Sziasztok,
Zsebi: Én császárral szültem, és a babámat azonnal odahozták, ahogy kivették és becsavarta a szülésznő a lepedőbe. Aztán mikor befejezték a műtétet és visszatoltak a vajúdóba, akkor a férjem hozta be nekem bepólyázva. Akkor egy kicsit együtt voltunk hármasban , aztán elvitték vizsgálatokra, és még este egyszer visszahozták fürdés előtt, és velem lehetett egy ideig. Aztán másnap mikor felkelhettem, és felmehettem a gyerekágyra, akkor azonnal elhozhattam a csecsemő osztályról.
Autósülés vagy mózes: nekünk Maxi Cosi hordozónk volt/van. Bálint nagyon szeretett benne lenni. Bár én az első hat hétben nem vittem őt sehová, sőt látogatókat se nagyon engedtem a közelébe. Én is úgy gondolkodtam, amit Gabek írt, hogy ez a hat hét kettőnké, hogy mindketten magunkra találjunk, de leginkább egymásra.
Hason/háton alvás: Először a Kisember az oldalára fordult ösztönösen, így volt ez az első csípőszűrésig, mikor közölték, hogy ez annyira nem jó ám a csípőjének, és hason altassam. Azóta is hason alszik.
Rita: Jobbulást!
Lányok, nálunk most az van, hogy a gyermek újra felkel többször éjszaka. Mostmár hetek óta rohangálok vele a szobájába meg vissza éjszaka, de ez mostmár kezd egyre kimerítőbb lenni. Főleg, hogy sokszor alighogy leteszem a gyereket, végre lefekszem, és megint felsír. Mi már az elején megbeszéltük a párommal, hogy a mi ágyunk a mi várunk, a gyerek nem fog közöttünk aludni. Ez alól eddig csak az volt a kivétel, ha beteg volt. De tegnap éjszaka már nem bírtam, aludnom kellett. Ott hagytam magunk között az első felkelése után, gondoltam könnyebb lesz megszoptatni, ha felkel és láss csodát aludt reggel fél 8-ig, nem kelt fel.
De nagyon nem szeretném, ha majdnem 9 hónaposan szokna közénk. Viszont nemcsak a mi érdekünk, de az övé is, hogy rendesen aludjon, és úgy tűnik, hogy közöttünk megy neki, csak a saját ágyában nem. Vajon mitől van ez a változás?
Szívesen vennék minden ötletet, ti mit csinálnátok a helyemben?
Ráadásul most nagyon rosszul is vagyok, mert megjött
Pont múltkor örültem magamnak, hogy még nem 2005 nyara óta, erre tessék. Olyan erős, mint még soha, és rossz is a közérzetem tőle, fáj a hasam, a fejem, a mellem. Beszéltük Ágival msn-en, hogy lehet a mensim is megzavarta a gyereket, hogy befolyásolja a tejcsit. Valakinek volt hasonló tapasztalata?
Üdv.
Lilla