Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

remélem, a diétát még gyűritek. Andi, nem kaptál kedvet a folytatáshoz?
Mindjárt megyek piacra megvenni a tatárhoz a cuccost.

Edith, nem rossz ötlet zakuszkát csinálni a babónak, de nekem nincs itthon hozzávalóm. Én nem voltam olyan nagyon előrelátó mint te, és nem fagyasztottam le semmi ilyesmit. Bár a piacon szétnézek, végülis paprika, paradicsom, hagyma, alma van ott...
Ezek szerint te meghámozod a paprikát?

Márti, Samu valóban tiszta apja. Őt nem tudná letagadni, engem könnyebben :) Egy ismerősünk jegyezte meg a nyáron, hogy "látom, Balázs már készített magáról biztonsági másolatot. Te mikor fogsz?" :)
Egyébként tetszik Rolandnak a "kiképzés"? Az eddigiek alapján mik a benyomások? Most eltekintve az izomláztól...
A hisztikorszak azért nem semmi lesz.

Barbi, tök jól nyomjátok: tornáztok is. Hova mentetek?

Julcsi, hogy vagytok?

No, lépek, Samu magára csukta a szobaajtót, és ez nem tetszik neki...
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Andi!

Nekünk van ilyen babánk, nyugodtan megveheted, nem szöszöl a haja, puha anyagból van, nyugodtan rághatják.
Szerintem evés előtt kb. 1 órával próbálkozz Marcinál a rágással. Ha öklendezik, akkor nem lesz mit kihányni. Ezért kell a gyógyszert is evés előtt adni. Ha pici kajadarabokat adnál úgy, hogy Ő felcsipkedi, akkor sem nyerő? A buláta felragadhat a szájpadlásra, nyelvre, hányhatott attól is.

Julcsi!

Basszus! Jobbulást a csajoknak! Szerintem a szörtyögés indulhat a torok miatti váladékból és az orrból is. Szerintem köptető kellene, akkor felköhögik.

Zsu!

Az elhúzódó nátha oka lehet a szűk orrjáratokban bennmaradó vissza-visszatérő vírus. Épp most olvastam a babapatikában erről. Nálunk is elhúzódik, de kap még egy hetet, ha nem javul, akkor Cegléden átmosatom. Nem vészes, egyik orrlyukon be a sósvizet, másikon leszívják. Pár percig tart, inkább a lefogás miatt sírnak. Ez a legvégső eset, de nem hiszem, hogy rosszabb, mint az 1 hónapig tartó taknyi.

Én a tegnapi vacsira jégsalit vettem a lidl-be, aprítógépben összevágtam, rá sót és olivaolajat öntöttem, nagyon finom és laktató volt. A sima salátát meg sem bírom enni, nekem túl keserű. Egyébként kisvárosi szinten zöldség téren a Lidl a legolcsóbb és legjobb minőségű.

Ma megy ki a párom Olaszba, nem akar vinni, csak zöldségeket. Én azért csinálok neki párolt csirkemellet, éhen nem lehet vezetni 700 km-t.

Mindjárt jönnek bekötni az új mosógépemet, a régi kilehelte a lelkét. Azaz 25.000 Ft-ot nem szántunk a javításra.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Ó Évi, azért nem vagyunk annyira toppon. Az Ádámot vittem maszírozásra, csak úgy hívom torna.
Bár tegnap valamicskét én is mozogtam, maratonit sétáltunk az Anikóval. Dombon föl-le, majd' kiköptem a tüdőmet a százkilós babakocsit tologatva. Ja, és futás is volt benne, az Ádám elhagyta a cipőjét és futottam vissza érte. :lol: :lol: :lol:

Andi drága, sajnos nem tudok hozzászólni a babához. Talán a csajos anyák.

Julcsi, hogy vannak a csemeték? Láz? Remélem az éjszakátok láztalanul, nyugodtan telt. (bár, ha este későn is ilyen lázasak voltak, ez nem valószínű. Sajnos.)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 

 
 

Évi, nem voltam én babazakuszka-előrelátó :D , csak az ősszel annyi paprikát kaptam a sógoromtól, hoyg nem volt mit csináljak vele. Ezért megsütöttem, lehámoztam és úgy fagyasztottam le, bár fogalmam sem volt, mire használom majd fel. :roll: Tegnap jött be a zakuszka-ötlet, tőled! :)

A nagyok zakuszkájának nem hámoztuk meg a paprikát, de először kicsit megpároltuk, és a paradicsomdarálón áttdaráltuk. Így a húsa és a leve ment egyhelyre, a héja meg külön. Sokkal jobb így. A paprika héjától én mindig rosszul lettem és hánytam. (Bocs' :oops: )
Szerintem is vehetsz friss zöldségeket, ha van kedved. Én úgy terveztem, hoyg 1 kg hagyma, 1 olyan adag paprika (kb fél kiló), 1 kiló alma, és 1 dl olaj. Meg pici só és babérlevél.

kriszta az imént tízóraizott: avokádós almát tejpéppel. Bevágta, sőt, még-íze volt. :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Csajszikáim éjjel nem keltek egyszer se, a kúptól úgy kidőltek, hogy csak na. Most is kicsit melegebbek, mint kéne, de ez még nem vészes. Jó lenne, ha ma már nem lennének lázasak...

Andi,a babát nyugodtan vedd meg. Livi régebben csak azzal volt hajlandó elaludni, most a Dorka szokta éjszakára elkérni. A haja és a fején lévő (a képen nem látható) felakasztó "zsinór" a legjobb rágóka. Legalábbis nálunk már keményre szopogatták. Szóval bababiztos.

Edit, elgondolkodtam az átmosáson. Majd megkérdezem a dokit. Mert úgy érzem, hogy vannak beszáradt trutyik a gyerekekben és nem jön ki. Stodalt adok nekik, ill. most pár napja megint nem, mert 3 napos kúrát írtak rá.
Tudtok esetleg más bio köptetőt? Tehát ami vény nélküli? És nem a lándzsás utifűből készült?

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Évi, Edith!
Épp a multkor a Tescoban vásároltam, van ott egy polc, ahol biocuccokat lehet kapni, ott láttam kis üvegben zakuszkát. Pont ti jutottatok eszembe, hogy ti ezt készítitek. Majdnem vettem is egy üveggel, hogy megkóstoljuk, aztán mégsem. De lehet egyszer kipróbálom. :)

Diétához sajna nem jött meg a kedvem, az a bizonyos nélkülözhetetlen a csoki számomra, amivel egyik fogyókúra sem egyeztethető össze. De hát én már csak így maradok. Lehet szülnöm kéne megint, aztán jól megtartani az utána levő súlyomat. :)

Edit!
Tök jó, hogy a párod is ilyen lelkes diéta ügyben. Nem semmi, hogy az útra is csak salit kért. De látom az anyai szíved megszánta. Az én párom meg ha fogyóba kezdene, elfogyna. Én meg meghízlalni nem bírom, asszem már nem is fog sikerülni. Ilyen alkat. Szívesen adnék neki kb. 10 kg-ot.
Én is hallottam erről az átmosatáson, ha attól megszűnne a nátha, akkor nem olyan gáz. És tényleg azt hallani róla, hogy inkább a lefogás zavarja benne a gyerkőcöket. Annyit simán megér. Azért remélem nem kerül rá sor, és Virág baba meggyógyul egy hét alatt.
Köszi a babás infót, akkor meg is van a szülinapi ajándék Flóra babának. Nekem tetszik, remélem neki is fog.
Az a fura Marci hányásában, hogy pl. néha adok neki Túró Rudit :oops: , kis darabokba a szájacskájukba, ha látnátok, hogy tátogatnak érte. Ez csak amolyan nasi kaja után, vagy délután két hami között. Soha nem jutott még eszükbe nem megenni, vagy hányni tőle.

Barbi!
Látom akkor nem csak mi vagyunk ilyen notórius cipőelhagyók.

A cipőről jut eszembe.
Vasárnap vettem a gyerekeknek cipőt. Magas szárú, bőr, nem rossz minőség. 18-as méretűt vettem, a talpukhoz mérve még nagynak is kéne lenni. Igaz, ők nem voltak ott, hogy rájuk próbáljam (nagy hiba volt), és Marcira nem tudom ráadni. Egyszerűen nem megy bele a lába. Flórára nagy erőfeszítések árán sikerül. Pedig látszólag egyforma a lábfejük, Marciét sem látom magasabbnak. Amúgy meg elég jól kinyitható, azt hittem nem lesz gond vele. Csak a babakocsiban van rajtuk, amikor sétálunk, a megfázás ellen, álláshoz-lépegetéshez nem adom soha rájuk, és most azért eléggé bosszant, hogy kidobhatom a nem éppen olcsó cipőcskét. Valszeg én voltam a béna, ezt is csak a példa kedvéért írtam le nektek, nehogy valaki így járjon.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Ja, még valami a cipő témához.
Van egy oldal, amiről nagyon jókat hallottam. Mármint nem a honlapról, hanem az általuk árult cipőkről. Bp-en azt hiszem van boltjuk is. Cserélnek, ha nem lett jó, de amúgy meg jó kis mérettáblázatuk van. Még nem vettem náluk cipőt, azt majd a járásra tartogatom, így nem személyes a tapasztalat, de állítólag nagyon jó minőség.
http://www.bebicipo.hu/

Julcsi!
Örülök a jó éjszakának a betegség ellenére, talán most már a gyógyulás útjára léptek a csajok.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Na megnéztem, nincs boltjuk Bp-en, mivel Szombathelyi a cég, csak furátszolgálatuk van oda. Na mindegy, azért lehet érdekel valakit. :oops:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Nem érzem erőltetésnek amit tegnap kipróbltunk :) Kata nagyon élvezte, hangosan nevetett közben:)

Azért gondolok egyébként allergiára, mert az öcsémnek is anno így kwezdősött hogy taknyos volt és állandóan köhögött, egyik betegségből a másikba esett. Ráadásul a Katának van az arcán vmi kiütés ami az istennek se múlik :(

Zsandi, nekünk azt mondta az ortopéd sebészünk, hogy a gyerekeknek legyen a lábukon cipő amikor még bizonytalanok. A túl síma (értsd, parketta, járólap) felület nem stimulálja a lábat. Mezitláb homokon, füvön kell járatni a gyereket.

Nálam Bence is, Kata is akkor kapott cipőt, amikor felálltak. Azóta cipőzünk.


Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Andi, bosszantó ez a cipőügy. Próbáld meg eladni valamelyik babaoldal adok-veszek rovata segítségével Marci túl kicsi cipőjét. Egyébként tényleg jónak tünnek a küldött linken szereplő cipők.
Én is épp múlt héten vettem Samunak cipőfélét, illetve ez inkább valami átmenet a mamusz és a cipő között. (Eddig csak mamuszai voltak, de abban ugye nem szívesen tettem le, ha álldogálni akart odakint)
megmutatom :)
Kép

Ez jó kis kínai cucc (bár manapság már minden az), és nagy előnye, hogy olcsóért volt (990 hufot fizettem). Ezt egyértelműen kocsicipőnek használom, itthon nem adom rá.
Ja, és rá a 20-as a jó méret, 18-19-es esélytelen volt. Még jó hogy vittem magammal a gyerköcöt.

Zsu, én itthon nem adok Samura cipőt, én sem hordok a lakásban semmit. Bár biztos igaza van a dokinak, de Samu tutira leszedné a lábáról. Ezzel is örökké matat, bár szerintem az a lüke szem-száj minta izgatja.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Évi!

Nagyon aranyos ez a cipő, lehet a következő beruházásom nekem is valami hasonló lesz, de semmi értelmeset nem találtam eddig, a bőrt is csak azért vettem, hogy végre valami rendes legyen a lábukon, amit elhagyni sem tudunk, meg meg sem fáznak.

Andi
Kép
zsandi
 
 


A gyerekeimet megszállta ma valami. Nincs nagy nyüglődés, szépen játszanak, most kb. 3/4-ed órája a szobájukban, zárt ajtóval, mivel kint felmostam, szellőztettem. Aludtak kb. másfél órát, én meg már minden cuccot kimostam, kiteregettem, rendet raktam, elmosogattam, stb. Igaz, kaja még nincs, nekik meg üveges lesz a mai menü, de azért így sem rossz. Azért el bírnám ezt viselni hosszútávon. Viszont a szobájuk meg úgy néz ki, mint ahol bomba robbant, mindent szétszedtek, ami mozdítható, még a kiságyról a baldahint is levarázsolták. De hát annyi baj legyen, végülis ez a dolguk. :wink:
Nemsokára ebéd, aztán séta. Utána remélhetőleg még kicsit szundiznak majd délután. (Elméletileg akkor fog készülni a mi kajánk.)

Andi
Kép
zsandi
 
 


Julcsi!

Prospan egy jó köptető, borostyánlevél száraz kivonata. 1 éves kor felett használható, de nem hiszem, hogy gond lenne a majdnem 1 éves gyereknél. Szerintem kérdezd meg dokinénit. Anno Barnusnak használt.

Hát megettem az ebédet, (reggelit nem), de nagyon kevés volt. Így megtoldtam még egy tojással, és egy kis jégsalátával. Én biztos 5 nap után ezt abbahagyom, áttérek Norbira, ez nekem annyira egyoldalú, hogy már most utálom a hozzávalókat.

Andi! Én már csak tavaszra veszek járócipőt (Siestát). Udvaron most úgysem álldogál, szerintem csak tavaszra fog, a lakásban pedig én soha nem adtam és nem is adok cipőt egyik gyermekemre sem. A látatlanban cipő vételt már én is megjártam, csak próbálva veszek. Sokszor nem birom jól kinyitni a cipőt bokában, így fel sem megy neki, hiába jó hosszra.

Csajok! Ti fűzős vagy tépőzárast vettetek vagy fogtok venni a babáknak?

A mosógépbekötők fa@án dolgoztak, valahol folyik a bekötés, áll a víz a mosókonyhában. Kettőre jönnek vissza. Ez az én formám!!!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Ma is zöldborsót kapott Virág, holnap cukkini-rizs-husi-sajt (Andi után, köszi a tippet).

Márti!

Nálatok is lopna Zsombi mindig Szoni kajájából? Én vettem bio natur kukoricapelyhet és kölesgolyót elterelő hadműveletnek, erre Barnus felfalja mindig.


Andi! Látod milyen jó gyerekeid vannak? Egy szavad nem lehet!

Virág a mosógépszerelőhöz is fel akart kéretzkedni (így írják), persze nem engedtem. Reggel pedig a piacon nyúkált mindenkihez, aki ránézett. Banya voltam, mert nem engedtem fogdosni a csajomat!


Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:én a Szoninak mindíg is a tépőzáras lábbelit szerettem jobban
1.a fűzőset simán lazán kifűzte mikor olyan volt
2. mire beköti az ember addigra a gyerek megőrül, ha épp nem egy egyhelyben ülős , nyugis baba!!!! :wink:

Zsandi:csuda izgi, hogy ILyENEK is tudnak lenni néha , nagyon furcsa igaz???!!!! :shock: Már lassan unatkozol!!!! :roll:

Évi:biztonsági másolat= ez nagyon jó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én sosem tudom, hogy melyik gyerek kire hasonlít, de a Samunál egyértelmű!!!! 8) :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit:Zsombi nem kunyizik a tesótól, merthogy a banyám már simán eteti, a kenyérből is adott neki, meg amit ehet a kiskrapek!!!!De 7végén legorombította apját, hogy a briósból ne adjon a tesókájának!!!!(ezt előtte én mondtam, hogy abból ne adjanak neki)!!!Úgyhogy vigyáz is rá!Kölesgolyót meg ,együtt eszik, ha a Zsombinak adok akkor királylány is kér és fordítva is igaz!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Tépőzár-fűző

Eleinte úgy gondoltam, hogy csakis tépőzár, mert az gyorsabb, aztán meg hogy fűző, mert az jobban tart, aztán a gyerekeim mindent megcáfoltak, mert nekik egyik sem pálya, ha le kell szedni. Szóval, passzolom a kérdést. Viszont tény, hogy a tépőzárasat előbb rájuk lehet adni.

Na, azért nagy jóságukban sem tétlenkednek ám :wink: :
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:szép kis rendet vágtak a manók!!!!!!! 8) Látom nem igazán bánták meg a dolgot!!!!Lesz ez még így se, ne aggódj! :wink:

Zsombinak megint rittyentettem kajcsit:fagyasztott répa-zöldbab-borsó megpárplva+fagyóból cékla+máj+krumpli=ízlett neki megint!!!!Hiába no dilis anya főztjét már jó,ha most megszokja!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Be kell vallanom, hogy bűnöztem az éjjel. :oops: Mentségemre legyen, ismét szörnyű éjszakánk volt. Óránként üvöltve ébredt, muszáj volt ennem egy kis boldogság csokit.
Ígérem, többet nem fordul elő. :wink:

Évi: nagyon cuki ez a cipő. Szerintem se kell addig nagyon drágát venni, amíg el nem kezdenek menni.

Edit: nektek milyenek az éjszakáitok mostanában?
Szandi mai ebédje: sárgarépa-fehérrépa-rizs-máj. nagyon ízlett neki, bevágott v. 220 ml-t.

Julcsi: remélem a lányok, már jobban vannak. Nekem a doki hideg párologtatást és éjszakára hűvös szobát ajánlott. Akkor aludt a legjobban, amikor egész éjjel kicsit nyitva volt az ablak.
Szandi már szinte teljesen jól van, de még szörcsög és az éjjel horkolt is. :shock:

Barbi: nagyon ügyes vagy, hogy nem ettél éjjel.

Andi: ma az én kiscsajom is egy angyal. Amióta áll, szinte nem is játszott. Ma viszont újra felfedezte az összes játékot.
Nagyon jó ez a kép! Annyira édesek, ahogy összedolgoznak.

Most volt itt a védőnő. Azt mondta 6 foga jön alul egyszerre, de még elég messze van az áttörés. :cry: :cry: Valószínűleg ezért kell minden éjjel ennyiszer üvöltve.

Szeretnék tanácsot kérni. Nem tudom eldönteni, hogy mikor mit adjak a Szandinak enni.
Reggel tápszer – délben főzelék – 3-kor eddig tápszer volt, de most próbálom kiváltani. De a tejpépet nem eszi meg. Adjak neki megint főzeléket? Vagy inkább gyümölcsöt és akkor, 6-kor főzelék? Az utolsó kaja mindig tápszer.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Én ma felhívtam a védőnőt tápi ügyben!Mert eddig a Beba Ha 2-est ette, de most már annyi mindent eszik, hogy nem tudom van-e értelme a HA-nak?????Szerintetek???Ő azt mondta, hogy a Ha nagyon jó, de áttérhetek a BEBA 1-re!!! :shock: Na ezt nem értettem!

Zsombi sem marad 2 fogú, most dobáltam fel, fülig ért a szája és tisztán látszott a felső 2 foga, még nem tört át, de látszik! :lol: Azért kakilt a drága mostanában olyan popsikicsípőset!!!! :shock:

Zsuzsi:én 2x nem adnék főzit, inkább a gyümölcsöt! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Andi, édes ez a kép, ahogy szétszednek mindent teljes egyetértésben! :lol:

Márti, a BEBA 1-es az nem hippoallergén, mint HA. Meg talán nem bifiduszos, ezt nem tudom. De a sima Bebát lehet kapni még a bevásárlóközpontban is.

Zsuzsi, én csináltam egy darabig azt is, hogy a délutáni kaja a gyümölcs előtt a délről megmarad kis főzelék tápszerrel keverve. Mert az Ádám is csak nagyon ritkán eszi meg a tejpépet. És mivel csak kicsi főzelék van benne, ezért nem olyan, mintha kétszer enné azt a nehezebb ételt.
6 fog? Szegénykém, így már érthető miért kel üvöltve. Csak ti tartsatok ki!
Nem csodálom, hogy éjjel bűnöztél, ilyen éjszaka után semmi kajával az ember felborul.
(nekem is fáj a fejem egész nap)

Feladom!
Éhezem!
Úgyhogy azt hiszem én ezt a fogyókúrát befejeztem, inkább áttérek a Norbi vagy Atkins, mindegy a lényege ugyan az mindkettőnek. Csak a szénhidrátokra kell figyelni és még Norbi túrórudit is ehetek éjjel.
És ezzel már egyszer sikerült.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Én is vacakul vagyok:émelygek , fáj a fejem(lehet hogy a Barbitól kaptam el :shock: ), tehát én sem bírom ezt az éhezést!Azt hiszem én is mást csinálok valami Norbisat.Most megyünk vásárolni , én is veszek túrórudit :wink: , van itthon vitalinea joghurt....tehát nem muszáj éhen pusztulnom.Feladom :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Hé csajok, nem ér! :) Ne adjátok fel!!!
Többiek? Zsuzsik és Edit(h)ek? Ugye ti még kitartotok?

Egyébként tényleg ajánlom a házipatikás diétát, aki szeretné, annak átküldöm a heti menüt - csak h lássa, miről is szól.
Mint mondottam, ez jóval kevésbé drasztikus, és 5 hét alatt 5 kg-t ígér sok finomsággal. Ennek az a lényege, h napi 1100-1200 kcal-t egyél hosszabb távon, de éhezés nélkül...

Barbi, a tornával jól megtréfáltál...

Márti, nekem a dokinénink azt mondta, h 1 éves koráig egye nyugodtan a HA-s tápit Samu.

Zsuzsi, borzasztó lehetett az éjszaka, de ha tényleg 6 fog van úton, akkor legalább tudod az okát...

Andi, zseniális a pakolós fotó! Ilyenkor tök jó lehet nekik, h ketten vannak!
Üdv:
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Hát én már írtam, hogy péntekig csinálom, aztán vége! Ez nem kisgyermekes anyukának való. Kurva kevés kaja és ráadásul mindig ugyanaz. Az én fejem is fáj nagyon!

Megcsinálták az elcseszett bekötést a szerelők, megy a próbamosás!


Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Cipő: Itthon mindig, babakocsiban is, hisz már kiveszem őt is, sétálunk sokat. csúszásgátlós zokni itthon nem játszik, mert úgy veszi le mint a sitty. Az meg nekem nem hiányzik, hogy megint taknyoljon egy óriásit. No meg a lába miatt is. Szóval itthon mindig szandi, Kint bakkancs.
Szandi Siesta, vagy Melánia, 3 csatos.

Cipő, eleinte csak fűzős, sokkal jobban tart, és nem tudja levenni (a masnira kötni kell még egy bogot, és nem tudja kikötni) tépőzár Katának 2 mp. (Bencének is ennyi volt)


Évi ezek után én sem fogom elkezdeni:)

Én ma reggel Herbalife-ot ettem, ebédre csirkemelles salátát, uzsira egy zsírszegény joghurtot, vacsira megint Herbalife lesz.

Szombaton kaptam ugye a mérleget, azóta 3 kg minusz. Mondjuk iszom a Vízhajtó teát, és az elhízás ellenit is.
Egyik pisiltet, a mákik hasathajt :)

Évi, én max napi 1000 kalóriát engedtem meg magamnak, de legtöbbször csak 800 jön össze, mert reggelizni nemigen szoktam

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jaj Zsuzsi neked akartam még írni. Kata csak 4x eszik, reggel tápi, ebédre főzelék+husi, uzsira gyümölcs (tejpéppel, v. túróval) vacsi tápi.

Ha délelőtt esetleg éhes, joghurtot, vagy túrókrémet kap.

Vagy esetleg sütőtököt, azt nagyon szereti, és kicsit gyümölcs, kicsit zöldség :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Na, csajok sokáig bírtuk! Én fel is adom, meg nem is. módosítom a diétát és azt követem. Ez most nekem nem megy. Asszem már mindig is túlsúlyos fogok maradni. :? :cry: :cry: :cry: :cry:

Évi nekem átküldenéd azt a diétát. Márcsak kíváncsiságból is.

KépKép
kgiulia
 
 


Képek:
Kép 3 naposan: Livi, Dorka

Kép Dorina és Apa első nap otthon

Kép Livi első otthoni bemutatkozása

Kép Hát igen... itt még csöndben voltak...

Kép A két kis elsőkarácsonyozó anya oltalmában

Kép Ez már ismerős, de ez a kedvencem

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi, átküldtem.
A csajok gyönyörűszépek. És milyen icipicik voltak! Mennyivel születtek? (már tuti írtad vagy ezerszer)
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Évi:nekem is küldheted, megsasolom!!!!Köszi!!!

Julcsi:milyen mini manók voltak a csajok!!!! :shock: Nem semmi!!!! :shock: :lol: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ilyen volt, ilyen lett képek:

Bence 4 hónaposan (digitálisban nincs korábbi)

Kép

Bence most:

Kép

Kata 2 naposan:

Kép

Kata most:

Kép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Néhány nagyon friss kép :)

Jópofa:

Kép

Jajj, hagyjatok!!!!

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Megyek:

Kép

Még meg is tapsolom magam :)

Kép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jó reggelt!

Mi van drágáim, éhenhaltatok? :lol:

A képek nagyon jók, Julcsi nekem az tetszik legjobban, mikor a rózsaszín takaró alatt alszanak összebújva. Olyan mint egy képeslap, gyönyörűek rajta.
Bence és Kata pedig szerintem alig változott, mármint az arcuk. Nagyon édesek voltak babának is.

A diétáról meg csak annyit, hogy megállapíthatjuk, pudingok vagyunk.
Mondjuk nem csoda, nem elég, hogy az éjszakai alvásról le kell mondani, még a kajáról is?! :wink:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Timi drága!!!!!Nagyon szorítok mára, hogy minden rendben menjen!!!!!Majd jelentkezz ha tudsz!!!!Sok sok puszi nektek! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsi, nagyon édik voltak a csajszik! És tényleg aprókák! :) Előttem szült egy nő két fiúcskát és amikor kéthetesek voltak, tartottam őket a karjaimban. Hát, olyan piciket még nem láttam! Akkorák voltak, mint Kriszta a feje búbjától a fenekéig. De nagyon aranyosak is voltak! Tényleg, a te lányaid mekkorák voltak?

Zsuzsi, nem semmi, hoyg 6 fogacska jön egyszerre! Jól megviseli Szandit! Látod, hoyg neki is rendbejött az evőkéje? :)

Lányok, na ne már! ne hagyjátok abba! Valaki csinálja még? Mert én folytatom! Sokszor hagynám én is a fneébe, de aztán arra gondolok, hogy erőfeszítés nélkül nem lehet eredmény, és akkor fellendülök ismét! Nem tudom, én nem éhezem, nekem csak az a bajom, hogy ennék abból, amit pl. Istvánnak készítek. Az este hasábburgonya volt. :roll: ÉS én nem ehettem! :cry: Na, de ez már a 8. nap és mindjárt le is járt a 15. A :lol: :lol: :lol: felén már túl vagyok!

Kellemes napot!

JA, tegnap beírtam egy szöveget, de leesett a net, mire elküldtem volna. Bemásolom most: "Andi, nagyon ügyesek a gyerekeid! :wink: :wink: :wink: Kriszta még nem tud szekrényajtót nyitogatni. :)
Krisztának 21-es kimenő csizmácskát vettem, és mindig csak kint van a lábán. Azért is nem jó a túl kicsi cipő, mert fázhat a lába benne. Próbáld ki magadnál. Mi ezt a telet kihúzzuk vele. És belül jó bundás is. No meg fűzős ÉS cipzáras. A fűző mondhatni dísz rajta, amit kriszta előszeretettel bontogat, de mégsem esik le a lábáról, mert a cipzár tartja.
Én nagyon örülök, hog y ezt vettem meg. Majd megmutatom, d emég ninccs róla közeli kép. Ja, és ez is tiszta bőr.

Márti, jó sok mindent összevegyítettél Zsombinak. :lol: :lol: :lol: Szerintem nem butaság, és főleg jó, hogy ízlett neki. Én csak 2-3 hozzávalót szokteam keverni. Megyek is, hoyg készítsem el a husi-brokkoli-krumpli csodakaját! :roll: :roll: :roll:"
Ezt most írom, mert most jut eszembe. Képzeljétek, csak krumpli és brokkoli lett végül tegnap, mert a csirkemell, amit casárnap vettem, BÜDÖS VOLT, pedig még nem járt le a határideje, és természetesen hűtőben tartottam. Visszavittük és szerencsére kicserélték. De olyan mérges lettem, hogy csak na! :evil: :evil: :evil: Úgyhogy ma fog husit kapni, de még nem tudom mivel. Sütőtükre gondoltam és krumplira. Mehet ez így? Ó, butaság, úgy megy ahogy csinálom, és ahogy megeszi, nem, Márti? :wink: :wink: :wink:

Na, most mentem!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:naná, hogy mehet :wink: , de amúgy a sütőtököt én is így szoktam:sütőtök+husi+krumpli vagy rizs!
Én ma salátát főzök neki, tegnap vettük szép friss volt.

Én ugye abbahagytam ezt a diétát, de odafogok figyelni , hogy mit eszem, én reggel azért szeretek jól lakni...inkább este eszem kevesebbet! :wink: Meg valami mozgásra én is rászánom magam!Muszáj!!!!
Akkor szombatra csináljunk pizzát?????Csak úgy "lájtosan"! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Edith, én még kitartok! Bár nekem ez még csak a harmadik nap eleje. Igazából én sem éhezem, kicsit tegnap délután éreztem, hogy tudnék még enni. De a vacsit nagyon élveztem, mint már írtam, a tatártbiszteket én csipázom, és emiatt nem egy, hanem 2 toast kenyérnyit toltam be belőle. Ehhez Balázs is társult :)

Julcsi, engem érdekel, hogy miként módosítottad a diétát. Írtad, h csinálod is meg nem is - egy kis módosítással.

Ja, és most jöttünk meg a dokinő tanácsadásáról, ahol Samu megkapta a 2. szurit (agyhártyagyuszi ellen - a támogatott fajta)
Tök jól viselkedett. Ha már ott voltunk, mérlegeltek is. A kiscsávó legfrissebb papaméterei: 11,3 kg (1 hó alatt 0,5 kg-t hízott) és 77 cm (a hossza nem sokat nőtt ezek szerint, de nem sikerült igazából rendesen kinyújtani - tiltakozott keményen :)

Védőnő (aki pedig havonta találkozik vele) csodálkozva megállapította, hogy iszonyú nagy lett. Való igaz, az első félévben kis girnyó volt a mostani testalkatához képest... (ott is volt súlya, csak nem hurkák nem nagyon)

Timi, gondolok rátok, és szorítok nagyon!

Zsu, nagyon szépek a gyerekeid! És Kata borzasztóan ügyes!(Nekem nem sikerült nagyobban megnéznem a képeket...)

Üdv:
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Edith, a sütőtök-krumplival-pipihússal és vajjal isteni fini. Csajaim imádják. Náluk az volt a tegnapi menü. Amúgy irigyellek a kitartásodért. Én úgy csinálom most, hogy reggelizek ahogy esik, aztán a nap további részében a diéta szerint. Mivel nekem az esti evésekkel volt bajom nekem ez is elég. Én félek, hogy ha betartanám amit előírtak, pár nap alatt tök sokat fogynék, de tartok tőle, hogy duplán visszajönne.

Timi, nagyon szorítok nektek! Ha majd tudsz remélem írsz. Addig aggódunk és szorítunk.

Barbi kicsinek ha nem a kiságyukban voltak akkor mindig egymás mellé tettem őket. Látszott, hogy ez jó nekik, mert mindig összebújtak. Úgyhogy sok ilyen "kisegerek a takaró alatt" c. képünk van.

Livi amúgy 44 cm 2170 g, Dorka 48 cm 2780g-al született. Mikor belegondolok, hogy milyen pöttömök voltak elcsodálkozok, hogy milyen nagyok lettek. Tök fura... Amúgy lázmanó még mindig nálunk dekkol. Este Livinek kellett adjak nurofent, hajnalban Dorkának. De legalább megosztják. :? :? :?

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi, milyen kitartó ez a fránya láz! Épp ideje lenne, hogy leszálljon rólatok.
De most állítólag jön a hideg, talán elsöpri az összes vírust.

Timi, én is szorítok nagyon! Remélem a kiscsaj jól viseli, neked pedig sok erőt.
Aztán ha lesz egy szusszanásnyi időd jelentkezz, hogy vagytok.

Évi, nagyon szép súlya van Samunak. Igazi szép kis-nagy pasi lesz!

Valamit akartam még, de elfelejtettem, nem baj, ha eszembe jut jövök.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Julcsi: Lázmanók :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Hát akkor nem is voltak olyan nagyon picik a csajaid! A babák, akikről meséletm 1600 és 150 g-mal születtek, annyi voltak ketten, mit Kriszta egyedül. Ő 3100-zal született. Te időre szültél? Kihordtad a végéig a terhességet? Mert a fiúcskák 7 hónapra jöttek. Lehet, ezért is voltak olyan nagyon picik. :)

Évi, nagyon jó paraméterei vannak Samunak! Potom 2 kilóval több, mint Kriszta. 9240 g volt múlt hét valamelyik napján. 7 hós kora óta 900 g-ot hízott. És ha jól mértem, akkor 75 centi. Hosszban sokat nem nőtt ő sem.

Timi, megy a drukk, hogy minden jó legyen! :)

Puszi mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Bocs', 1500 g akart lenni az előbb! :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Reggeli kávén túl vagyok, de még a narancs előtt :)
Az tény, hogy ez a diéta nem azoknak van kitalálva, akik inkább reggeliznének... Úgy brutál megterhelő lehet. Mivel nálam nem a reggeli a főétkezés, így délelőtt nincs is semmi gondom. Szóval Julcsi, Márti, tökre megértem.

Livi és Dorka súlya tényleg nem volt olyan nagyon picike - pláne ikrekhez képest. Talán a hosszuk miatt tünnek olyan picuroknak - gondolom az 50-es ruhaméret is jó nagy volt rájuk :)

Elolvastam az előző hozzászólásomat, hát... "papaméter" és "nem hurkás nem nagyon" :) A net (email és fórumozás) iszonyú igénytelenné tette az írásbeli megnyilatkozásaimat. Gáz... Mentségemre szolgál (talán), hogy Samu végig itt drukkolt a laptop mellett.

Edith. Kriszta is szép nagy baba! És ő kicsit fiatalabb Samunál, ráadásul lányból van, és ha jól sejtem az apja sem 2 méter magas :)

No, Samu megint ideért, megyek is!
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Na ,úgy talán én is bevállalom ezt a 3 napot, hogy ma már megreggeliztem és ehhez tartom is magam, 2 sonkás zsömle azt hiszem nem a világ!!!!
Én tegnap a rosszullét miatt szálltam gyorsan ki, de enni sem tudtam akkor nagyon vacak volt, szerintem ennyit egy diéta sem ér, de ha a reggelim meglesz akkor gondolom kibírom!!!! :wink:

Julcsiék most mentek le ismét a doktornőhöz!!!! :( Beszélt vele és gondolom ez lett az eredmény, hogy megnézi őket! :?

Edith:akkor tényleg jól van tarva Krisztád, szép kis méretei vannak neki is!!!!! :shock: :wink: Gratula hozzá!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Hű, micsoda szép méretek. Mi 10 hónapsan verdestük a 9 kg-ot, de hát nem látom őket soványkának, meg dokinéni is elégedett velük, úgyhogy gondolom nincs nagy baj.
Pár napja bevezettük egy együtt fürdést, most egy nagyobb méretű kiskádat használunk. Nem mondom, hogy versenyúszást tudnak benne rendezni, de ülve azért beleférnek ketten. És pont tegnap nézegettem, hogy Flóra a kis hurkásabb, pedig Marci eszik többet. De hát a munka az munka, Marci gondolom fel is éli napközben a tartalékait. :)

Julcsi!
Nagyon-nagyon jók a képek. Tényleg ők is milyen kis pirinyók voltak, és milyen nagyot nőttek. Nagyon szépek a csajok, nem győzöm elégszer mondani.
Remélem minden rendben lesz a dokinéninél, és a láztól is lassan búcsút vesztek.

Timi!
Mennek a drukkok, majd mesélj, hogy hogy van Hanna, ha lesz egy kis időd.

Látom nem csak nekem nem jött be ez a diéta. Azért remélem ti több sikerrel jártok, és tudjátok tartani magatokat legalább az egészséges dolgok evéséhez. Én meg így maradok.

Évi!
Nyugi, néha én is össze-vissza írok dolgokat, utána meg ég a fejem. Kár, hogy ebben a fórumban nem lehet utólag szerkeszteni a hsz-t, néha szükségem lenne rá.

Barbi!
Nem jutott még eszedbe, hogy mit akartál még írni? :wink: Mesélj picit Ádám babáról!

Zsu!
Nagyon jó a ti képeitek is, így a kiskoriakat nézegetve látom, hogy mennyire hasonlít egymásra a két gyerek. Bence sokat változott azóta.

Edith!
Ne is várd, hogy Kriszta megtanulja a szekrényajtó, fiók kinyitását, mert elég gáz. Marci csak nemrég jött rá, azóta előszeretettel csinálja. Már mindent fontosabb helyet leragasztottunk, de így is talál újat. A konyhámról meg nem is beszélek, ahol eleve ki sem kell nyitniuk semmit, tiszta terülj-terülj asztalkám. :wink:

Nálunk a mai menü: karfiol+máj+rizs. Még nem tudom a fogadtatást, remélem megeszik, bár a rizs nem tartozik a kedvencek közé.

Péntektől a Tesco-ban a BEBA 2-es tápszer 1529 Ft-ra lesz akciózva. Ha esetleg érint valakit, ez nagyon jó ár érte, érdemes lesz venni. Meg akciós lesz még a Kecskeméti és az Univer bébiétel, a Humana bébitea, a törlőkendők, pelenkák, fürdetők (Gabi, Nivea, Johnson's), szóval jó sok minden.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Két kép a közös fürcsiről:

Kép Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Ja, Julcsi, remélem a dokicsaj azt mondja, ez már a betegség lecsengése. Járjatok úgy mint mi a múltkor, a rendelőben lement az Ádám láza. :wink: :lol:

Andi, nem jutott eszembe mit akartam, igaz nem is törtem nagyon a fejem, rátekeredtem a telefonra. Aztán jön az szívroham a számla láttán. :wink:

A Tesco-s akciót én is láttam, a Frutapura is le lesz árazva. Azt hiszem nekünk is be kell ugrani bevásárolni.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsandi:nagyon jó ez az eggyüttfürdés!!!!Biztosan élvezik a manók!!!! :wink:

Zsuzsi:éjszaka???? :shock: Vagy most pihened ki???? :roll:

Évi:köszi az együttérzést a diéta miatt!!! :wink: És a múltkor kérdezted, hogy hogyan érzi magát a párom az új meló helyen:nos szerintem jól, mindíg élményekkel teli tér haza, már nem panaszkodik az izomláz miatt :wink: és szerintem jó fej emberekkel van együtt(így az elbeszéléseiből) és azt tudjuk, hogy mennyire fontos!!!!(én ha a volt munkatársamra gondolok még mindíg kiráz a hideg!!!! :roll: )

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok! Köszönöm a gratulákat :) Képekről annyit hogy mi pont azt beszéltük meg apával hogy a Bence kiskori képeiből nem nézném ki a mostani Bencét :) Katát még csak-csak...

Zsandi, megtennéd hogy leírod nekem mi mennyi lesz, mert mi nem kapunk tescós újságot :(
Priviben is jó, köszi szépen előre is!

Mennem kell, mindig futok magam után :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Évi, hát való igaz, hogy István nem 2 méter! De 1,90!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Zsandi nálunk nem lehetne így a szobába nfürdetni a Katát. Olyan szinten pacsál, hogy az eszméletlen:) Meg feláll a kádban, kidobálja a játékait, bugyborékol meg minden amit lehet :) Na jó, ebben a Bence is jó partner :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?