Új privát üzeneted érkezett!

Manka, Réka de jó, hogy teljes a csapat!!!!!!!!!!!!!!!!

Réka a tali jól hangzik! :lol:


Tünde, szerintem nem fájt a keze oltás után, viszont tegnap éjszaka belázasodott.Mikor 7kor letettük aludni-mivel hulla fáradt volt-semmi baja nem volt még, de olyan 11 felé elkezdett nyöszörögni és akkor éreztem, hogy melegebb mint szokott lenni.
Aztán vártam egy kicsit, éjfélkor felébredt sírva, na akkor már beadtam egy kúpot(38,2-3 volt a láza), megitattam és átcseréltem egy rövid ujjú bodyra a pizsijét.Reggel 9-ig aludt.Most semmi baja.A gyerekorvos szerint nem kizárt, hogy az oltástól.Bár ő is csodálkozott, mert ugye 10 nap múlva "kellene"ennek kijönnie.
Mindenesetre figyelem.Az étvágya pl tökéletes, szóval nagy baj nem lehet.

Manka, Réka tegyetek fel képeket ha van időtök!

Márti, én is jobban szeretem ha babakocsiban nézelődik vásárlás közben, de ez kb 20 percig működik, onnantól kezdve ki kell venni és szaladni kell utána...........úgyhogy igyekszem hamar elintézni a dolgokat.

Megyek reggelizni.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Lányok, én totál kész vagyok Apán. :(
Komolyan mondom, néha az agyam eldobom rajta.
Meghalt Karácsony után a papája (93 éves volt), szegény, már évek óta számítottak rá, hogy ez lesz. Amikor kórházba került, mi éppen betegek voltunk (most, 1 hete volt) mind a ketten Zitával, de anyós odarángatta, hogy még lássa utoljára... Gondolhatjátok, milyen jó volt nekem itthon nagy pocakkal a beteg Zitával, meg én is dögrováson voltam. :(
Hétfőn meg megint megy, a temetésre... merthogy családtag.
(180km tőlünk) Kérdem én, hogy basszus, mi nem vagyunk azok???? Mit csinálok Zitával, ha menni kell??? Anyámnak kell kb 2 óra, hogy ideérjen, a szomszéd csajszi elvállalta, de hát Ők se ülnek itthon egész nap. Erre apa mit mond??? Addig bent lesz velem a kórházban, jól el lesz ott... és ezt tök komolyan gondolja, merthogy Zitával is az első pár óra nem volt olyan nehéz.
Azt hiába mondom neki, hogy minden szülés más, és egyáltalán nem készülök ilyen hosszú szülésre megint.
ÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááááááááááááá
Ja, és kedd délután indul Németországba, majd vmikor szerda éjjel haza is ér. És persze Ő van felháborodva, hogy miattam nem tud időben indulni, mert 1/2 1-re megyek nst-re, és addig Ő lesz Zitával.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a szíves fogadtatást :D !

A múlt éjszakánk pocsék volt, nagyon sokszor kelt Jack és nem is lehetett megnyugtatni :( . Azt hittem, hogy a foga, de ma egész délután olyan kis bágyadtka volt, kis hőemelkedése is volt, nem is nagyon játszott, csak ült az ölemben és könyveket nézegettünk. Más tünet nincs (még), a #&x@{ >#&@x ebbe a sok betegségbe :evil: :evil: !

Tünde, Kriszta, mi is az a homeós bogyó amit Beni is szed?

Jack még nem kapta meg a 15 hós oltást, kedden akartam vinni, de úgy néz ki toljuk tovább.

Tünde, lehet, hogy én is újra bendítom a borostyánkő nyakláncot, bár az éjszakai viselést még meggondolom. Ha az ember belegondol, akkor tényleg nem lehet tőle semmi baja, mert elég rövid a lánc, de igazi paramamához híven, én minden hülyeséget elképzelek.

Timi, remélem Fanni már jól van, nem semmi ez a 9-ig alvás!

Márti, az én tűlényeim visszamentek a tengerbe, remélem a tieid is :D .

Nem találom a fényképező csatlakozó kábelét :evil: :evil: , addig is egy pár kép a hugicám "terméséből":
Kép
Kép
Kép Kép
Kép Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 

 
 

Tünde, nem könnyű most Neked, szerintem apa nem tudja ezt átérezni, jaj ezek a férfiak. Azt viszont be kellene látnia, hogy a szülészet nem totyogó gyereknek való, ezt nem is tudom hogy gondolta :? .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka, a borostyánkő immunerősítő is, Zita sztem nagyon gyorsan meggyógyult a mandulagyusziból, már semmi tünete sincs, szal 1,5 hét elég volt.
Most Zita is bulizott éjjel, 10 körül ébredt, és 1-ig fent volt. Mondjuk be nem állt a szája, dumált, magyarázott, a kezével is integetett hozzá, apával jókat rötyögtünk.
Mutogatta és mondta, hogy apa, anya, Ákos, fa, labda (glagla) csigabiga (gigagiga), Bimbó :D:D:D
Aztán én átköltöztem a gyerekszobába, Zitát meg otthagytam Apával a majdnem hitvesi ágyon. :)

Ja, a homeós bogyó neve Echinacea, 5CH-s, napi 1x5 golyócska 1 hétig, aztán 1 hét szünet.
Én elvittem a héten Zitát homeós dokihoz, a kockában leírtam.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Manka, megint levágtátok Jack haját? Nem ismerte fel Apa-télapót?
Tök jók a képek.

Hát tényleg nem könnyű, de azt nem értem, hogy az anyjának, tesójának is van 2 gyereke, tudják, hogy mi a helyzet, mégis elvárják, hogy Ő ugráljon mindig oda, most nem csak erre az esetre gondolok.
A legjobb az, amikor az anyja azért balhézik vele, hogy miért nem megy oda dolgozni a kertbe, meg miért nem megy segíteni...
Azért elég drága mulatság lenne 180 km-t autókázni egy kis zöldségért, gyümölcsért.

Gondoltam, hogy felhívom anyóst, hpgy beszéljen Apával, hogy szülés után jó lenne, ha besegítene a kisfia... de anyum lebeszélt, mert anyós amióta megszületett, az anyjával él, szóval nem is értené, hogy miről beszélek.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Hahó!

Manka!
Nagyon helyes Jack a képeken, és tényleg rövidebbnek tűnk a haja most. Az a kalapálós játék nagyon jópofa, tud vele játszani Jack? Én félnék, hogy néha a kalapács rám is lesújtana (basszus meg kellett néznem, hogy a lesújt-ot pontos jével kell e írni, jééézussom, áááááá :roll: ), mert Bendegúz néha olyan kis hirtelen, most például azt élvezi, hogy ha hanyatt fekszik valamelyikünk a földön, megközelíti észrevétlenül, és aztán mindkét tenyerével teljes lendületből jól rácsap a hasunkra. Aztán nagyon jókat vigyorog azon, hogy ott fetrengünk. :roll: :lol:
Látom Jack szereti a ketchupot. :lol:

Remélem ma jobb éjszakátok lesz, és nem lesz beteg Jack.

Az én tűlényeim is visszavonulót fújtak, és bár nem hiszek a homeopátiában mégis azt kell mondjam ebben az oscillobogyóban van valami, nem bírt kitörni rajtam a kórság, pedig irtóra készülődött, remélem most már tényleg megúszom, és nem ragasztottam rá a pasijaimra sem. Mondjuk megittam két neocitrant is, és volt egy kis pálinkás öblögetés is, amit le is nyeltem persze.. :lol:

Tünde!
Apa. :( Hihetetlen milyen lazán veszi, tényleg igazi pasi. Pedig azért ez nem csak a Te dolgod meg gondod, belegondolhatna milyen stresszes Neked ez az egész, ha ő nincs otthon. Remélhetőleg azért az utolsó két hétben már komolyabban veszi a dolgot. Meg ha megszületik a kisfia!

Már úgy készükök a jövő hétre, ma rábíztuk Bendegúzt a tesómra, és elmentünk venni Bendegúznak kis fürdőköpenyt, és olyan cukit találtunk, sárga és kis elefánt van a hátán. Persze poénból ráhúztam a fejére a kapucniját, és nagyon élvezte, vonult vele, mint egy kis gróf. Aztán alig bírtam elvadászni tőle, hogy ki tudjam mosni, muszáj volt lecserélni valamire, így megkapta az én sísapkámat, amiben készült is pár kép, majd holnap teszek fel, olyan cuki volt benne. És ha már elszabadultunk beültünk egyet kávézni apával, és ez is olyan jólesett, nem kellett közben gyerkőcöt hajkurászni. Aztán amikor hazaértünk csak úgy tapadt rám Bendegúz, iszonyat anyás.
Tök jó, holnap nem kell főzni se, Laci csinált ma egy nagy adag tejfölös paprikás csirkét, isteni lett, nem is értem hogy tud ilyen jól főzni. De kapott is érte dícséretet bőven! :D

Na megyek alukálni. Jóéjszakát!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Beni hajnali 4kor ébredt,kb 6ig buli volt.....de jó kedve van,nem sír,csak játszik,magyaráz,enni is eszik.

Tünde!
Bizti rosszul eshet ahogy apátok viselkedik...sajnállak!
Tényleg lehetne egy kicsit jobban tekintettel rád!De hátha megváltozik majd,ha már ott lesz az idő,hogy menned kell szülni..akkor általában bepánikolnak!Pasik........ :wink:
Hála istennek az én páromra egy rossz szavam nem lehet..amikor nekem kezdődött a dolog,reggeltől végig velem volt..délutánra ment volna dolgozni,és betelefonált hogy ő nem megy,nem hagy engem egyedül,mert szülünk! :lol: :lol: Másnap reggel 5kor indult haza a kórházból,de már délben jött is be hozzánk!!!


Manka!
De jó hogy végre hazajöttetek! :)
Hiányoltunk ám!!!
Tünde írta a homeobogyó nevét,én nem írom le mégegyszer!
Nekem bevált..

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Sziasztok!

Kriszta!
Te hogy bírod ezeket a hajnali bulikat? Én totálkáros vagyok ha csak egy hosszabb ébredés is van éjszaka. Ma csak felsírt álmában Bendegúz odamentem, megsimiztem, de aludt is tovább, viszont én reggel mégis olyan kómás voltam amikor ébredt fél 8kor alig bírtam felkelni. Mondjuk mély álmomból ébredtem, azt sem tudtam hol vagyok, épp azt álmodtam, hogy egy sífelvonóból kiestem, de szerencsésen visszakapaszkodtam, aztán mikor ki kellett szállnom nem volt meg a síbotom. Jobb is hogy felébredtem tulajdonképpen. :lol:

Timi!
Azóta nem volt láza Fanninak? Ettől az oltástól én is tartok kicsit, Bendegúz 16-án kapja, ha igaz.

Na, megyek vasalni.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Én nem is annyira apán vagyok kiakadva, hanem inkább anyósomon, hogy miért nem mondja el a fiának, hogy mi hogy működik... néha biztos csuklik, amikor emlegetem, hogy nem tanították meg apát semmire. Amikor nekünk komolyabbra fordult a kapcsolatunk, akkor hónapokig csodálkoztak, mert Ők úgy gondolták, hogy apa mindig egyedül lesz... de hogy miért???? Nem értem, apa nem ronda, nem béna, nem balfék... ha volt nője, akkor azt mondták neki, hogy biztos csak úgy mondod, nem is igaz...
Szóval nem annyira az ő hibája, hogy ilyen, otthon sose kellett semmit se csinálnia. Persze azóta változott a helyzet, kicsit megemberelhetné magát.
Szerencsére Zitának nagyon jó apukája, imádják egymást. :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Tünde, apa nem igazán látja át a dolgokat, és erre nem mentség az, hogy így nevelték!
Anyós nagyon-nagyon gáz!!!!!!!!!!!!!!


Márti, Fincs ugyan nem lázas, de szombaton is meg ma is van egy kis hőmelkedése.
Egész nap rágja az ujját, viszont nem nyűgös!


Jack nagyon tetszik nekem a sárga kapucnis képen, ott ahol meztelen a lábija és a kád mellett áll!

Én is hulla vagyok másnap, ha éjjel fel kell kelnem Fannihoz akár 10 percre is.Utána soha nem tudok visszaaludni.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Tunde,
lehet hogy en naiv vagyok, de az nem megoldas, ha indulatok nelkul tok nyugisan elmondod apanak, hogy szukseged van ra? foleg ha megszuletik Akos is szerintem sk segitsgre lesz szukseged, nem? de ez csak egy otlet, nem akarok beleszolni.
Zitat nem zavarj aa borostyanlanc? DAvid le akarja venni ahogy rateszem :?
de egyebkent szerintem is tok jo dolog es mar dednagyanyaink is hasznaltak.

Cristi, mostanaban David is ebredt parszor otkor, en odaadtam neki a reggeli kajajat, bevagta es visszalaudt nyolcig, szoval tuti ehes volt. Persze lehet, hogy hulyeseg etetni ejjel, de ugy gondoltam fel ot utan reggelnek szamitom :)

Manka tok jok a kepek!
Es amugy milyenke az ejszakak? DAvid meg ebred altalaban egy v ketszer..
:?

Kép

Kép
ppanna
 
 


Hahó!

Nálunk volt egy kis izgalom. Reggelre kicsit bedagadtam, aztán olyan dél körül éreztem, hogy elég izgatott vagyok, olyan belső feszkó volt/van rajtam. Megnéztem tesztcsíkkal a pisimet, volt benne egy kevés fehérje, amitől persze még jobban ideges lettem. Bementünk a munkahelymre (véradó) vérnyomásmérésre, 140/90 Hgmm volt. :( A stülésznőm azt mondta, ha nem megy lejjeb, akkor menjünk át a szülészetre, és akkor be kell feküdni. :( De ha ma nem, akkor holnap mindenképp keressem meg a dokimat. Később visszamértük a nyomásom, már csak 120/70 Hgmm volt.
Felhívtam a dúlám is, ő azt mondta, igyak sok csalánteát, és kaptunk kölcsön tőle vérnyomásmérőt, meg egy fél ubit, hogy egyem meg. :)
Szóval most ez van, pihenek, és próbálok megnyugodni, de egyelőre nem nagyon megy.
Apa természetesen nem megy sehova, (ezt ő egyedül mondta) sajnos ez kellett neki, hogy felfogja a helyzet komolyságát. Így holnap itthon lesz velünk, én meg pihenhetek.

Panna, Zita abszolút nem piszkálja a láncot.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Sziasztok!

Az éjszakai,hajnali ébredéseket már megszoktam,mindig is éberalvó voltam..csak az a gáz,hogy már visszaaludni nem tudok,és napközben hulla vagyok.De amikor tehetem,ha alszik Beni déltől 2 ig,akkor én is pihizek vele.

Hó végén mi is megyünk oltásra,így beszéltük meg a dokibácsival.

Tünde!
Tudom könnyű mondani,de nyugi!
Próbáld meg ne idegesíteni magad,az most nem tesz jót!
Amikor lehet pihenj,persze ahogy Zizike mellett tudsz!

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Ppanna!

Általában ha 5 után ébred a kislegény,akkor én is adok neki enni..vagy tejpépet,vagy kakaót,mert 8kor már úgyis ordít,hogy hammm-hammm... :lol: :lol:

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Tünde!
Így egyben visszaolvasva a sztorit, fix, hogy lelki alapon volt ez a rosszulléted! De ha ez kellett, akkor ez kellett, fő, hogy nem megy sehova Apájátok!
Szerintem is felnőtt férfi és magától is lehetne több esze, de anyós nagyon gáz. Nevesítve a bajt önző. Egyszer valakitől azt hallottam, hogy"...úgyis magadnak szülöd..." és ebben a mndatban sajnos azt kell mondjam, hogy nagy-nagy élettapasztalat van. Csak annyit írhatok, hogy kitartás! És anyós nem egyedi eset sajnos.... De Ákos majd másmilyen lesz, mint ahogy Andris is :).

Mondjuk olyan, mint Márti férj! Sokadik pirospont neki!
(hó ma milyentanító nénisre vettem a figurát, biztos hiányzik a katedra :lol: )

Manka!
Jack olyan nagyon szép kisfiú!

Ppanna!
Hogy maradt abba az éjszakázás? Erről lemaradtam....

ayse
 
 


Sziasztok!
Gyorsan beugrottam elköszöni, mert most egy egész hétig nem leszek.
Eddig pakolásztam, igaz úgyis apa ült a gép előtt, és vagy némán és morcosan bámult maga elé, vagy szitkozódott hangosan, úgyhogy nem is sürgettem. :lol: Viszont most megnyugodva hagyta el a terepet, úgyhogy valószínűleg megoldotta amit akart. :D

Tünde!
Tényleg próbálj meg pihenni, és megnyugodni. Szerintem is biztos alapból idegesebb voltál és tuti az is közrejátszik ilyenkor. A lényeg, hogy ez tényleg jobb belátásra bírta apát.

Ayse!
Átadtam a dícséretet és a pirospontokat, az ilyent nem szabad elhallgatni! Örült neki! :lol:
Van nálunk valami ami a Tiétek, csak nem volt időnk elvinni, de ha visszajöttünk és egyszer nem zavarunk, valamikor kiugranánk majd hozzátok. És persze megcsodálnám ám a konyhádat is. :D
Amúgy nálunk ez amolyan kölcsönösségi alapon is működik, ő kényeztet engem ezzel, hogy finomakat főz, (és még élvezi is!), én meg pl. mindennap csinálok neki reggel teát és reggelit mire felkel. Erre ő sajnos szinte képtelen lenne, hogy ő hozza nekem ágyba a reggeli kávét vagy teát, annyira nehezen ébred. Egy ideig próbáltam rábírni, kuncsorgással, piszkálódással, ezzel-azzal, de már rájöttem, hogy hiába, ez nem fog menni. De hát ne legyünk telhetetlenek, és én nem is vagyok. :)

Holnap már biztos nem lesz időm írni.
Úgyhogy mindenkinek pusszantás, Tünde nagyon vigyázz Magatokra, meg persze a többiek is!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Mulassatok jól!

A kiskecskésre gondolsz? Ha visszajöttetek, feltételnül hozzátok el :wink: !

ayse
 
 


Hmm.. nem jelent meg amit irtam :evil:

Megegyszer:

Ayse :)
SAjnos meg nem oldott meg teljesen az ejszaka, de volt mar atalaud ejszakank.. Most visszaeptunk egyet, mert DAvid annyira ehes, hogy amint eszik (szopik) alszik tovabb, de ha nem szoptatom meg akkor egy ora mire visszaalszik es rovid idon belul ujraebred. Ma is egy perc alatt vagta be a harom deci kajat cumisuvegbol. (amit el sem fogad, ha nem ehes)
Ugyhogy most azt fogom probalni, hogy minel laktatobb dolgot probalok adni vacsira.

Nalatok mi a helyzet most az ejszakaval? Mennyit szopik Andris? David az esti elalvas elott nem fogad el mast, akkor sem ha ehes..

Tunde :)
Huu mar nagyon izgi :)
Apajatok szerencsere megertette, hogy szamitasz ra. Remelem sikerul minel tobbet pihenned.

Marti :)
Jo szorakozast nektek!

Kép

Kép
ppanna
 
 


Sziasztok!

Köszi az aggódást.
Tegnap este végül bementünk a kórházba, mert már 150/100 volt a vérnyomásom. Gyorsan lezuhanyoztam, meg bedobáltam a cuccokat a táskába.
Mire beértünk, egészen megnyugodtam, nem is találtak semmi eltérést, vizelet neg., nyomás 120/70 2x is, nst is jó volt, szerencsére.
A doki nem vizsgált meg, csak a papírjaimat, és abban maradtak a szülésznővel, hogy valszeg rosszul mértem, mert a digit. gépek nem annyira megbízhatóak. :? Azért mondtam, hogy 10 évig dolgoztam a kórházban, és az első mérés higanyossal volt a véradóban...
No mindegy, örültem, hogy nem kellett bent maradni.

Apával arra gondoltunk, hogy biztos annyira bepánikoltam, hogy 3 napig egyedül lennék itthon, hogy attól volt, + a melegfront. Ayse, ahogy Te is írtad.
Egész éjjel jártam a wc-re pisilni, ill. volt egy kis hasmenésem is.
Apa holnapra is szabit vett ki, szóval nem utazik, tényleg nagyon megijedt, meg Zitát is nagyon féltette, hogy mi lett volna, ha nem vele van, amikor kell, egyáltalán elfogadta volna-e a kaját mástól, és akkor az alvásról már ne is beszéljünk.

Ma sem vagyok a toppon, jó sz@r kedvünk van, Zita se az igazi. :(

Képzeljétek, szegény kis makika is érezte, hogy vmi nem oké, a kórházban jött volna velem, és egyfolytában anyázott. Eddig ugye apa volta menő.

Márti, pihenj sokat!!!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Sziasztok!

Rengeteget írtatok péntek óta!

Tünde!
Örülök, hogy jobban vagy! És annak is, hogy nem maradtál egyedül Zitával. Ágoston is csatlakozik Ákoshoz és Andrishoz a Márti férjéhez való hasonlításban.
És jobb kedvet!

Ayse!
Ezek szerint akkor Ti is végigjártátok az Ikeával azt, amit mi. Ha jól emlékszem, mi csak kétszer kaptunk más dolgot, mint amit kértünk.
Lilinek nagyon jópfa mondásai vannak!


Manka!
Üdv itthon!
Jack nagyon helyes! Nekem is a kád mellett álló, meztelen lábú, pulcsis Jackes kép a kedvencem.

Lányok!
Mikor legyen a tali (a jövő héten)? A kedd Mártiéknak nem jó.

Amióta átköltöztünk Ágoston át tudja már aludni az éjszakákat. Nem minden nap, de egy héten 3-szor 4- szer biztos. Azt nem tudom, mitől függ, hogy felébred e vagy sem. Én egész jól bírom, ha fel kell hozzá kelni. De szerintem azért, mert már teljesen megszoktam.
Ja, és képzeljétek Ágoston leszokott a szopiról! Pedig azt hittem sose fog. Általában napi kétszer szoptattam még, bár próbáltam áttérni a napi egyre, kevés sikerrel. Karácsony este megharapott, akkor rászóltam, de azért szopizott még, másnaptól viszont már nem kérte. Néhányszor próbálkoztam még, de elfordult. Én pedig nem nagyon erőltettem, mert amúgy is elég fájdalmas volt az egész.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Sziasztok!

El vagyok keseredve :( :( :( :( , Jack tegnap óta egyfolytában lázas, ma voltunk bent a Tűzoltó utcai gyerekklinikán a privát doktornéninknél, megnézte egy fülorrgégész is, és vért is vettek tőle. Csúnya piros a torka, a füle sem az igazi, a vérkép is kimutatta a fertőzést, kapott antibiotikumot amitől csúnya kiütéses lett, most egy másikat próbálunk. Fulladozva köhög a váladéktól, de az orrából nem jön semmi, hiába a Nasivin, Sterimar, orrszívás :( .

Olyan jó lenne veletek másról beszélgetni, annyi mindenre szeretnék reagálni amit írtatok, de nem is tudok másra gondolni csak arra, hogy milyen kis elesett szegény Jack, csak bújik hozzám egész nap, annyira sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Tünde, nyugi, minden jól fog alakulni.A férjed remélem kicsit észbe kapott!

Réka nekünk a péntekek általában nem jók.


Fanni mai "jócselekedetei":

-Lehúzta az asztalterítőt, ennek következtében ripityára tört egy doboz tojás- én vagyok a hülye minek hagyom az asztalon a tojást.(minek akarok én máglyarakást csinálni???)
- A délutáni alvás után bent hagytam egy kicsit az ágyban, amíg elemntem vécére, azalatt összekente az ágyát, a fejét, a ruháját a popsikrémmel.
Ugyanezt megcsinálta most este is!Úgyhogy mehetett újra hajat mosni, amit utál.
Érdekes, most szó nélkül tűrte.

Tudom én vagyok a figyelmetlen, el kellett volna pakolni a krémet...

És az a röhej, hogy ezeket a csínyeket nem úgy csinálja, hogy már egy fél órája nem néztem rá, vagy csak otthagytam valahol és közben netezek......

KépKép
tibicsoki75
 
 


Manka, most olvasom mi van Jackkel... :cry:
Lehet, hogy a repülőn benyalt valami hülye vírust, ott simán össze lehet szedni bármit.

Párologtassál nála eukaliptusz olajos vizet hátha jól esik neki.
Nagyon sok puszit küldünk Jacknek és jobbulást kívánunk.
Említs meg neki, hogy Réka talit szervez, akkor talán hamarabb meggyógyul.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Manka!
Szegény Jack!
Nemrég voltatok betegek!
Hiába ennek a jó időnek is megvannak a hátulütői!
Gyógypuszik mennek!

Réka!
Nekünk a hétfő nem jó.

ayse
 
 


Manka!

Remelem hamar rendbejon szegeny Jack!! A sosatrat nem probalod meg neki? Hatha segit...
Nagyon gondolunk Ratok!!

Kép

Kép
ppanna
 
 


Köszi lányok!
Majd este jövök. Addig is egy kis vidámság :lol: :

http://www.youtube.com/watch?v=IRQmUdGPPZk

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
Jacknek jobbulást!
Videó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (miért nincs sírva nevető smile?)

Tali legyen akkor szerdán, vagy csütörtökön? Kriszta?
Ha Jack nem gyógyul meg addig, akkor toljuk át a következő hétre.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Réka, de aranyos vagy, hogy áttenéd a talit miattunk!! REméljük a legjobbakat, bár még ma sem valami rózsás a helyzet :( . A délelőtti alvás után a lázcsillapító is csak 38.4-re vitte le a lázát, úgyhogy újra hűtőfürdőztünk, még szerencse, hogy szeret pancsolni Jack, nem is akart kijönni 10 perc után.
Nem tudom mit csináljak az eldugult orral, írtam az őszibe is.

Réka, ez azt jelenti, hogy Ágoston már egyáltalán nem szopizik :shock: ? Gratulálok az éjszakai alváshoz, nagyon ügyesek vagytok.

Panna, köszi, csináltam már sósátrat is, most az Írországból hozott inhaláló kapszulákat vetettük be, de az sem hozott sikert.

Ja, és így telefonál az én fiam (amikor nem beteg :( ) :D :
http://s52.photobucket.com/albums/g24/m ... V03370.flv

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Manka, jajj, de sajnálom, hogy megint betegek vagytok!
A privát dokinéni nem javasolt vmit erre a sok megfázásos-fertőzéses betegségre? Vagy mit mond, miért lesz Jack ilyen gyakran beteg?
Videó nagyon király! :D:D:D
Vannak mellkasra kenhető mentolos krémek, azt nem próbáltátok? Hátha kidugítaná Jack nóziját.
Látom, Jack kezébe vette az irányítást, elintéz mindent telefonon! :)

Timi, Fanni... :D:D:D
A krémes doboz(okat) Zita is nagyon szereti, már dugom őket előle, mert mindig ellopta.

Réka, grat. az éjszakákhoz!

Mi nagyjából jól vagyunk.
Ma voltam nst-n, az orvosom a vasárnapi dolog miatt berendelt péntekre is, amúgy csak jövő kedden kellett volna mennem. Ha pedig 140Hgmm, vagy a fölé megy a vérnyomásom, akkor azonnal menjünk be. Remélem több ilyen nem lesz, mondtam, hogy stresszhelyzetben voltam, és valszeg attól volt a vasárnapi magasabb érték is, szerencsére így nem olyan vészes a helyzet, meg amúgy sem vagyok toxikózisos alkat.
Ja, és képzeljétek, a stressznek és a csalánteának köszönhetően fogytam 2,5 kilót, már "csak" 65,5 vagyok. De ennek nem igazán örülök, tök gyenge vagyok, szédelgek, alig tudok enni. :(
Szerencsére Apa dolga is megoldódott: beszélt a főnökével, hogy mi a helyzet (azt tudták, hogy baba lesz, de azt nem, hogy ilyen közel a finish), nincs semmi gond, természetesen nem kell utaznia, amíg duopack vagyok. Teljesen normális a csajszi, nem problémázott rajta, egyből értette, hogy mi a helyzet, könyebben ment, mint gondoltuk. A mai-holnapi útját így más viszi, last minute-ben bevállalta a kollegája Apának.

Anyum bejelentkezett hétvégére, ha tud, már jön péntek este, és marad vas. délutánig, Jajj, annyira várom! És persze szokják egymást Zitával, mert remélhetőleg ideér, ha megyek szülni, és akkor Apa is ott lesz majd velem. Meg is beszéltük Apával, hogy milyen jó lenne hétvégén szülni, ha anyum itt van, minden klappolna. Én a szombat délutánra szavaztam, mert délelőtt még fodrászhoz vagyok bejelentkezve. :) A dúlámnak is jó az időpont. :wink:

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Jelentem mi is beléptünk a betegek táborába :(:(:(.
Lilinek majd 39 fokos a láza, most kapta a lázcsillapítót, ha megírtam az üzit, megint ellenőrzöm :(.
Már vasárnap se tetszett, mert este kakilt, meg hétfő reggel is, és ő nem az az összevissza kakilós típus, örülünk ha reggel sikerül ugye. Doktornéni holnap jön, akkor okosabbak leszünk.

ayse
 
 


Sziasztok!
Ma reggel voltunk a fülészeten és próbálták szívni a Jack orrát, és megállapították, hogy nincs benne semmi. Még jó, hogy a fülész és a másik dokinénik eddig azt mondták, hogy szívjam naponta háromszor, mert ott van az a takony valahol, és ez nagyon fontos. Szegénykém, feleslegesen kínoztam .
Felszúrták a Jack fülét, a csalánkiütései szörnyen csúnyák, már szinte a bőre egyharmadát elfoglalják, de mind a két doktornéni azt mondta, hogy a Zinnatot muszáj adni neki. Egy rakás gyógyszert szed, mapi kétszer Zinnat, 3x Cataflam, 2x Fenistil csepp, 1x Claritine, 2x Normaflore, amikor lázas kúp ill. Nurofen, plusz 3x Nasivin :( :( .

Ayse, szegény Lili, legalább reagál a lázcsillapítóra, remélem hamar meggyógyul. Jaj és Andrisnak is soksok gyógypuszit!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


mzille
 
 


Sziasztok!

Manka!
Szegény Jack! Ez tényleg rengeteg gyógyszer! Simán be tudod adni neki? Fülszúrást is gondolom nehezen viselte. Azért jó, hogy kiderült, hogy tényleg nincs mit szívni az orrából, legalább Te nem kínzod ezzel tovább.
Igen, Ágoston már egyáltalán nem szopizik.
Ágoston volt különben vérvételen, mert olyan sokszor beteg. Szerencsére nem találtak nála semmit.
Videó nagyon jó! Megmutattam a férjemnek is. Ő kihallotta Jack szövegéből, hogy Én vagyok. Tényleg ezt mondta? Vagy véletlen?

Tünde!
Ez jó hír, hogy Apának nem kell mostanában utaznia, és anyukád is megy egy kicsit kényeztetni és segíteni.
Már most hétvéhén szeretnél szülni? Zita a kiírt időpont előtt, vagy után született meg?

Ayse!
Andrisnak is és Lilinek is jobbulást!

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Manka, és Jack nem vakarózik a csalánkiütéstől?
Nem lehet valami mást adni neki?
Annyira rossz ezeket olvasni, remélem hétvégére már jobban lesz!

Lilinek is jobbulást kívánunk természetesen. :!:

Tünde, neked pedig kívánság szerinti szülést :lol:

Fanni négykézláb rohangál a szobák között és ordítja, hogy gyígyígyíííííí.Az apja meg menekül előle, tök jó hangzavar van :lol:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Hát Csajszik,

Andrisnak bárányhimlője van!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil:
Lilinek meg hörghurutja :(:(:(
Ez azért f@sz@, mert Andris a legyengült immunrendszerével összeszedheti a hörghurutot is. Lili be van oltva, de az oltás nem ad 100%-os védelmet. Mondjuk ha elkapja, enyhébb lefolyású lesz. De hol a bánatba szedhette össze???? Valószínűleg amikor hozzuk-visszük Lilit az oviból. Azért imádkozunk, hogy ha már így esett, legalább enyhe lefolyású legyen. Mondjuk az jó, hogy mégsem a rakottkrumpli tojására lett allergiás, mert az maradandóbb dolog lenne.
De a kis szájában is van és a fütyije végén, a fejecskéjén, a törzsén, pipsiján :(:(:(. A doktornéni szerint elég sok lesz neki a végére, ha így kezdi. Még 4 napig jönnek elő a pöttyök. Ezért nem evett meg semmit, hiába is kínáltam bármivel. Csak a szopi meg a banán jó....

És hogy ez ne legyen elég: még dec 23-án elromlott a mosógépünk, amit nem kis pénzért vettünk, igaz már régebben. Na péntekre b is bírta szerezni a siemens a kellő alkatrészt :evil: :evil: .

És ez még smafu. Ma elromlott a hűtő is :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: . A szerelő szerint 26 rugó az alkatrész, plusz a javítás (a mosógép is ekörül lesz). Úgyhogy újat kell vennünk. Holnap a férjem napközizik, utána tud pénzt kivenni, meg vásárolni, gondolom pár nap az is, mire kihozzák...

Huhh királyság!

Manka!
Ti is jól kikaptátok!
Jobbulást!

ayse
 
 


Helyszíni tudósítás a katasztrófasújtotta Nagykovácsiból.

Andrisnak nem lett lényegesen több pöttye, de ő is belázasodott éjszaka :(.
Lili is 39 fokkal zárta a napot. :(
Mosógép xar. :evil:
Hűtő xar. :evil: Így ma lakodalmi fogások lesznek, hogy a mélyhűtő tartalmát valamennyire megmentsem. Úgymint: kacsacomb kápsztás tésztával, vadasmarha, meggyes piskóta, sajtos rúd. Kár hogy a gyerekeim semmit nem esznek, mert fáj a torkuk. :evil: :evil:

Ayse

Babnet Klub, Nagykovácsi

ayse
 
 


Húúúúú Ayse, ez nem semmi! Hörghurut és bárányhimlő :shock: :( :( .
Amikor Bendegúz annak idején kórházban volt, akkor Márti attól félt, hogy bárányhimlős, mert a szájában volt egy aphta, és van olyan, hogy nem is, vagy csak 1-2 kiütés jelentkezik, gyakran a szájban. És amikor Jacknél jelentkeztek a csalánkiütések a kezén, nekem is rögtön a bárányhimlő ugrott be. Erre Andris tényleg bárányhimlős lett :( .
Nagyon drukkolok, hogy hamar túllegyen rajta. És persze Lili is. Éppen most gondolkodtam, hogy én nem is tudom, hogy mi lenne velem két beteg gyerekkel...
Háztartási gépek sztrájkja :evil: :evil: .

Timi, sajnos nem lehet mást gyógyszert felírni, és a füle miatt muszáj szednie. Szerencsére nem viszkettek a kiütései, és a Claritin hatására már alig látszanak.
Gyígyígyííí :lol: , lovas nemzet a magyar :lol: .

Réka, szeretném azt írni, hogy Jack tényleg azt mondja, hogy "én vagyok", de sajnos totál halandzsa nyelven beszél, a kutyaugatáson kívül semmi értelmeset nem mond (már ha a kutyaugatást értelmes szónak lehet nevezni :roll: ).

Tünde, hová tűntél? Csak nem :?: :?: Már úgy várom :D :D .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka, vagyok én is, még mindig duopackban. :)
Hétvégére ígértek hideg és melegfrontot is, hátha vmelyik hatására kibújik majd Ákos.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Ayse, nalatok valami csúnya összeesküvésről van szó :cry:
Andris bárányhimlője......na ezt nem!Hogy bírja, ha viszket neki?

Lakodalmi menü-kár hogy ilyen áron.Én beneveztem volna ha a szomszédod lennék egytől-egyig minden fogásra.
Jobbulást Andrisnak is.

Manka, lovas nemzet :lol: :lol: :lol:

Mostanában Fanni végre anyás lett, észrevettem, hogy szeret hozzám bújni, nemcsak akkor ha van valami baja, hanem napközben is. :lol:
Nekem ez nagyon jól esik, mert ő alapjáraton nem volt eddig bújós.Én meg folyton puszilgatnám meg ölelgetném napközben.
Nagyon szeret úgy könyvet nézegetni, hogy az ölembe ül és lapozgat.Mesélni nem szabad neki, az idegesíti, csak a képekről lehet neki dumálni.Érdekes.
Az új kedvence a Réti Vendégség(Gazdag Erzsi) c. mesekönyv,
Diri-diri Dongóra mondja, hogy DÍÍÍÍÍÍÍÍ.TÖK CUKI!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi, nálunk is ilyen a könyvnézegetés, azt nem szereti Jack sem, ha mesélek, ahhoz nincs türelme, hanem ő bökdösi a képeket az ujjával, és nekem mondani kell, hogy az micsoda, mitcsinál... stb. Írországból kapott jónéhány nagyon jó könyvet, a legtöbbjükhöz még kicsi, de van kettő amit nagyon szeret, mindkettő állatos.

A lényeget még nem is írtam, ma megérkezett a felmentősereg anyukám személyében Kép , Jack is rögtön jobban lett, bár még mindig horkol és köhög, de már nem lázas, jól evett és délután már a fülét sem fájlalta (koppkoppkopp). Holnap délre megyünk kontrollra a fülészhez, addig anyukám főz, hogy visszahízlajon minket :D.

Itt van még egy videó, még Limerickben készült - Így táncolnak a nagyfiúk :D :
http://s52.photobucket.com/albums/g24/m ... V03331.flv

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Köszönöm az együttérzést!

De jó, hogy Jack már jobban van!

A limerick az egyik kedvenc versformám!
Ebben írt verset dolgozott fel a Kaláka az új cd-jére:

Van egy kisöcsém, neve Samu,
Oda-vissza van érte Anyu,
Apu is , én is, és minden nagynéni, Családunk szeretet alapú!

A gyerekeim is imádják!

ayse
 
 


Húha, sehol senki...........

Tünde, csak nem?

Itt semmi különös, most tettem le Fannit aludni.Délelött jót sétáltunk, délután meg kicsit nyűglődtünk, ahelyett, hogy levittem volna ismét, de ment a szex és ny, úgyhogy most kivételesen néztem a gyerek mellett, pedig nem szoktam csak ha alszik.
Fanni közben kajált egy kis savanyú káposztát.Az első pár falat mindig fura neki, utána tömi magába.
Aztán hazajött az apja, hozott egy kis friss rigo jancsit, persze abból is kért és még vacsorázott is.


Nem tudjátok hol lehet az Alma együttes cédéit megvenni?


Teszek fel új képeket :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Timi, nem, még nem. :(
Anyum itt van, így vele dumáltunk most este, napközben meg Zita volt iszonyat nyűgös, azért megviseli a fogzás nyaklánccal is, most sikerült elaltatni.
Mostanában este "nem szeret" engem, csak Apa jó, ő viheti fogat mosni, aludni. :(/:)

Hát hallod, Fanni nagyon sokat változott, vagy csak régen tettél róla képet? És hogy megnőtt a haja is.
Ilyen nagy mennyiségben veszitek a pelust? :D

Manka, Jack jobban van?

Márti, már itthon vagytok? Milyen volt?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Tunde :)
Latom mar eljott az az idoszak, mikor naponta oten kerdezik, hogy nnnaaaa????? :D
Mitagadas en is ugy nyitottam ki a babanetet, hogy hatha :roll: :lol:
Szegyn Zita remlem hamar kibujik az afog. De az szuper, szerintem, hogy most apas este Zita, igy konnyebb lesz neki mikor szulni mesz..

Ayse
:evil: :evil:

Remelem mihamarabb jobban lesztek mindannyian, szegeny Andris, szegeny Lili, hat nem lehet konnyu..
Hajra, Kovacsneni! :D :evil: :D

Timi, nalunk is nagy slager a mindenbe beleules, pl dobozokba, jatekos fiokba, szekrenybe stb stb.
Multkor pedig kihuzta David a merleget a szekreny alol es raallt :D

Manka :) A kepnezegetes ugyanez, bokdos o is en meg nem gyozom sorolni, hogy mi van a kepen :) Orulok hogy mar jobban vagytok.

Kép

Kép
ppanna
 
 


Sziasztok!

Panna, 2. gyereknél más a kérdezgetés, most nem kapok annyi telefont, Zitánál ilyenkor emlékszem, már vagy ki voltam kapcsolva, vagy csak a közeli ismerősöknek, családnak vettem fel a telefont.
Anyum tegnap látni vélte, hogy lejjebb van a pocak, hát, nem tudom, de mondjuk nem ég már a gyomrom, szóval lehet. :)

Ayse, Manka, hogy vagytok? Ill a gyerekek?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Andris elkapta a hörghurutot Lilitől. Taknyanyála egybefolyik és borzasztóan köhög. Éjjel lázas is volt. A doktornéni azt mindja, hogy a barihimló miatt jó lenne elkerülni az antibikát. Napközben még nem volt lázas (koppkoppkopp), lehet, hogy megússzuk.
De látom rajta, hogy kezd tele lenni a hócipője a betegséggel :(. A popsijánál nagyon fájnak a kiütések. Hiába teszem tisztába rögtön, a kaki csak kicsípi :(:(:(

Timi!
Nagyon jók a képek, Fanni a dobozból kikucskálóson egyszerűen zabálnivaló! :)

ayse
 
 


Ayse, nem jó olvasni a soraidt! Azt hittem Andris már javulgat.Szegényke.Nekünk nagyon bevált Mártiék gyógyszertári popsikenőcse, lehet, hogy meg kéne próbálnod.
Fanninak nagyon érzékeny a bőre és szerintem ez a krém jobb mint a tubusos gyógyszertári.
Ha gondolod kérd el tőle, sajna nekem nincs meg már, mert leadtam a dokinéninek az összetevőket tartalmazó listát.

Tünde, azért vettem, mert most csak ez a kiszerelés volt ebben a méretben a közeli DM-ben.
Egyébként akciósan 5599.- Ft volt a 120 db.
Mi már kipróbáltuk majdnem az összes pelenkát és sajnos csak a Liberó vált be. A DM-es belső része folyton összeáll a pisitől és kipirosodik a popija.A pelenkafutáros is akkor jó ha gyakran cserélem.Huggies, Pampers nagyjából egyforma, de valahogy kevesebbet bírnak.Szóval ugyanott vagyok a gyakori cserékkel, ahol a Liberoval árban.
Ráadásul elég gyakran vásárolunk a DM-ben, ezáltal gyűjtöm a pontokat és mire kell pelenka, akkor ott a 15% kedvezmény.Úgyhogy mindig a jumbo packot veszem.

Egyébként sokat nőtt most Fannika haja, és köszönjük a bókokat :lol:

Most nézem, Fanni pont a 38.héten és a 4. napon született.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Ayse, erre már tényleg nem lehet mit mondani. :(:(:(
De ennél már csak jobb lehet!

Timi, nálunk is a Libero nyerő, de most lassan 1 hónapja a DM-es Babylove-ot használjuk napközben, és Zita hiperkényes bőre bírja! :)
Viszont az éjszakai Libero kb minden 2-3. nap átázik, és Zita tocsog a pisiben, de annyira, hogy a vastag hálózsák is átázik. :(

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu
 
 


Köszönöm az együttérzést, ránkfér. Andrisom eléggé maga alatt van :(:(:(. Sokszor sírva fakad :(:(:(. Úgy, de úgy sajnálom! Mivel nem lázas, nincs még antibigyó-adás. Nem elég a bárányhimlő, még ez is... Mondjuk az étvágya elég jó, a kacsacomb pl. eléggé bejött neki :). Ma reggelire bedobott egy tekintélyes mennyiségű rántottát, banánnal :shock: és egész nap jókat szopizott. De egy ekcémára hajlamos bőrű babának ez az állandó szárító hintőporpzás nagyon rosszat tesz :(:(:(.

Manka, Ti hogy vagytok?

ayse
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?