Új privát üzeneted érkezett!

halcsali!!!!

Kép
mancs
 
 


Vanília,
úúú, ezt ismerem, és viszketek is tőle rendesen. Idegesít, ha vki így beszél :roll:

Kép
mancs
 
 


Ilba,
anyóséknak hogy tetszett a MenDan?

Kép
mancs
 
 

 
 

Jó éjt mindenkinek!

8)

Kép
mancs
 
 


Vuka,
tessék gyorsan meggyógyulni, hogy tudjatok jönni csütörtökön!!! :D
Petrára már nem is találok szavakat!!! Milyen nagy!!!

Vanília, ez tényleg gáz, ez sz öl meg ol....én is lehet kiakadnék... :? :oops: Jó nektek, irígykedem az alvásra....

Mancs, rátok meg főképp.
Képzeld vettem azaltszilvát, bele is tettem forróvízbe, de nem puhult meg igazán, fel kellett darabolnom, és úgy turmixoltam. Akkorákat pukizott tőle Marci - azt hittem hogy kirobban a gatya... :lol:

Na, majd írjatok a táblázatra véleményeket. Ha valaki nem kapta meg, szóljon...Addig is jóéjt. Mostmár tényleg.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Helló mindenki

Vuka, ez a kép isteni, ahogy lebeg a csajod. Beszarás... :)
Ilba, Beni is az etetőszékben, nagyon laza, mondhatnám cool, de ez már védett. :lol:
Mariann, öl :x
Sajti, ez a veszekedés kéééééész, teccik. Nálunk Tücsiékhez hasonlóan kicsit olaszos, mert mindketten nagyon temperamentumosak vagyunk, de kb. 5 percig tart, általában nagyon nagy horderejű dolgokról megy (miér oda teszed, ne tegyél fedőt a lábasra, stb. stb.), aztán meg röhögésbe fullad. :roll: :wink:
Mancs, mellfogdosás: heszusz.....ez kemény. 8) :?
Bubek, remélem összejön valami jó szállás, de ez a Helikonos is szuper jó, mi azért priviben erre lehet, hogy benevezünk. :)

Nekünk necces a csütörtök, mert apósomat holnap műtik és vagy szerdán, vagy csütörtökön megyünk látogatóba. :(
Vendég
 


Vanília, vagy bárki, aki nézte ezt a keszthelyi kiruccanást, az oldalon nem találom a részletes leírást, hol van?? Mert nézném, hogy mettől meddig lehet menni, stb.
HELP! :oops:
Vendég
 


Jó reggelt!

Tegnap már nem tudtam válaszolni, bocsi, családoztunk épp.

Cool, tök jó a konyhátok, de színesképet is néztem volna szívesen :D

Kormi, a tietek is nagyon klassz, főleg az elrendezés.

Ilba, én már láttam képen a ti konyhátok, kék ugye? Szerintem az is kafa, olyan kis modern. Egyébként a kép csalóka, egyáltalán nem nagy a konyha, hosszúkás a végén ablak, tehát 4-en ha kajálunk, az asztalt el kell húzni a faltól és akkor ha leülünk senki nem tud mászkálni, mert nem fér el :D Így aztán szükségünk lesz az étkezőre is, ami egyelőre félig dolgozó félig lomtár :D
A fiad oltári a videón, nagggyon nagyon jó. És ahogy mondja, hogy halló :D :D na nálunk ezt Gergő nem teheti meg, a rendes telefonnal nem engedjük, mert gyilkolja őket. Az enyémről rendszeresen fellépett a wapra, látszik is a telefonszámlában :oops: A rossz telefonokat meg seperc alatt kiszúrja és lazán eldobja :D

Mancs:
has és cicitapi :oops: :P :P
nekem egyszer a párom volt anyósa (!) kezdte símogatni a hasam, én közben kínosan mosolyogtam és a halál f..-ra kívántam az egész helyzetet. Egyszerűen nem értem az embereket, akkor akarja megsimizni a hasam, ha baba nélkül is ez a fixa ideája nem? Mondjuk azt sem engedném. Én elhatároztam, ha még valaha lesz egyszer gyerekem, az biztos hogy mindenkinek beszólok, ha olyat csinál, amit nem akarok. Az első volt a tanulópénz :D

Vanília:
de újabban egy-két tejcsoki kocka lecsúszik, de hát nem azt kell a gyereknek ennie. Ja meg a párizsi is megy. Joghurtot hetekig elfogadta régebben, azóta meg csak köpdös tőle.
Konyha:
nem titok, de a mi árunk nem lehet mérvadó, ugyanis nagyon egyedi konyha, a munkalap sem standard, hanem szélesebb, és az egészet be kellett szabni a kéménykiállások közé, ugye azzal van tele a lakás, + szín amivel pácolni kellett, az sem a szokásos cseresznye, hanem valami más és az is 20%-os feláras. Egyébként meg a frontok fából vannak, és vannak benne ilyen krómozott szerelvények, az is húzta az árat. Szóval így volt 720. De pl. anyósoméknak is fából van a konyhabútoruk, nagyobb is, nekik is ugyanaz csinálta és az övék meg csak 400 volt. De amikor kerestem konyhást volt olyan itt Újpesten akinek az árai az 500 e/folyóméternél kezdődtek :oops:
Amúgy a srácot csak annak ajánlom, akinek van ideje és türelme kivárni, mert nagyon sokat csúszik. Egy mi korunkbéli erdőkertesi csávó, és nagyon sokat beszél :lol:
Vendég
 


Bubek, nekem mindegyik tecc, mi lehet hogy a fenyőharasztot próbáljuk ki külön, abban nekem külön tetszik, hogy kicsit ilyen luxushangulatot áraszt. Persze hogy valóságban milyen nem tudom.
Vendég
 


Eszti:
igaz mi olaszosan veszekszünk, de legalább jó hosszan :oops: micsinájjak én egy ilyen sértődős csajszi vagyok :lol: nehezen békülök, de azt legtöbbször Peti kezdi :D :D
Vendég
 


Vuka még neked akartam írni hogy tényleg eszméletlen ahogy Petra héderel a vízen. Kis sellőlány :D

Még az jutott eszembe, hogy mi van akkor, ha lefoglaljuk a szobákat, és előtte megbetegszik a kölök? Mert akkor ugye nem tudunk menni, a panzióban biztos örülnek majd, hogy fenntartották a szobát, és a kedvezményt is úgy adták, hogy annyian megyünk ahányan.
Na ez csak a szokásos túlaggódásom.

Most már befejezem mert csak én írkálok :oops:
Vendég
 


Dia, Vuka, ha mindkettőtök rá akarja vetni magát a mosogatóporra (ezer hála, mert kidobni azért nehéz szívvel tettem volna), akkor kettészedem, és csütörtökre viszem.
Dia, ahogy a többiek írták, ez speckó mosogatógépbe való por. Én kétfélét szert ismerek, ami mosogatógépbe való: 1, tabletta 2, por. Mi is pont azért váltottunk tablettáról porra, mint amit Vuka ír, vagyis hogy a tablettából a fele is elég volt, de tördelni képtelenség (nekünk kicsi gépünk volt, asszem 4 terítékes, vagy ilyesmi).

Vuka, Petra annyira megnyúlt, és hihetetlen, hogy ennyire bátor a vízen. Itt a képen olyan, mintha már 1-2 éves lenne…

Kép Kép
coolasa
 
 


Peszti,
Hotel helikon: ott találtam kedvezményeset, hogy
"csomagajánlatok" (jobbra fönt narancssárga keretben)
azon belül a felsoroltaknál menj a 2. oldalra, és ott van a "családi parádé a helikonban", eszerint idén márc 17ig 26000 (a hétvégi felárat is beleszámolva) 2 nap félpanzióval az egész családnak, tehát 2 felnőtt esetén 6500/nap. Hm, kedvezményes.

Kép Kép
coolasa
 
 


Most már tényleg eldugulok, csak még ezt leírom.

Mancs:
Csíramálé. Igen ismerős, de én még életemben nem ettem :oops: 18 éves koromig laktam Szentesen és az időtájt még rettenetesen válogatós voltam, szerintem meg is halok, ha ilyet kellett volna ennem :oops: Én rengeteg ételt már a felnőtt koromban itt Pesten kezdtem enni. Túl jól teljesítettem az a baj :lol:
Viszont nagyon emlékszem rá, hogy több bolt előtt nénikék árulták tepsiből talán?
Vendég
 


Ilba, Beni olyan a videón, mint az egyik üzletágigazgató a bankban ahol dolgozom, csak ő még forogni is szokott a hívásaihoz a bőrfoteljában... :wink: , úgyhogy minden bizonnyal sokra viszi.

Kép Kép
coolasa
 
 


[quote="coolasa"]
írta:
coolasaVuka, Petra annyira megnyúlt, és hihetetlen, hogy ennyire bátor a vízen. Itt a képen olyan, mintha már 1-2 éves lenne…


He-he! Ahogy mondani teccik. 2 hét múlva 1 éves. :D
De tényleg szuper jó a kép, én percekig néztem, nagyon tetszik! :)

Amúgy jó reggelt, mingyá jövök.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, az "1-2 éves" az azokon a helyeken, amiket én ismerek, értem ezalatt a Föld nevű bolygót és a naprendszert úgy általában, azt jelenti, hogy 1-2 év közötti, kb félúton. De te nyilván nem ismered ezt a fordulatot, így kisegítelek. 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


[quote="tücsökmami"] írta:tücsökmami... és az időtájt még rettenetesen válogatós voltam ...


Akkor Görgőke is rá fog jönni előbb-utóbb, hogy milyen jó is enni. :)

Háát basszus én még mindig ezen a vacsorán agyalok. 2 napja főzeléket csinálok neki a tej elé. Tegnap éjjel 2x ébredt, de tök nyugtalan volt, szopi után nem aludt vissza egyből csak és kizárólag mellettem. Most éjjel meg éjfélig 3x felsírt, megint nagyon nyugtalan volt, erre éjfélkor kitaccsolta a vacsit. Biztosan a kis gyomra fájt. :( Most ezek szerint akkor a főzi+tej sok. Ma gabonás tejpéppel próbálkozom azt hiszem. :roll:

Bubek,
Bp-i ingatlanok kiadásával foglalkozik.
Táblázatot köszi, mingyárt átrágom magam rajta.
Kölesgolyós Marci cuki!

Mancs,
Tetszett nekik, a kaján picit ki voltak akadva, mondták, hogy ez a félpanzió már nem nekik való, minden este Renie-vel feküdtek le. :D
„Átverés” csak a 2ezres ajándékutalvány volt a szépségszalonba, mert a legolcsóbb dolog 6 ezernél kezdődött. Szóval érted?

Tücsi,
Beninél az én régi telcsim van. Amit egyszerűen kettétört. :shock: A kijelzős rész már nincsen rajta.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Cool,
:twisted: :twisted: :twisted:
Akkor Beni bankigazgató lesz? Hűűűűha! :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, nem figyelsz, Beni csak akkor lehet vezérigazgató, ha megtanul bőrszékben ülve forogni is. :wink: Másik lehetőség, hogy igyekszik jóban lenni Marcival, aki amúgy is vezérigazgató lesz, és akkor beviszi Benit a bankba. :wink:
(Bubek, nálunk ma vendégjárás van, este nézem át majd alaposabban a táblázatot, de előre is emelem kalapom áldozatos erőfeszítéseid előtt!)

Kép Kép
coolasa
 
 


Na háj,
Ilba,
jaaaa, akkor mindegy, reméltem hogy eladással...akkor biztos írtam volna privit.

Amúgy mindenkinek:
nem tudtok egy normális pénzügyi-befekttési tanácsadót ajánlani. Olyat aki nem akarja leszedni a gatyánkat, de segíteni is hajlandó?

még mindig nem írtak a hotelek... :evil: pedig úgy izgulok, mit alkuszom ki... :wink:

Mancs, a mazsolát is turmixolni szoktad?
Ja a másik amit akartam: Ezeknek az aszalt gyümiknek a héja is rajtuk van. Ez nem gond? Mármint Marcinak kijött a kakiban sztem az egész - mármint a héja- de nem fáj a pocak ettől? Vagy nem lesz baja a kölöknek? Mertugye még héj nélkül eszik a gyümiket. Erről tudsz valamit?

Cool, Ilba,
Marci tuti beprotezsál bárkit, ha vezig lesz. Majd én elintézem nála... :lol: (bár sztem Beni előbb tanul meg forgószékezni ennél... :wink: )

Konyha: nálunk a konyha 1,5 nm, és csak félig van kész - virít a csupasz fal, meg a csempe helye a mosogató mögött, és ráadásul a szekrények is még régiek, és nagyon de nagyon csúnyák. (tudjátok, a suszter cipője effektus... :evil: )

Veszekedés:
Mivel Marci borzasztóan figyel, és marhára nem érti mi van, amikor hangosabban szólunk egymáshoz - persze mi is a legnagyobb hülyeségeken szoktunk - olyankor én inkább visszafogom magam, és nem hangoskodok, de van amikor Azuram replikázik- és persze akkor én sem hagyom magam...csak ritkán...Ha meg én mondom a magamét (esetleg mikor Marci alszik :wink: ), akkor meg megy a lépcsőházba cigizni, és otthagy... :evil: (én meg tovább szoktam morogni az orrom alatt... :lol: )

Ja, képzeljétek már vagy két hete nem eszem kenyeret, csak abonettet, egy héten 3x salátát vacsorázom, 2x pedig próbálok nagyon keveset enni, vagy semmit, és este 6h után nem eszem. (ez a legrosszabb, mert olyan éhes vagyok, mint egy farkas... :evil:) Valamint hasizmozok, (még csak napi 20-30-nál tartok, de Marci mindig ráül a hasamra, hogy lovagoljuk, úgyhogy ez nehezített verzsön :lol: :wink: ) és mindig én cipelem a babakocsit fel, meg le Marcistul - akkor is ha apa itt van, és akar segíteni vinni, inkább nem hagyom, és én csinálom....hátha segít a sok izmizés is.... :wink: Bizony.

Marci majdnem 2 órája alszik... És azt figyeltem meg, hogy ha nem ruhában (most is csak egy body van rajta+ a pokróc) felöltözve alszik, akkor sokkal többet és sokkal nyugodtabban teszi. Éjszaka is már a fűtést is lejjebb vesszük, és inkább ő van kicsit melegebb pizsiben, és így éjféltől már alszunk már majdnem egy hete reggel 7h-ig biztosan. Szóval lehet ebben is valami, hogy a gyerekeknek melegük van, azért nem alszanak rendesen. Én azért nem gondoltam erre eddig, mert nekem nem volt sosem melegem éjjel. de úgy tűnik Marcinak igen. Majd meglátjuk.

Na megyek, megnézem, hátha írtak valamit a szállók.
Ja, kértem ajánlatot keszthelyről is, ha már írtátok. De én csak egy éjszakára kértem, vagy jobb lett volna ha 2 éjre megyünk?
(őszintén szólva egy kicsit neküünk is sok lenne a két éjszaka mostanság forintosítva - szóbval mi inkább csak egy éjszakára mennénk, ha lehet)

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Cool, köszi, már látom, ez a narancssárga ajánlatok gomb elkerülte a figyelmemet. :roll:

Én nem kaptam táblázatot....brühühűűűűű

Viszont voltunk ma fül-orr-gégészeten, és ahogy sejtettem, a gyereknek már kutya baja, és minden gyönyörű a fülében. JUhhhhéééé :)
Vendég
 


Ja,

Jumamnak akartam még:
nekem jó ha átmegyünk másik topikba, csak szóljatok előbb, hogy ne ide legyen automatikusan a belépésem... :lol:
Királyak a képek. Dani is nagyon hasonlít Julcsira. kimondottan annyukra ütnek a gyermekeid...Nekem az a kedvencem, amikor összenevetnek... :D

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek néni, én eddig nem vettem észre, hogy a héjjal együtt lévő aszalt gyümi bántaná a gyomrát Bencének, de szerintem ez is gyerekfüggő. Bencének - ahogy én látom - vasgyomra van.

Ebben az esti meleg-hideg-ben lehet valami. Én ugye kezdetektől nem altatom hálózsákban, mert mindig belegabalyodott és ezért ébredt fel, hanem csak bodyban és rugiban, így jól tud mozgolódni éjszaka, és ez is biztos belejátszik abba, hogy ilyen jókat alszik. :)
Vendég
 


Eszti most már igen! mármint kaptál! Ezer bocsesz... :oops:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Sziasztok!

Tücsi,Kormi,Cool:

Nagyon szépek a konyháitok ill. részleteik.Kormi, nincs is rendetlenség a konyhapulton,nálunk ennél még nagyobb szokott lenni :D

Mancs:

A csiramálét én is ismerem,de csak látványilag,mert megkóstólni nem nagyon akartam.Régen még exanyósom készitett sokat,mert az exem nagyon szerette,ők Csongrádon laknak.Mindig néztem,hogy milyen jóizűen faljál be az óriási adagokat.Anyós pedig maga csiráztatta a búzát és úgy darálta le,ha jól emlékszem.

Eszti.

Én is láttam tesód könyvét!Benyófi tünt először a szemembe,aztán láttam a szerző nevét is.Én azt hittem,hogy ez egy jó vastag könyv,és örömmel láttam,hogy egyszerűen még magammal is vihetem,mert egyáltalán nem nagy.Jól áttekinthető és kihajthatók az oldalai.Tényleg praktikus kisgyerekes családoknak.Na ez volt a reklám!!! :D

Bubek:

Szilvi is melegebben van öltöztetve éjszaka,mert semmi takarót nem tűr meg magán.Még ha nagyon mélyen alszik is és betakarom azonnal forgólodni kezd,nem szereti a meleget.

Szállások:nagyon jó a táblázat,köszi.Annyit kérdeznék,hogy ahova nem irtál gyerek kedvezményt ott nincs is?A Fannit felnőtnek számithatom ezek szerint?
Tehát nálunk úgy néz ki a dolog,hogy 3 felnőtt és 1 gyerek,vagy ahol nincs ingyen a kicsi ott 4x-en számitom a per főt?Érthetően fogalmaztam?
Ja és nekünk gyerekágy nem fog kelleni.

Vuka:

Nagyon aranyos Petra ahogy átadja magát a viznek.Milyen bátor!

Kép

Kép
novum
 
 


Halihó!

Megosztom veletek mai rémtörténetemet. Délelőtt amolyan szokás szerint rámtört a kosz és kupi van mánia. Nekiáltam kicsit takarítani. Mikor kiraktam volna a szemetet eddig tisztázatlan okból kifolyólag becsukódott mögöttem az ajtó. Most vagy a huzat vagy Ádusz csapta rám. Nos én a folyosón a gyerek meg bömböl a lakásban. Persze a huszonötödik lakó volt otthon ahonnan telefonálhattam és Csaba számát a mai napig nem tudom megjegyezni. Így anyukámat riasztottam haívja Csabát és egy kék lámpás autóval gyosan húzzon haza és engedjen be. Én közben ah ajtó előtt ülve halgattam a gyerekemet aki kétségbe esetten járt-kelt a lakásban anyát keresve. Arról nem is beszélve, hogy a konyha ablak sarkig nyitva volt.
Nos a történet vége az lett, hogy párom valami villám gyorsan hazaért zuglóbol, a konyha ablak a huzattól becsukódott és Ádusz a Wc aljóban aludt. Azért ott mert ha nem talál sehol a lakásba általában ott vagyok. És azt már nagyon tudja.

Ami jó dolog történt velünk az, hogy tegnap este tízkor letettem az ágyikóba aludni és reggel nyolcig mukk nélkül aludt!!!!!!!!!!
Nos el sem hiszem. Lehel van valam ebben a jóllakatni, egyedül elaludni módszerben. :lol:

Nem akarok elkeseríteni senkit, de az aszalt gyümölcsök tele vannak aphlatoxinnal ami rákkeltő. :cry:

Bubek anyagilag nekünk is az egy éjszaka az ok-s, de ha pakolni kell a cucc ugyanannyi kettőre mint egyre. :?

Kép
vanília
 
 


Vanilia:

Úristen!Nem semmi ez a történet!Néha én is tartok ettől,hogy egyszer én is kint rekedek és akkor mi lesz!
Szegény Ádi!Milyen aranyos lehetett ahogy elaludt a wc előtt!

Kép

Kép
novum
 
 


Timi! Mikor mentek le?

Kép
vanília
 
 


Vanilia:

Mi már voltunk! :( Nem tudom,hogy ma még lemegyünk-e.


Dia,Ilba:

Köszönöm a köszöntéseket!Majd a kerek évfordulót megünnepeljük!

Kép

Kép
novum
 
 


Bubek,
nekem a Fenyőharaszt Kastélyszálló tetszik a legjobban. Ha az apartman árát megtudod, légyszi nekem is küldd át, lehet, hogy minket is érdekelne.
Amúgy mi csapódunk a többséghez, a Szent György kúriát picit sokallom.

Nagyon ügyi vagy!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, a szt györgytől még nemkaptam árakat... mi is a sok???:shock:
belerakom majd a táblázatba ha mgjönnek a válaszok.

Most mennem kell, de Vanília, ez a sztori....uhhhhhh...nekem mindig a gatyám zsebében van a telefonom...amúgy is állandóan le van némítva, és ezért, hogy érezzem, ha zizeg... :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


:oops: A Szent Orbánra gondoltam. :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Off!

Sajti,
ha nem titok, megkérdezheti a Húgom, hogy ki volt a diplomamunkádnál a konzulensed és mi volt a témád?
Kösszencs!

Off vége! :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Timi,
gyerekkedvezmény: mindenütt van gyerekkedvezmény, de mindenhol 12 éves korig. Szóval így kell számolni. A fenyőharaszthoz nem írtam be bocsesz, beírom majd még ezeket is, és majd küldöm újra a táblázatot, jobban kitöltve. általában 3 év alatt ingyenes minden.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Gabi híradó:
"A héten még biztosan nem lesz gépünk. Livi egyre rosszabb is, meg egyre aranyosabb is.
Csütörtökön megyünk, lehet, hogy Zoli is odajön."

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, persze, Kondelék veled szóba állnak, mer a te fiad bankigazgató lesz. Haszonleső család, mindig is tudtuk... 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Ma megint szuper tevékenyek voltunk, bank, piac, pék, séta, ebédre Hugica vendéglátása (szegény Beninek így üveges jutott csak :oops: , de nagyon ízlett neki a junior menűs bolognai), 2x mostam, szóval nem unatkoztunk. Beni rendicsek, szépen játszogat. :D
És A. csak holnap jön haza, kettecskén leszünk.

Bubek,
Milyen befektetésre gondolsz? Nem tudtok Ti utánajárni a lehetőségeknek? Vagy bonyolultabb ennél? Majdnem a Brókernethez mentem anno dolgozni, aztán szerencsére mégsem.

Vanília,
Atyaég! Hát én totál bepánikoltam volna. De mennyire édes lehetett Ádusz a wc előtt.
Gratula az éjszakához! Most már azt hiszem tényleg csak mi szenvedünk. Illetve én, hogy mit csináljak. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


[quote="ilba"] írta:ilbaMost már azt hiszem tényleg csak mi szenvedünk. Illetve én, hogy mit csináljak. :roll:


nem éppen! Bár most dráma nincs éjjel, 2*3* kelünk mi is. úgyhogy együttérzek. Ha nem alszom vele napközben, akkor egész nap hozzám sem lehet szólni :cry:
Vendég
 


Vanília!

Tényleg horrorsztori! Hogy ebben a topicban mindig történik valami, nem semmi :roll:
Vendég
 


Sziasztok!
Húúúú,futtában átolvastam amit írtatok de már a felét elfelejtettem. :oops: :lol:
Ezért csak pár írásra reagálok bocsesz. :wink:
Mariann!Ijesztő lehetet a dolog de szerencsére jó a vége.Megnéztem volna ahogy Ádi alszik a wc előtt. :lol:

Cool!Köszike a port,csak az a gond nem tom hogyan jut el hozzám. :roll: Ezért ha Vuka szeretné odaadom a részemet Neki. :wink:

Mancs!Nekünk is Indesit mosogatógépünk van. :evil: :roll: Remélem nem sz@rik be. :shock: Anyós. :evil: Én az enyémmel tegnap vesztem össze piszkosul.Kiderült,hogy lemásoltatta a lakáskulcsunkat a tudtunk nélkül. :evil: :evil:

Ilba!Köszi a videót szupi volt csak sajna nem volt hangja.
Nászasszonyodnak átadtad az üdvözletemet? :wink:

Bubek!Sajna nem hiszem,hogy Domiapu megy a talira mert lusti annyit utazgatni Domival. :evil: Köszi a táblicskut,Nekem mindegy hová megyünk csak veletek lehessünk! :wink:

Domi nőgyógyász lesz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap kapott 2 dvd Tomas vonatos mesét azóta csak azt nézi.Már 5kor kelt mesét nézni. :shock: :roll: :evil: :evil:

Mindenkinek cupp.Vigyázzatok magatokra,picurikra mert ebben az enyhe időben rengeteg vírus,baci van sajna!

Kép
Kép
lldicsi
 
 


halihó,

Ilba,
tudtam, hogy megfogod kérdezni, hogy voltam-e jósnőnél :lol:
De nem. :lol:
Csak tudom, hogy fiunk lesz. Megmondták a belső hangok :lol: :lol:
Most néztem meg Beni videocsipjét. Nagyon édi :D
Szóval a gépünk szaraxik. Bekapcsolom valamikor el sem indul. Csak sok betű jön-megy.
Aztán valamikor régi win jön be.
Valamikor olyan a kép mintha ki lenne nagyítva :shock:
Meg olyan is van, hogy olyan a kép kontraszt nélkül van :shock:
Mondta a férjem újra kell installálni, de még nincs hozzá lelki ereje.
És persze ha valamit szeretnék közben csinálni, lefagy stb....
hogy rothadjon meg szatyorban :lol:
Szakdogám:
Medical emergency team - a preventív sürgősség
Konzulens: Csóka Mária adjunktus
Oda is adom kőcsönbe ha köll :D

Vanília
nem semmi :shock:
És meddig volt egyedül Ádi, hogy el is aludt?

Egyébként nálunk is az a szerencse, hogy egyikünk se haragtartó.
És a legjobb, hogy annyit röhögünk :lol:
Az az áldott jó humorom :lol: :lol: Na jó nem mindig :)
Férjem mindig úgy meg tud nevettetni, hogy ömlik a könnyem :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


jaj el is felejtettem
Vuka,
milyen édi Petráról a lebegős úszós kép.
De a kosár hinta is jó :D

Kép

Kép
sajtine
 
 


na hol van már mindenki?

Kép

Kép
sajtine
 
 


Én vagyok. :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


bővebben? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Halihó!

Nos Ádusz alszik. Nem is sírt mikor betettem az ágyba. Lehet már annyira beájult szopi alatt, hogy elkéstem ébren az ágyba tenni. A másik variáció, hogy szokja az ottlétet. Tartok tőle az első az igaz. :cry:

Ilba nem lehet Beninek az a baja, hogy este a 2 dl tej jó neki, de hamar kiürül a gyomrából és hamar ébred. Jobb lenne neki valami sűrűbb és arra ha kér még tejcsi. Nem? vagy kussoljak........... :lol:
Ádsz hétkor benyomott két kis szelet kenyeret és most egy adag tejpépet. Nos ettől remélem nem lesz éhes reggelig.

Sajti a gépetek egy kész roncs. Nézzétek meg nyaklánccal és gyűrűvel a baba nemét. :lol:
Ádusz max. fél órát volt bennt, de az volt a szerencsém, hogy már álmos volt mikor kizártam magam. A nagy anyakeresés lefárasztotta.

Kép
vanília
 
 


Sajti,
a kínai naptárat nézted? A szerint nunis. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


lekopogom, de Zsófi meg se nyikkan mikor letesszük aludni.
Semmi balhé.
Egyébként kicsit szigorúnak kell lenni, mert aztán az ember fejére nőnek.
Én majd attól félek, hogyha itt lesz a másik babaty és sír éjjel nehogy felébressze Zsófit.

Kép

Kép
sajtine
 
 


nem néztem én semilyen naptárt :lol: :lol: :lol:
egyébkén mind1, hogy fiú vagy lány :D

egyébként ebben a hülyeségekben nem hiszek

Kép

Kép
sajtine
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?