Új privát üzeneted érkezett!

Jucus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mancs kitartás! Kedden jöttök talira?

Kép
vanília
 
 


Húú de izgi Jucusnak! Hajrá Borcsa! :wink:
Imi, aztán gyere a részletekkel! :wink:

Köszi a karfiolos infót, gyümölccsel nekem is furi picit, majd akkor répával, meg hagymával megpróbálom. :roll: De holnap az egyik kedvenc, húsleves lesz.

Eszti,
Benyónak jobbulást!

Mancs,
Csürdöngölő: :D :D :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Lábakat felpolcolni, jönnek a képek :wink:

Anyukáméknál
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mancs
 
 

 
 

Jujj de nagyon szép a havas, deres táj!

Petykónak mennyi haja lett! :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Szilveszter
Kép Kép

Pancsizunk
Kép Kép

Kép Kép

Kép
mancs
 
 


Ilba,
az hó volt, ott esett, és meg is maradt :wink:

Vanília,
lesz tali kedden? A szokásos helyen? Nem tudom, tudunk-e menni. Elvileg Mbá itthon van, de aznap kell mennünk tanácsadásra is :roll: Jó lenne menni, mi még nem is nagyon tudtunk beszélgetni.

Na, megint nyüszög. Szemét leszek. Tutujtutuj, lerak, hagy. :shock:

Kép
mancs
 
 


Ilba,
karfiolról nekem az egyik kedvencem jut eszembe: rakott, vagy öntött karfiol. Nem tudom, Beni miket eszik már. Jénaiba husi, rá a karfiol, rá sajt, megsütni, bababarát állagúvá tenni...

Éhes vagyok :shock:

Kép
mancs
 
 


Mancs,
te fogytál?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


darált hús?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ezt a lámpát vettük ma a gyerekszobába (bocsi, de nem csomagolgattam ki-be, így csak a dobozát fényképeztem le)
Kép Kép Kép

Még mindig nyüszög, de legalább nem ordít. És nem áll, hanem fekszik. Ez az egyik dilemmám. Ha feláll és úgy üvölt, akkor mit csináljk... Egyszercsak megunja vagy elálmosodik és akkor lefekszik?

De szar ez, úgy kesereg szegény. Ments meg anyaaaa.... ments meeeeg..... :cry: :shock: Megszakad a szívem.

Kép
mancs
 
 


:shock: :shock: :shock:

Gyümölcspürés kenyér (1 éves kortól)
Hozzávalók:
1/2 doboz (50g) bármely ízű Milupa Frutapura 100%-os gyümölcspüré
1/2 kávéskanál margarin
1 szelet friss kenyér

Elkészítés:
A kenyeret kevés margarinnal megkenjük, majd ráhalmozzuk a gyümölcspépet. Kisgyermeknél csak a kenyérbelet adjuk. A Gyümölcspürés kenyérrel garantáltan jól indul a nap.

Ti ezt megennétek?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
ha Beni kaphat darált husit, akkor azzal a tuti (szerintem). Hogy fogytam-e??? Nagyon aranyos vagy, de én nem így érzem. Miből gondolod? A kilókat ne kérdezd, mert hónapok óta nem álltam mérlegre. Az csak frusztrál (a zsírszázalékmérő funkciójáról nem is beszélve :evil: ). Minden régi ruhám rámjön, ennyi nekem elég :wink: Amíg szopi van, nem vagyok hajlandó megvonni semmit magamtól :wink: :lol: Na de majd utána!

Kép
mancs
 
 


Én biztos nem enném meg!!!! :shock: Boáááá Kép

Kép
mancs
 
 


A Szilveszteres képen úgy látom.
Én sem állok mérlegre. :oops: Viszont 6 napja nem eszem már vacsi után! 8)

Szerintem darált húst ehetnek ha már húst ehet. Nem? Csirkemell filét és tudok ledarálni, vagy bármi mást.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


2. akadály leküzdve: ismét elaludt cickó nélkül!!!!!!!!!!!!!!!

Megyek, megveregetem a vállam :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Ja, ez nekem eszembe se jutott. A darálthúsról mindig a bolti ugrik be :lol: És ha disznóhúst darálsz? Azzal sztem ízletesebb és szaftosabb lenne :wink:

Én is csak 1 Merci csokit nyomattam le ma vacsi után. Pedig megpusztulok vmi rágcsáért! :shock:

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
én nagyon írigyellek, hogy így tudod ezt az altatást csinálni.
Én annyira nem tudom, hogy mit hogyan ... most először mióta Anya lettem (ez elég beképzeltnek hangzik :oops: ), gondolom úgy, hogy rosszul csinálok valamit, de nem tudom, hogyan kéne máshogyan. Illetve tudom, csak én nem tudom csinálni ... (no ez elég zagyva lett)

Délután például ha leteszem, akkor ugye egyből feláll és üvölt. És ha végig üvölti a másfél órát? Utána menjek be és vegyem ki, hogy akkor ennyi volt az alvásidő? Vagy hogy? :roll:

ÁÁÁÁ!!! Ugye ripsz-ropsz megérzi mit szeretnék? :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
a napközbeni alvások régebben nálunk is hasonlóképp festettek. 1 óra üvöltés után kivettem és nem aludt. Mióta hűvösebb az idő, azóta jobb a helyzet, mert kint tök hamar elalszik, bár van, hogy bepróbálozik, de nem hat meg :wink: Hiszti, az van :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Asszem így állunk:

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
nekünk a március lenne jó. De nem tudom, tudunk-e egyáltalán menni, hogy Mbá épp hogy fog dolgozni. Meg még sok más egyéb függvénye is, úgyhogy sajna nem tudom biztosra mondani... :cry: Végül hova is lesz a kiruccanás? :D

Kép
mancs
 
 


Mancs,
még se időpont, se helyszín ... :roll:

Jó éjszakát mindenkinek!

Jucusnak azt hiszem nagyon szép lesz. :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Hozzáértők!
Ez jó születési dátum, nem? 07.01.07.
Hacsak Borcsa nem expressz babóként még ma kibújik.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, Borcsát én is inkább holnapra tenném meg a Tippmixen 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Megyek én is aludni.

Nagyon izgulok... Vajon hol tarthatnak Jucusék... Tényleg, olyan jó most neki!

Petike 1 órája alszik. Ha már eddig kibírtam, ezt az éjszakát így KELL, MUSZÁJ így végigcsinálnom. Vhogy el kell kezdeni...

Szép álmokat mindenkinek!

Jucus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
mancs
 
 


7-es a kedvenc számom :wink: Hajrá Jucus, hajrá Borcsa!!!!!!

Kép
mancs
 
 


Jó reggelt,


én csak most olvastam, JUCUS, de jó. Már biztosan babázol, de jóóóó. Icipici babánk lesz a topicon újra! JUHHHHÉÉÉÉ! :)

Mancs, ügyin csinálod, minden mozzanatot értek ezekből a küzdésekből, mi úgy tűnik, most túl vagyunk ezen.

A szopinak vége, legalább is most úgy gondolom, 3. napja nem kell neki, a cicikóim pedig már nem is termelnek (mitől is ugye).

Bencike végre már jobban van, tegnap a sok dzsuva kijött a fülecskéjéből, még melegsapizzuk, ettől sokkal jobban folyik ki neki, remélem a nehezén túl vagyunk. :) A kedve a régi, csak ritkán sírdogál fel, olyankor azért biztosan fájdogál még neki.

Mancsi, ezek a képek nagyon jók, csini vagy ám tényleg. :)

Én most kari után újfent fogyózom (igen, már megint 8) ), nekem van még régi rucim, ami nem jön rám, azok a célok, de most nagyon jól megy a pékáru, édesség, cukor és vacsi nélküli lét.

Most jöttem rá, hogy pl. most, hogy nincs szopi, sok-sok idő után már azt eszem-iszom, amit szeretnék. Ilyen azóta nem volt, mióta terhes lettem, azóta mindig csak Bence volt a fontos (természetesen), a szopi miatt megint csak ő, és most olyan furcsa átállni. Pl. tegnap délután is szerettem volna tejeskávét inni, de annyira megszoktam, hogy délután már nem iszom, nehogy a tejecskébe átmenve éjszaka ne aludjon, hogy csőből rávágtem, hogy nem iszom. Aztán rájöttem, hogy végülis ihatok. :)

Ilba, a táblázatban nekünk a február nem jó, a március annál inkább. :)
Vendég
 


Jó reggelt!

Igen, jól láttok, ilyen "korán", én, itt :D
Petike ébresztett, Mbá meg majdnem 2-kor jött haza, így nekem kellett felkelni. Éjjel jópárszor fent volt, 1-2 óránként, de EGYSZER SEM SZOPIZOTT, MERT NEM ADTAM NEKI!!!! 10-20 perc nyöszörgés után feladta és elaludt. Mert szerencsére nem telitorokból üvöltés ment, hanem csak olyan nyüszögős kiabálás. Megoldódott a "mi van ha állva kiabál az ágyban és elálmosodik" kérdésem is :) Fogja magát, és lefekszik. Igaz, a paplanja tetejére, meg összevissza keresztbe, de ilyenkor másik takarót terítek rá, így nem zavarom meg. Képzeljétek, annyira "megszoktam" a nyüszit éjjel, hogy egyszer nem ébredtem fel rá, pedig karnyújtásnyira van tőlem az ágya :oops: :roll: Csak arra ébredtem fel, hogy Mbá kel fel és veszi fel Petikét. Hátha nála jobban megnyugszik. De nem :? Nálam se hallgat el, mivel nem tömöm be a száját :D Megkínáltam vízzel, de úgy megsértődött tőle, hogy még jobban kiabált. Biztos mondta: "mi a f...t akarsz ezzel, nekem cici kell, vidd innen a p...ba!!!" :lol: :lol: :lol: Hajnalban már elfogadta a vizet :wink: Úgyhogy ha már 1 éjszaka megvolt, így kitartok, és végigcsinálom. Remélem, rájön a kis maki, hogy azért nem érdemes felkelnie, hogy ne kapjon semmit :lol:

Eszti,
látod a utolsó előtti fotón a tele tányért? Tökfőzelék. Na abból ennyit bever :wink: Benyófinak jobbulást! Tesód a gyerekorvosotok, ilyenkor az ő véleményét szoktad kikérni?

Jucusnak már biztos szupertuti... Okos a természet, csak a szépre emlékszik az ember :D De ez így van jól :wink:

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!

Imi vagyok. Jucus megkért (mit megkért, rámparancsolt!), hogy osszam meg Veletek a jóhírt. Szóval ma hajnali fél 2-kor megszülettett Bori (3720 gramm, 55 cm), baba és mama jól vannak.
Rendes kislány volt, megvárta Ruttner dokit és Beát a szülésznőt is, és csak utána dugta ki a fejét.

Itt van pár kép az eseményről:
Kép Szülőszobában Kép Labdázgatunk Kép Bori megérkezett Kép Jé, tényleg kislány! Kép Apával Kép Az első próbálkozások Kép Most kicsit pihenek... Kép Meg anya is... Kép It’s been a hard day’s night...

Puszi!
Imi

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


Mancsi, van hivatalos gyerekdokint, tesómnak volt kollégája, 100%-ig megbízom benne, nagyon jó orvos. Természetesen minden nyüszinél nem őt hívom, mert tesóm házhoz jön 8) , de neki egy csomó felszerelése nincs, ami egy rendelőben van. Szóval tegnap reggeli is, amikor láttam, hogy kifakadt a füle, tesómat is kérdeztem (ő azt mondta, mindenképpen bele kell nézni a fülébe, de neki ahhoz nincs otthon szerszáma), így Katit hívtuk, a dokinkat, aki volt annyira jó fej (meg biztos az ismeretség miatt is, bár róla kinézem, hogy másnak is megteszi), hogy délre bement a rendelőbe, és megnézte tetőtől talpig, gyógyit is írt, meg konzultált a László kórház fő fül-orr-gégészével, így egyöntetűen megadták a diagnózis, és a kezelést. Tesóm ugyanezt javasolta volna. Szóval jó sok kontroll alatt állunk. :wink:

Örülök, hogy ilyen klasszul csináltad az éjjelt, és Petikének is gratula. Amúgy Benyófinál is ez van, pl. a napközbeni alvásnál. Beteszem, feláll, de már nem is nyüszög, beszélget picit, aztán 10 perc múlva már csend, és ő összevissza fekszik az ágyában, a takarója összekuszálódva, a mackója összevissza. :) :)
Vendég
 


Borcsás szép reggelt mindenkinek! :D

Jucus,
de jó Nektek, jó babázást!!!

No de nekem is van ám hírem! Beni 1x, azaz EGYSZER ébredt, fél4-kor!!!! :P Azt hittem táncra perdülök, mikor ránéztem az órára. :D Szopizott (kiérdemelte :lol: ), aztán 2 perc múlva aludtunk tovább.

Mancs,
Neked hatalmas gratula, reméljük Petike hamar rájön, hogy milyen jó is aludni éjjel. Egyhuzamban. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jucus, Imi,
szívből gratulálok!!!!!!!!!

Kép
mancs
 
 


ISTENEM DE SZÉP!!!!

IMI, JUCUS ÉS A CSAJOK!!!!
HATALMAS GRATULA ÉS SOK TEJCSIT, MEG JÓ EGÉSZSÉGET!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


ÚÚÚ, Jucus, Imi, ez fantasztikus, milyen jó újra látni ilyen képeket. Jucus nagyon ügyik vagytok, és üdv Borcsának ebben a világban! :)
Vendég
 


BOLDOG SZÜLINAPOT BORKA!

Kép Kép
coolasa
 
 


JUCUSCSALÁD, GRATULAAA!!!!!!!!!

Nagyon szépek vagytok!
Milyen jó, hogy így az utolsó pocakos napjaidon még itt voltál pedig előtte milyen sokáig nem!!

Nálunk tegnap este gyerekápolás volt megint. Dada 6tól 10ig 8x hányt. hányások közben meg tök jól volt. a végén mikor már nem volt benne semmi, amit fél órával azelőtt megivott vizet, azt hányta ki. fél 10kor lementek Jupappal az ügyeletre, hányáscsillapítóért. diagnózis: vírusfertőzés. Viszont az Örsön a gyógyszertárban mondta a gyógyszerész néni, hogy néhány korty kóla megállíthatja a hányást :?
Éjfélkor megkapta a kúpját azóta jól van.


Julcsi meg csúnyán és hurutosan köhög, hacsak valami csoda nem történik keddig, mi nem tudunk menni erre a talira.
Bubek a pénzzel azért szaladjak el, vagy ráér a következőig?
jumam
 
 


Jumam, részvétem, és én szívesen befizetem a tagságit a néniknél!

Kép Kép
coolasa
 
 


Jucusnak, Borkának és az apukának (egész családnak) szívből gratulálok!!!!!!!!!!

Junam, hol lehet elolvasni a te történetedet, amiről itt többször is szó volt? Sajna megkeresni nincs időm Andris miatt.

Kép Kép
Kép
vvolga
 
 


Itt ülök, durranásig tele kajával... :shock: Desszertként egy kis töltött narancsot nyomok. Imádom! :P

Vvolga,
remélem, Jumam nem orrol meg rám... :wink: A topic neve: ki tud vmit Boros Juditról, vagy vmi ilyesmi. Ti hogy vagytok?

Jumam,
jobbulást Nektek! Kipróbáltad a kólát? Erről még nem hallottam, én mindenképp megpróbálnám.

Kép
mancs
 
 


Vvolga, a szüléstörténetem valóban ott van, ahol Mancs írta, az esti mese a 429 oldalon 23.56 órakor. Az is szüléstörténet, caak nem az enyém.

Mancs, a kólát éjszaka már nem próbáltuk, akkor kúpot kapott és most már csak kicsit bágyadt. Lehet, hogy ilyen gyorsan átfutott rajta a betegség, azért volt annyira intenzív. Majd a legközelebbi hányásnál kólázunk :wink: !!

Cool, szerintem, csak engesztelni akarsz, amiért úgy megkritizáltad kedves újságíró barátném írását. :wink: :wink:
Köszönöm egyébként a hitellehetőséget, de ha még társaságba nem is nagyon mehetünk, viszont betegek már nem leszünk igazán, akkor szívesen elszaladunk. Szóval majd meglátjuk.
jumam
 
 


És ezennel ünnepélyesen átadom Julcsi helyett (mert ő éppen alszik) a legkisebbnek járó jelzőt Borcsának!!

Julcsit egyébként én már gyógyultnak nyilvánítottam a lázas betegségéből, de ez a köhögés még nagyon csúnya!!

Tücsi, hogy van Gergő??

Eszti, jó hír, hogy Benyó ilyen könnyen viseli a fülgyulladást :wink: .
Arra gondoltam, hogy a szopiról való önálló leszokással is csak a te dolgodat akarta megkönnyíteni, hogy ne kelljen emiatt aggódnod. :wink: Mert ő egy ilyen anyakímélő gyerek :) !
jumam
 
 


Jumam, nem-nem, nem akarlak engesztelni, csak simán felajánlottam a helyetted fizetést, puszta emberi jóérzéstől vezérelve, én ilyen egyszerű vagyok. Rengetegen szeretik S.E. barátnőd írásait, és ezek közt egyetlen semleges-szerű vélemény kényelmesen eloszlik. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Most utalsz bizonyos strenk-dossziéra :wink: :wink: :wink: ?
jumam
 
 


Jumam, hát igen, most két hét leforgása alatt iszonyú sokat változott Benci. Szinte egy időben a szopiról való leszokása közben elkezdett egyedül aludni, most már napközben is. Eddig picit ringattam, míg álomba szenderült, utána kiságy. Most, ha elkezdeném ringatni, nyekereg, feszíti magát, beteszema kiságyba, oldalra fordul, és szunyál. Ki érti ezt?? :) Örülök, hogy most így van. :)

Ú, ez a hányós dolog elég gáz lehet. Mondjuk ha én hánynék, tuti nem tudnék kólát inni. :x

Mi sajnos tuti nem tudunk kedden menni a talira, nem kockáztatnék Bencivel még, bár ma már iszonyúan jól volt, igazi zsiványak a szemei újra, és már nem sírogatott, nyilván, mert nem voltak fájdalmai. JUHHHHÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Vendég
 


Eszti,
asszem összeteheted a kezed, hogy Benyófi ilyen mamabarát :wink: :) Örülök, hogy jobb a helyzet fülileg :)

Kép
mancs
 
 


Eszti, szerintem Dani is inkább hányt volna a kólától :?

Egyszer kölcsönadhatnád Bencét néhány napra, hogy megmutassa Julcsinak, hogy is kell ezt csinálni :wink:
jumam
 
 


Sziasztok!
Hip-hip hurrá Jucus szívből gratulálok Borkához (aki majdnem Dorka :wink: )! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mancs,Mariann!
Üdv ujra itt. :wink: :)
Látom nem volt nagy sikere a szállás ajálatomnak.Persze nem gond,csak egy tipp volt. :wink:
Szombaton bepótoltuk a szilvesztert a barátnőmékkel.Jöttem pár képpel.
Kép Kép Kép Kép Kép

Igen új frizurám van és holnaptól heti 3x tornázni,kondizni járok(még edzőm is van). :wink: :lol:
Mindenkinek cupp.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia, deee, nekem tetszett a helyszínjavaslatod, térjünk vissza rá 2-3 év múlva.. :wink:

mai fotósorozatunk, kéretik hátradőlni:

ezt Gabusnak, mert szereti az ismerős rucikat
Kép

ha virágos jó a kedve, már bátortalan integetések is felütik fejüket
Kép

esti mese és meditálás a sötétben
Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


cool, ugye nem akarod ennyi képpel kiszúrni a szemünket? :wink:

Liviapu, néha hírt adhatnál magatokról, furcsa, hogy mostanában nincsenek Liviképek!!

Dia, nagyon édes a csókolózós kép! Sok kitartást és sikert az edzéshez!
jumam
 
 


De igen, Cool, ennyi képpel kiszúrta a szemünket :wink
jumam
 
 


Sziasztok!

Jucus,
Jobbulást Nektek!

Mancs,
Milyen a töltött narancs? :roll:
Hogy ment ma Petike altatása?

Eszti,
Most csak úgy filóztam Benyón, nem lehet, hogy a füle fájt és azért nem akart szopizni? Egy fülgyuli választotta el esetleg? :roll:

Dia,
Ez a csók!!!! Nagyon aranyos!
Te meg nagyon jól nézel ki! Jó passzban vagy, látszik, csak úgy ragyogsz! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?