Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma nem jutottunk el az esti misére, a férjem későn ért haza. :( Inkább elmentünk vásárolni, Peti nagyon szépen ült a bevásárlókocsiban és le is nyalta. :o Egy ideig nem érdekelte, de aztán nem tudtunk mit csinálni vele...
Most ott tartunk, hogy szerdán megyünk a misére, mert a holnap egyikünknek se jó. De azért bemegyek az irodába a délutáni vasalás után, hátha megtudok valamit.

Amandi, megkérdezhetem, hogy mit értesz "nagy" korkülönbség alatt? Mert pl. köztem és az öcsém közt 2 év 8 hónap van...ettől függetlenül kicsinek sosem voltunk jó testvérek, sokat civakodtunk, utáltam egy idő után, hogy nekem kell megvédenem, meg engem piszkáltak miatta, viszont miután az öcsém betöltötte a 14-et kb, ezt mintha elvágták volna.
Szerintem a kicsi külöbség sem jelenti azt, hogy "ikrekként" nőnének fel. A te szavaiddal élve még akkor is előfordulhat, hogy az egyik állatkertbe vágyik, a másik meg a vidámparkba. :) Hiszen akárhogy is nézzük a két gyerek két külön egyéniség.

Kitti, nagyon szuperek a képek. A billentyűzet néha Petinél is nyerő, de csak az igazi... :)

Meteor, szívesen. Nálunk Feri se és én se voltunk hurkásak...na most pótoljuk. Anyukám és a bátyja meg nagyon duci volt születésekor és aztán még jó ideig, most meg gebék.
Na az ilyen munkahelyekről tudnék én a falra mászni...csak azt tudnám, hogy az ilyen embereket hogyan rúgják ki, mert közöshöz mindkét fél aláírása kell, a rendkívülihez meg alapos indok szükségeltetik. Igaz, hivatkozhat leépítésre...
Spiccről nem tudok írni. Igazából én nem is figyeltem, hogy Peti hogyan tartotta a lábát. :P Az tudom, hogy jelenleg imád kacsázni, állandóan szétfele állnak a lábai, ma a tévé előtt egy spárgát is dobott. :D

Juca, az esküvőn nekem is be volt kapcsolva a mobilom...tartottam a kapcsolatot a férjemmel, hogy hol tartanak az úton. :)

Colett, hát akkor elég becsületes ügyeletes dokit fogtál ki. Egyébként Petivel nekünk is ez volt, szombaton még csak vírusos torokgyulladást diagnosztizált az ügyeletes, ebből szerdára gennyes mandula lett...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Eni, légyszi holnap mindenképp küldd át a fotót, mert le kell adnom. Köszönöm szépen!

Képzeljétek, most meg valami kiütések jöttek ki a gyerekemen, az eszem megáll.:-(

Na megyek aludni mert már így is fogpiszkálóval pöcköltem ki a szemem.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


sziasztok!

Sikeresen levizsgáztam ma 5-re! Juhé! :D

Kari, leírom, h mi hogy eszünk, szopi mennyiségét nem tudom.
7 szopi
10 1 dl gyümi +szopi
13 1,5 dl főzi +szopi
16 szopi
18:30 1 dl főzi
20 szopi
Ezt nemrég vezettük be. Pont azért, mert nem akart aludni, hanem olyan éjfélig sokszor felébredt, és azt a tanácsot kaptuk, h érdemes alvás előtt jól telepakolni a pociját, így bevezettem a plusz főzit.
Félálomban hajlamosabbak a babák szopizni hiszti nélkül, ez tény.
Korkülönbség: mi 2 évet tervezünk. Aztán majd meglátjuk.

BR, felolvastam a 22 éves sztorid Apának, nagyon teccett nekünk :D

Spiccelés: később lesz gáz, ha pipiskedve fog járni, most még nem az. A nagyobbik húgomnak volt megrövidült achillese, sokat kellett nyújtani neki.

pogacsa
 
 

 
 

Ex,
természetesen vannak olyan testvérek is, akik nem jönnek ki egymással, én is ismerek ilyeneket. Lehet hogy rosszul fogalmaztam, azt akartam mondani, hogy a 3-4 év, vagy ennél is több már generációs különbséghez vezethet. A gyerekeket nem ugyanazok a dolgok kötik le. Gondolj bele mi érdekel egy 3 évest, és mi egy 6-7 évest, vagy akár a 10 és 13/14 éves közötti különbség. Így nehezebb pl közös családi programot, vagy akár csak egy mozizást is összehozni.
A pároméknál pl 8 év a korkülönbség, és így ő már tipikus anyuka egyszem kisfiaként viselkedik, mint aki egyke, főleg hogy a nővére nagyon korán alapított saját családot.

Kitti,
most már küldünk neked egy kis pozitív energiát, rendeződjenek a dolgok!

Andi

amandi
 
 


Sziasztok!

Na, ma reggel már nem bírtam tovább, megint betelefonáltam az ügyeletre, mert Ádin már meg ilyen foltok jelentek meg, mint amikor irritálja a bőrét valami az embernek. :-( Meg lettem nyugtatva, hogy ez a gyulladás szövődménye ami az elmúlt pár napban ostromolta szegénykémet, s egy-két napon belül ez a bőrpír is elmúlik.Ha nem, akkor beviszem a rendelőbe. Szegénykém úgy néz ki mint egy kis párduc.Na jó, annyira azért nem foltos.

Andi, köszi a pozitív energiát. Egyébként szerintem is a kis korkülönbség jó, ha már akar az ember kistesót, saját esetemből indulok ki.Kishúgom 5 évvel fatalabb nálam és sosem volt valami közel hozzám lelkileg, a két öcsém, az egyik jelenleg 14 a másik 9 éves, még annyira sem.Mondjuk ebben az is szerepet játszik hogy én néhány éve Pestre költöztem vidékről és csak havonta egyszer találkozunk.

Pogi, Bogyesznak is van ám étvágya! Egyébként Ádi is nyugodtabban szopizik ha félálomban van, mert ha túl éber akkor már ott tartunk hogy minden érdekesebb mint a cici.Még a nyakláncom is. Egyébként ma éjjel nagyon sírt, szerintem rosszat álmodott, egészen addig nem hagyta abba míg föl nem ültettem az ágyban.Persze, a minénkben. Erre a sötétben elkezd tapogatózni és nyomkodni a cicimet, meg röhögni közben. Az apjával majd meg zabáltuk olyan kis aranyos volt.

Ági, vicces ahogy írtad, hogy Peti lenyalta a bevásárló kocsit.Mi a vásárlással úgy vagyunk, hogy tudjuk a férjemmel kb. 30 percünk van mert utána Nyuszsuson kitör a "plázafóbia" és addig üvölt míg ki nem vesszük.Bár a multkor lopott az egyik polcról egy műanyag sótartót, azzal elvolt egy darabig.:-)

Eni, a fotó S.O.S. mert ma délután le kell adnom az anyagot, képekkel együtt s már csak a közös képetek hiányzik belőle Marcikával.

Pusz mindenkinek

Kitti

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!

Kitti!
Az én kisebbik lányomnak is néha előjönnek piros foltok az arcám ami azután kis idő múlva elmúlik.Úgy néz ki, hogy bizonyos ételekre reagál így de inkább kívülről mint belülről.

Pogi!
Gratulálok az 5-ös vizsgához, nagyon szép teljesítmény.De hát aki tud az tud és még te akarod abba hagyni a doktorit.

pipiskedés: Kata lányom integrált oviba jár ami azt jelenit, hogy vannak enyhe mozgáskorlátozott és egyéb más probémákkal küszködő gyerekek is az egészségesek mellett.
A másik csoportba jár egy kis fiú aki még mindíg pipskedve jár ami nem normális dolog.Nála azt hiszem valami idegrendszeri probléma miatt van ez de azt ne kérdezzétek, hogy mitől.Most próbálják fejleszteni de szerintem kevés sikerrel mert ennél a kisfiúnál más gond is van. ( Az anyja egy epilepsziás, alkoholista félbolond csaj aki szerintem nem is tudta, hogy terhes és ő maga is gondozásra szorul.Így a nagymama "neveli" mindkettőt.

testvér: az én lányim között majdnem4 én van és ez nekem így nagyon kényelmes mert Kata önálló ( egyedül eszik, wc-re megy, stb)

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk...
Misi székrekedése óóóóóriási volt :-( mostanára nagy nehezen kijöttünk belőle több nap után, de most meg szélgörcsei vannak.
Utána néztem, és ez mind lehet a hozzátáplálástól :-( mondjuk egész picinek is folyton gyomorgondjai voltak, úgy néz ki, az átállásokra így reagál :-(
Előbbre kell vennünk a paradicsomot meg a spenótot meg a narancsot, picit tartok tőle, mert ugye allergizálhatnak, de elvileg eddig semmire se lázadt fel a szervezete... Majd nagyon figyelem, és nem sokat adok neki az allergénekből. De pont ezek jók az ilyen székrekedésre. Meg talán majd az Activia. 8. hó után már jöhetnek a savanyított tejtermékek.
Nagyon nehezek az éjszakák, görcsöl a hasa, én masszírozom, most elkezdtem adni a Gripe Watert, mert 2 hónapos korában az segített, de annak is azért idő kell, hogy hasson. Sokszor felébred, meg sokszor sír álmában szegény... kezdek nagyon hulla lenni, bár tegnapelőtt sikerült 5 órát egyben aludnunk és az nagyon jól esett.

Mi is kis korkülönbséget terveztünk, hát nem tudom, hogy mennyire fog sikerülni, de engem sürget az idő, úgyhogy bármilyen fárasztó lesz is, bele fogunk vágni, ha a biológiánk engedi.
Szerintem egyéniségfüggő is a korkülönbség elsülése, nekem kicsi és nagy korkülönbségre is van pozitív, negatív példa a közelemben, nem nagyon lehet előre eldönteni, legfeljebb reménykedni. Egy barátunknak 6 évvel fiatalabb a húga, és iszonyúan nagynak és fontosnak érezte magát, hogy vigyázhatott a Mónira a játszótéren, később meg vele ment először diszkóba a lány, mert ugye fiúja még nem volt, de táncolni szeretett volna, meg körül nézni kicsit és a 22 éves bátyjával már simán elengedték a szülők is. Mindmáig szuper a kapcsolatuk, most már a srácnak van felesége meg egy kislánya is, velük is tök jól elvan, közös kirándulások, nyaralások, stb.

Reni!
Köszi a receptet, szerintem tökéletes Gábor-napi torta lesz :-)

Melinda!
Köszönöm az infot, ma fogja felhívni a férjem az embert, már ha a munkájától hozzájut, mostanában nagyon húzósak a napjai :-(

Féjem sajna összetörte az autónk nóziját, úgyhogy most autótlanul vagyunk, ő tömegközlekedik az egyik kollégájáig, aki onnan viszi dolgozni (város másik felére kell mennie ugyanis), mi meg maradunk a babakocsinál. Tegnap voltunk viszont dokinéninél, méghozzá autóval, az usziból az egyik anyuka elvitt minket is, tök rendes volt! Csak súlymérés volt, elfelejtettem, hogy szeretném megtudni a hosszát is, mert elaludt a váróban szegény, annyit kellett várni, úgyhogy halkra és kevéssé macerásra vettük a dokilátogatást :shock: szóval: 8450 g, a hosszt megpróbálom ma szabócentire fektetéssel megnézni.
Szerencsére a kukaca így szóba sem került, a múltkor ugyanis a dokinéni azt mondta, hogy ő szeretné visszafejteni :evil: mi meg nem szeretnénk, ha visszafejtené... de ezt ügyesen megoldotta Misi :lol:

No, most megyek háztartani, puszi mindenkinek,
Kata

Kép
wkata
 
 


Sziasztok Lányok,

most nem tudok reagálni, csak

Kitti: kép ment, de a freemail-es email címedre, hogy az eredeti felbontása megmaradjon.

Puszi
Eni

Ui.: bocs a késésért, levél ment.

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

Eni, most néztem meg a képet, naaagyon aranyos!Köszönöm, nem késtél el vele.

Voltunk orvosnál megint, most meg újabb fejezet az Ádi betegségéről szóló szappanoperában: kiderült, hogy valami himlője van és az okozta a lázat is, és még 2-3 nap mire kilábal belőle.

Este jövök!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


csajok, egy kis reklám:

Van egy honlap, a http://www.rirosz.hu ami arról szól, h ritka és veleszületett betegeket és szervezeteiket gyüjti össze. Még nem kapott elég nagy publicitást, és így nehezen találnak rá azok akiknek szükségük lenne rá.
Amilyen betegségek még nem szerepelnek, azokról az admin kér leírást az érintettektől!

pogacsa
 
 


Arra számítottam hogy lesz már mit olvasnom, erre azt látom, hogy kihalt a topic!
Irgum-burgum.:-)

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Norwell!

Melyik volt az 5. és a 6. fog?
Kijött a 4. (jobb felső metsző), de rettentően folyik a nyála és sír, hátra mutogat a szájában...


Kata

Kép
wkata
 
 


Ági,
persze még nincs kirúgva, mert nem írt alá semmit és most elmegy táppénzre visszamenőleg, tehát a fönöke még csak közölte vele a "jó" hírt.
És hogy milyen munkahely ez? Egy marketingcég, ahova másfél éve csábították oda a lányt, ő volt a fő szervező és ő hozta az ügyfeleket. A többi cégtulaj meg is érdeklődte a fönöktől, hogy akkor ez a jövőben hogyan is lesz, mire az közölte, hogy semmi gond, mostmár megvannak a kontaktok, majd innen ő folytatja.... ez azt hiszem elég no comment.
Csak, hogy értsétek milyen profi a csaj: az ő csinálta a Mikulásgyárat. Most, hogy lement a második is, már bejáratodott a dolog a fönök úgy gondolta nincs rá szükség. Remélem az az ember rettentően meg fogja szívni.

Kitti,
Pancsi is csak az éccakai szopinál eszik nyugodtan, napközben minden érdekesebb:)
Majd mindenképp szólj, hogy melyik újságban jelenik meg a cikk, mert anyós már teljesen meg van őrülve és meg akarja venni. Szerintem képes lesz Egerben az összes újságot megvenni :) :)

Kata,
mi is kis korkülönbséget tervezünk. Egyrészt mert szerintem jobb: nálunk 8 év volt köztem meg tesóm között, hát totál más világ. Másrészt én jövőre már 35 leszek és jó volna előtte a második. Nem szeretném ha a pocakomban szurkálnák a gyerköcöt. Ja és mivel harmadikat is szeretnénk azért is "sietnünk" kell.

Na most megyek, mert a szerelmetes férjem hazaért és ma van a névnapja, szóval ünneplünk. A héten már nem leszek, de majd bepótolok mindent.

puszi mindenkinek!

meteor
 
 


Rita!

Akkor egyidősek vagyunk :-)
és mi is ezért sietünk, szeretnénk harmadikat is :-)
naiv népség vagyunk...
:lol: :lol: :lol:

Azóta is nyálzunk, fájunk, kiabálunk, ellenben alig kakilunk :cry: :cry: :cry:
Szerintem nem is fogok ráismerni az életünkre, ha ezek mind rendbejönnek és lesz egy kis nyugalom :lol:

Megyünk fürcsizni, puszi!
Kata

Kép
wkata
 
 


Wkata!

Banán, alma elfelejt, KÖRTE KÖRTE KÖRTE :wink:
Nekünk bejött. Én is faltam, Kinga is. +én még őszileven éltem.

tjuca
 
 


Meteor, miért nem pereli be a csajszi????????????????

pogacsa
 
 


Sziasztok!

Kata!
A felső kettesek jöttek ki 5. és 6. fogként (tehát a második metszők). Drukk, hogy minél előbb kijöjjenek Misinek!!! És adj Misinek őszibarackot meg körtét, azok lazítják a székletet!(Mi is három gyereket szeretnénk... ;) )

Rita!
Boldog névnapot a férjednek!

Kitti!
Plázafóbia, ez jó! :D Ahogy elnézem, Neked nem is kell nagyon dolgoznod otthon, Ádi mindent megcsinál helyetted!!! ;)

Lábujjhegyen járás: az öcséim mindketten így mentek, amikor megtanultak járni, és érdekes, de ha elfeledkeznek magukról, akkor még mindig előjön náluk! Amúgy mindkettő jó mozgású, fociznak, tehát nem volt gond belőle.

Két nappal ezelőtt és ma is kicsi vér volt Kende kakijában. Védőnő szerint nem kell aggódni, de azt hiszem, holnap felhívom a dokinőt, hogy mi legyen... :roll: Igaz, ma délelőtt kicsit nehezen kakilt, aztán meg olyan sötétzöldet, hogy nnnna... Szal lehet, hogy ettől volt, nem tudom (szerencsére nem nagyon volt véres, épphogy csak két pici csíkocska, de ott volt...). Mondjuk azt sem szeretném, hogy kórház, meg vizsgálatok meg szurkálódás, de majd meglátjuk... Nagyon remélem, semmi komoly...

Ma pedig napközben az istennek sem akart aludni. Összesen vagy egy órát sikerült neki, ennek megfelelően hét óra három perckor beájult... :D

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Gondolkoznak rajta, de mivel a fönök ezt négyszermközt jelentette ki még konzultálni akar munkaügxi jogásszal, hogy ilyenkor mit lehet tenni.
Na most tényleg mennem kell.

meteor
 
 


Szép estét mindenkinek!

Hazaértem a munkáról. Kellemes beszélgetés volt egy liliputi házaspárral.

Juca, Eni és Rita, a cikk elvileg csütörtökhöz két hétre jelenik meg, mi ilyen előre dolgozunk a nyomdai munkák miatt, meg hogyha kiesik egy anyag, akkor se legyünk szarban, legyen mivel pótolni. Úgyhogy türelem! :-) Tudom, nehéz. Nagymamáknak meg különösen. Egyébként nekem van egy nagynéném, aki az összes eddig megjelent cikkemet egy mappában gyüjti, olyan büszke. De a legjobb az volt, amikor egyszer említettem neki az egyik ismert riportalanyom, aki épp takarítónőt keresett a házába. Ő meg elújságolta nagy boldogan a helyi élelmiszer boltosnak, hogy micsoda körökben mozgok, akinek épp takarítónő a felesége. Ez még mind semmi, megadta a fószernak a telefonszámom, aki azóta is hetente nyaggat, hogy nem tudok e a takarítónő feleségének valami állást a budapesti művészvilágban...No, ennyit a családi diszkrécióról. Finoman megkérdeztem a nagynénémet, ő mit szólna ha én kiadnám a telefonszámát és mindenféle kellemetlen hívásokat kapna? Mindegy, csak azért írtam le mert szerintem mulatságos történet.:-)

Norwell, maradjunk annyiban, ha Ádi ébren van, fél napig csinálok egy munkát, ha alszik, akkor fél óráig! Bizti véres volt Kende kakija? Én is azt hittem a mültkor hogy Ádié is az, aztán rájöttem, hogy paradicsomos bébipapit kapott előtte. A legközelebbi kakkantásnál már nyoma sem volt. Egyébként kaki témában mindig eszembe jut, hogy megboldogult jánykoromban eszembe sem jutott hogy egyszer majd valaki székletének az összetételével fogok foglalkozni, mégis gyakran megesik.:-)

Ja és Rita, szerintem is perelnie kellene a leányzónak, szerinted miért nem teszi? Nagyon nagy szemétséget műveltek vele és teljesen jogszerűtlen.

No szép álmokat mindenkinek!!!


Pussszzz

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!

Voltam ma a Plébánián, ha a keresztszülők is ráérnek márc. 25-én (és előtte három szombaton), akkor megtartjuk a keresztelőt. Juppé.
Ma Peti a délelőtti alvását másfél órásra nyújtotta, meg is voltam lepődve, mert így 4 óra telt el a reggelije és a tízóraija között.

Amandi, én most is azt mondom, hogy sem a kicsi, sem a nagy korkülönbség nem garancia a "generációs különbségek" kiküszöbölésére, minden szülői hozzáállás kérdése. :)

Kitti, Peti nagyon élvezte, hogy új perspektívából ismerhette meg a Tescot, eddig csak úgy vittük, hogy a hordozót rátettük a kocsi végére.
Ádámnak jobbulást továbbra is. Himlő? Csak nem bárány? Akkor elmondhatnánk, hogy a babanetes anyukák gyerekei elég hamar esnek rajta át... :o
Már én is akartam írni, hogy ha megjelenik az újság, aznap légyszi írj (jó nagy betűkkel), mert akkor én is elfelejtem...

Kata, a szomszéd házban is lakik egy pár, nekik a lányuk járt régebben "érdekesen", de már rég nem láttam, nem tudom, hogy most mi a helyzet vele.

Wkata, akkor nálatok is vannak gondok. Én lekopogom, Peti személyében nagyon jó gyereket kaptunk, remélem a későbbiekben se lesznek vele nagyobb bajok.
Narancslé már van a 4-5 hós kortól adható babakajákban is, csak sokat ne adj Misinek egyszerre. Inkább a paradicsom lehet gázos, amiatt nagyon sokan pöttyösödnek, de ez nem korfüggő. Na meg ne ijedj meg, attól szép piros lesz a kakija...
A dudútoknak javulást.
Szép súlya van Misinek. A kukipiszkálgatást ne hagyd, állj a sarkadra. Én egyéves kor előtt nem hagyom Petinél, de nálunk erről még nem is esett szó.

Meteor, meg fogja szívni a főnök. Mert az egy dolog, hogy megvannak az ügyfelek...de ők általában szeretik a számukra "bevált" kapcsolattartókat, remélem, érthető voltam.

Norwell, remélem, hogy nem lesz gond. Ha a köv. széklete is véres lesz, szerintem akkor már gyanúsabb a helyzet, a mai termés lehet, hogy az erőlködéstől lett olyan, amilyen.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Emberek!

Maki felült az ágyában!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
persze elalvás helyett a betyár, de akkor is

mennyi minden történt egy nap alatt nálunk :shock:

Jó éjt,
Kata

Kép
wkata
 
 


Hip hip hurrá orvul alvás helyett felcsücsülő Makinak, Kata!

Ági, állítólag nem bárányhimlő, valami olyasmit mondott a dokinéni hogy a láz miatt van és pár nap mulva el is felejtjük.

Na tényleg lépek mert elájulok.

Ja, már akartam kérdezni, Reni, Katus mi van veletek, az utóbbi napokban nem sokat hallottunk illetve olvastunk rólatok.???


Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok,

Wkata, bocsi, hogy beleszólok a kakiügybe, úgy, hogy már ezer éve nem írtam ide. Nekünk a dokibácsi azt mondta, hogy a meggy is nagyon jó, és ami nálunk a hasfájásra bevált az a szélcső. Azzal mindig sikerült kakit is varázsolni. Igaz, sokszor eltelik jó hosszú idő, kb 5 perc, de szerintem megéri kipróbálni. Ja, egyébként majd' elájultam, amikor vettük a patikában, mert 1300 ft volt. :(

Üdv: Macsek

Kép

Kép
macsek7
 
 


Szia Macsek!

Ne kérj bocsánatot, örülök hogy jössz :-)
Sajnos most nem segített a szélcső, korábban nálunk is varázsszer volt, de most olyan sűrű kakija volt szegény jószágnak, majdnem mint egy felnőttnek, és hát arra már nem használt a szélcső.
A meggyet nem tudtam, de örülök neki, mert van eltéve a kertből bio meggy (ki a fene ér rá permetezni...) a mélyhűtőbe, akkor majd ajánlgatom. Körtét viszont nem tettem el semmilyen formában, pedig van az is :-(
Barackot eddig is kapott, nagyon szereti, most többet, mint korábban, mert én is gondoltam, hogy az jól lazít. Sajnos a készletek erősen megcsappantak :cry: Ha az öcsi/hugi is tavaszi lesz esetleg, akkor abban az évben több őszibarackot teszek el a fagyasztóba, az biztos.

No, mivel 7(!) óra pörgés után végre el tudott aludni, megyek mellszívózni, meg fürödni és utána végre aludni.

Mindenkinek köszönöm az ötleteket pocak-ügyben!
Meg a hip-hip-hurrát is :-) mi is éljeneztünk :-) sokáig nem volt hajlandó megfordulni sem, most meg tök begyorsultak a dolgok.

Puszi,
Kata

Kép
wkata
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, csak már az agyamra ment a diéta! :shock: Erre kitalálta a férjem, hogy ő is társul, ezért tegnap éjjel befalt 1 kg mandarint!!!

Wkata!
Nekünk a szilvás dolgok beváltak székrekedésre. A kecskemétinek van kimondottan szilvás desszert!

Kitti!
Már én is nagyon várom a kismamás cikket. Én is szívesen segítettem volna, de én 14. hetesen eljöttem táppénzre. Egyrészt nagy leépítések voltak a munkahelyen és nem akartam, hogy valakinek kiteggyék a szűrét, amikor én nemsoká úgy is eljövök. Másrészt én távházasságban éltem a férjemmel. 350 km választott el minket. Szóval egyébként is csak félidőig vállaltam volna az ingázást. De nagyon rendesek voltak a melóhelyen. A munkaügyes felhívta a figyelmemet a jogaimra. Pl. hogy munkaidőban igazoltan mehetek vizsgálatra, nem rúghatnak ki a terhesség alatt, sem a gyed-gyes alatt stb.

Mi ma voltunk elenőrzésen a dokinál. Petinek már kutyabaja. Utána nagyot sétáltunk a levegőn. Peti másfél órát aludt kint, pedig brrrrr, hogy milyen hideg volt. Szokatlan volt a 0-1 fok a 12 után!

Elpályázok aludni, majd holnap jövök. Jó éjt!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, csak már az agyamra ment a diéta! :shock: Erre kitalálta a férjem, hogy ő is társul, ezért tegnap éjjel befalt 1 kg mandarint!!!

Wkata!
Nekünk a szilvás dolgok beváltak székrekedésre. A kecskemétinek van kimondottan szilvás desszert!

Kitti!
Már én is nagyon várom a kismamás cikket. Én is szívesen segítettem volna, de én 14. hetesen eljöttem táppénzre. Egyrészt nagy leépítések voltak a munkahelyen és nem akartam, hogy valakinek kiteggyék a szűrét, amikor én nemsoká úgy is eljövök. Másrészt én távházasságban éltem a férjemmel. 350 km választott el minket. Szóval egyébként is csak félidőig vállaltam volna az ingázást. De nagyon rendesek voltak a melóhelyen. A munkaügyes felhívta a figyelmemet a jogaimra. Pl. hogy munkaidőban igazoltan mehetek vizsgálatra, nem rúghatnak ki a terhesség alatt, sem a gyed-gyes alatt stb.

Mi ma voltunk elenőrzésen a dokinál. Petinek már kutyabaja. Utána nagyot sétáltunk a levegőn. Peti másfél órát aludt kint, pedig brrrrr, hogy milyen hideg volt. Szokatlan volt a 0-1 fok a 12 után!

Elpályázok aludni, majd holnap jövök. Jó éjt!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Szica!
Küldtem privit!

A tavasziaktól vagyok, bocs, hogy ide írok, de szerintem Szica titeket szokott olvasni, mert a babája nyári baba.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Jóreggelt mindenkinek!!!

Ádiról kezdenek múlni a pöttyök és ma reggel már megivott 150 gramm tejcit egy evésre!Hurrá, remélem meggyógyul. Egyébként holnap reggel tízre megyünk a bölcsibe megbeszélni a februári beszoktatás részleteit Rózsika nénivel, aki Ádi csoportvezetője lesz. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fogjuk bírni ezt a bölcsi dolgot, de majd úgyis mesélek sokat.

Reni, hát le a kalappal, hogy kibírtátok távszerelemben a férjeddel. Amikor én megismertem a párom, ő budapesti volt, én Békéscsabán éltem és összesen egy hónapig bírtuk külön aztán felmondtam a munkahelyemen és felköltöztem Pestre.Ennek jövő hónapban lesz négy éve.:-) Jó régen volt...

Kata, egyébként nekem mázlim van az Ádámmal, mert hasfájós az nem volt soha. Ha mégis úgyí gondoltam, hogy csikar neki, tornáztattam a kis lábát, és ez megoldotta a gondot.

Macsek, én a fogzáskönnyítő árától ájultam el a patikában, talán 15 ml-s és 2000 Ft. És egyre drágább és drágább lesz... :evil:

Na megyek mert meg kell írnom a tegnap készített riportot, ráadásul Ádi is nyűgös egy picit.
Pusz mindenkinek, szép napot.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!!

Itt vagyok nem vesztem el csak egy kicsit el vagyok keseredve mert egyre közeledik a bölcsibe adás időpontja.

Tündérpöcök!

Ádinak nem 3 napos láza van?Szeretném majd én is megvenni az újságot úgyhogy légyszíves jelezd majd ha megjelent.

Reni!
Mi újság a fogyókúrával, hogy bírod? Én elég jól, a szervezetem teljesen átállt a kevesebb kajára bár fogyni még csak 2 kg fogytam. Azt mondják, hogy kevesebb súlyfeleslegből ( nekem15 kg) nehezebben indul be.
Ami a legjobb az egészbe, hogy a tejem egyáltalán nem csökkent mondjuk napközben már nem szoptatok csak reggel, délután este és éjszaka. ( a bölcsi miatt muszály volt a napközbeni szopit abbahagyni)
Holnap megyek egy 30 perces kezelésre ami abból áll, hogy be kell feküdni egy szoláriumhoz hasonló szerkezetbe és égeti a zsírt, feszesíti a bőrt és erősíti az immunrendszert. (Alakformáló infrakabin a neve) Elég drága 30 perc 3.000.-ft, de a saját szememmel láttam, hogy milyen hatékony.
Majd beszámolok róla.

Tegnap voltunk a védőnőnél, Panna súlya 7930 gr, 70 cm.
1 hónap alatt 550 g-ot hízott.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok,

Wkata, nekünk a sűrű kakin is segített a szélcső, csak ki kellett várni.

Kitti, nem vagyok képben, de miért kell neked is bölcsibe adnod a Ádit?

Katus, ügyes vagy a fogyókúrával! Én most kényszer fogyin vagyok, két napja, elkaptam valami vírust, jön ki minden, alul felül. Ugy tűnik, azért a tejem nem lett sokkal kevesebb, még mindig elég Andrisnak.

Üdv: Macsek[/i]

Kép

Kép
macsek7
 
 


Sziasztok!

Csajok úgy néz ki, hogy már 4 fogunk van. Most jött ki neki a 2 felső egyszerre. Gondolhatjátok milyen nyügi és üvöltés volt nálunk. Az éjszakák nagyon rosszak. Óránként kelünk nyugtatni őt. Szóval jól megszenvedünk a fogakkal.

Átolvasgattam az irományokat és pár régebbi hozzászóláshoz is írok:

Tanácsadás: az első 6 hétbe 2-szer volt a védőnő. De én havonta viszem méretni és akkor van egy orvosi vizsgálat is.

22 év: nem volt túl jó év. Akkor halt meg az apukám. A párommal ekkor 2 éve voltunk együtt. Összeköltözésről nem igen volt szó, mert nem volt hová. Ja és akkor csináltam a mérlegképest is.

Meteor: Kende is így kezdte a forgást :) Fú király a Buddha a lavórba kép. A páromnak is nagyon tetszett.

Marcy: utólag boldog szülinapot neked. Sajnálom, hogy pont a szülinapodon nem sikerült a vizsga :(
Fú akkor nagy az izgalom a tesódéknál. Gondolom most az ő babavárását végig nosztalgiázod. Legalábbis én így vagyok a sógornőmmel.
Főzelék: én már mindenfélét adtam neki: krumpli, borsó, sütőtök, cékla, brokkoli, karfiol. Én már nem igen turmixolok. Villával töröm neki. Sűrítéshez most kezdtem lisztet és tejfölt, vagy natur joghurtot használni. (Az elején mindent krumplival sűrítettem)
Ja és én már kezdek a fűszereket is használni neki.
Nagyon jót röhögtem a férj 1.0-n.

Wawel: nekem is segít apa a pelusozásnál. Néha bánom, hogy nem polip vagyok :)
Ja és az új szokás, hogy ha nyugton van akkor a pelus tépőzárját szedi le, úgyhogy mire ráadom a bodyt a pelus már nincs rajta. Szóval nem egyszerű.
Rizst pont úgy adom ahogy írtad, bár nem rajong érte így nem is kap sűrűn.

Wkata: ja az a HP :) Hát én nem olvastam őket, csak pár részt láttam.
Kende 5 hós korától eszi a joghurtot. Szerintem adhatod neki. Sőt már adok neki tejfölös főziket is.
Autó miatt :( Grat a felüléshez :) Nekünk a szilva is bejött, mint kakilazító.

Colett: na látod vannak csodák :) Azóta volt átaludt éjszaka?
Mennek a gyógypuszik Máténak és Noinak!

Pogi: grat a vizsgához. És utólag boldog szülinapot neked!

Reni: örülök, hogy meggyógyultatok :) A diétához kitartást!

Ex: akkor elég olcsón megússzátok az autósülést. :)
Fú ez az asszisztens nőci vicces. Azért egy negatív tesztet csak tud értelmezni az ember :) Van már eredmény?

Melinda: örülök, hogy írtál megint. Jó sok minden történt veletek :) De csupa jó dolog :)
Nem vagy gázos anyuka. Én is villával töröm a kaját.
Nagyon helyes Máté a képen.
Melyik ülést vettétek a concordtól? A 0-18 kgst vagy a 9-35 kgst?
Mi is voltunk szombaton a brendonba megnéztük a concord trimaxot, de nem volt az akciósból.

Kitti: örülök, hogy bevállni látszik a bébiszitter. Jobbulást Ádinak. Reméljük nem túl komoly ez a himlős dolog.
Én is szívesen segítettem volna a cikkbe, de én végig táppénzen voltam. :) Így egy mukkot sem tudtam volna mondani a témáról ;-)

Amandi: köszi a gyógypuszikat. Tán már jobb lesz. Egy kicsi tejcsi azért visszajött. Cumizára-altatáshoz pont elég neki.

Hello: örülök, hogy jól vagytok. Nagyon szépen fejlődtök ti is. És nagyon ügyi a kiscsaj. :) Sajna fogas képet nehéz készíteni, de ha sikerül ígérem felteszem.

Br: nagyon szépen fejlődik Adél baba :) Most milyen tanfolyást csinálsz?

Esztianyó: sajnálom, hogy ilyen volt a pap a keresztelőn. Teljesen elronthatta az egészet.

Norwell: 6 fog??? Jól belehúzott kedves Névrokon. Nekünk 4 van már.
Vér miatt :( Reméljük nem komoly az ügy, de azért vidd el dokihoz!

Mári: kened Vencel ínyét? Szerintem próbáld ki.

Macsek: jobbulást neked! Én a múlt héten voltam ilyen beteg.

Utólag mindenkinek boldog hófordulót!

Azt hiszem behoztam a lemaradást, de most megyek, mert ébredés van.
Pusza: Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Juca!

A körtét hogy adod? Nyersen, vagy párolva? Turmixolva?

Ja, és a 22 év témához: én akkor már a 2 éves kisfiamat hordtam a bölcsibe, mellette pedig egyetemre jártam (nappali tagozat), mindezt pedig 30 km-re a szülőktől, úgy, hogy kollégiumban laktam. Ja, és persze egyedül neveltem őt..... Szóval, asszem itt én vagyok a rangidős "komoly 22 éves"... :lol: :lol:

Üdv, Hello
hello
 
 


Kedves Mindenki!

Ismét itt vagyok, és remélem, hogy a jövőben már sűrűn be tudok kapcsolódni a beszélgetésbe. Elnézést, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de júniustól már nem dolgoztam, itthon pedig nem volt internetünk. De most már van! :D

Azért remélem, még egy kicsit emlékeztek rám. Elmesélem, mi is történt eddig. Július 22-re voltam kiírva a bébivel, akiről a 20. hét óta biztosan tudtuk, hogy lány. A terhességet jól viseltem még a végén is, leszámítva, hogy nem bírtam 100 méternél többet gyalogolni, vagy legalábbis csak akkor, ha nagyon muszáj volt.

Júli 20-án kellett volna befeküdnöm a kórházba, reménykedtem, hogy az én kis picikém sem szeretne feleslegesen egy kórteremben időzni, velem együtt. Jól gondoltam, mert úgy döntött, hogy két nappal korábban kibújik.

Így 2006. július 18-án, 11:15-kor megszületett Kíra baba, a Rókusban, 2900 g-mal és 54 cm-rel, és 21-én már jöhettünk is haza. Holnap már fél éves. :)

Egyelőre ennyit rólunk, igyekszem majd legalább az utolsó történéseket átolvasni, hogy képben legyek, mi a helyzet nálatok.

Üdv mindenkinek: Tandika

Próbálok küldeni egy képet is, ha sikerül...

Kép Kíra
tandika
 
 


Tandika!

Üdv! Mi szerintem nem ismerjük egymást, azaz én előtted írtam, aztán leléptem, de most visszajöttem, már persze, ha van egy kis időm írni. Nagyon helyes Kíra. Érdekelne, ha "nyugdíjazzák" a Rókust, akkor hol tervezed a szülést?

Hello!

Adom nyersen is üvegreszelőn reszelve, adom párolva is, mással is magában is, szóval KÖRTE rulez! Eleinte nyersen adtam, de mindenhogy elfogy.

tjuca
 
 


Lányok!

VÉDŐNŐ kerestetik! Részletek a blogban :-) Ez most komoly!!! Küldjétek!!! 8) :wink: (persze ne olyat, akit ti kiutáltatok!)

tjuca
 
 


Üdv!

Wkata, Misinek nagy gratula az ülés tudományához. Most nálunk sincs alvás, azt hiszem Peti egy időre kialudta magát a séta vége alatt és utána itthon. :o Nem tudom, mikor fog szólni, hogy ideje alukálni, főleg, hogy az apja már kidőlt...igaz, őt még el kell küldeni pancsikálni.

Kitti, akkor valami lázkiütésről van ezek szerint szó. Mennyi ideig volt lázas Ádám, hogy kijöttek rajta a pöttyök?
Mi is éltünk távházasságban egy ideig...a férjem Szegeden én meg Békéscsabán.

Reni, nem semmi férjed van...habár jóízű mandarinból én többet is képes lennék eleszegetni úgy, hogy észre sem venném, hogy elfogy. :)

Katus, szerintem egyáltalán nem drága a kezelés, csak az a kérdés, hogy hányszor kell menni, hogy tényleg hasson.
Szép súlya van Pannának, jól gyarapodott!

Kisviri, remélem, most egy ideig szünet lesz nálatok fogügyben.
Én még semmit se sűrítek, mert én eddig mindig csak krumplis kajcsit csináltam Petinek... Én azt hiszem, kifejezetten sűríteni először rizzsel fogok. Fűszer nálunk is van, de Peti alapból nem egy natúr ízeket kedvelő egyén. :)
Újabb eredményem nincs, ma voltam vérvételen...és az analizáláshoz szükséges valami hiányzik a laborból, így talán a jövő hét végén meglesz a vérképem hormonügyileg, holott egyéb esetben fél nap alatt készen van. :o

Hello, 22 éves témában, azt hiszem, viszed a prímet! Hogy bírtad????

Tandika, én még emléxem rád! Kapásból ismerős volt a neved, ahogy tekertem lefele az oldalon. :) Gratulálok Kirához! Ahhoz képes elég kicsi súllyal született, hogy időben jött, nem?

Juca, gyerekorvos ügyben nem tudok segíteni...az unokatesómból idővel védőnő lesz ugyan, de nem hiszem, hogy képes lenne "elszármazni" innen.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Juca!

Ezek szerint Te olyat is tudsz a Rókusról, amit én nem. :o Mondjuk, nem is jártam arra felé, amióta hazajöttünk júliusban :-)
Szóval mit hallottál róla?

Amúgy nem túl jó véleménnyel vagyok a védőnőnkről, úgyhogy inkább nem ajánlgatom... :(

Exdeus, én is emlékszem Rád, Te valahogy nagyon ügyesen osztod be az idődet, hogy mindig van időd ilyen sokat írni. Hogy csinálod? :?:

Egyébként Kíráról tudtuk, hogy nem lesz 3 kg-nál nagyobb, már a 27. heti ultrahangon megmondták. De nem csodálkoztunk, én is "gebe" vagyok, a párom sem éppen nagydarab, úgyhogy így tartottuk normálisnak. És egyébként is úgy gondoltam, könnyebb lesz vele, mint mondjuk egy 4-5 kilós gyereket megszülni :-)

Tandika
tandika
 
 



Sziasztok Csajok,

néhány napig nem tudtam jönni, mert összecsaptak a fejem felett a hullámok, ráadásul a tanulással sem haladtam :( .

Ma a változatosság kedvéért elvágtam az ujjamat, hát nagyon örültem neki, ráadásul ahányszor felveszem Marcikát, annyiszor felgyűrődik a bőr, olyan szerencsétlen helyen...

Megpróbálom felvenni én is a ritmust, remélem sikerül :wink: .

Nem tudok reagálni, mert egyedül vagyok babókával (férjem vacsorázni ment a kollégáival), de teszek fel 2 képet annak örömére, mert ma volt Marcika fél éves.

Reni: elkészítettem én is a gesztenyetortát :) , még nem kóstoltam, de szerintem fini lesz.

Szép estét mindenkinek!

Eni

Kép :)

Kép Aaaanya, ennél jobban már nem is húzhatnád fel a pulcsimat...

Eni
marcy
 
 


Helló Lányok,

Vendégségben voltunk este és tök jól éreztük magunkat.:-)

Tandika, örülök, hogy "megismerhetlek." Én is minden nap írok mostanában.Dolgozom, babázom de azért vannak üres járatok és olyankor kicsit jó írni - olvasni.

Ági, szerettél Békéscsabán élni? Hogy kerültél oda? Én valami megmagyarázhatatlan módon csíptem a város hangulatát.

Juca, hol vettél yam gyökeret, már a blogban is kérdeztem???:-)

Helló, nagyon nehéz lehetett NEKED. Én most 22 éves vagyok és olykor nagyon lázad a lelkem a bezártság, a tengernyi feladat és a monotonitás ellen. Na jó kimondom: legszivesebben mennék bulizni!No de megértő társ nélkül végképp nem tudom hogy birnám, annak ellenére hogy nagyon szeretem a gyerekemet.

Kisviri, aranyos vagy, hogy segítettél volna, ha érintett lettél volna a kérdésben. De hála Jucának, Enikőnek és Ritának, sikerült leadnom a cikket.:-) Egyébként már sokkal jobabn van Ádám kezd az étvágya és a kedve is visszatérni.

Macsek, azért kell bőgődébe mennie Ádinak mert én szülés után egy héttel már dolgoztam itthonról. Most veszünk lakást nagyon kell minden pénz és mivel már lassan 7 hónapja nevelek gyereket, dolgozom épp annyit mint megboldogult jánykoromban és vezetk háztartást, rendlókívül kimerültem. Az egyetlen segítségem, a nagymama pedig sajnos meghalt. Ezért vagyok kénytelen erre a lépésre.

Katus, Reni, kitartás a fogyókúrázáshoz, az erő legyen veletek!:-)


Tök vicces, a férjem épp fürdeti Ádit. Levetkőztette, nem számított rá hogy be van kakkantva és mire odarohant a kicsomagolt gyerekhez a popsitörlő kezdővel,Ádi szó szerint állig kakis volt...no comment. Férfiak egymás közt.
:roll:

Jó éjt!!!!!



Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Eni, hatalmas gratula cuki Marcinak a féléves szülinaphoz!!!
Hullámzunk neki Ádámmal!!!:-)
Kéz elvágás, nem ciki, én hetente csinálok ilyet, valahányszor Ádinak répát darabolok, mindig sikerül.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Lányok!

Két gyors kérdésem lenne:

1.) Tud-e valaki arról, hogy a IX. kerületben (valahol állítólag a Határ úthoz közel) lenne babaúszás?

2.) Hogyan tudtok avatar képet feltölteni? Én már annyira lekicsinyítettem, hogy alig látszik, és még mindig 12 KB a megengedett 6 helyett :shock:

Tandika

tandika
 
 


Sziasztok!

Üdv Tandika! Cuki Kíra baba!

Marcy!
Látom Marcinál is menő a kukifogdosás! Én tegnap alig birtam kihámozni Peti kezéből a kukiját, annyira szorította! :lol:

Katus!
4 kg-nál járok, de 3 napja stagnálok. De nem csodálkozom, mert bekrumpliztam! De holnaptól megint beszigorítok! Klassz lehet az a kezelés! Kár, hogy itt helyben nincs semmi ilyen lehetőségem. Én is szívesen kipróbálnám.
Hát, én sem bánnám ha Peti legalább a főzelék utáni szopit kiváltaná vizzel! De csak 1-2-öt kotyol, így még szopizunk, naponta 6-7-szer!

Kisviri!
Én a körtét próbáltam sűtőzacsiban, de mikroban is nagyon fini. Felkockázott, minimális vizet öntesz rá és megmikrozod. Olyan lesz, mint a kompót. Almával is fini.

Juca!
Ma én is húsit csináltam Petinek. Egy csikemelet főztem meg. Hagymával, fokhagymával, petrezselyemmel, paprikával "fűszereztem". Egy jégkockatartónyi húsi lett. Két heti húsi adag megfőzve. Ma krumplival-répával-almával kapta. Bejött!

Kitti!
tetszik a kakás sztori! :lol: Gondolom a párodnak nem tetszett.

Mi ma jó nagyot sétáltunk Petivel. Már egy picit én is megdöntöttem a kocsit, hadd nézelődjön a legény!

Megyek aludni. Dög fáradt vagyok. ( Holnap férj még a diéta elkezdése előtt kap még egy utolsó emberi kaját: gulyáslevest, mákos tésztát. De hogy én mit eszek? Azt még nem tudom.)

Na, jóccakát!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Csikemel= csirkemell

Reni
Kép
prenata
 
 


Kitti!

Blogban válaszoltam, de sajna nem tudok segíteni, bővebben ld. vélemény 2, az én vagyok.

Tandika!

Egyedül a Rókusnál akarják az összes aktív ágyat megszüntetni, és rehab. kórházat létrehozni. A shöfit meg egy az egyben bezárják. Persze ezek csak tervek, de nem zörög a haraszt...
Amúgy a szülészetek 40%-át megszüntetik a fővárosban. Kafa a reform mi?

Ex!

Akár még el is származhat :-) Ettől függetlenül tényleg betyáros a helyzet, ha tudtok valami megoldást plíz ragadjatok billentyűzetet :-)

Reni!

Én annyira büszke voltam életem első húslevesére, ok, hogy hülyeség, de mégis. Tök bonyi kajákat megcsináltam, de a húsleves szó hallatára már pánikoltam, de most felbátorodtam, és már senki sem állíthat meg húslevesfőzésben! 8)

Lépék, zuhany, reggeli, és indulhat a pörgés.

tjuca
 
 


Sziasztok!

Tandika, először is boldog hófordulót a lányodnak. Egyébként nem hiszem, hogy genetikailag öröklődne a súly és a hossz (főleg nem a szülőktől)...pl. van egy ismerősöm, ő és a férje is égimeszelők, és a fiuk 49 cm-rel született. :o
Egyébként napközben azért tudok jönni, mert az esetek nagy többségében Peti jól elmászkál a földön, és csak néha kell vigasztalni, este meg szintén elvan magával, vagy alukál, mire én ideérek.
Ha lekicsinyíted a képet 80*80 (vagy ahogy kijön) pixelre, utána konvertáld át GIF formátumra, mert úgy kisebb lesz a mérete, és fel tudod tölteni. (Azt hiszem, ezt még Katus írta régebben...nekem is így sikerült.) Vagy először a "nagy" képet konvertálod át, és azt kicsinyíted le (ez nálunk nem tudom, hogyan JPG kiterjesztésű lesz, de ennek is megfelelő a mérete az avatarhoz).

Marcy, Marcinak is sok puszi feledik évfordulója alkalmából! Hullámok miatt :(, remélem, hamarosan lecsitulnak!
Férj és elmenés: tegnap jelentette be a drágám, hogy ha sikeres lesz a főnöke, akkor valamikor megint mennek Pestre dolgozni...

Tündérpöcök, oda jártam főiskolára. Kollégista voltam. Őszintén, nekem a város, mint olyan nem tetszik, de lehet, hogy azért mondom, mert viszonylag ritkán voltunk a belvárosban, mert a koli és a fősuli kint van kukutyinban. :D Na meg alapból nem vagyok bulizós, a Narancs meg a Babilon számomra nem voltak nyerők, és a főiskolai klubban is egyszer voltam még elsőévesen...
Legalább lefotóztad Ádit és apát??? Én ilyenkor eszeveszett fotómasina keresésbe szoktam kezdeni... :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Helló Csajok,

már harmadjára kezdek írni ma, valami mindig elrángatott a gép elől, remélem most sikerül végre. Na, voltunk benn a bölcsibe, nagyon aranyosnak tűntek a gondozónők, megbeszéltünk minket. Ádust február 5-én reggel kilencre viszem először,akkor kezdjük a beszoktatást.Két hétre ha úgy tetszik én is bölcsis leszek mert az esetek többségében nekem is ott kell lennem vele.
Ja, egyébként úgy gondoltam, á egész közel van a bölcsi, aztán elszámoltam magam és hordozó kendővel gyalogoltunk Ádival vagy 2 kilómétert, de legalább formában leszünk.:-)
Persze, a férjem is megjelent a színen a bölcsiben, a kíváncsiság oda hozta a munkahelyéről. Mondjuk ennyi erővel el is vihetett volna bennünket. No mindegy, de legalább hazahozott, köszönet érte!:-)


Ági, tudom hol van a fősuli Csabán, hát az tényleg a világ vége. Én egyébként a középsulit végeztem bcsn, meg 1 évet ott dolgoztam utána a helyi tévénél és rádiónál. A Narancsot és sem birtam, a Babilonban azonban gyakran megfordultam, főként az utsó egy évben amikor elmúltam 18 és rámszakadt a nagy szabadság. Olyan keveset kerestünk, hogy öten voltunk egy albérletben...olyan, mintha egy másik életben lett volna, nagyon távolinak tűnik.

Juca, köszi, akkor megnézem a blogban.:-)

Reni, a férjem mindig nagy pelenkázó volt, nem zavarja az ilyesmi. Két hetes volt az Ádi, emlékszem, fürdette, peluscsere, púder, popsikenőcs, ahogy kell, és közben megszólal: "Babó, röhögni fogsz de én szeretek pelenkázni!" De van egy rokonunk, aki szerintem szkafanderben sem vállalkozna pelózásra mert annyira finnyás. Mikor náluk tesszük tisztába Ádit, felvonul az emeletre.Ez azért beszédes, nem?
Pedig neki is van 2 darab csemetéje.Igaz, már nagyok.

Tandika, babauszit sajnos nem hallottam.:-(
Én tömöríteni szoktam a képeket weblap formába és úgy azonnal fel lehet tölteni őket.


No megyek mert nyavajgás van.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Ja, és már akartam felrakni magamról egy-két baba kori képet, bár Ádi egyáltalán nem hasonlít rám, de én olyan gombóc voltam, hogy a fiam semmi ehhez képest! Kép Kép

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


hellóka!

Juca, írtam a blogba, bár nem tóm mi belőle a hasznos..

még jövök, csak most a fiammal kell "lennem", még kicsit beteg, és anyás.

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Kitti! Colett!

Köszi! Nagyon... A kis megtépázott lelkem nincs annyira egyedül. Aki ír, annak oda szoktam válaszolni, vagy visszakérdezni. De Máé mikortól alszik éjjel? Magától állt át, vagy trükköztetek? És tök jókat írtok, mindig örülök, ha van reakció, nem magamba beszélek :-)
Gyógyuljon meg Máté mielőbb!

Kitti!

Akkor még nem láttál golyó gyereket, majd idővel én is szkennelek :wink: A sapid viszont irigylésre méltó 8)

tjuca
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?