz, már ritkábban kommunikálunk, mégis Ti adtok nekem erőt, hitet, bátorítást. Ha Ti nem lennétek, én már rég feladtam volna!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem jöttem az elmúlt napokban. Sajnos nem volt rá egy percnyi időm sem. A férjem szombaton elment sielni és csak ma estére jön haza. Totál egyedül voltam a két gyerekkel ami eléggé sok feladat ennyi napon át. Estére csak behullottam az ágyba.
Hétvégén főzés és stb... Sok helyre rohangálás hétfőn, az oviba beszerzendő dolgokért. Ma délelőtt ott voltunk és még ott is ebédelt csak úgy tudtunk hazajönni. Még nem járhatunk, mert csak hétvégén tölti be a 3-at, majd utánna maradhat ott egész napra. Ismerkedünk kicsit a gyerekekkel, hogy szívesen maradjon ott ha már lehet.
Délután jött a gyógytornász Áronhoz az első kezelésre. Természetesen ő is végigüvöltötte az egészet, most pedig kinyúlva alszik. Dávid nem tűrte valami jól , hogy maszírozzák a kistesót. Azt hitte Eszter bántja és odament meghúzta a haját meg rálépett a térdére. Valahogy le kell majd kötni később vagy elvinni itthonról, mert nem szeretném ha ilyet csinálna.
Most csönd van a nagyobb tv-t néz a kicsi alszik így sikerült ide jutnom.
Pénteken délután gyerekzsúr lesz nálunk. Dávid szülinapját tartjuk. Még arra nem is készültem semmivel., így nem fogok unatkozni továbbra sem.

Titi
De jó, hogy pihizel egy kicsit rád fér.
Örömmel olvastam, hogy sikerült együttlenni a pároddal. Remélhetőleg most már sűrűbben is össze fog jönni. :D
Sajna és nem tudok mit mondani az Lh tesz pontosságáról, mert én egyszer sem próbáltam. Ha mindenképpen nézni akarod akkor tényleg ott a pg 53. Ha jól emlékszem azt használtad múltkor is bízzunk benne most is jót mutat majd.
Tetszik ez a tündérlétrás kifejezés. Kívánom, hogy minnél hamarabb másszon le ott egy kis élet hozzád.
Próbálj most egy kicsit lazítani megnyugodni. A sikert titka lehet, hogy a nyugalom.

Megyek mert ki kell terítenem a ruhát.
Puszi mindenkinek!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Szep jo reggelt lanyok! :lol:


Titikem!

Olyan jo,hogy most ilyen pozitiv vagy,csak igy tovabb.Kitartas..ossze fog jonni hamarosan meglatod :!: :!: :!:
Tudom az en esetem mas,minekunk nem a probalkozas tartott sokaig...nekem 11 evembe tellett meggyozni a ferjemet,hogy legyen babank...es sokszor mar azon a ponton voltam hogy feladom es elvalok..plane amikor 7 eve kategorikusan kijelentette,hogy o soha nem akar gyereket...de nem adtam fel...es nem is hagytam el mert szerettem es a vegen gyozott a szeretet. :lol:
AZ a pindurka meg tenyleg tudja,hog ymikor kell hozzatok szuletnie,hidd el...ebben hiszek,hogy szamunkra ki van jelolve,hogy ki erkezik hozzank ..o mar tudja..ott ucsorog..en mindig elkepzeltem,hogy egy nagy bodros feher felho szelen logatja a labat es var hog yjohessen.


Bufo!

Meglatod,ha mar egesz nap oviban lesz akkor nyugisabb lesz a napod,bar neked Aron eleg nyugis baba,nem?A gyogytornasz ingyen jon vagy kulon fizeted??Milyen gyakorlatok vannak??En csak a csipojet tornaztatom + a karjat ideoda,filozok is,hogy elviszem ujra ultrahangra,hogy lassam mennyit fejlodott a csipoje.Mert ez a terpeszpelenka dolog nem a legjobb.Mar rendeltem 68as meretben is...de mar anelkul is szepen terpeszti a labat.Bar olvastam,hogy a hurkaknak a combikon egyformanak kellene lenniuk,hat nekunk nem azok :cry: Az egyiken nincs is hurka,a masikon egy pici.AZert jo lenne le tudni ezt,gondolom 4 honapos kor utan mar nagyon nem hordanak terpeszpelenkat.
Ja,azt hiszem te kerdezted,a 4.en lakunk.

Kepzeljetek,Mishal magatol elaludt a kisagyban.Reggel edzettem(berelek egy elliptikus trainert es megprobalok minden reggel szoptatas utan fel orat edzeni,odahuzom a kisagyahoz igy lat),aztan zuhanyoztam es folyamatosan dumaltam neki a furdobol,hogy mindjart jon ANya,csak feloltozik es megyunk setalni...erre kijovok total feloltozve es szundit a dragam. :lol: Olyan boldog vagyok masaallah.
tegnap meg fel 8kor bealudt a cicin(furdes elmaradt) es 4kor szoptattam emg csak,aztan fel 8ig ujra aludt.EL se hiszem..pedig tegnap csak 5x szopott es 300gmal kevesebbet evett a kelletenel.Es vegre vigyorogva ebred,mikor odamegyek hozza annyira edes ahogy ezerrel vigyorog ram.
Mikrol marad le az apja. :cry:

Kis onzo modon csak magamrol irok....megneztuk a ref. hazat,nagyon szepen van megcsinalva..mar csak az ossszegen kellene egyezkedni,o eddig 5%ot engedett el.

Hugom talalt egy sorhazat berlesre..penteken megyunk megnezni,hugom szerint szuper,van nagy terasza es egy kis kertje is,es ket szintes.Ott nyugodtan cseperedhetne Mishal mig el nem keszulne a hazikonk,lenne tere,sajat szobaja es nekem is konnyebb lenne mert anyukam es hugom is a keruletben laknak.A koltozestol kicsit felek...hogy fogom lebonyolitan Mishallal. :roll:

Virag!!
Merre vagy???Remelem tavasszal tenyleg talalkozun.k. Es pocakosan jossz!!! :lol:

Es a tobbiek...One,Agi,Rimar...jo,Jucival tudom mi van,beszeltem vele. :lol:

Millio puszi mindenkinek!!!!
momo35
 
 


Sziasztooooooooook!!!

Merre jár mindenki?!

Momo, jaj, de jó hallani, hogy milyen kiegyensúlyozott vagy. Remélem, ez a valóságban is így van, és tényleg több időd jut magadra. Hát igen, már lassan 3 hónapos lesz a csöppség!

Kicsit féltem tőle, nehogy magad alá csússz, Eszterrel beszéltük is a talin, hogy elkelne Neked egy kicsit több segítség, akár tőlünk is... csak ne volna ez a sok munka, és lenne egy kicsivel hosszabb egy nap, akkor tutira tudtunk volna segíteni. Így meg csak a szánk jár.

Örülök, hogy tudsz egy kicsit edzeni, ezt mindig is irigyeltem benned. Én olyan lusta vagyok! Bár lehet, hogy csak eljárni vagyok lusta. Ha otthon lenne valami gépem, talán rá is állnék. Honnan bérelted? Ez az elliptikus gép nagyon jó, apósomnak is van, volt, hogy át is mentem használni, de az is olyan macerás, átmenni, átöltözni, lezuhanyozni, aztán eldumáltunk még vagy fél órát, és azt láttam, hogy már 9 óra van. Szóval ha nem volna olyan horror az ára, én is bérelnék.

Na, és ez a lehetőség nagyon jónak hangzik, mármint hogy tudnál bérelni! Csak gondolom, az sem olcsó mulatság!

Szegénykém, néha úgy eszembe jutsz, milyen is lehet Neked a férjed nélkül, és milyen lesz majd Mishalnak az apja nélkül. Nem tudom, hogy fog alakulni az életed, biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz lesz így. Ez a kétlaki élet a férjednek... és nem tud gyakrabban hazalátogatni? Te nem tervezel majd kimenni hozzá? Egyáltalán Momo, hogy tervezed a jövőt? Tudom, ezek elég bensőséges kérdések, csak annyit gondolok Rád, valahogy igyekszem átérezni a helyzetet, de nem megy. Én biztosan képtelen volnék erre a szituációra!

Bufo, elképzeltem magam előtt Dávidkát, ahogy a gyógytornász haját cibálja! :) Hogy óvja a kisöccsét! Ez most így viccesnek is hangozhat, de gondolom, ott akkor nem igazán volt az számodra. Talán tényleg valahogyan le kellene kötni addig Dávidkát. Vagy elvinni otthonról. Hallod, Neked sem egyszerű Bufo! Még jó, hogy ilyen türelmed van. Akárcsak Kodának! Biztosan nem egyszerű kisfiúk édesanyjának lenni. (Na, azért elfogadnám azt is, csak jöjjön!)

Lányok, nekem a hőm ma mélyrepülésbe kezdett, úgyhogy lassan kezdem azt hinni, még csak most jön a pé-em. Kicsit hihetőbb lenne így a 15. napon. Majd meglátjuk. Ma mindenesetre még veszek egy doboz LH tesztet, és minden nap megcsinálom.

Na, megyek dolgozni, a tegnapi szabi miatt van mit csinálnom, és ráadásul holnap sem jövök! Annyit megmaradt szabim van tavalyról, hogy lazítok!

Puszilok mindenkit!!! Annyit gondolok Rátok lányok!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok lányok! :)
Nem adtam fel az újévi fogadalmam, jövök ám! :lol:

Kicsit szaladgálós napjaim voltak, aztán halmozódtak a háztartási teendők is.
Még mindig járkálunk a bíróságra, ügyvédhez "édesdrága" szomszédunk miatt, remélem azért meglesz az eredménye.
Az ügyvédünk biztat, szerinte nyerni fogunk. :lol: :lol:

A legújabb, hogy visszavágásul kártérítést fogunk követelni (egy évvel csúszott miatta a házunk bővítése, lemaradtunk a hitel után járó adókedvezményről, stb) + mi is beadtunk most egy keresetet, szintén kártérítést követelve, ugyanis reggeltől késő estig füstöl mint egy gyárkémény és az összes füst az udvaron gomolyog, elönti a lakást is, szellőztetni nem tudok, Bálint nem tud játszani az udvaron, persze idebenn is eléggé füstös a levegő (nyílászárókat ugye nem tudtuk kicserélni...)

...úgyhogy ilyenek vannak mostanában.
De most már nem hagyjuk abba. Ő kezdte el, mi pedig befejezzük. :lol:
Remélem méltón. És sikeresen.

Csak hogy lássátok milyen füstölés folyik:
Kép


---------------------
Barnikám ma kapta meg a harmadik oltását, szegénykém úgy félt a rendelőben, gondolom ismerős volt a hely... :(
Oltásnál nem sírt, de nagyon meg volt szeppenve.
6600 gr és 65 cm.
Kép
SZIASZTOK NÉNIK :lol: :lol:

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


........FOLYT.


Juci!
Milyen aranyos volt tőled, hogy a régi írásaimra is válaszoltál! :)
Nem tudom, hogy a csapat összehozásából lesz-e valami (a fent említett okok miatt nem nagyon volt időm ezen agyalni), meg a keresztelőt is össze kellene hoznunk Barninak....
hát talán később jobban tudok majd rá koncentrálni.

Helyette inkább színházba megyünk :lol:
30-án is megyünk, a Potyautas c. darabot nézzük meg Gyöngyösön.

Ami a "tagságot" illeti, hát gyakran élnek a népszerűség csalogató eszközével, egy-két népszerű arc és máris többen járnak az adott színházba :)
Gondolom erről is szó van Illés esetében is?? :)

Zsuzsa!
Meglátod, ha megkezdődik majd az ovi, és már belerázódtok a kezdeti nehézség után, sokkal jobb lesz, nem kell kettészakadnod, egyszerűbben tudsz majd haladni a dolgaiddal, én is ilyenkor csinálok mindent. Ovi után már megoszlik a figyelem. :lol:

Titi!
Kíváncsi leszek az LH tesztre, sikerül-e majd vele a "kalkuláció" :wink:

Momo!
Igaza van Titinek, tényleg kiegyensúlyozottabbnak tűnsz, meglátod a kis Mishal is meghálálja majd és ő is nyugodtabbá válik :)
Gépbérlés...hm, milyen jó ötlet. És jótékony.

Valami mozgás nekem is jót tenne, már nagyon várom, hogy kerékpárra ülhessek és hosszabb távra is mehessünk tekerni.

mennem is kell,
további szép napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: