Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lanyok.

zsizsik.sajnalom ami veled tortent.ez nagyon szornyen hangzik. :(

vocsok.vilike csodaszep baba.gratulalok hozza :lol:

bee.gratula a 27 napos ciklusodhoz,nekem sosem volt meg ilyen rovid.

niki.sajnalom hogy megjott.jobban orultem volna(gondolom te is)egy pozitiv tesztnek,de majd a kovetkezo honapban.

csakegy.basszus ahogy olvastam hogy hogy bokodod az ujjad komolyan mondom rosszul lettem.azert bizom benne hogy a dieta hasznal es nem kell befekudnod korhazba.
irnal nekem par kajat amibe lassu cukor van;?

Kép
monyoka
 
 


dimet.bator vagy hogy elmondtad a fonokodnek.jo hogy ilyen pozitivan allt hozzad.

backa.kivanom hogy beagyazodasi eses legyen.holnap ha felmaszik a hod akkor az nagyon jooooooo :lol:

kavics.sokat valtozotak az ertekeid.erdekelne hogy miota szeded a metformint?szepen leesett a tesztod,nekem is az kellene hogy alacsonyabb legyen.

hat lanyok asszem at lettem verve.a metforminom szerintem nem is az aminek kellene hogy legyen.mas neve is van es keves benne a metformin :cry: szomoru vagyok.na mindegy en szedem aztan meglatjuk mi lesz.viszem a dokihoz a dobozt es megmondja hogy most mi van.
25,50g metformin van az egesz dobozban(30 tableta)az nagyon keves ugye?most akkor szedjek egeszet belole?tegnap a negyedtol semmi bajom nem lett.

Kép
monyoka
 
 


Monyo, szerintem szedjél belőle többet, ha ne adj Isten mégis hasmarsod lenne, legfeljebb visszaveszed az adagot.

Kavicska, hány órára mentek a Kaáliba ? Még az sem kizárt, hogy összefutunk, mert K. nem lesz hétvégén (jövő héten) és így az UH-t előre kell hoznunk :lol:
mniki
 
 

 
 

Vöcsök, gyönyörű a fiad, gratulálok mégegyszer! Örülök, hogy nem csalódtál Ácsban, ez nekem is jó hír. Már csak azt nem értem, hogy hogyan ért be fél óra alatt. Vagy már ott volt a helyszínen?

Jelentem, nálam sem hozott javulást a szőr-helyzetben sem a metformin, sem a terhesség. Mondjuk nekem csak a láb, has, mell körüli rész érintett, arcon és karon szerencsére nincs. Ami viszont rossz, hogy nekem folyamatos gyulladásban vannak a szőrtüszők. Szerintem ez csúnyább, mint ha csak szimplán szőrös lenne.

Ginuska, sajnálom, hogy nem jött össze a baba, de nagyon pozitívan állsz a jövőhöz, ez nagyon tetszik. Hajrá!

Zsizsik, használd ki a pihenést, mást úgysem tehetsz, ne idekeskedj!

Kavics, örülök, hogy jó a kedved. Irtad, hogy kell nézetni koleszterint. Te esetleg tudod, hogy terhesség alatt mennyi a normális érték??????
espero
 
 


Sziasztok!

Vöcsök! Gratulálok a kisfiadhoz!!!

Backa, várjuk ki a végét!

Zsizsik, akkor sokat fogsz velünk netezni?? :lol: Remélem már nem fáj, ugye már nem fáj!

Rambóka Johanna alvása üstökös előtt: délelőtt fél-egy óra, délután fél egytől fél ötig egy hosszú alvás, kora este fél-egy óra, este 10-től hajnal 4-ig egy huzamban alvás, aztán aludt tovább reggel 10-ig, de kétszer-háromszor megszakítva szopival.

Üstökös után: elhagyta a délutáni és éjszakai hosszú alvását is, és percre pontosan 3 óránként eszik éjjel is, nappal is. Délelőtt egy szűk órácskát alszik, délután kettőt, és többször szakaszosan egy-két órákat, Este 10-től reggel 10-ig azóta is ágyban van, alszik, csak sűrűn szopizik, szóval én nem tudok aludni.

Szőrők: terhesség alatt nekem is jobban jöttek a szőrők. Viszont szülés óta nem tudom mi van velem, utoljára a 6 hetes kontroll előtt gyantáztam, (nov.10-én), és szilveszterkor még sima volt a lábam. még mindig nem gyantáztam azóta sem! Ilyen még soha nem volt, nálam kb. egy hétig tartott a simaság mindig, aztán mehettem neki újra a gyantával!

Kép

Kép
rejo
 
 


niki,akkor megprobalom ma a felet.most nyomtam le,majdnem szo szerint egy kis kajat.akkor beveszem a felet.

szorok.nekem a legnagyobb problema az arcomon van,sajnos.ott vagyok legjobban szoros.szinte az egszet apro pihek boritjak.
remelem ritkul majd valamenyire.

Kép
monyoka
 
 


Vöcsök!

Gratulálok Vilihez! Nagyon szép, formás baba!

Kép
babancs
 
 


Kismamik, füleket becsukni !!!

Láttátok tegnap a végtaghiánnyal született kislányt ? Mondja már meg valaki, hogy lehet az, ha elmegyünk a terhesség alatt dokihoz x-szer, aki UH-t is végez, hogy a csudában nem veszik észre, ha egy babának hiányzik a keze - lába ?????
Engem ez teljesen kiakasztott, bőgtem, mint a záporeső :oops:

mniki
 
 


Sziasztok

Vöcsök
Még egyszer gratula gyönyörű fiacskádhoz!

Csakegy
Lenne egy kérdésem,múltkor irtad h ezzerel nyomattad a propoliszt..mézt v. tinktúrát,mert nekem van itthon tinktúrám és inni szertném,egy két dologra...neten néztem h mit irnak terhesség alatti használatról,de mindenhol csak annyi van,h aki nem allergiás rá az használhatja.....tudsz róla vmit????Köszike előre is! :)
Az h az orvosod nem vizsgált meg mióta ,meg elhúzza az uh-t,,hát nagyon nem szimpi :?

Ja a hasim nekem olyan szőrős mint egy majomnak,igaz h kis pihék,de akkor is :shock: :D
Vendég
 


Helló csajszikák,

igen, megpróbálok többet netezni, de ehhez át kell kiránduljak a hálóból a dolgozó szobába, a hol a gép van, ez kb. 6-8 percet vesz igénybe.... van vagy 15 méter a távolság....itt fel tudom rakni a lábam egy székre, és így könnyebb....
Gyerekek, ez igazi nyomor a köbön... semmit nem tudok csinálni, mert ha felállok, a két mankóval tele a kezem, szóval a bénság magasfoka... nam indegy. Ez van, majd rendbe jövök. Jó lenne már a túl esni a műtéten, hogy a gyógyulás fázisában lehessek, hogy mihamarabb túl legyek már ezen a rémálmon....

Szőrős kismamik !! Sajnos ez van, a terhesség alatt a szőrök (úgy mint haj is ) gyorsabban és intenzívebben nőnek... sőt, az anyajegyek is szaporodhatnak, növekedésnek indulhatnak... ! Valamit valamiért ! :wink: De szeretnék már szép szőrős king-kong lenni ....! :lol: 8)

Kiszámoltam, hogy ha márciusban rögötn öszejönne a baba, akkor karácsonykor szülnék... :shock: furi lenne. Nem kibaltázás ez a gyerekkel ?

Mniki: láttam én is.... nagyon nehéz kérdés ez..... szerinted az anyukája elvetette volna, ha tudja, hogy beteg ? Én a kisfiamtól is olyan nehezen váltam el, pedig neki aztán esélye sem volt az életre....élet-halálról dönthetünk mi, szülők, csak azért, mert nem tökéletesnek mutatkozik a pocakban lévő magzat....?na hagyjuk nem ide való téma ez.

Üstökös: szerintetek még itt van valahol ??? :twisted: :twisted:
zsizsik
 
 


üstökös nincs, hergelitek egymást :lol:
dimet
 
 


Ja csak azért, mert Eszter megint sikitva ébredt.... Laci már hulla szegény, állandóan zűrösek az éjszakák.
Nincs garancia arra, hogy ha a gyerek nagyobb, akkor nyugisabb az élet.... :lol:
zsizsik
 
 


Lányok, felrobbanok!!! :shock:
Felhívott a fodrászom, hogy terhes, és hogy én még nem vagyok az?????? :twisted:
A fodrászom!!!
Már bánom, hogy elmeséltem neki, hogy szeretnénk, de nem jön a baba
olyan tapintatlanok az emberek
kikka
 
 


kikka :evil: Tényleg nincs az emberekben semmi együttérzés... Ez annyira rosszul tud esni! :(
Mióta babát szeretnénk már többen babásak lettek a környezetemben és hiába tudják hogy mivel küzdünk mégis mindegyikük arra érzett késztetést hogy "neked súgom meg először..." Utoljára már szegény párom is kiborult...

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Kikka

Ez annyira jellemző....sokszor átéltem én is!

Ennél már csak az a jobb, amikor úgy beszélnek az emberrel, hogy hát igen, harminc felett vagy, igen, te szabad vagy, mint a madár, oda mész ahova akarsz, mert már úgysem lesz családod! :twisted:
szisza30
 
 


Zsizsik, kérdésem csupán arra koncentrálódott, hogy a mai fejlett technikai eszközökkel ez miként eshet meg. Ennyi volt a kérdésben, nem több.

mniki
 
 


mniki a mai fejlett hanyagság mellett? :?
szisza30
 
 


Sziasztok!

Terhesség alatt tényleg beindulnak a szőrök!
Nekem korábban nem voltak szőrproblémáim, csak lábon nőttek, meg hónaljban egy kis puha ecsetke, erre 3-4 hónaposan elkezdtek szőrök megjelenni a hasamon középen, meg pihék az arcomon (tudjátok Onedin light! :lol: ), a kozmetikusom meg nem akarta elhinni, h. a gyanta után 1 nappal már tüskés a hónaljam, egyszerűen nem jöttek ki tövestül a szőrök, csak a bőrön kívüli része szakadt le, olyan volt, mintha borotváltam volna, pedig gyantáztattam! :shock:
Viszont az egyetlen szál mellbimbószőröm vmikor a 7. hónapban egyszercsak leesett. :lol:
A hajam viszont szuper volt!
Namost szülés után a dolog megfordult, hasszőrzet és pofaszakáll megszűnt, mellbimbószőr visszanőtt, hónalj újra puha-pihe.
A hajamtól viszont hányok! :cry: Kb. naponta kéne hajat mosnom, h. kinézzek vhogy, annyira zsírosodik. Kétnaponta mosok hajat, de az első maroknyi sampon képtelen felhabzani! Tud vki vmi csodasampont hajzsírosodásra? Ár nem számít, csak hasson!

Csakegy!

Én képtelen lennék beleszúrni az ujjamba egy tűt! Brrr! :shock:

Vöcsök!

Vili nem is vörös! De mennyire kis picúrka, istenem! :D :D :D Most már értem, h. miért mondták, h. Gergőnek milyen lapát keze van!
Tényleg, hogy ért be a dokid? :shock:

Mniki!

Én is felhúztam magam, egyrészt a bíróság döntésén, h. nem jár neki életjáradék, másrészt a kórház képviselőjén, h. ez még simán belefér! :shock: :x
Mi fér bele?????? Ez normális?????? :evil: :evil: :evil:
Szerintem, aki nem tud UH-ozni, az ne UH-ozzon!!!! Könyörgöm egy sima 2D-s UH-on is le lehet követni a végtagok lefutását, meg lehet számolni az ujjacskákat! Nem igaz, h. nem kellett volna észrevennie, ha figyel és nem csak futószalagon lezavarja a vizsgálatot! :evil:
Én részben ezért vittem videót minden UH vizsgálatra, h. ha vmi baj lenne, utólag ne lehessen azt mondani, h. nem látszott! Mondjuk a dokim UH specialista így ez a veszély nem igazán fenyegetett, de az ördög nem alszik!
Arról, h. mi lett volna, ha az anya tudja, h. baj van? Ez mindenkinek a saját döntése, de én azt mondom, h. eljön az idő, amikor annak a gyereknek már nem lesznek ott a szülei, h. segítsenek. Nem beszélve a rengeteg műtétről, amin át kell majd esnie ahhoz, h. normálishoz közeli életet élhessen, a csúfolásokról, amivel szembe fogja magát találni az óvodában, iskolában, és a párválasztási és önértékelési nehézségekről! Ezt nem lehet pénzzel megfizetni! De meg kéne próbálni! :evil:

Rejo!

Gergő is a 3 óránkénti evésre törekszik, akkor ezek szerint ez inkább életkori sajátosság lesz, mint üstökös probléma. Viszont az emésztése még nem állt át erre, úgyhogy folyamatosan durrog és sokat kakil. Éjjel is erre ébredt a 3 órás szopi után fél 5-kor, de hálistennek a párom megküzdött vele, így én visszaaludtam. 6-kor viszont egyértelműen farkaséhesen ébredt. Utána meg fél 10-kor kelt, de azt a szopit el tudtam húzni 10-ig. Most megyünk sétálni.

Ja! Még vmi. Egyeseknek PÉ, másoknak zebra okoz örömet. Nekem meg az, h. már a 2., terhesség előtti nadrágomba férek bele! :lol: :lol: :lol:
De azért a cél még messze van!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Mir
Látom h itt van...mesélj,még mindig egyben??? :shock: :)
Vendég
 


vagy :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Látom mindenki megvan!

Vöcsök gartulálok! Valami csoda!

Rambóka!

igazi kis manó, nagyon szép!

Rejo!

Az a fotó az ágyon állati....olyan kis csöpp.

Kandi!

Minden csodálatom a kitartásodért.

Ella!

Jókora hasad van...

Mindenkit próbálok megjegyezni........ :) egyenlőre

Sokat gondolok Rátok és olvasgatlak vissza benneteket, ahogy tudom, most már van alkalmam.


"Jó látni benneteket!"

Mir

mir
 
 


jaj, bocsánat Rambókának van a manója az ágyban.... :lol: elnézést

mir
 
 


Szia Ella!

látom nem tudok megbújni:-) nem mintha akarnék

mir
 
 


Úgy megörültem mikor meglátalak...hogy vagy????...véletlen bekeveredtem,mert Csillag még előtted van,,,róla nem tud senki semmit??????
Vendég
 


igen egyben még... :o

Volt egy rohamunk most hétvégén, magzatvíz szívárgásra gyanakodtunk, de nem tudták tutira azt mondani, hogy az. Így haza engedtek

Nappal nincs semmi szinte elenyésző, reggelre viszont igen sok távozik és vízszerű. ez azóta van , hogy 11-én elment a dugó. Addig iylen nem fordult elő.
A méhszáj zárt. viszont rövidült. fájás nincs...
Összehúzódások vannak szépszerivel és 3200 g a becsült súlya a prinkének.

Egyenlőre nyomozok , mi lehet ez a lötyi , ami jön, és csak este igazán. ...

Veled Ella? Mi van? olvaslak vissza téged is, csak pár szóban. Jól vagytok igaz?

mir
 
 


Már elment a dugód is :shock: :lol: ..nem tudom mi lehet az a lötyi,de Vöcsök is ilyen vizszerű vmit emlegetett a vége felé....már nem sok van :)
Szép súlya van a legénykének :)
Andikát értesited????

Velünk semmi extra,jól vagyunk..védőnő próbál riogatni de nem jön össze,mert minden értékem tökéletes,"csak" 15kg-nál járok :shock: .Járunk szülésfelkészitőre...na az undorító volt,főleg a lepény :shock: ...Csimikém sokat mocorog,szeressem naon!
Nem sok mindent fogsz olvasni tőlem, mert nem sűrűn vagyok,,,néha szárnyalok már alig várom a szülést ,a fiamat,,néha mint most meg rettegek h ne hogy vmi baj legyen....apa az már ki van akadva rajtam,mindenen bőgök vagy megsértődök...e van! :roll: :D
Vendég
 


Sziasztok!

Mindennap olvaslak benneteket, de mire a végére érek, már nem is tudok reagálni,mert elfelejtem miket olvastam :oops:
De azért most megpróbálom:

Dimet!
Tök jó, hogy főnököd ilyen könnyen vette, én anno telefonon mondtam meg neki,mert épp karácsony előtt melóhiány miatt szabira küldtek.De így könnyebb is volt.
Szőrök:Én és párom mintha úgy vennénk észre, hogy csökkent.Lehet, hogy nekem lányom lesz? :D
Egyébként lehet abban valami, amit barátnőd mond,mert múltkor néztem a NAtionale Geographicen(talán jól írtam :oops: ) az Élet az anyaméhben című filmet, és abban mondták, hogy egy kislány már nagyon az elején elkezdi a petesejteket termelni, lehet, hogy a fiúk meg a tesztoszteront?Mindenesetre érdekes....

Vöcsök!
Vilike nagyon formás, szép baba.

Kikka!
Együttérzek veled a tapintatlansággal kapcsolatban.Ennél már csak az volt a jobb,mikor valami ismerős megtudta, hogy babát várok, és elkezdtek különböző rémtörténetekkel, vetélésekkel "szórakoztatni".Én soha nem tudnék ilyen tapintatlan lenni egy gyermeket akaró vagy váró boldog kismamival.

Csakegy!
Kikka jól leírta, nekem is alulról nyomták az ujjam a diabon, mikor megnézték.Meg szúrás előtt is az utolsó ujjpercnél elszorították.

Mir!
Úgy látom már közel vagy nagyon! :D

Rólam:
Tegnap voltam dokinál, megkérdezte, hogy van-e valami panaszom, mondtam, hogy néha enyhe hányinger.Azt mondta, akkor minden rendben ,meg se vizsgál.
Két hét múlva 29-én megyek 12. heti UH-ra.Már nagyon várom, és nagyon kiváncsi vagyok, és azért izgulok is.
ezoterike
 
 


Mir, miért nem veszel magzatvíz szivárgás jelző tesztet a patikában?? Én is így voltam és felső burokrepedésem volt! Fertőzésveszély!! Menj el tesztcsíkért!!!
Vendég
 


Fúha ... remélem senkit se felejtek ki (pedig tuti... a dokim is már tiszta hülyének néz mert ma a kórházban elfelejtettem bejelentkezni a recepción és ez csak akkor jutott az eszembe amikor már ott állt előttem :) Futhattam mégegy kört :) )

Monyoka: lassú cukros kaják ... háát... én ennél speciel a glikémiás indexet követem (ami 55 alatt van az lassú...)... egy kivétel van, az a gyümölcs... amit bevallom én sem értek... mert ha egyszer a szilvának alacsony a glikémiás indexe akkor miért számít gyors cukornak... (tudom, gyümölcs...)... na mindegy... túlélem, ha csak délután lehet gyümölcsöt ennem.... A hüvelyesek, zöldségek, hajdina, köles mind lassan emelik a vércukrot... a zabpehely és társai is... A fehérliszt gyorsan emeli... Nekem speciel adtak kis füzetecskéket.. na az alapján kell számolgatnom... de a neten is van egy csomó táblázat... már egész jól elkezdtem kikupálódni :)))))) (marha jó... ma is... gondoltam tízóraira vékonyan megkent lekvároskenyér 100%-os szilvalekvárral... erre megnéztem és az a kis kenésnyi lekvár 10 gramm volt... na ez volt az a pont amikor azt mondtam, hogy xarok bele és jóízűen megettem :))))) Végülis azt mondták, hogy a lényeg, hogy a reggeli legyen nagyon szigorú, az arányok stimmeljenek, ne legyen nagy kiugrás... és a nap végén stimmeljen az összeg... vagyis kevesebb lehet, több nem...

Mondjuk ha már megszületett a baba már nem nézem majd a szénhidrátot... csak a glikémiás index fog számítani... szerintem olyankor az is bőven elég... (és valszeg ha végig ezt néztem volna a terhességem alatt akkor most se lenne gond!).. csak a gyümölcsdolgot nem értem... + a méztilalmat... (mennyivel jobb a fruktóz???) (ja...a dietetikus aszonta, hogy ha nem terhes az ember és "csak" PCO-s akkor nyugodtan egye csak a mézet - persze mértékkel... csak most nagyon szigorú a diéta mert itt iszonyú rövid idő alatt kell beállítani a cukrot...)

Ella: propoliszos méz... én folyamatosan nem nyomattam csak amikor nagyon megfáztam... nálam jobban működött mint bármelyik köhögéselleni cuccos... (csak arra figyelj, hogy a propoliszt általában 70-90 fokos alkoholban oldják fel.. mi speciel a 96(?)-os gyógyszertári alkoholban... szóval elég forró teába kell csöpögtetned ahhoz, hogy eltűnjön belőle az alkohol...

Ja... durva a végtaghiányos kislány... már csak azért is, mert nálunk a 18. héten még az ujjait is megszámolták... igaz, a fizetős UH-n... (a kórházban nem tudom!!!!)... tehát elvileg látszania kellett volna...

Mondjuk nekem ebben az a necces, hogy ha a gyerek majd idősebb lesz és végignézi valahogy a riportokat, akkor teljesen kiakad majd, hogy a szülei elvetették volna ha ezt előre tudják... (itt nem is az a gond, hogy elvetették volna - ez a saját döntésük - hanem az, ha a gyerek ebben a tudatban fog felnőni... ami szerintem iszonyú... mert bőven elég lelki teher neki, hogy végtaghiányos... és ehhez jön még az is, hogy őt nem is akarták volna...)... Egyébként meg fizessen a kórház. Ez szerintem durva baki!

Na szóval izgi volt a mai nap...

Reggel végül reggeli után is sikerült vért nyerni az ujjaimból (még mindig fájnak... tiszta tűpárna vagyok...)... végül az lett, hogy a férjem szúrt meg... amikor már rossz volt neki azt látni, hogy tizedszer szúrom meg magam de olyan kevés vér jön, hogy azzal semmire se megyünk... na furcsa mód neki már szépen jött a vér (minta nagykönyvben... még arra is futotta belőle, hogy az első cseppet letöröljük és csak a másodikat csöppentsem a tesztcsíkra) ... úgyhogy valszeg az van, hogy amikor magamnak csinálom már előre várom, hogy fájni fog, az izmaim lemerevednek... és ezért nem jön a vér... (úgyhogy a férjem fog a jövőben nyúzni... amíg hozzá nem szokok... akkor talán már nem görcsölök rá annyira...)

Ja... a 20g CH-s reggeli után 1 órával 3,5 volt a cukrom... kezdek optimista lenni :) Menni fog ez a diéta és tutira nem lesz itt gond :)

Ma jártam a nődokimnál is... végre megnézte a méhszájat -tökéletesen zárt ... de marhára fájt a vizsgálat... pedig közben szóltam is neki, hogy ez nagyon fáj... úgyhogy inkább ne is nézegessék túl gyakran- és újra megultrahangoztak (most egy "koponyát" hívott az UH-ra mintha genetikai UH lett volna - a cukrom miatt persze...)

A lényeg, hogy ők most mindent tökéletesen rendben találtak a baba körül... napra pontosan Ok volt a kora és a magzatvíz is teljesen normális volt (nagyon sasolták a metformin + a cukor miatt! - hja...a végtagokat külön kiemelték, hogy jól látszanak... csak tudnám miért :) )... úgyhogy a cukor kivételével teljesen problémamentesnek vagyok nyilvánítva és majd csak a 35. héten kell legközelebb mennem... (hacsak nincs valami gond persze)... Mondjuk a baba nem kicsi (1400g-ot mértek... a Sote-n 1200-at... )... de remélem nagy se lesz... (hja... ha a férjem csontozatát örökli akkor szép kövér lesz :) Csak azért valahogy ki is kellene bújnia belőlem...

Ja... és furcsa módon a kórházi laborban egyáltalán nem volt cukor a vizeletemben... csak a védőnő tesztcsíkja riasztott be... de valami azt súgja, hogy a labor értéke a pontos... (a védőnő után 2 nappal nézték a laborban)
Vendég
 


Csakegy, bíztató, hogy most jó az eredményed !!

Mir, remélem megfogadod Norka tanácsát, várjuk, hogy mutat-e valamit a teszted !!
Tényleg nagyon a finishben vagy :)

Szisza, miért nem jössz gyakrabban ??? Hogy vagy ???

Kikka, sajnos ilyenek az emberek többsége, de ne légy elkenődve, ezt mindannyian megtapasztaljuk jó párszor.. :roll:

mniki
 
 


Helló leo....!! 8)

Na ma vagyok a 30. cn-on, és egyben az 1. cn-on !!! hipphipp hurrá !! Életem első 30 napos ciklusa !!! Tapsvihar, és éljenzés !!! :lol: :lol: :lol:
Remekül érzem magam, kár hogy ez a műtét itt lebeg a fejem felett.... mensisen megműtenek vajon ??
Kavics, köszi még egyszer. Közben már többen mondták, hogy gázos a helyzet, ma este valszeg megyünk egy specialistához, és lehet, hogy holnap megműt. :? :shock: (félős emotikon nincs ?)


Mniki: tudom ,hogy csak ezért írtad, én is csak "hangosan" elgondolkodtam a dolgok menetén. De Csakegy mondta ki,ami az én fejemben is volt: ez a kislány ha valaha egyszer megtudja, hogy mi az ő magzati története, nagy traumát kell majd átéljen, ha megtudja, hogy tulajdonképpen az anyja, ha megtudta volna, mi a baja, elvetette volna....szóval értitek. Kicsit bonyolultan fogalmaztam, de a lényeg szerintem érthető. Na mindegy, tényleg nem ide tartozó téma. Ennyi volt az off részemről.

Vöcsök: tündéri a kiskrapek, gratulálok !!! :D
zsizsik
 
 


Zsizsik, ajjajj, remélem megúszod a műtétet !!
Gratulálok a mensidhez ! Nahát, még a végén egyszerre leszünk kismamik, nekem is ma van az 1cn :lol:
Ez az utolsó hónapod a gyógyszerrel, szuppppppper !!!!

off
csajok olvasta valaki az Afrikai szeretőket ? Milyen a könyv, megéri??
Egy csomó könyvet kinéztem az Alexandránál, de mérlegelnem kéne..
:lol:

mniki
 
 


zsizsik, drukkolok ma estére! A mensihez gratula - mondtam én hogy van valami a levegőben! Olyan tök jó előérzetem van! :wink:

niki, én olvastam! Letehetetlen volt (nagymamámnak vettem karácsonyra, beleolvastam és a kezemben maradt... Na jó, azért megkapta!) de vannak benne elég brutál részek is... :shock: Én már a folytatásán gondolkodom, már az is megjelent.

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Köszi a drukkokat !!! :lol:

Sajnos a műtét ennél a szakadásnál elkerülhetetlen, csak már mihamarabb túl lennék rajta..... akkor máris a gyógyulásra koncentrálhatnék....

Mniki: de szuper jó lenne, együtt kismamiskodni...!!! :lol: :lol: :lol:
zsizsik
 
 


Anyo, köszi szépen, ez már így meggyőző :lol:
Olyan édes a kislányod, úgy megsimiznám az arcát !!

Tényleg, Kikka még nem árultad el, hogy merre síeltetek ???

mniki
 
 


beszállhatok harmadiknak? Én a harmadik napon vagyok! :wink:
És mondom hogy jó előérzetem van... :lol:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


sziasztok,


hát nem véletlen ez a fórum a CRÉM!!! A PCOS-nak sokkal több esze van mint egyébként másoknak :D

Norka!

köszi megyek most rögtön. Képzeld kérdeztem van e ilyen kütyü, de te síri csend mindenhol. Néztek rám , mintha 1 kg Lichy nut-ot kértem volna.
Na húzok............... venni

antibiotikumot írtak fel azééé augemnetin Duo-t.

Láttam egy kislányt karácsonykor tiszta Bogi volt még ácsorogtam a Libri előtt, hátha kijön az anyukája, kijött, de nem te voltál...., pedig olyan kis huncutul vigyorgott ott rám és a Tiéd jutott eszembe, hogy mintha ő lenne.... (jó mondjuk be volt öltöztetve,de akkor is, tök jó lett volna)

jó poén lett volna ott mondom neki Hello Boggancs! ott nyuszizok vele, erre kijön egy tök idegen nő!!! Biztos nem égtem volna... :P

És este te is áztál Norka!???? Nappal mi volt? Aztán ...., nem emléxem , hogy írtad volna, na de az sem jelent semmit, ha mondod, hol keressem időben azt is visszolvasom.

na meek


ella!

Mivel ijeszteget a kis csúnya védőnőci? Hogy sokat híztál vagy mi? leletekkel? Az én védőnőm sem egy sarkifény!! :?

mir
 
 


Zsizsik, azt nem tudtam, hogy mindenképpen műtenek :(
Mitől függ, hogy mikor lesz ? Van jó dokid ???
Na, az előbb elfelejtettem mondani, hogy ha ma vagy a 30 / 1 cn-on, akkor tulajdonképpen 29 napos volt a ciklusod, nem ? Mondjuk lényegtelen, mert már így is szuper, de képzeld ha a követekező hónapban már csontra 28 napra jönne meg... !!!!! Szerintem Tűű doki nagyon fog örülni !

Ja, én meg eldicsekszek, hogy úgy fáj a hasam, majd megveszek, az a szép vastag nyh-ám csak lökődik lefele :lol:
Ja, csajok ha valaki könyvet akar venni, érdemes az Alexandránál online megrendelni, mert 25 % engedményt adnak + 10 ezer ft felett ingyenes (egyébként 550 Ft) a kiszállítás.

mniki
 
 


Jaja, Niki, Tűű biztos oda lesz az örömtől....! Olyan édes, mindennek tud örülni...!!! De neked is ám tök klassz, hogy így rendeződnek a dolgok !! Na megyek, ledőlök az ágyra egy kicsit, mert már nem bírok itt gubbasztani kifacsarodva ( a lábamat fel kell tenni egy székre)
Majd jövök később
zsizsik
 
 


Vöcsök, hatalmas gratula a gyönyörű kisfiadhoz!

Kavics, neked pedig a javuló hormonokhoz.

Látom, azért alakulnak a dolgok! januárban jön a következő zebra-csorda??? !!!
Lehet, hogy ez az üstökös jótékony hatású volt? ;)

Rohanok, este talán jövök.

Csak még annyit,:kipróbáltam a fél zsemlés reggelit (májkrémmel, és kakaóval.) félórán belül nagyon rosszul lettem. Vagy a mézes kakaó az oka, vagy az, hogy nekem fél zsemle nem elég :)
Ha a kaakó a mumus, nem tudom mitévő legyek, Tűű azt mondta igyak tejet. De a natúr tejtermékeket nem bírom. :( Nem megy nekem ez a diéta.

Mir, hajrá, nem sokára itt az idő! :)
mamint
 
 


Zsizsik!

Megtaláltalak.............. Sajnálom,mi lett a lábikóddal, remélem gyorsan épülsz. Bemelegítettél előtte?
A műtét ezzel kapcsolatos igaz? mert odáig nem jutottam el.
Kitratás...., de a mensi.............az a lényeg :P

Vettem tesztet........nem akrtak adni,mivel ilyen nincs és nem meg ott maradtam, mint egy tapadókorong a böszme hasammal és csak pislogtam, hogy de van!!! És láss csodát valaki tudta 6-ból, hogy van ilyen....
Al-Sense kit a márka , ha majd kell valakinek!!! 3500,- 3 db van benne.

Ella!

Persze.. Andikát, hogy kell értesíteni?

mir
 
 


Holnap reggel 9 re megyek dokimhoz, mivel sűrűbbre vettük a randikat. Úgy meg 24-re vagyok kiírva.

Mamint!

Bár úgy lenne....már

mir
 
 


Zsizsik, műtenek mensivel??? Háát, amikor nekem a mandulámat vették ki, az orvos kérte, hogy lehetőleg akkor menjek, amikor nincs meg. Magamban pedig dühöngtem, hogy mintha azt olyan könnyű lenne kiszámolnom, mikor nincs meg... ;)
szóval lehet, hogy várnod kell 1 hetet, főleg, hogy a műtétek többségét a fertőzésveszély miatt teljes meztelenségben végzik. De lehet, hogy egy ilyen szaalagszakadás kivétel, főleg ha sűrgős.
mMenesetre drukkolok, hogy minden gyorsan és rendben menjen!
mamint
 
 


Mir, hú de izgi, te is már jó közel vagy a szüléshez! :D
Ha sikerül venni ilyen magzatvízszivárgást ellenőrző csikot, lszi írd meg, hogy hol, mert én már legalább 10 gyógyszertárban megkérdeztem, de nem tartanak.

Norka, te honnan szerezted be annak idején??
espero
 
 


Mamint, tejet? nekem szigorúan megtiltotta, hogy tejet igyak reggelire!! :shock: vagy lemaradtam vmiről??

lányok,holnap megyek vérvételre. vinnem kell a terheléshez cuccot, reggelit. mit és mennyit kell vinnem? nem emlékszem.
köszike
dimet
 
 


Mindig csak bekukkolok, bocsánat, hogy csak kutyafutta mindig. :oops:

Mir, nekem is ez a teszt volt! És nekem úgy jött, hogy betettem a bugyiba, és guggolásból felugráltam 10-et mint a levelibéka és úgy kiömlött egy kicsi! Ha kék színű lesz a betét, akkor azonnal kórház! :wink:
Vendég
 


Espero, a párom itt vette a sarki kispatikában, a 22.kerületben a halál f.szán... :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


Mir, látom közben, hogy sikerült venned. Hoooooool??

Köszi
espero
 
 


Nóra 1 írtam privit kiságy ügyben!!

Mir megcsináltad a tezstet? Tudod valakinek a mobilszámát? menjen egy SMS ha megszületett Vince. (Még mindig ez a neve? :lol: )

Kép

Kép
rejo
 
 


Mniki, Wagrain-ban (Altenmarkt mellett van) AU-ban... bár az elmúlt pár napban asszem már ott is elolvadt az a maradék kis hó is :roll:
Mir! Drukkolok
Zsizsik, ez a műtét dolog... :roll: brrrrrr....
kikka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?