Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!
Mi is megvagyunk ám!!! :lol: :lol: :lol: Olvasgatok ám én is szorgalmasan de az irásra már nem jut!!

Eveka!!!
Boldog szülinapot neked!! Tudom,hogy ez sovány vigasz de heteken belül Juccal eggyütt mi is eggyel többet számolunk és ráadásul nem is kerek!!! :lol: :lol: :lol: Kép Sajna jól lbetegedtem tegnapra,ugyhogy mindenkit aki Mironhoz készülödik hétvégén felhívtam,hogy csak saját felelösségre jöjjenek. 8) Szerencsére a gyerekek még nem betegek,gondolom használ a homeosbogyí!Amugy semmi extra velünk,készen van Kíra szemüvege,még ma megyünk érte,majd rakok képet!Kíra már folyékonyan ír és olvass,olyan furcsa,itt is szokott olvasgatni.Tegnapra megkellett tanulniuk egy 4 versszakos verset 5-őst kapott!!! :lol: :lol: :lol: :wink: Az írása ís sokkal szebb már és teljesen egyedül tanul,még mindig a matek-német a kedvenc tantárgy!!! :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem most be ís fejezem mert várjuk a vendégsereg első látogatoit ma este.rakok majd be képeket folyamatosan!!!
Mindenkinek szép napot,és jó hétvégét!!
Ja pohárharapos storink nekünk Kírával volt 2 évesen Anyosom szülinapján!!Én is betojtam,de nem volt semmi!!!
Vendég
 


Jó estét!

Eveka, akkor neked boldog születésnapot kívánunk holnapra, ha már a hétvégén nem tudsz jönni!!! Örülj neki, hogy ilyen szép kerek a számod! :D

Kép

Andi, jobbulást neked! SAjnos, mi is eléggé le vagyunk robbanva, bár a férjem még tartja magát, de mi Marcival kidőltünk. Szegény ma is lázas volt, egyre csúnyábban köhög, úgyhogy elkezdtem az antibigyót adni neki, na de közben a hasa is megy... :shock: :shock: :shock: Olyankor meg ellenjavalt az antibogyesz, de a doktornéni azt mondta, hogy a köhögés a nagyobb baj, próbáljuk azt kezelni. Úgyhogy most normaflore- ill. répa-, krumpli-, rizskúrán van szegény...

Timurr, nagyon szép kislány ez a Maja, meeekora haja van!!! :D Remélem, sikerül az alvást előbbre hoznotok!

WC-től már kivagyok, az egyik éjszaka csak a hidegvizet tudtuk használni, még ma is jöttek a szerelők, állítólag már kész van, de tegnap is utólag derült ki, hogy még van vmi gáz... :? Ja, és kb. 2 hétig nyitva kell hagyni, hogy kiszáradjon a fal meg a födém, és csak utána lehet visszaburkolni. Úgyhogy most ott egy nagy lyuk, ahol akár le is lehet esni az alsó szomszédhoz... :shock: Az ajtót meg nem tudjuk kulcsra zárni, tehát állandóan Marci nyomában kell lenni, nehogy betegye oda a lábát... :shock:

Jövő héten mennénk (mentünk volna?) kicsit kirándulni, de ilyen nyamvadtul nem tudom, lesz-e belőle valami. Azért jó lenne, ha nem azzal telne a férjem szabadsága, hogy minket ápol. :?

Na, megyek, nem panaszkodom itt tovább...

Jó hétvégét mindenkinek!

Juc

Kép
juc14
 
 


Ja, még egy kérdés: Andi, a homeós bogyót betegség alatt is ugyanúgy lehet/kell adni?

Juc

Kép
juc14
 
 

 
 

Eveka!
Nagyon sok boldog szülinapot!!!
Hallod nem semmi lurkó ez a Te Marcid jókat röhögtem a figurázásain :D

Timurr!
Maja kisasszony nagyon szép csajszika :) Jól tetted, hogy előrébb hoztad a dolgokat, én nem szeretném, ha még szinte éjfélkor is abajgatni kellene Lizut. Azta szilveszterkor jól bírta! Lizi már 3/4 10-kor kidőlt.

Juc!
Nem irigyellek a lyuk miatt....akkor most Te leszel Marci árnyéka. Gyógyuljatok!

Tamesz!
Olyan mintha már tök régen írtál volna.

Andi!
Neked is jobbulást! Szemcsis képet várjuk. Tök jó, akkor nálatok meg van oldva Mironnak a meseolvasás :) majd Kíra lerendezi :)

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!

Eveka
Én is nagyon boldog szülinapot kívánok!! Ha vigasztal, én a jövő hónapban "kerekedek" :lol:.

Andi
Jobbulást neked és Mirónnak pedig előre is boldog szülinapot!! Nagyon ügyes Kíra, hogy már egyedül ír-olvas, szuper, hogy verset is tud már!!

Juc
Elég durván hangzik ez a wc sztori! És a luk miatt akkor az alsó lakók "lakótársaitok " lettek :lol:? Kitartás, remélem, hamar rendeződik! És jobbulásr nektek!! Hova mennétek kirándulni a jövő héten?
A homeós bogyót lehet -sőt kell- szedni betegség alatt is. Semmilyen kölcsönhatásba nem kerül a gyógyszerekkel, csak javít Marci állapotán. Ha van kedved böngészgetni, itt jókat találhatsz: http://home.tvnet.hu/~a3807/index.html.
Mi megvagyunk ,Panni is kicsit náthás volt, de már elmúlt. Mostanában kezd leszokni arról, hogy a keresztnevemen szólítson, helyette "anyuka" vagyok :oops:, olyan édesen mondja, megzabálom!

Chincho
Hol van ez a bábszínház, illetve mi az elérhetőságe? Nem tudom még előre, mikor mennénk, de érdekel a dolog, légyszi, írd meg a számukat!

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!

Brigi Mátéjának sok boldog születésnapot kívánunk!!! Brigi, azért jelentkezz, ha van időd! :D

Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Máténak mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Muki és Lizi

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok,

Eveka,
Boldog Születésnapot!

És Boldog Szülinapot Máténak is!

Várjuk, hogy ébredjen a kis huncut, mert szülinapra vagyunk hivatalosak a kis barátnőjéhez. :D

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok,
mégis tudtam jönni, ugyanis az egész családom kidőlt, ugyanis Marci fél óráig folyamatosan dumált, csak hogy ne kelljen aludnia... Én pedig úgy tűnik, hogy a kor előrehaladtával álmatlanságban szenvedek :lol: . Azért a mélységes depresszió elmaradt, reggel számba vettem a ráncaimat és ezzel túlléptem a szomorkodáson :lol: .

Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntéseket!

Juc,
vigyázzatok magatokra nagyon, mostanában körülöttünk mindenkinek hörghurutja volt + Marcinál és anyunál a tüdőgyulladás. Nálunk talán azért alakult ki, mert Marcinak úgy begyulladtak 2 nap alatt a hörgői, hogy hiába adtam neki köhögéscsillapítót, nem tudott kiszabadulni a váladék. Ezért végül Ő is (és mindkét beteg gyerek a környezetünkben) hörgőtágítót kapott. Nálatok már biztosan nem lesz ilyen súlyos a helyzet. Én most adom Marcinak a Broncho Vaxom-ot. Ez immunerősítő, de felsőlégúti fertőzéseknél is segíti a gyógyulást. Marcinak az antibiotikumtól ment a hasa és Ő napokig semmit nem evett a kölesgolyókon és a rizstejen kívül. Ő is kapott Normaflore-t, de én Smectát is adtam neki, ez nagyon sokat javított a helyzeten. Reggel és este fél-fél tasakot kapott belőle, csak 1-2 órának el kell telnie a gyógyszerek és a Smecta beadása között (ez a nehezebb része), mert a S. nem szívódik fel (ezért is lehet bármilyen gyógyszerrel együtt adni), csak egy védőréteget képez a gyomorfalon. Egyébként banánt is adhatsz neki nyugodtan. Nálunk ez is bevált.
Milyen antibiotikumot kap Marci? Marcinak is és a szomszéd kisfiúnak is a Sumamedet javasolták (2 különböző doki), csak Marci nem kaphatta, mert néhány héttel korábban ezt szedte, így Ő most Augmentin Duo-t kapott. Ettől nagyon ment a hasa, de ettől általában minden gyereknek megy, de ettől függetlenül gyors gyógyulást hozott.
Remélem gyorsan meggyógyultok és a "lyuk" is rövid időn belül eltűnik!

Andi,
olvastam Kira szemüveg-történetét. Nem gondoltál arra, hogy egy másik orvossal is megnézesd? Anno nekem első osztályban +2,5-es szemüveget írt fel a doki, de egy idő után a szüleim elvittek egy másik orvoshoz, aki szerint jó, hogy meg nem vakultam, mert nekem -0,5-es szemüvegre van szükségem :? . Ne haragudj, hogy beleszólok, hiszen tudom, hogy ez már rég volt és azóta sokkal jobb eszközökkel vizsgálnak, csak kikívánkozott belőlem.
Mégegyszer boldog szülinapot holnapra Mironnak Neked pedig mielőbbi gyógyulást!

Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Mironnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Azért írok is egy kicsit. :)

Eveka, köszi az aggódást meg a tanácsokat, remélem, hamar kilábal Marci a betegségből. Ő Supraxot kap, de a hasa már az antibiotikum előtt is ment :( , ez csak rátett még egy lapáttal. Én is adok neki Smectát is, vmit segít, de azért még mindig híg a kaki, csak nem olyan gyakori. Kész kihívás úgy kombinálni a gyógyszereket, hogy semmi semmivel ne kerüljön kölcsönhatásba... :shock: Antibigyó, Smecta, köptető, Normaflore, homeós cucc, kétféle lázcsillapító... :shock: Tegnap táncpróbára kellett mennem, és apjára hagytam Marcit, hát több oldalas használati utasítást kellett írnom a gyógyszerekhez... :lol: De ő nem nagyon köhög, ja és a láza már lement hálistennek, de még mindig szörnyen taknyos. Na, és mi is a férjemmel...

Közben meg itt van ez a gyönyörű idő, most kiraktam Marcit aludni a folyosóra, 14 fokot mutat a hőmérő, nem vicc!!! :shock: De olyan jó lenne egész nap kint szaladgálni, csak azt azért nem merek vele. Idebent már kezdett megbuggyanni a gyermek, tök akaratos, hisztis, födhöz vág mindent, toporzékol... :shock:

Fanka, köszi a homeós infókat, remélem, Panni már teljesen jól van. Eredetileg Ausztriába mentünk volna, de mivel ott sincs hó, gondoltuk, sárban kirándulni itthon is lehet :lol: , meg aztán jött ez a betegség, szóval még nem szerveztünk semmit. Lehet, hogy lecsekkoljuk a soproni szállodát?

Nálunk most a "mamika", "papika", "Marcika" megszólítás megy, nagyon édes :D :D , de hogy honnan szedte???!!! Mi csak ritkán hívtuk Marcikának, persze azóta, mióta ő is így nevezi magát, azóta gyakrabban, de egyszerűen mindent becéz mostanában. :lol:

Muki, köszi a jókívánságokat neked is!

További szép vasárnapot!

Juc

Kép
juc14
 
 


Gyors bekukk

Fanka
Bábszínház: Kolibri Fészekben Andrássy út 74. játszák, címe: Toda itt a februári műsor: http://www.szinhaz.hu/index.php?id=1391&cid=20633 Jókai tér 10. lehet a jegyet megvenni http://www.szinhaz.hu/index.php?id=1396&cid=15166, de azt mondták 15én (hétfőn) kezdik a jegyeket értékesíteni 9 órakor és nem sokkal ezután el is fogy.

chincho
 
 


Sziasztok!

chincho
Nagyon köszi az infókat, megpróbálok én is 17-ére foglalni 11-re.


Juc
Remélem gyógyultok, nekem ma kezdett egy kicsit a torkom fájni, de remélem nem lesz vészes... Nézegettem ma Duplo-kat a neten, mert Panni imádja azt az egyet, ami van neki, és látom, hogy van Thomas-os is! Tudtad? Pl ezen a linken is: http://www.arveres.biz/lego_duplo_thoma ... 68094.html
Sopronba szerintem nagyon érdemes elmenni, és Bécs is közel van, át lehet ugrani kirándulni oda is. Mi márciusban biztos megyünk!

KépKép
fanka
 
 


Fanka, remélem, nem durvul el a torokfájásod!

Nálunk Marci szerencsére egyre javul :) , én meg romlok :? , nekem is fáj, kapar a torkom, és olyan taknyos vagyok, hogy egy napja csak a számon tudok levegőt venni, szagokat nem érzek (mondjuk ez pelenkázásnál hasznos is :lol: ), fülem is be van dugulva, nem is tudom, mi a csudát csináljak, hogy elmúljon. Orrcsepp, inhalálás már megvolt, már Marci köptetőjéből is vettem be :oops: , hogy oldódjon az a sok takony... :? Nem akartam orvoshoz menni, de ha nem javulok, én is kénytelen leszek. Nincs vmi gyógytipped? :)

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
Kicsit elvesztünk, de mozgalmas volt a hétvége, pénteken győrbe mentünk, tegnap bécsbe, ma győrből haza.

Hú, legelőször is Mironnak és Máténak kívánunk nagyon boldog második születésnapot, Eveka Neked pedig szép kerek szülinapot, ugye, hogy túl elhet élni????:D
Nekem anno a párom, meg a haverok, meg a diákjaim egy kis csapata meglepi bulit csinált, meg hússütést, hát így nem nagyon volt lehetőségem szomorkodni, azóta meg már nincs is időm számolni, rohannak az éveim, mégegyszer ennyi és negyven leszek, na azt már nehezebben fogom viselni talán!!:)

Hogy teltek a szülinapok, kéréünk élménybeszámolót!!

Andi,
fotókat kérünk az ünneplésről és Kíráról is, kíváncsi vagoyk, hogy áll neki a szemüveg!!! Nagyon ügyesen vaszi Kíra a sulis akadályokat, gratula, gondolom, azért nem kis érdemed van benne!!:)

Brigi,
tényleg jelentkezz, ha van egy csepp időd, bár gondolom most, hogy a pocaklakó is bejött a "képbe" még kevesebb időd van!!

Timka,
hazaértetek már? milyen volt? tessék mesélni, képeket felrakni? Fanni hogy bírta a repülést? és TE?.............

Timurr,
Maja kisasszony, hatalmas már, és tényleg kis hajasbaba, én most figyelgetem Lilit, hogy neki is kihullik-e a haja, mint Marcinak vagy sem, mert Marci hónapos korára tök kopasz volt, majd 7-8 hónapos korára nőtt szőke haja a barna helyett. Az én hajam csomókban hullik, a héten kezdte, pedig már azt hittem megúszom, de nem!:( Hiába eszem a vitaminokat!! Nem semmi milyen hosszú napjaitok vannak, én nem bírnám, nálunk már most is mind a kettő alszik, szerencsére, bár Liló, még lehet, hogy éhes lesz, mert bealudt szopi közben.
Kistesó projekt beindult már nálatok is???:D

Juc,
remélem meggyógyultatok , és a szabit nem a zárt falak között töltitek, használjátok "értelmesebben" a szabit!!!!:D:D:D
nem semmi mennyiségű gyógyszert szed Marci ,remélem már jobban van és használnak is neki!!
Tényleg 14fok volt ma, amikor jöttünk néztük is a pályán, tiszta tavasz van, sajnos az orgonánk már rügyezik, és a tulipánfám is, megint nem lesz rajtuk egy szem virág sem, ha elfagynak!!!:(
Jó utat, ha mentek!!!
Mizu a WC-vel? vagy jobb ha nem is kérdezem?:)

CSilla,
sajnos nem tudok Neked a színházhoz mit mondani, mert még képlékeny, hogy mikor lesz családi összeröfi Marci szülinapja miatt, úgyhogy köszönjük a lehetőséget, de most nem merek még belevágni.

Babus,
jöhetnél gyakrabban is, és képeket is kérünk a majdnem 2 évesről!! Marci olyan édesen mondja, hogy 2 éves, meg most tanulja a családtagok teljes neveit, félelmetes agya van, egyszer elmondom és tudja!

Eveka,
köszi a pneumo infókat, akkor majd kerüljük a dédit!!:) Ortopédiára miért kell mennetek? Remélem anyukádék mielőbb meggyógyulnak!!! Jó kis dumája lehet Marcitoknak is, már alidg várom, hogy végre tavasz legyen és egyszer élőben is találkozhassunk veletek is!!!

Muki,
tök régen nem írtam, hát csak két napot hagytam ki!!:D Szétszedtétek a kiságyat? elkezdődött a szoktatás?
Most ennyire futotta, megyek pihizni lassan, szép álmokat, kellemes hetet, marad a tavasz, megyünk ki legelni amennyit csak lehet!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Na mire elküldtem, itt felpezsdült az élet????:)
Fanka,
mi láttuk a thomasos duplót, el is határozuk, hogy a favonatból ennyi elég, hoztunk neki egy tologathatós thomast, és majd inkább a legos változatát fogjuk bővíteni, ha majd érdekli még. Most az új kedvenc a minimaxon a Sam a tűzoltó című nagysikerű sorozat!:)
Ja, vittük a nagyiékhoz a thomasos dvd-t is, most már legalább tudják miről beszél a gyerek!:D

Juc,
gyorsan gyógyulj meg, apátok biztosan nem értékelné, ha vetegápolással telne a szabija!!! :P

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Na mire elküldtem, itt felpezsdült az élet????:)
Fanka,
mi láttuk a thomasos duplót, el is határozuk, hogy a favonatból ennyi elég, hoztunk neki egy tologathatós thomast, és majd inkább a legos változatát fogjuk bővíteni, ha majd érdekli még. Most az új kedvenc a minimaxon a Sam a tűzoltó című nagysikerű sorozat!:)
Ja, vittük a nagyiékhoz a thomasos dvd-t is, most már legalább tudják miről beszél a gyerek!:D

Juc,
gyorsan gyógyulj meg, apátok biztosan nem értékelné, ha vetegápolással telne a szabija!!! :P

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Bééééééééééééééna voltam, bocsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Juc

csak gyorsan, mert irtó álmos vagyok: Én megpróbálom kikúrálni a torokfájást a szokásos sós vizes gargalizálással (ez mindig segít valamennyit), és szopogatok egy torokfájásra való homeós gyógyszert, Homeogene 9 a neve. Más ötletem nincs sanjos...ja, meg persze a mézes kamillatea..
jobbulást!!

jó éjt !

KépKép
fanka
 
 


Mironnak mi is nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk
(bár már biztosan csicsikál az ünnepelt)!!!

Muki és Lizi

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok :D

Most megpróbálok kicsit bővebben írni, Kristóf a nagymamánál van, csak vacsira fog hazajönni :lol: :lol:

Eveka
Boldog szülinapot :lol:

Timurr
Nagyon csini nagylány lett Majából :lol:


Rólunk, kicsit bővebben:
Mi időközben belekezdtünk Kristóf gyakori hányásának kivizsgálásába. 3 hete voltunk vele Pesten a Tűzoltó utcai gyerekklinikán, egy nagyon aranyos dokinéninél, alaposan kikérdezett, lisztérzékenységre vagy refluxra gyanakodott, ez utóbbi azt jelenti, hogy a gyomor felső záróizma nem záródik tökéletesen és időnként visszafelé ürül a gyomortartalom. Csináltak UH-ot, megvizsgálta a pociját, minden teljesen negatív lett. Vettek vért, az is tökéletes lett, a lisztérzékenység kizárható.
Szerdán pedig megyünk a Radiológiai Klinikára izotópos röntgenvizsgálatra, egy kontrasztanyagos joghurt elfogyasztása után kb. 20-30 percen át vizsgálják a gyomor ürülését.

De nekem gyanús, hogy nem is betegség ez. Hiszen ha valaki beteg, akkor mindig beteg, és nem csak akkor, ha épp nyűgös, vagy álmos, vagy nem akar aludni, na meg persze nem csak este.
Ha refluxa lenne vagy egyéb baja, akkor nappal miért nem hány, a reggeli tápit miért nem hányja ki? Miért csak az estit? Az ebédet miért nem hányja ki, miért csak a vacsit? Hisz ugyanazt eszi délben is, mint este.
Ha beteg, 3-4 hétig miért nem beteg, miért van az, hogy akkor 12 órákat alszik éjszaka egyhuzamban, kiegyensúlyozott és boldog. (Pl. karácsonytól pár napal ezelőttig) Aztán gondol egyet, és nem alszik, ettől fáradt, nyűgös, hisztizik és hány. Na persze nem a hisztitől hány, csak nappal hisztis, este meg hány. De minden ok és előjel nélkül sugárban kihány mindent, beteríti a fél lakást, felkészülni sem lehet rá, annyira hirtelen, aztán semmi baja, már röhög is.
Aztán ez megy egy darabig, aztán megint minden oké. És ez már kb. 1 éve tart. Érthetetlen.
Szerintem szerdán se fognak semmit találni, fölöslegesen röntgenezik szét szegényt, de csináljuk végig, ha már belekezdtünk, legalább biztosat tudunk, nem csak feltételezünk.
Aztán hogy hogyan tovább? Fogalmam sincs. Szerintem pszichés az egész. De annak meg az mond ellent, hogy akkor miért hány teljes jó kedv közepette is akár? Megesszük az esti tápit, énekelek neki, mesélek, egyszer csak képen hánynak. Pedig nem hisztizett, sőt, tök jól elvolt. De ha beteg, reggel vagy délben miért nem beteg?? Ááááá, abszolút nem értem.

Na meg az is jó lesz szerdán, hogy fél 6-kor már indulnunk kell, mert 8-kor már a vizsgálat van (a legnagyobb dugóban érünk be Pestre), így Kristófot 5-kor ébreszthetem, viszont se enni, se inni nem kaphat, mert a vizsgálat miatt éhgyomor kell, majd ott ehet egy kontrasztanyagos joghurtot
A kocsiban meg elég sokára alszik el, de ha alszik is, 30 percnél többet soha nem szokott.
Úgyhogy az aztán klassz lesz, hogy egy álmos, éhes gyereket vegyek rá, hogy 20-30 percen át feküdjön egy asztalon. És még ha kész vagyunk, akkor se aludjon, mert mennünk kell vissza az eredményekkel a Tűzoltó utcai klinikára. Szerintem nagyon kész lesz :? Meg én is.


Még feldobok pár képet:

Apa sapkájában :D :
Kép

Hintalovon:
Kép

Mátrában:
Kép

Karácsonykor:
Kép

Közös porszívózás :D :
Kép



Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Hú, Babus, sajnálom szegény Kristófot :( , hogy ilyen vizsgálatokra kell mennie, de hátha tényleg rájönnek, mi a baj, vagy tudnak vmit tanácsolni negatív lelet esetén is. Nem lehet könnyű nektek. :( Remélem, mielőbb rendeződik az ügy, majd írd meg az eredményeket! Viszont Kristóf továbbra is csuda helyes pasi!!! :D :D :D

Sajnos nálunk nem úgy alakul apánk szabadsága, mint szerettük volna, mára mindketten totál lerobbantunk :? , irány az orvos, kaptunk jó kis antibiotikumot, nálam lehet, hogy arcüreggyulladás a téma... mindenesetre már fáj az arcom, fejem, levegőt továbbra sem kapok, hallani sem hallok, szóval csúcs... :? :? :? Eveka, te hogy lábaltál ki az arcüreggyulladásból? Nem kellett szúrni, ugye? :shock: Marci meg már tök jól van, jó, még kicsit köhög meg taknyos, de nagyon virgonc, mi meg nem bírjuk a tempóját... Lehet, hogy el kéne vinni Győrbe???

Na, remélem, mások jobban vannak! Szép hetet legalább nektek!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Babus,
Kristóf tényleg nagyon helyes. Remélem, hogy semmi komoly gond nem fog nála kiderülni és nagyobb nyűgösség nélkül megússzátok a vizsgálatokat.

Juc,
én nem tudtam elmenni orvoshoz, mert nem volt kire hagyni Marcit. Egyszer csak elmúlt az egész nátha, borzasztó fejfájás, arcfeszülés (3 hét). Használtam a Marci Sterimar-ját, sőt egyszer-kétszer az orrszívóját és Nasivin-jét is. Ezek sokat segítettek. A gyerekorvos javasolta, hogy Marcinak vágjak össze apróra egy hagymát, tegyek rá 1-2 kanál kristálycukrot, hagyjam állni, amíg levet ereszt, majd etessem meg a gyerekkel. Lehetőleg minél többet, ez sokat segít a váladékoldásban. Marci persze nem ette meg, de ha Te meg bírod enni, talán segít. Anyukámnak köptetőnek Ambroxolt adtak. Nem szúrták fel az arcom. Gyerekkoromban nagyon sokszor volt arcüreggyulladásom, de Apukám egyik fül-orr-gégész ismerőse azt javasolta, hogy ne szúrjuk fel, amíg csak nem muszáj. Egy-két algopirynt is bevettem időnként. Remélem gyorsan javultok! Menjetek ki a napra, most fincsi melegen süt és csak kicsit fúj a szél.

Tamesz,
anno nekem is Marci 2 hónapos korától 8 hónapos koráig hullott csomóban a hajam. Remélem Nálad korábban végetér :).
Az én szülinapom nagy meglepi volt, ugyanis nagy szívfájdalmam volt, hogy az igazi romantikus-meglepetés lánykérés anno elmaradt. na, most a férjem bepótolta:). Megszervezte, hogy vigyázzanak Marcira, egy hajón vacsiztunk, volt gyűrű és minden, ami kell és még giccses sem volt. Én meg bőgtem, mint egy hülye :lol: . Szóval jobb szülinapot elképzelni sem tudtam :).
Marci is nagyon szereti a neveket. Már az egész család (kb. 15 ember) teljes nevét tudja, a vezetéknevekkel együtt, sőt már viccből variálja is ezeket :). SZámomra is felfoghatatlan a memóriája és beszédfejlődése. Tegnap este, amikor hoztuk haza, az autóban folyamatosan (!) mesélte, hogy miket játszott a férjem unokatestvéreivel. Hihetetlen volt.
És a saját nevét is mondja "Jakoff" (Schwarczkopf) Marci. De olyanokat is kitalált, hogy Szűcs Apa, Szűcs Anya, Jakoff Apa, Jakoff karácsonyfa, de nem is sorolom tovább. Egyik kedvencem, amit mond, a Kelemen-Pesti Lili (a szerelme:) ).
Én is várom a tavaszt, hogy végre találkozzunk Veletek! Ha megkapja az oltásait, utána vinni fogom gyerekek közé, mert ennél többet már nem tudok tenni az érdekében és ha tényleg valami gond van az immunrendszerével, jobb, ha minnél előbb kiderül.

Tavasszal (március 2. fele után) biztosan fogunk menni mi is Sopronba és onnan kirándulgatunk Ausztriába.

Most már eldugulok:
Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok
Most tudok csak a géphez jönni, Timka írt fél 1-kor sms-t, hogy megjöttek, jó volt szép volt, de akkor mentek a Lászlóba Fannival, mert reggel 4 óta nem maradt meg benne semmi, remélem nem kell ott a kórházban maradniuk és mielőbbi jobbulást a kiscsajnak!!!!
majd olvasok is!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jajj, remélem, Fanninak nem kell kórházban maradnia! Mielőbbi gyógyulást neki, szorítunk!

Eveka, szép lehetett a szülinapi meglepetés!!! Az én 30-dik szülinapom is lánykérés volt :lol: , igaz, nem hajón, hanem az esztergomi bazilikánál, de a romantika megvolt! :D

Hú, 3 hétig betegeskedtél? :shock: Még jó, hogy nem lett belőle komolyabb bajod neked is, "csak" az arcüreggyulladás! Azért remélem, az antibigyótól hamar rendbejövünk. Mi se nagyon tudjuk most kire hagyni Marcit, mert anyukám nem vállalja betegen, mert ő is most lábal ki valami betegségből. Úgyhogy majd amelyikünk jobban van, az fog vele foglalkozni... :D

Nagyon ügyes Marcid, hogy ennyi mindent mond már! A nevére mi mostanában kezdtük tanítani a mi Marcinkat, nagyon vicces, ahogy mondja, hogy Dodas Máátom. (Lovas) :lol:

Sziasztok!

Juc

Kép
juc14
 
 


Na elolvastam!:)
Eveka,
ez nagoyn romantikus lehetett, de ügyes a párod, az enyém mostanság már nem kreatívkodik, sajna!!!:(
Hú 3 hétig beteg voltál, azért az nagyon dúrva!!
Azért a mi Marcinknak egyszerűbb a vezetékneve, Kun:D

Juc,
sajnálom, hogy elmaradt az utazásotok, remélem mielőbb meggyógyultok, azért nem lehet egyszerű most nektek betegen Marcival! Sok-sok pozitív energiát és erőt küldök Nektek!!!
Marcink még mindig Kunkának hívja magát, de már mondja rendesen is a nevét, viszont az enyémet mondja a legszebben!!:D Csak kicsit vagyok elfogult!:)

Babus,
jó kis tortúrában vagytok, remélem szerdán is mindent renben találnak, mondanám, hogy aludjatok itt, de innen is egy óra reggel a városba bemenni a dugóban, szóval nem lennétek előrébb!
Kristóf annyira fotogén, olyan szép kiskölyök, én Lilivel szenvedek, mert alig tudok róla "normális" képet csinálni!

Most mennék ki sétálni, erre mind a kettő visszaaludt, most mit csináljak? Pedig még süt a nap!!! :)

Na most jött az sms Timkától:
"Maradunk, sőt már az infúzió is csöpög bele, rettenetes volt a vénaszúrás és még egy vérvétel hátre van. Remélem holnap szabadulunk!"
Ez nem jó hír, remélem holnapra renbejön és tényleg hazamehetek, azért Timkának sem lehet ott kényelmes a nagypocakkal!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok Máténak és Mironnak is!
Andi!
Várjuk a képeket is!

Győztem megint visszaolvasni, de sikerült! Sajnos sokszor időm nem marad írni, most is csak gyorsan, mert Viola ma nem aludt, és már tiszta zizi, Párom meg ügyel, úgyhogy csak holnap lesz! :(

Fanninak gyors gyógyulást kívánunk, sajnos tudom milyen, anno mi is átestünk rajta! :(

Babus!
Tényleg nem lehet egyszerű nektek, remélem kiderül, mi baja lehet Kristófnak!

Juc!
Jobbulást nektek!

Mi jól vagyunk, csak folyamatos hisztivel küzdünk, most éppen állandóan csokit enne, szinte elvonási tünetei vannak, ha nem kap! De mivel amúgy is rossz evő Viola, ha egy kicsit is eszik, már nem kell más neki, így legszívesebben sose adnék neki, de hát az nem kifejezés, hogy ilyenkor milyen hisztit vág le! :?
Violka is már mindent mond, mondókákat is mond utánam, és halálra nevetjük magunkat a férjemmel azon, amiket mond! És főleg ahogyan mondja, gesztikulálva!

Bocs, hogy mindenre nem reagálok, de már mennem kell! :(

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Tamesz
Köszi, aranyos vagy :D

Timkáéknak én is jobbulást kívánok! Szörnyű lehet egy ilyen kórházi procedúra egy ilyen kis gyerekkel :(

Eveka
Nem semmi romantikus szülinapod volt :D


Beszéd:
Nálunk Kristóf még nem sok mindent mond, azt is csak pár hete. Kb. 20-25 szót tud.
Ezidáig csak a papa, mama, baba, stb. ment, kb. 2 hete kezd mást is mondogatni, gyeje(gyere), tétta(tészta), pipi, kácsa(kacsa),tcici :lol: , állathangokat mond, de nem mindet, csak ami szimpi neki, különböző helyhatározókat, ide, oda, ebbe, abba, az igen helyett de-t mond, csá-val köszön, mutatja, hogy 2 éves, és mondja, hogy tótát(tortát) kap majd a szülinapjára.
Neveket még csak keveset mond, a keresztanyukája Ette (Eszter), a nagybácsikája Atla(Attila), mondókákat meg pláne nem mond, de ami késik nem múlik :lol:


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Bocsi megint gyors leszek...

Utólagosan is boldog szülinapot kívánunk Máténak, Mironnak, Evekának!!!!!

A sok betegnek kicsiknek, nagyoknak nagyon gyors gyógyulást!!! Timkának kitartást!!!

Babus
Szurkolok 1000rel, kiderüljön valami, Adrinak is volt ilyen időszaka, nagyon roszz volt, főleg, hogy nem tudod, hogyan segíts.

Fanka
Nem sikerült jegyet venni. Állítólag 9kor már kígyózó sor volt, negyedre már elfogyott az összes jegy :(

Légyszi írjátok meg mégegyszer, mi az inmunerősítő homeos golyó neve!! Meg azt is légyszi, pontosan milyen oltásokat akartok a jövőben beadatni, mi mire jó, nem teljesen értettem. Adri a kötelezőkön kívül csak az agyhártyagyusziellenit kapta meg (Meningitec) . Adri már 3 napja nem kakilt, egyébként is szenved vele (bocsi) , van valami jó ötletetek??

Bocsi ha valamire nem reagáltam, igyekszem jönni!!

chincho
 
 


Timka!
Kitartás, és gyors jobbulást nektek!

Chincho!
Nálunk ugyan hála Isten ilyen sokáig még nem maradt ki kaki, de amúgy Lizu is alapból nagyon mogyorozós fajta, kivéve, ha jön a foga, akkor aztán fosi-mosi. Szóval, amikor kemény a kaki, én mindig főzök kamillateát, hagyom egy kicsit hagy álljon a fű a vízben, aztán leszűröm és belerakok egy csomó cukrot, de tényleg ölég sokat, szóval ilyen telített cukoroldat szerűt kapok(bár a kémia sosem volt az erősségem), na ebből mondjuk igyon meg legalább fél decit, de volt, hogy Lizu sztem picit többet is ivott. nálunk mindig meghozta eddig az eredményt.

Na, Lizi sem egy dumagép, mármit a maga nyelvén az, csak amúgy nem. Apjának mondom is mit írtok, hogy már teljes nevet mondanak a gyerekek(meresztettem is a szemem :shock: ), mire Apánk aszondja, hát Lizi is tudja a nevét mondani. Biztatja is: Lizi mondd, hogy Urbán Aliz! Mire Lizu: Uuuuu! Aha, mondom, jjjaaa, Lizike is kitudja mondani, miiiii???!!! :lol:
Na, engem mondjuk nem aggaszt, majd beindul a duma is egyszer rendesen.

Ja ,Tamesz!
Kiságy még nem lett szétszerelve :)

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Muki,
ok, kiságy még áll, de szoktatás elkezdődött??:D:D:D
ne izgulj a duma miatt, mindenkiből máskor tör kia dumálhatnék, öcsémék lánya, csak majdnem 2,5 évesen kezdett érthetően dumálni, na azóta viszont be nem áll a szája!! De addig örülj!!:D Nálunk most már rendes telefonszámlákat gyártana, ha nem lenne reggel és este ingyenes, mert ügye fel kell hívni a nagyszülőket, a dédit, meg egyéb rokonyságokat és "Kunka beszél", ami azt jelenti, hogy viszi a telefont, sétál a nappaliban és dumál mindenkivel, és nem adja vissza csak hosszas könyörgések után, hogy esetleg én is szóhoz jussak!

Csilla,
ezt a kamillásteát én is alkalmazom most Lilónál, mert a múlt héten 5 napig nem prudkált, tudom náluk ez még előfordul, de engem már aggasztott, viszont ő eddig nem ivott teát egyáltalán, és eleinte csak köpte kifele, majd mikor rákapott a cukor ízére benyalt 40ml és meg is lett az eredménye!:)
Én homeos erősítőt nem adok, csak Vitacolant, meg cebiont kap, ha bacisok között jártunk. Oltásból én tavasszal a bárányhimlőt adattam be, mert ügye állandóan úton voltunk. Most a pneumoson gondolkozom, majd kifaggatom mégegyszer a dokinénit, mert ma este azt hallottam a királyi TV híradójában, hogy lesz rá TB támogatás, de hogy mindenkinek vagy csak egyeseknek, azt már nem hallottam a gyerkőcöktől! Kullancs oltás jönne még tavasszal, majd meglátom!

Timka még írt, vsz.holnap már nem kap infúziót Fanni, de bent kell maradniuk és csak szerdán mehetnek haza. Fanni már aludt, ő kapott egy széket az ágya mellé, és megtelt a kórtermük estére, szóval nem egyedi eset, van hangzavar!

Juc,
remélem már jobban vagytok!!! Kúráljátok egymást!:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


jóreggelt!
Itt gyönyörűen süt a nap megint, ma bemegyünk a városba az üzletbe egy kicsit, megmutatom a kollégáknak Lilót, mert még nem is látták élőben!

Betegek, hogy vagytok? Jobbulást!
Szép napot

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz,
nálunk is rég volt már példa ilyen romantikázásra, de szerintem ha egyszer majd 2 gyerekünk lesz, nem fogom egy ideig elvárni Tőle :). Bár a következő szülinapomra összehozhatna egy kislányt, azt elég romantikusnak találnám :lol: .

Babus,
beszéd miatt ne aggódj, ez csak genetika. A szomszéd kisfiú 4 hónappal idősebb Marcinál és kb. 10 szót tud és ez is normális.

Csilla,
nálunk soha nem volt ilyen probléma, de az egyik ismerősünk a Levolac nevű szert használta. Ehhez nem lehet hozzászokni,nagyon enyhe, akár minden nap is használható. Tejcukor alapú. Csak azt nem tudom, hogy milyen idős kortól adható. Sajnálom, hogy nem sikerült jegyet szerezni.

Juc,
gyógyulást Nektek!

Remélem Timkáék tényleg hazamehetnek holnap és megússzák egyéb betegségek nélkül. Fő a humanitás, nagy pocakos kismama széken alszik...

Marci ma már fél 1-kor kidőlt. Remélem nem lesz beteg. Viszont ma végre eljutok fodrászhoz, úgy hogy jön a barátnőm is, aki ott vigyáz rá :). Egy éve voltam utoljára, "szép" is a hajam nagyon :oops: .

Szép napot Nektek: Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat, egyelőre még elég kornyadtak vagyunk :? :lol: , de Marci szerencsére már tök jól van, és le is fáraszt mindkettőnket rendesen... :lol: :lol: :lol:

Szegény Timkáék... :( :( :( Remélem, holnap tényleg kiengedik őket! Sajnos még nekem is elég friss a kórházi élmény, és hát nem egy leányálom ez a László. :shock: Na és pocakosan több napig ott virrasztani az ágy mellett... :shock: :shock: :shock: Nekünk csak addig kellett benn maradni, amíg Marci el nem kezdett inni, utána kijöhettünk, hiába fosott közben még ezerrel. Remélem, Fannit is kiengedik! Azért otthon ápolni, diétáztatni könnyebb!

Csilla, a homeós bogyó neve Echinacea angustifolia CH 5, immunerősítő, naponta 5 bogyót kell elszopogatni 1 hétig, aztán 1 hétig kihagyás. Marcinak ezenkívül adok még Béres-cseppet, Polivitaplexet, CEbiont, látod, nem mindig elég sikerrel... :?

Oltások: mi a kullancs ellenit adattuk be tavaly, abból jön az ismétlő tavasszal, aztán a Neisvac agyhárytagyull. ellenit, meg a bárányhimlő ellenit (ezt azóta leteszteltük, és valóban nem kapta el a bhimlőt Marci kis beteg barátjától), és most a Pneumón gondolkodunk, vszeg tavasszal azt is beadatjuk majd neki, bár a dokinénit még nem kérdeztem róla. Ez a Pneumococcus baci ellen véd, ami szokott tüdőgyull-t, közepfülgyull-t, arcüreggyull-t, de ami veszélyes: agyhártyagyull-t meg vérmérgezést is okozni.

Na, most egyelőre ennyi, bocsi, hogy csak ilyen orvosi témákkal foglalkoztam... :lol: :lol: :lol:

Juc

Kép
juc14
 
 


Jellemző: hosszú napok óta most először nem aludtunk el Marci-altatás közben és tudok este jönni, erre kihalt a topik :lol: ! Leglább megyek olvasni és nem görnyedek a gép előtt...

Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Jórreggelt!
Remélem már minden kis és nagybeteg jobban van, majd kérünk szépen helyzetjelentést!!! Timka, Juc!!

Babus,
tőletek meg várjuk a vizsgálat eredményét, na meg, hogy szegény Kristóf hogyan viselte a mai napot!!

Eveka,
bevallom este én is benéztem, de már nem volt erőm írni, mert tegnap ezért rendesen elfáradtam, mire a két gyerkőccel beértem a városba, de nagyon jó volt, kis program, találkoztunk egy csomó ismerőssel, keresztanyámék, meg imádják a gyerkőcöket, na meg az üzletben még most látták először Lilit, szóval a fiúk el voltak olvadva tőle.
Hú voltunk egy fajétákboltban is, hú mennyi vonat volt! Viszont az éjszakánk kissé sűrű volt, Lili éjfélkor kitalálta, hogy még kér egy háromperces nyugiszopit, majd kettőkor Marci ordított fel valamiért, lehet, hogy túl sok volt az élmény, de annyira, hogy felébresztette Lilit, mjad 5-kor éhes lett a kisasszony és 6-kor Marci közölte, hogy felkel, de végül sikerült meggyőznöm, hogy még sötét van, aludjon. Lili két perce ébredt, mikozben írtam, úgyhogy elkezdődött a nap, mennem kell!
SZülinapi kislányhoz hajrá, tessék belehúzni!!!:D:D:D

Szép napot, majd alvás alatt megpróbálok jönni még!!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!!!
Bocsi,hogy eddig nem jelentkeztem,de Apa vett egy uj profi nyomtatot ami mint utolag kiderült nem is olyan super,mert két napja már a telepitéssel szenved!! :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: Egyébként meg én se vagyok a toppon,vasárnap délelött én is az ügyeleten kötöttem ki,ugy fájt a mellkasom,azt hittem tüdőgyulám van,ugyanis itt most az járvány,és ugye arra antibiotikum kell,de szerencsére nincs "csak "erősen bronhitises vagyok és a köhögö izmaim fájtak.De most már jobban vagyok,csak szegény Miron szülinapján voltam kissé nyomi.
De azért ennek ellenére ő pörgött ezerrel,tetszett neki,hogy körülötte forog a világ! :lol: :lol: :lol:
Mindenkinek jobbulást kívánok!!!
És akkor most következzen a képáradat!!! :oops: :oops: :oops:
Kép Na ez vajon mi lehet??? :lol: :lol: Kép Apa segits!!! Kép Pizsamák!! :lol: :lol: :lol: Kép Kíra mellém ülj!!! Kép A két kedvenc elfoglaltsága!! Kép Tüzijáték mindig nagy síker!! Kép Fujom-fujom Kép De fincsik ezek a csokidarabkák rajta!! :lol: :lol: Egyesével szép lassan leette róla az összeset!!! Kép A vonat immár végre bekerült a helyére,és háttérbe a komodsor amit még kapott.Megaztán persze millio kisautot,motort, és pénzt.
Ja és a szoba falára hungarocell figurákat!Mindjárt arrol is rakok be képet elöbb ezt elküldöm!!!
Vendég
 


Na akkor itt vagyok megint,szóval most kezdtem el dekoráciokat venni a falára és ezek megtetszettek,ugyhogy gyorsan mindjárt ilyeneket is kértem neki!Jővő héten megyek majd a Thomasért,mert azt meg kellett rendelni,nem volt készen.Egyébként ezt csak festés parkettázás után akartam felrakni,de nem volt türelmem várni,és ugyse lesz semmi baja,ha leszedem és ujra rakom őket.Kétoldali ragasztoval vannak fenn.Nagyon tetszik neki már egy csomonak mondja a nevét és szineket is tanulunk róla!!
Ja Kírárol külön szemüveges képet még nem csináltam de ahol Mimivel esznek ott rajta van!!
Egyébként padlizsánkrém és tatárbeafsteak volt a menű,nem volt kedvem nagy főzést csapni ilyen betegen.Ez meg jó volt még másnap is amikor a barátok jöttek!Torta ís maradt,ugyhogy kétszer fujta el rajta a gyertyát!! :lol: :lol: :lol:
Na jó most már dugulok,pedig lenne még mit irnom,de közbe Kíra hazaért megyünk tanulni!!Este lehet,hogy jővök és mesélek!!
Mégegyszer jobbulást mindenkinek!!

Ime:
Kép
Vendég
 


Sziasztok,

Csak helyzetjelentek. Sajnos benyaltunk mi is egy bacit. Ákos nagyon beteg, két napja lázas és nagyon csúnyán köhög, emiatt még aludni sem tud. Nekem könnyebb lefolyású eddig a betegség, csak torokfájás és orrfolyás. Na de úgy néz ki mégis antibigyóra fanyalódok, mivel a vizeletvizsgálatomból kiderült, hogy sztreptococcus bacim van és azt ki kell kezelni. Tegnap voltam ultrahangon, továbbra is kislányunk van :D .

Ja, és még egy rossz hír: annak idején, nem tudom, ha emlékeztek, azért váltottam nőgyógyászt, mert a régi dokim nem vállalta, hogy bejön a szülésre. Na tegnap kiderült, hogy az új doki is pont akkor megy szabira, úgyhogy passz :evil: :evil: . Fogalmam sincs mitévő legyek.

Nagyjából visszaolvastam, látom sajnos sokan betegek. Mindenkinek jó gyógyulást! És még jelentkezem.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!

Én is továbbra is mindenkinek gyors gyógyulást kívánok!

Andi!
A képek nagyon jók, mi is vettünk anno ilyen hungaroceres figurákat, nekünk is nagyon tetszik!

Kép

Kép

Ezt gyors elküldöm, és jövök még, ha nem ébred fel Viola!

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Szóval: a gond csak az (mármint a hungarocer figurával), hogy mi gyurmaragasztóval tettük fel, úgy javasolták, és a vakolattal együtt jön le! :shock: :)
De úgyis kell majd festenünk, mert bepenészesedett az egyik sarok a szobában, úgyhogy egyelőre nem gond!

Mi is hasonló vonatot vettünk Viola szülinapjára, úgy látszik, ez most tényleg sláger, nemre való tekintet nélkül! :D

Nyuszkó!
Sajnálom hogy így alakult a nőgyógyi, lehet, hogy harmadikat kell keresni? Még jó, hogy időben szólt! Estleg kérdezd meg tőle, hogy kit ajánl, ha ő akkor pont nem lesz!

Oltások: most már annyian írtátok, és férjem is javasolja, úgyhogy mi is beadatjuk 2 éves kor után a pneumos oltást. Kullancsost megkapta, majd júniusban kell a harmadikat, bárányhimlőst is beadattuk. Erről az agyhártyagyulladásos emlékeztetőről is megkérdezem majd a dokinőnket, amit Juc írt asszem!

Szép napot mindenkinek: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Csakk egy gyors bejelentkezés: saját felelősségre hazajöttünk, hullák vagyunk mindketten, Fanni persze pörög ezerrel.
Szerintem már csak holnap lesz erőm élménybeszámolókat írii, Köszi a sok bíztatást!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jóreggelt!!
TImka,
jó, hogy hazamehettetek, gondolom akkor Fanni már egészen jól van, ha pörög, remélem most már így is marad!! Azért majd mesélj a nyaralásról is, ha lesz időd!:)

Juc,
hogy vagytok? Tegnapi táncpróba elmaradt részedről??? Marci hogy bírja a dögrováson lévő szüleit? Most ő "kényeztet" Titeket?:D

Babus,
mi lett az eredménye a tegnapi napnak???

Andi,
nagyon jók a szülinapi képek, látom a tüzijáték minden kisembert elvarázsol. Szerintem csini lett Kíra a szemüvegben, megszokta már? Érezhetően jobban érzi benne magát, hogy biztosabban lát? Miron azért rendesen be van már oltva autóval, motorral, vonattal, csak nem Talma nyomdokaiba akar lépni???:D Olyan komoly nagyfiús már Mircsike is!!

Nyuszko,
sajnálom a dokiválasztás nehézségeit, remélemtud valakit ajánlani, hogy ne kelljen megint Nektek vadászni! Tök jó, hogy továbbra is lányotok lesz, én nagyon élvezem, hogy van fiú is meg lány is, most kiélhetem a csini rucik iránti vágyaimat, bár Marcit is szeretem öltöztetni, de egy csajt teljesen más.:)

Szép, ködmentes napot, itt ki sem látok, akkora van!!!:D Képzeljétek Liló ma három hónapos, hihetetlen, hogy már ekkora!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


nem is ma, hanem holnap, béna vagyok, azt sem tudom hanyadika van, jellemzőmióta itthon "tengődök"!:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok :)

Timka
Örülök, hogy már otthon vagytok és hogy már jobban van Fanni :lol: Ha már pörög, nagy baj nem lehet :lol:

Andi
Nagyon jók a szülinapos képek :lol:


Arik vagytok, hogy gondoltatok ránk :D
Túlestünk a "nagy" napon :) Nem volt egyszerű.
Kristófot 5-kor ébresztettem, nagyon édi volt, mert alig lehetett életet verni belé :lol: , bezzeg máskor minden zajra felébred, most meg vagy 5-ször mentem be hozzá, ki is jelentette, hogy ő bizony már NEM alszik, erre befordult hasra és horkolt tovább :lol:
Mire pedig végre kiszedtem az ágyból, úgy felébredt, hogy 5 perc múlva már ott randalírozott motorral a lakásban :lol:
Az autóban önmagához híven 15 percet aludt, azt is már csak Pesten, az M3-ast végignézelődte a sötétben.
Ráadásul annyira nem volt forgalom, hogy 6-kor indultunk és 7 után pár perccel már parkoltunk le a Klinika előtt (és nem száguldottunk).
Eredetileg 8-ra voltunk odarendelve, de fél 10-kor kerültünk sorra, (egy pici babát még elénk vettek) Kristóf mondjuk nagyon élvezte a várakozást, mert egy írtó hosszú lejtős folyósó van ott, amin fel-le rohangált, mi azonban annál kevésbé :evil: , viszont attól szenvedett ő is, hogy folyton inni kért volna, de nem kaphatott a vizsgálat miatt.
Na de mindegy, végül 2 és fél óra várakozás után sorra kerültünk, megette a kontrasztanyagos Danoninóját, elég könnyen, csak az utolsó kanálka nem kellett már neki.
Borzasztó egy vizsgálat volt. Kristófnak fel kellett feküdnie egy magas ágyra, rátekertek egy pólyához hasonló dszekiszerű anyagból készült zsákot, tépőzárral rázárták 3 helyen, felpumpálták egy kicsit (fogalmam sincs miért, talán, hogy ne tudjon mozogni), csak a feje volt ki belőle. Már ettől üvöltött. És még ezekután ráeresztették fentről a hatalmas röntgent, olyan közel hozzá, hogy az orráig ért. Az egész gyerek elveszett alatta. Magyarul 2 lap között feküdt beszorítva, egy zsákban. 30 percen át, mozdulatlanul.
Úgy ordított szegény, hogy már öklendezett, félő volt, hogy kihányja a kontrasztanyagot, akkor pedig lőttek mindennek. Mindenképpen meg kellett nyugtatni, de hogyan, ha nem vehetem kézbe, nem bújhatok hozzá, nagyon gáz volt. Kiabált Apucink után is, így ő is bejött, én meséltem neki egy mesekönyvből, Apucink bohóckodott neki, így pár perc múltán lenyugodott, onnantól már egész jól tűrte.
Viszont 3 óra múltán újra kellett egy felvétel, hogy hogyan ürül és szívódik fel a kontrasztanyag, így délután 1-re vissza kellett megint mennünk és akkor ugyanez előlről, megint fél óra, ugyanígy beszorítva, mozdulatlanul. Ekkor már határozottan jobban bírta, már mutatta, hogy engedjék rá azt a hatalmas röntgent. Nagyon nagy hős volt, már nem is sírt. Nagyon büszkék voltunk rá :lol: Mikor kész voltunk, még pápázott is a nővérkéknek :lol:
Eredmény viszont még nincs, min. 1 hét, akkor küldik majd át számítógépen a Tűzoltó utcai gyerekklinikára, így tegnap már vissza se kellett oda mennünk, nem tudom, ők honnan vették, hogy megcsinálnak reggel egy felvétel és annak az eredményével rögtön átsétálunk hozzájuk. Arról nem is beszélve, hogy nem 1, hanem 2 felvétel készült.
Úgyhogy egyelőre túl vagyunk mindenen és várunk.
Egyébként az egész hercehurcát nagyon jól viselte Kristóf, egész nap 2-szer 15 percet aludt, egyszer reggel az autóban, utána pedig délben, fél 1-kor, még a második vizsgálat előtt.
Viszont végigrohangálta a fél Westendet, a kórházban vagy 5km-t rohangált fel-alá, már folyt rajta a víz, felmászott vagy 100-szor a padokra, ellenben egész nap alig akart enni valamit, mégis végigpörögte a napot. Hazáig a kocsiban végig énekelt és még itthon is pörgött. Elképzelni nem tudjuk honnan és mitől van benne ennyi mérhetetlen sok energia :lol:
Este 6-ra viszont vége lett, így előrébb hoztuk a vacsit és a pancsit és már este fél 8-kor horkolt ma reggel fél 8-ig :lol: Hát nem kellett sokáig altatni :lol:

Úgyhogy ennyi :D Kicsit hosszú lett, bocsi :oops:



Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Kicsit paff vagyok! Most olvastam a pécsi topikban, hogy állítólag meghalt a nőgyógyászom, akinél Violkát is szültem, és eddig is hozzá jártam! 46 éves volt, két kamasz gyerek apja, nagy tudású, elismert ember. Kedden még levezetett egy szülést, hazament és meghalt. Felfoghatatlan! :?: :?: :?:
Még reménykedem, hogy nem igaz....
Bocsi, hogy így indítok, de tényleg lehidaltam... :(

Babus!
Nem semmi, Violát ismerve, üvöltött volna végig, másodszorra meg csak egy tankkal lehetett volna odavonszolni! Le a kalappal Kristóf előtt! Remélem, jó eredmények lesznek!

Timka!
Ha már így pörög Fanni, miért csak saját felelősségetekre jöhettetek el? :shock:
Várjuk az élménybeszámolót, meg a képeket, de első persze a család!!!

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Timka!
Hála Istennek, hogy már otthon lehettek! Majd írd le, hogy mi volt ,meg persze a nyaralásról is regélhetsz majd, ha lesz energiád.

Andi, Évi!
Tényleg baromi jók ezek a hungarocel izék! Hol lehet ilyeneket venni?

Andi!
Már akartam írni, hogy az utcsó kép olyan, mintha nem is Miron lenne. Teljesen máshogy néz ki a kislegény azzal a felálló hajjal. Így is, úgy is tetszik, de ezen a képen extrán! Egyébként jók a képek!
Kírának hogy áll a hajhullása? Használ a hajszesz?

Babus!
Jó, hogy túlestetek a vizsgálatokon! Nem lehetett könnyű, de tényleg nagyon ügyi volt Kristóf! Drukkolok a jó eredményekért!
Kristóf továbbra is ölég jóképű kicccccsávó :D

Évi!
Elhiszem, hogy ki vagy akadva, az ilyen esetek mindig felfoghatatlanok, mert ha vki 90 évesen meghal, arra azt mondom, hogy jól van, biztosan véghez vitt mindent, amit az élete folyamán tenni akart, mert volt rá ideje. De aki ilyen fiatalon???!!! :(

Nyuszko!
Hihetetlen, hogy ezzel a doki dologgal nincs szerencséd! De mennyi időre megy szabira a dokid? Mert pl ha 1 hét, akkor ugye azért van esély, hogy nem abban az 1 hétben szülsz. Amúgy meg sztem bárkinél benne van a pakliban, hogy pont akkor nem lesz bent, amikor az embör lányára rájön a szülhetnék.
NNNaaaa, akkor egyre nagyobb a valószínűsége a hugicának :)
Amúgy jobbulást nektek!

Juc!
Hogy vagytok?

Chincho!
Kaki hogy áll? Volt már azóta? Amúgy a Laevolac-ot mi is próbáltuk, de az nekünk nem volt az igazi....

Tamesz!
Nem semmi tényleg, hogy már 3 hónapos a kicsi hölgyemény :)

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok! Köszi az érdeklődést, megvagyunk, már csak én vagyok a beteg a családban, de én még mindig szottyogok, hörgök és nagyothallok :? , lehet, hogy ez már a korral jár???!!! :shock: :lol:

Képek szuperek, Mironnak tényleg jól áll a tüsi haj, Kirának meg a szemüveg!

Nyuszkó, gyors gyógyulást Ákosnak és neked is! Mi újság a nőgyógyásszal? Keresel valaki másikat? Vagy maradsz nála? Milyen a helyettese?

Timka, remélem, jobban van már Fanni! További gyors gyógyulást neki! Majd ha lesz erőd, időd, kérjük a beszámolót, sok-sok képpel! Mármint nem a kórházról kérünk képeket!!! :lol:

Tamesz, Marcival most főleg az apja foglalkozik (ha már szabin van szegény, ugye...), ő vitte ma is játszira, itthon is kifocizták magukat, szóval le tudja vezetni az energiáit. Tegnap meg itt volt anyukám is, bár táncolni persze nem mentem. De legalább finomat főzött, gondolom, legalábbis, mert én semmi ízt nem érzek :? , de a fiúk nagyon tömték a fejüket, szóval biztos jó volt... :lol:

Liló tényleg nagyon nagylány már, ja, és a múltkor panaszkodtál, hogy nem tudsz róla rendes képet csinálni :shock: , mikor olyan gyönyörűen néz és mosolyog bele a kamerába, hát mit akarsz még??? :lol: :lol: :lol:

Babus, jó, hogy túlestetek a vizsgálaton, Kristóf nagyon nagy hős!!! Remélem, minden rendben lesz az eredményekkel is!

Évi, sajnálom a nőgyógyászodat. :( Kiderült azóta, hogy igaz-e a szomorú hír?

Sziasztok, jó éjt, remélem, a viharra felkészültetek, és nem lesz semmi baj belőle!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Ismét csak egy gyors bejelentkezésre futotja, el se tudtam olvasni mit írtatok.
Az a nagy helyzet, hogy énis totál paffra kerültem, úgy megy a hasan mint a víz, szerencsére nem hányok, de ez is betesz nagyon. Ráadásul marha gyenegének érzem magam.
Apa is kidőlt, neki egy ideg csíoődött be adarakánák, alig tud szegény mozogni, deazért segít sokat.
Fanni már nem hányik (kivétel a tegnap estit, de akkor szerintem félrenyelt), tegnap volt egy rendesebbnek mondható kakija, doki néni szerint most fel van töltvevízzel azért nem szomjas, de párnap múlva visszatér majd az étvágya és inni is fog, nem kell piszkálni az ivás miatt.
Viszont most nem tudom mitől, de elég kisgyengécske acsaj,most is szunyál pedig ez nem jellemző rá.Egész nap anya cicijén lógna és csak én kellek neki.
Remélem már csak pár nap és túlleszünk rajta. Anyukám ma jön, hogy segítsen egy kicsit, legalább a főzésben, mert nekem semmi erőm hozzá, étvágyam sincs,de ha a többiek ennének valami akkor tudjak legalább enni.
Igyekszem majd visszaolvasni és bővebben írni mindenről...

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Új vagyok itt, most csak pár pillanatom van, míg fel nem ébred a ház pici ura.
Andi és Évi tőletek szeretném kérdezni, hogy ezeket a hungarocell figurákat hol lehet beszerezni? Nagyon tetszenek.Igaz, a gyerekszoba falát már félig megfestettem, de nagggyon tetszik.Hol és milyen néven keressem?
előre is köszike az infókat!

Petra

Kép
Kép
petra78
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?