Új privát üzeneted érkezett!

Mancs,
mi még nem próbáltuk a kölespelyhet.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Most visszanéztem a képeket, Sajti derekán volt kedden kardigán. Lehet, hogy már látszik valami kicsi pocak? :lol:
Én így buktam le a munkahelyemen a 10. héten pont, kérdezték, hogy fázom? Mondtam nem, sőt. Erre ők, akkor vegyem le a derekamról a kardigánt, mert melegít. :D Akkor már nekem tökre létni lehetett.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
én sokkal jobban szeretek ilyenkor menni az Állatkerbe, mint nyáron. Ugyanúgy meg lehet nézni mindent, és nincs dögmeleg+tömeg. A. mit dolgozik, hogy ilyen gyakran Veletek tud lenni otthon? Ez tök jó lehet így :wink:

Kép
mancs
 
 

 
 

Ilba,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: amikor olvastam a Sajtibabatyot, én is gyorsan visszanéztem a képeket, hátha látszik vmi :lol: :lol: :lol: :lol:
Én egyszerűen leültem a főnökkel szembe és elmondtam neki. Én maradtam volna még 3 hetet dolgozni, ő küldött volna betegre. Egyikünknek se lett igaza: 1 hét múlva rosszul voltam reggel, betelefonáltam, és nem mentem :D
A 10. héten már lehetett látni???? Ejha!

Kép
mancs
 
 


[quote="ilba"]C írta:ilbaool néni! :D
Este 10 óra előtt aludtam el, aztán 2 órakor valamiért megint felébredtem. Kaptam cicit a számba, de ettől nem aludtam vissza, hanem az Anyukám mellé kéreckedtem......
:D


Ilba, a "coolnéni" megszólításnál még csak azt gondoltam, szimplán pimaszkodsz :wink:, aztán a a 2. mondat elején NAGYOT néztem, és elkezdtem gyanakodni, hogy ezt a hsz-t nem a saját nevedben írod....

Kép Kép
coolasa
 
 


Petike hálája jeléül (hogy milyen finom ebédet kapott) ébredés után az ölembe dobott egy adag fokhagymás-anyatejes-répás-krumplis trutyit :lol: :lol: :lol: Jó szaga van :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
A főnököm és az asszisztensem tudta csak, a többieknek nem akartam az AFP-ig elmondani babonából. De a 10. héten lebuktam bent is és a család előtt is, mert már látszott. Sőt, május elején már a helyet is átadták a buszon. :shock: Jeles dátum, fel van jegyezve. :lol:
Én a 25. hétig dolgoztam. És szuper jó volt a többi időt már itthon tölteni. :)

A. most bp-i ingatlanokkal foglalkozik, rugalmasan dolgozik, ez jó, akkor teszi magát szabaddá tulajdonképp, mikor akarom.

Most nyomtam be 1 doboz csokis kekszet. :shock: :oops: Amúgy csak 12 db-ot jelent ez. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Nekem egy 250g-os csokis mazsola csúszott le :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
mancs
 
 


:lol: :lol: :lol:
És még mindig nyitogatom a hűtőt ...
Pedig nincs Babaty :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


TRATAAAAAAM
Figyelem::::
(Mivel Natasa nem áll velem szóba gmailen keresztül, mert valahova letűnt, bah), veletek osztom meg én is a nagy hírt, pont úgy, mint Sajti, vagyishogy.....
hehe, elhittétek?
Najó, szóval magamhoz képest nekem is nagy hírem van, mivel ezen a héten, míg N.papa itthon tanul, én szórakoztatom ebéddel a családot, tehát önkéntes száműzetésbe vonultam a konyhába.
A következő menüsort komponáltam:
hérfő: tejszínes tojás paradicsommal, utána cookie
kedd: sajttal töltött krumpli
szerda: sajtos töltött gomba
csütörtök: kapros tejszínes csirkemell csíkok sült paradicsommal, hozzá köretnek rántott karfiol.
Nem lehet nem észrevenni a fokozatos fejlődést.... valamint azt, hogy nem vagyunk tejallergiások.... 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
ez igen! Fejlődsz, jányom :lol: :lol: :lol: Tejszínes tojást és a cookie-t hogy csinálod? Vhol irígykedem egy picit, mert -ahogy azt már írtam- Mbá semmi tejtermékes kaját nem eszik meg :roll:

Ilba,
értem. A. -féle lakásmaffia :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

Kép
mancs
 
 


Ja, Cool,
és Nokedlinek miket főzöl? Ez egy igazi földbedöngölős kérdés, miután az ember a lelkét kitesz a konyhában, ezzel le lehet nullázni az önbecsülését :lol: Vagy ha fordítva teszik fel. A lényeg: a bedöngölés. Párszor már megkaptam :evil:

Kép
mancs
 
 


Sziasztok mamik
Otthon sajna kikapcsolták a netet ezért vagyok elmaradva... (anyuméktól írok) mert már lógunk egy csomó pénzzel... ma kellett volna befizetni a törlesztőt de nincs miből... a telefonunkat is ki fogják kapcsolni... egy kicsit be vagyunk tojva.... most azon agyalok, hogy mi a fenével tudnék valami pénzt keresni...



Nálunk is nagy hír van! (ha jól sejtem gratulálni kell de még nem olvastam vissza)

FOGACSKA A LÁTHATÁRON!


pedig két napja voltunk dokinéninél... kérdezte, hogy mi a helyzet fogfronton... én meg mondtam, hogy már feladtam, hogy valaha lesz... erre megnézte és mondta, hogy hát igen nem nagyon látszik, hogy mozgolódna...


Olyan aranyos kis szúrós!


Én meg elkezdtem fogyózni...
a 90 napos diétának kezdtem neki...
eddig elég jól bírom... ez az ötödik nap... 72 kilóval kezdtem és ma reggel már csak 70 voltam! :)
Kíváncsi leszek meddig tart a kitartás! :) :oops:


És még annyit, hogy szurkoljatok mert beadtam munkámat egy mese író illusztráló pályázatra... (akinek megvolt a címe annak el iy küldtem)
Olyan jó lenne ha lennének illusztrációs munkáim... kicsi koromtól erre vágytam...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Cool,
hejha! :lol:

Képzeljétek, kimaradt az ebéd utáni szopi és kezd csomósodni a mellem. :shock: Már fáj. Most kb. 5x nagyobb az egyik a másiknál. :shock:

Beni ébred, megyek.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sajti
Gratulálok! :)


Natasa
Örülök, hogy jól vagy! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka,
én megkaptam a leveled, és csodásak a képek, meg úgy az egész. Biztos nagyon jó lesz! Mikor adjátok ki?

Kép
mancs
 
 


Mamac, amiket írsz, azzal nyomasztó lehet együttélni. A rossz az, hogy ezek szerint a karácsonyt nem sikerült kihasználni, pedig az egy olyan időszak, amikor az emberek a szépre is költenek, nem csak a hasznosra/elkerülhetetlenre.
És most nincs netetek.
Tudom, ez ezredrangú, de neked lehet, hogy megélhetési forrás lenne.... próbáltad már a vaterára feltenni a műalkotásaidat? Megérne néhány percet és 1-2 képkicsinyítést, mert azok a hirdetések magukért dolgoznának, utána már nem kellene beleinvesztálni... ha ebben segíthetek, szólj.


Mancs, Noki is karfiolt kapott, csak bunda nélkülit, de közben úgy nézett rám, mint aki kész bármikor felajánlani a részét az etióp éhezők javára :wink:
Tegnap a fehérrépa kóstoltatásnál rendült meg bennem első ízben a bizalma, és ez a tendencia ma is folytatódott, így egyre gyanakodóbb tekintettel méreget, mikor közelítek felé a kiskanállal. Nem baj, ezeket a zöldségeket én sem szeretem, és épp csak azért tuszkoltam bele, hogy túllegyen rajta a szervezete, és kipipálhassuk, hogy ezekre sem allergiás...

Amúgy pedig pont ez a 4 nap főzés győzött meg arról, hogy részemről lezártnak tekintem főzési korszakomat, és ha családilag akarunk enni, máskor inkább rendelek majd. Egy csomó idő a konyhában elmegy nemcsak a főzéssel, hanem az előkészítéssel, bevásárlással, utána mosogatással, és árban nem jön ki sokkal jobban, mint pl a foodexpresses rendeléseim, amik még jóízűek is, időben meg összehasonlíthatatlan: ma a rekkenő napsütésben nem tudtam nokedlit kivinni, mert vagy főztem, vagy aludt, úgyhogy kipróbáltam, köszönöm a lehetőséget, nem éri meg. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, ne is válaszolj az utolsó mailemre, mert a válaszaid megkaptam az utolsó hsz-ban. Hiába nem megy nekünk ez a klikkesedés :?
Nálunk Szonjaapa örül, hogy Szonja szereti a zöldséget (fehérrépát) meg a halat mert, abban reménykedik, hogy így neki nem jut annyi. Szegénykém becsapja magát, mert így gyakrabban látja majd ezeket és majd tervbe veszem, hogy 3-an eszünk és így többet főzök :lol:
Én már felemésztettem a Foodexpresst, Norbi-ételfutárt, Tőzsdefutárt,...mindegyik ízlett kb 1 hónapig :roll: Meg mire előre rendeltem a végén minig mást ettem volna mint amit aznap hoztak. De az Árkádban vásárolt készkajával is betelltem és az még drága is, de nagyon! egyenlőre a DonPepe viszi a pálmát, de onnan nem rendelünk naponta és akkor is csak pizzát, levest vagy én salit. Szerencsére ezek a lehetőségek Veresen is maradtak ha netán rácsábulnék. És itt van egy újabb kifőzde ahol lehet kaját rendelni ráadásul akár azon a napon amikor kiviszik,...lehet egyszer érdemes lesz kipróbálnom :)
Holnap családilag megyünk zenebölcsibe. Lehet Szonjaapát ráveszem egy kis fotózásra?! Bár első említésre annyira nem volt oda az ötlettől :?

Mamac, gratesz a fogacskához!
Én nem kaptam képet, de tele is a Freemail. Ha tudod inkább a nora.veis@gmail.com a nyerő! Drukk, hogy az anyagi gondok gyorsan megoldódjanak!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Mamac, Ilba a megmondhatója, hogy ha valakinek 9 hósan még nincs foga, az semmi, attól még nyugodtan aludhat a szülő... de ez persze rátok már nem vonatkozik..

Natasa, késő, mire olvastam ezt, már válaszoltam a mailedre, bibiiii.

Kép Kép
coolasa
 
 


Mamac,
ismerősünk kisfiának évesen még nem volt foga. Azóta már van neki :wink:

Natasa,
Don Pepe nálunk is nyerő! Én a Don Pepe nevű pizzáért vagyok oda. Márványsajtos besamel, kukorica, brokkoli meg asszem csirke. Nyami.

Szívem szerint én is inkább rendelném a kajákat, de Mbá olyan bizalmatlan ezekkel szemben :evil: Nem finnyás egy kicsit sem, áááá...

Cool,
a fehérrépát én sem eszem meg, és Petike is úgy kapja, hogy a húslevesből kiszedett zöldségek között az is ott van, de nem magában kapja, hanem mindennel együtt. Én kb. 3 hét után feladtam a kajákhoz való szoktatást. Mindig kap újabbakat, bármiféle bevezetés nélkül. :wink:

Kép
mancs
 
 


Don Pepéből CSAKIS tejfölös pizza. A. szerint miattam van még az étlapon. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Mancs, a szoktatás nálunk is az, hogy egyszer csak az van ebédre... 8)

Ilba, mi is tartottunk már életben vendéglátóipari egységet, konkrétan egy éttermet a Podmaniczky utcában, a barátnőmmel meg a Kicsi a világ teaházat a Deáknál a Madách téren. Mikor Noki megszületett, 1 hónapig nem jártunk: mindkettő megszűnt.
Úgyhogy vigyázzatok, hogy a babanetet nehogy elhagyjam, mert ti is megszűntök 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolt ideszegezzük!
Mancs DonPepe pizza nyami nekem is! De én a Tonóért is repesek :wink: A tejfölöst Szonjaapa szereti. Nálam akko inkább hajtott vagy csibe-csóka vagy hogy hívják. Meg a paradicsomlevest szeretem csak kifelejthetnének a cukrot ha már van benne sajt. Meg a bableves túrógombóccal a kedvenceim között van (igaz az édes). Mármint a gombócok:o)
Cool, én is válaszoltam a válaszoltadra. Bibíííí!

Ja már mi sem bevezetőzünk Szonjecnél. Majd a méznél meg epernél meg hasonlóknál óvatosabbak leszünk, de már nem annyira mint az elején,.....bár ott sem könyv szerint cselekedtünk.
Új védőnéniknek sem estek ki a szemei amikor megmondtam mi mindent eszik a lány. Így nem kell félnem, hogy jön a gyámügy vagy hasonlók.

Hihihih, kidugták leveleik az ősszel ültetett virághagymáim. Csak most meg ne fázzanak ha mégis jönne a tél (amire azért nagy szükség lenne).

Sajti, azért jöhetnél aztán mesélhetnél. No, nem feltűnően csak úgy kisbetűkben :wink:
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Aranyosak vagytok és köszi a gratulációt :D

Én sem akartam elmondani addig a bizonyos 3. hónapig, de már 1-2 helyen el kellett mondani aztán az ember csak belebonyolódik, kinek mondta kinek nem...
Szóval nem tikolom többé :lol:
Babona ide vagy oda :lol:

Hát melyik részletre vagytok kiváncsiak?
pozitúra? :lol: :lol: :lol:
ki az apa? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na az úgy volt, hogy így terveztük, hogy Zsófi után gyorsan jöjjön 2. babaty.
Sokan azt mondták,(bár nagyon nem érdekel :D )hogy ha nem jön rögtön a második ilyen korban már nehezen veszi rá magát az ember.
Ugye én már 31 vagyok, 32 leszek mikor szülök.

Dec elején csináltunk egy tesztet és pozitív lett.
Hívtam a dokim (nagyon örült) :lol:
Először csak petezsákot látott aztán dec 22-én ott volt a babaty is.
Karácsonykor elmondtuk a családnak.

Már látszik a púpom :lol:
első terhességnél olyan soká lehetett látni. Csak asszem a 16. hét környékén.

Elvileg aug. 8-án szülünk.
Hát kiváncsi leszek, hogy milyen lesz 2 gyerekkel itthon
:shock:
Zsófit nem adjuk bölcsibe.
De végül is sokan megoldották :lol:
Sashát, Jucust nem is említem :lol:

Hát ennyi tömören röviden. :lol:

Altatással kapcsolatban:
kopp kopp, de nálunk működik, hogy 2 dal aztán ajtó behúz. Zsófi el is alszik. Nem nagyon sír inkább magyaráz.
De az már tényleg nem volt állapot, hogy 1 órát ültünk mellette.
És még akkor se aludt el mindig.

Cool,
gratula a főzéshez :D
Nagy dolog ám az.
Emlékszem mikor én kezdtem :lol: :lol: :lol:
Sokszor rendeltünk a főzés után :lol: :lol: :lol:

na megyek mert már csúnyán néznek rám :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


jaj elfelejtettem, hogy tudnátok olyan oldalt mondani ahol a fejlődés követhető képpel?
Már eyg csomót megnéztem, de olyan ócskák.
Volt egy tök jó amit Zsófinál néztünk, de nem találom.

Ilba,
Te egyszer egy tök jó oldalt mondtál UH képekkel, nem emlékszel véletlenül mi volt az?
El is mentettem, de már az sincs meg.
Hülye szgép

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sajti, én ezt az UH-s sorozatot néztem hetente még anno:
www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl
Nem erre gondoltál? Csak nem egyszerű rábukkanni.

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Utazási csekket írtam volna? :roll: Üdülésit akartam.Szóval Vuka hogyis kell használni? :? Hol van v mi az a Kolping? 8)

Cool!
Gratula a főzőcskéhez! :lol: :wink:

Sajti! :lol: :lol: :lol:
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1168548263.79.gif
[/img]
GRATULÁLOK!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ilba!
Mai menü:R:1zsömi,2sz sonka. T:1alma,1mandarin. E:5dkg rizs,10dkg párolt zöldség(srépa,zborsó,krumpli),5dkg párolt csirkemell. U:1 joghurt,2 ham-let szelet. V:3db virsli,4sz abonett.ez összesen 1454 calória.Így leírva nem sok de ezt is alig tudtam legyúrni pedig 2000-nél nem ehetek kevesebbet. :evil:

Szupik a képek és tetszik Beni uj vonalzója. :wink:

Mancsi!
Domi is rávan kattanva a csokis mazsolára Nekem pedig csurog a nyálam amikor eszi. :lol: :lol:

Timi!
Te csak ne irigykedj,hisz már most csinibb vagy mint Én! :wink:

Na,pá drágáim húzok aludni mert van aki melózik is nem csak netezget és gyereket nevel. :lol: :lol: Cupp

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia, aha, üdülési csekk. Az üdülési scekk az olyan, mint pl egy ajándékutalvány a tescoba, vagy étkezési csekk, tehát vannak bizonyos szálláshelyek (sok), mely elfigadja ezt (ellenőrizhető a www.nusz.hu -n az Elfogadóhelyek/Szállások kifejezésnél), és amennyiről az üdülési csekk szól, annyival kevesebbet kell kp fizetned az üdülésetekből, tehát csak a fennmaradó részt kell állnotok. Ez tehát egy bón, amit kimondottan munkáltatók szoktak munkavállalóik rendelkezésére bocsátani, mint természetbeni juttatás, mivel előnyösebb a cégeknek adózási szempontból, mint ha pl jutalmat vagy béremelést adnának.
Szal viszed az általad aláírt csekktömböt, fizetéskor odanyomod a recepciós orra alá, ő pedig elveszi, és csak a fennmaradó összeg rendezését kéri tőled. Tiszta? :wink: A leírásból nem biztos...
A Kolping meg egy bababarát üdülőhely Alsópáhokon, kisgyerekes családok körében népszerű, nem olcsó.

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa nagyon jól leírtad a dolgot, köszönöm szépen!

Ma este apa és Petra kicsapott a hámból, elmentek bulizni egy sörözőbe. Én ma kiakadtam a kiscsajtól, meg elegem van a köhögésből és fájt a fejem is, a barátnőm felugrott dumcsizni, szóval mindenki ment a maga útján. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


:?: Kérdésem lenne JÓ ALVÓ BABÓK Anyukáihoz (de a rossz alvósok is írják le azért :wink: ): mit és mennyit adtok vacsorának?
Van köztünk olyan még szopizó baba, aki jól is alszik??? :roll:

Mamac,
Gratula a fogacskához!
Remélem találsz, illetve megkapod a munkát.
Lakást csináljátok?
Ügyi vagy a fogyóval! Tejcsi nem lett kevesebb?

Cool,
Beni is azért kap fele-fele saját-üvegeset, mert inkább húzok vele le sétálni, utálok ilyen szép időben a konyhában pepecselni. :oops:

Sajti,
Babaty púpocskáról egy sztárfotó? :wink:
És akkor már Csákiról is plíz. :D
Én is ezt a Babanetes oldalt ismerem, amit Cool rakott fel.

Dia,
Ez egész jó, és szerintem se olyan koplalós. De kevesebb miért nem lehet? Pótolj Domi mazsoláival. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


[quote="sajtine"]
írta:
sajtineSokan azt mondták,(bár nagyon nem érdekel :D )hogy ha nem jön rögtön a második ilyen korban már nehezen veszi rá magát az ember.
Ugye én már 31 vagyok, 32 leszek mikor szülök.


:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ugye tudod, hogy ezt miért!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sajtiné,
köszi a részleteket (póz???? apuka???? ezek lemaradtak :lol: :lol: :lol: :lol: )

Megnéztem a babanetes UH képeket. Elbőgtem magam. Olyan szép! Hülye érzelgős pitscha lettem :oops: :lol:
Egyszer szeretnék mégegy babát, egyszer nem. De inkább igen :roll:

Ez a meleg nem normális. Szúnyog volt este a fürdőszobában, délután darázs repült el a fejem fölött az udvaron. Meg egész délelőtt nyomta a kismadár, hogy nyitnikék-nyitnikék... Csórikáim :roll:

Kép
mancs
 
 


Dia,
gyertek februárban a Kolpingba velünk!!! :wink:

Petra kocsmázik. :D :shock: :lol: :? :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
legszívesebben ezt az egészet apró betűvel írnám, de megkímélem a szemedet (meg mindenkiét). Szóval: Petike vacsira 350-400 ml főzit eszik meg, zokszó nélkül. Utána még szopizik is. Azért írtam le, mert lassan őt is a jól alvó babák közé sorolhatom :wink: De ezt már extra kisbetűvel, és csak halkan mondtam. :wink:

Kép
mancs
 
 


[quote="mancs"]I írta:mancslba,
Petike vacsira 350-400 ml főzit eszik meg, zokszó nélkül. Utána még szopizik is.


:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Lehet, hogy 14 hónapig éheztettem a fiam? :shock: :oops:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
egy ideig én is a szokásos kb. 200 ml főzivel próbálkoztam. Aztán egyszer arra gondoltam, hogy mi van, ha ő még enne többet. Kérni meg nem tud szegény... Kipróbáltam, evett még. Azóta adok neki ennyit. Jó, van, amikor 2-3 kanállal meghagy :oops: :lol: Olyan aranyos, rázza a fejét, hogy nem kér többet :)

Délután almát kapott, beleaprítottam 1 babakekszet, meg 1 ek durvára őrölt zabpelyhet. Volt sikere (nálam is :lol: ) Rendes gyerek, hagyott az anyjának 3 kanállal :lol:

Kép
mancs
 
 


Mancs Petra kapacitása max 150 ml, talán néha evett 200-at is. Hova fér el Petikébe ennyi kaja :?: :shock:

Ilba Petra 7 körül vacsizik jól be főzelékből, utána fél 9 körül tejpép, 10-kor pedig egy kevéske szopi. Ezek után alszik reggel fél 8-ig. (ha felkel soha nem kap semmit, na jó cumit és simogatást).
Volt, hogy amikor a szülőkkel hagytuk és nem volt szopi 10-kor, akkor azt a kaját ki is hagyta és másnap 8 után ébresztgetni kellett reggelizni. Szóval nálunk semmit nem számít, hogy mennyire eszi magát teli.
Kipróbáltam már, hogy szoptattam éjszaka, de fél óra múlva akkor is felkelt, szóval nem számított semmit.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mancs én mindig addig etettem Petrát, amíg nem jelzi, hogy tele van, és köszöni nem kér többet.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
az elején csak pár kanállal kapott, hogy szokja. Aztán egyre többet és többet. Én abban a hitben éltem, hogy az 1 üvegnyi vagy aventes pohárnyi adag kaja ELÉG egy csecsemőnek. Aztán rájöttem, hogy mégsem :shock: :lol: :roll: Amúgy fogalmam sincs, hogy fér bele ennyi. Utána fürdetés közben mindig azon röhögünk, hogy úgy néz ki, mint egy éhező afrikai gyerek. Pilincka test (na jó, annyira azért nem) és gömbhas :lol:
De ezzel nem is viccelek többet, mert nem poénos, hanem borzalom. Én sajnos kicsi pötty vagyok ahhoz ebben a világban, hogy segíteni tudjak szegény gyerekeken :( :evil:

Kép
mancs
 
 


[quote="ilba"]: írta:ilba?: K
Van köztünk olyan még szopizó baba, aki jól is alszik??? :roll:


Ilba, jelen. Mármint Noki ilyen. Este lefekvés előtt 11-12közt kap egy kb 160 ml tápszert, esetleg utána még kis a.t., aztán sutty be az ágyba, amúgy reggel, meg napközben is még néhányszor a.t.-t kap.

Kép Kép
coolasa
 
 


[quote="coolasa"] írta:coolasa
[quote="ilba"]: írta:ilba?: K
Van köztünk olyan még szopizó baba, aki jól is alszik??? :roll:


Ilba, jelen. Mármint Noki ilyen. Este lefekvés előtt 11-12közt kap egy kb 160 ml tápszert, esetleg utána még kis a.t., aztán sutty be az ágyba, amúgy reggel, meg napközben is még néhányszor a.t.-t kap.


Én ide gondoltam a szopit. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


[quote="vuka"]M írta:vukaancs Petra kapacitása max 150 ml, talán néha evett 200-at is. Hova fér el Petikébe ennyi kaja :?: :shock:
.


Vuka, Noki is minimum 300 ml gyümölcsöt/főzeléket eszik naponta 2x.

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba, ezt nem totál értem...

Kép Kép
coolasa
 
 


Végülis a tejcsi az, ami álomba ringatja...

Kép Kép
coolasa
 
 


[quote="ilba"] írta:ilba
[quote="coolasa"] írta:coolasa
[quote="ilba"]: írta:ilba?: K
Van köztünk olyan még szopizó baba, aki jól is alszik??? :roll:


Ilba, jelen. Mármint Noki ilyen. Este lefekvés előtt 11-12közt kap egy kb 160 ml tápszert, esetleg utána még kis a.t., aztán sutty be az ágyba, amúgy reggel, meg napközben is még néhányszor a.t.-t kap.


Én ide gondoltam a szopit. :D


Ezt csak azért szedtem ki ide, hogy növeljem a halmaz halmaz halmazát :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Gyümölcsből általában megelégszik a kb. 200-al. De én nem méricskélem, csak saccperkábé. A tálkáját tudom, hogy mekkora, meg a aventes poharak is be vannak jelölve :wink:

Ilba leguttóbiját én se értem :roll:

Kép
mancs
 
 


Mancs :lol:

Petike és Noki hányszor eszik egy nap?
Petra kb 7-szer, valószínűleg Ő többször eszik csak kevesebbet?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mancs nálunk inkább gyümiből csúszik le több, abból azért már evett 300-at is.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ja és nem mindegy, hogy milyen a főzi állaga. Az 5-6 hónapos "folyósabb" üveges főzik simán lecsúsznak Petrának, abból néha nem elég az 1 üveg, viszont a 8 hónaposaknak való darabos kajákból néha sok az 1 üveg.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jól levelezgetek magammal, enyém lesz az egész oldal.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?