Új privát üzeneted érkezett!

Ma volt a leadási határidő, de csak akkor ha a januári számlában is akarsz már visszatérítést.

Ezzel a siratós módszerrel csak az a bajom, hogyha tényleg tuti jó lenne, akkor szerintem minden anya kibírná azt a pár napot amíg ordít a gyerek, ha tudja, hogy utána jó lesz. Sajnos nem így van, néha hiába ordít a gyerek, szakad meg a szíved és még sem lesz jó az eredmény.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Na megvolt az ébredés, 2 perc sírás, aztán azt hiszem visszaaludt. Már csak be kell lopódznom hozzá és betakarni, mert hisztinél kimászik a takaró alól. Mancs én majdnem mindig kibányászom alóla a takarót, idegesít ha azon alszik, meg akkor reggelre 3 takaró is lenne alatta.
Konyhát rendbe raktam, most már tényleg megyek pihenni az ágyikóba, mert lassacskán már kelnek egyesek.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!

majdnem biztos nem megyünk a buliba, hogy a fene vinné el
:twisted: Görgőcinek még tegnap is felment többször is a láza.
Még nem vittem orvoshoz, mert meg vagyok győződve róla, hogy vírus, arra úgysincs orvosság. Most telik le a 3 nap, meglátjuk. Hát nem volt egyszerű, mit mondjak. Lázcsillapítás: kanalast kihányja, mindet, a kúpnál meg ha negyedórát szorítottam, akkor is kikakálta :twisted: Kire ütött ez a gyerek :?: (állítólag én ugyanezt csináltam)
Szóval maradt a langyosvizes fürdés, gondolhatjátok mennyire szerette. Amúgy nagyon rosszul viselte az egészet, gyakorlatilag átment majomba és szó szerint egész nap rajtam csüngött. A hátam tök ki van. Rajtam aludt, csak lógott egész nap :oops: Darabosat mindent kihányt, és volt egy pár bűzös fosi is (bocs) Milyen beteges egy kölkem van :cry: Na szóval nem sokkollak bennetek, hogy megint beteg gyerekkel jelenek meg.

Más.
JUCUS: gyönyörű gyereked van, gratulálok. (meg egy picit irigykedem is) Sok örömet kívánok hozzá!

Én is szeretném Görgőt az éjszakai szopiról leszoktatni, meg egyáltalán a felkelésről, mert egyre durvább megint. Lehet hogy csak a betegség nem tudom, de már a sírásközeli állapotban vagyok éjjelenként, mert nemcsak kel, hanem nem bír visszaaludni. És felvett egy idegesítő szokást. Eddig is simizett szopi közben, de most már szó szerint taperol :twisted: :D Most ez a feladat, hogy erről leszoktassam, mert nagyon nem esik jól, ráadásul ha nem otthon vagyunk, akkor is csinálni akarja, azt meg ugye nem engedhetem. Remélem nem lesz szatír a gyerekemből :D :D
Ahogy kész lesz a szobája (persze ehhez Bubekférjnek még el kell készíteni az ő beépített szekrényét is - Natasa egy kicsit még csúsznod kell :D ) átköltözünk és megbeszéltem Petivel, hogy mi is megpróbálkozunk az alvástanítással. Úgy vagyok vele, már nagyfiú nem csecsemő, most már elindult a manipuláció a részéről. Persze nem tudom hogy fogom kivitelezni mert ő is kb úgy sír mint Beni. Éjjel meg feláll és könny nélkül hisztizik ha nem veszem ki

:evil:

Majd meglátjuk. Bubek neked meg odaadom a manit, vagy utalom ahogy akarod, döntsd el.

Cool: tök jó a bőrfoteles kép, csak kicsi az a fotel nem? :D :D
Vendég
 

 
 

Ja igen azt akartam még írni, hogy én nem akarnám Görgőt a szopiról leszoktatni, csak az éjszakairól. Én úgy terveztem anno, hogy jó sokáig tartson, de jó is lenne. Persze azt nem gondoltam hogy ennyire nem fog enni :twisted: Csak ennyit szeretnék: éjjel ne keljen fel, és úgy egyen mint a ti gyerekeitek. De úgy látszik ezek teljesíthetetlen vágyálmok csak :oops: :cry:
Vendég
 


Natasa, Jumam, és főlegfőleg mindenekelőtt Bubek!!!! Nem jön össze a mai kacajklubbos kiruccanásunk, több okból is kifolyólag: Noki pont úgy ébredt, hogy egy délelőtti alvás már nem férne be neki, és ha így indulnánk el, nagyon kiszúrnék szegénnyel, plusz Nokipapa szabit vett ki, mert tanul egy vizsgájára, és ennek úgy örülünk, hogy inkább itthon maradnánk, plusz bkv-val mennénk, ami nekünk 3 óra utazást jelent, 1.5 óra oda, 1.5 vissza, és bevallom, ez most annyira nem is motivál, főleg, hogy noki nem is aludt még, szóval az utolsó 2-3 óra, mire hazaérünk biztos nagyon kellemetlen volna neki.

Ha valaki be tudná fizetni helyettünk a tagdíjat, megköszönném, és számlaszám ellenében utalnám is rögtön....
Csak az vígasztal, hogy Tücsiék sem lesznek, így eggyel kevesebb anyukáról és gyermekéről maradok csak le távollétünkkel. :?
Tücsi, jobbulást Görgőcskének, a kis gombszeműnek, én Görgőcske fan vagyok...

Kép Kép
coolasa
 
 


Tücsi, azért vettünk ekkora fotelt, hogy a család minden tagja beleférjen (mármint nem egyszerre).... és itt most nem Noki korpulens testére célzok... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Mancs, én a fotós csajt egy héttel előtte hívtam, de mehettünk volna azon a héten is csak kikérdez, hogy mikor alszik a babó és így tolódtunk a köv. hétre. Szerintem minden attól függ, mennyi egyéb melója van, de azért nem hetekkel, hónapokkal előtte.
Vuka, én sem értem, hogy mi bajod a feltöltött képekkel?! Nagyon jók lettek. Lehet az elvesztett papírok utóhatása, hogy neked nem tetszenek.
Csajok mi arra készülünk, hogy ma sokan leszünk a buliban. Nem mintha multkor Cool-lal nem élvezkedtünk volna négyesben, de azért az elején lehetünk többen :P Mondjuk ma hamarabb lelépünk, mert apa este melózik és jó lenne még látni indulás előtt,....
Most akkor legyek elégedett vagy elégedetlenkedjek? Szonja 2x ébred szopizni továbbra is. De ez nekem még mindig nem nyűg. Napközben ha rosszalkodik akkor jobban lefáraszt.
Jumam, szupi, hogy neked minden ilyen jól alakult. Bár megjegyzem, hogy az anyukám által kiszúrt malőröket sem vettem észre, mert én csak Szonját láttam. Anyum meg a folyosón töltött elég sok időt mert, mi ott kinn fogadtuk a látogatókat ugyanis mindannyiunknak jobb volt így.

No, megnézem van e olyan kaja amit tudok Szonjecnek adni a játszóházban,....

See you!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok!

Ne orroljatok meg ránk, csajok, de mi sem megyünk ma. Én max. hétrét görnyedve tudnék elkúszni odáig, ráadásul nagyon rám ijesztettek, nagyon durva tüdőgyulladásos járvány van most, Benedek korosztályos topikjából is kerültek kórházba miatta (mellesleg minden kórház dugig van). Nem tőletek féltem Leventét, hanem nekünk kb 2-2.5 órát kellene tömegközlekednünk, na ott van ám esély összeszedni valamit. Egy orvos mondta az egyik anyukának, hogy most aztán vagy 2 hétig semmilyen közösségbe ne vigye a gyereket!
Ezenkívül tanácsadásra is át kell vinnem Leventét. Vuka, ti hányra mentek? Veletek még összefuthatnánk.
Plusz ma még a papa is be fog futni.

Kérnék én is számlaszámot, ahova utaljak!

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Kormi fél 1-kor ebédel Petra, szóval kb 1-kor tudunk indulni a tanácsadásra.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


cool, ti nem tudtok valahová a gödöllői hév vonalára kibuszozni? esetleg Cinkotára? De az Őrsre bemennem is csak 15perccel több, szívesen segítek eljutni a köv talikra
jumam
 
 


Sziasztok!

Szuper jól éreztük magunkat, bár ez nem újdonság, mert Kacajklubban mindig jó! :P
Itt egy pár kép, bár most nem fényképeztem sokat, mert Beni úgy döntött, hogy a kiskonyhába vezető térelválasztót ki kell dönteni, én meg szenya ezt nem engedtem. :lol:

Kép
Kép

Kép
Kép

Kép

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jumam, hát, ha elszántad magad a fuvarozásunkra lelkileg, mi nem leszünk a terved kerékkötői! 8) Majd a legközelebbi előtt megbeszéljük, hogy hova is menjünk nokedlivel, hogy útba essünk neked.

Hosszas keresgélés után végre megtaláltam a számlaszámodat, és akkor utalom még egyszer köszönettel a 2400 vagy 1800 ft-ot. (?)

Kép Kép
coolasa
 
 


Ilba, jók a képek, csak egyvalami hiányzik róluk: néhány batárnagy torta. :wink:
Ja, és még valami: Natasáék nem voltak végül, vagy csak ők nincsenek benne épp abban a fotóeresztésben, amit most feltettél?

Kép Kép
coolasa
 
 


Szonjec kimaradt :oops:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, klassz az új vonalzó, egyedi.
Beni meg Petike az első sorozat 9. képén úgy festenek, mint valami kidolgozott ameriakifocisták a végső győzelmet jelentő touch down előtt közvetlenül.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Tök jók a képek, kicsit irigykedek, hogy milyen jó programotok volt ma.
Mi voltunk tanácsadáson, ott összetalálkoztam a szomszéddal és elmentünk sétálni egy óriásit a Duna partra, mert olyan ritkán tudunk egymással dumálni (túl közel lakunk egymáshoz :D ).

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


mé csak Ilba a jókislány és tesz fel kacajos képeket???
Hálóóóó.

Kép Kép
coolasa
 
 


Figyelmeztetek mindenkit, hogy 8kor elvonulok kálámmmmmbót nézni, és akkor nem állok majd rendelkezésre 1 órán át a világ dolgainak megvitatásában, ezért most kéne kihasználni az alkalmat....

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
ugye-ugye? Én milyen jó kislány vagyok? :lol:
Amúgy talán még Bubek fotózott rajtam kívül, no meg a Mancs klán Petykó csúszdázását :D , a többieknek fekete pont! :twisted:

És csövi Sziszkó mennyire jön be Neked? Olyan édes volt ebben a talált sapiban, tényleg mint egy kis csöves. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziszkót nem néztem csövesnek, csak egy aranyos sapkás kislánynak. Hiába, romlik a látásom... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Natasa,
törölj! :wink:

Képek mennek mindenkinek.
Zoli, ha adsz egy e-mail címet, akkor Neked is átküldöm, vagy majd skypon.

Gabiszámítógép: sajnos még nem került sorra a szerelése, minimum 1-2 hét még. :(

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Hahóóóó,
akkor én is kapok Piros pontot? én is csináltam képeket. :lol:
Továbbá a plusz Piros pont azér is jár, mert nárra nem fizetünk. Így 1800 volt a díj.
Számlaszámot nem adott az Erika, mert azt mondta, hogy az a központi elszámolásba megy az önormányzathoz, és onnan nekik nagyon nehézkes a pénzt lekérni, így azt javasolta, hogy nem baj, ha nincs kifizetve valakié, akkor majd fizet akkor amikor jön. Jucust nem húztuk ki, hanem azt mondtuk, hogy ő akkor nem fizet, de ha esetleg akar ősztől jönni, akkor jöhessen, és majd arra az időszakra esetleg ő is fizet. Többiek is majd akkor fizetnek ha jönnek. Na, ezt intéztem. :wink: ugye hogy jöhet a pirospont. Ja nem, bocs: Piros Pont... :wink:

Vuka, gyógyulj meg! Átérzem a problémát, már volt nekem is ilyen gyulladásom, kétpercenként jártam pisilni 2 cseppeket....sőt egyszer bedurrant a bal vesém is (azóta tök érzékeny :evil: ), és akkor egy étig feküdtem 39 fokos lázzal, és pisilni is alig tudtam úgy fájt. Szar volt. És elhiszem, hogy neked is az most. De hogy javulsz, az nagyon örvendetes. Natasa és Mancs vajákos asszonyok tuti segítenek!!! :wink:

Cool, majd az ülést is el kéne vinni ha erre jártok, ugyebár...ja, és még nem hívott senki... :roll:

Görgőbaba, tessék gyorsan meggyógyulni!!!

És Julcsibaba is!!!
Meg mindenki! Hogy akkor jövő héten azért talizzunk veletek is!

Kormi, akkor jövő héten sem merészkedtek el hozzánk? :cry: :roll:

és akkor mostani képek:

Sziszkó, tudom, hogy jó csajszi vagy... de ez egy csúszda, és az oké, hogy te ott vagy fenn, de ezen a létraizén én is felmehetek?
Kép

Úristen, Livi, te tutkó meg akarod ezt enni?!
Kép

Végre valaki észrevette milyen csini harim van! VÉGRE!!!!
Kép

Heló...eljössz egy körre?:wink:
Kép

Te most komolyan rám vigyorogsz? nem érzed magad egy kicsit idiótának?
Kép

Nekem sokkal-sokkal jobban áll ez a satyek mint Sziszkónak. Ezt skubizzátok! Látjátok? Ugye, látjátok? UGYE?!
Kép Kép

Látod apa, mit csinál a nejem? Biztos, hogy azt akarjátok, hogy ő az enyém legyen???!!!
Kép

És akkooooor...az annyi miiiiiiint...mennyi is?
Kép

Öt! Anya, anya!!! Látod, én megmondtam már ezerszer, hogy tudok számolni!!!
Kép

Szép paci, jó paci...nyugi paci...
Kép

Érdekes elképzelései vannak ennek a kiscsjanak a hintalovakról...így fekve egészen jól látszik hogy ez egy hintaló...hmmm....vagy lehet hogy mégsem?
Kép

Ezt a madzagot jól hazaviszem....és majd jól eldugom valahová....mennyi jó dolgot lehet majd ezzel csinálni...simán elgáncsolok majd vele valakit...tuti...
Kép

Meg kell mondjam, anya, le vagyok nyűgözve...igaz betört az orrom (na jó azért annyira nem...), és elvették a labdászacsimat is...de Te... Veled mindig olyan jó kis kukucsosat játszunk...igaz, anya?
Kép

Livi...ha Beni esetleg nem jön be neked, akkor én szívesen simizem a hajad...és adok neked inni is mindig, ha szomjas lennél...
Kép

He-he, asziszitek nem tudom kidönteni...??? he-he....majd csak figyeljetek!!!
Kép

Húúú, milyen jó ez a szilva! (a tálka aljára volt festve egy szilva - a Szerk.)
Kép

- Kisfiam, ugye milyen jó amikor simizlek?
- Igen, anyuci...Apa, ezt veled is szokta?
(Mancs Klán eme cselekménysorozata igen.igen felkeltette Szonyec érdeklődését, aki némán konstatálta, hogy UGYEMILYENJÓ....A SZERK)
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Háromszoros hurrá (és Piros Pont :D ) Bubeknek!!! :wink:
Jók a képek nagyon!

Betegeskedőknek innen is jobbulást!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, köszia vonalzós tippet. :wink: Kár hogy nincs halas...

De én a Piros pontot ám azért írtam ám, mert PIROS pont....Érted?!?!?! És akinek kell, az is érti?????

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Tök jók a képek, Bubek, a szövegek is!!!!

Cool, azt mondtam volna, hogy szállítmányozlak titeket?? :shock: Inkább azt, hogy segítek odajutni!! :roll:Pl. ha eljöttök Cinkotáig, szívesen elmondom, h onnan hogyan kell továbbmenni... :wink: :wink: hihihi

már tegnap el akartam nmenni Julcsival a dokinénihez, de a rendelési idő vége előtt fél órávalmég minimum 10 páciens volt, köhögtek stb a váróban, ahogy bementünk azzal a lendülettel ki is fordultunk.
Ma nem volt senki. Azért köhög, mert ami a torkában volt kis gyulladás végigment a légutjain, és most gyógyulóban lévő hörgőgyulladása van. A hörgők meg a tüdőben nem? Akkor tüdőgyulladása volt??? Natasa segíts!!!!!!!! erre a következtetésre azután jutottam, hogy eljöttünk dokitól.
Ha rosszabbodna, nem egyértelműen javulna, akkor mégis kell szedni az antbiotikumot. :cry:
Szóval jövő hétre így is-úgy is meggyógyulunk.

Gergő, Bence hogy vagytok??

Cool, ráér jövő hétig a pénz, de ha szeretsz utalgatni...ám legyen. Ja meg te bankos voltál és emiatt nincs bankktg az utalásnál, jól emlékszem erre is :wink: ?

Tücsi, Bubek, már akartam kérdezni, hogy múltkor azt az apró pogácsát melyikőtök követte el?Nagyon finom volt és annak a receptje még nem került közkézre!!!
Apropoó, tudok egy nagyon finom, csupacsoki (de nem krémes) tortát!! lehet, h csinálok is a napokban...nyamm. És szilveszterkor sütöttem Rigó Jancsit, ahogy a nagymamám szokta...nyammnyamm.

Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet leszokni a mámmár kórosnak mondható kakaó és csoki "szeretetről"???????????????? :oops: :oops: :oops:
jumam
 
 


Bubek nagyon ügyi vagy, gratula!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Zsódajumam,
a kicsi pogit apósom követte el. szombaton majd leírom a receptet, és akkor közzéteszem, okés?
Vajh miért nem jó a vonalzónk.... :? valami geb-sz van vele, csak még nem jöttem rá hogy mi....

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


na, most már jó lesz... :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


még nem telefonálgattam, de ellenőrzésképpen itt vannak amikre azt mondtuk, hogy okés helyek. Ha valami kimaradt, lécci segítsetek, tegyétek ide a linket, hogy akkor elkezdjem az ajánlatkéréseket, akudozásokat.... kösszencs!

http://www.szentgyorgykuria.hu/

http://www.c-travel.hu/akcio/oszi_csomag

http://www.szentorban.hu/inside/index.php

http://www.feketevolgy.hu/panzio.htm

http://www.odvaskohotel.hu/

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek, nem tudtam, hogy nálatok foglalja már a helyet az ülés, azt hittem, még a bátyádéknál van….. jövő héten ráveszem Nokipapát, hogy a vizsgái után ruccanjunk el, jó lesz így?

Jumam, ha nem ismernélek ilyen jól, még azt hihetném provokálsz.... 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek Beni megint 1x ébredt!!!!!!! 3-kor, rövid szopi és fél8-kor kelt megint. Újabb rövid szopi és most ébredt!!!
Annyira jó!!! És olyan jó kedve van neki is. :P

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, jippppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! El tudom képzelni, milyen megkönnyebbülés meg frissesség az, amit érzel most! És hogy sikerült átszoktatni végülis Beit? Azon túlmenően persze, hogy gondolatátvitellel folyamatosan súlykoltad belé a nyugodt éjszakai alvást...

Most jöttünk meg az énekóráról, holnap pedig belevágunk a babamama tornába, oda is 10re megyünk...

Kép Kép
coolasa
 
 


Halihó!

Majd jövök a képekkel is, de most csak egy gyors beköszönés. Jelentem, egyre hatásosabb az éjszakai módszer!!! Petike1x ébredt, 11-kor, de az egyáltalán nem volt gáz, mert még mi sem aludtunk. Pár korty víz, és egyetlen pisszenés nélkül aludt is tovább! Utána reggel fél 8-ig aludt!!! Juhééé! De elgondolkoztam azon is, hogy mi van, ha csak azért, mert épp nem fogzik. Vagy ki tudja. A szájába már hetek óta nem enged bepillantást :roll:
Este vacsira bevert 300 ml aszalt szilvás csirkét. Rengeteg volt! A kistányérja csordultig megtelt. Ebből mindig ipari mennyiségűt gyártok, mert imádja. Fektetés előtt még szopizott is, aztán egy hatalmas böff kíséretében egy evőkanálnyi kaja és egy kis tejcsi a szőnyegen/vállamon/mellemen/hátamon/ágyon/nadrágomon landolt :lol:

Bubek,
mi nem valószinű, hogy fogunk tudni menni a jövőhéten :(

Kép
mancs
 
 


Mancs!

De jót nevettem az emilen. Miért is van két kezük a lányoknak és a fiúknak! Haláli! :lol: :lol: :lol:

Ilba !

Ez tök szuper! Még jó, hogy jó a kedvetek. Mindkettőtöknek sikerült kipihennie magát! Azért egy kisbaba is nyaff, ha nem pihen eleget és sokat ébred!

Megnézegettem a képeket a taliról és még mindig gyönyörűek a babák. Livinek az a szív alakú pofija és benne az a csöpp kis szája! Sziszkónak a szép kis arca, Petike olyan fiús már most. Zsófi gyönyörű szőke haja... Szonja karakteres arcától is el vagyok ájulva, na meg Beni és Beni is levett a lábamról.

és most Egy kis vörös sápítozik odabent....éhes vagyok anya agyámán enni.... (gergi volt.)

na puszka

Kép
sasha
 
 


Bubek
deeeee, van halas vonalzó azon az oldalon!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
mancs
 
 


Ja, most nézem, hogy az csak 1 éves korig jó :oops: :shock: De hülyék.

Kép
mancs
 
 


Mancs, nahát, mindenki egyszerre lesz jókisfiú a csapatban! Érdekes, én nem ilyesmivel szoktam jóllakatni lefekvés előtt Nokit, mint szilváscsirke, mert a tejtől és tápszertől különböző ételek nála mindig anyagcsereműködést hoznak, és arra meg gondolom felébredne, főleg egy egész éjszakai alatt biztosan... a 11-es ébredés az meg semmi, még bőven nappal van (nálunk).

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
Petike jófiú, nem trottyol be azonnal kaja után, főleg nem lefekvés előtt :wink: Igaz, reggelre szinte mindig van termés a pelusban, de az általában ébredés után készül :D

Megyek, melegítem az ebédjét. Brokkolit csináltam disznóhússal. Ipari adagot, mert ez is liebling :D

Kép
mancs
 
 


Noki az új, gyönyörűen piros fürdetőszékében...
Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Hűű, de jót játszóztunk! Dől a sok ruhában, mint egy krumpliszsák, aztán vár türelemmel a megmentő seregre, aki visszaállítja.
:lol:

Jumam,
Jobbulást Julesznek!
Ja, és ha valaki megírja a leszokás receptjét, lécci nekem is küldd el! :D

Cool,
Nálunk a "hagyomüvölteni" ugye nem jön be, mivel általában ebéd és vacsora után teszem le és nem akarom, hogy kihányja, ami bele került. Így megint megpróbáltam több kaját adni neki és úgy néz ki bejön. A 200-220 tejcsi előtt most kap tejbepapit és hát úgy néz ki ettől jobban alszik. Az egyedüli elalvás nem megy, de hát remélem előbb-utóbb erre is ráérez. :?
De nagyon jó ez a kép Nokiról! Na ezen már ő is kislányos és nem picibabás. :wink:

Mancs,
Aszaltszilvás csirkét én is ki fogom próbálni, már vettem is aszalt szilvát. Bár a mazsolás almának is ugye csak nálam volt sikere.
Petike nagyon ügyes, jó kisfiú! :wink:

Natasa,
Na, minden oké volt? Jól sikerült? Szonjec jó kislány volt?

No léptem, megyek összenyomkodtatom magam. :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, ugye, ezen a képen Noki szintá már túlsúlyosnak néz ki azzal a hájrengeteggel?? 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool ennyi úszógumival nem is értem miért kellett Nokinak ez az ülés. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, tiéd a pont. 8)

Natasa írt sms-t, hogy rendben van, és túl is van mindenen, csak épp étlen-szomjan várja, hogy derékon fölül mikor durran szét....

Kép Kép
coolasa
 
 


Noki de cukiii!!!!!!!!!!!!!!

Kép
sasha
 
 


Este már én is az ágyában altatom Petrát és éjszaka sem kelek fel hozzá. Este max 10 perc sírás, bár az utóbbi 2 napban semmi nem volt, de csak mert hulla fáradt volt, ugyanis kimaradt egy du-i alvása. Éjszaka 1-2 percet sír, aztán alszik tovább. Szóval az ébredéseit nem hagyta abba, nem tudom miért kel fel mindig pontban fél 1-kor és hajnali 5-kor, de egyedül visszaalszik. Ez megint addig tart, míg be nem indul a következő foga, ami a dokinéni szerint nemsokára itt lesz. Mire elérek Petránál valamit, akkor mindig közbejön valami, ami miatt változnak a szokásai.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sasha, bárcsak én is lecukizhatnám a fiaidat, de kb 2 éve raktál fel róluk utoljára képet. Lehet, hogy azóta már meg is nősültek... 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Képzeljétek az előbb Petra a szokásos másfél méter helyett, végigment az egész szobán segítség nélkül. Tök ügyi volt. :shock:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Nem tudom mi van velem mostanában, de a balszerencse egyfolytában üldöz. :evil: Ma minden ami folyékony kiömlött. :x (és Petra nem is nagyon tehetett róla)
Az utóbbi 3 napban mindig át kellett öltöztetnem, mert teljesen elázott.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Cool,
jajj, de jó, hogy hírt adsz Natasáról. Örülök, hogy minden OK nála :)

Petrának gratula!

Kép
mancs
 
 


Tegnapi fotók 8)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?