Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük a tanácsokat, majd kipróbálom.
De most nagyon nyűgi-bügi Bálint, mert a fülecskéje hurutos lett. Tegnap estére 38,2 láza volt, és elharapta a nyelvét, ami most fáj neki nagyon, és alig akar enni. :(

Köszönjük a születésnapi köszöntéseket. :) Tegnap megtartottuk Lili buliját.
Néhány kép:

Lili így takarít a buli előtt.
Kép
Kép
Lili és a tortája
Kép
Kép
Marcipán lovacska fejének leharapása
Kép
Csajszim :
Kép
Kis manócskám:
Kép

Andi
andrea27
 
 


Sziasztok!

Eddig mi nem használtunk semmilyen fogkrémet, mert a fogdoki azt ajánlotta, hogy amíg biztosan nem tudja kiköpni, inkább ne. Holnap úgyis megyek "pofavizitre", majd rákérdezek mégegyszer.
Annánál hangulat kérdése, hogy játszik-e egyedül, de általában elég neki, ha egy helyiségben tartózkodunk. Legózni, olvasgatni és rajzolni szeret a leginkább. Hiszti téren is elég szerencsések vagyunk, ritkán kapja el, de akkor is hamar megnyugszik (remélem, nem lesz rosszabb).
18 hós oltás utáni tapasztalatok milyenek? Ennél is kell hasonló dolgokra számítani, mint a 15 hósnál? Mindenesetre én örülök neki, hogy ezután jó darabig le lesz a gond az oltásról.
Képzeljétek, szegénykém kapott szánkót karácsonyra, de mivel az időjárásunk inkább tavaszi, nem értette mire való. Ráültettük és a lakásban megmutattuk neki, hogy milyen jól csúszik (laminált padlón). Annyira tetszett neki, hogy most már eldugtam a pincébe, mert ha végre lesz hó, nem lesz mivel csúszkálni (kikopik)!!
Képek nagyon jók, kicsinyítek és teszek fel én is majd.

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


sziasztok!

Flocika :)
merre voltatok síelni?látszik a háttérben,szép a táj,a fenyvesek..kár,hogy nem volt igazán hó.Jól néztek ki a síszerkóban :D Milyen jó,hogy fiad ilyen szuperül bírta nélküled és szopi nélkül :) visszaállt minden a régi rendjébe?

Rita :)
Erdély :) még sosem jártam arra,szüleid laknak ott?
Veleda:lehet nálatok is Veleda termékeket kapni?én nagyon szeretem a krémjeiket..fürdetöt stb..
Szép neve van a fiadnak :wink:

Andrea :)
Milyen édes a lányod,ahogy porszívózik,biztos nagyon várta már a vendégeket :D
az óriásképeket a falra te rajzoltad?´Jó az ötlet :)

Roberta :)
fogkrém:és akkor mivel pótoljátok a fluort? :arrow: fontos a fogak erösítésére :lol:
18 hós oltásunk még nem volt meg,most kapta Leni a 15 hóst megkésve,mert állandóan betegeskedett.Igy is náthásan adták be neki,de csak egy kis höemelkedése volt utána...De ugy üvöltött,ahogy megla´tta a dokinénit rákezdett és be nem fejezte,mig felöltöztettem és kiértünk :( :(
Várjuk a képeket :wink:

Nálunk semmi újdonság,tegnap bevásárlóközpontban tengtünk-lengtünk,ma délután(mivel sütött a nap)játszótéren voltunk,Leonie me´g homokozott is egy kicsit.Rádöbbentem,hogy még mindig eszi a homokot :shock: de arra viszont kényes volt,hogy homokos lett a keze,állandóan porolta,törölgette.Sétáltunk is,nagyon jól bírta a gyaloglást,egyszer sem kéredzkedett,hogy vegyük fel :)

jó éjt mindenkinek

Kép
Kép
ritago
 
 

 
 

Sziasztok!

Képzeljétek ma a kisasszony belekakilt a nagy wc-be! Tegnap vettem egy szűkitőt és ma már rá is ült. Ngyon élvezte, főleg a wc lehúzást. Kíváncsi vagyok, hogy ez csak egy fellángolás vagy lesz folytatása is. A bilire is hamar rászokott, remélem ez is könnyen megy majd.

Fogkrém: mi is elmex-et használunk, a fogorvosom ajánlásával.

Andrea: Fotogén a kiscsaj, pár év és felkötheted a gyatyád!
Nagyon szép!

Megyek mert sose lesz ebéd!

Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Sziasztok!

Ritargo! Nagyon szeret Lili porszívózni, meg általában mindenféle házimunkát. Csak ne a játékokat kelljen a helyére rakni. :roll:
A képeket én csináltam, mert először kislány szobának készült, és mikor megtudtuk ezzel tettem kisfiússá. Nem akartuk az egész szobát újrafesteni. Van még az ágya felett barika, teknős, és kockák is.

Csucsu! Köszi szépen. Apa már most szokta mondani, hogy a lehetséges kérőknek milyen kritériumoknak kell majd megfelelniük. :lol:

Andi
andrea27
 
 


Sziasztok!

Ha már itt a fogaknál tartunk, lenne egy kérdésem. Ki vitte már csemetéjét fogorvoshoz? Nekünk 1 évesen nem volt semmilyen kötelező vizsgálat (se fogászat, se szemészet :? ) , viszont érdekelne, hogy nektek mi a tapasztalatotok? Pl. hogy vizsgálja meg? Kétlem, hogy Vanessza csak úgy nyitogatja majd a száját. Viszont szeretném, ha látná szakember a fogait.
Ja és a szemészettel kapcsolatban is ez lenne a kérdésem.

Lilien szülinapi fotói nagyon aranyosak! Tényleg szép kislány! de ne feledkezzünk meg a jóképű öcsikéről se! :)

Kajla: örülök, hogy tetszik a lakás. Egyszer talizhatnánk, ha már ilyen közel lakunk egymáshoz.

Flocika: gondoltam rátok, hogy most vagytok oda síelni. Örülök, hogy Ada jól viselte a cicihiányt. Brigi jobban van?

Roberta: szánkónk nekünk is az előszobában áll kb. 2 hónapja. Biztos az íjesztette el a havat. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mi annyira megszerettük a meleg-telet, hogy már nem is akarom a havas téli napokat látni idén.

Rigato: mi ma voltunk játszóterezni. A homok nálunk is kényes téma, de ne csodálkozzak, hisz én ordítottam kicsiként a homoktól. Viszont a csúszda az nagy kedvenc! :lol:

Csucsu: hogy neked milyen ügyes lánykád van. Én is vettem wc-szűkítőt, de nem mer ráülni.

Pussz!

Kép
patrisa
 
 


Rita
nálunk nem adnak automatikusan fluort a gyerekeknek, mert nem minden esetben jó, nagyon sok embernek attól foltosak a fogai. A fogorvosnak ill. a gyerekorvosnak kell(ene) tudnia, hogy milyen a lakóhelyen a vízfluortartalma és az alapján kellene eldönteni, hogy kell-e a pótlás. Fogorvosunk azt mondta tegnap, hogy Várpalotán elég fluort tartalmaz a vezetékes víz, tehát tablettás pótlás egyáltalán nem szükséges. Azt rám bízta, hogy fogkrémet használunk-e. Azt ő is alátámasztotta, hogy semmi baja nem lesz a gyereknek, ha lenyeli a gyerekfogkrémet, de attól sem lesz baja, ha csak sima vízzel mossuk a fogait. Mindenesetre lehet, hogy veszek neki gyerekfogkrémet, csak hogy megtanulja a használatát.

Patrisa
nálunk sincsen kötelező szemészeti és fogászati vizsgálat 1 éves korban. Fogdoki at mondta, hogy óvódás korban nézik először szűrés jellegűen. Szemészetre én elvittem 1 évesen, mert a családban volt szemészeti probléma, de szerencsére semmit nem találtak. Szemcseppel tágították a pupilláját és lámpával nézte meg a dokinő, de a szgépest már nem engedte a kislány, majd tavasszal újra próbálkozunk.

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Képeket ígértem...
így rajzol
Kép

karácsonyi hintaló
Kép

lego
Kép

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Roberta :)
jajj de édes a csajszid :D kész nagylány már azon a rajzolós képen :lol:
Leonie is ilyen állatkertet kapott karira..de csak akkor játszik vele,ha én kezdek építeni és ö inkább rombol.Hamar megunja még.

Többiek :D hol vagytok :?:

Kép
Kép
ritago
 
 


Sziasztok!:)

Újra van netünk!
Kicsit sok a meló még, de igyexem írogatni. A lakás még kicsit romos, kivéve Levente szobáját, de egyszer majd csak befejzzük a lakberendezést. Igyexek visszaolvasni!

Majd írok még, most megyek vacsoráztatni!

Pusza Mindenkinek!
szilbee
 
 


Én is vagyok. Képek nagyon szuperek, nem nevezek meg egyenként senkit, mert mindenki olyan édes. Kicsik és nagyok egyaránt!!!

Szilbee :)
Szolnokon merre felé kaptatok lakást?

Mi eddig csak vizzel mostunk fogat, de ma kipróbáltuk az Elmexet, és sokkal nagyobbk kedvvel mosta! Még repetázott is :lol: Mi már voltunk fogorvosnál, de azért, mert több hónapig vérhólyag volt az inyén :arrow: nem tudott kibújni a rágófog. Igy a fogorvos kicsi bemetszést csinált, fél pillanatig vérzett, utána már röhögött a dokira. Csak addig visitott, amig lefogtam. Nem szereti ha lefogjuk. Naja, megértem. 8)

Homokozás nálunk favorit dolog, Nándi imár turkászolni, szerencsére nem kóstolja :)

Ma voltam benn a munkahelyemen, mert szeptemberben ugye mennék vissza dolgozni. Nem sok jóval kecsegtetnek.Ha júniusig "találnak poziciót" nekem (tehát az eredeti munkakörömbe nem fognak vissszavenni :cry: )akkor mehete, ha nem, akkor csak akötelezö 30 napra vesznek vissza. :roll: :cry: Elég gáz és csak abban reménykedhetek, hogy júniusig sok idö el fog telni, hátha valaki "elmegy szülni" stb

na, megyek.
pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu
elég gáz a munkahelyi sztorid. Visszamennél egyébként szívesen? Én abban a cipőben járok, hogy visszavesznek bármikor, de nem igazán szeretném, megpróbálok mást keresni.

Délelőtt akartam még feltenni két képet, de a kislány már nem tűrte, így most pótolom.

Hajcsatokkal (nagyon ritkán tűri meg)
Kép

Nasi apával
Kép

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Minyu!
Hát megértem a félelmed... Én is hasonló cipőben járok. :( Nem egyszerű dolog...
Egyébként Szolnok szélén lakunk. Nem tudom mennyire vagy járatos Szolnokon, de a régi Besenyszögi út (most már Mester út) mellett van a Fiatalok háza. 15-20 perc séta a Tisza-Zagyva torkolat. Egyébként tök jó, mert annyira körbe van fűtve a "lakásunk", hogy egész nap nem is kell fűteni, mivel folyamatosan 20-22 fok van.

Fogászat:
Én most voltam a fogorvosnál, a sajátomat csináltatni és a dokinő azt mondta, hogy elég lesz majd három évesen elvinnem Leventét, persze, ha addig rendben jönnek a fogak!
szilbee
 
 


Minyu :)
Munkahely :( ..szar ügy...drukkolok,hogy szerencséd legyen.én jövö ilyenkor "szeretnék"visszamenni,bár most még gondolni sem akarok rá.8 órában fogsz majd dolgozni.Mi a foglalkozásod egyébként,ha megkérdezhetném? :)

Nálunk már megint pocsék idö volt..alig mozdultunk ki a lakásból.Csak fél órát sétáltunk a házak között, meg bevásároltunk.Szemerkélt egész nap az esö.
Ti ilyenkor mit csináltok otthon?(mármint a gyerekekkel)
Tényleg megengedtek gyerköceiteknek egy kis tévénézést?Leonie szokott néha állatos filmeket,vagy rajz-bábfilmeket nézni.nem visszük túlzásba,pár perc után már nem érdekli.Viszont sokszor odamegy a tévéhez és be akarja kapcsolni.


hu,megyek..már ilyen késö van
puszi

Kép
Kép
ritago
 
 


Munkahely: hát tényleg sz.r ügy. De azért reménykedek, hátha mégis összejön. 8 órában dolgoznék ismét, és a TNT-nél voltam (vagyok?) szolgáltatás minöség elemzö. Ez afféle adminisztrátori munka. Táblázatok, elemzések, grafikonok, export-import adatok stb.
Eredeti végzettségem 1 szakos számtech tanár :) Szeretnék visszamenni, és tartok töle, hogyha nem tudnak állást ajánlani, akkor nehéz dolgom lesz újat keresni (kisgyerekkel, feledöbenlévö angol nyelvtudással) :roll:

Rita :)
Benti játékok 8) Nálunk most nagy sláger a karira kapott mágneses rajzolo. MOstmár ügyesen használja a nyomdáját is.
Kép Kép
De mindenféle pakolászás (pl hütömágnest pakol a hütöröl a mosogatógépre és vissza), illetve a kisházából kipakolás, néha behozok egy üres kartondobozt, abba nagyon szeret ki-be mászni.

Pusz

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!
4 napra elköszönök tőletek. Most megyek Pestre a dúla tanfolyamra. Míg oda leszek, írjatok ám sokat!

Jó hétvégét mindenkinek! :lol:
És szupik a képek!!! :D

Puszi

Kép
patrisa
 
 


Irgum burgum Patrisa!!!!! Azt mondtad szólsz ha jössz és randizunk! :(

Minyu!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen meló ügyben.Ha meg nem vesznek vissza, biztos azért lesz mert egy jobb lehetőség lóg a levegőben csak te még nem tudsz róla!! :)

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

Hát meló ügyben én is kakiban vagyok, mert szeptembertől szeretnék visszamenni, de a főnöknőm már nincs ott, és nem tudom visszavesznek-e. Tavasszal kiderül. :roll:
Bálint még mindig beteg ráment a fülecskéjére, mostmár antibogyót is szedünk. :( Azt sem tudom, hogy fogom megoldani ezt a sok betegeskedést. Melyik munkáltató viseli ezt. Pedig kapnak vitamint és béres cseppet is, de szinte állandóan betegek. Emlékszem Lilinek 2 éves korában adtam neki először antibiotikumot. Van valakinek valami ötlete, hogy lehet a kis immunrendszerüket feljavítani?

Andi
andrea27
 
 


Andrea!
Immunerősítés ügyben én a Sunrider termékeire esküszöm. Az alfa 20C az ő immunerősítője. Jó olvasnivalókat találsz http://privatefranchise.net/index.html oldalon. Ha tettszik vmi, vagy még kéréseid lennének írj nyugodtan PÜt.( ne annak a csúnya pasinak :) )
Jobbulást Bálintnak!!!

Kép
flocika
 
 


Andrea,
Leonie is állandóan beteg,nekünk azt mondta a dokinéni(meg a homöopáthiás csajszi),hogy a c,e vitaminok és a cink nagyon fontos az immunrendszer erösitéséhez.a legjobb természetes úton(kaja formájában)bejuttatni a szervezetbe.Hát nem tudom.én is adok Leonienak multibionta cseppeket még pluszban.
Antibiotikum :( szerencsére eddig megúsztuk nélküle.Nálunk kb.két hete most nyugi van..
ja és jobbulást! :)

puszi,jó éjt

Kép
Kép
ritago
 
 


Andrea :)
30 napra kötelesek visszavenni, ezt törvény irja elö. Sajnos az én kisfönököm sincs már ott, vagyis kitúrták, "lefokozták" :shock: De asszem neki sem lenne beleszólása, ahogy a mostani kisfönöknek sem. De mivel ö nem is ismer csak látásból (nem tudja, milyen frankó munkaerő vagyok :lol: ) ezért nem is lobbizik értem...
De beszélgettem a legbarátosabbnémmal erröl, és mondta, hogy ha nem találnak poziciot nekem, akkor majd beajánl az ö munkahelyére :) Úgyhogy kicsit megnyugodtam.
Jobbulást a kicsinek. Antibio után adj neki Normaflore-t vagy protexint, hogy a bélflórája helyreálljon.

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Flocika, Ritago, Minyu!Köszi a tanácsokat. Nolmaflort már az antibiotikum mellett adok neki, hogy ne roncsolja a gyogyó annyira a bélflóráját. Egyébként ezeket az immunerősítőket lehet vitamin (polivitaplex+béres) mellett is adni, vagy úgy már sok?Inkább ha elfogyott a vitamin utána kezdjem az immunerősítőt? Ti hogyan csináljátok?
Más! Nem akar rendesen enni sem. Iszik sokat hálistennek? De az ételnél nagyon válogat. A főtt ételt szinte egyáltalán nem hajlandó megenni, pedig olyanokat csinálok, amit szeret. Mégsem eszik semmit. Csak a keksz, a mézes kenyér, a joghurt az megy. Viszont úgy gondolom, ha a kekszet le tudja nyelni, akkor a krumplipüré is menne. De nem eszik. Szerintetek nem fog véglegesen elromlani az étkezése?

Andi
andrea27
 
 


Andi :)
Csak most nem eszi, vagy úgy általában? Mert most lehet, hogy bántja a torkát. (bár akkor a keksz is bántaná)
Nándi is nagyon heurisztikusan eszik, egyik nap megeszik mindent, amit elé teszek, másik nap meg csak a Danonino menne.Na, ez utóbbitnem nagyon hagyom. Há nem tudom, mennyire rossz szokás (nálunk egyelöre asszem nem kavar be, mert eszik rendesen is), de ha nagyon nem akar enni, akkor úgy adom, hogy a kanál felére "rendes" kaja (ma délben pl céklás-répás husi)utána belemártom a danoninoba. (Valaki úgy fogalmazott: ez a "csúszó", azóta én is ezt a szakkifejezést hazsnálom :lol: ) Nah, igy simán megeszi. És ahogy észrevettem, nem kavar be, mert másnap megeszi a tökfözit vagy amit fözök simán. Csak néha vannak ilyen napok.
Sütis dolog: nálunk karácsonykor nagyon elszabadult a pokol, sajnos elég sok sütit, csokit és szaloncukrot kapott, föleg anyós adagolta belé, amit én nem nagyon szeretek, de hiába szólunk "ez a kicsi nem árt" alapon ad még egy adaggal. Igy most itthon volt 1-2 nehezebb napunk (fél órát is képes volt üvölteni a "sütis" polc elött állva) de mostmár visszaállt a régi rend, nem követelödzik.

Vitaminok: nemtom hogy a legjobb. Béres csepp mellett ajánják a C vitamint. Én most csak C vit.-t adok + néha Vitacolant, de azt nem nagyon szereti. De sztem túl sok mesterséges dolog sem jó, ugyhogy inkábbha elkezdesz immunerösitöt, akkor a +vitamint hagyjátok el, de egyen sok gyümit. :D De ez csak 1 tipp

Nah, menek vacsizni.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Csak most eszik így, mert különben nagyon jó evő.

Andi
andrea27
 
 


Nah, most jól kikaptam apájától, hogy anyóst fikázom... :roll:

Andi :)
Akkor sztem csak most a betegség miatt van. Nándi simán viszaszokik betegség után a normál kajákra. Ha ö beteg, akkor ált. pépeset szeret enni, nem is eszik meg olyankor darabosat.

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Teljesen egyetértek Minyuval,mit is szólhatnék még hozzá? :wink:
Csak annyit,hogy nálunk szinte nulla az édesség és ez remélem még egy darabig igy is marad :)..anyósék bár nehezen,de belátták,hogy egy másfél éves kicsinek minden másra,csak nem édességre van szüksége. :wink:

Képzeljétek,Leonie lassan kinövi a téli cuccait.Ségítség!Föleg amiket örököltünk overáll stb..az már nem is jó neki..felölem jöhet már a tavasz is,de van olyan érzésem,hogy nem igazán fog bejönni.Pedig már várom a boltokban az új kollekciót :lol:

Kép
Kép
ritago
 
 


Sziasztok!

Vitaminok: kb 3-4 naponta adok Annának Vitacolant és minden nap sok gyümit eszik( alma-banán-narancs-kiwi).
Emellett imádja a főzelékeket, a spenótot a tököt és a kelkáposztát, ezek mellett mindig van valami husi.
A borsótfőzit nem igazán szereti, hetente szintén 3-4-szer eszik főzeléket,
közben meg tésztát, vagy rakottkrumplit vagy valami hasonlót.
Hát, ahogy így olvasom az édességeket, én adok Annának Kinder tejszeletet vagy túrórudit álltalában 2 naponta. A joghurtot viszont minden nap.
Anna nagyon jó evő és ez mellett még csak 9,5kg.

Na, megyek főzni!

Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Sziasztok!

Én is nagy gondban vagyok az evéssel.Pár hete szinte semmit nem eszik.A tápszert megissza reggel-este de főtt ételt nem akar enni.Illetve csak a tésztát eszi meg van amikor azt sem.Főzelékből csak a brokkoli megy semmi más.Ali eszik kenyeret,kalácsot.Nem eszi a tejbegrízt,tejberizst sem.Valamelyik nap gondolkodtam,hogy szinte semmit nem eszik meg.Sosem volt egy jó evő de most kriminális amit művel.Valamelyik nap már sírtam.
Édességet nem nagyon eszik,Túró rudit és tejszeletet szokott kapni.De ha olyanja van azt is visszaadja.Gyümülcsöt eszik főleg a mandarint szereti.
Jönnek a fogai arra gondoltam,hogy amiatt nem eszik.Pénteken délután nagyon sírt adtam Cataflamot és nemsokkal utána már jól volt.Ki is jött a foga.
Tegnap és ma jól evett.Ma evett húslevest(a levest szereti)és Hawaii csirkét főztem rizzsel elég jól evett.
Neki is vannak időszakai amikor elég jól eszik és van amikor semmit.
Mirtill is szereti a Danoninot.
A védőnő azt mondta,hogy ha nem eszi meg az ebédet ne adjak neki mást.Majd ha éhes lesz megeszi.
Hallom néha,hogy korog a gyomra és nem hajlandó enni.
Nem beteg mert amúgy jó kedvű és fejlődik rendesen.Nőni pedig nagyon nő már 85cm körül van és nincs 17hónapos.

Ha van ötletetek szívesen fogadom.

Mirtill csak a Cebiont kapja de eddig semmi baja nem volt pedig hetente 3-szor járunk a bölcsibe játszani.

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Csucsu!

Mirtill is 9,5kg és nem jó evő.

Kép
ildikó74
 
 


Sziasztok!
Hihetetlen, hogy én is éppen panaszkodni jöttem, amiért nem eszik Regina. Úgy látszik összebeszéltek a gyerekek!
Reggel megissza a tápit, aztán szinte semmit nem akar délig, akkor egy kis husi, vagy répa, esetleg krumpli...délután is csak vajas kenyér, este tápi. Ez megy pár napja! Ma evett banánt és almát is, szóval lehet, hogy javul a helyzet!
Én is a fogára gyanakszom, mert ugye még kell nekik 20-24hós korig 4fog, így lesz 20. Nekünk most 16 van!

Ildikó!
Regi kb. 86cm és olyan 10,5kg!

Vitamin: csak C-vitamint adok. Már 2hete szedi a Bronho-Vaxom-ot, ha minden igaz, ez immunerősítő, bár mire hatni kezd, nyár lesz :(


Még mindig nem kaptuk meg a 18hós oltást, mert félig Szegeden, félig itthon lakunk! :roll:

Jók legyetek!
Kitartás!
Kép

Kép
kajla
 
 


Sziasztok!

Na, én kajálásra nem panaszkodhatom. Anna akkor is jól eszik ha jön a foga. Édességet én sem nagyon adok neki, de sajna a család időnként értetlen! Karácsony után nálunk is volt néhány nehezebb nap amiatt, hogy nem kapott nasit, de aztán szépen elfogadta a tényt. Én vitamint nem adok neki, vacsira kap még tápit, ill. napközben hihetetlen mennyiségű gyümölcsöt képes betakarítani. A pici mandarinból 6-8 db-ot is megeszik egyszerre, de nagyon szereti a banánt, narancsot, sütőtököt is.

Rita
nekem is az a gondom, hogy mire itt a tél, nincs mit ráadni a gyerekre! Azért mindenesetre vicces, hogy februárba vegyek neki téli kabátot, de lehet, hogy szükség lesz rá. Ettől függetlenül én örülnék, ha láthatnának egy kis havat.

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Roberta :)
igazad van,a kicsik nem is láttak még havat(nálunk még nem esett a hó)..milyen önzö vagyok...én meg tavaszt akarok?de olyan rossz,hogy mindig márciusban jön a tél :(

Leonie is nagyon válogatós,eddig mindig a szopira fogtam,de látom másnak is hasonlo problémája van :wink:
Keveset eszik,szinte semmi zöldség(brokkolin kívül)...Tejpépet,kenyeret sem szereti...csak husi,rizs,tészta,gyümölcsök.Ennek ellenére elég jó súlyban van(11,5kg) és 84 cm.

Jó éjt mindenkinek :)

Kép
Kép
ritago
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a dúla tanfolyamról...annyira jó volt! Azt hiszem a következő lépés a szoptatási tanácsadó tanf. lesz.

Visszaolvastalak benneteket. Szerencsére Vanessza jó evő, a napi 8 mandarin neki se jelent gondot. :lol:
Apájával jól el voltak 4 napig, este is szó nélkül elaludt. És viszonylag problémamentes volt (egyszer elesett és csúnyán beütötte a fejét). :?
No megyek aludni!

Kép
patrisa
 
 


Patrisa :)
Nagyon örülök, hogy ennyire tetszett a tanfolyam. Ez azt jelenti, hogy mostmár rendesen "dúláskodhatsz"? Tervezed is, hogy ezentúl igy dolgozol?

Többiek. Hahóóóóó. Ki merre? Vagy már készültök a zimankóra?

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok csajok!

Velünk minden rendben, kipihentem a sí fáradalmait (múlnak a kék foltok ), utolértem magam a háztartásban és ezerrel készülök egy babaruhabolt átvételére.
Andrist beirattam bölcsibe, sajnos egy viszonylag messzi bölibe volt csak már hely.Így minden reggel buszozunk kb 10-12 megállót és még onnan is sétálnunk kell egy pár sarkot. Kocsival 10 perc lenne, de az ugye nekem nincs. Na, majd csak lesz valahogy.
Addig nagymamák lesznek befogva, remélem számíthatok renszeresen rájuk.
Brigi hétfőn megkapta a félévi bizit, egy 4-es nyelvtanból, a többi 5-ös. Pénteken megy felvételizni egy 8 osztályos gimibe, már nagyon izgul.
Tomi változatlanul rossz, mint egy kisördög.Kiváncsi leszek az ő eredményeire.
Andris egyre jobban kimutatja az akaratát. A homloka kék zöld, mert ha hisztizik négykézláb veri a fejét a padlóba. Gonosz anya lévén, ilyenkor csak egy kispárnát szoktam alátenni és hagyom dilizni. Azért tündéri is tud lenni. Sőt, tegnap észrevettem, hogy kaka készül, gyorsan felcsücsültünk a vécére és sikerült!!! Jó lenne szeptemberre elhagyni a pelust.
És a nagy hír! Végre alvás van éjszakánként. Este 9-től, reggel 7-ig csend és nyugi van :lol: Ha meg is ébred , iszik pár korty vizet (önkiszolgáló! ) és alszik tovább.
Sielés alatt leszokott a szopiról és bár miután megjöttem kereste, de nem igazán talált benne tecsit abbahagytuk. Azóta szivesen megissza a 3-as tápikat.

Kép
flocika
 
 


Flocika!
Egy élmény volt téged olvasni! :lol: :lol:
Úgy veszem észre nagy a pörgés nálatok! :)
Egyébként
Boldog Névnapot!!
szilbee
 
 


Esik a hóóóóóóó.

Juj, tényleg a napokban volt Ágnes nap :oops:

Flocika :)
Boldog névnapot!
Mikortól megy bölibe Andris?
Gonosz anya???? Inkább rutinos anya. Legtöbbször én is ráhagyom, de sokszor felmegy a pumpa, na olyankor 2 percre megy be a szobájába. Mostmár tök hamar lehiggad olyankor. :twisted: Éjszakai alváshoz grat!!! MI még mindig heurisztikusan alszunk. Most pl nagyon kaka volt az éjszaka. :evil: De sztem a közelgö front miatt is
Babaruhaboltról lehet már többet tudni?

Ezt Nándi üzeni nektek :arrow: 0200000000000000000000

Egyébként most egyfolytában a betüket kell neki mondogatni. Hozza a habtapi darabkákat (jaj, hogy örül a szivem, hogy mindenfelé azt látok :roll: ) és mondani kell, hogy melyik milyen betü. Kb 200x egymás után. Bár ilyenkor ugye neki ez ugyanolyan játék, mint amikor a nyuszit hozza és mutatja és azt kell mondogatni. 8)

Menek, megnézem, kell-e már havat lapátolni (hehe, csak vicc volt, remélem, nem kell)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Köszönöm a névnapi köszöntőt.
Ada szeptembertől megy bölcsibe, de én már februártól dolgozom. Izgalmas lesz :)

Hó? Nekem már most rémálmom van tőle. Tegnap délután a párom elindult egy fuvarral Stuttgart mellé és még mindig nem érkeztek meg.Legalább is 2-3 körül még nem voltak ott. Jobb esetben, reggel 7-8 felé már indultak vissza, de most a hó miatt hatalmas balesetek és hóakadályok miatt ki tudja merre járnak.Már kellő képpen izgulok is miatta. Mobilon hol elérem, hol nem.Lassan le is fog merülni, töltő nincs nála, mert nem a saját autójával van.
:!: Ha valaki tud vmi jó honlapot ahol a friss német közlekedési hírek vannak sos kérem!!!!

Kép
flocika
 
 


Minyu!
Igen, mostantól dolgozhatok ebben a szakmában. Már van is egy kismamim, és sokan rengeteg tanácsot kértek már azóta.
Márciusban pedig megyek a szoptatási tanácsadó tanfolyamra. :)
Micsoda? Már esett a hó? Itt csak eső esett. Valahogy jobban örültem a melegnek.

Flocika!
Remélem van már hír a férjedről!
Ügyesek a gyerkőceid! :D

Vancsi éjszaka olyan zaklatottan aludt. Sírdogált és forgolódott. Lehet, hogy érzi a hideget.

Kép
patrisa
 
 


Patrisa!
"Csupán" 12 órával indultak késöbb hazafelé, de már jönnek. Sajna a visszaúton is 30km-es dugó van, nem tudom mikorra jön meg.
Első kismamihoz gratula!!!!!!!!
Andrisnak is nagyon dilis napja volt. Lehet, hogy érezte bennem is a feszültséget, de egész nap sirdogálhatnékja volt.

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok, ailg győzöm visszaolvasni.:)

Mi jól vagyunk, kiköltöztünk szülőkhöz amíg költözhetünk az új házunkba..most kevés időm van, de, majdmigyekszem gyakrabban jönni.

Hamarosan jövök és képekkel bombázlak titeket.:)

Képzeljétek Bence szerdán volt 4hetes és akkor hallottam előszőr gügyögni, nagyon imádnivaló volt, s mégegy hír: az oldalára fordul már..h8ihetetlen számomra is.

Puszi.
Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Hoztam egy-két képet:

Lili, és a Bálint színeznek.
Kép Kép Kép Kép

Andi
andrea27
 
 


Sziasztok!
Nálunk még nincs hó, és remélem, holnap sem fog esni, mert akkor visszük a bútorokat Szegedre!

Patrisa!
Majd megbeszélhetünk egy randit! Kicsit berendezkedünk, felvesszük a "ritmust", aztán oké! :D

Elmaradt köszöntésekért bocsi! :oops:
Kép

Puszi mindenkinek! Kb. 2hétig nem leszek! :cry:

Kép

Kép
kajla
 
 


Sziasztok!

Aranyosak a gyerkőcök!

Mirtill több mint egy hete eszik!!De úgy rendesen.Kijött a foga és azóta eszik főzeléket,kenyeret és szinte mindent.Annyira örülök!Remélem így is marad!

Ti mit gondoltok a bárányhimlő elleni oltásról?Én erősen gondolkodom rajta,hogy beadatom Mirtillnek.
Ha oltva van rózsahimlő és kanyaró ellen miért ne oltsák be bárányhimlő ellen is.

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Sziasztok!

Van valaki az éterben? Napok óta alig van hsz.

Nálunk semmi érdemleges nem történt mostanában. Anna kicsit náthás, de semmi komoly (szerencsére!).
Sajnos minket a hó is elkerült, ahogy esett úgy olvadt is. Majd márciusban talán havazik itt is, mikor már senkinek sem hiányzik!

Ildikó,
én nem oltatom be bárányhimlő ellen. Én is átestem rajta, párom is, semmi bajunk nem lett. Szerintem ha gyerekbetegségen gyerekként esik át, akkor igen kicsi a veszélye (annyi az oltásnak is van). Ezzel nem lebeszélni akarlak, én így gondolom.

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Hahóóó!

Jól kihalt a babanet. Merre vagytok? Ez a nagy szél elfújt mindenkit? :)
Velünk minden oké, leszámítva egy kis orrfolyást és a zsíroldós balesetet. Kimarta az arcát az erős zsíroldó.
Evés terén még mindig jól állunk, azóta is túleszik minket. Pedig jön a 15. foga. Neki ez sem akadály.
Mióta Pestről megjöttem zajlik az élet. Holnap jön egy 38 hetes kismama hozzám. Lehet, hogy felkér dúlának. :lol:
Szóval fekszem is, hogy reggel friss és üde legyek.

Ildikó!
Az oltáson én is gondolkoztam. Állítólag egyre zűrösebb mellékhatásokat produkál. A másik oldal pedig, hogy ha b. himlő ellen beoltatom, akkor ennyi erővel minden ellen be kellene, mert annyi oltóanyag van már. Egyébként is útálom a hazai oltási rendszert. Egyes országokban TB által támogatott homeopátiában tenyésztett oltások vannak.

Pici hó itt is volt, de elolvadt. Vancsit nem érdekelte.

Jók a fotók, és minden betegeskedőnek jobbulást!

Jó éjt!

Kép
patrisa
 
 


Sziasztok!

Elszóltam magam, katasztrofális éjszakánk volt. Anna kegyetlenül belázasodott (42,2!!) és háromszori hűtőfürdő, kúp, szirup hatására is csak 38,7-ig bírtuk levinni neki. Szerencsére a hangulata ennek ellenére is jó, étvágya is van, de alig várom, hogy kezdődjön a rendelése a dokinéninknek!
Ja, mindemellett folyamatos orrszívás volt az éjszakai program, szóval KO vagyok.

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Sziasztok!

Roberta: Részvétem! Jobbulást ! Mi is lábadozunk, bár Anna "csak" köhög de épp elég baj ez is. Éjszaka hál' istennek azért alszik max 2* kell fel a köhögés miatt.
Viszont képzeljétek pénteken reggeltől kb 11:00h-ig átment rajta valami hasmenéses nyavaja. Úgy folyt belőle mint a víz! Délben lefeküdt aludni és mire felkellt nyoma sem volt a hasmenésnek.
Nem tudom mi lehetett, de utánna szombatol kezdett el köhögni, lehet, hogy valai vírusos nyavaja van benne. Még szerencse, hogy a kedvét nem szegi.

Jobbulást a kisbetegeknek!


Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Sziasztok!

Csucsu nem akarlak megijeszteni, de Annánál is így indult, először hasmenés, majd cirka egy hét múlva köhögés és orrfolyás és most mandulagyulladás! Dokinéni szerint rengeteg beteg van. Szurkolok, hogy ne legyen nálatok is ez a helyzet, de ha mégis akkor lesznek álmatlan éjszakáitok.

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Csak gyorsan:
Betegeknek jobbulást! Kúráljátok magatokat!!!

Pusz

Ui: huss-huss bacik!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?