Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Először is, a nagyon ügyes kicsi Zsombinak boldog hófordulót kívánunk!

Krisztának pedig gratula az ácsorgáshoz.

Zsu, neked pedig nagyon boldog születésnapot. Ha jól emlékszem, most volt hétvégén valamikor.

Akkor holnaptól koplalás?
Átnéztem, hogy mit lehet enni, csak kétszersült és narancs nincs itthon. Szupi. A narancsot az utolsót ma kifacsartam, eszembe sem jutott, hogy holnap mit reggelizek.
Kíváncsi vagyok hogy bírjuk, én már a gondolattól is éhes vagyok. Ja, és azon röhögtem, hogy ha végigcsinálom tuti lefogyok, már csak azért is, mert a tejfölt egyáltalán nem bírja a pocakom. Olyan hasmenést kapok tőle, hogy csak na. Szóval nekem tuti lemennek a kilók, de ne keressetek a héten, mert a wc-n fogok ülni.

Edith, te hogy bírod? Kérlek írd meg, (még ha nem is igaz) hogy egyáltalán nem éhezel és már -sok kilónál tartasz! Bátoríts!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Nagyon boldog 10 hónapfordulót kívánok az ágyról letolató nagyfiúnak!

Remélem mindannyiótoknak jól telt a hétvége. Nekem ilyenkor semmi időm nincs, pedig elvileg ilyenkor nem is vagyok egyedül. Mégis lassabban haladok, mint a hétköznapokban. Ma pl. nem volt időm ebédet főzni magamnak, a manóknak csináltam, Zsolti lecsót kért, azt meg én nem szeretem, úgyhogy én már ma elkezdtem a fogyókúrát. :wink:

Hogy vannak a betegeskedők? Livi? Virág? Szandi? Remélem már mindenki gyógyulóban.

Márti!
Remélem titeket elkerülnek a betörők! Azért elég durva, hogy nappal is bemerészkednek valahova.

Évi!
Ügyi vagy, hogy ilyen hosszadalmas kajának is nekiállsz. Én már csak akkor kezdek neki a főzésnek, ha tudom, hogy max. fél óra alatt összedobom, aztán fő, vagy sül magától. :oops:

Érdekes a téma a mikor vállaljunk második gyereket dologgal. Nálunk ugye már nem aktuális, mindenesetre minden elismerésem azoké az anyukáké, akik kis korkülönbséges manókat nevelnek. Nem lehet egyszerű. De hát olyan sokan megoldották már, vágjatok bele, biztos nektek is menni fog. (már aki gondolkozik a dolgon). Én annak idején úgy gondoltam, hogy egy gyereket szeretnék, vagy ha mégis meggondoljuk magunkat, és vállalunk mégegyet, akkor úgy, hogy mire a nagyobbik oviba megy, akkor szülessen a másik. Aztán egyik verzió sem jött be. :roll:

Jó ötlet a kaják leírása, talán így ötleteket lophatunk egymástól. Én tegnap paradicsomos, húsos krumplit adtam az aprónépnek, ma és holnap pedig krumpli-cukkini-sajt-hús a menü. Én mindig két napi adagot készítek, tehát ugyanazt eszik ma és holnap. Utána főzök megint. Csak a hozzávalókat szoktam fagyasztani, és krumplival, rizzsel aznap összenyenyőkézem, amikor kell. Nálunk egyikőjük sem eszik darabosat, így teljesen pépesen adom nekik. Bár a pogácsát, kenyeret nagyon apró darabokban megeszik. :shock:

Timi!
Örülök, hogy Hanna most nem beteg, remélem hamar túl lesz a mandulaműtéten, és utána már csak hírből hallotok a betegségekről. Szorítok nektek szerdán. (Ha jól emlékszem, akkor mentek a kórházba) Majd ha lesz egy kis időd, és Hanna is rendben, akkor azért tudosíts, hogy hogy ment.

Edit!
Akkor holnap eredmény? Remélem nem lett Virág lázas, és jól van már.

Zsu!
Látom jó kis mozgalmas napokat éltek, de hát úgy szép az élet, ha zajlik.

Szülinapi ajándék: mi a bébitaxit akartuk szülinapra, de karácsonyra másoktól megkapták a törpék, így valami másban kell gondolkozni. Nagyon jó a sátor, amit belinkeltél Márti, én is szeretnék majd nekik mindenképp, de gőzöm sincs, hogy milyen életkorban lenne jó. De most még talán picik vagyunk hozzá. Én most babára és valami dömperszerűségre gondoltam, de még nem néztem körül, hogy hol milyet lehet kapni. Na és persze mennyiért.

Nagyon jók a régen és most képek, leginkább Márti Szoniján ámuldoztam, olyan nagyon sokat nőtt a kiscsaj. A minimanók is rengeteget változtak, nagyon szép mindegyik.

Barbi!
Szívesen adok neked narancsot és toast kenyeret, mert ezeket már beszereztem, viszont nekem meg nincs salátám. És egyenlőre nem is tudom, hogy honnan szerzek holnap estig. De majd csak megoldom valahogy, ne hogy már az első napi vacsorán túrórudit kelljen ennem. :wink:

Akkor most mérlegelés holnap reggel, és 5 napig szívás? Se nasi, se semmi? Hű, már előre félek. :wink: Mindenesetre hajrá mindenkinek!
Egyébként épp ma este volt a TV-ben, hogy a diétával csak hízni lehet. Nem láttam a műsort, csak a Zsolti óbégatott folyton, hogy menjek be és nézzem meg.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Régen-most képek

Flóra a kórházban, pár naposan
Kép

Marci a kórházban, pár naposan
Kép

Önellátó gazdálkodás (bébitaxi, a király)
Kép

Flóra
Kép

Marci
Kép

(Sajna mindig elég rossz minőségűek a képeim, mert nagyon nagy felbontásban csináljuk, és sokat romlik a kicsinyítés közben)

Andi
Kép
zsandi
 
 

 
 

Sziasztok!
Csak egy marha gyors bekukk. Livinek 39 fokos láza volt délután. Csak a fürdő-nurofen-kúp együttes húzta le. Remélem éjjel nem lesz semmi. Dorka jól bírja, ő csak kicsit taknyadzik. Érdekes, hogy a két azonos korú manómnak mennyire más az immunrendszere. Ma anyóséknál voltunk és ott volt még egy csomó rokon. Majd' hülyét kaptam, mert a beteg gyerekem kézről kézre járt. SZERINTÜK ezt a gyerek akarta. Én meg már szétrugtam az Árpi lábát, hogy csináljon valamit, mert én már így is eléggé indulatosan mondogattam, hogy tegyék már le és mivel nem az én rokonaim voltak... Szal tök jó.

KépKép
kgiulia
 
 


El is felejtettem :oops: :oops: :oops: :oops:

Kicsi Zsombinak, nagyon boldog hófordulót kívánok én is !!!!

Kisöreg úgy szívembe lopta magát, többek között azzal hogy 13.-án született mint én, és mégis elfelejtettem írni a délután :( Márti remélem nincs harag :)

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Na, hajrá, fogyóval együtt is megy tovább az élet! :P :P :P :P

Jó reggelt!

BArbikám, meg kell nyugtassalak, nem minden nap olyan, mint az első, a negyediken ebéd után bizony olyan éhes voltam, hogy csak na! :P De teát kortyolgattam közben és valahogy kibírtam estig.

Szóval túl vagyok az első cikluson. Kb. 1,5-2 kilónál tartok, szerencsére mínuszban. Este mondom pontosabbat is. Nem olyan vészes. Engem viszont az a reggeli narancs kikészít. Nem megy, egyszerűen. Pedig nagyon finom pirítóssal!
HA gondoljátok, leírom, mit hogyan csináltam, esetleg mit módosítottam és mit "csaltam", de nem szeretnék untatni senkit! :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Szép, jó reggelt!

Mindkét manóm ágyban még, Flóra alszik, Marci most végzett a reggelijével, már dumál. Igaz, az éjszakánk nem volt valami fényes, Marci óránként ébredt, ahogy kivettem az ágyból, már aludt is. :roll: Aztán fél 4-fél 5-ig az én ágyamban aludt, de ott is nagyon nyugtalanul, akkor visszacsempésztem a sajátjába.

Julcsi!
Hú, rosszul hangzik ez a magas láz, akkor mégsem úsztátok meg. Tényleg fura, hogy a lányokban annyi minden közös, az immunrendszerük viszont nem. Mindenesetre jobb így, mintha mindketten sokat betegeskedők lennének. Remélem az éjszaka már azért nem volt olyan vészes. Visszamentek a dokihoz?
Sajnálom ezt a rokon dolgot, mások valahogy mindig jobban tudják, mi a jó a mi gyerekünknek. Meg persze nem ők virrasztanak mellette, amikor lázas.

Zsu!
Én meg neked felejtettem el utólagosan boldog szülinapot kívánni. Úgyhogy akkor most:
Kép

Na, lépek, Marci kiszabadítom a kiságy fogságából, én meg gyorsan ráállok a mérlegre. :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Én túl vagyok a reggelin, lehet hogy velem van a baj, de én nem laktam jól!!!! :shock: Bár már előtte is nagyon éhes voltam, mert vacsizni nem igazán szoktam.....így jártam.

Julcsi:szegény kicsi Livi!!!! :( Remélem hamar átlendül a nehezén!!!Dorina jól tartja magát, azért ez szerencse!!!!

Zsu:persze, hogy nincs harag és neked is boldog szülinapot így utólag!!!! :oops:

Barbikám:hajnalban még kifosztottad a hűtőt, vagy azt már kihagytad?????De ha nincs reggelid?????Bár tök olyan mintha nem ettem volna semmit :wink:

Timi:szorítok szerdára nagyon!!!!Már most, hogy minden rendben legyen...téged úgyis jobban meg fog viselni!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith!

Ügyes vagy, szerintem nem rossz 5 nap alatt 1,5-2 kg mínusz. Kép
Engem érdekelnek a módosításaid, te már jobban belelátsz, mint mi.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti!

Ne szomoríts, én még csak most fogok hozzálátni a reggelihez. :?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:bocsi, akkor ezt nem írom többet!!! :wink:
Bár ez várható volt, mert én többet szoktam ennél a mennyiségnél reggelizni! :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith:tényleg ügyi vagy, büszke vagyok rád!!!!! :wink: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na, szóval, ha már egyvalakit érdekel... :oops:

Előszöris, reggel korán ittam a kávét, még most is kortyolgatom, a reggeli még csak ezután következik, de itt már 9 óra múlt, úgyhogy ez egy kis csalás. Így rövidebb az idő ebédig, és még nem is vagyok éhes. Azért sokáig nem húzom már.

Másodszor, kicsit furcsálltam, hogy tejfölt kell enni, meg a mérete g-ban, ml-ben sincs leírva, így én inkább egy 200 g-os szánát szoktam enni tejföl helyett. A szána, az egy savanyú tejtermék, hasonló a joghurthoz, kefírhez, de szerintem finomabb. Annak meg csak 3,6 a zsírtartalma a tejföl 15-20%-ához képest.

A hozzávalókvól igyekeztem mindig valami salátafélét összehozni, anmikor lehetett.

A pirítóst Graham-kenyérből csináltam (teljes kiörlésű és rozslisztből készült kenyér, tósztszerű a formája). Jól megpirítottam.

Napközben teát kortyolgattam. Be kell vallanom, hogy kimondtttan fogyós teát vettem, bár tegnap nem ittam csak délelőtt, mert bizony-bizony útra szokta tenni a hasamat! :oops: Éjszakára meg kifejezetten kellemetlen lett volna.

Tegnap pedig a bevásárlás miatt csúszott az ebéd, ezért 4 után ettem. Megettem az adagot, de éhes maradtam. Mialatt én falatoztam, István készítette a saját ebédjét, nyers zöldségekből saláta (répa, zeller, jégsaláta, paradicsom) én meg sütöttem neki flekkent. Azt is beledarabolta és tejföllel öntötte le. Nos, ebéd után kb. félórával ettem ebből a saliból, és így meglett a vacsi is. Érdekes, jóllaktam, és nem is kellett több semmi már tegnap. A legnagyobb csalás az egy falat tejszínhabos-málnás torta volt, amit a szomzsédasszony hozott miután épp ebédeltem-vacsiztam, különben a többit István tűntette el. Szóval, ez a helyzet. És én elégedett vagyok.

Remélem, ti is sikeresek lesztek. Sok sz...rt mindenkinek! (Ez amolyan mondás. :oops: )

Ja, amúgy kb. fél 10, fél 2 és fél7 voltak a kajaidőpontok nálam.

Julcsi, sajnálom, hogy Livi belázasodott, remélem, éjjel nem volt gond. A hétvégi rokonsághoz pedig no comment! :evil: :evil: :evil:

Zsu, utólag boldog szülinapot! És a párodnak is (Jól emlékszem, hoyg neki is most volt? Meg nemrég a névnapja. ) :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


NA, jön anyósom. :roll: HAmarabb végzett a dlgával a városban, és kijön hozzánk, amíg jön a hazafelé-járműje.

Nekem sincs most narancsom, őúgyhogy ő fogja hoznmi. :P

Megyek, dobjam össze az ágyakat! :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Zsandi:elfelejtettem írni, hogy milyen kis falatnyiak voltak a manóid!!!!!Mennyit nőttek ahhoz képest, hogy ilyen pindurik voltak!!!!! :wink: :lol:

Edith:egy falat süti...ne viccelj én mind megettem volna!!!!!Micsoda akaraterő!!!! :shock: :roll: Remélem mostanában nem kerülnek elém ilyen kísértésbe ejtő dolgok!!!!! :? :roll: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Julcsi, remélem Livinek lement a láza és éjjel viszonylag nyugodtan aludt szegénykém. Az a 39 elég magas, remélem most már jobban van.

Edith, jó hogy leírtad a módosításokat, engem is érdekelt.
És akkor csinálod tovább? Mármint az 5. nap után folytatod?

Mártikám, nem ettem ki a hűtőt éjjel, hős voltam. Igaz, úgy alakítottuk, hogy miután mindketten fogyózunk, szinte semmi nincs a hűtőben, nincs kísértés.
És a reggeli kávémat is édesítővel ittam!
Nekem annyiból szerencsém van, hogy sosem szoktam reggelizni. Legelőször dél körül leszek éhes, úgyhogy nem hat meg a reggeli semmi kaja.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ja, kísértésbe ejtő dolgok, kaptam a múltkor Ferrero csokit, 5 db volt a dobozban.
Gyorsan tegnap mind megettem, nehogy itt kísértsenek a héten. :lol:
(Úgyhogy mostmár igazán van minek lemennie!)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:TE TÉNYLEG EGY HŐS VAGY!!!!! :wink: És hogy tegnap befaltad a csokikat az is hőstettre vall!!!!! 8)

Zsandi:én láttam tegnap a műsort , amiben az volt, hogy a fogyókúra után ugye sokkal több felficcen az emberre, mert hogy kiéhezik a szervezet és ha kevesebbet is eszel a fogyókúra után akkor is azt villámgyorsan elraktározza, mert "emlékszik" az éhezésre.Szóval azt tanácsolták, hogy még véletlenül se fogyózzon senki, hanem az életmódváltás a tanácsos!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsandi !!!!Elég volt a reggeli????? :shock: :shock: :shock:
És a többiek?????Senki nem jut szóhoz az élménytől????? :shock: 8)
És akkor meddig csináljuk???? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Zsu: utólag nagyon boldog születésnapot kívánok!

Julcsi: sok-sok gyógypuszit küldök Livinek!
A különböző immunrendszerről jut eszembe. Az apukám apukája ikrek. Egész életükbe mindent együtt csináltak. Egy helyen laktak, ugyan azt sportolták, nem dohányoztak, nem ittak soha. A nagypapám mégis meghalt 50 évesen csontvelő rákba, a testvérének meg most 80 évesen is csak annyi a baja, hogy ennyi idős. :shock:

Edit: Szandi nagyon szereti a mami főztjét. És igaz, hogy a nagyi nem ért egyet velem mikor-mit-hogyan kell egy gyereknek adni, de tiszteletben tartja és csak olyat, és úgy főz, amit én engedélyezek.
Remélem minden rendbe lesz Virág leleteivel.

Andi: nagyon szépek a manók.
Nekünk is nagyon ramaty éjszakánk volt, én már el se tudom képzelni, hogy lesz olyan, hogy végig alszunk.

Barbi: ügyes vagy, hogy nem bűnöztél éjszaka! Jól tetted, hogy befaltad még tegnap a csokit, így tényleg nem eshetsz kísértésbe.

Edith: grat. a leadott kilókhoz!

Márti: én nem szoktam reggelizni, ezért ma sem ettem. A reggeli kávét már megittam, és talán ráveszem magamat, hogy megegyek egy narancsot.

Tejföl helyett, szerintem is lehet sima joghurt v. kefir.

Én megpróbálom, a diétát 15 napig. Aztán majd eldől, hogy bírom. :wink:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Na megint vagyok!

Livinek reggelre "csak" 38,3 fokos láza lett. Olyan kis bágyadt szegényke...

Zsu, bocsi én is elfelejtettem beírni, boldog szülinapot neked és párodnak is.

Barbi, nyugi én is ettem a 7végén még az utsókat kihasználva... :lol: :lol: :lol:

Edith, ügyi vagy, gratula a leadottakhoz...

Zsandi, mekkorát nőttek a picik. Olyan jó nézni. Mondjuk mindig elámulunk Árpival a képeken amiket felteszel...

Márti, én 15 naposra tervezem. De tuti, hogy fogok módosítani. Nekem az ad erőt, hogy veletek szenvedek és ha lemenne rólam pár kiló akkor könnyebben végig tudnám csinálni.
A diétáról: ugye eddig ettünk X kalóriát amihez hozzászokott a szervezet. Most, a diétával lecsökkentjük a bevitt kalóriát és ha a diéta után visszatérünk a sok kalóriás élethez akkor valóban jól visszahízzuk ami lement. Nekem arra kell ez a 15 nap, hogy erőt kapjak és kicsit megváltoztassam a kajaszokásaimat. Átáll a szervezetem a kevesebb kalóriára és akkor jobban rá tudom magam venni a dolgokra, pl. torna. Ezt mondjuk nem tudom hogyan vitelezzem ki... A csajok ki fognak dőlni a röhögéstől ha itt elkezdek nekik ugrálni.

Na szóval, fogyásra fel! (Vagy éhezésre.)

KépKép
kgiulia
 
 


BArbi, igazi hőstetteket viszel véghez! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bizony-bizony kísértésbe esik az ember! Én is azért faltam abból a sütiből, mert ismerem magamat. HA nem eszem belőle, akkor tudat alatt annyira "mardos" a dolog, hogy megéhezek, és az rosszabb.

Márti, folytatom a diétát, persze, hisz 15 napról van szó, nem 3 hónapról, mint a 90 naposban! Bár az igazán életmódváltó az a fajta diéta. De mégicsak hosszú. És őszintén nem is annyira olcsó, méghozzá annyi ideig.

Andi, jujj, de aranyosak a manók miniben is! :) És az az érdekes, hogy milyen másak lesznek mire megnőnek! :) Mintha Krisztában sem lennének meg ugyanazok a vonások most, mint újszülött korában! :)

Julcsi, kívánom, hogy kicsi Livi hamar visszapattanjon a normális hétköznapjaiba!

Zsuzsi, te már csináltad a diétát. Én is gondolkodtam azon, hogy olyan nagy baj, ha kimarad a reggeli? Bár szerintem az sem véletlen, hogy tejföl van és nem joghurt, biztos a kalóriák miatt, hogy meglegyen a megfelelő adag. Sajnálom a rossz éjszakátokat! Mi is 2x keltünk, de hamar elcsendesedett, szerncsére!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Barbi, ezek szerint a te párod is becsatlakozott! Én is rábeszéltem Balázst, kiváncsi vagyok, meddig fogjuk csinálni.

Én sem szoktam nagyon reggelizni, így a reggeli kávé mellé csak egy piritóst toltam be eddig. Narancsot majd egyszer csak megeszem.
Én a délután-este miatt aggódom, akkor szoktam többet enni.

Julcsi, és Livi hogy viseli ezt? Nagyon bágyadt?

Edit, a módosítások engem is érdekelnek. A szána névra hallgató tejterméket nem ismerem. Ez az író lehet? (savanyú tej?) Szerintem én is joghurtot / kefírt fogok enni tejföl helyett időnként.
Ma ebédre egyébként hamis tojássalátát csináltam reggel (a páromnak elvitelre): a tejfölt ízesítettem fehér borssal, kicsi mustárral, citromlével (=kvázi majonéz) és ebbe tettem bele a főtt tojást szeletelve.

Edit, tejbegríz bejött Virágnak?

Andi, tényleg szépek a gyerekeid, és picibabának is gyönyörűek voltak. Én a saját újszülöttkori fotóimat nem szívesen mutogatom, mert nagyon ronda voltam az elején :) Szerencsére ez Samura kevésbé igaz, bár lehet hogy csak az anyai szűrőn keresztül látom szépnek :)

Márti, én úgy tervezem első körben, h 5 napig csinálom ezt, aztán majd meglátom. Arra gondoltam, hogy aztán áttérek a www.hazipatika.com féle 5 hét alatt 5 kg című cuccra, egy barátnőm ajánlotta a minap, ő ezzel már fogyott. És belekukkantottam, jó kajcsikat tartalmaz, de persze kevésbé látványos eredményeket. Ja, és jövő héten tervezem megvenni a kondibérletet, a terhesség előtt jártam a környékre egy kicsit edzeni. Ott van mérleg :)


Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Na, csak gyorsan, aztán jövök, ha le tudom nyomni a törpéket aludni.

Megettem a reggelit, nem mondom, hogy jól vagyok lakva. De igazán én sem szoktam reggelizni, most viszont már kezdem érezni, hogy éhes vagyok. Remélem az ebéd majd eltelít. Viszont elfelejtettem megmérni magam, majd ezután, ez a délelőtt úgysem oszt-szoroz semmit.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Ja kérem, így könnyű, ha nem is szoktatok reggelizni...meg gondolom ti nem fél 6kor keltetek!!!! :shock: :lol: Egész délelőtt teát meg vizet ittam, úgyhogy ha mástól nem ettől biztosan fogyok egy keveset!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Én máris csaltam. Ugyanis nincs itthon se kétszersült se narancs, és a tejföl tojással nem igazán laktató.
Úgyhogy ettem hozzá pulykamellsonkát. Na, nem kell kiakadni, csak két szeletet.
Hát... mit ne mondjak, éhezem!!! És már most úúúúúúútálom a tejfölt!

Évi, igen, az István is becsatlakozott. Az az igazság, hogy ő már jan. 2-tól akart fogyózni, csak akkor ugye még tele volt a hűtő jobbnál-jobb falatokkal, úgyhogy azt még megettük.
De együtt szoktunk fogyózni, egyrészt mert sokkal könnyebb, ha a másik nem eszik előtted finomakat, másrészt mivel együtt zabálunk, így mindkettőnkre rakódnak a + kilók, így muszáj.

Edit, megvan már Virág eredménye?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Na, most nyammogtam el az ebédemet. A tejföl megmaradt, legalább a fele. Csak annyit bírtam megenni belőle, amíg tartott a piritós. Mondhatnám úgy is, hogy abszolút nem laktam jól, de lehet, hogy bennem van a hiba. Mindenesetre a narancs még hátra van, hátha attól... :wink: Meg kéne valamit innom, ma még semmit nem ittam. Az ásványvíz gondolom mehet.
Jó buli ez a diéta, valszeg én leszek az első, aki feladja, utálok éhezni.

Délelőtt nálunk volt a szomszédunk a kislányával. Pont egy év van a gyerekek között. Aranyosak volta, jól eljátszottak 3-an.

Tegnap végre eljutottunk Nagykanizsára, a Kenguru Goldba. Kértem gumi talpú zoknit, mutattak is, a legkisebb 31-es volt. :shock: Erről ennyit.
Utána sétáltunk egy kicsit a városban, és már majdnem visszaértünk az autóhoz, mikor láttuk, hogy Flóra egyik cipőjét elhagytuk. Visszafutottam egy jó darabig, míg Zsolti bepakolta őket, meg autóval is arra jöttünk hazafele, amerre előtte sétáltunk, és sehol nem láttuk. :shock: Kinek kell egy 18-as fél pár gyerekcipő? Pedig sokan voltak az utcán, azt is kétlem, hogy nem látta valaki, mikor elhagytuk.

Múltkor meg Hévízen sétáltunk anyósommal és a gyerekekkel, akkor is leesett valamelyik cipője. Nem vettük észre. Később hallottuk, hogy kiabál valaki utánunk. Egy lány volt, babakocsival futott utánunk, hogy elhagytuk a cipőt. Azt mondta, hogy akik jöttek velünk szemben, azok is látták, és miután elhagytuk, megfogták és kitették az út szélére. Mindezt tőlünk kb. 5 m-re. :roll: Azért milyen fura emberek vannak.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Na ilyen cipő elhagyásba mi is jók voltunk a Szonival, bár ez általában hipermarketben történt és ott mindíg szóltak! :lol:

Én még nem ettem, de még húzom az időt, előtte sétálunk aztán lehet , hogy fel sem tudok jönni!!!! :shock: 8)

Barbi:én nem akadtam ki a sonka falásodon!!!! :wink:
Ez nem jó jel, ha már ti is éheztek!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Meg van a keneteredmény, vírus okozza a bajt, bakt. nincs. Szóval marad a C vitamin, köptető és orrszívás. Megkönnyebbültem.

Még ma nem ettem, de piszkos éhes vagyok, megyek ebédelni.

Ma virág zöldborsó főzeléket eszik, husival, sajttal.

Uzsonna sütőzacsiban alma, körte, gesztenye.

Julcsi! Jobbulást Livinek! Én anyatigris szoktam lenni betegség idején, egyértelműen fogalmazok, ne vegyék kézbe és ne csókolgassák a gyereket! Sokat nem érdekel, ki hogyan sértődik meg!

Később jövök még!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:ez jó hír!!!! 8) Végre valamia sok negatív dolog között!!!! :roll:

Jelentem én jól laktam az ebédtől, nem mondom , hogy nem tudnék még enni, de pont elég.(nem úgy mint reggel :roll: )
És már nincs is olyan nagyon messze a vacsora!!!!6 előtt eszem mindenképp ha kivitelezhető!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja és ma kicsit furcsa kaját rittyentettem a kismanónak:fagyóból kivettem karfiolt,céklát és paradicsomot.Kiolvasztottam összekulyultam(ezek már készen voltak)+ husi, de a paradicsomból csak keveset és krumplit főztem hozzá....Zsombinak ízlett!!!!Kis változatosság!!!!! :wink: Bár a Julcsinak bizarul hangzott!!!! :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Samu ma húsmentes ebédet kap: sütőtök vegyes körettel (főtt krumplival és rizzsel).
Céklát már régen evett, lassan azt is előhalászom.

Milyen sajtot szoktatok adni a picuroknak? És hogyan készítitek? Reszelve? olvasztva?

Edit, jó hír, h nincs baci a láthatáron.
Márti, az a lényeg h Zsombinak ízlett :)
Edith, te adtál zakuszkát Krisztának? Én gondolkodom a dolgon, bár Samu eddig babot, paprikát még nem evett. Meg tartósítószert sem - bár az ippenhogycsak van benne.


Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Évi!

Hát köszönte szépen Virág a tejbegrízt, nem ette meg. Igaz, tényleg elég rossz volt. Vízben főztem, őszibarackkal. Sem íze, sem bűze nem volt. Azért megpróbálom rizstejjel legközelebb, az már eleve édes. És banánt teszek bele.

Én kockákra vágva teszem a Trapista sajtot a mixerbe, ha főzelékbe szánom. De kenyérrel eszi darabosan is. Sőt a múltkor Barni sajtos tésztát evett, a szék alatt pedig Virág "takarított". A száján reszelt sajtot találtam. Nagyon nem lázadt ellene.

Találkoztam ma egy első gyermekes anyukával. 6 hónaposan 9,20 kg a kisbaba. Kelti reggel 5-kor szopni. Beszélgettünk a hozzátáplálásról. Krumplit nem fog adni neki még sokáig, mert fogja a kislány hasát. A zöldségeket brokkolival indítja. Hát én is tapasztalatlan voltam elsőként, de ennyire azért nem. Elmondtam neki a véleményemet, majd kioktatott, hogy neki a védőnő javasolta ezt. (Aki 22 éves gyermektelen) Ekkor feladtam, hogy segítsek neki.

Nagyon éhes vagyok. Ez az ebéd nekem meg sem kottyant. A férjem szerint a narancsot először kell megenni, a többit pár perc múlva. Állítólag a narancs indítja az emésztést. Tényleg?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit, az jó hír, hogy bacimentes Virágod. Azt nem tom a narancsot mikor kell enni, de lehet benne valami. Én kaja után ettem, nasinak. Többiek?

Livi még mindig lázas, viszont már alig van takonykájuk. Ez most nem tom, hogy jó hír-e, mert nem tudom eldönteni, hogy csak beszáradt-e. Merthogy szörcsögni szörcsögnek. Úgyhogy szívom rendületlenül. Lehet, hogy az antibika leszorítja a taknyot? És ha igen, az jó?

KépKép
kgiulia
 
 


Lányok, egy buta kérdés :oops: , a toast kenyér megpirítva az kétszersültnek számít? Vagy?
(soha életemben nem ettem ilyeneket, nézzétek el nekem a tudatlanságomat :lol: )

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi:én azt eszem.Szeletelt toast kenyér megpirítva.

Zsombi most elalvás előtt hapcizott és folyt valami a nózijából, aztán még 1x...ha megint betaknyosodik és elmarad a tali én világgá megyek!!!!! :( :? :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti!

Ne a tali miatt bánkódj, hanem gyógyuljon meg Zsombi!

Azért ez a rohadt tél megbosszulja magát betegség ügyben!

Felébredt már kicsi fiad? Mi a helyzet?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Hello Csajok!

Én most eltekintenék attól a fersorolástól, hogy mi mindennel bűnöztem délután, úgyhogy asszem ki lehet jelenteni, kiszálltam a csatából. Ismét a kilók győztek. Van egy-két olyan ennivaló, ami lételemem, így nem tudok megválni tőlük, sajnos ez a gyári programom. Azon kívül van, amikor telnek el úgy napok, hogy még ennyit sem eszek, mert nem vagyok éhes, nem kívánom, nincs időm, stb., de ilyenkor csak azon kattog az agyam, hogy NEM EHETEK. És hát ez szíven üt, valljuk be. De hogy a súlymérésem ne legyen hiábavaló, majd 5 nap múlva, amikor ti a mínuszokról számoltok be, akkor én meg a plusszokról. :wink:
Ja, és az még hozzátartozik a dologhoz, hogy soha nem tudtam lemondani olyanról, amihez akaraterő kell, kivéve a tervezett terhesség előtt a cigiről és a terhesség alatt a Cola és társairól. De ugye akkor elég nyomós okok voltak. :)
Na, ennyit a magyarázkodásról. :lol:

Julcsi!
Én azért örülök, hogy taknyi-maknyi már nincs nagyon, hátha ez is a javulás jele. Amúgy meg nem tudom, hogy ez jó-e, vagy sem. Mindenesetre sok-sok puszit küldök mindkét csajszidnak.

Márti!
Na, nehogy már Zsombi is beteg legyen ismét! Mi újság azóta?

Barbi!
Én is toaskenyeret ettem, meg azért még fogok is, csak néha beiktatok egy-két elmaradhatatlant. :wink:

Edit!
Örülök, hogy nincs baci a láthatáron. Akkor most már remélhetőleg elmúlik a dolog Virágnál. Igen, ezért rossz ez az enyhe tél.

Én a sajtot reszelve rakom a megmelegített főzijükbe, így elolvad olyan kis nyúlósra, eddig nem reklamáltak érte. Én is trappistát adtam eddig.
Ja, és ma is a tegnapi menü volt ugyebár, cukkini+krumpli+hús+sajt. Utána adtam a kis kezükbe bulátát, amitől Marcinak szerencsésen visszajött az egész ebéd. Ismét egy nap, amikor érdemes volt felkelni. Egyébként lehet kezdek aggódni, hogy a pici darabtól is hányik, mert az odáig rendben, hogy még nem eszik darabosat, de azért hányni nem kéne, vagy igen? Azért legközelebb megemlítem dokinéninek a dolgot.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Annyira tudtam, hogy a lilypie-nél még mindig Szoni a király.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Márti, valld be, hogy lefizettél valakit a Szoni vonalzója miatt!!!

KépKép
kgiulia
 
 


Zsombinál most nincs semmi észlelhető dolog...én nem tudom mi van ma , de a Szoni ha nem az ötödik hisztijét produkálja akkor nem tudom hanyadikat, most emiatt nem mentünk apával ügyintézni............ááááááá
Jó persze a Zsombi miatt sem kéne aggódnom , de múltkor is így kezdődött, azért reménykedem mert én is szoktam fújdogálni az orrom oszt még sincs semmi bajom!!!! :wink:
Ja biztos csókosak vagyunk, vagyis a Szonó :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Lányok, én is bűnöztem úgymond, ugyanis nem kezdtem el ma a diétát, mert dél volt mire odajutottam hogy enni kéne, és még ne mvettem meg hozzá semmit :( Ráadásul Bence pizzát óhajtott, hát nem hagytam ki :) De holnaptól én is csatlakozom!

Megmondom azonban őszintén hogy nekem a Herbalife-os fogyi sokkal jobban bejön, mert leg. délben azt ehetek amit szeretek :)
Zsandi neked is ajánlom, mert megéri!

A születésnapi köszöntéseket nagyon köszönöm, jólesett :)
Tamás születésnapja csak 29.-én lesz, de megünnepeltük egy füst alatt, így arról nem maradtatok le :) A névnapját meg márciusban tartja :)

Márti, én nem értem, mi van Szoni vonalzójával??? Tudom én vagyok a lüke....

Csajok én a Katával nagy gondban vagyok. Visszatérően köhög, taknyos, szinte állandóan. Nincs láz, rossz közérzet, semmi. Nagyon gyanús nekem hogy tejérzékeny.
Mert az tuti hogy nem beteg. A másik ötletem az volt hogy túl száraz a szobájában a levegő, és emiatt köhög. És tényleg ha sós vizet teszek a szobájába, vagy kiterigetek, akkor nem köhög, akkor taknyos :s

De lételeme a tejtermék :(
Na mind1 holnaptól tejmentes diétára itélem, 2 hét alatt kiderül hogy az okozta-e.
De ma is egy fél túrót evett meg! 2 egész barackkal....

Az ebédje pedig főtt saláta, brokkoli, karfiol, sárgarépa volt, pici joghurttal, és csirkemájjal.
A mennyiség érzékeltetéseképpen: 1 kisebb fej sali, 3 rózsa brokkoli, 3 rózsa karfiól és fél szál répa, 1 csirkemáj. üvöltött amikor elfogyott :)

Mennem kell, még nem pihentem ki a hétvégét.

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Kata elindult!!!!


Igaz, kicsi csalással, mert nem hagyott nyugodni, hogy már láttam lépegetni, de fél. Így ráadtam a "pórázt" és azzal megtartottam ha el akart esni. 2 kör után már csak ő kapaszkodott a pórázba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pusz

Jó éjt,

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Na mostanra az összes gyerekem 38 fokos. A kedvük szerencsére, ahhoz képest elég jó. Én meg parázok... a láztól, görcstől és még sorolhatnám. De bízom benne, hogy holnapra legalább az egyik jobban lesz.

Zsu, ne erőltesd a járást. Ráér még eleget menni egész életében, még meg is unja. Na meg te is ahogy rohangálsz utána.

KépKép
kgiulia
 
 


Katának óriási gratula! Valószínűleg Zsu, csak a te bátorításodra várt. Miért gondolod h a köhögés és a taknyosság a tejérzékenység jele? Én a száraz szobalevegőt inkább tartanám bűnösnek, pláne, h arra pozitívan reagált. Én is minden este teszek a radiátorra egy benedvesített rongyot, vagy ha nagyon fűtenek, beindítom a hidegpárásítót. Én úgy tudom, h az ilyen pici gyerekek náthája nagyon makacs tud lenni. Egy barátnőm most mondta, hogy az ő hasonló korú kisfia már másfél hónapja náthás, de nincs láz, meg alapvetően jókedvű...

Időközben módosítottam az ebédet: sütőtök, reszelt ementálival (nagyon jó együtt ez a kettő szerintem) és rizzsel - úgy betolta Samu, mint a szél... Köszi a sajtkészítős tippeket!

Andi, sajnálom h koplalásnak élted meg a dolgot. Mi egyébként a bűnbeesés forrása? Nálunk a párom adta fel: vacsi után kijelentette, h kiba éhes, és betolta a jókai bableves maradékát :)
Én egész jól bírtam, bár délután (amikor éhes szoktam lenni) nem voltam itthon (dolgoztam), így nem is volt mihez nyúlni :)

Márti, remélem, h Zsombi nem lesz beteg. Szoni mi miatt hisztizett? Volt ma nálunk vendégségben a szomszéd kiscsaj (olyan Szoni korabeli, talán néhány hónappal fiatalabb) - és tök jót játszottak Samuval.

Edit, sajnálom, hogy Virág passzolta a grízt, Samu ma is azt evett... Bár Samu mindent megeszik, mostanában nem tudtam neki olyat adni, amit nem tolt volna be...
Ja, és a narancs: én nem közvetlenül ebéd előtt vagy után ettem meg, hanem a reggelire szólót betoltam tízóraiként, az ebédhez ajánlottat pedig kb 1 órával az ebéd után... Közvetlenül utána nem kívántam.
Jó éjt mindenkinek!
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Évi:délben azért hisztizett, mert nem engedtem, hogy a koszos vödröt behozza az udvarról, mikor indultunk volna apjukkal akkor azért, mert a párom a nagy siettségben a Szoni pulcsiját adta a Zsombira.....aztán már levetkőzni sem volt hajlandó...így maradtunk itthon!!!! :? De még volt 1-2 parádé, de már ki tudja miért!!!!!Van mikor már a hiszti végén már nem is emlékszünk, hogy miért kezdte el!!!!
Igen ez a korkülömbség tök jó játék szempontból is szerintem!!! :wink:

Julcsi:jobbulást a csajoknak, nektek meg kitartást!!!!

A vacsi nagyon finom volt és jól is laktam...most már kezdek éhes lenni, úgyhogy reggeli után nézek :wink:
Ja ma 7-kor keltünk, -jó hajnalban többször vissza kellett altatni- de most nem balhézva kelt, hanem csak dumálgatott!!!!Pedig szokott kiabálni, hogy hol van a reggelim????Miért alszik még mindenki???? :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Zsu, én is gratulálok Katának, de szerintem is hagyd, ne erőltesd, mert magadnak okozol fájdalmas perceket majd ezzel! (derékfájás) :lol: :lol: :lol:

Andi, sajnálom, hogy kiszálltál! :(

Évi, amikor tartottam a 90 naposat, rájöttem, hogy a munkahelyen sokkal könnyebb átkoplalni a napot. abban van egy víznap havonta. Nos, amíg dolgoztam minden ok volt. Ahogy hazamentem, már farkaséhes voltam. Valahogy nekem is állandóan azn járt az eszem, hogy NEM EHETEK. És víznapot tartani gyümölcsnap után, háááát, gratulálok annak, aki kibírja! :)

Én az este ismét meghagytam a saláta felét, mert egyszerűen nem fért több. Szerintem első este ez elég nagy mennyiség. István ette meg a többit. Bár ő nem fogyózik, mert nincs mire (örülök, hogy fel tudtam hízlalni, hogy legyen egy kicsi "emberformája" :lol: :lol: :lol: ) de a salikat nagyon szereti.

Évi: Krisztának még nem adtam zakuszkát és egyelőre nem is gondoltam, bár idén eléggé diétásan készítettük, ugyanis a paprikának a héja nincs benne. Én attól mindig rosszul szoktam lenni. De Kriszta sem evett még paprikát és babot sem. Bár mi padlizsánnal készítettük. a tartósítószer, ami van benne meg szerintem is minimális, nem lehet gond. De adtál egy ötletet. Épp azon filóztam tegnap, hogy mit csináljak a két lefagyasztott adag sült paprikából. Hát az egyikből Krisztának csinálok zakuszkát. És ALMÁVAL. Egyszer készítettem próbából és nagyon finom volt. Bab, padlizsán helyett jön az alma, a többi ugyanaz. És akkor persze, bors nélkül, csak pici sóval és természetesen szalicil nélkül, mert ezt eltartom a hűtőben. Szerintem Krisztának fog ízleni, mert ő is mindenevő. :roll: :lol:
Tegnap brokkolit evett rizzsel, ma ismét brokkolit szánok neki, de krumplival és csirkemellel.

Évi, a grízbe nem tettél néhány kanálka tápiport? Én úgy szoktam és nagyon finom. Legalábbis Kriszta szereti.

Julcsi, szegény fejed, most már Dorka is belázasodott! :( Annyira sajnálom! Elhiszem, hogy állandó rettegésben vagy, hogy most még mi jöhet. NAgyon remélem, hogy nem fajulnak el a dolgok, és meggyógyul mindkét lánykád. Azért borzasztó, hoyg ez a januári tavasz mi mindenre képes! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Márti, pusziltatom hisztiző, Lilypie-nál bejáratos lánykádat! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: És a tolatós úrfit! :wink: :wink: :wink: Mik a legújabb produkciók?

BArbi: Meg sem mukkantál tegnap dél óta! A diéta elvette az erődet? Légysz, írj, hogy élsz! :wink: :P :P :P

Zsuzsi, milyen volt az éjszaka? Remélem, pihentetek! :roll:

NA, szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Zsombi új heppje:mindenre azt mondja , hogy BA!!!! :lol: Meg sikongat, épp múltkor beszéltük a Julcsival, hogy a csajok is a sikítás művészetét gyakorolják, lehet, hogy a fiam meghallotta, mert most nála is ez a nyerő!!!!Ja és rázza a fejét...de nem nyakból, hanem a törzsét is beleviszi, nagyon édes!!!! :wink:

Évi:el is felejtettem írni, hogy megnézegettem múltkor a Samut, most már tudom, hogy kire ütött ez a gyerek!!!! :wink:


Találtam egy jó oldalt, nagyon sok K's Kids játék van rajta:
www.jatekfutar.hu
és van boltjuk is nem csak rendelni lehet!!!

Ja páromnak tegnap gyakorlati napon volt, a csöveket szerelték össze, meg feltekerték..olyan izomláza lett, hogy csak na!!!!Azt hiszem neki nem lesz szüksége fogyókúrára!!!!! :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Julcsi, tarts ki! A csajoknak meg küldöm a gyógypuszikat, remélem hamar odaér!

Tegnap vett az István igazi kétszersültet, hát...
Nem olyan mint a toastkenyér! Egy száraz vacak, sokkal kisebb, és olyan semmi íze van.
Biztosan lehet enni toastkenyeret? Mert a kettő nem is hasonlít egymásra.

Engem is az mentett meg az éhhaláltól mint az Évit, nem voltunk itthon amikor éhes lettem. Tornázni voltunk.
Mikor letettem az Ádámot este, megettük a fergeteges vacsoránkat. :?
Ja, és én is úgy csinálom, hogy nassnak eszem a narancsot, mikor két kajálás között megéhezem.
Jót röhögött rajtam a drágám, mert ugye tegnap lehetett enni paradicsomot. Én ettem is, de egy akkorát... (min. fél kg volt :lol: )
De éjjel arra ébredtem fel, hogy éhen halok! És én hős, nem jöttem ki portyázni a hűtőbe, csak éheztem. De baromira.
Mindegy. Kibírom. (remélem)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Julcsi!
Sajnálom, hogy Dorka is elkapta, remélem most már jobb. Hogy telt az éjszaka? Láz van még?

Zsu!
Gratula Katicának a járáshoz! Nagyon ügyi. Én még olyan messzinek látom nálunk, pedig 10 hónapsak múltak, most már elvileg csak pár hónap választ el tőle. Marci még ígéretesebb, ő már elég sokáig megáll kapaszkodás nélkül, de felállni még nem tud egyedül.

Márti!
Akkor ezek szerint Zsombi jól van, nem lett semmi az előjelekből. Remélem így is marad. Tegnap Marci egész nap hapcizott, már kezdtem estére beparázni, de ma nyoma sincs, remélem nem betegség előjele volt.
Jó ez a játékfutár oldal, én is ismerem, bár még nem rendeltem tőlük. Pont itt néztem a Julia babát Flórának, csak nem tudom, hogy a haja milyen anyagból van, megvehetem-e neki, mert arra tuti rástartolnak majd, és jól meg akarják kopasztani. Nálunk itt a Guliverben lehet K's Kids játékokat venni, tőlük van sivacs építőkocka csomagunk, szerintem nagyon jó. Majd élőben megnézem ezt a babát is. Szerintetek?
Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?