Új privát üzeneted érkezett!

Hello,

a szigorlatom 5-ös lett, a "fegyver" megint segített, meg a sors is, mert a szigorlati elnök nem ért ide... (Hál Istennek.) :wink:

A férjem szülinapi tortája: ( az az "x" a tüzijáték helye, oda tűztem.) Élőben azért jobb volt, mint így képen...

Kép

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!
Tényleg mindenki előkerül a jó hírekre, töbek közt én is :oops: , ez olyan jó!
Hoppá: nagyon tuti ez a torta, azért kíváncsi lennék honnan kezdte meg az Urad? :wink: Jó sokat sütöttél-főztél, de biztos fincsi volt minden,a libacombot meg egyenesen irigylem, úgy ennék egyet, de jöet a kacsa is ha az van.
Dóri: de jó, hogy jelentkeztél, nagyon édes kislány Gerda és milyen csini a fülbevalója, kórházban tették be?
Mi az a sokat eszik?
Málna: biztosan jó lesz a film, én könyvben olvastam és tetszett nagyon. Jobban vagy ezek szerint egy kicsit?
Mikorra tetted avizsgákat?
Bea: voltatok vásárolni? Fini lett a rétes?Mert én sem kaptam meg ám! De én is gyártottam palacsintát helyette.
Megkaptam ám reggel az üziket, vagy 3.-at egyszerre :wink: :)
Mamen:Nem vagyok messze tőletek sétálj el errefelé, ha gondolod :)
Nika: most már tényleg kíváncsi vagyok, mikor szeretne kibújni a Fiad! Jó lenne ha nem tartanának bennt a kórházban
Meli: milyen volt a klirándulás? Szép időt fogtatok ki, már a szél sem fújt ma annyira. Szerintem a Nővéremék bútora is ettőla cégtől van, nagyon jól néz ki.

Gabi: tényleg nem kéne már ennyit hajtanod magadat, majd Anyósod megcsinálja...vagy nem?

Többek kérdésére hétvégén filmeztünk, csavarogtunk Apával, és próbáltuk befogni a kóbor petéimet, remélem sikerült. :wink:
Kost megyek vacsizni, kilukad a gyomrom, jók legyetek!

Andi
candi

Sziasztok!
Candi!
Hajrá mindent bele apával drukkolunk.
Édes kettesben pihizni nincs is annál jobb.
Mi Kanizsán voltunk ma is disznóölésen.

Gabi!
Kiméld magad mindennapra én is beosztok valamit csak úgy megy.

Takido!
Gratula a picihez gyönyörű baba ezek a szemek.
Szép a fülbevalója. Szülési beszámolót még nem olvastuk :)

Hoppá!
ez a torta tényleg nagyon élethű jólnéz ki.
Gratulálok a vizsgádhoz. Még mennyi van vissza?

Málna!
Hogy tetszett a film.!

Nektarin!
várjuk az élménybeszámolót.

Mamem!
Én személy szerint olyan kocsit kerestem amiben még az első párhónapban egyenesen fekszik a baba a chicco-nál lehet megemelni a mózeskosár részét. Az intim tornáról én csak jót hallottam egy gyakorlatát mindennap csinálom. De sajnos nekem nem volt lehetőségem eljárni itt a városban. Kismamatornák egy része a gátat is erősíti.

Most megint nem jövök egy darabig. Keddig minimum. ha van valami Beát értesítem mindenképp.
Bár nekem nagyon sokat mozog a babám, s az mondják szülés elött nem szokott mert már nincs akkora helye. Nálatok ez hogy volt?

Kép
nika04

Nika, még mindig egyben? A vonalzód szerint már csak 2 napod van hátra! Kíváncsi leszek, mikor jön el a nagy nap!!
Vizsgám már nincs ebben a félévben, ezen kívül pedig még 2 félévem van hátra.

Candi, remélem sikeres les a január mindegyőknek. Mi is tettünk a dologért :wink: ebben a ciklusban... Majd meglátjuk, milyen sikerrel...

Sziszi, nálatok is lassan kiderül, ügyesek voltatok-e januárban... De jó lenne, ha csak az ügyességen múlna...

Dóri, Gerda (is) nagyon szép. Te ezek szerint nem tudsz eltenni tejcit? Nincs elég?

Bea, mesélj Ádiról, a már több, mint egy hónapos nagyfiúról!!

Málna, neked is most van az idő, amikor közelebb kell bújni apához :oops: Húzzzunk bele, legyen a január a nyerő hónap!

Nektarin, várjuk a dokis beszámolót holnap!

Meli, kirándulás milyen volt? Nálatok is fújt ma a szél?

Még pénteken az egyik órámon kinéztem az ablakon (mellettünk egy ált isk van), baromira fújt a szél. Mondtam a diákjaimnak, hogy figyeljék meg, mindjárt láthatunk elsős vékonyka kisgyerekeket, amint felkapja őket a szél...

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!!!!!!Látom ma sokan voltatok!!!!!Éljen,éljen!!!!

A kirándulás nagyon jó lett volna,ha a kanyargás mátrai utakon nem szeretett volna a reggelim kifelé kívánkozni...szerencsére nem került rá sor,de életemben először nagyon vártam,hogy elérjünk Gyöngyösre!Mátraházánál már majdnem előkerült ismét a vörös....a Kékéestetőn pedig nagyon fújt a szél és hideg volt,úgyhogy apa kifizetett ugyan 2 óra parkolási díjat és sikerült 20 percet sétálnunk :oops: és persze ki is fáradtam,úgyhogy rájöttem,hogy terhesen nekem már csak a laza séta az utcán típusú kirándulás megy.....

Dóri,nagyon szép a kislányod!!!!!!!!!Sajnálom,hogy nincs elég tejed,de ha jóllakik,akkor jó!!!!!A fülbevalóba nem kap bele?Én nem merném kifúratni a fülét,félnék,hogy beleakad!!!!Az unokahúgom is odakapott folyton és szegénynek nagyon be is gyulladt.....

Bocs,hogy nem írok most mindnkinek,de muszáj bedőlnöm!!!!!Holnap jövök!!!Puszi és jó éjt!!!!

Kép Kép
meli1118

Helló!!
Itt vagyok!! :oops:
Na szóval,ma azért ne jöttem,mert kimerészkedtünk a barátainkhoz szentendrére!Jó volt..............!
nekünk olyan babakocsink van,amit lelehet fektetni teljesen vizszintesre.Van hozzá mózeskosár és igy lehet vele is használni,meg nélküle is!Majd holnap küldök róla fotót.
Málna&Candi!Sikerültek a képek!Nagyon jók lettek!!25darab!
Én már nem is nagyon emléxem,hogy Ádi a végén,hogy mozgott!!Viszont,arra emléxem,hogy a CTGén már nem volt szivhang!Aztán a védőnő felhivta a figyelmemet arra,hogy rá volt tekerdve a köldökzsinór a nyakára!!Bár ennek már utólag nincs jelentősége!Meg még azt is mondta,hogy UGYANOLYAN a vércsoportja,mint nekem!Bár ezt már én is észrevettem.
Ma mondtam a barátnőmnek,hogy hiányzik a terhesség,bár még nemakarok ÚJABB babát!!Erre ő aztmondta,hogy igy szokott összejönni a tesó!!Meg amit a jósnő is mondott..............!Örökké az jár a fejemben!!Ezért már majd félek apával együtt lenni a BIZONYOS 6.hét után!
:oops:
Sok tejem van,hála.............!Ádi sokat eszik,de nálam lekopogom nincs olyan,hogy "kifogy"! :? Állandóan újratermelődik!Igy van a fejésnél is!Ha fejek egy csomót,pl. 140grammot(Mert akkora a pohár),akkor már szinte kezdhetem újra,mert pár perc múlva ÚJRA kezd feszülni!Tejcsárda lettem!!Remélem ne megy el túl hamar!Mert 1éves koráig mindenképp akarom szopiztatni.
Mit irjak még a nagy 1hónapos fiamról?A fejét már régóta emeli!Nagyon cuki!Nemnagyon szeret hason lenni,kikéri magának,ha tele van a pelusa,utálja,ha fáj a hasa,megérzi ezeket a hülye frontokat,már 4400grammot nyom,amin a DRÁGA doktor bácsi nagyon csodálkozott,mert egy kicsit SOK!!Hizik a lelkem! :wink: Hozzáteszem 3150-el született,és 3030-al jött ki a kórházból! :shock:
Elég nyugodt az autókázásnál,és szintén elég nyugodt a babakocsizásnál,nemszeret meztelenkedni,mert állandóan fázik még a fűtött szobában is (remeg a szája),eleinte nemszeretett fürdeni,mert nemtudtuk,hogy milyen vizet szeret (langyos,meleg,stb....)de aztán kitapasztaltuk,hogy a jóóó meleget szereti.Azthiszem ennyi Ádiról!!Elég volt??Még sok is?? :oops:
Na mára búcsúzom!Kihasználom az alkalmat,hogy Ádi alszik!Ledőlök én is!Mindenkinek szép jó éjszakát kivánok! :wink:

Kép
bea27

Visszaolvastam a hozzászólásomar,és azt vettem észre,hogy a nagy kapkodásban nem irtam jól egy-két dolgot! :oops: Pl.:A CTGén nem volt jó a szivhang.
És a védőnő ahogy olvasta a múltkor a zárójelentésemet látta,hogy a köldökzsinór rá volt Ádi nyakára tekeredve!Úgy született!
Azthiszem javitottam a hibáimat! :oops: Bocsika! :oops:
Mostmár tényleg mennem kell!Jó éjt!!

Kép
bea27

Sziasztok,

Mi is mindent elkövettünk ebben a hónapban. Képzeljétek 7 nap alatt 5-szer volt szex (gyerek és munka mellett!). Sajnos csak az élvezet emléke :oops: marad belőle, mert már kezd lefelé menni a hőm :cry: . Ma van a 27. nap, lassan meg fog jönni.

Bea
Nagyon jó, hogy ennyi tejed van. Ádi pedig nem baj, ha szépen gyarapszik, az az egészséges. Majd, ha elkezd mozogni/forogni, akkor úgyis lemegy a felesleg.

Takido
Ha kevésnek érzed a tejed, akkor fejjél, de csak rögtön szopi után kb. 15-20 percig, mert utána Gerda elől fejed ki a frissen termelődött tejecskét. Próbálj meg minden szoptatás után fejni (éjjel persze nem kell).
Gyönyörű a kiscsaj, gratula.

Nika
Hajrá!

Mamen
Intimtorna jó tesz, de a gátizmokat csak mozgatni kell megtanulni és nem kell erősíteni, mert akkor nehezebben megy a tágulás.
Itt egy gyakorlat:
Összehúzás, kiengedés, összehúzás, félig visszaenged, majd teljesen. Ezt kb. 10-szer kellet ismételni a földön ülve (hátul támaszkodsz a tenyereden és a lábadat behajlítod, talpad a talajon, kis terpeszben). Ez naponta elég is. Nekem volt gondom a vizelettartással és ettől elmúlt.

Hoppá
Remélem lassan mi is itt fogunk tartani, hogy melyik torna a legjobb :lol: :wink:

Többieknek puszi.
Vendég

kellet = kellett :oops:
Vendég

Sziasztok,jó reggelt!!!!

Bea,az ilyen beszámolókból sosem elég!!!!!!Nagyon kis cuki lehet már a fiad!!!!!!

Most sietek ,mert megyek a sógornőmhöz,aki varrónő és átalakít nekem 3 gatyót kismama nacivá!!!!!!Délután jövök!!!!Puszi mindenkinek ,szép napot!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Kép
Kép

málna2162

Hoppá

:shock: Nem semmi torta. :wink:
Tényleg honnan állt neki a párod?! :lol:
Gratulálok a vizsgához!
Az az igazság,hogy pont akkor teljesedett ki a náthám, amikor apához közel kellett volna húzódnom...
de kb. ennyire volt kedvem hozzá:
Kép
De azért igyekeztünk,majd meglátjuk mi lett belőle.Kislánytszeretnénk de azért nemkéne,hogy Piroska legyen :lol: :wink:

Candi

Szerdán megyek az egyik halasztottra,és jövőhéten kedden a másikra.Közben,hogy nehogy kijöjjek a gyakorlatból szombaton is megyek :?
Már nem köhögök,annyit...És az orrom sem folyik annyit... :(
Pont arra gondoltam tegnap mikor mentünk a moziba,hogy milyen boldog lesz a mellettem ülő,ha nei állok köhögni,meg orrot fújni.De nem is kellett.Volt rajtam kívűl aki sokkal durvább volt. :wink:
Nagyon jó a film.Én még nemolvastam a könyvet,de apa már vagy 3-szor!Egymás után.Nem is értettem mitől annyira érdekes,hát tegnap rájöttem.
Fantasztikus volt a zene,a képváltások,a jelenetek,a színészek!Csak ajánlani tudom!!

Anyusziszi

Tudod,amíg nincs piri!!!+++++++++++++Drukkoloknektek!!

Kis_plutó

Anyós :evil: Látom nem változik semmit...Szomorú,hogy ennyire nem érdeklitek

Meli

Gondoltam rád,tegnap...A kékesen a tegnapi idő mondjuk egy sárkányrepülésre volt alkalmas...degondolom azt most kihagyod.Apáék vadászni voltak szombaton a Mátrában.A vendége miután 4 órát ültek a viharos szélben egy lesen,megkérdezte,hogy most vadászunk?! :lol: :lol: Nem is tudom mit mondjak rájuk,szerintem az elszánt ,és az elvetemült már nem elég.... :lol: :lol: :lol:

Bea

Kérünk képeket!
Gyorsan hozzátok össze a kistesót!Nehogy annyit kelljen várnotok a másodkra mint néhányunknak :cry:
Szoptatás alatt elvileg nem eshetsz teherbe....elvileg...

Takidó

Igyál sok folyadékot,és fejjél.A szoptatás alatt is igyál.Nekempl.bevállt a Laktoherb,és a sör.Persze az alkoholmentes!

Eszti

Ma mész orvoshoz vagy holnap?! :roll: Hogy érzed magad?

Muszkuru?Icus?

málna2162

Szia Mindenkinek!
Málna: jól néz ki nagyon a tábla, már csak az a 7 alsó sort kéne színesebbé tenni :wink: . Miléyen volt a film?
Meli: kipihented a tegnapot? Biztosan kényelmes gatyókat fogtok alakítgatni, de remélem lassan már szoknya kell!
Bea: akkor lássuk azokat a képeket :wink: . Milyen volt barátnődéknél? Az Ő Babája nagyot nőtt már?
Sziszi, Hoppá: na ja, ha az aktív élettől lenne sikeres ez a hónap nem lenne baj, de az az érzésem valami más is kell még hozzá, csak nem jöttem rámi. Azért remélem Sziszi nem jól érzed és nem kopogtat megint piri.
Nika: akkor várjuk a tudósítást Beától.
Na megyek harcolni egyet a bürokráciával a munkaügyi központba, remélem sikerül elintézni.

Andi
candi

Sziasztok,

látom,mindenki felélénkült !! Jó nektek, hogy kirándulgattatok a hétvégén, ha nem fújt volna szél, tiszta tavaszi idő lett volna.

Nika, kiváncsi vagyok, mikor bujik ki a babóca..... Esztert én 16 nappal hordtam túl, de mint utóbb kiderült, ő időben jött, a doki számolta el.... nem voltak rendezett ciklusaim akkor sem, nem lehetett pontosan tudni, mikor fogant....
Szerintem a prücskök tudják, mikor jön el az idő. Ki kell várni, ha lehet. Sokat gondolok rád !!

Málna, halihó !! Az őrült vadászokról nekem is meg van a véleményem... :wink: :wink:
Jó tanulást, ügyes legyél a vizsgákon, már nem sok van hátra !

Én pedig itthon dekkolok, tegnap este a férjemmel elmentünk fallabdázni, és egy rossz mozdulattól elszakadt az Achilles inam a bal lábamban. :twisted: :cry: Rögtön elmentünk az ügyeletre, röntgen, gipsz, de csak ideiglenes, mivel egy hét múlva meg kell műteni....és utána még 4 hét gipsz.... majd utána rehab, amíg újra nem tudok járni....hát el sem hiszem, hogy mindez velem történik.... munka, család, utazások kampec.... szegény férjem most ugrálhat körbe, de én még hagyján, de a gyerek és a háztartás most teljesen rá hárul.... szegényem...
Na ez van, viszont van egy aprócska jó hír is: ma vagyok a 29. cn-on és már két napja látom ,hogy meg akar jönni, gyanítom, hogy pár nap kérdése, és itt lesz piri. Ilyen már régen nem volt !! Tehát javulok !!! :lol: :lol:
Na puszi mindenkinek, majd még benézek ! ( ha erre járok a maradék egy lábammal és a pár mankómmal ..... :twisted: :twisted: :twisted: )
zsizsik

Zsizsik

:shock: :shock:
Na nem semmi!!Vigyázz magadra!
Egy darabig akkor most otthon leszel?!Így már tuti összehozunk egy találkozót!
Örülök,hogy használ a gyógyszer!!

málna2162

sziasztok,

No gyors életjel aztán megyek dolgozni, mert rámszakadt a cég.
Szóval még nagyon pici, de úgy néz ki eddig mindne ok.
18 mm-es petezsákban 4 mm embriótelep. Ép szikhólyag. A szívhang még detektálható, de azt mondta a csajszi, hogy már pulzál azt látni.
Meg látott egy nagy tüsszőt a jobb oldalon ami segít a babának, ez nem tudom mit jelent.
voltam ma vérvételen is meg EKG-n is.
Majd hívom a dokit jövő héten, aztán mondja a többit, még majd a házidokim és a védőnő van hátra, ha minden igaz a védőnővel péntek reggel találkozom, de ugye még van idő.
Hát rólam ennyi.
Gerda gyönyörű!
Még majd jövök este, puszi

Kép
Kép
nektarin

Kép
Kép

málna2162

Sziasztok!!!

Zsizsi!!!!!Úristen,a legszörnyűbb rémálmaim egyike,ami veled történt.....annyira sajnálom!!!!Remélem nagyon nem fáj azért(jófejvagyok....)vigyázz magadra!!!!!!!De én is örülök,hogy hat a gyógyszer!!!!!Remélem hamarosan más okok miatt kell otthon dekkolnod :wink:

Málna!!!!Én sem tudom már,hogy képzeltem ezt a kékestetői sétát......apa igazán bátor,én nem lennék képes a hidegben kapásra várni....
Én is leírtam a szeptemberi hónapot,akkor mi sem voltunk együtt túl sokat,de látod,mi lett a vége......Sziszinek is mondom...nem kell biztosnak lenni benne,hogy nem sikerült 8)

Eszti,nagyon örülök,hogy minden rendben a kis manóval!!!!!!!Igazán hatalmas gyereked van már :D most csinálhatnál vonalzót is!!!!!

Andi,a sógornőmnek aranykeze van....az egyik naci már készen is van és megdöbbentően jó lett!!!Még mondtam is neki,hogy foglalkozhatna ezzel,mert ahhoz képest,hogy életében ez az első ilyen próbálkozása.......nagyon ügyes!!!!!!+ nadrágot alakít át,ezzel most spórolt nekem kb.20000ft-ot!!!!!Majd valamikor teszek fel képet magamról és a nagy hasamról!!!!!!

Többiek?Jól vagytok????Mindenkit puszilok!!!

Kép Kép
meli1118

+nadrág=3nadrág :roll:

Kép Kép
meli1118

jó estét !

Zsizsik
jobbulást a bal lábadnak !
ha az ínhüvelygyulladásom belobban a bal kezemben, akkor szegény párom a szakácsnő, konyhalány, takarítószemélyzet egy személyben :shock:
annak nagyon örülök, hogy a pirid beáll szabályos ciklusra !!!
az én pirimet gyógyszerrel kell előcsalogatni :shock: :shock:
a dokim szerint az így megérkező piri kevesebb lesz mint a normál és fájdalommentes..
hát remélem, hogy a próféta szól belőle ..

Nektarin
nagyon nagyon klassz, hogy a piciddel minden rendben !!!!
a legjobb barátnőm elsírta magát a boldogságtól amikor először hallotta a babája szívhangját !!!

Andi
most már tényleg itt az idő a táblázat alsó sorainak a színesítésére !!!!! :D

Gabi
nemsokára itt a szülinapod !!! :D
anyóst nem lehet választani, azt kapja az ember lánya :?
nekem volt olyan anyósjelöltem, aki megmondta nekem nyíltan, hogy aki neki nem tetszett, azt kidobta ! :evil:
rohan az idő !!!! Nika babája után a Te babád a soros ! :D

Sziszi
olyan érdekes, hogy mióta tudom, hogy az a valami bennem van, felszabadultabb vagyok "akcióban" is :oops: :oops: :oops:

Bea
ha láttad volna, én milyen duci baba voltam !!!hurka hurka hátán ! :oops: :oops: :lol: :lol:
várjuk a képeket Ádikáról !!

Meli
én gyöngyösi vagyok eredetileg !!! :D
régebben minden vasárnap felmentünk a Mátrába, Mátraháza stb. környékére !!!! :shock:
imádtam azt a levegőt, nyugalmat és erdőt ott fenn !!
nagyon jót tesz !!!!!!
a barátnőm mesélte, hogy valamelyik nap látott a tévében olyan kismamarucit, ahol az egyszínű felsőn lehetett cserélni a számokat 1-től 9-ig , a szám hasrészen volt
hogy tudja mindenki, melyik hónapban vagy
szerintem ötletes :)

Dóri
Gerda nagyon szép kislány ! csodálatosan szép szemei vannak !!!
és már majdnem egy hónapos ! :D

Málna
egy nagy konténerrel a vizsgákra !!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Musz, Anna, Icus
merre vagytok ???

bocsánat, ha valakit kihagytam !!!
mindenkinek a legjobbat kívánom !
szabályos ciklust, zebrás tesztet, sok-sok tejcsit, nyugodt éjszakákat, hányingert illetve hányingermentességet !!
vvviki

Jó estét!!Ma még nemtudok képeket feltenni,mert frisset akartam,de még nem fotóztam! :oops:
Már kb. a 4.napja szenvedünk este 22:00órától egészen,vagy 1:00ig,vagy 3:30ig a hasfájástól!! :cry: :cry:
Már próbáltunk két féle gyógyszert (az egyik homeos),de semmit nem ért!Aztán olvastam itt a neten egyfajta gyógyvizről,elég borsós áron DE REMÉLEM MEGÉRI!!Szoritsatok,hogy nyugodtabbak legyenek az éjszakáink! :wink:
Na szóval,most csak ennyi voltam,de holnap jövök a képekkel!!Max.este!Mindenkinek JÓ ÉJT!! :D

Kép
bea27

Sziasztok!
mégsem tudonk nagyon jönni az elkövetkező napokban. Folyamatosan tölt a gép :? és elég lassú, viszont olvasok :wink: :wink:

Bea
nekünk az Infacol szirup volt jó. Ja és nem tudom Te iszon e szoptatós teát, mert nekem ha ittam főleg ha többet akkor nagyon tudott szenvedni :cry: Viszont szinte minden ételbe tettem köményt (durrogott az egész család :roll: :roll: ) de minden a nyugodt alvás érdekében :wink: :wink: :wink:

Most ez volt a legfontosabb, de igérem ha tudok jó sokat írok nektek.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bea

Nekünk a Gripwater egyáltalán nem segített, sőt úgy tünt mintha jobban fájna a pocakja.
Infacol és az édesköménytea viszont jó volt.
Infacol sem túl olcsó...
Viszont az édeskömény olcsó és megtekerte ugyan egy kicsit, de kb 15-20 perc után túl voltunk a hasfájáson jó nagy durrogás kiséretében :oops: . Kicsit érdemes segíteni neki és tornáztatni vagy masszírozni.
Vendég

Sziasztok!
Eszti: mostmár akkor hangosan is gratulálok a pocaklakódhoz! :) Teszel fel majd lassan vonalzót is ?
Meli: várjuk majd a nagypocis képeket! Hogy megy a munka?
Zsizsik: gyors javulást kívánok neked, próbáld meg kihasználni a kényszerpihenőt és tényleg pihenj. Kitartás a családnak is. És csudijó, hogy ilyen szépen hat a gyógyszer, ez már akkor a második jó ciklus igaz? A következőben rendes peteérésés..... így tovább.
Bea: milyen volt a mostani éjszaka? Fogad hogy van?
Sziszi:nem emlékszem mikor mondtad, hogy mentek a Krioba, megjártátok már?

Andi
candi

Sziasztok,

köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, rám fér....
Elég nehéz lesz ez a pár hét így, minden a páromra hárul, és ettől úgy látom, kicsit ideges.... :cry: Sajnos alig tudok most segíteni neki valamit, mert mindkét kezem foglalt a mankóval, csak ülve tudok bármiben is részt venni... hát majd valahogy túl éljük.

Igen, nagy öröm, hogy normálisodom, tele vagyok reménnyel, hogy ez az év talán nekem is jó lesz végre.... de szerintem mindenkinek !!! Egytől egyig !! Meglátjátok, hogy mire eljön a 2007 karácsonya, mindenkinek vagy a pocakban, vagy szabad lábon, de lesz kisbabája !!! :lol: :lol: :lol:

Pocak képek régen voltak.... !! Kismamik.... adjatok nekünk egy kis izelítőt...!!!
zsizsik

Sziasztok!!!!!
Ma mennem kell dolgozni és semmi kedvem.....holnap viszont reggel megyek EKG-ra,aztán apával megyünk Kecskemétre megrendelni a bababútort!!!!!!!!Már nagyon várom!!!

Este ha nem felejtem el teszek fel pocifotót!!!!!

Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

Na gyorsan bekukkantottam, még mindent el sem tudtam olvasni, most mentem el a vérvétel és a vizelet eredményemért, és azt hiszem van egy kis húgyúti fertőzésem, legalábbis amennyit én látok. Csütörtökön megyek dokihoz, háziorvoshoz meg látjuk mit mond, remélem semmi rosszat.
Zsizsik, jobbulást!
Na rohanok is, amúgy is olyan rosszul vagyok, egész nap émelygek, legalább hánynék, és utánna lehet, hogy jobb lenne, de ez az állandó émelygés, hányinger nagyon szar.
Puszi mindenkinek,
Ja megpróbáltam feltenni vonalzót, hát kiderül sikerült-e.
:)

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!!!Eszti,szép a vonalzó,csak van vele valami gixer!!!!A 6.héten vagy és már csak 180 nap van hátra :shock: valamit nem jól jelöltél!!!!!Sajnálom a rosszullétet!!!Ne aggódj...a hányás nem mindig megkönnyebbülés....

Kép Kép
meli1118

:)

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!!!Kismamik,anyukák,van egy kérdésem!Neketk mikor mozdult meg a kicsi először úgy,hogy biztosak voltatok benne,hogy nem csak emésztetek????!!???Én már hiányolom a dolgot,pedig holnap már 19 hetes leszek.....igaz,hogy azt olvastam,hogy az előltapadt lepényesek később érzik,de én már türelmetlen vagyok??!!!Tapasztalatokat várok!!!!Köszi Puszi

Kép Kép
meli1118

Halihó Mindenkinek !

Zsizsik
jó látni, hogy Te is olyan optimista vagy, mint én !!! mióta itt vagyok, azóta sokkal optimistább vagyok !
tudom, hogy itt MINDENKINEK lesz legalább egy kisbabája !!!!!!
az ép lábadra vigyázz !!!!!!!

Bea
szegény Ádika ! ő még nem is tudja mondani, hogy fáj, anyu, segíts ! :cry: :cry:
én extrém eset voltam hasfájást illetően, de azért, mert ugye anyukám tejét elapasztották, és az anyatejgyűjtőből hozott tejcsi nem mindig volt jó a hasimnak :?
mielőbbi hasfájás nélküli napokat Ádikának és Neked !!!!!

Meli
főnyeremény egy ilyen sógornő !!!!

Nektarin
róka koma beszállásollta magát Hozzád, úgy látom :shock:
küldd el hozzám meg Katához, Andihoz és a többiekhez !! mi már nagyon várjuk !!! :D :D

ma este beveszem az utolsó szem Norcolutot, aztán remélem, előbb-utóbb megjön piri
s utána UH, hogy az a valami elmúlt-e belőlem :roll:
vvviki

Helló Mindenki!
Vettem Infacolt!!Már beadtuk Ádinak,kiváncsi vagyok,hogy-hogy hat!
Remélem beválik!Kicsit rám adtátok az ijesztőt,hogy nem jó a gyógyviz!De mindegy!Már megrendeltem,és kipróbálom! :?
Egyébként nem iszom szoptatós teát!Anélkül is van tejcim!
Nekem a 17.héten mozdult meg Ádi!
Képzeljétek,már a legkisebb ruhácskáit is kinőtte!És a peluska se egyszerü!!Azt is kezdi!!
Hizik a lelkem! :shock: Olyan dagi feje van!Bár ezen nem csodálkozom!Én is dagi voltam,Apa sem volt sovány (bár dagi sem)!
Csajok!Jó látni a vonalzótokat! :lol:
Nikáról még nincs semmi hir!! :shock:
Pedig már benne van a 40.hétben,nem??
Ja!Még annyit,hogy Ádi most nem orditotta végig az éjszakát!a homeos bogyó kevésnek bizonyult!!Csak 10 alkalomra elég! :x Volt még az a SAB szirup,azt kapta,meg meleget a hasikájára,és ÚGY ALUDT,MINT A TEJ! :lol:
Candi!Nekem nincs semmi baj a fogammal!!Apát kisértem ma el!
Na megyek!Szép estét mindenkinek!

Kép
bea27

Hello, csak bekukkantok, mi újság.

Ádikának jobbulást kívánok. Amikor egy pici bab vagy gyerek beteg, mindig azt kívánom, bárcsak átvehetném tőle a betegséget, és neki ne lenne semmi baja.

Meli, lehet, hogy a babátok mocorog, csak te hiszed bélmozgásnak!? Ja, és hol a pocifotó??

Na megyek ,mert még be kell fejeznem a sulis cuccaimat.

Jó éjt

Kép

Kép

hoppá

Sziszi, ezek szerint piri még sehol!? :roll:

Zsizsik, na? Nem jött még meg?

Kép

Kép

hoppá

Zsizsik, a lábadat peig sajnálom. Neeem, inkább téged. Az achilles ín a halálom, megfogni is utálom, de ha az elszakadna :x ..... brrrrr.....

Candi, ugye szorgalmasan tesztek most a babáért :oops: ??? Mindent bele!!

Kép

Kép

hoppá

Tényleg, Vikikét lassan "kirúgják" a kórházból Levivel. Jól gondolom, 4 nap után engednek haza, ha ninc semmi gond, ugye??

Kíváncsi vagyok, Nika mikor szül. Mostmár tényleg csak percek-órák kérdése elvileg.

Kép

Kép

hoppá

Kata: persze mindent bele! Te hogy vagy? Valami megérzés a hónappal kapcsolatban? Sokameló?
Bea: oké, akkor Apának jobbulást,úgy emlékeztem fájlaltad a bölcs fogadat :?
Eszti: szép ám nagyon a vonalzód, éslátom már jól is mutat, én is elkezdtem ám számolni az elsőnél,hogyis van :wink:
Meli: képek merre vannak?

Andi
candi

Sziasztok!

Gyors életjel :wink:
Tegnap voltam védőnőnél, és megdicsértem magamat :D 6 hét alatt, mert akkor voltam utoljára csak 1,6 kg-ot híztam, és ugye voltak az ünnepek :D :D :D Itthon nem nagyon mertem mérlegre állni :oops: :oops:
Mondjuk úgy összességében nem zavar mennyit hízok, de a lábaimnak azért könnyebb ha kevesebbet :wink:
most már elég "szép" tud lenni, ha egész nap lógatom. Járkálás, vasalás ( az már egy jó ideje csak ülve megy) ezt értem lógatás alatt. :lol: :lol: :lol:

Ma meg megyünk a doktornénihez :cry: Adrikának begyulladt a mandulája. Este már kezdett rekedni is, gondolom reggelre bedurrannak a nyaki nyirokcsomói is. :cry: :cry: :cry:
Egyenlőre mindenki más jól van, remélem nem is kapjuk el tőle, valahogy nem hiányzik :cry:

Azt hiszem azt nem írtam, hogy voltunk kinnt hétfőn kamiont nézni, hát a kicsi úgy megijedt tőle :twisted: :twisted: hiába közelről szép nagy, dehogy ült bele :roll: :roll: :roll: Pedig az apja akart vele beülni.
Utána hívta a sofőr is, az üzemvezető is, de senkivel nem volt hajlandó utána még a közelébe sem menni :D :D
Bezzeg a kávéautómata az nem féleletes :twisted: :twisted: :twisted: oda még vissza is szaladt az autótól :lol: :lol: :lol:

na most a "regény" elmarad, de holnap tényleg írok egy csomót.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Átjavítottam a vonalzómat, most a kiírás szerint számol :wink: :wink:
A dokim úgyis ezt nézi, sőt a baba mivel nagyobb 1 héttel mindíg az alapján írja be a kiskönyvembe. szerinte már 34 hetes vagyok :shock: :shock: most a héten :wink:

Málna a táblázatban hagyhatod ahogy van, szerintem úgy sincs jelentősége :wink: :wink: Apának mondtam, hogy febr. közepén szülni szeretnék :D :D :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,jó reggelt!!!!

Kata,Andi,tegnap akartam fotót csinálni,csak nem találom a gépet :oops: asszem a kocsiban van,majd ma megkeresem és este rakok fel,ha időben hazaérünk!!!

Bea,te már rendesen érezted a 17.héten??????????????????Na most beparáztattál!!!Ma töltöttem be a 19.és én még csak néha néha érzem,hogy bugyborékol a pocim...biztosan ő az,de az UH-kon olyan kis focista és artista számokat ad elő,hogy én már igazi tökös rúgásokra voltam felkészülve.....na mjd előbb-utóbb az is eljön!!!!

Gabi,a nagy kamionok hangját még én sem szeretem....elhiszem,hogy a fiad megriadt tőle!!!!
Én úgy számoltam,hogy júni.10-ig tuti nem húzom ki....már most olyan nehezen alszom és a frontok!!!!!!!!!!!Teljesen kikészítenek!!!!Úgyhogy ha tippelnem kellene,szerintem meglenne a kis drágám május végén.....Ildi anyudéknál a gyerkőcökkel??????Írta,hogy majd csak 2 hét múlva jön....

Többieknek is szép napot mára!!!!!!Megrendeljük a kismanónak a bútort!!!!Úgy várom!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli, a bébibútorról majd tegyél fel képeket. (persze, ha lesz) Milyen színű lesz? Ja, és nevetek van már? (lehet, hogy írtad, csak én maradtam ki?)

Candi, ma vagyok a 25. napon, azt gondoltam, ha terhes lennék, már kellene, hogy kicsit feszüljön a cicim, meg ilyesmi, nem kismamik?? De csak kicsit nagyobb, néha érzem a méhemet, de tudod, lehet, hogy ezeket csak beképzelem :? ...

Úgy szeretnék már én is pocis lenni.... Tudod az van bennem, hogy most aztán beleadtunk apait-anyait, ahogy "néztem", 3 alkalommal is úgy gondoltam, hogy lehet pé-m (biztosan nem volt annyi). Akoortájt előtte, utána, mindig tettünk róla, hogy legyen valaKi eredménye a dlognak, úgyhogy innentől már csa a jó Istenre van bízva... Ha most nem, akkor tutira el leszek keseredve :cry: ...

Kép

Kép

hoppá

Lecseréltem a vonalzómat, visszatértem a régebbihez, hátha ez jobb kedvre derít...

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,

Meli
15-20 hét között szokták érezni a kismamik a baba mozgását. Nekem úgy tapadt, hogy már a 13 héten éreztem és pár nap múlva apa is érezte (szerencsések voltunk).
Azok a buborékok a hatalmas artista mutatványok, mert a magzatvíz tompítja még a mozgását amíg ilyen kicsike.
Nyugi.

Hoppá
Én 5 hetes terhes voltam Tomival és még semmit sem éreztem, semmi tünetem nem volt. A múltkori terhességnél sem éreztem semmit. Nem feltétlen van tüneted, általában a 6-7. hét környékén nő meg úgy a HCG hormon, hogy kezd bajokat okozni.

Még nem jött meg, de tegnap fájt a hasam dél körül :cry: .
Tegnap 37,1, ma 37.

Apa ma ment analízisre. Szorítsatok!
Vendég

Sziszi, köszi a bíztatást, neked sem kell szomorkodnod, a 37C tök jó!! Ugye jól gondolom, a 31. napon vagy? Mennyi is szokott neked lenni??

apánál biztos minden oké lesz, gondolj csak a melletted játszadozó, vagy még alvó(?) kisfiadra...

Kép

Kép

hoppá

Na, megyek dódozni, majd jövök.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,

Meli, ne aggódj, biztos nemsokára érezni fogod!!!!
Hoppá, összejön az, biztos vagyok benne!!!!
Málna, még nagyon tanulsz?
Bea, nagyon jók a beszámolók, még, még....!

Hát én ma egyáltalán nem aludtam, fáj a torkom, és folyik az orrom, szuper ha beteg leszek, pedig holnap akkartam menni a háziorvoshoz, megmutatni a leleteket, úgy néz ki van egy kis húgyúti fertőzésem is, szuper, nem tudom mi jön még.
Csak a picit féltem, úgyhogy aggódom.
Ma suliban vagyok, ha nem leszek jól, hazamegyek.
Csak amunka is sok, szóval......
Szép napot Nektek!

Kép
Kép
nektarin

Szisz,
Ez biztató, drukkolok, mégminden lehet!
Kata, a vonalzó tényleg jó:)

Kép
Kép
nektarin

Hoppá
29. napon vagyok.
Biztosan megjön majd péntekig, minden hónapban szórakozik, már nem dőlök be.

Nektarin
Azért köszi a drukkot!
Vendég

Sziasztok csajócák,

na, életem első 30 napos cilkusát produkáltam !! :lol: :lol: :lol:
Szóval most nagyon boldog vagyok !!!!
Kriszti, légyszi javíts a táblázatban: ma 01.17-én 2.cn. Isten bizony olyan jó előérzeteim vannak, függetlenül a lábamtól, egy egészen biztos: mindenképpen javultak a hormon eredményeim, még soha életemben nem volt 30 napos spontán ciklusom ! És a bőröm is javul, a súlyom most nem tudom, mert kb 6 kg a gipsz rajtam, de úgy érzem, hogy talán mintha az is javulna....
Jupijéjjj !!! :lol: :lol: :lol:

Tök jó, hogy mindenki már ennyire előre tart a terhességben, Kis-plútó te nem is olyan régen írtad a pozitív tesztet és már a 34. hétben vagy..... :shock: komolyan mondom, őrület. Ennyire rohan az idő. Ez ilyen panel mondatnak tűnik, de valójában így van....

Lehet, hogy holnap reggel megműtenek, kicsit(nagyon) félek.... de legalább túl leszek rajta, és onnantól csak a gyógyulásra kell koncentráljak. Rajtam nem fog múlni !!

Szép napot mindenkinek !!!
zsizsik

Zsizsik

Ez tényleg nagyon jó hír! :lol: Állítólag a hormonok rendben vannak, ha spontán jön meg, max egy picit korrigálni kell rajtuk. Viszont ez már nagyon is bíztató.

A műtét biztosan rendben lesz. Előre is jobbulást.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?