Megjött az éjszakai műszak!
Hú mire visszaolvastam, nem semmi!
Szegény kis betegeknek, Márknak, Marcinak jobbulást!
Zsóka! Mit mondott a dokinő a hányásra?
Márk de édes! Úgy ül ott, mint egy kiskirály! Nagyon szupi!
Samuról meg Lizacicáról is jó képeket kapunk mindig!
Ja! Lizus szerintem nem csak megfogja a kacsát, hanem meg is eszi!
Nagyon kis ügyi csajszi!
Marcsi! Én is törpölök ezerrel, hogy honnan ismerhetlek, még nem jöttem rá. Aztán lehet, hogy csak hasonlítasz valakire, nem tudom...
Laura tényleg olyan csajos,nagyon szép baba!
Köszi a banán-tippet. Valszeg tényleg bűnös lehet a dologban, mert az utóbbi időben szinte minden nap kapott. Basszus, miattam van akkor
! Szegény Barnusom!
A fogaink azok 4x-esen fájtak, az etetések tök sokáig tartottak, mert közben ordított, potyogott a könnye, éjszaka sírások stb.
A 4 már kijött 2 napja, de még ma is sírt miatta.
Én nem értem, a többivel csak addig volt nagy balhé, amíg ki nem jött. De másikat meg nem látok, hogy jönne, szal biztos ez a bűnös.
Ma a vacsinál szegény annyira szenvedett vele, állandóan nyúlkált be a szájába, sírdogált, majd egyszer egy nagyon felsikoltott, nézem, basszus tiszta vér lett a kis nyelve. Totál megharapta magának!
Úgy sírt, hogy át kellett öltöztetnem, mert tisztára leizzadt. Elég sokáig vérzett neki, kivettem a székből, átölelte a nyakamt, úgy sírt. A vacsit persze csak félig ettük meg, úgyhogy kíváncsi vagyok meddig bírja szegény. Alapesetben 5-6 között szokott kelni.
Ja! A kezemet is megharapta ma, az is fáj, de a nyelvecskéje biztos jobban!
Anaci- Nóra! Kakitéma megoldódott. Nekünk anno egyszer volt ilyen több napos tortúra. Semmi sem használt (levek, hőmérő stb), aztán a védőnő mondott egy receptet az bevált.
Reggel amikor először felébred meg kell itatni cukros kamillateával. 3 fő szabály van: jó sok (nekünk 150 ml volt), jó cukros és jó langyos legyen. Na attól aztán volt kaki.
Először nem akartam a cukor miatt, de nem hiszem, hogy ez az egy alkalom felrúgja a rendjét. Aztán majd kicsit később megszopiztatod, de fontos, hogy előbb a kamilla.
Bár lehet, hogy már sikerült is. Hajrá!!!
Elküldöm, még mielőtt ...