Új privát üzeneted érkezett!

Judit :D
nem is gratuláltam a fiúkhoz!!! GRATULÁLUNK :D

Emma :D
jó a hozzáállás :D :D

be kellene jelentkeznem a praxisba :D csak nehogy elcsábuljak a nemvizsgálat ügyében :D :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Judit
Óóóóóó!Két kukis! Képzelem, milyen büszkék vagytok! :D
Szívből gratulálok! :lol:

A férjem is nagyon szeretne egy kis fütyist, nekem mindegy, és semmi megérzésem nincs...

Kép
Kép
emma1976
 
 


dkata,
nem akartam Hajnit ijesztgetni, de nálunk is a tietekhez hasonló arányt hozták a kedves vizsgáztatók. Csak nem ugyanabba a suliba jártunk?!? "Mellesleg" én voltam az egyik "szerencsés". Életemben nem tanultam annyit, mint államvizsgára, és hiába tudtam a tételemet és teleírtam a vizsgalapot, sikerült kifognom egy olyan bizottságot, ahol egyikük se tanított, és köztük egy olyan tahót, aki elhatározta, ha törik, ha szakad, ő bebizonyítja, hogy mekkora nulla vagyok. Na mindegy, ez már a múlt. Azóta voltam már még egyszer, jó bizottságnál, ugyanannyit tanultam és minden rendben volt. És mellesleg az élményen kívül nincs nyoma az első rémálomnak.

Hajninak
akkor is azt javaslom, mindenképp próbálja meg. Ha mégsem menne (de menni fog), akkor meg xard le...
Csütörtökön meg aztán biztos, hogy jól beolvasok azoknak a ... jahj... :twisted:

orsi,
Krizsa is aszonta. Kijelentette, hogyha megcsináltatom, akkor el fogom veszíteni a terhességem. Ezek után "biztos" megcsináltatom...! :shock:

KépKép
pompomlány
 
 

 
 

Pompi :D
azért ennyire én nem lennék sarkos - tudok nem 1 olyat, aki megcisnáltatta 2 babával-, de ikrekkel nem 1% a vetélés aránya, mert 2szer szúrnak, ha egy helyen gond van, akkor az viszi magával a másik babát is.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kata, Pompi,
lesz, ahogy lesz! Aztán lehet, hogy addigra már meg is szülök. :? (azé' remélem, nem! :roll: )
20140901102739
 
 


Kata!
Hát a szülőszobás! Bizony az külön kellm de mivel még nem döntötték el hoy hogy fogok szülni egyenlőre egy táskám vn ami meg csak a szülőszobára kell az külön van. De sok minden a rendes kórháziból jön a szülőszobásra. Ha tuti marad a császár a fekvésük miatt akkor ezt a pakkot megúszom.
De inkább szülnék rendesen. :)

Hajni!
Nekünk a 20.héten érezte apa először őket de akkor még csak apintással aztán kb. a 24. körül ha jól emlékszem lhetett szabad szemmel látni a hasamon a mocogást. Bizony nagoyn jó élmény.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok

Pbj
gratula a fiúkhoz

Orsi
te már nem a II. klinikás nőgyógyihoz jársz? (Ú. E.-hez)

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika :D
is-is :D még nem tudom, hol szülök majd :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kijavítottam a táblába az adatokat. Hát nem semmi jó sok fiú lesz. Lányok alig vannak most. Pedig ált. fordítva szokott lenni. Na de majd meglátjuk kinél mi lapul ahol még nem mutatták a babaák.:)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Pbj!
A táblába az eredeti szülési időt írom (40. hét) mert akkor tudjuk hogy hol tartasz. Ha korábbit írok azt gondoljuk már ideje a szülének. Amúg azért nem feltétlenül születnek idő előtt azikrek. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Köszönöm mindenkinek a gratulációt :lol:
Elég muris mert a lánynevekkell jobban álltunk? Lili és Bogi lett volna, A pasineveknél még 5 van a tarsolyba.... hát filoznunk kell még egy kicsit :oops:

Zsebi
köszi hogy javítottad a táblát, tényleg pasiuralom lesz :lol: olyan mint itt nálunk az utcában van kb 15 pasi és 2 lány :P
Tegnam az UH doki azt mondta, ha szeretnénk menni 4D re akkor at nagyon hamar tegyük meg, mert utána mivel ketten vannak nem lesz jól látható... Zsebi Ti mikor voltatok, és hol? Nekem eddig a Brendont ajánlották arrol hallottatok valamit?
Most sajnos apa elviszi a gépet, és lehet hogy csak este tudok olvasni és írni....
Nagyon szép mosolygós napot kívánok. :lol:
pbj12
 
 


hajni,
úgy is kell! (csak ne idegeskedj, úgyis az lesz, ami lesz! :? - jó kis tanács, hehe!)
Figyu, a gen. tanácsadás maga (nem a várakozás) meddig tart? 5 perc? 20 perc?
És csak az AFP-t veszik figyelembe? A géndiagnosztikás kombitesztre rá se néztek?

(Amúgy most telefonoztam, megvan az AFP-eredményem, most megyek érte az SZTK-ba. Gyomrom görcsbe...)

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi :D
nehogy már ikresen az afp-n görcsölj!!!!!
azért igazi szakember, aki ikreknél az afp-t veszi csak figyelembe... no, meg akár 1 babánál is.... egy olyan vizsgálatot, amit ny-európában nem is használnak, mert elavult :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!
Felteszem a múlt heti sztárfotót :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
emma1976
 
 


Pompi!
Igaza van Orsinak. Nekem is at mondta a dokim csak azárt csinálja mega az afp-t mert kötelező, semmi értelme mert nagy az esély hogy rossz lesz. Hát nekünk baromi rossz lett.

Pbj!
Mi a 20. héten mentünk uh-ra a vonalzómon lévő kép akkor ksézült róluk. Nagyon jó volt együtt már nem fértek be de külön külön még jól meg lehetett őket csodálni.
Ikrekkel a 25. után már nagyon nem érdemes menni. Bár az egyes tehresseket is elnézve akik a 30 körül mennek is nagyon kevés embernek kapják el a kicsi arcát.

Mi is a brendonban voltunk DVD-re kértük plusz mindkét babáráól kértünk egy egy képet és így fizettünk 13000 forintot. Kedvesek voltak nagyon. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Emma :D
szuper ez a sztárfotó :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Emma,
már most gyönyörű! :D

Pompi,
a kombináltat nemhogy nem nézték meg, még az eredményét se kérdezték!! Igazából csak az afp-t és a b-hcg-t veszik figyelembe, meg az életkort. Kicsit megkérdezgetik, hogy van-e a családban beteg. Max. 5 perc az egész! Még uh sincs! Elég gagyi!

Most lemegyünk a hugomékhoz vidékre, este jövök!
20140901102739
 
 


Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy így eltüntem, de annyira felgyorsultak az eseménynek és aztán jöttek az izgalmak.

Hát kálváriát jártunk.
A CVS vizsgálatot ki lehetett bírni bár nem volt egy leányálom, az injekció fájt aztán nem éreztem mást csak, hogy szédülök miközben pumpálják a hasam, de szerencsésen túl lettem rajta, bár fél 8-ra berendeltek és csak fél egyre lettünk készen mert valami miatt soká jött a doki bácsi és kicsit sz.r volt órákat ücsörögni a folyosón.

A korház számomra nehéz volt mert semmit nem tudtam aludni, nem szoktam én meg azt az éjszakai nyüzsgést, és éppen a VC mellett volt a szobánk. Viszont a nővérkék is nagyon aranyosak voltak. Hárommal találkoztam, de mind nagyon kedves és segítőkész volt. És ez megnyugtató volt.
Aztán másnap reggel 8-kor már "kidobtak" a szobából, mert jöttek az újak, így a "kisműtétünk" után (amikor is az volt az ukász hogy pihenni kellene) ismét több órát várattak a folyosón, hogy kiadják a papírokat, és mert valami új törvény miatt számlát köteles adni a korház amit alá is kell írni.
Sikerült rosszul lennem, remegés, szédülés, hasfájás, minden rám jött, már alig vártam hogy hazaérjünk.
1 óra körül végre itthon voltam, és beestem az ágyba aludni. Pénteken egész nap szintén pihenés, ahogyan arra fel is hívták a figyelmet. Szombaton már felkeltem főzni, de azt leszámítva pihengettem, olvastam, tv-ztem. Vasárnap mozdultam ki először egy kicsit, de csak röpke két órára. Nem is volt semmi vész, bár a vége felé már kicsit éreztem a hasam.

Délután vérezni kezdtem, barnás cseppekben, de nem folyamatosan, és nem volt nagyon erős, viszont frankón fájt a hasam. Teljes pánik tört rám. Telefon a dokinak. Rohanás az ügyeletre. Az ügyeletes is nagyon rendes volt, megnézett azt mondta nincs baj, mert barnás és csekély a vérzés és a méhszáj zárt. Valószínüleg tisztulás de szigorú pihenés, viszont azért másnapra még berendelt az UH-ra ellenőrzésre a biztonság kedvéért. Mentünk, is, mert egyszerűen nem tudtam teljesen lenyugodni, hiszen eddig nem véreztem, és a hasam is fájt. Ami időnként fájdogált a CVS előtt is, de most sokkal jobban, estére egészen be is keményedik.

Az Uh-on megállapították, hogy mélyen tapad a lepény, és ez okozhat vérezgetést. De a baba rendben van és ez a lényeg. Aztán megkerestem a dokimat és ő is ezt mondta, és hogy ne aggódjunk, de pihenjek. Kaptam gyógyszert, magnéziumot, antibiotikumot is aminek nem örülök, de az esetleges befertőzés elkerülése érdekében, így hát szedem.

Nos, ennyi történt. Mozgalmas volt. De ami megnyugtató, ma eddig még nem jelentkezett vérzés, bár a hasam továbbra is jobban fájdogál a kelleténél.

Bocsánat azért is, hogy most csak magamról beszéltem és nem olvasok vissza, de sokat nem merek még itt ücsörögni. De majd jövök és utánaolvasok, hogy mi van Veletek.
Most megyek vizszintesbe helyezem magam.

Puszi.

Kép
potykamanó
 
 


Pompi,
a 18. heti genetikai uh papírját viszont kérték! Remélem még nem írtam későn!
20140901102739
 
 


Manó,
már mindannyian nagyon vártunk! Örülök neki, hogy szerencsésen túlestél ezen a szörnyűségen, pihenj sokat, mostmár biztosan nem lesz baj! Bátor voltál! Eredmény mikorra várható kb.?
20140901102739
 
 


Hajni - köszönöm. Nos, igen ez a másik, hogy az eredményt 17-re mondták, mert közben a genetikusnő szabin lesz. Így jó sokára kapjuk meg.

Kép
potykamanó
 
 


Sziasztok :)

Hú, jól kitárgyalátátok az ICSI-t :) Én annyit tennék hozzá, hogy mi a harmadik lombik után voltunk genetikusnál kromoszómavizsgálatra (Szabolcs utca). Az a doki azt mondta, hogy tudja, hogy sokan ugranak arra, hogy ICSI, de az ő tapasztalata szerint annyival nem magasabb a rendelenességek aránya, hogy muszáj lenne miatta CVS-t vagy amniot csinálni, ha az egyéb eredméynek azt nem indokolják. Ez engem eléggé megnyugtatott.

Manó :)
Pihenj sokat, reméljük hamar megnyugszik minden odabenn. Azért meg külön drukkolok, hogy az eredmény jó legyen :)

wish
 
 


Zsebi!

Nem vagy bunkó. Már eleve megtisztelő, hogy betettél a táblázatba. Pedig nincs is pocaklakóm.

Timi
latimi
 
 


Hali,

na az AFP-m 2,3 lett, bár először 2,1-et mondott az asszisztensnő, nem is értem, a kiskönyvembe akkor mér 2,3 került. Ennek ellenére nem az volt, mint pbj-nél, hogy "a doki szerint ez ikreknél nagyon szuper", hanem a védőnő riogatott, hogy az én dokim 2 fölött már meg szokta csináltatni az amniot, és mutogatott ikres képeket azzal az aláfestéssel, hogy nézzem meg, ez is megcsináltatta, az is megcsináltatta... Na és. Garantálják, hogy nálam is rendben lesz minden?

KépKép
pompomlány
 
 


ja, hajni,
nekem még nincs is 18 hetes UH-m. Szombaton megyek ahhoz a dokihoz, aki csinálja, úgyhogy sajna muszáj lesz ránézniük az istenhegyis papíromra, mer azon van (12 hetes) genetikai UH.
A védőnő aszonta, ő mikor volt a tanácsadóban reggel 8-fél4-ig ült ott. De jó lesz! :shock: 3 napi hideg élelem, olvasnivaló...

KépKép
pompomlány
 
 


Pompomlány :D
nekem 2.2 lett.... ne hagyd magad a hülye védőnő által befolyásolni.
ikrekkel meg.... húzzon a sunyiba! azok a vizsgálatok tök feleslegesek voltak.
és ezt elmondta, hogy kiszűrtek-e bármit is??? nem... mert nem volt mit.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pompi!
Nekem 2,27 lett az ikrekkel az afp eredményem szóval no para. Viszont minden gyébb vizsgálat szerint minden tökéletes. A dokim nem is foglalkozott az eredménnyel. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Timi! Szerintem neked is van pocaklakód, de neked nem költözik át a szíved környékéről a pocakodba, amíg megszületik, hanem ott várakozik! :lol:
Én nem értek az ikres afp-hez, de a barátnőmnek az első gyereknél (1-nél) rossz lett, de egészséges. A másodiknál pozitív hozzáállással nem is várt mást -az is rossz lett. Mindkét fia egészséges, cuki kisgyerek!

dkata
 
 


Kata :D
az ikrekkel az a gond, hogy nincs igazán referenciatartomány. Ahogy egyes terhességnél megvan, hogy 0.7-2.5 (asszem) között jó, úgy ikrekre ilyen nincs...
az, hogy ikrek eleve felfelé tolja az afp értékét. 2vel osztani hülyeség. Nekem van olyan ikres ismerősöm, akinek 4.7 lett, van akinek 5 feletti a MOM, és semmi baja a gyerekeknek.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kedves lányok!
Köszi a bíztatást!
:) Mindenkinek puszi: Pompi

KépKép
pompomlány
 
 


Hello Lányok megjöttem.Egész nap csatangoltunk a párommal megrendeltük a kiságyakat jövő héten szerdán érkrznek meg este pedig vendégeink voltak.Az ilyen napokat szeretem amikor pörögnek az események csak már a kis pocaklakóim jelzik hogy nekik elég volt.Nektek milyen napotok volt?Mit csináltatok?

Icsilya!
A kérdésem konkrétan mindenre vontkozik egyszerűen csak érdekel hogy milyenek a hétköznapjaid.De nem akartam tolakodó lenni ne haragudj.

Zseboroszlán!
Hogy hogy 2hetente jársz dokihoz?Azért jó,hogy az orvos ilyen alapos nekem is azt mondták,hogy majd sűrűbben fog hvni de ez nem igy lett.Pedig állitólag az ikreseket többet ellenőrzik.De nálunk nem igy van eggyel sem kellett többször mennem vizsgálatra mint annak aki egy babát vár.Én Tapolcán szülök.És Te?A depiből
én is szeretnék kikeveredni.Ma mondjuk jól éreztem magam.

Emma1976!
Szia Bea vagyok.Szerintem Mi még nem beszéltünk.Csak gratulálok a fotóhoz csodálatos a kisbabád!Mikorra várod?

Potykamano!
Szia Bea vagyok.Szerintem még veled sem beszéltünk.Csak sok sikert szeretnék kívánni és erőt a kitartáshoz pihenj sokat.
kovacsné
 
 


Bea :D
nem tolakodás, csak nem tudtam, hogy a fiúkra vonatkozik, a szülésre, a korukra... stb...

értem már :D
mi jól vagyunk. Hétfőig egyedül hármasban (négyesben Pocakkal), mert apa San Franciscoban van.
Én fáradok könnyebben, és rá kellett jönnöm, hogy gyerekek mellett a terhesség kicsit fárasztóbb, mint anno gyerek nélkül volt :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Wish - pihenek-pihenek, szigorú vagyok magamhoz, nem akarok többé úgy megijedni. Köszönöm a drukkot, izgulhatunk egy kicsit még meg lesz az eredmény.

Bea - köszönöm szépen. Látom Ti már nagy bevásárlásban vagytok. Bárcsak már mi is ott tartanánk. Mikorra várod a babókat?

Kép
potykamanó
 
 


Potykamaó
tessák tav tovább pihenni, nagyon ügyes vagy!!!
Pompi :n t;nyleg csak azt tudom mondani amit nekem tegnap mondott az UH os + és az assziszisztense, hogy ikrekkel ez az eredménz tök szuper... nem szabad aggódnod, igaza van Orsinak!!!!!
Figyeld meg ha mész UH ra ott megláto a Manókat akik makk egészségesek és csodaszépek elmúlik minden aggodalmad NYUGI!!!!!

Most nagy dillemában vagyunk a párommal, hogy milyen babakocsit vegyünk.... egymás utánit, vagy mellettit... kettő között vacilálunk..az már biztos hogy nagykerekű terep ikerkocsi kell, de abből 2 féle van csak.... brendonos 125 e.. ( nagyon drága) ez a jobb egymás mögötti és a hordozót is rá lehet csatolni. és van az egymás melletti ami könnyebb, de előfordulhat hogy a szélessége miatt nem lehet beférni vele egy csomó helyre..., de ez 40 e kapható.
Ti már választottatok, Orsi neked mi a tanácsod ezzel kapcsolatban?
pbj12
 
 


Judit :D
A babakocsi téma elég nehéz ikrekkel... szerintem nagykerekű nem csak 2 féle van. Az egymás mögöttinél melyikre gondolsz, ami nagykerekű?
Valójában Neked kell végiggondolnod. Hol akarsz velük járni, milyen a terep, milyenek az üzeletek, a járdák, nálatok a lejárás stb. stb.

és még 1 :D arra készülj fel, hogy ikrekkel 1 kocsival szerintem nem lehet kihúzni, mert ami újszülött korban jó, az egy idő után nehézzé válik, és olyan 8-9-10 hó körül ált. mindenki vált, mert akkor már ülnek a gyerekek, nem szempont, hogy teljesen dönthető legyen és azokból már sok 7-8 kg kocsi van, ami a 15-20 kgoskhoz képest nagy könnyebbség.

nekünk 3 kocsink volt.
Bebeconfort twinclub volt újszülött kortól
Graco DuoSport volt olyan 9 hós kortól
és egy marco sky L meg 1.5 éves koruktól - na ez a legjobb ikres kocsi, amivel valaha életemben találkoztam, de ez csak onnan jó, ha már 1. ülnek a gyerekek 2. ha már egyáltalán nem alszanak a kocsiban, ez egy egymás mögötti, de nagyon rövid, mert el vannak csúsztatva az ülései.

nem segítettem sokat, mi? :D
de tényleg nem tudok úgy, hogy nem tudom, hol laksz, merre jársz, autóval közlekedsz-e majd sokat, vagy inkább gyalog... stb... stb. :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Nálunk elég szarok az utak, járd nem is igazán van és nagyon sokat megyünk ( minden nap) a kutyával sétélni az erdőbe... a brendonos azért volt szimpi, mert levehető az ülése és ha csak a hordozód van akkor azt csatolod fel, ha viszont csak sétálsz és pl alszanak akko jó nagy helyük van, viszont az egymás mellettinél nekem olyan érzésem van mintha össze elennének nyomva :oops: viszont könnyebbek.
De kezdem belátni, hogy egy kocsival nem húzzuk ki, és ahogy te is írod amikor már nagyobbak lesznek úgyis kell majd váltani.
Peg perego duette ( egymás mögötti)
ABC design ( egymás melletti) 15 kg az egész cucc és ez is ledönthető.
pbj12
 
 


Pbj!
Ajánlom a www.bergon.hu oldalt, ott többféle ikerkocsi van. Mi egyes változatot használunk, de nagyon jól bevált, nálunk földes utcák vannak, szóval a nagy kerék tökéletes.
Orsi!
Azért vártam már a Te véleményedet is a -kisgyerek mellett babát várni- témakörben :wink:
Pompika!
Te miért nem keresel egy kevésbé huhogó dokit :?: Védőnőt sajnos nem lehet választani :? És kérlek, ne hagyd Magad rábeszélni az amnióra! Ha minden oké! Az én 3-as terhes barátnőm az amnio utáni éjszakán kezdett görcsölni (a Baross u-i női klinikán nem volt hely amnio után 2 napig a kórházban :twisted: ), és sajnos nagy nehézségek árán is épp a 28-hétig tudták bent tartani a babákat, akik közül sajnos az egyiket el is vesztették :cry: Mindez valószinüleg a 3x szurásnak volt köszönhető, csak azért mert 38 éves volt és inszemmel lettek a gyerekek...
Én már csak ezért sem végeztettem el, nekem más okból ugyan de 1x már elment 1 22 hetes baba, de nem hagyom magam rábeszélni csak a korom, vagy akár az ICSI miatt sem! Ha minden más vizsgálat szerint egészséges!
Pár napja a szexről kérdezett valaki :oops: Emesével a dokim ugy fejezte ki magát: válasszunk alternativ lehetőséget. Ezért csak azt hiszem 2-3x merészkedtünk a hagyományok felé fordulni. :oops: De kimeritettük az alternativákat :oops: :wink: Most szerencsére nincs megszoritás, ebből azt szürtem ki, hogy a természetes uton fogant babával talán más a helyzet még ezen a téren is.
Manó!
Örülök hogy tulvagy a nehezén, pihengess szépen! Nem vették észre hamarabb a lepény helyzetét? Nagyon drukkolok, hogy az derüljön ki 17-én, hogy teljesen egészséges babát hordasz!
Timi!
Lassan de biztosan Te is kihordod a várva várt Babádat!
Lányok, nem tud valaki hermetikusan és gyerekbiztosan zárható pelenkatároló kukát?

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Kép Pbj12 megmutatkozik ;) 19 héten
pbj12
 
 


Bocs Lányok!
Elfelejtettem gratulálni a pocakos képekhez! Mindenkinek igen irigylásre méltó pocakja van!
Judit, Neked meg külön a kisfiukhoz! A fiuk bátrak, lovagiasak és tettrekészek, nagyon jól fogtok járni velük!
Wolves és Viki!
A babák nagyon-nagyon gyönyörüségesek!
Emma!
Ez a bébi igazán fotogén!
Anikó!
Kitartás!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Köszi mindenkinek, tudjátok jól milyen büszke az ember, és hát lépten-nyomon nem nyomhatok mindenki orra alá az UH képet, jó, hogy itt meg tudom veletek osztani :lol:

Judit
Ez a pocakméret nem semmi!!! Olyan 7 hónapos egybabás állapot körüli, nem? :lol: Nagyon csini vagy vele :lol:

Melcsi
Szex: nekünk senki nem mondta, hogy nem lehet, mert lombik, szóval nem izgatjuk túlságosan magunkat. Minimum hetente összebújunk, és hát megmondom őszintén intenzívebb az élmény mint bármikor :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
emma1976
 
 


Judit :D
nem semmi ;)

babakocsi ügyben szerintem érdemes használt fronton is körbenézni, mert elég jó áron lehet jó állapotú kocsikat venni.
pl. az ikresek.hu oldalon a fórumban van keres-kínál rovat és ott is vanf enn mindig hirdetés.
a PP egyébként nagyon jó kocsi.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pbj - pihenek, már unom is eléggé, de nincs mese, ezt kell most tenni. Formás kis pocakod van!!! :lol:

Melcsi - azon én is meglepődtem, hogy csak most mondták ezt a mélyen tapadó lepényt, pedig már voltam 6 hetesen is és 12 hetes UH kétszer is mert az NT miatt megismételtettem egy dokival. Talán lehet, hogy ezt csak később tudják megállapítani, mint most 15 hetesen?! Gőzöm sincs.

Kép
potykamanó
 
 


Sziasztok

Pbj
nagyon csini pocakod van, szerintem nekem a kisfiammal nem is volt nagyobb még a 37-38. héten sem.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok megérkeztem a párom elment dolgozni.

Icsilya!
Mndig is érekelt milyen lehet gyerek mellett terhesnek lenni. Én úgy gondolom nem lehet valami egyszerű.Sokszor amikor nem vagyok jól és belegondolok hogy van akinek ilyenkor még ott van egy vagy két gyerek.Hát minden elismerésem az ilyen anyukáké. Apa mit csinál San Franciscoban,dolgozik?De jó lehet neki.Ott milyen az idő ilyenkor?Biztos küld majd egy csomó szép képet.

Potykamano!
Én 03.17re vagyok kiírva.Anyit mondott a doki hogy császárral kell szülnöm.Te mikorra vagy kiírva?

pbj12!
Nagyon szép formás a pocakod.Én már vettem ikerkocsit, egymás mellettit mert az egymás mögötti nem teljesen dönthető az első ülés.Az enyém 78cm széles mert liftes házban lakom és csak ez az egy fajta fér be a liftbe és a normál szélességü ajtón. A miket még néztem az 98 és 110cm széles.60000Ft-ért vettem. Utánna tudsz nézni a következő cimen:www.tomabababolt.gportal.hu Én a Győri üzletükben voltam
kovacsné
 
 


Bea :D
Annyira nem vészes, csak a sok hajolgatás, ami nekem "megterhelő", nem is megterhelő, hanem azt megérzem :)
Apa agyát tágítják :) Kint 20 fok van, szép idő, és állítólag pocsék a kaja :D azt mondta a párom, hogy kezdi érteni az amerikai népet, hogy megszerették a mekdonaldszot :D mert a főtt kaja ehetetlen :?

Mi indokolja a császármetszést?

110 cm széles ikerkocsi??? az már egy bálna :D :D
ált. olyan 80-85ös szélességük :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok lányok! :)

Bocsánat, hogy beleszólok, de Én tegnap a Kikában láttam nagyon, de nagyon sokféle babakocsit, ikreset is!! Vastag, vékony kerekűt, sport (3 kerekű), mindenfélét. És árban is szerintem nagyon jól szét vannak szórva. Van olcsobb, picit drágább és csillagos ég. :)

Gyönyörűek vagytok, babák, mamák, mindenki! :)

pusszi

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Pbj!
Nem semmi a pocakod, gyönyörű formás. Nekem nem volt ekkora ennyi idősen. :)
Délután én is megmutatom mekkorát nőt az enyém. :)
MI is az egymás mellettit választottuk mert az egymás mögötti ami mindkettő teljesen dönthető nagyon nagyon nagy a mi lakáskörülményeinkez képest, még ezzel sem fogok tudni szerietnem mindenhova eljutni, de ez van.

Bea!
Miért lesz tuti császár? Nekem még nem eldöntött bár elég nagy rá az esély, meglátjuk. Én a SOTE II-n fogok szülni.
Nem tudom hogy miért amikor először voltam a dokinál azt mondta hogy fokzott figyelemt igényel egy ikres kismama és hát nekem az eleje nem volt egy leányálom három baba indult meg véreztem. Akkor két hetente mentem mindig majd volt egy időszak amikor három hetente most meg már megint két hetetnet és aztán már hetente fogok menni. Nem is bánom örülök hogy sűrűn rám van nézve. :)

Emma!
Nagyon jó ez a kép a bébiről. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Bea - én július 02-re vagyok kiírva. Én is kiváncsi lennék miért mondta a dokid ennyire egyértelműen hogy császár, mit mondott mi az oka?

Kép
potykamanó
 
 


Manókám!
Olyan szétszort vagyokhogy neked meg nem is írok. Jó kis kálváriád volt de remélem ezzel vége minden rossznak és innen már csak nagyon boldog babavárás vár rád. Vugyázz magadra és gyere mindig közénk hogy tudjuk hogy smint. ERedmény mikor lesz?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Pompi,
összekevertem a napokat, azt hittem tegnap van csütörtök. Mi volt ma? (Egyébként szerintem tök jó az afp-d :) )

Judit,
aztaaa, jó nagy! :D

Melcsi,
mi miatt vesztetted el a 22 hetes babádat? (Már ha nem tolakodás...) Te nem teszel fel pocakképet?

Manó,
valahol olvastam, hogy a terhesség elején még viszonylag kicsi a méh, és a lepény szinte az egészet beteríti. A tapadás helyét nehéz megállapítani. Talán a 14. hét környékén tudják biztosan megmondani. (nekem még a 12. hetes uh-n is félrenézték az istenhegyin :shock: )

Én voltam ma az istenhegyin, gondoltam elmegyek másodszorra is genetikai uh-ra. (Ne nézzetek hülyének, télleg elmentünk apával. ) Itt is azt mondták, hogy minden ok, a baba a korának megfelelő. Azért jó volt újra hallani! :D És képzeljétek, amikor megemlítettem az afp-t, szinte szóról szóra ugyanazt válaszolta a pasi, mint a Czeizeléknél: Ha jó a kombinált teszt eredménye, akkor semmit se számít az afp. Még 0.5 is lehetne! Na, nekem több se kellett, elhittem neki!
20140901102739
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: