Új privát üzeneted érkezett!

Szia Manó én 9 éve járok Dr Erdélyi Zsolthoz három gyereket szültünk együtt nagyon jó doki!!!Magánrendelője az örsön van ;Bp 1148 XIV.ker.Örs Vezér tér 6 Fsz.1.Bejelentkezés 0612207991


http://www.egeszseghalozat.hu/drerdelyi/

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Szia!

Köszi, hű, ő helyileg még jobb volna talán. Priviben tudnál részleteket írni, vagyis inkább a vszilvia77@freemail.hu címre. Pl árak, meg hogy milyen típusú doki . Köszi előre is:

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni! Várom olyan anyukák beszámolóit a szülésről akiknek a fogadott orvosa Dr. Nagy László volt.

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!


Creed
creed
 
 

 
 

szia Manó!kültem neked infót ahogy kérted!Remélem megkaptad!Sok szerencsét mindenhez!!!!!!!!!!!! :P :!:

Kép
Kép
Kép
tiop
 
 


Sziasztok!

Remélem jár még ide valaki...
Én is a Bajcsyban szültem mindkét manómat, és most várom a harmadikat. Nem nagyon van választott orvosom, de Dr. Széchenyihez járok terhesgondozásra.
Lánykám sajna múltkor leesett a székről és olyan csúnyán beütötte a nunciját hogy vérzett. :( Berohantam vele a Bajcsyba, 2 doki elküldött hogy menjek a Heim Pálba. Dr. Knerczer nem!! Ő volt az egyetlen aki a 8 éves lányomat ölelgetve puszilgatva bevitte és megvizsgálta. Nem nekiesett, hanem óvatosan minden cselekedetét megbeszélve, megmutatva a lányomnak, lekezelte a sebét, ami szerencsére nem volt vészes.
Azóta is hálás vagyok Neki, és szeretnék hozzá járni terhesgondozásra.
Aki tud, segitsen nekem abban hogy hol érhető el, és milyen árakkal rendel?

Köszönöm.
Vendég
 


Szia Creed!

Én június 3-án szültem Nagy Laci dokinál. Csak jót tudok mondani róla. Most kis Tündérem felébredt, úgyhogy szaladunk ebédelni, de este majd írok részletesebb beszámolót.

Mikorra várod a Picidet?

Üdv: Ancsa
szeles
 
 


Szia Creed!

Újra itt vagyok.
Szóval nekem Nagy dokit egy védőnő ajánlotta, hogy több kismama nagyon elégedett vele. Lementem a rendelésére és tényleg az volt. Mindig mindent elmagyarázott, mondta, hogy mi miért van, milyen vizsgálatok lesznek...stb. Előre szólt, hogy mikor nem elérhető, de akkor is mindig mondta, hogy mi a teendő, ha közben valami történne. Szóval nekem az egész várandósság alatt biztos támasz volt. Azt persze el kell mondani, hogy minden rendben volt, így szerencsére máshogy nem kellett "vizsgáznia".

Ez a szülésre is igaz, nem volt komplikáció.
Mivel kislányom 3 héttel előbb indult el a kiírt időpontnál, nekünk nyaralásból, Győr környékéről kellett visszajönnünk. Ez csak azért fontos, mert így a vajúdás/várakozás egy részét nem a kórházban töltöttük, ami nagyon jól törte az időt. Mire ideértünk, majd az ügyeletes doki vizsgálata után a Nagy doki is beért, már nem igazán tudtam bűbájoskodni, nem voltam valami kommunikatív. A szülés éjszaka zajlott, reggel 3/4 8-ra született meg Dorka.
A vajúdás alatt is sokszor bejött vizsgálni, buzdítani, de igazi nagy segítség a kitolás alatt volt. Pontosan tudta, hogyan tud hatni rám, hogy az utolsó energiámat is össze tudjam szedni.
A varrás már gyerekjáték volt, mi jól eldumcsiztunk és viccelődtünk. Utána a kórházban és azóta is nagyon kedves, mindig van egy-két jó szava, figyel az ember lelkére is.

Még egy adalék, mindhárom gyereke ott, a Bajcsiban született, ami igazán jó ómen.

Ha bármi érdekel még, szívesen válaszolok.

Üdv: Ancsa
szeles
 
 


Sziasztok!

Én most várom az első babámat, és még nagyon az elején vagyunk! (13 hét) Én is a Bajcsyban szeretnék szülni.
Tud esetleg nekem valaki valamit mondani Dr. Szécsényi Istvánról?
A magánrendeléséről, hogy hol rendel és esetleg az árairól is.
Előre is köszönöm!

lolle007
 
 


Sziasztok.
Én Dr. Sulyok Csabánál és Tóthné Varga Ildikónál (szülésznő) szültem, és nagyon rendesek voltak velem. Sulyok dokit semmiért sem cserélném el. Keresztúron van a magánrendelője, Manó, ha kérsz több infót szívesen írok.
Eszter
csengeszter
 
 


Kedves Ancsa!

Nagyon koszonom a segitseget! Irtam privit is:)!!!

Creed
creed
 
 


Szia Lolle007!

Én nagyon tudom neked ajánlani Szécsényi dokit. Személy szerint nem is én voltam nála, hanem a hugim. És ő azt mondta, hogy nagyon szimpi volt, mindent elmagyarázott, megmutatott (uh) neki.
Magánrendelő: Rákoskeresztúr, Ferihegyi út 76. Tel:256-25-27
Szerdánként rendel. Be kell jelentkezni.
Árak: UH 5500 ft, húúú a többit elfelejtettem. Ja, a szülésre 80000 ft van kiírva, de ez nem irányadó, annyit adsz, amennyit tudsz (ezt mondták)

Gratulálok a pocaklakódhoz, vigyázz magatokra! :D
Ez mindenkire érvényes! :lol:

Tobi
tobi
 
 


Anee!

Dr. Knerczernél jobbat nem találsz! Én mind a két gyerkőcömmel nála voltam, az ország túlolaláról (majdnem).
A magánrendelője a XVI. ker.-ben van, Rákóczi út 99.

Üdv

KépKép
KépKép
*csibemanó*
 
 


Sziasztok!

Én most szültem a Bajcsyban február 1-jén. Az én dokim Mosonyi Péter, hihetetlen nyugodt, nagyon jó szakember. Nem lebecsülendő a humora. Még vajúdás alatt is folyamatosan szemmel tartott, és mindig volt egy-egy bíztató szava, vagy egy kis humor.A 39 hét alatt is nagyon korrekt volt. A kórházba jártam hozzá kontrolokra, nem erőltette a magánrendelőt, és ahogy én észrevettem, abszolút nem a pénzre hajt/ott.
Miután megszületett a gyönyörűséges kislányom, hiába ment haza hajnalban, másnap reggel már bent volt nálunk. És hiába volt szabadnapos, még akkor is benézett csak azért, hogy átkösse a császármetszésem helyét. (ez kb egy mozdulat, mivel egy ragtapasz volt rajta)
És a szülésznőm is egy csúcs volt, 20 éve dolgozik a Bajcsyban, Magdi anyus :) , mi csak így neveztük a párommal.

Mindkettőjüket csak ajánlani tudom! :wink:

A Mosonyi dokit a kórházban el lehet érni, egyébként a 17. kerületben az SZTK-ban is rendel péntekenként.
Egy vizsgálat: 5000 Ft, a szülés nála 50.000 Ft volt. Szerintem korrekt!
beanne
 
 


Hello Mindenkinek!

Már időtlen idők óta nem írtam a topicba, ideje kicsit bekapcsolódnom a társalgásba.

Szóval én január közepén szültem a második kislányomat a Bajcsyban, és kalandosra sikeredett: a lényeg, hogy vidékről mentünk Pestre, az autóban ment el a magazatvizem, ami után fél óra alatt teljesen kitágultam, a Kőbányai úton már tolófájásaim voltak. A fogadott dokimat időben hívtam, de nem vette komolyan, hogy nagyon gyorsan zajlanak az események és gondolta ráér jönni. Hát nem is ért be, pontosabban el sem indult...
De szerencsére van egy áldott jó szülésznő Tóthné Varga Ildikó személyében, aki végig velem volt, és ezt nem tudom eléggé megköszönni neki, ha ő nem intézkedik lehet, hogy a hátsó ülésen jött volna világra Babócám.
Én Ildikót nagyon ajánlom mindenkinek, szerintem legalább olyan fontos a kiváló szülésznő, mint az orvos, sőt talán bizalmasabb, közvetlenebb kapcsolat alakulhat ki, mint az orvossal. Nálam legalább is így volt, hálát adok a Jóistennek, hogy ilyen remek embert ismerhettem meg a személyében, és barátokká váltunk olyannyira, hogy családtagnak tekintjük egymást.
Ja, és az ügyeletes orvos rakott rendbe a viharos sebességű szülés után, aki Dr. Farkas Béla. Elég nagyot repedtem, a gátam izomzata az előző szülésem óta(2,5 év) azért nem regenerálódott rendesen, mert az akkori varratok betokosodtak, panaszt nem okozó steril genny keletkezett a tokokban, így a rostok nem tudtak megfelelő sűrűségben kapcsolódni, magyarán olyan volt az izom, mint amikor elöregedik a textil és könnyen szakad. Ezért volt az, hogy hiába védte Ildikó a gátat repedtem. Így nem csak szimpla varrás volt, hanem ki kellett vágni ezeket a tokos "maradékokat", és úgy összevarrni a sebet. Farkas doktor nagyon profin ellátott, egyáltalán nem éreztem a gátsebet, vagy a varratokat, lazán ültem vele. Inkább az aranyerem miatt volt kellemetlen érzésem az "altáji" területeken.Ezek után természetesen a 6 hetes kontrolra is hozzá mentünk, és a volt orvosomat ejtettük.

Szerintem érdemes tájékozódni a dokikról a szülésznőktől, ők jobban ismerik őket "akcióközelből", mi többnyire a dokik jobbik arcát látjuk, a szülésznők sok éve napi kapcsolatban vannak velük, így árnyaltabb képet kaphatunk tőlük, hogy kire is bízzuk magunkat és babáinkat.

Üdv: Tulipán
tulipán
 
 


zizupáswefjgjkhlkkei6itzuzugj bnnbnbjvg

KépKép
kola2
 
 


Sziasztok!

Tud valaki információt adni nekem arról, hogy a Bajcsy kh-ban, Dr. Polgár Zoltán mennyit kér egy szülésért? Én 17 hetes várandós vagyok, a magánrendelésére járok, de azt még nem tudom eldönteni, hogy így, hogy külön fizetni kell a kh-nak is ha a választott ovosomnál szeretnék szülni, megéri-e ragaszkodni hozzá?
Előre is köszönöm ha valaki segít!
Blanka2
blanka2
 
 


Keressük az Év Bábáját!

Az Országos Bábaszövetség keresi az év bábáját.
A díjat a kismamák javaslatai alapján szeretnénk odaítélni.
Keressük azt a szülésznőt, aki munkájával, gondozásával, szüléskísérésével segítséget nyújtott a születő családnak, empátiájával segítette az anyát és újszülöttjét a Nagy Úton.

Kérjük, javaslataikat küldjék el a következő címre:
Országos Bábaszövetség, 1038 Budapest, Ráby Mátyás utca 28/b.
vagy emailben: endomed@t-online.hu

Szülésznő neve:………………………………………………………………………………….

Kórház neve:…………………………………………………………………………………….

Kismama és babája neve:………………………………………………………………………..
nováky_rita
 
 


Szia Blanka2!

Én 2004 novemberében majdnem szültem dr Polgárnál...

Akkor 50-et kért a szülésért. Úgy működött a dolog hogy szólni kellett neki hogy nála akarsz szülni - különben ha nem ő az ügyeletes, be sem hívták volna a szüléshez - és ő azonnal közölte hogy "de ennek anyagi vonzata van ám,mert neki készenlétben kell állni: 50" Nem volt szívbajos. Nem tudom, hogy most a kórházreform miatt ez hogy működik...

De nem tudok sok jót írni róla. Pontosabban terhesgondozáson nagyon rendes attól eltekintve hogy mindent harapófogóval kell kihúzni belőle, de ezt már gondolom Te is tapasztaltad. Ha sima, komplikációmentes a szülésed, akkor sem hiszem hogy gond lenne.

Viszont a betegéért nem áll ki a felettesénél :roll: Nekem van egy nagyon ritka betegségem ami miatt nem tudtam volna megszülni a lányomat. Ott volt két neurológusi szakvélemény hogy a császármetszés indikációja fennáll. Én azt is megértettem volna ha az elején azt mondja hogy keressek mást mert ez nem fog menni náluk, de hitegetett 38 hétig hogy meg fog császározni, majd egy ctg alkalmával félrehívott, párom nélkül és közölte hogy az osztályvezető nem engedélyezi a császárt mert szerinte meg tudok szülni természetes úton - később kiderült hogy fogó vagy vákum nélkül képtelen lettem volna rá - és majd ha komplikáció lesz megcsászároz!!! Kértem hogy vigye el megmutatni a szakvéleményt, a rengeteg leletemet de hajthatatlan maradt...

Én nem vártam meg hogy valami baj legyen a babával és 38 hetesen kórházat, orvost váltottam... Annyi tisztesség volt bennem hogy szóltam neki hogy ne várjon, nem szülünk együtt, akkor - nyilván a biztosnak hitt pénz miatt, mondván szülés előtt 2 héttel már úgysem teszek semmit - persze már visszakozott volna hogy következő héten megcsászároznak... :evil:

Nem akarlak lebeszélni róla, vannak akik elégedettek vele, csak elmeséltem róla egy történetet. Remélem segítettem a döntésedben! Boldog pocakosodást kívánok! :)

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok!

Egy kis segítség, ha valakit érdekel és a 17.kerületben keres dokit, de bárkinek :)

www.medikard.hu

Én vacilálok nagyon, hogy kit válasszak, a Gyopár Ernő vagy a Szécsényi Istvánt? Ha látnék egy fotót el tudnám donteni :)

Tud valaki ebben segíteni???
xzyw
 
 


Szia!

xzyw
Én a helyedben a Szécsényit választanám. Vele vizsgálat alkalmával is találkoztam (ügyeletes volt), a Gyopárt csak futólag láttam.
A Szécsényiről csak jót tudok mondani (nem ő volt a fogadott orvosom, de az első szülésemnél - császár - ő is ott volt), neki köszönhetem a lányom életét:)
A Gyopárról azt hallottam, hogy ezerszer jobb anesztezesnek mint szülésznek és ezt nem kismama mondta...
Remélem tudtam segíteni!



Üdv:
Csibemanó

KépKép
KépKép
*csibemanó*
 
 


Sziasztok!

xzyw
Az iwiw-en van kép Szécsényi Istvánról! Ha rákeresel Bajcsy-Zsilinszky Kórházra az ismerősei között megtalálod!

KépKép
Andi és Gergõ(2005.11.12)
andi73
 
 


köszönöm a segítséget! :D

Az IWIW ilyen központi hely, mindenki ismeri :)
A Szécsényit már megnéztem rajta, sőt a Polgát is, de a Gyopár nincs rajta, meg a Sulyok se... Én pofa alapján is döntök, hogy szimpi-e...
A Szécsényi klassz, pufi mint én! :lol: :lol: :lol:

Még azt nem tudom, hogy melyikük van otthon jobban egy 32 éves hölgynél aki még nem szült- úgye ilyenkor már több probléma lehet, mint 20 évesen- szóval, melyik rutinosabb? Gondolom értitek mire akarok kilyukadni? :D
xzyw
 
 


Sziasztok!

Már nagyon régen jártam erre. Nekem 3 gyermekem van, mind3 terhességgel a Kardos dokihoz jártam, ebből sajnos az elsőt nem nála szültem mert sajnos aznap ment haza influenzával, ezért az ügyeletes dokinál kellett megszülnöm, aki a Farka doki volt. hát azt senkinek nem kívánom, amit akkor ott átéltem, és amit utána azt sem. A következő két gyermekem már a Kardos nál született, és maximálisan meg vagyok vele elégedve, szerintem szuper orvos. Én már 10 éve járok hozzá, de anyu és a testvérem 20 éve. Mindenkinek merem ajánlani mert tényleg nagyon rendes, figyelmes. Szülésznőm pedig Sipos Erzsébet volt, ő is nagyon rendes volt.
Most úgy néz ki hogy bevállalunk egy negyedik babót, a projekthez szeptember környékén állunk neki:) már alig várom hogy újra kismam legyek.


Gabi
lieglgabi
 
 


Szia Anyoooka!

Köszönöm szépen az információt. Gondolom, az a 3 évvel ezelőtti 50ezer most talán a duplája is megvan... Amiket írtál róla, az alapján lehet, hogy nem fogok ragaszkodni ahhoz, hogy nála szüljek. Nehéz eset ez az orvosválasztás első babánál, tapasztalatom még nincs, fogalmam sincs merre induljak. Azt tényleg észrevettem, hogy nem egy bőbeszédű doki, furcsának is találtam.
Még egyszer köszönöm a segítséget!
Blanka2
blanka2
 
 


Sziasztok Lányok!

Én 2 éve szintén a Mosonyi doktor úrnál szültem. Beannevel csak egyetérteni tudok, minden igaz, amit a doktor úrról írt. Valóban nagyon kedves, humoros, szülés közben teljes biztonságban éreztem magam a kezei között. Május végén szintén nála fogok szülni.

És ne csak dokit, szülésznőt is válasszatok, igazán megéri. Szívem választottja Tóthné Varga Ildi, aki egy igazi KINCS, nélküle nem lett volna ilyen klassz a szülésem.

Kellemes pocakosságot és babázást kívánok mindenkinek!
Andi

Ui. Jót nevettem azon, hogy az iwiw fotói alapján választanak egyesek dokit :) Ez komoly????
puszanda
 
 


Puszanda!
Itt nem csak erről van szó, hanem, hogy mennyire szimpatikus...nekem 3 doki közül -Szécsényi, Sulyok, Gyopár- kell, hogy válasszak...mivel nem akarom, hogy mind a 3 végigmenjen rajtam így szimpátia alapján döntök.

Vagy van valami más tipped? Mindegyikről jót hallottam...

Téged nem befolyásol a szimpátia?
xzyw
 
 


Sziasztok!

Megtudná mondani valaki,hogy dr. Knerczer László megszokta előre mondani,hogy mennyi lesz a szülés? Vagy csak annyit ad mindenki,amennyit tud?

Előre is köszönöm a választ.

Kép
andrea23
 
 


Sziasztok!

László Ádám Főorvos úrról szeretnék infókat, ha valaki ismert őt.

Köszi előre is!

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok!

Most írok ide először, bár korábban is olvasgattam már a véleményeiteket.
Decemberben szültem a Bajcsyban Dr Sulyok Csabánál, a szülésznőm nekem is a sokat emlegetett Magdi volt.
Nagyon sokat köszönhetek mindkettőjüknek, a szülés számomra egy felejthetetlen élmény a mai napig. (A férjem is rengeteget segített már a puszta jelenlétével, de ez más téma...)
Sulyok doki a legfantasztikusabb orvos akivel valaha is találkoztam (nem csak ebben a témában) és emberileg is hihetetlenül szimpatikus, nem anyagias, nagyon lelkiismeretes és a szülés után is többször bejött hozzám, érdeklődött, úgy érzem mindent megtesz a páciensei érdekében.
Korábban egy kisebb műtétem is volt nála, akkor mondtam neki, hogy ha terhes leszek, akkor nála akarok szülni. Így is lett, és a következő gyerkőcöket is ebben a felállásban szeretném megszülni!
Bárkinek, aki orvost keres, merem őt ajánlani, biztos nem bánja meg. Én még nem hallottam róla rosszat.


Gabica
gabica72
 
 


Sziasztok!
Én is a Bajcsyban szeretnék szülni, egyelőre úgy néz ki, hogy "véletlen de bejött" alapon a Mosonyi dokinál, bár én még csak a 10. héten járok, de nála voltam kétszer vizsgálaton, és nagyon kedves volt mindig, még ugyan nem kértem fel, mert első babám lesz, és nagyon nem tudom, hgyan megy ez. De ezt még megoldom, a kérdésem az volna, hogy hogyan választotok szülésznőt? Biztos naiv a kérdés, de be kell menni a kórházba, és megkeresni azok közül akiket dicsértetek valakit és... szóval nem tudom, hogyan kell ezt csinálni, meg mi van ha nincs is akkor ügyeletben? Ő is bejön mint a választott doki???
És ha a választott dokim akkor nem lesz ügyeletes, akkor tényleg 30%-ot fizetni kell a kórháznak is??? :shock:
Tudna ebben valaki segíteni???
Köszönöm előre is
M
mori
 
 


Szia Mori!

Én úgy választottam szülésznőt, hogy ajánlották ketten is (Magdi).
De van szülésfelkészítő tanfolyam, amire érdemes eljárkálni, ott megismersz néhányat, és legalább el tudod dönteni hogy szimpi-e vagy sem. :roll:
Vagy kérdezd meg a dokidat hogy ő kit ajánl, lehet azt mondja neki mindegy, de lehet hogy van olyan is akivel nem szeretne együtt dolgozni (bár nem hiszem hogy ezt megmondaná...)
Szerintem az a fontos hogy NEKED szimpi legyen, mert TE leszel a "főszereplő", az a nap Rólad fog szólni és nem mindegy, hogy abban a szituációban kik vannak Veled. Úgyhogy én azt ajánlanám, hogy a saját megérzéseidre hallgass. :D
Igazából a szülésznő-kérdéssel még ráérsz foglalkozni, majd az utolsó hetekben lesz csak szükséged rá, ő fogja csinálni az NST-vizsgálatokat.
A szülésznőt Neked kell megkeresned, ha eldöntötted kit szeretnél, aztán majd ő megmondja mi legyen.
Szüléskor ő is bejön ugyanúgy mint a választott dokid!

Az utolsó kérdésedre sajna nem tudom a választ...

Boldog babavárást kívánok, remélem tudtam segíteni!

G.
gabica72
 
 


Szia Mori!

Nekem az első gyermekemnél Magdi volt ügyeletben, a második szülésemnél pedig Sipos Erzsi, akivel nagyon megvoltam elégedve, szimpatikus volt a gyors, határozott, csendes hozzáállása, én saját magam is egy csendes, nem bő beszédű ember vagyok, ezért tetszett hogy gyorsan, határozottan de nem hivalkodóan dönt a fontos kérdésekben. Ezért aztán amikor a harmadik gyermekemmel terhes lettem elhatároztam hogy őt fogom választani, de előtte azért megkérdeztem a dokimat hogy mit szól hozzá. Ő is mondta hogy szerinte is jó választás, akkor sem bántam meg, most gondolkozunk a negyedik babón, és mindenképpen őt fogom választani. De általában ha az ember nem ismer ott senkit akkor a dokiját szokta megkérdezni hogy ő kit ajánl, és akkor őt kell felkeresni a kórházban, érdemes kb a 34-36. héten, hogy egyáltalán elvállal e. Egyébként ügyeleten kívül is bejön.


A 30%-ot de max 100 ezer ft-ot akkor kell kifizteni ha nem abba a kórházba tartozol hivatalosan

Remélem tudtam valamennyire segíteni neked.

Gabi
lieglgabi
 
 


Sziasztok Lányok!

Azt szeretném kérdezni, hogy tudja-e valamelyikőtök, hogy dr. Mosonyinak a magánrendelésén van-e ultrahang.
Van egy pozitív terhességi tesztem :P , és hozzá szeretnék majd járni, de leginkább a magánrendelése lenne jó, csak nem tudom, hogy ő ott tud-e ultrahangot csinálni, vagy mindenképpen a kórházba kell bemenni...

Köszi!
rikakoma
 
 


Szia "M" :)!

A legutobbi szuleselokesziton Tothne Varga Ildikoval fel lehetett menni a szuloszobakat megnezni, es o azt mondta, hogy 30. hetig lehet valasztani szulesznot. Egyebkent en is azt tanacsolom, amit a tobbiek, gyere el, a szuleselokeszito tanfolyamokra (http://bajcsyszul.hu/elerh.htm), vagy a valasztott orvosdat erdemes megkerdezni, hogy o kit javasol neked:)

Ugy tudom, meg eddig nem jott be valtozas a bajcsyban, tehat meg nem kell azert fizetned, mert a dokidat behivjak a szulesnel. De szerintem, az a legbiztosabb, (ha aggodsz), ha ezt is az orvosoddal megbeszeled. (Ezt nem olyan regen olvastam a neten: Most egy normál szülésért 84 975 forintot, a császármetszésért 176 ezer forintot, míg az epidurális érzéstelenítés melletti esetért 95 ezer forintot térít a biztosító, s a nőknek az összeg 30 százalékát kellene július elsejétől megtéríteniük.)

Ne aggodj! Boldog babavarast!

creed
creed
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, megfogadom őket :wink: !
Üdv,
M
mori
 
 


Sziasztok

Kép
rebusmama
 
 


Sziasztok,

Erdeklodni szeretnek, hogy jart-e valaki Dr. Tóth Ágneshez, ill. szult -e nala?
O is a Bajcsyban szulesz-nogyogyasz.

Koszi,
Udv.
Deee
deee
 
 


Sziasztok!

Egy újabb cikket találtam az ingyenes orvosválasztásról.

http://index.hu/politika/belfold/szl0423/

creed
creed
 
 


Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni!
Most várom az első babánkat a 14. hétben vagyok és orvost kéne választanom. Azt hogy kit még nem tudom, de ha már kiválasztottam akkor hogy működik ez? Egyszerűen csak közlöm vele hogy őt választanám? Kérdezzem meg mennyit fog kérni érte?
Annyira béna vagyok ezekhez a dolgokhoz. Nem is járok orvoshoz, de hát most muszáj...
Ha leírnátok hogy Ti hogy "csináltátok" ezt sokat segítene!

Előre is köszönöm: Éva
éva79
 
 


Szia Éva

Én a Kardos dokihoz járok már 10 éve és nála is születtek a gyerekek. Nekem mondjuk egyszerű volt mert a nővérem is és anyukám is hozzá járnak, iletve már akkor is jártak és engem ismert. De én azt csináltam hogy amikor megvolt a vizsgálat akkor a következő vizsgálatnál szóltam neki hogy szeretnék nála szülni, elvállalna e. Azt mondta hogy igen, nála akkor nem volt tarifa, annyit adtam amennyit akartam. Azóta vállalkozó lett, és csak a saját kismamáihoz és betegeihez járbe, nála a szülés 65 ezer, terhesgondozás 7000. Minden ki van írva a váróban, kérdezni sem kell.
Ő ebből adózik és a kórháznak fizeti az eszközök stb használatát, a maradék az övé.

Remélem tudtam valamit segíteni.

Gratula a pocilakóhoz.

Gabi
lieglgabi
 
 


Szia Gabi!

Köszönöm a segítséged!

Éva
éva79
 
 


Szia Éva79!
Én is sokat paráztam ezen, én a héten kértem meg az orvost akit választottam, én azt mondtam neki h miután már a 4-dik alkalommal is hozzá jöttem, ha még nincs sok kismamája el tudna-e vállalni az adott időpontban (pont ekkor határzotuk meg a szülés időpontját). És a válasz igen volt, azt mondta h a kismamák vagy a 12 hét után vagy a 16-18.heti gentikai uh után szokták eleve felkérni, és még időben vagyok, és szívesen, és persze megmondta az összeget is, de nekem nem mondta h fizetni kellene a vizsgálatokért is, igaz én csak az sztk-ba járok majd hozzá. Erre külön nem kérdeztem rá :( , én is nagyon kezdő vagyok e témában, lehet h kellett volna :oops: , de úgy gondolom h majd legközelebb megpróbálom erre terelni a szót, és ha azért is külön kell fizetni, akkor még mindig nem cikis a vizsgálat után megkérdezni, de én neked azt tanácsolnám, ezt is kérdezd meg, az valahogy tisztább helyzetet teremt.
Én a 13. hétben vagyok, szóval csak hajrá neked is! :)
Üdv, Mori
mori
 
 


Sziasztok,

nem tudjatok esetleg, hogy az aprilis 30-ai szuleselokeszito tanfolyam is meg lesz tartva, tekintettel arra, hogy 4 napos unnep?

koszi,
udv.
deee
deee
 
 


:D Sziasztok! Ki szült már Dr Molnár Imrénél? milyen orvos? mennyit kér szülésnél? Előre is köszönöm az infot! Tündi
esztimo
 
 


Szia Deee!
nem lesz most, hanem majd 3 lesz egymás után, azt mondták, hogy nem kalkulálták bele h az munkaszüneti nap, mikor tervezték az előadásokat, de nem marad el semmi, csak változik az időpontja.
Tehát máj 7, 14, 21, jún 4 és innen rendesen!
Üdv
Mori
mori
 
 


Szia Mori!
Köszönöm a válaszodat!!
Én eddig még mindig más-más dokinál voltam direkt azért hogy megismerjem Őket, hogy hátha úgy könnyebb választani....
Te melyik orvost választottad??
Ha nem titkos mennyit kért?
Köszi: Éva
éva79
 
 


Szia Mori,

nagyon koszonom a valaszt!
Probaltam a korhazat hivogatni tegnap ezugyben, de nem vettek fel, igy valaszt onnan nem kaptam...

koszi meg1x!
udv.
deee
deee
 
 


Szia Éva!
Nem titkos, azt hittem már írtam :oops: , én Mosonyi doktort választottam, igaz én mást ki se "próbáltam", az leső alkalommal hozzá mentem az sztk-ba, teljesen véletlenül, és akkor annyira szimpi volt, aztán a további két uh-n is, és a párom is mindig bejöhetett, szóval nagyon tetszett a hozzállása...úgy gondoltam nekem nem is kell más, mert rajta látszik, hogy foglalkozik velem, még akkor is ezt tette, amikor csak egy páciens voltam a sorban, mindig mindent elmondott önállóan érthetően, kérdésekre felelt stb.
Én most kértem fel egy hete, azt mondta szülés 50 e Ft, a magánrendeléshez nem ragaszkodott (József vagy Ferenc krt-on van), de nekem az kerülő lenne (Keresztúron lakom), úgyhogy azt hiszem a vizsgálatokért külön nem kell majd fizetni...ez ügyben én is bizonytalan vagyok, de azt hiszem talán beanne írta, hogy az pedig 5 e Ft lenne...sztem ez nagyon korrekt ár, és még egyszer mondom mivel a szülést mondta a vizsgálatokat nem, sztem oda nem várja el, hogy ott is...de majd legközelebb (kb 3-4 hét múlva) erre terelem a szót, vagy viszek borítékot, nem tudom, én ebben olyan suta vagyok...
Ja és a bajcsys szülésélőkészítő tanfolyamon ő pont az alternatív szülési lehetőségekről fog beszélni, és ez nekem nagyon imponáló, mert akor ez azt jelenti, hogy nyitott beállítottságú. (valamikor jún elején lesz de a honlapon megnézheted www.bajcsyszul.hu és az elérhetőségekre kell kattintani...)
Remélem meggyőző voltam :lol: , ha van még kérdésed, nyugodtan írj!
Mori
mori
 
 


leső= első
akor=akkor
bocsánat
mori
 
 


Kedves Édesanyák!

Én a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tanulok, és ott egy szeminárium keretein belül kutatást végzünk. Figyelmünk középpontjában a várandósság áll.
Szeretném segítségüket kérni a témában, és megkérni, hogy ha van kedvük és idejük, töltsenek ki egy kérdőívet, melynek témája a várandósság alatti életmód.
Elsősorban olyan anyukák véleményére lennék kíváncsi, akiknek gyermeke még nem három éves, hanem annál fiatalabb.
Kérem, ha tudnának nekem segíteni, és nem vesz el sok időt egy kérdőív kitöltése, akkor jelezzék nekem, és e-mail címükre elküldeném a kérdőívet.
Előre is köszönöm a türelmet!
Szép napot kívánok, sok mosollyal természetesen:
Udvarnoky Zsófia
udvarnoky zsofia
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?