Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nyúlné, nagyon szépen köszönöm a részletes leírást, sajnos nincs rá szükségünk, ma a fülészeten is próbálták szívni az orrát, és megállapították, hogy nincs benne semmi. Még jó, hogy a fülész és a másik dokinénik eddig azt mondták, hogy szívjam naponta háromszor, mert ott van az a takony valahol, és ez nagyon fontos. Szegénykém, feleslegesen kínoztam :( .
A Jack fülét ma reggel felszúrták, a csalánkiütései szörnyen csúnyák, már szinte a bőre egyharmadát elfoglalják, de mind a két doktornéni azt mondta, hogy a Zinnatot muszáj adni neki.

Rókival beszéltem, tényleg bent kellett maradniuk a kórházban :( . Zsuzsa kapott infúziót, és intravénásan az antibiotikumot. Róki bent lehet vele éjszakára, a pocakjára tekintettel kaptak egy olyan szobát ahol van kanapé :shock: és azon "aludhat", de azt nem engedik meg, hogy David maradjon ott Zsuzsával éjszakára, mert csak anyáknak és nagymamáknak szabad :shock: :evil: .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Sziasztok!

Jacknek és Zsuzsának jobbulást!!! Nagyon sajnálom, hogy ennyi beteg baba van, és szegények ilyen nagyon betegek!!! :cry:

Kuha!
Gergőnek is jobbulást!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Látom, hogy hiába erölködöm, mindenki nagyívben ............ rám.

Még egy kérdés: hol lesz tali- Barbinál?

Róki Zsuzsájának nagyon gyors gyógyulást!

Valamint minden betegeskedőnek kívánom, hogy minél hamarabb jöjjön rendbe.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok,

Kuha:

Bence és Bazsi is egyhelyre Veresgyházán járnak oviba illetve bölcsibe.Ez egy alapítványi intézmény, de még mindig kevesebbe kerül most kettőjüknek, mint újpesten ahova Bence egyedül járt közel másfél évig.

Evés: ha Bazsi beteg, neki is megcsappan az étvágya, ne aggódj 1-1,5 hét és minden visszakerül a régi kerégvágásba. Bazsinak volt olyan napja, hogy még az esti tápi sem kellett neki.Pláne, ha kap anitbogyókat.

Egyébként, meg ha eljön a bölcsi ideje, úgyis mindig ki fogjátok találni, a betegségekre, vagyis az otthonmaradásra a megoldáts.Sajnos a kényszer nagy úr.

Rókicáéknak jobbulást, és sajnálom, hogy kórház lett a vége.

Megann: léna tünemény, gyönyörű idő van.Irigykedve nézem:)

Üdv.:Kati
királykat

Megann, most látom bocsi léna= Léna.

Ne haragudj, ez a gyorsaság átka.
királykat

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Szegény szegény Zsuzsababa meg Rókica :(

Királykat!

Ne tudd meg..az hogy Te irigy vagy, az egy dolog...de hogy még én is. :twisted: :twisted: :twisted: a saját gyerekemre :shock: :shock: :shock:

Hűűűűűűűűű már alig várom...remélem hogy Léna a jó hegyi levegőben alszik délben egy olyan 3 órácskákat :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: én meg addig sütkérezhetek a napágyakon :D :D vagy sielhetek az erdőben.. :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Manka!

szintén :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Szegény Jack ő is kikapta...testsúlya hogy áll????

M.

Kép

Kép
megann

It vagyok.

De rossz, hogy bent kellett maradniuk Rókiéknak :( De akkor most mi a baja Zsuzsának? MErt a fülszúrással nem oldódott meg ez a fránya láz.

Panda nagyon édes kis titkárnő! :) Nálunk is vannak már ilyen kis firkálások, de inkább (mivel ő fiú) a szerszámkészletével veri szét a bútorokat. Na ott vannak már rendesen nyomok :)

Megann! Azért én még nem izgulok annyira, csak az ember elkápzeli, hogy most akkor belevágunk és következő hónapban meg már itt is van... de ez nem mindig van így...
Hova mentek? És minek? Léna baba is de édes!
Kis szépség. Esetleg udvarolhat neki majd Roli? ;)

BKrisztina, helló! Boldog új évet nektek is!
Roli is viszi a pelust a szemetesbe és próbál együttműködni. Már amikor olyan a hangulata.
Várjuk Kincsőről a képeket! Apától gyorsan szerezd meg a gépet.
:) :)

Ha eszembe jut még valami jövök.
Azért nem semmi ez az idő. Tiszta tavasz. Ezt még tuti megszívjuk.

Ja, képzeljétek el, tegnapelőtt éjszaka lefeküdtem (Zsolti és Roli) a másik szobában aludtak. Olyan érzésem volt mintha mozogna alattam az ágy. Mentem át amásik szobába felkelteni Zsoltit, hogy földrengés van. Tisztára megijedtem. Persze nem volt! Ez tuti annak a földrengésnek a követekezménye... :( )

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok! :) :) :)

Épp nagytakarítunk a takarító csajjal, a fiúkat elvitte az Apukám egész napra.
Szép rendbe vágtuk a lakást, ágyat húztam, ablakot mostunk stb. Még reggel az Apuval felfúrtunk képeket a falra a gyerekszobába. :) Olyan szép lett! :)

Rokica,
Sajnálom, hogy nem úsztátok meg a kórházat! :( Remélem, ott hamar meggyógyítják Zsuzsát és napokon belül már otthon is lehettek gyógyultan!!!

Manka,
Köszi az infot Rokicáékról! Jacknak is további jobbulást kívánunk! :)

Davallia,
Panda nagyon édes, aranyos, ahogy göndörödik a haja és nem semmi hajmeresztő mutatványa van az asztal tetején. :)

Megann,
De jó, hogy Léna kint alszik! :) Tiszta márciusi idő van! :)

Kuha,
Vissza fog jönni Gergő étvágya, sőt hamar vissza is fogja szedni, ha leadott most valamennyi súlyt.
Sajnos a bölcsi-betegség kérdés nem lesz egyszerű. :(

Ayse,
Volt már a doktor néni? Mi a diagnózis? Jobban van Lili?

Duda,
Köszi. :)

Királykat,
Jobbulást Bazsinak! Remélhetőleg Bence nem kapja el! Táncoló talpak :)

benianyu

Kriszta,
Üdv újra itt és BUÉK! Elvileg csütörtökön lett volna tali Barbinál, de a sok betegség miatt el lett napolva, illetve lehet, hogy egy kisebbet mégis megtart.
Majd kukkants be este a részletekért. :)

benianyu

Most olvastam, hogy Jack fülét is felszúrták :( :(
Borzasztó mennyi beteg baba van. Remélem mi megússzuk.
Roli eddig kb 2* volt taknyos 1 -1 hétig. Ez maradjon is így.

Remélem férjem immunrendszerét örökölte ( és fogazatát) Zsoltinak még amikor bejött ez a Taj mizéria és le kellett adni a kis cetlit róla az orvosodnak az is megvan. Szóval kb 90- óta nem volt még csak orvos közelében se.

Na egyszer fogkő eltávolításon, ahol át is szúrták a száját...

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!!

Kriszta.
Ne mááááán!!!!Dehogy ....... rád!!!!
Csak mindenki elvan foglalva a maga gondjával!!!! :?

Jajj,istenem!!!
Szegény Rókiék!!!Ezzel remélem lezárul végleg ez a jhguvihjbjgggssj betegség!!!
Óóóó,összeszorul a gyomrom,ha rágondolok,hogy egy ártatlan kicsi gyerek....infúzió.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

És Jack is!!! :cry: :cry:
Nem igazság ez a sok beteg gyerek!!!! :evil: :evil:

Mindenkinek kivánom,hogy minél előbb gyógyuljon meg és felejtse el őket ez a fránya betegség!!!!!

Davallia!!
Jelentem,jelentkezek!!!! :lol: :lol: :lol:

Kuha!!
Melinek is párnija van és nála van napközben is!! :D Múltkor nem találtuk este és tokaszakadtából üvöltött....a folyosón végül meglett...jöttünk haza és elejtette!!!
Tegnap meg délelőtt elterelő hadműveletet kellett végrehajtanom,mert kikellett mosni...már a végén igencsak követelte...mutogatott a kiságyba...én meg vasalóval száritottam!!! :lol: :lol:
De annyira tudja,hogy kivan mosva,mert előszőr csak fogta és szagolgatta,majd beletörődött.... :lol: :lol:
Kis okoska!!!! :twisted:

Prüntyi,Csikken.
Ne izguljatok,mert annál rosszabb!!!
Egyébként Tüncsi és Roli akkor jött mikor akartátok?????

Na ennyire emlékszem.... :roll:

ancsi26

Ancsi,
Nekünk két takarónk van, így meg van oldva a mosás-szárítás kérdése. :) Nem volt egyszerű, mert ezt a takarót még Beninek vettük és már nem kaptam ilyet sehol. De a barátnőmnek véletlen pont ugyanilyen volt és ők szinte nem is használták, mert volt másik kettő és nekünk adták! :) :) Úgy örültem, mert nekem is mindig gond volt a mosás.

benianyu

Ancsi,
hát nekem azért várni kellett kicsit rá, mert igaz elöször összejött 5 hónap alatt, de el is ment 9 hetesen- Aztán 3 hónap alatt jött Roli össze.
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

jaj mik történnek Jackkel és Zsuzsával és.....sorolhatnám!
jobbulást és kitartásT! :?

Majola,akkor csak téged jelentselek be?
és akkor a közelben laktok?el fogtok oda találni nélkülem is akár?
elvileg rendelnek Gyálon és Felsőpakonyon is!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
és akkor senki többet harmadszor?
valaki nem akart még?
:roll:

mi olyan jót sétáltunk nyuszimmal,majdnem 2órát és olyan,de olyan széééééép idő van,csak kár hogy ezek a szép rügyek és hajtások majd mind lefognak fagyni,legalábbis elég valószínű! :?
de most gyönyörű és csináltam is képeket és és és olyan jóóóóóóóóóó!

ne haragudjatok,amiért mostanság én is csak úgy hébe-hóba jövök,de ideje volt feltápászkodnom a gép elől,már nagyon oda ragadtam! :oops:
ez persze annak is köszönhető,hogy nagyon jó veletek! :wink:
de nyulaimmal kell sokkal,de sokkal többet foglalkoznom!főleg a naggyal :lol: :lol: :lol: !
azért persze jövök én,csak nem tudok annyit irogatni ,mint eddig! :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Csak gyorsan amíg elmolyol Marci.

Roki
Nagyon szorítunk értetek és remélem nem kell sokat a kórházban maradnotok. Csak gyógyuljon meg már végre Zsuzsa!

Kriszta
Szia, BUÉK! :wink:

Jack-nak és Gergőnek is további gyógyulást, illetve Lilinek és Andrisnak is!

Megann
Szeretnék pár sort szólni hozzád és remélem nem bántalak meg. A segítő szándék vezérel. Emiatt a cumi ügy miatt fogalmazódott meg bennem az alábbi pár gondolat.
Szerintem a jó szülő nem feltétlenül kell, hogy MINIDIG következetes legyen. Attól sokkal jobb anya lehet valaki szerintem, ha képes belátni, hogy tévedett és szándékai ellenére nem a gyermeke számára legideálisabb megoldást választotta.
Nem a cumi kérdést akarom felfújni. Csak Te, hogy így fogalmazzak igen határozott elképzelésekkel rendelkezel meglátásom szerint azzal kapcsolatban,hogy Lénának illetve egy gyereknek milyen viselkedést illetve szokásokat (?) lenne jó követnie. Ez tök jó, hogy ilyen határozott vagy. Csak talán így nehezebben veszed észre, hogy az adott helyzet amiben vagytok éppen milyen megoldást kérne. Nagyon remélem, hogy nem sértettelek meg. És elnézést ha úgy érzed tolakodó voltam vagy bántó.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Nszoke, de vissza lehet menni, de akkor annak a napi átlagával számolják a 2. gyerekre a Tgyást és gyed-et nem pedig a szerződött összegre...tehát lehet hogy pár hónapig a gyes helyett több pénzt kapsz, viszont lehet, hogy kevesebb lesz a tgyás, és a gyed-ed, amit ugye 2 évig kapsz...szóval, ha csak pár hónapról van szó, akkor nem éri meg...viszont, úgy vagyok vele, hogy ha nyárig nem jön össze, akkor visszamegyek dolgozni, és az akkor ugye min. fél év...és úgy talán megéri...

Csikken, mi is kb 3-4 hónapja

Jaaaaaaaaaaaj, szegény Róki, remélem tudnak már valamit mondani, mi a fene lehet Zsuzsa-babával

Szia Kriszta, jól eltüntél te is...de örülök, hogy itt vagy megint...tegyél fel képet ha tudsz!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Figyelmetlen voltam az előbb! :oops:

Ayse!

Lilinek és Andrisnak is jobbulást kívánok!

Remélem minden kis beteg gyorsan meggyógyul végre!

Davallia!

Még nem is gratuláltam a második kislányhoz!!! És nagyon szép nevet is választottatok Neki! :)

Prüntyyi, Csikken!

Szorítok Nektek, hogy hamarosan összejöjjön a Kistesó! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ancsi, igen :lol: 1. hónapban összejött

Kép

Kép
prüntyi

Juci!

Nem bántottál meg, ez miatt ne izgulj..
És igazad is van..mármint azt illetően hogy "határozott elképzeléseim vannakm"..
Csak sajnos ez inkább görcsös félelemből fakad, méghozzá abból kiindulva hogy "milyen ne legyen" és "milyen szokásai ne legyenek" az én gyerekemnek..
Ennek pedig lehet hogy az az eredete, hogy ugye a körülöttem élők inkább azt sugalmazzák, hogy mi mindent csinálnának másképp, pl anyós folyton szekiroz azzal hogy adjunk már neki enni lehetőleg édességet.....fürdés után még játszunk egy órát.......és búcsúzkodjunk egy fél órát elalvás előtt...de viszont ha otthagyom akkor:"talán jobb lenne nem szólni neki és nem elköszönni tőle"
Na szóval minél jobban próbálják rámerőltetni az elképzeléseiket....annál jobban igyekszem(görcsösen, csökönyösen) alkalmazni az enyémet..
:(
Hát tudom hogy ez nem a legjobb megoldás a dolgokra...
A másik hogy nagyon szertnék "nem szégyent vallani" majdan a gyerkőceimmel...a viselkedésük a szokásiak miatt...és mindig tartok attól, ha elengedem a gyeplőt..akkor átesünk a ló túlsó felére..ha érted mire gondolok...
Igen, én is tudom hogy sokszor görcsös vagyok és "túl" eltökélt....tudom hogy ez nem épp jó tulajdonság..és igyekszem is...de valahogy mindig felülkerekedik az egyéniségem.. :? :( :(
Hát ez van....
Cumiügyben viszont én is most már úgy látom hogy dettó alvástanitás a helyzet...
Ha most feladom...akkor később sem lesz másabb...illetve nem lehet tudni hogy milyen lesz....... :roll: :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Hát Csajszik,

Andrisnak bárányhimlője van!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil:
Lilinek meg hörghurutja :(:(:(
Ez azért f@sz@, mert Andris a legyengült immunrendszerével összeszedheti a hörghurutot is. Lili be van oltva, de az oltás nem ad 100%-os védelmet. Mondjuk ha elkapja, enyhébb lefolyású lesz. De hol a bánatba szedhette össze???? Valószínűleg amikor hozzuk-visszük Lilit az oviból. Azért imádkozunk, hogy ha már így esett, legalább enyhe lefolyású legyen. Mondjuk az jó, hogy mégsem a rakottkrumpli tojására lett allergiás, mert az maradandóbb dolog lenne.
De a kis szájában is van és a fütyije végén, a fejecskéjén, a törzsén, pipsiján :(:(:(. A doktornéni szerint elég sok lesz neki a végére, ha így kezdi. Még 4 napig jönnek elő a pöttyök. Ezért nem evett meg semmit, hiába is kínáltam bármivel. Csak a szopi meg a banán jó....

És hogy ez ne legyen elég: még dec 23-án elromlott a mosógépünk, amit nem kis pénzért vettünk, igaz már régebben. Na péntekre b is bírta szerezni a siemens a kellő alkatrészt :evil: :evil: .

És ez még smafu. Ma elromlott a hűtő is :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: . A szerelő szerint 26 rugó az alkatrész, plusz a javítás (a mosógép is ekörül lesz). Úgyhogy újat kell vennünk. Holnap a férjem napközizik, utána tud pénzt kivenni, meg vásárolni, gondolom pár nap az is, mire kihozzák...

Huhh királyság!

ayse

Megann :) Szerintem könnyebb lenne, ha azt próbálnád nézni, hogy mitől lesz boldog a kislányod, és nem azt, hogy mit szólnak az emberek, meg hogy jól viselkedjen. Így is lesz egy csomó nehézség, hiszen szerinted normális a gyerek, mégis hülyén néznek az utcán / saját tapasztalatból beszélek/. És még abban az esetben is sok összetűzés alakul ki anya és gyereke között, ha csak jót akar neki. Nekem pl most az a nagy feladatom, hogy Balázst leszoktassam arról, hogy állandóan megvetessen mindent, hiszen tudom, hogy azzal, hogy megkap mindent, amit meglát, és kér, sokat ártok neki. Ő ezt még nem érti... Szóval mindenki le van tojva, nem számít, mit mondanak. / szerintem :wink: /

Kriszta :) Jó, hogy bekukkantottál, gyere többször!

Rokicának írtam SMS-t még délután, nagyon szurkolok nekik. Kérdeztem, nem lehet-e az infúzió lecsepegése után hazajönni, de sajnos jan.1 óta nincs erre mód, új rendelet :(

Többi beteg is gyógyuljon meg gyorsan!!!

Ayse???

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ayse :) Közben befutottál.
Tényleg királyság :( Kezdődhetne egy kissé jobban is ez az év :(
Gyors gyógyulást a gyerkőcöknek! Homeopátiát továbbra sem akarod? Mert vannak barira is jó bogyók. Addigis szódabikarbónás vízzel ha lemosod, az enyhíti a viszketést. Ha viszket egyáltalán. Meg Fenisztil csepp.De dokinéni biztos mondta. Nekem az a tapasztalatom, hogy szopós, és kisebb gyerek jobban viseli, könnyebb lefolyású a dolog. / na, nem hatalmas a tapasztalat :) /

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc!
Mi a cucc?
(homeos)

ayse

Megann
Örülök, hogy nem haragszol. Tudom, az ember nem bújhat ki a bőréből. És megértelek, bennem is szokott hasonló "dacosság" dúlni. Amit azért próbálok nem az indulatok, hanem a józan ész irányításával kezelni. :wink:

Prüntyi, Csikken
Hajrá kistesók!

Davailla
Én is gratulálok az újabb hölgyhöz!

Ayse
Hát nem kezdődik túl jól az évetek. Reméljük letudtok minden rosszat ennyivel! És tud már vakarózni Andris?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ayse!

Az eszem megáll :shock: :shock: :shock:

M.

Kép

Kép
megann

Megann, nem is tudom mit mondjak...illetve hogyan mondjam...nekem is van sok minden amit eldöntöttem (saját tapasztalatból kiindulva), hogy mit nem csinálok tuti, ha gyerekem lesz, illetve mit csinálok...de nem minden alakult úgy, miután a gyerek is egy külön személyiség...és ha mindíg letörném a vágyait akkor eléggé önbizalomhiányos lenne szerintem...tudom ilyen pici korban ezek még nem nagy dolgok...de mondok egy példát...mindíg is cumi és ujjszopi ellenes voltam, megfogadtam, hogy nem engedem...de miután hasfájós volt, ekcémás-viszketős, volt elég baja...és mivel sokáig nem tudott szopizni...maradt az ujjacska, mint megnyugvás...és most inkább előnyét látom ennek, persze majd le fogom szoktatni...nekem is mondták, hogy miért eszem le a túrórudiról a csokit, miért nem adom azt is Tüncsinek :lol: , én azt mondtam, azért, mert a "tiszta csoki" ízét még nem ismeri, és nem is akarom még egy ideig, és bőven elég neki az a túró mennyiség a kis ekcémájának...sorolhatnék én is sok hadakozást, de betelne pár oldal... :lol: a lényeg, hogy amit csinálsz, ne dacból és görcsből csináld, hanem meggyőződésből...de ha úgy érzed rosszul döntöttél, lásd be magadnak, és ne félj megváltoztatni a nézetedet...emberek vagyunk...még egy apró...én máig jó érzéssel emlékszem az esti mesékre és a jóéjtpuszira...én is elköszönök Tüncsitől, és mindíg mondom neki, hogy reggel újra találkozunk...

Kép

Kép
prüntyi

sziasztok!

tegnap éjjel végleg kivégeztem a karácsonyfát, ma meg voltunk dobogókőn sétálni, este meg megünnepeltük a kedvenc éttermünkben a húgom szülinapját és nagyon jól sikerült :) Eszti nis példamutatóan viselkedett.

ahogy átfutottam ezt az oldalt, megakadtv a szememem Ayse hsz-án.
Andris bárányhimlős????! jajj istenem, hogy a pitlibe tudta ezt összeszedni? basszuskulcs :( :( :( :( sok gyógypuszit küldünk neki és még sok sima puszit is hogy kicsit jobb legyen a kedve!

na még monyózok egy kicsit, aztán olvasgatok vissza, és még az éjszakai túránk is hátra van :)

KépKép
KépKép
and

Ayse :) Aszongyahogy:
"Ebben az esetben a homeopáriás szerek gyorsítják a betegség lefolyását, és csökkentik a viszketést."

Antimonium tartaricum 5CH - naponta 2x5 golyócska, a himlőszerű hegek megszüntetésésére szolgál.

Mezereum 9CH - naponta 2x5 golyócska, gennyes alapú, pörkösödő tetejű hólyagok esetén adjuk.

Rhus toxiodendron 9 CH - naponta 2-4x5 golyócska, víztiszta folyadékot tartalmazó apró hólyagok, melyeket piros udvar vesz körül. A bőr nagyon viszket, a viszketés melegre javul.

Remélem, be tudjátok szerezni, és segít is!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Jesszusom, ez a sok beteg baba :( :( :(

Minden beteg babának jobbulást kivánok!

Davallia!
Még nem is gratuláltam a kicsi lányhoz, nagyon szép neve lesz! :D
Panda fürtjei nagyon cukik, sajna Leon is rajzolt már a falra......
Az ágy meg szuper jól néz ki! Mi még Nolcsinak se vettünk rendes ágyat, rácsosban alszik, mert pont ettől félünk, hogy megjelenik éjszaka.....nem tudom, meddig lehet még halogatni :lol:

Prüntyi!
Címet tudod? Mikor jöttök holnap? Írj esetleg egy mélt :wink:
Baba meg nemsokára összejön, próbálj meg nem görcsölni rajta, oké?
Tudom, mit beszélek, Nolcsira 2 évet vártunk.....

Benianyu!
Nem küldtél mélt a munkáról :(
Fiúk nagyon helyesek fogmosás közben :D

Megann!
Küldtem privit :wink:

Évi!
A mai kaja mennyiség azért már jobban hangzik, nemsokára újra a régi lesz Gergő étvágya. Leonnak még mindig nem az igazi, pedig már jól van....

Ayse!
Bárányhimlő :shock: :shock:
Huh, szegény Andris, remélem hamar átesik rajta.
A kis piros kocsit esetleg postán nem tudnád elküldeni? Átutalom a postaköltséget, ha priviben írsz egy számlaszámot.

Na ennyi maradt meg, nem jegyzeteltem..... :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Prüntyi!

Amit teszek azt meggyőződésből teszem, de a nyúzás meg a stb..csak "szigorit" engem, érted???
Szóval ha nem súlykolnák a nézeteim ellentetjét..szerintem tök konszolidált lennék...akár még kompromisszumokra is hajlandó..
De igy.... :? :? :?
Ami elmondható Lénáról, az pont ellentetje Tüncsinek..
Hasfájós nem volt(szerintem, persze anyós szerint igen :? ), összesen volt beteg vagy 5 ször..abból 2 a szurik miatt....
Nem volt semmi kényszeres betegsége, amitől nyugtalan lehetett volna vagy egyéb...gyakorlatilag rohadt nagy mázlistának érzem magam.....(a legnagyobb bajunk a szopival volt..de az sem Léna miatt, hanem miattam, mert ugye ez genetikailag nem megy a családunkban úgy néz ki).
Szóval én úgy gondolom hogy ő egy nagyon kiegyensúlyozott baba és szerintem működne nála minden cumica nélkül is..
Én úgy gondolom(talán tévesen) hogy eljött a leszokás ideje...és az hogy megtorpantam az első adandó problémánál az nem azt jelenti hogy úgy gondolom rosszul döntöttem..
Itt a topikban(akik már nem szopiznak) a legtöbb már mindent pohárból, üvegből, csőröspohárból iszik már régóta....Léna volt talán az egyik utolsó akitől "megvontam" a cumisüveget legalább az egyéb ivás alkalmával..
És az hogy egy kisbabánál aki már majdnem egy éve nem szopik..mennyire él még a szopási ösztön...hát ebben elég szkeptikus vagyok....(bár hozzáteszem....egyáltalán nem vagyok tudója ennek a témának)
Úgyhogy én úgy gondolom, hogy lassan bele kell rázódnunk abba, hogy cumica nélkül legyünk....

M.
Ez olyan mintha pl az alvástanitásnál valaki úgy gondol

Kép

Kép
megann

Barbi!
úgy néz ki, mi is ráérünk holnap. illetve délután fél4-re kell menni az ortopédhoz, tehát előtte nálatok kellene aludnia az esztinek. látom Prüntyinek írtad, hogy mennek, akkor mi is mehetünk? :)

KépKép
KépKép
and

And!
Persze, hogy jöhettek! :wink:
Cleoék is jönnek olyan 10-11 között :D
Címet tudod, ugye?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Davallia!

Hűűűűűűűűűűűűű olyan szuper a Panda ágya hogy még én is szivesen belefeküdnék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon kiváncsi vagyok mit fog szólni ha ébred....
Szerintem mondjuk Lénának nagyon bejönne ha reggel kimászhatna és átjöhetne hozzánk fennhangon kiabálva hogy :apaapaapa :? :lol: :wink:

Lányok egyébként van új szavunk:

anya=ana
maci=macc

:lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Na most fellopództam...

Én nem mondom cumicával is aranyos Léna, na de igy....... :oops: :oops: :oops: :oops: meg egyenesen zabálnivaló :oops: :oops: :P :P :P

Kép

M.

Kép

Kép
megann

Képzeljétek, Nolcsi még anyásabb, mint valaha. Aminek persze egyrész örülök, meg nagyon jól esik, de másrészt így nem könnyü otthagyni anyunál.
Pl. anyunál volt hétfőtől, ma jött haza. Megtalálta az érettségi!!! tabló képemet és azzal járkált fel-alá, simogatta, puszilgatta. Mondta, hogy anya milyen szép rajta, szépen ki van festve a szeme meg a szája....
Ugye mindig 2 estét alszik ott, hát az első éjszaka akkora műsort csinált, hogy én itthon bőgtem, mikor meghallottam. :(
Többször üvöltött, hogy anya hol van, miért nincs itt, anyához akarok menni. Végül a fél éjszakát anyám mellett töltötte, a másik felét mostohaapámmal.....
Beszéltem vele másnap telefonon, megbeszéltük, hogy a köv.éjszaka fog aludni, nem fog sírni. És csodák csodája így lett, egy kukk nélkül végigaludta az éjszakát. :shock:
Anya mondta, hogy ne menjek érte, hát szívem szerint rohantam volna :?

Azt hiszem most kicsit átállunk arra, hogy csak 1-et alszik ott.
Ja és most este mondja, hogy milyen jó volt a mamánál, voltak vonatozni, miket csináltak, meg legközelebb is akar menni, mert milyen jól érzi magát.
A fene se érti ezt

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi, ok! mi se érünk oda előbb, apát elvisszük a dolgozóba, mert ma ott hagyta a kocsit, és utána megyünk. mit vigyünk??

KépKép
KépKép
and

Megann!
Jaj de cuki, hogy öleli azt a macit! :D
Hát valóban aribb, mint a cumival :wink:
Én se szeretem, ha lóg a nagyobb gyerekek szájából a cumi, szóval szerintem jól döntöttél.
Ja én is nyáron már vettem körömrágás elleni folyadékot, hogy Nolcsi ujjait bekenem, mert ugyan csak alváshoz, de szopta az ujjait. De szerencsére pont abban az időben magától leszokott, legalábbis ezt gondolom, mert az ujjain nem látom a nyomát.
Ja, 2x aludtam is vele azóta betegség miatt és akkor se szopta, meg a kocsiban is magától elalszik....hát remélem túl van rajta.
Leon meg elalváshoz még mindig szopja az ujját, de erről nem olyan egyszerű leszoktatni.....majd ha 2 évesen is szopja, akkor nála vetjük be a folyadékot.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And!
Semmit, van itthon minden :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

közben elkezdtem a visszaolvasást...

Benianyu, írtó édesek a fogmosós fiúk!!!!

Nyúlné, neked meg jó fej fiaid vannak :wink:

Juci éljen az új családtag :D
apukám kérdezte, hogy lesz-e majd kutyánk, mondtam, hogy majd azt mondom esztinek, hogy az ő fülét rágja, ha kutyát szeretne. én a kutyákat kifejezetten szeretem, de le a kalappal minden kutyás előtt, mert ők is igényelnek sok törődést, gondozást. Dani cicqa nem semmi, mit művelt az előző kutyulival :D
köszi, jól állunk az éjszakákkal -koppkoppkopp-, minimális sírás, de ma pl az sem volt, nyöszörgés-forgolódás-alvás. általában fejjel fordítva alszik el, mint ahogy mi le szoktuk tenni :)

KépKép
KépKép
and

Megann!
Nagyon cuki Léna és a Macc. :lol:

Prüntyi /And!
De jó, akkor holnap talizunk Barbinál. :D

Barbi!
Sztem ez tök normális, hogy vannak anyásabb korszakok a személyiségfejlődés rögös útján. Élvezd ki, eljön még az idő mikor egy puszit is ciki lesz adnia anyának. :lol:

Ayse!
Nagyon durva, ahogy igy összejöttek a dolgok. :shock: Remélem, tényleg enyhe lefolyású lesz és nem kapják el egymás nyavalyáját sem. Szoritok nagyon. Hútő. :evil:

Rokival az előbb beszéltem. Sajna az új rendlelet értelmében 7 napig az antibio kúra teljes ideje alatt bent kell maradniuk. Zsuzsa ma kapott fél liter infuziót is, mert ki volt száradva. Viszont már elkezdett inni, sőt enni is. :D Csak még nagyon bágyadt és gyenge.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

And!
Leon is általában a másik irányban alszik el, mint ahogy lerakjuk :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Barbapapa miért alszik Nolcsi Anyudéknál?

Davallia az ágy szuper jó, én is ilyet szeretnék. Hol vettétek?

Bárányhimlő :shock: juj, szegénykém de legalább túl lesztek rajta...

Megyek mert Zsebi nyügös. Jó éjt.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Barbi!

Ugye milyen cuki...
Pesze ha jobban megnézed a kép tetejét...látszik ámhogy ott van a többi alvójószág is..(lagalábbis a képen csak a lábának a csücske :lol: )..
De ma valahogy lekövetelte a polcról ezt a nagy barna Macit...
Lehet ő puhább volt :D :wink:

Nolcsi:
Jajjjjj de édi, amúgy is olyan kis kedves fiúcska...elképzelem ahogy jár kel a fényképeddel..
Szerintem annyi van hogy hiányoztál neki..de azért a mamánál mindig jó buli van. :wink:

Na látod, mégiscsak lesz parti...

De időközben ha meggondolnám magam sem tudnék menni, férj elviszi a verdámat..a másikat meg a szerelő csak délben hozza föl hozzánk...úgyhogy csak du lesz kocsim...és megyek kozmihoz is.

M.

Kép

Kép
megann

Szegény Róki és Zsuzsa, nem lehet most nekik könnyű :(
Nagyon-nagyon sok gyógypuszit küldök Zsuzsának, Rókinak meg kitartást a kórházhoz!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ja és ma Léna hang nélkül aludt el...persze hulla fáradt volt.. :?

M.

Kép

Kép
megann

Cleo!

:P köszi...

Rókiék melyik kóterban vannak?????
Szegénykék.... :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Madarász. Ő azt modja, hogy a hirneve alapján rosszabbra számitott. :? Van kanapé az anyáknak és a nővérek is kedvesek.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo!
Persze, tudom hogy most anyás korszakban van, meg szarul is esne, ha nem hiányolna :wink:

Noémi!
Mind a két fiú anyumnál alszik minden 2. héten.....
Hát azért, mert nekem is kell egy kis szabadidő, Gabival is jó, hogy kettesben tudunk lenni, nem utolsó sorban anyáék is szeretnek a fiúkkal lenni. Csak ők Csillaghegyen laknak, mi XI. ker-ben, az nem megoldás, ha reggel elviszi őket és este visszahozza, mert nagyon sokat kell utazni.
De ez már így van 2 éve, eddig nem volt semmi probléma.....Leonnal egyelőre nincs baj, tök jól elvan.
Alapjában Nolcsi is jól elvan, csak ez az éjszaka ijesztett meg kicsit.
Lehet ha elbeszélgetek vele, megoldódik...

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Cleo!

Hát legalább ennyi pozitivum.....

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: