Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Emese: gratula a nagyisághoz :lol: végülis ha kijött, akkor semmi baj sem lehet, nagyobb lett volna a gond, ha nem jön ki, hanem vágni kellett volna. :cry:

Azt nem tudom, hogy miért csak windows alatt enged engem irkálni a szg- mert pl: linux alatt szoktam dolgozni, meg ott vannak a képek is, de linux alatt nem tudok hozzászólást irni. Sztetek miért van? Kinek lehet irni ezzel kapcsolatban?
:roll:

Kép
Kép
lusti
 
 


Gani, olajozd vagy krémezd be a kezed és nem tapad a papírhoz. Egyébként ügyes voltál, hogy elsőre sikerült!

anicsn
 
 


Sziasztok!

Először is mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok! :)

Képzeljétek! Ma délelőtt voltam Pesten vizsgázni, írásbelin, és mire hazaértem, itt várt az e-mail, hogy jelest kaptam! :)))
annyira örülök, mert ez az első vizsgám, és jó érzés úgy kezeni ezt a nyamvadt vizsgaidőszakot, hogy ötöst kap az ember lánya...:)
Most azt találtuk ki a párommal, hogy tudjak rendesen tanulni, hogy délelőttönként elmegyek az egyetmi könyvtárba tanulni, ő meg addig vigyáz hannára. És utána megy be dolgozni. szerencsére elég rugalmasan kezelik a dolgot a munkahelyén, nekem meg nagyon sokat jelent, hogy nem éjszaka kell szenvednem, amikor aműgy is hulla fáradt vagyok.

Dodus!:)

Nekünk van mindkettő dvd, az egyik a Noddy Játékvárosban, a másikból nem tudom melyik van meg, majd megnézem, csak most Hanna alszik a nappaliban és nem akarok csörögni. szívesen köcsönadom, ha tudod, akkor másold át, ha nem, akkor át is tudom másoltatni nektek, ha kell. Van még Frakk, Futrinka utca, Lolka és Bolka és Mirr-murr. De nálunk a Shrek 2 a nagy kedvenc, szinte minden nap meg kell nézni. Még jó, hogy annyira tuti a film, hogy mi sem unjuk:)
Nagyon tündéri volt Lóri a szerelésében, jót mosolyogtunk rajta :))

Képzeljétek!
Hanna feltérdel a hintalova nyergére, és elengedett kézzel egyensúlyoz! Szerintetek mikor vihetem balettra a kisasszonyt? :))

Rájöttünk egyébként arra is, hogy miért nem alszik el a kiságyában, és miért kéredzkedik át éjjel közénk. Akkor kezdődött, amikor elkezdtem suliba járni és két napig nem látott. Meg kell győződni rőla, hogy anyu itt van, és éjjel is itt van, nem ment el. Nem semmik ezek a tökmagok...

szép napot!

fény

KépKép
fény
 
 

 
 

Sziasztok!!

Boldog új évet mindenkinek!!
Én már nagyon rég jártam erre, de olvasni szoktalak Titeket.
Remélem nekünk jobb lesz, tavasszal elváltunk, de a fő gond hogy 2006. 08. 13-án Édesanyám örökre elment, így árvák maradtunk Lilivel.
Lilike elég nehezen dolgozza fel, de az ovi ahova jár nagyon sokat segít. Vannak torokszorító pillanatok, de nekem kell erősnek lennem.

Fény!

Észre vetted, hogy a csatlakozási idő nálad: 1997.01.01?

Magdi
lilien_csenge
 
 


Magdi!

Nagyon sajnálom, hogy édesanyád nincs veletek többé! És gondolom a válás sem volt egy leányálom...
igen tudom, hogy így dátumozott be, de az okát nem tudom. Nem én írtam oda, automatikusan került fel így, de ne kérdezd miért...engem nem zavar :)

Emese! Elfelejtettem gratulálni a golyókhoz:) Én tuti már rohantam volna a gyerekkel az orvoshoz:) Kötélből lehetnek az idegeid:)

Dodus!

Nem találom a Miss Spideres dvd-t, Hanna valahova elsuvasztotta, de amint meglesz, leírom a címét.

fény
fény
 
 


Helló!

Ma este már egész simán ment az elalvás. Na nem annyira, mint korábban cumival, de kb. 20-25 perc alatt aludt a drágám és nem 2 órát viaskodtunk. :D (Mondjuk beígértünk neki holnapra egy Ducatos kiruccanást, de már fáradt is volt, mert ásítozott sokat.)
Délben is csak fél órát kellett harcolni az alvásért, aztán aludt 2,5 órát. Csak az a baj, hogy nagyon elfáradok én is, mire ő elalszik, így nem csinálok semmit, amíg alszik. :lol:

Magdi, részvétem édesanyád miatt! Ha lesz időd, gyere többször is ide a fórumba!

Fény, nekünk a Valami bűzlik Napsugárréten c. van meg, Noddyból pedig amit te is írtál. Nekünk Lóri a múltkor a bébitaxit rakta fel az ülőgarnitúrára, a háttámlával párhuzamosan, ráült és úgy hintázott benne előre-hátra. Majdnem elájultam, mikor megláttam... Aztán a Rody pacival akarta ugyanezt eljátszani, de akkor már résen voltam. :wink:

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a névnapi üdvözléseket!

Zsuzsa :)
A Te Benidnek is sok-sok boldog névnapot!

Magdi :)
Részvétem :( Szebb, boldogabb évet nektek :)
Melyik oviba jár Lili?

Dodus :)
Nagyon ügyesek vagytok a cumival. Nálunk Beni próbálja leszoktatni Mollit róla :lol: Elég sok csoporttársa van aki még mindig cumizik :? és amit az óvónőktől hall azokat mondja ő is Mollinak, édespofa olyankor.
Noddyból van: Noddy kalandjai Tükörországban, Noddy kalandjai Játékországban, Noddy megmenti a Karácsonyt, Miss Spiderből pedig, hú ennek most nem ugrik be a címe, de rajta van az Egy városi bogár vidéken c. rész. Én nem tudok másolni, de ha ti tudtok viheted. :)

Tudom, elég ritkán jövök mostanában, de felváltva betegek a gyerkőcök. :( Benivel szenteste délutánját az ügyeleten töltöttük, olyan csúnya volt a torka, hogy a doktornő skarlátra gyanakodott, de szerencsére nem az volt. Mollinál ez a hurutos köhögés nem akar múlni, már több mint egy hónapja beteg, és nem kapunk semmi gyógyszert, csak a köptetőt kell neki adnom, hogy attól hogy fog meggyógyulni nem tudom. Egyébként jól vagyunk :)

Puszi mindenkinek,

panka
 
 


Dodus :)
Közben megnéztem a MissSpidert, a dvdnek is az a címe, hogy Egy városi bogár vidéken :lol: Van Rolli Polli Ollink is és Eperkénk (igaz ez inkább lányos mese, de Beni nagyon szereti).

panka
 
 



Sziasztok!

Megcélozni a legszebb álmot,
kinevetni a világot, gyűjteni a barátságot,
mindig szeretni és remélni,
így érdemes a Földön élni!

B.Ú.É.K!

Remélem jól sikerült az ünnep!
Én egy kicsit örülök, hogy elmúlt!

Apától egy csudaszép ajándékot kaptam!
1 hét múlva indulunk! :) Régi álmom valósul meg! Megyünk Rómába 1 hétre! családostúl!
Király!
LEgyetek jók!
Pusza!

bkriszta13
 
 


Panka!

Szent Miklós oviba járunk.

M.
lilien_csenge
 
 


Sziasztok!

Ma délben kb. 10-15 perc folyamatos beszéd után elaludt Lóri. :D Úgy látszik, lassan megszokja a cumi nélküli állapotot. Csendben megjegyzem, hogy tegnap este én bőgtem, hogy milyen aranyos volt cumival, többet nem látjuk úgy, folyton körbe forgatta a szájában és ez nagyon aranyos volt. Szóval nekem is hiányzik az a fránya cumi! :wink: :)

Panka, szuper! Mármint a DVD-k, írok privát üzenetet. Jobbulást Mollinak. És miért nem ad semmi mást az orvos, csak köptetőt? Mert nem lázas? Jól megnőttek a gyerkőcök. Nekem nagyon fura, hogy Mollinak alig van haja. Lórinak mindig nagy haja volt. De nagyon szép és nőcis abban a piros ruhában! :D

Hallottátok, hogy felemelték a gyest? Hurrá! :? :lol:

Még egy kérdés! Tud valaki kötni közületek? Én tudok, de nagyon régen volt a kezemben kötőtű, és most szeretném újra elkezdeni. Csak egy bibi van, hogy teljesen elfelejtettem, hogy hogyan kell a szemeket felszedni. Szóval ebben szeretnék segítséget kérni.

Sziasztok!

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Kriszta :)
De jó lesz nektek :)

Dodus :)
Várom a privit :)
Pedig már teljesen sok haja van Mollinak :wink: Igen, láza nincs, csak ez a ronda köhögés, meg az orra van tele egy kicsit. Csak akkor ad AB-t ha lázas és sárga folyik a nóziból, de hogy akkor mitől fog most meggyógyulni? :?
Na a kötéssel ugyanígy vagyok. Régen tudtam, magára a kötésre még emlékszem, de a szemfelszedésre nem. Pedig olyan jó lenne a gyerkőcöknek kötni egy-két dolgot. A kotes.lap.hu-n találtam egy jó lineket, talán kötőiskola volt a neve. Már csak kötőtűt meg fonalat kéne venni, meg fogyasztani - szaporítani sem tudok....:)

panka
 
 


Magdi, részvétem Anyud miatt. Nekem Édesapám hunyt el 2006.08.10én, iszonyat nagy törés volt nekem is, bár az unokáját még nem élte meg, de teljesen ráhasonlít! Terhesen nagyon nehéz volt átvészelni. És nálunk is nagyon sokszor van torokszorító pillanat!
Tudom neked még a válás is rátesz. De légy kitartó, és őszintén kívánom, hogy csak szerencse és minden jó érjen innentőll titeket!
Ha bármikor beszélgetni szeretnél, írj, akár privit is!!!

anicsn
 
 


Sziasztok!

Marika! Milyen lett a lencse?

Dodus! Nagyon ügyesek vagytok! Ahogy látom a végén még neked lesz nehezebb ez a cumielhagyás.
Viszont ezzel a kötéssel most felzaklattál. Eddig nem is gondoltam a kötésre, de most állandóan az jár a fejemben, hogy is kell szemet felszedni!

Magdi!Sajnálom, hogy ennyi szörnyűségen kellet keresztülmenned.Kívánom, hogy ez az év csak jót hozzon nektek, és persze mindenki másnak is kívánom.

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Sziasztok lányok!
Csináltam avatarképet, remélem fogjátok látni.

puszi mindenkinek!

Magdi fel a fejjel, ez az év jobb lesz! :wink:

bvigh irtam privit

:lol:

Kép
Kép
lusti
 
 


Helló!

Ma délben is fél óráig tartott az elalvás, viszont este mihelyst betettem Lórit az ágyba, már aludt is. Biztos nagyon elfáradt. :) Nálatok mikor fekszenek le a gyerekek este aludni? Nálunk 9-nél hamarabb nem alszik Lóránt és reggel 6-kor kel. Napközben pedig általában 2-2,5 órát alszik.

Voltunk anyukáméknál, kérdeztem tőle is a szemfelszedést, de csak találgatott ő is. Elhoztam egy Kötés-Horgolás könyvet is, hátha benne vannak az alapok, de ez pont nincs. Amúgy a könyv csak kicsit fiatalabb, mint én, 1978-as!!! :)

Panka, megnézem azt az oldalt.

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!

Dodus!
Bogim este 8-8.30-kor alszik el és reggel 8-10 között ébred.Hétvégén, amikor a férjem itthon van(hétközben dolgozik és nem itthon alszik :cry: )este 9-10 körül alszik el.Ilyenkor képtelenség hamarabb "lelőni" :lol: Ájulásig ugrál az apján.Ilyenkor reggel is tovább alszik,akár 11.30-ig is.Napközben is 1.5-2 órát durmol.

Tudjátok mit keresek már egy jó ideje?Űrhajós sapkának ismerem,biztos tudjátok melyik!Belebújós és olyan hosszított a nyakrésze.Egyszerűen nem tudok olyat venni.Látott esetleg valaki ilyet mostanság, valahol?
Vagy tudtok olyat,íaki megrendelésre köt?Csináltatnék pár db-ot.

Lusti!
Jó lett a kép! :D

Magdi!
Mi is kívánunk neked/nektek nagyon, nagyon szerencsés és boldog új esztendőt!

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek mi történt velem tegnap. Kimentem a Tescoba, ahová soha be nem teszem a lábam, mert ott mindenkit csak becsapnak. Viszont most kénytelen voltam, mert karira a cégtől oda való utalványt kaptunk.
Hát vettem ezt azt. Volt ami még annák is olcsóbb volt, mint amennyiért ki volt téve, (persze ez nekem nem baj) Viszont egy dolgot lehúzott kétszer a pénztáros, és csak itthon vettem észre. NAgyon pipa voltam, mert egy 1000-es lehúztak!!
Utálom a Tescot, de még mennem kell, mert maradt az utalványból.

Gani!A gyantázásba majd bele jössz. Én sem szoktam egy lehúzóval az egész lábamat megcsinálni. Egyébként meg olyan egyszerű, hogy néha még a párom is segít nekem, ahol nekem nehezen elérhető.

Dodus! Látod nem is olyan nehéz ügy ez a cumi. Szerintem egész jól viseli manó.

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Sziasztok!

Kicsit megkesve Boldog Uj Evet mindenkinek :)

Az ujabbaknak udvozlet :) a regebbiek meg remelem meg emlekeznek rank :)

Sajnos nagy a lemaradaasom, ennyit keptelen vagyok visszaolvasni.. De ha minden igaz, mostmar gyakrabban jovok!
Hogy ez jo hir, vagy sem, dontsetek el Ti :)

Panka & Niki!
Koszonom a bejegyzest, es orulok, hogy beneztetek az oldalamra :)

Tobbieknek irom: fenykepeket Rebekarol + rolunk a http://gportal.hu/floridawithus oldalon talaltok.

Panka
Milyen nagy mar Molli Baba :) Vagod a hajat folyamatosan? Eleg rovidnek latom itt a kepen. Lehet, hogy nekunk is kellene, hogy megerosodjon a haja.
De nalam az is nagy szo volt, hogy a frufrujat levagtam. Bar azt muszaj volt, mert nagyon a szemebe logott mar.

Kriszta
Erezzetek jol magatokat! Aztan varom a beszamolot.

Betti
Irtam emailt /nem most, kb 2 hete/ megkaptad?

Magdi
Reszvetem :(

Dodus
Nem mondod, hogy leszoktatok a cumirol?? Hogy csinaltad?
Rebeka meg nagyon nem mutat hajlandosagot.. Mondjuk eppen nem egy cumifuggo, mert csak az elalvashoz kell Neki. Viszon ahhoz nagyon...
Tenyleg felelmeltek a gyest? mennyire?


Nalunk meg mindig szuper az ido (vagy mar megint?) ma voltunk napozni a medencenel :lol: :lol:


Puszi Lanyok,

irjatok!

delice
 
 


Sziasztok!
Eszter! Lesz holnap Mazsola Muzsika Diósgyőrben? Ha lesz akkor hol ?
Nekünk még két hetünk van hogy megszülessen mazsola. Jó lenne ha ő is 39hétre jönne mint nővérkéje.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok!

Magdi!
Részvétem Anyukád miatt!
Munkahelyet is változtattál, vagy ugyanott dolgozol?

Mi megvagyunk, valaki mindig beteg. És én gyakran vagyok valaki... Gerda kezdi megszokni az ovit, én meg még nem egészen egy hónapig vagyok szabadságon.

Ági!
Igen, megkaptam :)! Köszi, majd válaszolok, csak még szedegetem össze magam a romjaimból, de majd a levélben...

Anita!
Bogival nagyon szerencsés vagy. Az én gyerekeim hétvégén is fél nyolckor kelnek, akkor is ha előtte tízkor feküdtek le. Gerda icipicit alszik délután, de Matyi már 3-4 éve azt sem.

Dodus!
Én megpróbálom, de ez így elég nehéz: szóval a bal kezed (ha jobbkezes vagy) kisujja és gyűrűsujja között átvezeted a fonalat (a fonal vége lógjon le, tenyered felfelé), ezután a tenyereden átvezetve tekerd rá a mutatóujjadra (hüvelykujjad felől, vissza pedig a mutató- és középsőujjad felől hozd), továbbra is a tenyereden vezetve most a hüvelykujjadra tekerd (kintről vezeted és a hüvelyk és mutató között hozod vissza, aztán lelógatod a fonalat a tenyered kisujj felőli végén. Ezután összefogod a két tűt és bedugod a hüvelyknél képződött hurokba (lentről felfelé) és felveszed azt a szálat, ami a két hurok között képződött (a hüvelyk és a mutató hurka között), ezt a szálat egyszerűen áthúzod a hüvely hurkán (miközben azt leengeded a hüvelykről) és meg is van egy szem. A fonalból újabb hurkot teszel a hüvelykre az előzőhöz hasonló módon és jöhet a következő...

Fény!
Egy hete már nem néztem be ide, úgyhogy a reggeli emilem itt megválaszolt kérdéseire ne felelj :D !

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Sziasztok!

Már tudok szemet felszedni! http://furgeujjak.atw.hu/ ezen az oldalon van egy jó kis kötősuli, ott megnéztem és utána már eszembe is jutott! Betti, köszi, hogy ilyen pontosan leírtad! :D Te szoktál kötni? Most már csak az a gond, hogy tegnap este nagyon elvágtam az ujjam, a bal kezem középsőjét és így nagyon nehezen megy a kötés. :? Várnom kell, míg begyógyul, csak már nagyon lelkes vagyok és annyira rám jött a kötés. :lol:

Anita, ez nem semmi, amennyit ez a kiscsaj alszik! Nálunk szinte mindig 6-kor van az ébresztő... :D

Delice, nagyon jól néztek ki a képeken! Bár még nem néztem végig mindet. Nektek is boldog, tornádómentes :lol: új évet kívánok!

Fény, már ennyire a finisben vagytok? Szoktál rajta gondolkozni, hogy fogod bírni a két picivel? :wink:

Kitaláltam, hogy vacsorára édes pogácsát sütök. De most kapcsolok, hogy elvágtam az ujjam és eléggé fáj, hogy fog így menni??? :?

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Dodus? Szerintem ezt Búzaszemnek címezted :D :lol:
fény
 
 


Búzaszem!
Holnap még a kézműves házban leszünk!
Sajna még szét van robbantva az Ady!

bkriszta13
 
 


[quote="gani"]S írta:ganiziasztok!



Tudjátok mit keresek már egy jó ideje?Űrhajós sapkának ismerem,biztos tudjátok melyik!Belebújós és olyan hosszított a nyakrésze.Egyszerűen nem tudok olyat venni.Látott esetleg valaki ilyet mostanság, valahol?
Vagy tudtok olyat,íaki megrendelésre köt?Csináltatnék pár db-ot.

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!
Már régen jelentkeztem,de csak most jöttem el táppénzre.Nálunk mostanáig elég nagy volt a hajtás, de most már úgy gondoltam, hogy 2 héttel szülés előtt talán ildomos lenne már picit magunkkal is foglalkozni...Milán rengeteget mocorog és mindíg estére "őrül meg" legjobban.A dokim mondta, hogy csak nyugodtan szokjak hozzá az éjszakázáshoz.Néha elgondolkodom,hogy vajon lesz e elég türelmem hozzá,mindíg. :?
Anyósos téma megoldódott.Valószínüleg a baráti kör lekottázta neki,hogy az ő feladata a kényeztetés lesz,mert ő a nagyi lesz.A szülők pedig mi vagyunk,a nevelés a mi dolgunk...
Mostanában viszonylag sokat vitázunk a párommal.Talán már türelmetlenek vagyuk!?Ez ilyenkor normális?
Búzaszem! Te hol fogsz szülni.mert, ha jól dereng még egyszerre vagyunk kiírva.

Orsi
hellobaby76
 
 


Köszi Kriszta az infót! Végre meggyógyultunk én is nagyon elkaptam a nyavalyát!
Dodus!
Bele sem merek előre gondolni milyen lesz két kicsivel, de már nagyon várom hogy túl legyek az egészen.
hellobaby76!
Én jan 24re várom a kisfiamat és a Semmelweisben Hajas Sándor doktor úrnál fogok szülni. És te? Neked is 2. gyerkőc? hanna február 19én lesz két éves, igy egyik kicsi másik pici lesz.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Helló!

Gani, én a Brendonban láttam a múltkor olyan sapit, amilyet keresel.

Fény, bocsánat! :oops: Tényleg Búzaszemre gondoltam és válaszolt is! Neked meddig tart még ez a suli? Állandóan csak vizsgázol. :lol:

Búzaszem, mármint min szeretnél túl lenni? A szülésen, vagy az egyik kicsi, másik picin? :lol: :wink:

Sütöttem pogácsát. De inkább linzerkarikára emlékeztet, úgyhogy ez a recept nem jött be. :(

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!

Dodus!
Akkor feleslegesen írtam. Hát én kötnék, de az se fér bele az időmbe. Sajnos. Meg pogácsát is sütnék, de az se. Az biztos, ha lesz még egy gyerekem, akkor nem fogok semmit se tanulni mellette.

Lányok!
Nestlé Junioros üvegekre lenne szükségem! Fűszertartóhoz. Az én készletem kevés lett, Gerda meg már nem eszik ilyesmit. Valakinek a csemetéje nem eszik véletlenül ilyet? Szívesen átvenném a kuka helyett az üvegeket :D

Betti
kbetti
 
 


Dodus:)

Nem állandóan, csak vizsgaidőszakban...januárban és júniusban. És még van másfél évem, ez még a harmadévem első féléve volt. Am,úgy nekem is elégem van a gyerek melletti tanulásból. ASz első diplomámis munka mellett csináltam, ezt is félig, most Hanna mellett elég rázós, bár ez a könyvtárosdi egész bevált eddig.

Lányok!

Nekem egy Callanatics alap dvd-re lenne szükségem. Van valakinek, és kölcsönadná néhány napra, hogy átírhassam? Égen és földön nem lehet kapni, a neten meg drágább a futárdíj meg a postaköltség, mint maga a dvd.

Betti!
Hanna már egy éves kora óta nem eszik bébiételt, úgyhogy nekünk sincs sajna.

üdv, fény
fény
 
 


Dodus! Te milyen kis házitündér vagy!!

Búzaszem! Te már tényleg nagyon a finisben vagy!

Lányok! Nem tudtok ajánálani valami gyógynövényt, vagy "varázsfüvet" (sárkányfű nem jó), ami kicsit szabályozná a ciklusomat. Mostanában nagyon össze-vissza jön meg. Az utolsó ciklusom mát 50valahány napos volt.

Zsu



Kép
bvigh
 
 


lilien_csenge
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy csak így betoppanok ide, de lenne egy kérdésem. Az egyik ismerősöm Barcikán lakik, de nincs nete, ezért aki tudja, írja meg nekem légyszíves priviben, hogy mikor lesz Miskolcon babaruhabörze.
Előre is köszönöm!
tgm
 
 


Sziasztok, jó régen voltam, van mit visszaolvasnom!

Gani, sapi:
http://brendon.hu/ProductSearch/browser ... 20&empty=1

anicsn
 
 


Davallia, Búzaszem már nem sok van hátra egyikőtöknek sem. Szorítok, hogy minden simán menjen! :wink:

anicsn
 
 


Dodus!
A szülésen szeretnék már túl lenni, meg a terhességen. Már nem kényelmes semmi sem. Állandó gyomorsav, aranyér, lehajolni fáj, sokat keményedik a hasam bár a méhszáj az tök zárt.
Davallia! Gratulálok a kicsi lányhoz, aki ezek szerint nem is lesz olyan kicsi. Nekem 37hetesen volt 3100g úgyhogy közel egy méretűek a bébik. Akkor Eszter Zita a végleges? És Eszternek fogjátok hivni?
Miki örült, hogy mégegy lánya lesz? Azt tudom, hogy te nagyon azt akartál.
Azért ha van valami akkor irhatnál smst ha megadod a telcsiszámodat én is irok ha megszületett a baba.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok lányok!

Már nem tudom visszaolvasni, hogy ki mit irt, mivel annyit irtatok, hogy nem megy. :cry:

Nem tudná valaki megmondani, hogy kinek lehet irni, ki a babanet- szerkesztője? :?: :?: :?:


Davallia tényleg jó nagy a baby, amúgy amit irsz a C elég érdekes, nem irták el véletlenül a múltkor? Már nem sok van hátra! :lol:

Puszi mindenkinek. Majd jelentkezek. sziasztok lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Sziasztok!

Davallia&Búzaszem!
Annyira irigykedve olvasom a "pocakos" soraitokat:-)
Aztán, velünk is tudatni a fejleményeket:-)

anicsn!
Köszi az infót!Megnéztem a honlapot és úgy láttam, hogy miskolcon csak 50-es méret van.Mindjárt meg is mérem Bogi sapiját és holnap aszem el is megyek neki venni.

Zalcsi meggyógyult már?

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!
VAgy Davalliának vagy Nzsuzsának üzenek igy ők majd megirják a fejleményeket! De lehet, hogy Davallia megelőz engem mert nekem még tök zárt a méhszájam. Lehet, megint magzatvizelfolyással megyek be nem fájásokkal sajnos mert a gyerek fent van a gyomromban és Hannával sem szállt le a hasam még a szülés napján sem.
Mindenkinek köszi a drukkot, jól fog jönni!

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Helló!

Betti, olyan nagy üvegünk nekünk sincs sajnos. Várod már, hogy visszamenj dolgozni?

Bvigh, á, nem vagyok én olyan konyhatündér! Ez lett volna életem első pogácsája (az sem sikerült :lol: ), kötőtű meg már vagy... kb. 13 éve nem volt a kezemben. Nálam is sokkal hosszabb az Ezt szeretném csinálni lista, mint az Ezt csinálom. :D :D :D

Fény, DVD ügyben nem tudok segíteni. De kérdezősködöm.

Davallia, Búzaszem, drukkolunk Nektek!

Ma este apa altatja Lórit, kíváncsi vagyok mire jutnak. :lol:

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Davallia!
Pont mostanában volt eszembe, hogy már biztos elkészült az új ágy. Nekem nagyon tetszik! Panda hogy aludt benne éjszaka? Van ágyneműtartója is, jól látom? És azt a védőrészt le lehet szerelni?

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!

Jelentem, megvettem az űrhajós sapit Boginak :lol: :lol: :lol: :lol:

A Brendonban, ahogy Dodus látta és anicsn elküldte a linket.Köszönöm !Irtóra tetszik Boginak is.Már föl is kellett venni.Jött anyósom és azzal fogadta őket, hogy"sakka,sakka" :lol: :lol:

Davallia!
Nagyon szép lett Panda ágyikója!Végül, hogy zajlott az élszaka?
Mi is féltünk, amikor az új ágyába költöztettük Bogit.De a jó alvókája, nem hagyott cserben minket :lol: Ő ha álmos, mindegy hol van.Képes a földön, vagy a széknek támaszkodva elaludni :lol: :lol:

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Ja, amúgy egyedül jött anyós és őt fogadta, nem őket :oops: :oops: :oops:

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!

Olvasok vissza folyamatosan, csak írni nincs időm soha.
Ancsi26??? Ő róla már régen olvastam!

Davallia, nagyon szuper lett Panda ágya!!! Írj, hogy hogy tetszik neki.

Terhes mamik! Nagyon szorítok nektek és gondolok rátok! Hírt adni mindenképpen magatokról!!!

Gani, örülök, hogy sikerült megvenni a sapkát! Képet!!!

Puszi mindenkinek ♥♥♥

anicsn
 
 


Davallia!

Az tényleg nagyon jó ár!Mi olyat néztünk ki Boginak anno,amikor az ágyakat kajtattuk, hogy ki lehetett hosszabítani az 120-as ágyat egész 180-ig, az is fa folt és leesésgátlós, csak éppen 38000 ft.Úgy, hogy az asztalosotak tartsátok meg jövőre is :lol:
Aztán végül nem azt vettük meg :lol:

anicsn!
Még nem fotóztam le benne Bogit, de ígérem, nem marad el :lol:
Mi sürgős dolgod van mostanság, hogy nincs időd írni?Csak nem Zalán beteg még mindig???Remélem nem :!:

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!

Úgy látom, senkinek nincs infója a bababörzéről. Azt meg tudjátok mondani, hol szokott lenni? Mert akkor ott megpróbálom megnézni.

Előre is köszi!
tgm
 
 


Sziasztok

tgm
A babaruhabörze március 18.-án lesz, de a babaexpo.hu-n meg tudjátok nézni, változik-e esetleg az időpont.

Pocakos mamik
Drukkolunk ezerrel!!! Ügyesek legyetek

Benivel megint bölcsizünk, mosz szoktatunk, majd jövök.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa
 
 


Sziasztok!

Davallia, az nagyon jó ár volt ezért a gyönyörű ágyért :wink:

Gani, nem beteg már Zalán, csak oltás volt, meg csípőszűrés, meg egy csomó szaladgálás..... A képet várom! :wink:

tgm, én nem tudok neked segíteni sajnos :cry:

anicsn
 
 


Sziasztok!

EEpp most nyomtam egy ctrl + valamit, es elszallt amiket eddig irtam... :? :cry: :cry: :cry:

Megprobalom osszeszedni ujra..


Betti
Orulok, hogy odaert, kozben a valasz is ideer, majd irok en is megint!
Uvegekkel sajnos most nem tudok segiteni.

Dodus
Leirnad , hogy a cumi abbahagyasa hogy zajlott nalatok? Kivancsi lennek. Johet priviben is.
En is ugy szeretnek kotni (is), de amiota meg ez a gep is megvan, sokkal kevesebb ido jut minden masra....
Nalunk amikor apa ``altatja`` Rebekat, abbol soha nincs alvas!
Nalatok sikerult?

Feny
Hiretelen azt hittem valamibol nagyon kimaradtam :) de aztan latom, hogy megsem :)
Hogy vagytok egyebkent?
Nekem Callaneticsbol konyvem volt, abbol nyomtam a tornat.

Lusti
szerkeszto: kiss.andrej@gmail.com en erre irtam parszor, egy napon belul mindig jott valasz.
de itt van a szerkesztoi topic is:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... start=4250


:!: Bolcsis ovis anyukak
:!: Beszoktatasrol irhatnatok.
Rebeka iszonyatosan hozzam van szokva, igy borzaszto nehez dolgunk lesz, asszem. Meg egyelore csak annyit szeretnek elerni, hogy napi 1-2 ora. Vannak itt ilyen ``megorzo`` ovik-bolcsik. Nem is azert mert dolgom van, csak hogy szokja a tarsasagot es tanulja a nyelvet.
Tettunk egy kiserletet, kb egy honapja. Be is ment a gyerekekhez, egy darabig elvolt ott, amig en a vezetonovel beszeltem a reszleteket. Aztan gondoltam, ha ilyen jo, elmegyek van meg vagy fel ora, am ekkor hallottam, hogy nagyon de nagyon sir. Igy persze nem mentem el, hanem vissza hozza. Nagyon rossz lehetett Neki, mert soha eleteben nem hagytam magara, es most biztos azt erezte, hogy nem vagyok vele. Az ovonenik probaltak nyugtatni, meg ilyesmi, de azzal csak ``olajat tettek a tuzre``.. Meg nalam is kellett vagy negyedora, hogy megnyugodjon, annyira ``rosszul`` volt. :(
Lehet, ugy kellett volna kezdeni, hogy en is ott vagyok Vele vegig..
Fogalmam sincs.
Most varunk, hogy felejtse, de aztan ujra kellene kezdenunk, hogy jussunk valamire.

Szoval ezzel kapcs. varom a tippeket!

Fel is kelt Rebeka, befejezem.

Sziasztok

delice
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?