Sziasztok!
Hát lassan képtelen leszek utolérni titeket! Mindig azt szoktam hogy napközben Farkassal elolvassuk, aztán este írok, de addigra a felét elfelejtem amit akartam.
Edus, a képek nagyon jók!!!! olyan nagy kópé fiaid vannak, hogy még! Kedvenceim: birkózós, jófiú, kidőlve, séróbáró....hihi meg a lovasok, szóval mind!
Az egyiken van egy textil focilabda, ikeás? nekünk is van!
Zsóka, a gyerekek még betegen is nagyon szépek. Jaj szegény Marcus falfehér, nagyon sajnálom! Puszipuszipuszi
Panni, nagyon aranyos Márk is ahogy nyúlkál. Tök furcsa, hogy ez a kép most távolabbi, így most olyan kisbabás. Nagyon édes!
Fatima, a nevek nagyon jók, bár délelőtt olvastam (és most hirtelen nem ugrik be
de tudom hogy tetszett!
). Írj ide nyugodtan, engem sem zavar, miért zavarna?
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen nemű babátok lesz.
Tényleg te mit szeretnél? Azt tudom, hogy a férjed fiút. Nem érzed, hogy milyen nemű? Én éreztem, hogy fiú!
Kata, tényleg tök jó a tesód fotója!
Ne legyél mérges Lizára, én 8,5 fél hónapja járkálok éjjel is és nappal is. Farkasnak sose volt jó ha ültünk, olyankor elkezd ugrálni a kezemben és hajt, hogy álljak fel. De én már annyira megszoktam, hogy nem is érzem nehéznek. Amitől viszont berágok az a hajtépés!!!!
Ja, ma voltunk mérlegelésen: 8550 gramm, 69 cm. (csak nem értük még el a 70cmt).
Zsóka, mondta ma az orvos, hogy már ehetne Farkó sült krumplit, erre én mondtam hogy még turmixolok, erre ő, hogy ha így haladok akkor 5 éves koráig turmixolhatok.
Úgyhogy ma "darabosat" kapott vacsorára. (kb. mint egy rizsszem ötöde akkora darabok voltak benne.
. )
Ja, a fütyis tanácsokat köszönöm, pár nap múlva papa csinálja majd, csak most még fáj a karja a friss tetkótól.
Én még mindig félek tőle, és azon gondolkozom, hogy ha az egy év az elfogadott, akkor miért mondják, hogy hamarabb el kell kezdeni.
Fogmosás: már Farkas is mos fogat! még újszülőtt korábn kapott egy Bécsben élő bnőmtől nagyon tuti fogkefét, az egyik vége fogkefe a másik rágóka. Így a kefe részét bemártom forralt vízbe, megdörgölöm a fogait, aztán odaadom neki és ő a rágóka részét hátradugja és ennyi.
Zsóka, Marcinak is elektromos fogkeféje van? És milyen az a gabi fogkrém? mi van benne, hogy le lehet nyelni?
Julcsi, a lakássztoritok hihetetlen! Én nem tudom hogy bírod. Mindenesetre kitartást. Szegény Barnus, hogy még enni se tud a fogától! Néha Farkas is felsikít evés közben, de aztán eszik tovább.
Marcsi, nagyon elemedben vagy!
(rakj fel képet...)
Laura, nagyon ügyes, hogy így beindult!
Reni, várom a Niki fotókat ahogy rámol.
Derékfájásra sajnos nincs tippem.
Most eldugulok, mert már nem látok, reggel 1/4 5 óta fent vagyok...
Pusz, Nóri