Új privát üzeneted érkezett!

Juci!
El is felejtettem tegnap írni, hogy nagyon helyesek a fiúk a képeken. Most a pálmát Marci meztelen popsis képe vitt el. :D

Jucc!
Gergőnek jobbulást!
Ezt a homeós bogyót be is szerzem, mert még Leon se kapta meg az oltást, pedig ő már 16 hós is elmúlt. Dehát folyamatosan beteg volt.......

Hajni!
Hú, de ügyes vagy, 2 kg az nagyon jó! :D
Hajrá-hajrá!!

Róki!
Szegény Zsuzsa :( Javulást kívánok és végre Ti is gyeretek már ki a sok betegeskedésből!
Talán érdemes lenne megkérdezni az ismerős dokit, hátha elvállal, max. azt mondja, hogy nem.

Ayse!
Teszvesz kérdésben nem tudok segíteni, eladni nem szoktam, csak vásárolni :oops:

Mi ma délelőtt piacon voltuk, vettünk fini húsleveshez alapanyagot. Már fő is a fazékban :wink:
Leonka sokkal jobban van, láza nincs, köhögés is alig van, viszont iszonyatokat szívok le az orrából :shock:
Mindegy, ma délután lemegyünk a dokinénihez, azért nézzen rá mind a két fiúra.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

itt vannak a képek, még karácsonyról is lógok 1-2-vel:

ezt a szánkót kapta a tesómtól kaárcsonyra, teljesen egyedi felirattal :) :
Kép

ugyanez használat közben (a kép felső sarkában van az én lábam, elég ennyi az én síelésemről :) ):
Kép

nem csoda, ha ennyi hacukában nem volt kedve mozogni... (a sapkámat ne nézzétek, most látom, hogy mekkora gáz - férj persze itt fogta a hasát a röhögéstől, eddig meg nem mondta volna :D)
Kép

ebből csináltam képeslapot mindenkinek, aminek nagy sikere volt: Kép

ezt meg tőlünk kapta:
Kép

így stírölte sógorékat :):
Kép

KépKép
KépKép
and

ja igen, Rokica,
én is az imserős gyerekdokira szavazok, eddig tényleg olyan jókat mondott, nagyon megbízhatónak tűnik, és ez a legfontosabb szerintem. drukkolok, hogy Zsuzsa most már gyógyuljon meg teljesen!!!

KépKép
KépKép
and

And!
:)
Köszi :) a drukkot!

Jujjj de édesek ezek a képek Esztiről :D

Remélem, hogy mindketten kinővik a csámpizást.

Nekünk befelé áll nagyon a két lába, de inkább a bal, az sokkal erősebben.
Van, hogy egymásba akadnak-néha- :(
De ez ritka, és olyankor esik el.
Esztinek is befelé állnak?

Ja, a szánkó hát az nagyon tutkó! :)

Rokica! :)

Kívánom, hogy legyetek túl ezen a nyavalyás betegségen :(
Jobbulást!!!!!

Mea
mea

And!
Iszonyat jók lettek a képek! :D
A kedvencem a mikulás sapis és a farmer nadrágos :lol:
A farmer naci c&a-s? :P Mert Leonnak szerintem ugyanilyen van :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

And!

Eszti - képek nagyon édesek!!!!! Nekem a mikulás sapis tetszik a legjobban!

Róki!

Hát, Ti szegények, soha nem lesz már vége??? Lehet, hogy én is megreszkíroznám a másik dokit.

Rólunk:
Ma reggelre Apa is lerobbant, nagyon szarul van. Úgyhogy megbeszéltük, hogy nem vágtatunk el mindketten a háziorvoshoz, inkább kihívjuk.
Ki is jött (nem úgy, mint a gyerekorvos, aki ugye nem hajlandó), kaptunk is mind a ketten antibikát. :twisted: :twisted:
Annyi a különbség kettőnk között, hogy nekem csak hőemelkedésem van, Robi viszont tök lázas. Cserébe nekem jutott a takony. De iszonyat mennyiségben.
A szemeim össze vannak nőve, és mindenhol jön belőlem valami... :twisted: :twisted:
És mind a ketten köhögünk, majd megfulladunk.

Hát ennyi. Remélem, az antibika helyre ráz, bár nem jellemző, hogy nagyon szedtem volna, de most nagyo ramatyul érzem magam.

Szegény Gergő, azt sem tudja, mi van velünk, csak fekszünk mind a ketten.
De nagyon ari, szolrdarít velünk, és ott fekszik az ágyban. Viszont jót DVD-zünk, Robi most tette be a Mackótestvéreket...

Na, megyek, bedőlök mellé...

Kép
kuha

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog új évet!!!!

Apa újra dolgozik, nekem pedig van időm netezni. :D
Kicsit lemaradtam, de elég vírusgazdásra sikeredett az év vége. :(
A változatosság kedvéért Tomi kötőhártya gyulladással szenved, bár ez nem jó szó rá, mert ugyanolyan csibész, mint eddig.

Látom megérkezett a várva-várt új topictagunk!
Zsuzsa
Gratulálok! Nagyon szépek vagytok mindannyian!

Bodza
Nem emlékszem, hogy írtam-e már, Kristóf nagyon szép baba. Ha van időd írj, milyen két kicsivel az élet!

Rokica
Zsuzsának jobbulást! Neked kitartást!

Hajni
Itt vagyok ám, csak inkább a kiscsaládommal töltöttem az időmet, de próbáltam követni az eseményeket. Hajrá –2 kg, csak így tovább!

Ayse
Tomi is igazi puszikirály lett, imádom!!!!! Minden este lefekvés előtt valóságos pusziáradatot kapunk Tőle, fini!

Andrea
De jó, hogy újra itthon vagytok! Kisfiam karikalábú, ortopédus szerint D vitamin hiányos, pótlást a Vigantolon kívül nem javasolt, kontroll 3 hónap múlva. Kicsit azért aggódom, valszeg elviszem máshova is. :?

Mindnem babó igazán tündér lehet, de sajna most nem láttam képeket, ez a nyomorult net.. ……. :evil:

Még jövök, de most mennem kell…

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Mea, Esztinekszületésétől befelé áll a alába.

Barbi, igen :) és nagyon szsretjük!

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!!

Ma már sokkal szebb a fejbőre Melinek!!
Háááát konkrét választ mi se kaptunk,hogy mitől is van,mert a dokinő csak azt mondta,huncutok ezek a gyerekek és biztos állatközelben volt!!! :shock: :shock: :shock:
Meg hogy lehet még nyáron :shock: :shock: szedett össze valamit,kint a fűben!!! :shock:
Ezt elég valószinűtlennek tartom,hogy csak most jönne ki??? :roll:

Nagyon jó képeket tettetek fel!!! :D
Szánkózós Eszti nagyon cuki!! :P

Na akkor közkivánatra rakok az autóról képet,bár nem kell valami full extrásra gondolni,mert használtan vette a párom,de nekem igy is tökéletesen megfelel!!! :D :D

Kép
Kép
Kép

ancsi26

Sziasztok,

Boldog Újévet kívánok mindenkinek:)

Igen nagyon régen írtam már, de nagyon sokat dolgozok, most van a zárásig pont szabad fél órám.
Novembertől elkezdtük a bölcsit Bazsival, szinte 5 hétig betegség nélkül jártunk, aztán jött egy tüszös mandula gyuszi, majd 4 nap bölcsi után egy középfülgyulladás.Közben persze Bence is elkapott ezt azt.Így gondolhatjátok nem egszerű megoldani ki mikor vigyázzon rájuk, iszonyú nagy zservezést igénylő feladat.Pláne úgy, hogy nálam évvégi hajtás volt.Olvasni mindig olvastalak titeket, de írni már nem volt erőm.
Most ismét járunk már bölcsibe meg oviba is, hogy meddig arra nagyon kíváncsi vagyok.

Minden csemetéről a képek fantasztikusak!!!!!!!!!!

Sok gratula az új babáknak és szüleiknek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rókica, ha olvasod sajnos a Bencével én is belestem abba a "hibába", hogy mikor sokszor volt középfülgyulladása, több orvoshoz is elvittem szám szerint 3-hoz, mind a három ismerősön keresztül volt, és mind a három más diagnózist álított fel.Így kaptam egy altatóorvos rokonunktól egy tanácsot.Ilyet soha többet ne csináljak, ahhoz vigyem akiben a legjobban megbízom, és mindig hozzá menjünk vissza.Így is tettem, azóta is a Madarász utcai korházba hordom most már mind a kettőt.
Sajnos Bencének ebből kifolyólag majdnem baja is lett.Mivel azt tanácsolta egy másik orvos, hogy azonnal vetessük ki az orrmanduláját, mert ez okozza a bajt.Bence 18 hós volt.Be kellet feküdnünk egy nappal hamarbb, orvos ránk sem nézett, másnap, pedig a bódító italtól úgy pörgött.Na egy szónak is száz a vége, a hörgői tele voltak trutyival és ez galibát okozott igy intubálni kellett mert majdnem megfulladt.Most már tudok róla írni, de akkor nekimentem az orvosnak.Hát ennyit az ismerős dokikról, aki pedig szinte az egész családot műtötte.

Csak annyit szerettem volna ezzel mondani, hogy a szívedre halgass,akiben a legjobban megbízol oda vidd és ne halgass senki másra:)

Bocsi egy kicsit hosszú volt.

Remélem tudok többet jönni:)

Üdv.mindenkinek:

Kati
királykat

Sziasztok,

Boldog Újévet kívánok mindenkinek:)

Igen nagyon régen írtam már, de nagyon sokat dolgozok, most van a zárásig pont szabad fél órám.
Novembertől elkezdtük a bölcsit Bazsival, szinte 5 hétig betegség nélkül jártunk, aztán jött egy tüszös mandula gyuszi, majd 4 nap bölcsi után egy középfülgyulladás.Közben persze Bence is elkapott ezt azt.Így gondolhatjátok nem egszerű megoldani ki mikor vigyázzon rájuk, iszonyú nagy zservezést igénylő feladat.Pláne úgy, hogy nálam évvégi hajtás volt.Olvasni mindig olvastalak titeket, de írni már nem volt erőm.
Most ismét járunk már bölcsibe meg oviba is, hogy meddig arra nagyon kíváncsi vagyok.

Minden csemetéről a képek fantasztikusak!!!!!!!!!!

Sok gratula az új babáknak és szüleiknek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rókica, ha olvasod sajnos a Bencével én is belestem abba a "hibába", hogy mikor sokszor volt középfülgyulladása, több orvoshoz is elvittem szám szerint 3-hoz, mind a három ismerősön keresztül volt, és mind a három más diagnózist álított fel.Így kaptam egy altatóorvos rokonunktól egy tanácsot.Ilyet soha többet ne csináljak, ahhoz vigyem akiben a legjobban megbízom, és mindig hozzá menjünk vissza.Így is tettem, azóta is a Madarász utcai korházba hordom most már mind a kettőt.
Sajnos Bencének ebből kifolyólag majdnem baja is lett.Mivel azt tanácsolta egy másik orvos, hogy azonnal vetessük ki az orrmanduláját, mert ez okozza a bajt.Bence 18 hós volt.Be kellet feküdnünk egy nappal hamarbb, orvos ránk sem nézett, másnap, pedig a bódító italtól úgy pörgött.Na egy szónak is száz a vége, a hörgői tele voltak trutyival és ez galibát okozott igy intubálni kellett mert majdnem megfulladt.Most már tudok róla írni, de akkor nekimentem az orvosnak.Hát ennyit az ismerős dokikról, aki pedig szinte az egész családot műtötte.

Csak annyit szerettem volna ezzel mondani, hogy a szívedre halgass,akiben a legjobban megbízol oda vidd és ne halgass senki másra:)

Bocsi egy kicsit hosszú volt.

Remélem tudok többet jönni:)

Üdv.mindenkinek:

Kati
királykat

Bocsi kétszer ment el , és van benne hiba, de nézzétek el nekem, gyorsan írtam:)

Üdv.:

Kati
királykat

And
jaj, nagyon cukik a képek, egytől-egyig, nem is tudok választani, mind jó!Nekem tetszik a sapkád, milyen kéne hogy legyen?
Kuha
Jobbulást Nektek, hinnye, jól megjártátok!
Barbi
mit mondott a doki?
Ancsi
nagyon tuti a kocsi!!!!!!használd egészséggel!

Thomassanne
Szia! :) Most, hogy írod, Pannának is O lába van picit.Belémállt az ideg.Jövő héten megyünk szurira, meg is mutatom rögtön.

Arik vagytok, hogy drukkoltok, a fogyimhoz, remélem elég kitartó leszek, és tavasszal már megkockáztathatok egy-két merészebb ruhadarabot is! :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Thomasanne!

Üdv újra itt!! Jó régen jártál ere, de hát ez érthető...
Szegény Tomi, remélem, hamar kilábal a kötőhárty gyusziból, aztán az idei évre már csak egészséget kívánok nektek!
Tavaly Nektek is kijutott bőven!!!

Ancsi!

Örülök, hogy már szebb a fejbőre Melinek!

A kocsi pedig nagyon tuti, még ha használt is! Gratulálok mégegszer, és használd egészséggel!!

Királykat!

Szörnyű, amin Ti is kersztül mentetek, remélem, már minden rendben van veletek is!!

Totka!

Én is drukkolok a fogyidhoz, és gratulálok a már leadott két kilóhoz!!
Márcsak azért is, mert csak halkan súgom meg, de én is újra belefotam a 90 naposba... :roll: :roll: :roll:

Kép
kuha

És szomorúan írom, hogy nem volt véletlen Gergő délutáni szolidarítása, és az, hogy olyan nyugton feküdt velünk az ágyon...
38 fokos lázzal tettem le aludni, kb. háromnegyed órája... :twisted: :twisted: :twisted:
A rohadt életben, nagyon dühít a dolog... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kuha

sziasztoooook!
hát én dög fáradt vagyok,mert nyuszit átvittem reggel anyuhoz és én neki estem a lakásnak!kakaóra tekertem a zenét,ittam kis baleyses kávét,így azért jó volt a hangulat! :wink: de a derekam leszakad,szerintem holnap nem fogok tudni kikelni az ágyból,olyan izomlázam lesz!merthogy szanaszét sikáltam a járólapokat,annyira koszos volt már,hogy a sima felmosás nem is segített! :shock: :oops:
és a nagy ablakokat még le se mostam,mert nyuszim szobájában töltöttem a legtöbb időt,mindent átnéztem,szortíroztam,selejteztem,dobozoltam,ilyesmi!
készen vagyok!
nagyNyúl este elmegy dorbézolni,hozzám meg átjön Csibi és megigazgatom a haját! :P
mentem is,képeket ,sorokat átfutottam,ESZTI zsebre dugós nagyon vagány és mocskos laza képe a legtutibb! :lol: :lol: :lol:
na pásztok
ja!!!!
ROKI,megkérdezzem?az orrszívást neked?vagy csak úgy írtad! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Szilvi, üdv ismét!
jó, hogy ti is túl vagytok azokon a csúnya betegségeken. ez a karikaláb engem is izgat, már én is néztem az Eszti lábait, majd én is rákérdzek a dokinál. ti adtok minden nap d-vitamint? mert mi tekintettel a télre nem hagytuk abba. azt mondjuk nem tudom, hogy a kalcium bevitel elég-e...

Kati,
hát ez se semmi :( :( :( nagyon durva!
azrt írjál gyakrabban! :wink:

Évi, nektek meg gyors jobbulást! gyógypuszi halmokat küldünk az egész családnak!!! nem tehettek róla, ha beteg az egész család, a kicsi tuti elkapja :( :(

KépKép
KépKép
and

Hajni, nem tudom milyen kellene lennie, de ez elég béna, és ez még a legjobb kép róla :wink: de következő karácsonyra sisakot kértem apától, mert az biztonságos is, az meg mindenkinek ugyanúgy áll :wink:
hát a fogyihoz csak gratulálni tudok és kitartás! én alkalmatlan vagyok a fogyira :( de vasárnap megyünk tornázni a tesómmal!

KépKép
KépKép
and

míg apa fürdet, 1-2 kép (ezek a tesóm képei):

kilátás ablakon keresztül, szilveszterkor ezer helyről tüzijáték, gyönyörű volt:
Kép

csibészvigyor:
Kép

szende mosoly:
Kép

itt meg jól megcsikizte a sógorék lányát, amikor lehajolt és kikandikált a pólója :D (velünk is ezt szokta):
Kép

KépKép
KépKép
and

sikerült jól lekicsinyíteni a képeket..
most indul a bírkózás :(

KépKép
KépKép
and

Egy Lili mondás.

Nézzük a korallzátonyokról készült filmet a tévében.
- Mi az? - kérdezi egy nagyon furcsa állatról, ami úgy néz ki, mint egy csomag hurkapálca csokorra kötve, vagy egy hosszúszőrű sün test nélkül.
- Tűlény! - válaszolja meg a kérdést.

ayse

Ayse, és hogy van a déditek?

Ancsi! kocsi nagyon szép, mi is néztük a hondákat, ember nagyon beleszerelmesedett valamelyikbe. persze a kisasszony is jól mutat rajta :) jó, hogy ilyen hamar gyógyul ez a valami a fején!

és Leonunk hogy van? :)

képzeljétek ma este az Eszti szórakozásból akkorát harapott nagy csatakiáltással kísérve az apja belső combjába, hogy az egy óriásit üvöltött :lol: :lol: :lol: (én legalábbis majd megszakadtam a röhögéstől, szegény Eszti nem értette mi történt)

KépKép
KépKép
and

tűlény :lol: :lol:

KépKép
KépKép
and

Sziasztok,

a másik ok amiért nem tudtam este sem jönni, mivel a Bazsika szobájában volt a gép, mivel mikor megszületett úgy volt, hogya Bencével alszik együtt , de ez nem jött össze.Így a bence régi kis szobáját alakítottuk vissza, ami ugye dolgozó lett volna.Így a gép sikeresen ott maradt.De mostanra sikerült kitalálnuk, hogy hova telepítsük át. hogy senkit ne zavarjon, így csak a háló maradt.Most legalább tudok írni is.

A párom pont most lép be, ugyanis elkezdett egy nyelvsulit, mert kell a rég elvégzett rendőrtiszti főiskolai diplomájához.Így hétfőn , szerdán , pénteken, valamikor ilyenkor fog hazérni.Hétfőn, és szerdán apum megy a gyerkőcökért, pénteken mivel én 3-kor végzek így én is el tudok menni értük.

Egyébként Bazsi még nem indult el, csak most kezdett stabilan kapaszkodás nélkül megállni,és még mindig csak 7 foga van

Ha tudok még írok.

Üdv.:

Kati :D
királykat

Sziasztok! :) :)

And,
Nagyon jók a képek! :) :) Olyan édes kiscsaj ez az Eszti! :lol: Nekem a képeslap tetszik, azon olyan kis gyúrnivaló! :)
Kár, hogy a többi kép olyan pici lett. Nem teszed fel nagyobban?

Ancsi,
Nekem is tetszik a kocsi! Vagány, sportos! :) Ha lehet ilyet mondani egy autóra? :wink:

Kuha,
Jobbulást mindhármótoknak! Remélem, Gergőt nem viseli meg nagyon és mindannyian hamar kigyógyultok belőle! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Leonnak végre estére se lett még csak hőemelkedése sem! :D
Doki néninél voltunk, Nolcsi jól van, kicsit hurutos még, de neki nem kell semmi. Antibigyót Leon is megúszta, csak ő még elég hurutos, kapott hörgőtágítót, hogy könnyebben kijöjjön a cucc. De nem vészes ő sem. :D

Ancsi!
Szuper a kocsi és Melinek nagyon jól áll ez a szín! :wink:

And!
Hú, de szép a kilátás, biztos nagyon szuper volt! :D
Akkor egyforna nacijuk van a fiataloknak :wink: Mi is nagyon szeretjük!

Szilvi!
Üdv újra itt, remélem Tomi már jobban van!

Évi!
Jaj Ti szegények egész családnak jobbulást :(
Neked meg kitartást a nem mondom mihez.....csak halkan súgom :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And!

Köszi az érdeklődést, Dédi jól van, antibioszt nem kapott, csak valami köptetőt. Állítólag nem ragályos. :shock: Azért baromira érdekelne, hogy a meleg lakásban való ücsörgéstől mért kapna köhögést, ámde anyósomtól mért nem kapta el, aki két hete beteg :shock: (bár lehet, hogy ez anyós népköltése).

ayse

Királykat,
Üdv újra itt! :) Gyere gyakrabban, főleg, hogy már a gép is jó helyen van! Ti is sok rossz dolgon mentetek keresztül. :( Most már drukk, hogy ne legyen több betegség! :wink:

benianyu

Eszti továbbra is a szívem csücske :)!
Az én sapkám gázabb.

ayse

Ayse,
Érdekes népköltések mennek a család azon részén nálatok.... :wink: Minden esetre drukk, hogy ne keveredjen hozzátok el a vírus! :)

Barbi,
De jó, hogy gyógyulnak a fiúk és hogy Leon is megúszta az antibogyókat! :)

Thomasanne,
Üdv neked is újra itt! :) Gyógyulást Tominak is! Már nálatok is vége lehetne a sok betegségnek!

benianyu

And,
Szerintem sem gáz a sapkád. :)
Én régen nagyon sapkaellenes voltam, de pár éve eljutottam oda, hogy inkább ne fázzon a fejem. Ez az öregedés jele? :) :) :) Közben kiderült, hogy még jól is áll! :) Bár most is csak fül-lefagyás veszély esetén hordom. :) Idén még nem volt rajtam. Mármint ezen a télen. :)

benianyu

Benianyu!
És ha még aztis elmesélném, hogy mit tűrtem eszetlenség terén szilveszter-újév napján, mivel a gyerekek, majd mi is ott aludtunk. Hajjaj! Na de úgy szép az élet, ha zajlik!

ayse

Itt vagyok :mrgreen:

Kép

Kép
megann

And!

Állati jók a képek... :P :P :P :P :P :P :P
Eszti meg csodaédes...
Fúúú most már elkezdetem nagyon várni a sielést..és ráadásul ahova megyünk ott VAN hó....és pl tegnap is esett néhány centi...igy most 75 centit ir a net.. :D

Királykat, Thomasanne..

Azt hiszem nektek is kijutott...
Kivánom hogy idén ilyen borzalmakban ne legyen részetek...

Királykat!
Tényleg nekiestél a dokinak??? :shock: :roll:
Na most nehogy azt hidd hogy rosszallóan kérdezem, mert egyáltalán nem....
Némelyik annyira hanyag és felelőtlen hogy még különbet is megérdemelne :evil:

Barbi!
Örülök hogy gyógyul a család..

Kuha!
Mi van...ti passzolgatjátok egymásnak a bacit??
Szegény Gergő nem úszta meg....

Benianyu!
Sapka...hát nekem szám szerint kb 3 évvel ezelőttig 0 db sapkám volt...illetve egy volt..sielés céllal..
Mostmeg :shock: :shock: :shock:
Hihetetlen..épp ezen röhögtünk anyummal...mint egy vénasszony...2 szer tekertem magamon körbe a sálat és úgy a fejembe húztam a sapkát hogy alig láttam ki...
Igen azt hiszem ez az öregség jele..... :wink: :wink:
De már 30 alatt is????? :shock: :shock: :shock:
Sőt ma odáig jutottam hogy nincs elég számú és megfelelő fazonú sapkám....ezért sielés alatt biztos veszek...mert ott olyan jópofák vannak...minden féle vicces formájúak...

M.

Kép

Kép
megann

Na erre mindenki betűnik..... :roll:

Roki!

Zsuzsa???

Kép

Kép
megann

Helló Megann! :D
And
alig láttam a pici képeket(bár most mondtam férjemnek, nem ártana lencsét cserélnem, már másfél hónapja hordom)Nagyobbat!!!!!!!!
Esztiapa bizos rossz volt, azért kapta a harit a lányától! :D
Barbi
jó, hogy jobban vannak a srácaid, bár tuti azt gondoltam, kaptok antibiot.-ot.
Kuha
Jobbulást Gergőnek! :( És hajrá, hajrá fogyi, együtt könnyebb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak úgy mellékesen(nem mintha nagy szám lenne...):apa ma hozott Panninak végül is Oral-B fogkefét, meg Elmex fogrémet(az első krémünk Vademecum volt, de az Elmexet Panna nagyon díjjaza.)Ezekért+egy doboz Milupa csokis tejpépért hagyott a dm-be 2400 pénzt. :( Pedig ezek alapdolgok.Áhh.
Nyúlné
hol van a takarítónénid?Hmm, a kávé, finommmmm, kár, hogy alkoholból nincs norbis.... :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!

Én is szurkolok a fogyiban!

Kuha!
Neked is...

Azt hiszem nekem is el kell megint kezdenem valamit...
A karácsonyi plusz 1 kiló éppen elég ahoz hogy érezzem nadrágomon.. :?
De hogy pl az olaszoknál hogy lehet fogyizi..azt jó lenne ha valaki elárulná :? :?

M.

Kép

Kép
megann

Ayse,
Azért talán nem mindig úgy szép az élet, ha zajlik... :? :?

Megann,
Mi volt ma Lénával? Angyalka volt? Evett, ivott, aludt? :) :) :)
Sapka! :) Most mondjam, hogy öregszel?!?! :) :) Na, jó, még nem! :) Sőt még én sem! Hehehe! :) De tényleg nagyon jókat lehet kapni mostanában. :)

benianyu

figyelitek, már a 901-ik oldalnál tartunk!!!!! :D beszélőkénk van, az egyszer biztos! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

mi lesz, ha átlépjük az 1000.-et??? :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kuha,
Neked is drukk a fogyókúrához! :)

Én is lájtosan norbizom újra. Vacsora norbis, ebéd is nagyjából, reggeli határeset. Csoki, édesség lehetőleg nincs, ritka esetben max. délig. Legalábbis igyekszem, főleg, ha itthon kajálok.

Totka,
Nekem is már másfél hónapos a lencsém.... Ráadásul, ez új fajta, egyelőre próbalencse, de emellett fogok majd dönteni. Nem kell kivenni éjszakára. Nagyon király. Egyrészt nincs pepecselés, másrészt látok éjjel is, ha véletlen felébredek. :wink: :wink: Azt a lencsét, amit 7 éve hordok, kivonják a forgalomból. :? :?

benianyu

Totka,
Ilyen ütemben nincs is messze az az 1000. :)

benianyu

Totka!
:evil: ezek az árak....

A mi fogkrémünk Aquafresh Kid..és Léna imádja..(megenni :? )..
De legalább tudunk fogatmosni és nem tiltakozik :)
Egyébként 2 napja mosunk fogat fogkrémmel... :)

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Hmmmm angyal éppen nem volt...de azért félig... :wink:
Enni evett....inni ivott...nem is virnyogott igazán...mondjuk tesóm is otthon volt..még nem kellett mennie dolgozni...igy ő is beszállt egy kicsit a pesztrálásba....
Alvás viszont nem volt csak hazafelé 4 től a kocsiban.. :?
Pedig nagyon fáradt volt már olyan 3 kor...régen azt csináltam hogy letapasztottam a cumikát a földre a kezemmel...és ugye csak úgy tudott cumikázni hogy a földre tette a fejét...és egszercsak ugy maradt :D
Most viszont hogy nincs cumika :? :? még nem tudok új taktikát...
Az a baj, hogy ő alapjáraton mindig járókában kiságyban aludt...és tudom hogy ő ezt összeköti az alvással..
Pl múltkor is magunk között akartuk altatni Lénát du-i sziesztán..de nem tudott elaludni köztünk..betettem a járókába, ott 5 perc alatt elaludt..és aztán csempésztem ki a kanapéra...

M.

Kép

Kép
megann

Elég fáradtka vagyok...férj dorbézol...én meg tipródom továbbra is a nagy utazáson..
Meglepő módon anyukám elég visszafogottan mondta el a véleményét...leginkább azt hogy ezt nekünk kettőnknek kell eldönteni, mert mienk a felelősség..és hogy ne tudjuk majd a másikra kenni, hogyha esetleg valami baj van..hogy:"én nem is akartam menni"
És fura módon még anyum is magától mondta elmélkedve, hogyha most nem megyünk..akkor 10 éven belül biztos nem...
És igaza van....
Néztünk járatokat is...van olyan aminél alig van transzfer Frankfurtban....
Emlékszem amikor voltunk 2002-ben volt egy 4 órás transzferünk Frankfurtban...fasza volt.. :? :? :?

M.

Kép

Kép
megann

Megkóstoltam az elmexet, finom, nem csoda hogy minden gyerek imád fogkrémet enni! :D
Benianyu
a lencsékkel való esti procedúrát mi is útáljuk!Férjem28 évig szemüveges volt, írtózott, hogy látta én "belenyúlok"a szemembe kotorászni.Négy éve, tudod miért döntött, mégis kipróbálja?Akkor mentünk Krétára, és nagyon szeretettvolna búvárkodni-de ugye szemüveg nélkül nemigen lát-azóta lencsés-tán jobban imádja mint én.Én meg ugye-hiúsági okból próbáltam ki.
De ha lenne sok pénzecském, tuti megműttetném.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Megann
MENJETEK!!!!!(kíváncsi vagyok, hogy döntötök)
Én a robbantásoktól félnék csak, de ebben a nemnormális világban Görögországban is robbanthatnak :(

KépKép

Hajni&Panna
totka

Mi oral-b fogkrémet is használunk, mert az verdás, Nolcsi kérésére...
De most már persze Leonnak is az tetszik,a zon vannak ugye a kocsik :lol:

Benianyu!
Nem is tudtam, hogy Te is szemüveges vagy! :D

Megann!
Alvásból Leonnál vasárnap lesz egy próba, mert megyünk barinőmékhez ebédre, de utána meg Réka és Márk szülinapi bulijába. Nem érdemes hazamenni, így barinőmnél a nagy francia ágyra megpróbálom majd lerakni.....hááááát nem tudom, Leon is összeköti az ágyát az alvással :roll:

Ja én szeretem a sapkákat, van is egy csomó fajta, olyan jókat lehet kapni. Most a kedvencem egy fehér/krémszínű kötött, amin ezüst strasszok vannak :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

most aludt el....
csak apa volt vele, én nem bírtam volna. hát akarata az van, tuti nem tőlem örökölte. apa azt mondta egyszer már állva elaludt annyira fáradt volt, de nem volt hajlandó lefeküdni.

KépKép
KépKép
and

Megann,

tényleg neki estem, de még mindig jobban járt, mintha a Párom esett volna neki.
Szerencsére Bencének semmilyen károsdása nem lett ebből a dologból, hála az égnek.
Utazzatok, egy soha vissza nem térő alkalom, és hát Lénával most még minden könnyebb, elfogadja zokszó nélkül a dolgokat.
Ha már nagyobb és netalán testvére is lesz, már minden nehezebb lesz az utazás terén.

a fogmosást mi is nem rég kezdtük el Bazsinál, de az a szerencse, hogy látja Bencétől így könnyebb.Mi már évek óta az elmexet használjuk.Eddig bevált.

Köszönöm mindenkinek a szívélyes fogadtatást, próbálok most már alukálni.a fiúk kb. 5 perc alatt aludtak el.Bazsi ma csak egy órát aludt a bölcsibe, így a tápi után fél nyolckor, kb 2 másodperc után aludt el.

Jó éjt mindenkinek:

Kati
királykat

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?