Új privát üzeneted érkezett!

És mi leszel ha nagy leszel and? Hát és már értem de nem lehet könnyű!!!

Ne szarj az egészbe! Tudod miért, mert én harmadévesen abbahagytam az egyetemet,,mert gyermekem született és nem bírtam itthon hagyni, de most már ezt bánom. Nem jártam be, nem mentem vizsgázni mire meg mentem volna már annyi volt hogy nem bírtam megtanulni amit kell(ez szoc probléma tudom, de nekem nem mment, le a kalappal annak akinek sikerült) Hidd el hogy megfogja érni az a papír! Ugyhogy engem ebben a félévben kicsapnak az egyetemről és a 3év repül!!!! De mindegy fiatal vagyok kezdek újat, de hova soroljam a kistesót???? Mert ha újra sulizom abba már nem fér bele én meg 6-és afölötti korkülönbséggel nem akarok gyereket. Én azt mondom csináld és probálj ne előre gondolni, hogy Esztike (tudom nem könnyű) hanem hátulról jöjjön az erő, hogy már mennyit tettél a célért. Ne hagyd abba! Fontos a család, de attól az ember saját magát nem hagyhatja el, nem kell lemondania mindenről!!! Én erre jöttem rá, mert én beleestem ebbe a hibába. 180fokot fordultam amióta anya vagyok és magamkárára!!!

Bocs hogy ennyit locsogok!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Ja jó munka, suli, biznisz ötlet engem is érdekel!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
nszoke

Évi,
még kehidán mondta a dokinéni, hogy minden ilyen betegség után, ill. azzal egy időben szedjen a baba Normaflore-t (probiotikum), hogy helyreálljon a bélflóra és ne nyeljen be rögtön más bacikat/vírusokat...szerintem adjál Gergőnek is!
Jobbulást nektek!!!!

Tüncsi már jobban...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok...

Hát szerintem Zsuzsa érzékeny a Nurofen szirupra... mert tegnap este is azután volt nagyon rosszul hogy azt megkapta, nem is akarta meginni a tápiját amibe azt kevertem... és összegömbölyödve nyöszörgött mint akinek fáj a hasa... aztán ma reggel kapott egy adagot, utána nem nagyon akart enni egész nap, és nyűgös volt. Délben is kapott egy adagot, lefeküdt aludni, és mikor felkelt, kihányta a rizstejet amibe belekevertem neki, és még utána a vizet is egy ideig, aztán kakilt egy jó nagyot...

Úgyhogy mi is bementünk a Bethesdába, hát ott megmondták a nagy semmit... lázcsillapítás plussz az összes nyavalya amit eddig szedtünk. Az ottani doki szerint a fosós-hányós vírus, de nem gyanús hogy csak egyszer volt fosás-hányás egy háromnapos láz után? Akkor amikor elkezdtem adni neki a Nurofent?

Mire hazaértünk, Zsuzsa tök jól volt, és vacsorára benyomott egy tál cérnametéltet ami benne is maradt. Este már csak hőemelkedése volt, de kapott kúpot estére. Viszont nem mertem neki újra Nurofent adni hogy leteszteljem. :?

Ennyire érzékeny lenne a gyomra? Hogy a tejre is, Augmentinre is, Nurofenre is érzékeny???

Jó lesz nekünk a gasztroenterológia szerintem.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Még azt akartam kérdezni...

Az porszívós orrszívó készüléket ti hogyan tisztítjátok? Én eddig csak elöblögettem, de most felmerült bennem, hogy lehet hogy ezzel fertőzöm újra Zsuzsát? Ki lehet ezt főzni? Mert műanyag részei is vannak. Vagy valahogy fertőtleníteni???

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica,
Igen, ki lehet főzni a műanyagot, rá van írva a dobozára. Bár legtöbbször én is csak elöblítem. :(
Én sem kísérleteznék többet a Nurofennel, lehet, hogy tényleg nem bírja Zsuzsa gyomra. Ha kúppal tetted le, talán éjszakára nem fog már felmenni a láza. Ja, és nekem sem tűnik ez hányós-hasmenéses vírusnak. :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Kuha,
Szegény Gergő, tényleg milyen kis bágyadtka ott Apa vállán.
Remélem, kicsit jobban van! Gyors gyógyulást kívánok! :)

benianyu

Benianyu!

Köszi... akkor most megyek és kifőzöm... mert ez az orrdugulat, ennek már el kellett volna múlnia. Az is felmerült bennem, hogy egymást fertőzzük újra, mert nekem is tökre be van dugulva az orrom...

Lehet tényleg át kéne állni a homeopátiára... az legalább nem árt, ha nem is használ, de eddig nagyon megjártuk ezekkel a gyógyszerekkel...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica,
Én inkább olyan "félkuruzslás" híve vagyok. Nekünk nem vált be eddig a homeopátia, vagy nem próbáltam elég hosszan, de egyszer Dani is sokkal jobban lebetegedett a homeos kúptól, meg egyszer én is nagyon kidőltem az allergia elleni orrspraytől.
Inkább lándzsás utifűszirup, mézes hársfatea, c vitamin (leginkább citrom formájában), izzasztás, sátras inhalálás a la Nyúlné és ehhez hasonlók.
Persze ez attól függ, hogy mennyire vagytok betegek. Van, amikor ezek már nem érnek sokat.

benianyu

Rokica, ne főzd ki, mert eldeformálódik, nekem már egyet sikerült eldeformálnom. fertőtlenítő oldattal tudod fertőtleníteni, én mondjuk forró vízzel szoktam minden használat után elöblögetni.
nem hiszem, hogy ezekre mind érzékeny lenne, most nagyon rossz passzban vagytok, ez is közre játszhat

KépKép
KépKép
and

And,
Ma hogy ment az elalvás Esztinek? Rövidebb volt, mint tegnap? :oops: :wink: :?

benianyu

na, ezt jól megmondtam, nekem tiszta műanyag orrszívóm van, és az eldeformálódott.

KépKép
KépKép
and

Rokica,
Remélem, nem derformálódott el.
Közben előkerestem a dobozát. Nekünk Arianna gyártmányú van, 5 évvel ezelőtt vettük még Beninek, de szerintem ilyet lehet most is kapni és rá van írva, hogy a fertőtlenítés módja kifőzés.
Na, most legyen okos az ember lánya...... :? :? :?

benianyu

Halihó!

Egy orrszívót már én is kifőztem :? ... ment is a kukába :evil:

Rokica!
Én neomagnolba szoktam néha beledobni. De többnyire én is csak forró vízzel átmosom.

Olyan rossz olvasnom, hogy ennyi beteg babónk van! :(
Gyorsan gyógyuljon meg mindenki! Megy a drukk érte!

Kuha!
Gergő tényleg olyan kis elesett, az ember szíve megszakad érte!
Jobbulást neki!

Nati szerencsére jól van, remélem nem is nyel be semmit!
Bár ez a langyos idő nagyon gáz a betegségek szempontjából.
Ma vendégeink voltak, egész nap sürögtem-forogtam, jól el is fáradtam, de jól éreztük magunkat! :)
Nati két napja megint alszik éjszaka, kezdem azt hinni, hogy tényleg a telihold idején huligánkodik csak. :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Egy Nati kép
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

ma 5 percen belül volt a sírás!!!! juhéjj!! egyszer ment be apa 1 perc múlva. amikor kijött, mondtam, hogy 2 perc múlva menjen be, de mire bement volna már elcsitult. biztos lesz ez még rosszabb is, de azért örülök, a mai az már igazi eredmény.

KépKép
KépKép
and

Duda,
Nati nagyon édes! :) Kis vigyori! :)

And,
Ez nagyon jóóóóóóó! Csak így legyen mindig ezután! :)

benianyu

Noémi! miért nem akarsz 6 év korkülönbséggel gyereket? engem már abszolút nem érdekel, hogy mennyi lesz a korkülönbség, csak legyen :D

KépKép
KépKép
and

Nativigyor tényleg édes! már olyan rég láttuk!

KépKép
KépKép
and

épp kemény henrik bábjátékot nézek/hallgatok, annyira élvezem, nagyon szerttem :)

KépKép
KépKép
and

sziasztok!
Mire jövök fel? :cry: Szegény "motoroshaverunk" Gergő!!!Ezer milló pusszancska a lázas pofijára!Pannám is így nézett ki, és nekünk túrót nem ért pl.a Germicid, csak a teljes test priznic.(a hütőfürdő sem)pelus a mellkasára(húgyhólyag környékére száraz pelus), csuklóira-bokáira textil zsepi, és így kb.a 39 fokos láz 20 perc alatt 37-re ment.
Jaj And
mondtam már Neked, hogy nagyon-nagyon -nagyon jó lenne, ha minden orvos(mindegy, hogy sebész, gyerekgyógyász, gégész, szülész, vagy történetesen egy majdnemkardiológus) így gondolkozna?????????Úgy felnézek Rád, de tényleg, és ha sok pénzünk lesz egyszer, nyissunk egy magánkócerájt, ha elfogadsz, megyek asszisztensednek! :wink: :oops: Meg akartam kérdezni, hogy hogy fogod Eszti nélkül Szegedet megoldani, de látom a Csajok már megtették, s Te meg válaszoltál.Ja, és MUSZÁJ lesz taliznod velem/velünk, ha itt leszel Szegeden!!!!!! :D
Megann
éljen, éljen utazás!!!!!!!!!!!!

Mit akartam még......
Ja, én az orrszívót Neomagnol tbl-val fertőtlenítem, 1 dl.vízbe fél tbl, abba áll egy órát.

Kuha
nem fogod elhinni:Panna meg imádja az apja alsógatyájait lelopni a szárítóról, és sapkaként használni! :lol:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Duda
Nati cuki, mint mindíg, tudod, majd csattosat is! :D Mondom, én, a telihold Bennünket is megkavar..... :roll:
Benianyu
azta, Daninak sem kell egy kis zsiványságért a szomszédba menni! :) Pannának meg a pofiján(apja mondása szerint a pofizacskóján :D ) van egy hatalmas lila folt, szilveszterkor szerezte, és mindíg mindenki megkérdezi, mi történt:erre én:pezsgőzött...... :?

KépKép

Hajni&Panna
totka

Köszönjük! :)

Benianyu!
Dani nagyon durva, ahogy áll a széken! :shock: :D :shock:
Én tuti frászt kapnék!
Rajta mindig van otthon szandi?

Andrea!
Drukkolok, hogy Eszti alvása gyorsan rendeződjön!!
A mai este tényleg jól alakult! :)
Nati az előbb felsírt, bementem hozzá, megkapta a cumiját, egy kicsit simogattam, aztán kijöttem a szobából. Elég erősen rázendített, azt hittem, kezdődik a balhé, de talán 2 percig sírt csak.
Azt szerettem volna még mondani neked, hogy Eszti képei iszonyú édesek! :D Mindegyik profi!
És, hogy drukkolok, hogy sikerüljön a jövődet illetően olyan döntést hoznod, amit sohasem bánsz meg! :)

Aki még szoptat!
Szerintetek lógna még a cicimen, ha már nem lenne benne semmi?
Én úgy érzem, már alig lehet benne valami és Nati sem szopizik olyan sokat, mint korábban. Az elmúlt napokban este 1-1 percet szánt rám. Hajnalban többet, gondolom éjszaka azért termelődik valamennyi.

Andi&Nati

KépKép
duda

Ma apa lebontotta a karácsonyfát...... :cry: (mindíg vízkeresztkor szoktuk)., mi addig anyuméknél voltunk Pannival.Jövünk haza, Panna kb.öt percig a fát kereste, mondtuk, elvitték az angyalkák, utánna, azt ismételgette:angy, angy....

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hajni, légyszi ne hozz nyílvánosan zavarba! :oops: :D
ha rámszakad az otp ígérem te leszel a második, akinek elmondom, bocs, harmadik (apa és Eszti után) :lol: nagyon jó lenne egy ilyen magánkóceráj!!

KépKép
KépKép
and

Natibaba csini.

Mert "soknak" találom a 6évet. Köztem és tesóm közt annyi van, ég és fökd vagyunk, közünk nincs egymáshoz. Pedig jó lett volna egy igazi bizalmas egy buliba, vagy együtt járni suliba...ilyenek.
Az 1-5 ig de inkább 2-3 év a szimpatikus!

Rokica!
A fertőtlenítő lötyit ajánlom, a tescoban lehet venni és nagyon jó, az tuti eltünteti a bacikat, kimondottan csecsemőkortól.

Kép
Kép
nszoke

Duda
érdekes, volt úgy(szilveszter környékén, )hogy Panna 3 napi nem szopizott, úgy éreztem, nem is sok van benne, utánna mégiscsak kellett Neki, és megnyomtam a bimbóudvar környékét, és spriccellt belőlle bőven.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hahó!!!

Jajj,ezek a fránya betegségek!!! :evil: :evil:

Szegény Gergő,tényleg kis elesett!!! :cry: :cry:
De nagyon ügyes,hogy igy birja a vizes türcsit!!!! :)
Reméljük mihamarabb a régi lesz!!

És a többi baba is gyógyuljon meg!!

Rókica!!
Én nem is tudom,hogy birod te ezt!! :shock: Ráadásul pocakosan!!
Gondolom,nem egyszerű!!Már vége lehetne!!!!

Nagyon szép ez a Nati csajszi!! :D :D

And!
Hajrá alvás!!! :D

Mi vendégségben voltunk!Akikkel sétálni szoktunk!!Két Melivel egyidős fiúcska volt,meg Meli!!Jó kis ricsaj volt!! :D
Mondjuk az emberek túllőttek rajtuk!! :? :?
Az én párocskám mióta hazajöttünk már negyedszer látogatta meg a wc-t!! :evil: :evil: :oops: Sikerült összeinniuk minndent!!! :?
Egy ideig biztos nem kér majd alkoholt!! :twisted:

ancsi26

And
jól van, akkor ne gyere zavarba! :D( de én akkor is így érzek, és kész!) A volt főnököméknek ilyen van Szegeden, és ha akkor meg lett volna a diplomám, mehettem volna oda Áp.iIgazgatónak, gondolhatod mennyi pénzért.......Azóta ez az álmom! :oops: :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Duda,
A lakás elég nagy része kő, emiatt van Danin szandál. De ez most már kezd kicsi lenni (19-es), az új egy nagyon édes tépőzáras mamusz, aminek a talpa csúszásgátlós, pár napja már azt hordja. Csak tegnap meglátta a polcon a szandálját és mutogatta, hogy tegyem a lábára, vékony zoknival még belefér. :wink: Duplazokni nem jött be, mert állandóan levette mindkét párat. :?

Totka, Duda,
Én is frászt kapnék, ha arra érnék ki, hogy a szék tetején áll. Emiatt vannak biztonsági intézkedések, például teljesen betolva a székek, mert kihúzni még nem tudja. :wink:
A gyerekszobában meg a komód tetején van a kisasztal és a két kisszék, ha nem vagyok a szobában, mert ott is mászik ám a kis csibész. :)

benianyu

Andi, én is úgy érzem, hogy szinte semmi nincs, tiszta "löttyedt", de én mindig úgy adom be neki a vigantolt, hogy kis anyatejben feloldom, és akkor látom, hogy azért van, amit kiszopjon. ez a kevéske is nagyon sok szerintem!
ha már nem lesz benne, gondolom nem fogja szopizni, gondolom..
és köszi a dícséretet is és a drukkot is! én is pont olyan döntést szeretnék hozni, amit később sem bánok meg :wink

mi jövő héten bontjuk a fát, tesóm szülinapja jan. 10, és megszoktam, hogy akkor még állnia kell a fának, még egy kicsit élvezem, annyi munkám van benne, minden nap szorgosan gyújtom le-fel az égőket :)

Panni is milyen okos, hogy mondja a szó elejét :shock: !!! Eszti hablatyol, de azt elég meggyőzően, végülis megértjük, amit akar :D

Noémi: tesóm 2,5 évvel fiatalabb, totál más személyiség, meg minden, kívülálló meg sem mondaná, hogy tesók vagyunk, mindig is veszekedtünk, sőt verekedtünk is, soha nem beszéltük meg a legbensőbb titkainakt, de most azért számíthatunk egymásra. nem a 6 éven múlik szerintem. nehogy emiatt ne legyen Málnának tesója! :)

KépKép
KépKép
and

Hajni, kívánom, hogy valósuljon meg az álmod!!! nem tűnik elérhetetlennek!

még eleresztem a gyógypuszi halmokat, aztán irány az ágy!

vírusok tűnés a topikból!!! :twisted: :twisted: :twisted:

jóéjt

KépKép
KépKép
and

Na én is nyugovóra térek.....ha hagy Zoli!!! :evil: :evil:
Még mondig ki-be szaladgál a wc-re....még hallgatni is rossz.... :? :oops:

Jó éjt!!!

ancsi26

Csak röviden mert elég fáradka vagyok..

Kuha!
:( :( :(
Jajjjj szegény Gergőce...milyen kis bágyadt.. :( :( :(
Remélem hatékonyak voltatok és estére jól levittétek a lázát..

And, Totka!
Léna meg zokniőrült..kivált szereti az egyik fekete fehér piros sárga csikos zoknimat :shock: :shock: ki érti az izlésüket... :lol: :roll:

Bölcsitéma:

Hmmmm sajnos én nem igazán győzödtem meg arról hogy milyen a bölcsi....jó e vagy rossz..
Örülök ha beveszik a legközelebbibe...ami igy is úgy is autóval megközelithető csak...
A gond az, hogy 16. kerület többi bölcsije olyan távol esik tőlünk, hogy reggel szerintem legalább fél óra lenne bemenni... :?
Sajnos elég kicsi az udvar..és szerintem a szobák is..igaz nem láttam....... :roll:
Azért most elgondolkoztam hogy lehet hogy azért megnézem a többi bölcsit is.. :roll: :roll: :roll:

And!
Dehogy hagyd...kár lenne érte..
Viszont az a két hónap :shock: :shock: hát én ennek még a gondolatától is rosszul lennék.. :?
Én erre azt hiszem alkalmatlan lennék... :?

Benianyu!
Akrobata-Dani :P :P

M.

Kép

Kép
megann

And!

A másik ok hogy visszamegyek dolgozni aztán megint szülni, meg kizökkenek egy kicsit és nem biztos hogy akkor mikor kényelmesen van mondjuk egy 6éves gyerekem akarok még egyet...aztán lehet hogy mégis... :roll:

Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel? Többiek? Mondjuk már majd mindenki 2gyermekes, vagyis sokan azok. Jól elbeszélgetek. :)

Kép
Kép
nszoke

Mindenekelőtt mindeg beteg babának mielőbbi jobbulást.

Kuha
Milyen kis elesett szegény Gergő Apa vállán :(
Köszi az Il-Ferros híreket.

And
Ma Brigi is kb. 1 perc alatt visszaaludt miután Apa átvitte a szobájába és a délutáni alvásnál sem volt csak kb. 10-15 perc sírás. Szerintem se add fel, amiért már ilyen sokat küzdöttél. Rossz lesz nagyon a család nélkül az biztos, de a végcélra gondolj :?

Benianyu
Akrobata Dani nem semmi.

Briginek is kedvenc elfoglaltságai egyike, hogy a bugyijaimat és a melltartóimat a nyakába akassza és azzal rohangál :wink:

Megyek aludni, jó éjszakát !

Kép
Kép
maresz

Sziasztok,

Megint nagyon rossz éjszakánk volt... az esti hőemelkedés után éjfélre magas láz, 39,1 popsiban, kezdődött a priznicelés majd mikor az sem vitte 39 alá, hűtőfürdő. És közben elkezdett tényleg menni a hasa illetve ilyen híg széklete van. :? Egyszer már átpelenkáztam éjjel, SOSE szokott éjjel kakilni. És ilyen híg, bűzös, nyálkás.

Már alig várom a hétfőt, akkor visszamegyünk az ismerős gyerekorvoshoz, megkérem, hadd jelentkezzünk át hozzá. Az ügyeleten azt mondták, ha itathatatlan vagy ébreszthetetlen, akkor vigyem egyenest a Lászlóba. :? Ezzel búcsúztak tőlünk, hát nagyon remélem hogy nem kell.

Mi a fránya kutyafüle lehet ez ami ENNYI ideig tart??? És állandóan valam újdonságot produkál. MIÉRT NEM GYÓGYUL MEG?

Még egy: létezik olyan gyerekorvos aki hétvégén és ünnepek alatt is elérhető? Vagy csak álmodozom?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!

Róki!

Annyira sajnálom, hogy még mindig....
Ráadásul még ez a hasmenés is.. Nálunk ugyanilyen, igaz, éjjel nem volt hasmenése, csak most reggelre.
Viszont nincs láza!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Sőőőőt, hőemelkedése sincs!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Este már nem prizniceltük, mert 38,1 volt. Panadolt egyszerűen nem tudtuk belé imádkozni, három kanállal vert ki a kezemből. Na, akkor elfogyott a türelmem, és azt mondtam, hogy jó, akkor kap egy kúpot, vagy kijön belőle, vagy nem.
És szerencsére nem jött ki.
Viszont vagy 5 x fennt volt az éjjel, mindig nagyon szomjas volt, de szerencsére ivott, és már aludt is vissza.

Róki, már nekem is eszembe jutott, hogy vajon van-e olyan gyerekdoki, akit éjjel is riasztani lehet.
Meg azon is dongolkodtam, hogy ha pl. ügyeletet kell hívni, akkor van-e olyan, hogy gyerekorvosi ügyelet, vagy akkor is a felnőtt orvosi jön ki????

Andrea, Maresz!

Eszti, Brigi alvás! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi!

Apa :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Duda!
Örülök, hogy nálatok is jól megy az alvás, és reméljük, tényleg csak a telihold bogygatta meg Natit. Akinek a képe csúcsédes egyébként!

Totka!

Köszönjük szépen, nagyon aranyosak vagytok!

Magánkóceráj :lol: :lol: :lol: Hát kívánom Nektek, hogy tényleg minden álomtok teljesüljön ezzel kapcsolatban. De ez min. egy lottó ötös, nem???
Egyébként, az a volt főnököd által felajánlott meló már nem lehet aktuális?? Már megvan a diplomád. Nem jelentkeztél be hozzá, hogy azért számítson rád, ha úgy alakul???
Én biztos megtettem volna. Soha nem lehet tudni...

Kép
kuha

Totka!

Most olvastam a hírekben, hogy micsoda szörnyűség történ a Ti falutokban is!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Ez borzasztó, komolyan mondom! Az ember már sehol sincs biztonságban.
Bár, a részleteket nem tudom...

Kép
kuha

Gyorsan bejelentkezem, szorgalmasan olvasok, de nincs időm irni.

Mennyi beteg baba! Mindenkinek jobbulást kivánok, sok-sok gyógypuszit küldünk...különösen kis druszámnak, aki olyan régóta nyüglődik.

Róki, Julcsi is Karácsony óta náthás, kühüg, és lázas is volt, amikor én a kórházban voltam. Mielőtt bementem, már majdnem meggyógyult, aztán mindennap ment valahová, csak pár percet töltött szabadban, kocsiban, de nem volt jó neki. Mióta hazajöttünk, szobafogságon van és szépen javul, nem engedem ki egy percre sem. Ezt javasolta a doktornéni.

Tegnap belázasodtam, valószinűleg kisebb mellgyulladásom volt már két napja, de úgy tűnik, mára múlóban van, köszönhető kicsi Annának, aki buzgón és már ügyesen szopi, még a mellbimbóim is helyrejöttek.

Szegény Julcsi azért néha hiányol, ma reggel keservesen sirt, mert mostanában és nem vagyok ott az ébredésnél, akkor pihenem ki az éjszakát. Aztán bementem hozzá és az ölembe ült, pedig ő nem nagyon szokott bújni.
Na megyek, mert kikapcsolja a gépet mindjárt.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Kuha jó, hogy már jobban vagytok. Szegény Gergő, de jó hogy felkelt inni, mert a láz vagy a hőemelkedés miatt kell pótolnia az elvesztett vizet és ezt ügyesen tette.

Rokica, nem vagy könnyű helyzetben. Főleg gondolom jó ideges is vagy már, de kis pocaklakódra vigyázz közben, mert ugye érzi minden rezdülésedet.
Nem értem miért nem tudnak valamit mondani az orvosok, ha konkrétan elmondod a panaszokat, valami jó kis kivizsgálással, amivel mondjuk eltellik 3-4nap, de legalább nem 3-4napja szenvedtek, főleg szegény kis Zsuzsa. Ez már nem sima nátha, szerintem van összefüggés az összes tünet között, főleg ha ugye nem is múlnak, hanem inkább mindig újakat produkál Zsuzsa.
Kívánom hogy mielőbb oldódjon meg ez a betegség dolog nálatok, mert ez iszonyú... :(

Gyerekorvos: lányok én nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert amikor megismertem a doktornőt nem nyerte el a tetszésemet, de aztán amikor beszélgettünk és egyre gyakrabban találkoztunk ugye mikor még picibaba volt Zsebi rájöttem nagyon kedves és jó orvos, sok tapasztalattal a hátamögött és 2gyerekkel. Kapásból megadta hogy mikor hol kell kihívni, hol lehet elérni ha csak kérdésem van és telefonon akarok vele beszélni és a mobil számát is megadta hogy éjjel nappal, piros napon is elérhető, ha gáz van hívjam bátran, ha telefonon el lehet intézni elintézzük, ha nem indul is. Szóval a gyerek orvosaival nagy szerencsém volt mindig jót fogtam ki. A neonatológusunk is nagyszerű. A Heim Pálba már ugyanezt nem mondanám. Ott magánkézben sem túl segítőkészek jó sok pénzért...na mindegy.

Majola nem lehet könnyű két babával, főleg hogy Julcsi ugye azért még nem érti igazából hogy mi történik, majd meg kell szokja hogy anyának kétfelé kell "szakadnia" mostantól és nem csak az övé vagy.

Kép
Kép
nszoke

Roki most nézem nem azt akartam írni hogy 3-4napja szenvedtek, hamem már sajna 3-4 hete, vagy tán régebb óta...?

Kép
Kép
nszoke

Benianyu, And, és mások, akik furfangos titkok tudói: miért nem tudom Annát is feltenni a lilypie vonalzóval? Azt irja, túl hosszú aláirás.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Próbálok lépést tartani veletek, de még az olvasással se tudok végezni, nemhogy írjak. Azért a két gyerek csak duplaannyi, mint az egy. És még Saci is olyan pici, őmellette is sokszor ott kell lenni. Szóval van, hogy mindkét gyerek ordít, mert egyikre se tudok 100%-osan figyelni. A leghorrorabb a séta, mert a két gyereket kézben kell le ill. fölcipelnem a másodikról.
De azért szép az élet, nem panaszkodom. Szomszéd néni főz ránk (annyira kedves tőle!), anyum is, barátok is próbálnak segíteni.

Majola! Én még nem gratuláltam Annához, Isten éltesse sokáig! Nagyon édes bébi, és a kép alapján kislányos ő is! Remélem nem marad rossz emlék a szülés. Julcsi eszméletlen, milyen okos, és milyen sokmindent beszél már. Sok sikert a szopihoz is. Hál’ Istennek nekem ez a szopi mizéria kimaradt, Saci karbantartotta a cicijeimet, így nem fájt egyáltalán az újabb kis szopis.

Benianyu! Gyönyörűek a fiaid! Úgy felnézek rád, hogy mindig olyan vidám vagy a két gyerek mellett (ez Barbira is igaz)!

Róki! Zsuzsának jobbulást! Remélem a ma éjszakátok már jobb lesz!
Teszteljük a snuglit, tök jó, bár a kendővel jobban eloszlik egy kicsit a háton a súly. Derékpánttal már szinte tökéletes lenne a szerkezet.
Kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak majd Zsuzsa fogára!

Ancsi! Nagyon szépek és csinik vagytok a szilveszteri képeken!

Csikken! Tetszik Roli kreativitása a cipőkkel!

And! Szuperek a síelős képek!

Totka! A szegedi találkában én is benne vagyok! Azta, ez a áp-i igazgató dolog nagyon jól hangzik! Hány évvel maradtál le erről a csúcs-állásról?

Duda! Nati-vigyor irtó cuki! Szerintem fájna a cicid szopi közben, ha már nem volna benne tejcsi.

Megann! De jó, hogy utaztok! Tiszta irigy vagyok!

Kuha! Elesettarcú Gergőnek gyors gyógyulást! Ja, és van gyermekorvosi ügyelet!

Noémi, And! Köztünk 7,5 év van a nővéremmel, és gyerekkorban ez tényleg sok, de most nagyon jó, hogy van a tesóm! Szóval inkább nagy korkülönbség, minthogy egyke legyen az ember.

Majd nézek néhány képet mindjárt...

Kép

Kép

Kép
bodza

Thomasanne! Köszi a hiányolást! Remélem Tomi teljesen meggyógyult!

Davallia! Kérdezted, hogy kialakult-e már a napirendünk. Hát, még nem teljesen, mert Kristóf napközbeni alvása össze-vissza áll még, de legalább éjszaka szépen alszik. Ma pl. éjféltől reggel 7.20-ig még pelenkázni se keltem föl, csak ide-oda húztam magam mellett az ágyban (ha jól emlékszem kétszer ébredt), szopizott, és már aludt is tovább. Remélem ilyen jó alvó is marad!

Csütörtökön voltunk védőnőnél. Kristóf 5 hetesen 5700g!!! Saci 3 hónaposan volt ekkora, megnéztem a kiskönyvét. A 62-es ruhákat lassan kinövi.
De Saci súlynövekedése is döbbenetes: tudjátok, ő mindig kis filigrán, pici kislány volt – eddig! Novemberben volt utoljára mérve, akkor 8400 g volt, most meg 9600! 1200 g 6 hét alatt! Nem sok ez egy kicsit??? Vagy ez az anyatej hatása? Semmivel nem eszik többet, mint előtte.

Kép

Kép

Kép
bodza

Ja, gyorsan, képek helyett: www.kigyossy.hu
Frissítettük...

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Tudjátok, elég szomorú, ha a falucskánk ilyen tragédia miatt kerül be a sajtóba.Az agyonvert pasi szüleimnek jó ismerőse, apum oszt.társa volt.Eléggé szerette az alkoholt, de szerintem ez nem ok arra, hogy agyonverje egy 20éves srác(aki mellesleg meg nekem jó ismerős).Ja, és itt történt kb.a lakásunktól 2-300m-re! :cry: :cry: :( :( :(

Kuha
de jó, hogy Gergő jobban van!!!!!! :D Pussz NEKI!!!!!!!ÁÁÁ, arik vagytok a magánkócerájjal kapcs.-ban, de engem akkor vettek fel a főiskolára, és akkor "toborozta"főnök az embereket, így mostmár egy jól menő, kialakult csapattal dolgozik.Medicenter a neve(hátha Bodza Neked mond ez valamit).
Bodza
cukik a gyerkőcök, és Rajtad nem is látszik, hogy nemrég szültél!!!!Jaj, nagyon jó lenne, ha akkor lennél Szegeden, ha And gyakszizik!!!Tudjátok:ha Mohamed nem megy a hegyhez, akkor a hegy megy......(v.hogy is van!? :D ) :wink: :wink: Saci tuti a fincsi anyatejcsitől indult be súlyügyileg!
Rokica
uhh, elég durva , hogy Zsuzsa még mindíg beteg, lázas, kíváncsi vagyok, de nagyon, hogy mit mondanak Nektek holnap!Kitartás!

Nyúlné
ha nem jössz egy nap, már hiányzol...!

Van egy szegedi jó ismerősöm, neki a kisfia most volt egy éves dec.-ben.a férj házio.Kiakadtak, hogy Panni nem kapja egy éves kora után a Vigantolt!Nekem azt mondta a védőnő, hogy egy éves kor után nem kell hogy kapja.Tegnapelőtt meg olvasom Thomassane-t, hogy Tominak picit karika lába van, Pannának nemkülönben.Kiakadtam, tuti, hogy kell még a D.-vit.
Most akkor hogy van ez, meddig kell hogy kapják?????(sík ideg vagyok, reggel megyek is a gyerekorvosunkhoz, megmutatom Pannilábikókat)
De én is 1 éves korig tudtam.....ÁÁÁÁÁHHH!!! :(

KépKép

Hajni&Panna
totka

Bodza!

Üdv újra, megnéztem én is a képeket, csudaszépek vagytok!
A legjobban az a kép tetszik, ahol Saci ül a nagy fotelban! Annyira kis törpinek tűnik abban a hatalmas fotelban!!

Totka!
Sajnálom, hogy ráadásul mindkét fél ismerősöd is... Így még szörnyűbb a helyzet...

Pusszi-t köszönjük, bezsebeltük, és tuti, hogy a tegnap puszi áradatoktól van már jól Gergő. Nyoma sincs a betegségnek, olyan, mint egy kisördög. Szerencsére, már éjszaka óta nincs láza.
Igaz, az étvágya még nem az igazi, de legalább inni iszik bőven.

Vigantol:
Végre egy dolog, amit úgy tűnik, az én gyerekdokim is jól tud. Legalábbis abból, amit írtál, hogy ki mindenki tudja még úgy, hogy adni kell.
Nem akarlak tovább stresszelni, de nekünk anno azt mondta a gyerekdoki, hogy két éves koráig kell kapnia.
Nyáron szünetet kellett hagynunk, a rengeteg napsütés miatt, és mondta, hogy majd októberben kezdjük újra.
Aztán szerintem nyáron megint jön majd a szünet, aztán meg már 2 éves lesz, úgy akkortól meg már nem is kell (szerintem...)

De nem értem, úgy érzed, hogy a karika láb összefüggésben van azzal, hogy már nem kapja Panni a D vitamint?
Csak kérdezem, én nem nagyon értek hozzá...

Kép
kuha

Sziasztok!

Elszállt amit írtam :evil:

Szóval: Totka :) Ugyanezt írtam én is a Vigantolról, mint Kuha, én is úgy tudom, hogy télen kell adni két éves korig. De nem kell emiatt izgulni, pár hónap kihagyástól nem lesz baja Panninak. Húgom egyik gyereknek sem adott soha egy cseppet sem/ Konakiont sem/, és minden rendben velük / mondjuk hugi elég kirívó eset, én beszaribb vagyok annál, hogy ilyesmit meg merjek tenni/.

Bodza :) Gyönyörűek a gyerekek, minden kép nagyon jó. / vasgyúró 2 és nagyfotelos Sacikirálylány a kedvencem/.

Zsuzsa :) Örülök, hogy jól alakul a szopi, épp írni akartam, hogy milyen jó, hogy egy köpésre van Tőletek PZIta, de ezek szerint Annával nagyon ügyik vagytok! A többi nehézség is megoldódik majd, Julcsi pedig ettől /is/ több lesz, hogy ezt meg kell tanulnia, át kell élnie.

Nagyon sajnálom a sok kis beteget!!! Mindenkinek gyógypuszikat küldök én is, jó lenne, ha már segítene végre! Szegény Zsuzsa, hogy nem bír már kikeveredni ebből a rohadék kórságból!!!

Ayse :) Rég láttalak, minden rendben???

Benianyu :) Dani tényleg hajmeresztő! Gergő is mindenhova felmászik, de ennyire nem akrobata!

Anyukám ebéd után hazautazott. Tegnap Ikeában voltunk, éjjel meg egyik beszélgettünk, jó volt. Ma már elkezdett beleszólni a dolgaimba, úgyhogy ideje is volt már a távozásának :wink:

Tegnap este Gergőt baromira megkarmolta a kismacska. Balázs azt mondja, nem is bántotta-kivételesen-, de ki tudja, a lényeg, hogy kapott egy nagy körmös-pofont szegény. A szeme csak azért úszta meg, mert mélyebben van.

Kép
Kép
Kép

Vigyázzatok magatokra!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jaj, Andi :) A szopis kérdésedre akartam még: Ha Nati cicifüggő, akkor tök mindegy, van-e tej, vagy sincs. Tehát ha ő elsősorban az összebújás-cumizás-anyázás miatt szopizik, akkor nem fogja zavarni a tejci kifogyása sem :) Balázs, amikor Gergővel terhes voltam, és még mindig szopizott, egyszer megjegyezte, hogy ebben nincs már semmi. Mondom: akkor kell egyáltalán szopizni? Mire ő: Azért cumizok egy kicsit.
Egyébként meg valamennyi biztos van benne. Most, hogy Gergő megint szinte csak szopizik, és azt jó sokat, érzem, hogy telítődik a cicim, de amúgy az enyéim is üres-érzetűek. Mégis, amikor pl. hányt, láthattam, hogy pár korty után mennyi jött vissza :oops: Tudom, hogy az már nem csak a tej, de akkor is nagy mennyiség volt, holott azt hittem, még nem is jött semmi...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?