Szia Annamari!
Örülök, amit a gátvágásról írtál a Kismamában, mert én mint elsõ babáját váró csajszi, igencsak utána néztem a dolgoknak és azt kellett levonjam, hogy még mindig jobb, ha vágnak, mintha repedne az ember. Bazsi jól van? Igen én is úgy hallottam, hogy két ügyeletes szülésznõ van és csak front idején lehet olyan, hogy egyszerre 6-7 kismama vajúdik.
Szia Solya!
Sajnos nem vagyok orvos, de még csak közöm sincs az egészségügyhöz, így valóban csak megbízni tudok az orvosban, ami egy laikusnak, mint én, azt jelenti, hogy emberséges, megbízható, türelmes és mobilis, bármikor elérhetõ, mert megadta a mobilját, így akármikor hívhatom. Csak remélni tudom, hogy szakmailag is magas szinten áll, amiben eddig nem is csalódtam. Az árat még nem kérdeztem, de azt tudom, hogy szabott árai vannak. Picus mondta, hogy a lány, aki mellette feküdt ennyit fizetett, mert ennyit kért. Valahol jó, valahol nem, hogy elõre megmondja. Így legalább nem érzi az ember, hogy vajon eleget adott-e vagy sem, de nem hiszem, hogy ha végigcsinálta veled a 9 hónapot és fizettél neki nem kevés pénzt, akkor ne csinálná meg akkor is ha nem tudsz 50 ezret adni. Én a 8. hónapban vagyok és még nem beszéltünk pénzrõl. Neki is érdeke, hogy meg legyél vele elégedve, szerintem. A másik: Picus azt is mesélte, hogy õ volt az egyetlen doki, aki minden egyes nap meglátogatta a kismamáját és saját maga csinálta meg nekik az UH-t is. Ez is nagyon szimpi nekem.
A beöntést szeretném én is elkerülni, ha van rá mód. Amikor voltam tanfolyamon ott, szerettem volna WC-re menni, ott a portás fülke mellett, de inkább kifordultam és hazáig tartogattam
Bármi is legyen a legfontosabb, hogy a babám egészségesen szülessen meg és 4 nap után boldogan jöhessünk haza. Jó kis sztori: A 10. emeleten lakunk Káposztásmegyeren. (A panoráma erõsen befolyásoló tényezõ volt
) Tegnap reggel fél kilenc körül szerettem volna levinni a kutyust, de hiába hívtam a liftet, az nem akart jönni. Jó, mondom, majd várunk. Fél óránként ellenõriztem a lift állapotát, sehol semmi. Dél körül jöttek ki a szerelõk és javították meg. Teljesen rosszul voltam, hívtam a férjemet, hogy mit csináljak, ha valami baj van, azt mondta, hívjam a mentõket, mert õk még gyalog is feljönnek a tizedikre, de le már nem biztos, hogy megyünk.
Ilyenek is vannak sajna, amire, ezek szerint fel kell készülni. Na ezért még nem fogunk elköltözni
Pirus