Mircike! Írtam neked levelet. A Balogról, mert hosszú is lett, meg lehet, hogy mást nem érdekel annyira csak a mi dokink. Először megírtam itt privibe, még jó, hogy gyorsan lemásoltam, naná, hogy nem küldte el. Úgyhogy iwiw-en bemásoltam és elküldtem. Majd nézd meg. Tényleg hosszú lett, bocsi. Csak már úgy belelendültem.
Már csak 2 hét???
De azért ugye jössz majd akkor is?????????????????
Várunk nagyon!!!
Kíváncsi vagyok Mirkóra, hogy majd hogy fog neki tetszeni!
De tényleg írtál valami "átjárok majd szopizni" dolgot. Akkor még szopiztok a bölcsi alatt is?
Zsófi! Samu ismét gyönyörű!!!
Látom, ízlett neki a Hipp! Nagyon édes, ahogy tiszta gyümi lett a kis arca!
Ezt a fürdőkádas bigyót hol vettétek, mennyiért? Mi ez pontosan?
Meg csatlakozom Marcsihoz: miért jó, hogy rezeg a pihenőszék? Elringatja?
Mangó! Igen, bőven elég 6 hónál elkezdeni a hozzátápit. Csak szopizzatok nyugodtan! Ráértek!
Kata! Ez a cső nem semmi! Lehet, hogy tényleg inkább kijön magától a kaki, nehogy használni kelljen. Te meg megvetted drága pénzért!!!
Edus! Teszel fel képet az új Zsig-séróról? Kíváncsi vagyok! Tök jókat röhöghettek a beszólásain!
Én így leírva is jókat vidultam rajta. Aranyos lehet!
Lábad már rendben?
Marcsi! Amikor nekem megjött, Barnus 7 hónapos volt, 2 napig nem akart cicizni, fejtem, odaadtam, kiöntöttem. Biztos tényleg más íze lehet, én nem éreztem semmit, dirrekt megkóstoltam.
Ezzel kellett volna kezdeni, bocsi! Te jó ég!!!!!!!!! LAURA TÉNYLEG FELÁLLT? De jó!!! Nagyon ügyes!!!
Gratulálok
Szerintetek Barnus miért nem akar már felállni? De még felülni sem volt hajlandó, pedig csütörtökön már 10 hónap lesz! Mégha leveszem a másfelet, akkor is 8,5 hónapos! Jó ez így? Ülni ülünk ezerrel, próbálkozunk is, féloldalasan fekszik és félig kinyomja magát, de nem tud felülni. Állni meg még nem is próbált! Nem tudom miért!
Viszont
van 4 fogunk! Karácsonykor még egy sem volt. Most meg közel két hét alatt kijött egyszerre 4. Ezzel az utolsóval szendvedett szerintem legjobban, pedig alsó volt.
Kaki! Nekünk baromi kemény! Olyan birkabogyós, összeállott, alig tudja kinyomni, darabokban potyog ki neki. Egyedül már nem is megy, csak ha én emelem a lábát, közben fogja az ujjamat. Pedig itatom, igaz nem mindig akar inni. Meg azzal is csak játszik, bugybérokél vele, aztán fele mellé megy, ő tolja be a poharat a szájába, nekem meg húzni kell vissza erővel, mert most ez tetszik neki.
Nem tudom még mit akartam, valamit igen, elfelejtettem, mire végigolvasok, írok, elszáll...
Puszi, J.