Sziasztok!
Tegnap jöttem volna, de én okoska kezdő, mielött elküldtem volna a megírt mondandómat visszaléptem az elöző oldalra olvasgatni. No comment!
Elszállt.
Márciusban vissza kell mennem dolgozni, lehet hogy jót fog tenni, sokszor úgy érzem lassan leépül az agyam.
Aranykavics,
Ha emlékszel még a kérdésedre, Barnabásnak, Barninak hívják a kisfiúnkat, aki most tölti délutáni szunyáját. (Tavaszodik?Ma a játszótéren Barni a lapátját kérte, amit nem tudtam neki prezentálni, úgy néz ki elhagytuk hétvégén. Gondoltam, itt egy játékbolt, próba cseresznye. Félénken kérdezem, homokozó lapát,
január közepén, esetleg, netán? Van!!!
Őrület az időjárás, bár én élvezem.)
Még hogy nincs meg a másik petefészkem!? Kérem szépen, mindenki csak a sajátjával viccelődjön!
Holnap délután, ha nem jön meg addig - Norculut utáni 6.nap lesz-bejelentkeztem a magán nődokimhoz hüvelyi UH-ra. Remélem leszakvizsgázott régészetből
is, és kitartóbban fog áskálódni utána!
Az UH -ás papíromon ez áll: Az utersu hossza 78mm.Nyh.:6mm
Bal ov.az uterus mögött ábr.28mm, benne néhány apró tüsző látható. Jobb nem hozható látótérbe.
A ciszta szó nem szerepel benne, ez már 50%-os jó hír, nem?
Délelötti sétánál akartam venni glükózt a patikában, és kinnt állt a sor vége az utcán!! Őrület.Majd este.
Hőgörbém nincs, novemberit csináltam utoljára, aztán a kicsi hajnali élete mellett bonyolúltnak ítéltem, de most látom mindenki méri, így ha megjön és is csatlakozom.
Zsizsik!
sajnálom a történteket, olvastam régebben milyen nagy lelkesedéssel vetetted bel magadat a sportolába. Gyors javulást kívánok, fel a fejjel!
Lara, Backa!
Kisértetiesen hasonlít a görbétek 2,5 éve a Barniéhoz! Drukkolok nagyon!
Norka!
Látom, te nagyon profi vagy az "okosításban" (maximálisan pozítívan értettem, sok mindent a te válaszaid után értek meg)Segíts kérlek!
Szerinted az is már "rejtett"PCO miatt lehetett, hogy attól függetlenül, hogy a várandóságom 9 hónapjában semmi gondom nem volt a cukrommal-kórházból kijövet 2 kiló plussz volt rajtam, tehát vigyáztam is, mert a kiinduló súlyom is magasabb volt a kelletténél-a kisfiam sima szülés után rögtön az intenzív osztályra került 0,6-os cukorértékkel. 1 hétig tartott mire normalizálták. Az intenzíves fődoki szemrehányóan kérdezte, anyuka, miért nem kezelték a cukrát? Nekem?! Csak sírni tudtam!
nehéz időszak volt. Azóta a Barni makkegészséges
, szóval bizos miattam volt baja
.Véleményed? Mert őszintén szólva, semelyik orvosom nem foglalkozik nagyon vele.Nem szeretném ha újra megtörténne!
Megint nagyon hosszú lettem. Én vagyok az aki ritkán jön, de akkor.....
Bocsi
Mindenkinek szép napot!